Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Aligátor háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931
Msn: sajna még nincs :(
Kaszt:
Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!

Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll Razz) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek Smile

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 8:29 pm

*Leányzónk látja, hogy Catnek valamelyest sikerül az altatás, vagyis Lilyke már megnyugodott nagyjából, már csak aludni nem tud. Erre Ness odaadta neki azt a cumisüveget, amibe előzőleg anyatejet tett.*-Tessék, szerintem ezzel egy kicsit könnyebb lesz.*Mondta, majd Szandira pillantott, aki szintén az ő kisbabáját figyelte. Nem is véletlenül, hisz gyönyörű kislány, bizonyára fél véla, vagy hasonló, mint édesanyja. Ekkor aztán azt veszi észre, hogy a pici Isa felé kapdos, s tolmácsolta is neki barátnője, hogy miért.*-Ááá... Hát persze!*Mondta, majd óvatosan átvette az ő kezébe a kicsit. Az ő Lilyének gyönyörű, égszínkék, kerek szemei vannak, s bizonyára ezt Nessietől örökölte. Ahogy belenézett Isácska szemébe, az övé szintén kék volt Szandi után, s neki meg Szandrának kísértetiesen hasonlítottak a szemeik, még ha Ness fél-véla, Alexa pedig kobold. A szemet nem a faj választja meg.*-Jó barát.*Mondta mosolyogva barátnője kijelentésén. Tudta, hogy a lánynak Bella a legjobb barátnője, de neki meg most itt van Cat, Art, Liz... Rengeteg új haverja lett, akik meóind kedvesek segítőkészek. Talán kicsit túlságosan is néha és emiatt gy tűnhet, mintha leányzónk ki akarná használni őket. Pedig esze ágában sem volt...*

Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható.
Nos, hát ő itt Nessie.
Vissza az elejére Go down
Alexandra Voltano

Minősítés:
Hozzászólások száma: 163
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 8:17 pm

*Hirtelen megjelenik Emily is, aki benyit, majd távozik, majd megint benyit, megint távozik. Személyesen ugyan nem ismeri, de mivel ő az egyik prefi, így látásból ismeri, illetve már látta is órákon.* - Szia, gyere be! *invitálja kedvesen integetve a leányzót, de az elhúzza a csíkot. Néhány perc múlva újra megjelenik, fogkefével a szájában, épp a fürdőbe igyekszik.* -Okés, okés. Menjél nyugodtan. Persze, itt leszünk. Várunk vissza. *szól a lánynak, közben Nessie-ke picit lelép, és hoz a gyerkőcének ennivalót, Lily is felébred, aki felsír. Rámosolyog a babusra, de Catre figyel, mert épp békülőben vannak. Catről kiderül, hogy egyáltalán nem haragszik rá, sőt, úgyhogy elfogadja a békejobbot, Szandi pedig megölelgeti a térdét, illetve a derekát, ha éppen ül. Cat visszaaltatja a kicsit, az ő kicsinye pedig Nessie után kapdos.*
-Elveszed, Nessie? Bizonyára veled szeretne lenni picit. Nagyon bejöttél neki a múltkor, valószínűleg rájött, hogy az anyukájának jó barátja vagy.
Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568
Kaszt:
Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 8:04 pm

* Meglepődött Szandra bocsánat kérésén. Nem számított rá, bár nem is bánta.De magát is hibásnak érezte. Így hát tisztázta az ügyet, ami erősségének számított. *
- Jajj Szandra, én nem vagyok haragtartó típus. Mellesleg magamat is hibásnak érzem... sajnálom. * Nyögte kis majd elfogadta a békejobbot. A későbbiekben arra is sor került hogy Ness megkérdezte hogy el akarja e altatni a kicsit. Természetesen elvállalta. *
- Persze. * Azzal átvette a kicsit és babusgatni kezdte. Simogatta a kicsi pofikáját és ringatta szépen lassan. Remélte ez beválik és a baba hamar álomba merül. De annyira aranyos hogy nem akarta le tenni az öléből. Micsoda hatással van Catre egy kisbaba. Nagyon szereti a gyerekeket, így be is bizonyítja. *
Nessie di Alsiera

Kaszt:

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!

Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll Razz) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 7:55 pm

*Nessie örül, mikor a lány szerint nem adott túl sok melót. Pedig nagyon sokat adott! Mindent rájuk akar sózni, pedig nem direkt, csak szeretne egy kis időt magára is szánni, és gondolta, hogy a többiek jól meglennének vele, és azzal nekik is örömet okozna. Közben Liz máris kiviharzik, hát, ennyit erről. De még többen itt vannak. Közben figyeli, ahogy a két lány kibékül, mert valami játszóteres valamin összevesztek. Ő nem akarta, hogy mindez kinos legyen inkább átment a fürdőbe egy cumisüveggel. Mikor aztán visszatért, az tele volt anyatejjel.*-No, minden oké?*Kérdezte, mikor hirtelen régi barátnője és szobatársa, Emily lépett be a szobába.*-Szia Emily! Hogy vagy? Okés, várunk!*Mondta leányzónk boldogan, hiszen Em-nek mindig örül, volt még karácsonykor az a kedves bevásárolgatós kalandjuk, ott ismerte meg Ness először és azóta is jóban vannak elviekben, bár nem igen találkoztak mostanában. Aztán egyszer csak halk nyöszörgést lehet hallani, s egy kis baba hangot.*-Lily! Ne félj, itt vagyok!*Mondta, majd kiemelte a kisbabát az ágyból.*-Jajj, hát te miért nem alszol?*Mondta cseppet gügyögve a picinek, majd elkezdte ringatni, ami valamennyire segített.*-Cat, van kedved visszaaltatni? Ne értsd félre, csak gondoltam szeretsz babázni. Ha nem, akkor természetesen szívesen visszaaltatom.*Mondta teljesen őszintén az igazságot.*

Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható.
Nos, hát ő itt Nessie.
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 7:43 pm

- Ugye gondolsz néha rám, csillagfényes éjszakán...? *Dúdolgatja a lány csendesen, magában, és sápatag arccal lépdel a lépcsőkön felfelé. Még van egy kis ideje a járőrözésig, addig valószínűleg rendet rak egy kicsit a cuccai között, lezuhanyzik, talán még vacsorázni is ellép, attól függ, mennyire megy ez gyorsan... De amikor felér a harmadik emeletre, és közelebb ér az Aligátorhoz, egyre hangosabban hallja a beszélgetést, és egyre inkább úgy tűnik, hogy felőlük szól. Gyanakodva lép be a szobába, ahol aztán felismerni véli barátnőit és ismerőseit.* - Ó, hát helló. Hát ti? Nem kényelmesebb mondjuk a teázóban, vagy társalgóban? *Húzza meg feszes copfját, és egy pillanatra azon vacillál, hogy maradjon-e beszélgetni, vagy sem, de végül úgy dönt, hogy elég sok még a dolga. A babácskákon már fenn sem akad, látott egy-két újszülöttet az utóbbi pár napban, csak rámosolyog a büszke (?) anyákra, majd tovasuhan az ő szobarészéhez. (Így el is tűnik egy ideig a lányok szeme elől.) Amikor néhány perc múlva visszatér, már rózsaszín mamuszkában, meg melegítőben van - ezekre cserélte fekete farmerját, csipkemintás körömcipőcskéjét, meg matrózokat idéző tunikáját - és fogkefe ló a szájából, kezében rózsaszín, Emily feliratú törölköző.* - Ellépek pancsolni. *Szól oda a lányoknak.* - Remélem, még itt lesztek, amikor visszatérek. *Mosolyodik el, és dalolászva távozik a fürdők irányába.*

//Fáradt vagyok most a játékhoz, de gondoltam, a kis mozzanat feldobhatja a hangulatot, életszerűbbé teheti. ^^//

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 7:30 pm

*Nessie-ke kinyitja az ajtót, ő pedig átöleli egyik kezével a térdét, mert a másik kezével a gyerkőcöt fogja szorosan magához.* - Szia, Nessie. De jó, hogy látlak. Csak gondoltam, meglátogatlak, és elhoztam Isát is. Isa azt szerette volna, hogy jöjjünk át. Ezt onnan sejtem, mert nagyon mutogatott a szobád irányába, és gondoltam, szeretne látni. *mondja suttogva, hisz Lilyke alszik valóban, és esze ágában sincs felébreszteni a gyerkőcöt, hadd aludjon nyugodtan. Nem sokkal később egy ismeretlen lány távozik a szobából, neki csak egy "Sziá"-t tud mondani, mert gyorsan kiviharzik. A szobában megtalálja Catet is. Még benne is élénken él a játszótéri kiakadása. El is szégyelli magát, és azonnal Cathez lépked.* - Szia, Cat. Ugye nem haragszol nagyon a játszótér miatt? Minden esetre... szégyellem magam és bocsánat. Nem akartam annyira kiakadni, csak nem bírom, ha kitépik a hajamat. De egy másodperccel később már meg is bántam, hogy rád kiabáltam, hisz te nem tehettél semmiről... szóval... bocsánat. *apró jobb kezét nyújtja a leányzó felé, és reméli, hogy elfogadja a békejobbot. Aztán leül Nessie ágyára és az ölébe teszi a gyerkőcöt. Rámosolyog Lilyre, de nem szól hozzá, mert fél, hogy felébredne rá.*
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 7:22 pm

//Liz, mi itt a Nezán E/3-ban írunk, ezt ne felejtsd el kérlek!^^//

Nos, hát ő itt Nessie.
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1195
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 7:20 pm

*Egyre többen vagyunk a szobában, és immár két kis babácska is van. Egész hasonlóak, és amint látom a másik lány sem öregebb, mint Nessie.*
-Szia. Én Liz vagyok. *Mutatkozom be mosolyogva az új lánynak, majd egy kis helyet szorítok neki magam mellett.*
-Te is olyan rejtélyesen lettél terhes, mint Nessie? *Fordulok a lányhoz, remélve, hogy nem volt túl indiszkrét a válasz. Hamarosan az órámra pillantok, majd gyorsan fel is pattanok.*
-Egek, már ennyi az idő? Ne haragudjatok, de nekem most mennem kell. *Szabadkozom, majd felkapva Emilyt elindulok a szobámba.*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 7:10 pm

- Jajj, dehogy sózol ránk túl sok melót. * Mondta kedvesen barátnőjének. *
- Hisz tudod hogy mindig számíthatsz a barátaidra. És igen tudom milyen sok meló lehet. Képzeld mi volt nálunk amikor megszülettek a hármas ikertesóim. * Nevette el magát. Ez valóban megtörtént. Három testvére született egyszerre kb. 6 éve. Azóta már nagyobbak és segítenek otthon a házi munkában. Közben megérkezett Szandra is akivel nem mindig vannak jó viszonyba. Főleg a múltkori játszóteres ügy miatt.. De ő nem haragszik, csak enyhe fellendülés volt. Semmi több. De azóta nem beszéltek, illetve nem is találkoztak nagyon egymással. Pedig sokat járkálnak a folyosón. *
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 6:56 pm

*Mikor aztán Cat kapva-kap a lehetőségen, hogy bébizhessen, leányzónk elmosolyodik. Nessie nem akar senkinek teher lenni, csak szüksége van bébiszitterre, és hogyha Liznek lenne gyermeke, akkor szerintem ő is örülne neki, ha valaki segít, ugyanis nem viheti be gyakorlatra a kicsit.*-Okés, akkor te vigyázol rá csütörtökön? Várj, elkérhetem a mobilszámodat, mert akkor még esetleg tudunk egyeztetni...*Mondja, majd lesüti a szemét.*-Túl sokat kérek. Tudom, de egyedül sajnos nem tudok vigyázni Lilyre, hiszen kötelező óráim vannak.*Szólt, majd felpillantott.*-Akkor legalább azt engedjétek meg, hogy cserébe elvihetlek titeket vásárolni amit én állok. Na?*Kérdezte végül, majd hirtelen hangot hallott. Kopogás. Majd kis kobold barátnőjének hangját hallotta meg.*-Majd én nyitom!*Suttogta, mert Liz kiáltására kicsit megmozdult kislánya, de szerencsére utána tovább aludt.*-Szia Szandi, szia Isa! Hát ti mi járatban? Amúgy csak halkan, Lilyke nemrég aludt el...*Suttogott a lány ismételten, majd beljebb invitálta a lányokat.*

Nos, hát ő itt Nessie.
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 6:47 pm

*Szandi érkezik szép nyugodtan sétálva az Aligátor hálóhoz, kezében a gyermekével, Isával. A gyerkőc nemrég aludt egy jót. Miután felébredt, Szandi úgy gondolta, hogy átviszi a picúrt Nessie-hez, hogy babysitterkedjenek meg beszélgessenek egy jót. Odabentről azonban élénk beszélgetés hangjait hallja. Köztük felismeri Nessie-t, Catet, és... a harmadikat nem tudja beazonosítani. Egy cicus nyávogását is hallja, pedig tudomása szerint Nessie-nek nincs is macskája.* ~Nagyon fura. Hogy kerül ide egy macska? Na mindegy, talán nem zavarok...~ *gondolja magában, és az ajtóhoz lépked, majd bekopog rajta.*-Szia, Nessie! Szandi vagyok meg Isa. Bejöhetünk hozzád? *kérdi még kintről, és várja a választ. Gyermekének a hangja is hallatszik, mert ahogy meghallja Nessie hangját, örömében ujjongani kezd. A jelek szerint igencsak megkedvelte Nessie-t is meg Lily-t is azóta, hogy a múltkor meglátogatta őket barátnője.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 6:39 pm

*Liz örömmel látja, hogy a kicsi végre elaludt, így nyugodtan foglal helyet és igyekszik Emilyt is nyugalomra bírni, így az ölébe kapja. Amikor aztán visszatérnek a bébiszitterkedéses témához, elmosolyodik, hiszen valahogy mindig ide lukadnak ki.*
-Énis szívesen vigyázok rá, ha épp nincs órám. *Mosolyog a lány, majd felpattan, mert Emily belevájta a körmét a combjába.*
-Ó a fene, te macska. *Szökken egyet, majd gyorsan le is csüccsen, nehogy felébressze a gyereket.*
-Én sem kérdek pénzt érte természetesen. *Mosolyog, remélve, hogy a kicsi nem ébredt fel a hangosságának köszönhetően.*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 6:06 pm

* Nessie elmondta hogy mikor kellene vigyázni a kicsire. Vagy ha nem mondta, akkor lehet hogy célzás volt. Ki tudja? Felcsillant a szeme a bébiszitterkedés szóra, mert ő nagyon szereti a gyerekeket és foglalkozni is szeret velük. *
- Éééééééééééén elvállalom! * Mondta hosszasan és reménykedett hogy megis kapja azállást. *
- De csak egy feltétellel. * Jelentette ki áltatott komolysággal. *
- Ha nem kapok fizetést. Én inkább segítségnek szánom. * Felelt vidáman. Ő nem olyan típus aki pénzért munkát vállal a barátainál. Nem nagyon tetszik neki hogyha közeli ismerőstől pénzt fogad el munkáért. Olyan mintha valaki megkérné a gyerekét hogy 200 forintért vigye ki a szemetet. Ha a gyerek meg csak akkor csinálja meg, az kicsit furcsa. Idegentől persze elfogad fizetést, de barátoknál nem munka neki hanem segítség (vagy szivesség). *
- Amúgy, én bármikor vigyázok a kicsire. Csak szólj és én repülök is. * Mosolygott majd megjelent Liz is a szobában. *
- Szia Liz. * Köszönt neki. *
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 5:55 pm

*Leányzónk mosolyog, mikor megkérdezik, hogy nem-e nagy felelősség.*-De igen, nagy felelősség. De megéri. Ezért is szeretnék bébiszittereket fogadni, mert elméleti órára be tudom vinni a kicsit, viszont a gyakorlat nagyon veszélyes lenne számára, és egyedül sem hagyhatom. Néhány órát ki tudok hagyni, de pl.: ami az én elsődleges mágiaágam, azt nem igen. Szóval a revikliamágián és a nekromágián sem kell ott lennem, viszont a TEM-en, a SHE-n , DRM-en mindenképp meg kell jelennem.*Mondta leányzónk, majd hamarosan kopogást hallott.*-Ez biztosan Liz. Majd én nyitom.*Mondta, majd már nyílt is az ajtó, s belibegett rajta a szőkeség, ráadásul már helyet is foglalt.*-Nos igazából nem sok dologról, max. a pelenkázásról és az öltöztetésről.*Mondta leányzónk mosolyogva.*-Lilyke most alszik, szerintem majd éjszaka fog felkelni... Amúgy ha van kedvetek, akkor néha elvihetitek valahova, csőszködés céljából és akkor szívesen adok nektek extrát a fizetéshez. A legközelebbi óra jövő hét csütörtök, méghozzá természetmágia gyakorlat, amin nekem kötelező megjelennem. Melyikőtök szeretne vigyázni Lilyre?*Kérdezte jánykánk, s nagy szemeket meresztett a két új bébiszitterére.*

Nos, hát ő itt Nessie.
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 5:43 pm

*Liz gyors léptekkel siet az aligátor háló irányába, majd amikor megérkezik egy halk kopogással próbálja jelezni. Amikor valaki ajtót nyit, csak mosolyog.*
-Sziasztok. *Mosolyog.* Bocsi, hogy csak úgy el kellett rohannom... miről maradtam le? *Kérdi nevetve, majd megnézi a cuccokat, melyeket együtt vásároltak Nellondban. Ezután a kicsire pillant, aki elég békésnek tűnik. Ismét elmosolyodik, majd helyet keresve magának lecsüccsen valami szabad helyre.*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 5:33 pm

* Beérve a szobába látta hogy ha más színekben van egy szoba milyen kicsinek tűnik. Ő is gondolt egy kis színesítésre, de egyenlőre a fekete fehérnél maradtak. Majd Nesstől átvette kicsit a gyereket hogy átöltöztesse. Közben lerakta táskáját egy székre. *
- Na gyere csöppség, most szépen átöltözünk. * Mondta babusgatva a kicsinek és felöltöztette. Szerencsére nem volt semmi baki. Nessie betette aludni a lányt majd elmesélte hogyan történt ez az egész. *
- Értem. És nem nagy felelősség egy ilyen gyerek? Nekem nem menne. Még kapcsolatom se volt nemhogy gyerekem. * Nevette el magát. *
- Mondjuk 11 testvérrel nem mindig könnyű. * Mosolygott. *
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Ápr. 13, 2012 5:23 pm

*Leányzónk és barátnője épp most toppannak be a szobába. Kissé rázós volt az útjuk, mivel Jozef szekerével volt valami gond, no meg ugye Lily is üvöltött, mert már fáradt volt és éhes. Ahogy beértek, leányzónk felkapcsolta a villanyt, s pálcájával szépen mindent a helyére rakott. Az ágya mellé a kiságyat, abba bele az ágyneműt meg a pelenkát és minden egyebet. Ezután fogta és lerakta a kicsit a pelenkázóra, majd elővett egy tiszta pelust, meg törlőkendőt és szépen ügyesen bepelenkázta. Ezután elővett egy aranyos kis ruhát, ami tökéletes lesz hálóruhának, ugyanis nagyon kényelmes és nyúlós az anyaga.*-Van kedved felöltöztetni?*Kérdezte Cat-től.*-Legalább kicsit gyakorolhatod azelőtt, mielőtt majd egyedül kell csinálnod.*Mondta nevetve. Miközben a lány remélhetően intézi a ruháztatást, közben Nessie felhúzza az ágyneműt: lepedőt, és takarót tett az ágyra.*-Kész? Gyere kicsim!*Mondta,miközben leült, s megszoptatta a kislányát. Miután már álomba szenderült, gyorsan betette az új ágyba, betakarta, s Cathez fordult.*-Hát, igazából nem tudom. Afféle Jézus születése szerű, nagyon furcsa. Aztán egyszer csak elájultam. Ekkor levittek a betegszobára és az ultrahang megmutatta. Aztán most, három hónappal később már meg is született épen és egészségesen.*Mondta lánykák ragyogó szemmel.*

Nos, hát ő itt Nessie.
Evelyne di Alsiera

Minősítés:
Hozzászólások száma: 90
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Pént. Márc. 30, 2012 6:23 pm

*Evelyne baglya repül be az Aligátor háló ablakán egy levéllel a csőrében. Leteszi Nessie éjjeli szekrényére, majd tovaröppen. A levélben a következő sorok állnak:

"Drága Hugicám!
A Betegszobán vagyok. Nekromágia órán elég alaposan megsérültem sajna, legalább egy napot itt kell töltenem. Jól esne, ha meglátogatnál.
Várlak:
A te Evelyne-ed."
Evelyne di Alsiera

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Csüt. Márc. 08, 2012 8:27 pm

*Visszavonulnak Nessieke szobájába, majd Dragon és Nessie kórusban javasolják, hogy menjenek le Nellondba.* -Rendben, lemehetünk. Csak akkor várj, amíg rendbe szedem magam. Irtó pocsékul nézhetek ki azóta a hajcihő óta... Egy pillanat. *elvonul a fürdőszobába, és ott újra előszedi a sminkkészletét. Evelyne mértékével mérve valóban hamar elkészül, mindössze negyed órát kell várnia rá Nessie-nek... Aztán elmentek kézenfogva a hintó felé és Jozef elvitte őket Nellondba.*
//Köszi a játékot. Smile//
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Csüt. Márc. 08, 2012 8:19 pm

*Leányzónk most ismét testvérére pillant.*-Nem megyünk már el innen? Ez a hely uncsi...*Suttogta Dragon leányzónk fülébe. Mondhatta volna gondolatban is, de most valahogy beszélhetnékje volt, s így történt a furcsa eset, hogy egy személyes mondatot hangosan mondott ki a daimon. De most nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy Ness is egyetértett vele. Arra gondolt, hogy átmehetnének Nellodba, hisz Jozef a vadőr mindig készségesen átvisz mindenkit a mocsáron, aki a varázslófaluba szeretne menni.*-Itt olyan uncsi minden. Nem megyünk le Nellodba? Hallottam, hogy valami csini pasas szokott sokat járni a fagyizóba, szóval remélem vele is találkozunk!*Mondta lánykánk lelkesen, miközben már ment is a szerkényéhez, ahonnan a kedvenc, lila bőrkabátját emelte ki, majd egy fekete farmert, s egy fekete-fehér filmkockákat ábrázoló pólót, illetőleg egy vékony, lilás-mintás nyakéket, mely tele volt különféle csingilingi dolgokkal. Gyorsan átöltözött, majd fehér tornacipőt(Converse) vett elő, melyt néhány pálcaintéssel szépen kidekorált. Most már indulásra készen állt, így már csak nővérére/hugocskájára(ahogy jobban tetszik) várt, majd kézenfogva siettek az elvarázsolt hintó felé, mely a veszedelmes mocsáron fogja őket átvezetni.*

Nos, hát ő itt Nessie.
Evelyne di Alsiera

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Csüt. Márc. 08, 2012 8:00 pm

*Nessie-ke rögtön ajánlkozik is, hogy szerez neki szállást.* -Nagyon köszi, várlak. *Nessie el is szalad, majd nem sokkal később vissza is jön egy kulccsal, amit picit szemügyre vesz.* -Rozsdásabbat nem találtál? Picit erősebben nyitom ki, és beletörik. Na mindegy, ez van. Azért köszi, jó lesz ez is. *mondja, aztán átsétálnak a várószobába picit pakolászni.* -Nessie-kém, Wingardiumról meg pakoló bűbájokról még nem hallottál? Egy óvodás is meg tudja csinálni. *mondja szemforgatva a segítségajánlatra. Gyorsan össze is bűbájolja a cuccát, és fellebegteti az új helyére. Picit szétnéz és elégedetten mosolyog Nessie-re.* -Áh, ez mindjárt más. Négyen vagyunk, ha jól látom . Mindjárt nem tizennégy... Na jó, menjünk vissza a te szobádba. *mondja, aztán visszacaflatnak Nessie szobájába.*
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Csüt. Márc. 08, 2012 7:45 pm

*Ahogy lánykánk gondolja, testvére mellé huppan az ágyon, s most már kényelmesen tudták folytatni a beszélgetést.*-Köszike jól elvagyok, csak valamelyik órát múltkor ki kellett hagynom, mert a tanárnő megkérte, hogy segítsek neki, ezen kívül semmi. Persze, beosztalak. Ömm, sajna ebbe a szobába már nem férsz be, de gyorsan elugrok a szakvezetőmhöz és megkérdekem, hogy merre van üres ágy.*Mondta, majd kiszökdécselt az ajtón, s pár perc múlva már vissza is tért egy remek kis kulccsal a kezében. Nem mondható modernnek, így Ness nagyon valószínűnek tartja, hogy kap valami szemrehányást emiatt testvérétől, hiszen már jól ismeri.*-Itt a mellettünk lévő szobában kaptad meg az utolsó használatlan ágyat, szobatársaid Loretta Q. Alvord, Madeleine Mayeul és Lilyana Marinova lesznek. Gyere, hozd a cuccaid, vagy segítsek?*Kérdezte ártatlan arcot vágva, de ez egyértelműen egy Nessie-féle gonosz megjegyzés volt, miszerint Ev még nem elég erős varázsló hozzá, hogy lebegtetsse a csomagot. Ez természetesen nem így van, de lánykánk nem sokkal később jót röhögött az egészen. Most fogta magát, s bekísérte hugocskáját a "tömegszállására", majd miután sikeresen összepakoltak, lánykánk elkísérte testvérét új szobájában, ahol rozsdás kulccsal kinyitotta az ajtót. A szobában épp nem tartózkodott senki. Segített Evelynnek kipakolni, majd ismét visszahúzódtak leányzónk szobájában s ott folytatták az eddig nem épp hosszúra nyúlt csevegésüket.*

Nos, hát ő itt Nessie.
Evelyne di Alsiera

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Csüt. Márc. 08, 2012 7:24 pm

*Nessie kisvártatva be is engedi, ő pedig kinyitja az ajtót, majd a tesója ágyára ül.*
-Szia, Nessie. Mi újság? Hogy telt a heted? Nekem nagyon jól... Igaz az előbb volt egy vitám egy néger csajszival, de ezen kívül semmi érdekes. A kis hülye egy döglött, véres madarat vágott a könyvemhez. *magyarázza könnyedén a történteket, már nem is érdekli az egész. Közben leveszi a cipőjét és ahogy Nessie, ő is törökülésbe ül az ágyon.*
-Tényleg, Hugi. Te állítólag valami fejes vagy itt. Be tudnál osztani egy szobába? Elegem van a tömegszállásból. Még mindig a várószobában vagyok, de szeretnék már egy saját szobát, ahol még kevesen vannak. Meg tudod ezt tenni nekem? *kérleli Nessie-t.*
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Csüt. Márc. 08, 2012 7:17 pm

*Nessie békésen üldögél a szobájában. Ki nem találtuk volna, hogy épp most is, ha már nincs a szabadban, egy természeti könyvet bújik, éppenséggel varázs-gyógynövényekről szól, s most épp tanulja a bolgár és latin nyelvüket egyaránt. Hamarosan kopogást hall, s ha ő nem is, de Dragon a hang alapján be tudta azonosítani, hogy ki is van ott. A hátára fordult, s lágyan megszólalt.*-Nyitva van!*Mondta, s egy csapásra bezárta könyvét, majd egy kis gyors rendet teremtett éjjeliszekrényén. Hamarosan besertepertélt rajta Evelyneke, s Ness gyors kézmozdulattal intett feléje, hogy telepedjen le az ágya szélére. Lánykánk közben törökülésbe vágta lábait, majd egyszerű kis utasításokat mondott a lánynak, hogy vegye le a cipőjét és ő is nyugodtan üljön fel.*

Nos, hát ő itt Nessie.
Evelyne di Alsiera

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aligátor háló   Csüt. Márc. 08, 2012 7:02 pm

*Evelyne kopogtat be ikertesója szobáján picit fáradtan az iménti veszekedés miatt. Azért bekopog és tőle telhető kedvességgel beszól a szobába.*
-Szia, Hugi! Itt vagy bent? Beengedsz picit? *kérdi odakint, Athelar pedig ugat egy sort, hogy biztosan azonosítani tudja Nessie, ki is tartózkodik odakint.*

Aligátor háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Aligátorok kódexe
» Seikatsu Mamono