Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Fekete özvegy háló Vas. Júl. 12, 2009 7:19 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. 2. Speranza di Bagliore3. 4. A szoba lakói - bal oldal:1. Eryn Souza2. Elizabeth Mary Bennet3. Miley Hortingberg4. Maria Love _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 4:53 pm | |
| - Pontosan három perc és huszonnyolc másodperc múlva. *Jelenti ki habozás nélkül, komoly arccal. És nem mondhatni, hogy rángatja a fiút, inkább csak finoman vezeti, bár tény, hogy az egész szobán át. A következő szavakra csak felsóhajt, majd átkarolja Zakariás nyakát, úgy, mellette ülve, és a vállára hajtja a fejét.* - És nekem arra is szükségem van, hogy valamivel viszonozzam az egész létezésed. *Mikor Kászon ugatni kezd, akkor Pereus rosszallóan tekint rá, gyilkos szemvillanással.* - Ezaz, süketíts meg, idióta... *Morogja, mire Arianától kap egy enyhe pofonszerűséget, pontosabban inkább csak meglegyinti, fájdalmat okozni nem akar. Aztán csak visszafordul Zakariáshoz, és kiskutyaszemekkel pislog rá.* - Tessék kibontaniiii! Egy csomót stresszeltem, hogy tetszeni fog-e neked, szóval bontsd ki, mielőtt bepánikolok, és visszaveszem.
//Csokis-fügés fagylaltdesszert, nyami ^^// |
|  | | Samuel J. Colwell

Hozzászólások száma: 638 Kaszt:  Üzenőláda: One Day
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 4:34 pm | |
| -Nem vagyok kíváncsi. Csak egyszerűen érdekel, mikor robban a levélbombád. *aztán, miközben rázogatja a csomagot, szépen karon ragadják és lenyomják az ágyra, ami ellen igazából nem nagyon tiltakozik, mégha egy egész szobán kell is átrángatni. Mikor aztán lenyomják, a lány szavaira csak biccentget.* -Hát, nekem is jó minden, az igazat megvallva. De azért ne keverjünk engem veled. Mert te nem véletlenül kaptad azt a naplót, neked akkor szükséged volt rá. *mondja egy biccentéssel, aztán a lány szavaira kissé értetlenkedve, de végighallgatja a szavakat, majd biccent.* -Hát, ha így érzel, akkor kell, hogy legyen. *mondja, majd a levélbomba kifejezésre csak tartja az ölében a csomagot.* -Tudtamén! *Kászon is hevesen ugatni kezd.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 4:26 pm | |
| *A fiú szavai hallatán finoman végigsimít a virágokon, mikor a vázába teszi őket, majd hálásan rámosolyog a kutyára, aztán ugyebár az ölelés, majd már oda is adja az ajándékot.* - Mondták már neked, hogy néha túl kíváncsi vagy? *Kérdezi meg kissé félredöntött fejjel, mosolyogva, majd bólint, és ha Zakariás semmiképpen nem hajlandó beljebb lépni, akkor szépen megfogja a karját, az ágyhoz vezeti, ülőhelyzetben lenyomja rá, aztán leül mellé, és felhúzza a lábát.* - Akkor ezt meg is beszéltük. Különórák. És mikor gondoltad? Nekem szinte bármikor jó, amikor nincs szakkör, mert azért azokra illik elmennem, tudod, példamutatás... És az én névnapom, születésnapom is messze van, mégis megkaptam tőled a naplót, és mégis itt vagy velem, tehát ezt nem fogadom el indokként. *A következő mondatra lehajtja a fejét, és igazán halkan szólal meg, a takarót nézve.* - Pedig de. Tudod... néha annyival könnyebb lenne, ha nem lennél, de... mégsem tudlak elveszíteni. Talán néha könnyebb lenne úgy, ha sosem léptél volna bele az életembe, de már megtetted, a része vagy, és innentől nincs visszaút. Szeretlek; nem mint a szerelmemet, de azt hiszem, nem is mint egy barátomat; nem mint egy testvért, nem mint bárkit, egyszerűen... szeretlek. Van ilyen egyáltalán? *Kérdőn néz fel a fiúra, majd halványan elmosolyodik az utolsó kérdésre.* - Levélbomba. |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 4:13 pm | |
| *Kászon lelkesen vakkant, és hevesen csóválja a farkát, mikor a lány megsimogatja, majd elveszi tőle a virágcsokrot.* -Külön neked válogatta. *teszi még hozzá a fiú halvány mosollyal, majd figyeli, ahogyan a lány beviszi a dolgokat. Kissé felvonja egyik szemöldökét.* -Csak nem rejtegetsz valamit? *kíváncsiskodik, a lány furcsa megmozdulásaira, ahogyan fordul, meg minden.. Végül pedig már csak arra lesz figyelmes, hogy Ariana a nyakában lóg, aminek persze nagyon is örül. Mosolyogva öleli vissza a lányt, szorosan, miközben finoman végigsimít a hátán.* -Hát jó, ha ennyire szeretnél még többet velem lenni, igazából adhatok különórákat.. *hallatszódik a beleegyező, kissé megjátszottan elnyújtott hang, majd a lány újabb szavaira, és elengedésére kíváncsian pislog párat, majd értetlenül emelkednek meg szemöldökeit, de világért se lépne beljebb az ajtóban.* -Méghogy nekem? De hiszen, a születésnapom tudtommal messze van, a névnapom szintén.. *töpreng félhangosan, majd mikor megkapja a csomagot, akkor értetlenül néz továbbra is.* -Nem is tudtam, hogy átkozni szoktál ezért. De.. mi van benne? *kérdezi, miközben a füléhez emeli, és finoman megrázza. Hallja, ahogyan zörög benne valami, és a tükörhöz ütődnek a szálak meg a tollak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 3:43 pm | |
| *Kászon bólogatására csak nevet, majd egyik kezét gondosan a háta mögött tartva leguggol a kutya elé. Először is, daimón ide vagy oda, kissé megsimogatja a kutya fejét, persze csak röviden. Aztán veszi el a csokrot, és egyenesedik fel.* - Köszönöm szépen. *Látványosan a kutyának köszöni meg, majd úgy fordul meg, hogy az eddig a háta mögött tartott kezét előre veszi, így maximum néhány pillanatig látszhat a zöldes csomagolópapír, ami minden bizonnyal rejt valamit. Az asztalhoz lép, Zakariásnak háttal, és az ajándékot először is egy könyvkupac mögé teszi. A sarka persze kilátszik, de talán annyira nem feltűnő. Ezután felkapja a vázát, majd már el is tűnik a fürdőben; friss vizet tölt bele, és méltó helyére teszi a virágcsokrot, aztán vázástól vissza az asztalra, és ezután fordul Zakariás felé.* - Pedig tényleg vennék tőle néhány órát, mert nekem hiába járt a fejemben folyamatosan, hogy mégis hol lehetsz, sehogy nem találtalak. *Rövid habozás után előre lép, és szorosan átöleli Zakariást, fejét a fiú vállára hajtva, és elég sokáig nem is engedi el.* ~ De biztos, hogy tetszeni fog neki...? - Ariana, ha megint kezded a hülyeségedet, esküszöm felugrom az asztalra, és én adom oda neki! ~ *Pereus szemei már határozottan dühösen villannak meg, ahogy a lányra néz, az pedig nyel egyet, majd elhúzódik, és halványan rámosolyog a fiúra.* - Szerintem van itt neked valami... *Azzal már meg is fordul, az asztalhoz lép, és elveszi onnan az előbb letett valamit. Zöld papír, benne pedig a fekete álomfogó a tükörrel, mellette pedig a fiú találhat egy rajzot saját magáról, ahogy a kutyája mellett guggol. Kissé habozva lép Zakariás elé, és lassan nyújtja felé, bizonytalanul.* - Csak valahogy viszonozni akartam a naplót, meg úgy... mindent. Azt, hogy egyáltalán létezel, és itt vagy, és éppen mellettem, és hogy beléptél az életembe, még ha van olyan pillanatom is, amikor hevesen átkozlak ezekért. |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 3:32 pm | |
| *Mikor a keze a levegőt kaparássza, és kishíján megüti a lányt a nagy lendületben, még idejében visszarántja a kezét. Kászon lelkesen csóválja a farkát, miközben fejével bólogat, és igyekszik a csokrot Ariana számára láthatóvá tenni, jelezve ezzel, hogy neki jött. A lány szavait hallva Zakariás arcán halvány mosoly jelenik meg, és megtámaszkodik féloldalasan, sármosan az ajtófélfában.* -Hát, tudod, ha egyszer valaki mindig a gondolataimban jár, akkor bizony könnyen megjelenik, szinte a semmiből. És titkos forrás a mesterem, nem adhatom ki sajna, pedig tény, hogy az egyik legjobb, mind közül.. *mondja sejtelmesen mosolyogva, miközben fekete szemeivel figyeli a leányzót. A kérdésre elmosolyodik.* -Ahogy a kedves hölgy kívánja, nekem igazából teljesen mindegy. *mondja egy elegáns fejbiccentéssel a gáláns mondat után.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 3:11 pm | |
| *Az utolsó mondat úgy lenne helyesebb, hogy "megköszörüli a torkát és bekopogna az ajtón", tekintve, hogy még mielőtt kopogásra emelt keze elérhetné az ajtót, az kitárul. A szoba kilépni készülő lakója megtorpan, mikor tudatosul benne, hogy útját akadályozzák; a kutya alapján már jól tudja, hogy kicsoda. A virágcsokron elmosolyodik, majd felemeli eddig lehajtott fejét, és rámosolyog Zakariásra.* - Hozzád indultam, Szépszemű. Kitől tanulod a gondolatolvasást? Befizetnék hozzá néhány órára, úgy látszik, hatásos. *Reméli, hogy a kezében lévő valamit sikerült észrevétlenül a háta mögé rejteni, majd hátrébb lép egyet.* - Bejössz esetleg, vagy megyünk valahová? *Persze a vadmacska is a lába körül ólálkodik, de csak biccent a kutyának meg a fiúnak, nem mozdul Ari lába mellől.* |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Fekete özvegy háló Kedd. Aug. 04, 2009 3:02 pm | |
| *Egy vékonyabb fiú sétál a folyosókon, miközben kutyája után kutat. Valahogy elrohant előre, és nem nagyon látta, merre kanyarodott. Éppen ezért kicsit tempósabban kezd el sietni, futni, szaladni, majd vesz egy kanyart, és meg is látja, ahogyan Kászon ott ül a fekete özvegy háló előtt, szájában egy virágcsokorral, és lelkesen csapkod a farkával, vadul szugerálva az ajtót. Zakarisá elneveti magát, majd odakocog a kutya melé, és megigazítja magán feket pólóját, farmerjét, haját, sálját, mely a nyakában van, karpereceit, majd végül megköszörüli a torkát és bekopog az ajtón.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Fekete özvegy háló Vas. Júl. 12, 2009 7:19 pm | |
| Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. 2. Speranza di Bagliore3. 4. A szoba lakói - bal oldal:1. Eryn Souza2. Elizabeth Mary Bennet3. Miley Hortingberg4. Maria Love _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|