Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Hárpia háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Okt. 24, 2010 8:01 pm

- Tényleg? Hogy hívják az apádat? Biztos ismerem. *Cseveg tovább, mit sem törődve azzal, hogy a tünde lányt cseppet sem érdekli az ő élete, szokásai, meg hogy kitől tanult, s kitől nem. Rossz tulajdonság? Van neki másmilyen? Lehetséges, hogy ez az iskola majd beletuszkol valamennyit, de igen nehéz lesz, hiszen 17 év munkáját nem lehet olyan könnyen a kukába hajítani. A daimon megjegyzésére csak odakapja a fejét. Spear válaszol helyette...* - Én már kezdek hozzászokni. Mintha nem tudná már ígyis az egész iskola! *Szólal meg a daimon kellemes, termetéhez képest meglepően mély hangján, bár nem igazán sikerült megfognia a lényeget. Hiába, azért egy darabban ő is Abigail.* - Ja. Hát, szívesen megnézem, mit tudsz. *Méri végig, gúnyosan mosolyogva. Fel sem merül benne a legvalószínűbb dolog - hogy veszteni fog. Nem versenyezhet közel 100 év tapasztalattal, bármennyire is ügyes.* - Gondolom, nem akarod szétzúzni a szobát, szóval... *És előzékenyen az ajtó felé int, kissé meghajolva a lány előtt, arcán még mindig a jól megszokott, gúnyos félmosollyal.*
Vissza az elejére Go down
Concordia Xanto
Diák

Hozzászólások száma: 653
Msn: kecskesszuszu@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Okt. 24, 2010 7:45 pm

* Hát nem mondhatjuk el, hogy túl sokat beszélgettek volna. A tündének mindig megvolt a maga dolga, és felesleges beszélgetésekkel nem szerette eltölteni a szabad perceit. Most viszont a másik lány, Abigail, lecsap rá, és beszélgetést kezdeményez. Zakuro sárga szempárja egyből a lányra téved, aki úgy mesél magáról, mintha ez annyira érdekelné a tündét. Egyáltalán nem, tulajdonképpen utálja, ha felvágnak olyan dolgokkal, amikkel ő már kölyökként tanulni kezdett. Nincs arról szó, hogy szimpatizál vagy nem Abigaillel, csak számára ez nem éppen egy jó tulajdonság.*
- Nekem apám, mestere a szakmának.
* Válaszol úgy, mintha csak az időjárásról beszélne. Nem hatja meg, hogy Londonból vagy Párizsból való az a mester, főleg úgy nem, hogy az apja jó pár száz éve ilyesmiket készít. De mindegy, ha a lány ilyen, akkor ilyen.*
- Nem gondolod, hogy ettől el fogunk ájulni!
* A csípős megjegyzés a daimontól származik, aki hangot ad annak, amit Concordia nem mond ki. Hiába, Zakuro már csak ilyen. Rosszabbul is tűri a felvágást. A tünde megereszt egy félmosolyt, majd így szól:*
- Tudod, én már huszonévesen ezt tanultam a szüleimtől, és nem fog leesni az állam az ilyesmitől.
* Von vállat a tünde, majd felveszi az egyik tört, és megfordul. Jobb kezében fel-le dobálja a fegyvert.*
- Legalábbis addig nem, míg nem látom mit tud, akinek ilyen kiváló mesterei vannak.
* Oldalra dönti fejét, hátrafésül pár kósza, lila fürtöt, és még mindig ott van arcán a kellemes félmosoly.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Okt. 24, 2010 7:21 pm

*Éppen egy új szám énekelgetésébe kezdene bele, s egy híres énekes bonyolult magánéletét elemezgető cikk olvasásába, mikor belép egyik szobatársa. Ha jól emlékszik, Concordiának hívják... Beszélgetni még nemsok idejük volt. Hát, itt az ideje!* - Hali! *Ül fel, s figyeli, ahogy az kipakolja a négy tőrt. Spear eközben gazdája vállára reppent, s most onnét figyeli az eseményeket. Végül Abby is feláll, és a lány mögé lép.* - Húú! Nem semmi. *Vizsgálgatja szobatársa válla fölött a fegyvereket.* - Nekem csak kettő van, most készül a harmadik, London legjobb mestere készíti. *Húzza ki magát. Mindig büszke az ilyesmikre...* - Valamint bármikor megérkezhet Japánból a katanám, eredeti. Még Angliában tanultam, Japánból rendeltek nekem egy tanárt. *Meséli, csak úgy, hetykén, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.*
Concordia Xanto
Diák

Hozzászólások száma: 653
Msn: kecskesszuszu@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Okt. 24, 2010 7:06 pm

* Most ért vissza a kúriába, eddig lent volt Nellondban, és... intézte a dolgait... Ez a legjobb szó arra, amit csinált, és nem is kell, hogy más tudomást szerezzen a ténykedéseiről. Amúgy sem az a szószátyár típus, ellenben lélekdarabjával, aki úgy, ahogy visszafogja magát mostanság. Felsietnek a lépcsőkön, az évek során már hozzászoktak ahhoz, hogy a harmadik emeletre kell felmenniük, most már nem is tartják, annyira fárasztónak. A tünde és daimonja a szobájukig mennék, átsétálnak a közös részecskén, majd benyit a bal oldali ajtón.
Belépve megpillantja az egyik szobatársát, körülötte a szétdobált ruhákat, és magában megjegyzi a tünde, hogy igazán összepakolhatna a lány.*
- Helló!
* Zakuro csak biccent egyet, majd felugrik a tünde ágyának végére, és kényelmesen elnyúlik rajta. Con halványan elmosolyodik az állaton, majd leül az ágy szélére, az ágya alól pedig előszed egy ládát. Nem titkolja senki előtt, hogy az a láda különböző típusú fegyverekkel van tele, mindegyik életlen egy-két ügyes bűbájnak köszönhetően, de maga a láda le van védve, nehogy valaki a holmija közt kotorászhasson.
A ládát kinyitja, majd kivesz belőle négy dobótört, egyesével, s ágyára helyezi egymás mellé őket. A párduc sárga szempárja végig az ágyon fekvő pengéken függ, nem mintha ez lenne a dolga, csak nincs jobb dolga.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Okt. 24, 2010 6:50 pm

*Az ágyán fetreng, élvezi, hogy van neki. Kezd hozzászokni ezekhez a zord körülményekhez, mint a cseléd nélkülözése, hogy csak hétvégén mozdulhat ki innen, meg hogy közös fürdőn kell osztoznia szobatársaival. Egy normális embert ez nem zavarna, de Abigail mióta normális? Jelenleg az ágyán fekszik, és ahelyett, hogy elmaradt házifeladatait pótolná, valami mugli popénekes számait dúdolgatva olvas egy magazint, amiben boszorkányok és varázslók járkálnak fel-alá, a legújabb és legdivatosabb ruhákban, és persze nem hiányozhatnak a celebek életét kitárgyaló cikkek sem. Egy szűk farmernadrág van rajta, meg egy ujjatlan, mélyen kivágott, rózsaszín póló, fekete szivecskékkel tarkítva, lábán balettcipő. Szekrénye tárva-nyitva, a ruhák szétdobálva mind az előtt, mind az ágyán. Hozzászokott, hogy eltakarítanak utána, nem is kétséges. Spear pedig...nos, ő csak jámborul tűri a dolgot az ágy végén ülve.*
Emira Leaving
Diák

Hozzászólások száma: 236
Msn: netti_pacwoman@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 9:28 pm

~ajj bárcsak holnap láthatlak, bárcsak itt tudnál aludni.~
-Szia. ~szerelmem.~ *Elmegy fogat mosni majd olvas ameddig el nem szundít a könyve fölött.*
Martin Silent
Diák

Hozzászólások száma: 284
Msn: sallai.martinez@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 9:24 pm

-Igen,persze hogy fogunk találkozni...Örülök neki , hogy egyre többet találkozhatunk.
*Martin is élvezi a csókot ,de attól tart hogy ma estére ez a búcsú csók,mivel igen későre jár.A csók után , még ad a szájára egy puszit.*
-Azthiszem indulnom kéne , mert lefognak cseszni...Majd holnap találkozunk.
-Szia ~szivem~
*Majd viharzik egészen a szobájába..*
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 9:13 pm

-Ja tényleg. *Húzza el a száját Emira.* -Holnap is találkozunk? *Emira szemében a remény sugárzik, hogy csak holnapig kell kibírnia azt hogy nem látja a szívéhez leges legközelebb álló személyt.* ~nem is tudod mennyire szeretlek te butus..~ *Gondolja Emira majd elpirul, és megcsókolja Martint. A csók közben beletúr Martin fekete hajába, és élvezi a csókot, ameddig tart.
Martin Silent
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 9:08 pm

-ömm.Ilyenkor már elég necces lenne sétálgatni a kijárási tilalom miatt...maradok még pár percet , aztán megyek én is a szobámba...
*Látszik hogy Emira valamit nagyon akar Martintól , ezért Martin mégközelebb lép...megfogja a "nemszilánkos kezét" és csak állnak a csendes sötétben...
Martin feje felett rózsaszín felhők ugrálnak ide oda , persze nem szó szerint.*-~vajon mitakar?~
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 9:01 pm

*Emira nagy szemekkel néz rá.* -Nem, nem kell! *és elhúzza a kezét, és egymaga próbálja kiszedni őket. Már csak pár icipici szilánk van benne.* -de azért köszi. *mondja Emira és feláll, megfogja a papírzsepibe csomagolt szilánkot és kidobja a szemetesbe.* -Van kedved valamerre sétálni? vagy maradjuk a hálóban, ketten. *Mondja Martinnak és közelebb lép pár lépést és a "nem szilánkos" kezével beletúr a kibontott hajába lepillant a földre, majd azután Martin szemébe és elharapja a szája szélét.
Martin Silent
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 8:56 pm

*Martin továbbra is áll a szoba közepén , és figyeli Emira cselekvéseit...*
-Ömm..a Kék Cápa hálóban éldegélek...*Mondja egy picike mosollyal követően.*
-Hm...Elég ritkán olvasok könyvet , akkor is csak a tanulás kedvéért.
*Miután a pohár szilánkjai Emira kezeibe hullanak a szilánkok , akkor Martin nem habozik...Odasiet Emirához , és leguggol mellé.Megfogja Emira jobb kezét , és a szabad kezével segíti Emirát , hogy a szilánkok minnél hamarabb kikerüljenek onnan...*
-Szerintem ezt látnia kéne egy orvosnak...
*Majd mikor feljebb pillantott , akkor Martint megfogta Emira tekintete ,és csodálatos szeme..*
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 8:45 pm

-Olvastam a könyvemet. *Majd mosolyog Martinra.* -hm..várjunk csak, te már 2x-3x voltam az én hálómban, én meg még egyszerese a tiédben, mi is a te háló neve? *kérdezi Emira és semmi hátsószándékkal, de egy kis mosoly azért benne van, nehogy unalmasan érezze magát barátja társaságában. Te milyen könyveket szeretsz olvasni? *kérdezi a lány, majd odamegy az ágyához és egy zsebkendőt rak könyvjelzőként a könyvbe hogy hol tartott és becsukja, majd az éjjeli szekrényre teszi. Majd kicsit megszédül és leverni a könyv mellett álló vizes poharat, ami szilánkokra törik egyenesen Emira kezeibe repülnek a darabkák.* -auu.. *majd elővesz még egy zsebkendőt fekete répanacijából, és feltörli a vizet, majd egy újabb zsebkendő segítségével kipróbálja szedni a szilánkokat a kezéből, de nem jár sok sikerrel.*
Martin Silent
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szomb. Szept. 25, 2010 8:34 pm

-Eddig a szobámba voltam...És te?
*Martin várja Emira válaszát , és amíg várja addig csak Emirával áll szembe zsebbredugott kézzel , és onnan kitekinget az ablakon...Sötét van , de mivel Martin teljesen fehér cuccban van , ezért picit olyan mintha világítana a sötétben.A srác egy kicsit kellemetlenül érzi magát , mivel a barátnője szobájában van , és bármikor felbukkanhat egy szobatársa...*
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szer. Júl. 14, 2010 11:46 am

-Reméltem is, hogy megvan.*Mondja majd Martin megcsókolja.Emira egész végig erre várt, barátja kicsit lassan kapcsolt, de nem zavarja,végülis megkapta a csókot.Amint Martin elment, a medált Emiránál felejtette, ha megint találkoztak majd odaadja.Emira pár percek azután, hogy magára maradt elbandukolt az ebédlőbe majd visszamenet a szobájába és könyvet olvasott majd inkább pihent az ágyán, mert nem tudott olvasni, mert minden mondat végén Martin jutott eszébe, és elfelejtette mit is olvas.Annak meg semmi értelme.Így álmodozott az együttlétekről és, hogy soha nem szakítják őket el egymástól.
Martin Silent
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szer. Júl. 14, 2010 11:34 am

-Persze hogy megvan.
*Majd zsebéből,egy kis ideig keresi,de végül előhúzza,és odaíleszti Emira darabjához.Majd átöleli szemből,és megcsókolja.2-3 perc után felcsillan a szeme és eszébe jut valami.
-Nekem sajnos most mennem kell,de majd még találkozunk.
*Majd megsimogatja az arcát az egyik kezével,majd ront le a fürge patakhoz a fegyvereiért,mert otthagyta aztán felmegy a szobájában egy kicsit higgadtan...Leül az ágyára,és Emirára gondol...
~Uupsz...Otthagytam a medál-t~.
*Gondolja,majd az is eszébe jut,hogy ha újra találkoznak,úgy is vissza fogja adni,.
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szer. Júl. 14, 2010 11:25 am

*Martin szemei közt elmerülve pillant jobb szeméből a balba,ahogy így cikázik a szemével kicsit belefárad, és vállára hajtja fejét.*~Annyira szeretlek, hogy elsem tudod képzelni...~*Gondolja a kicsit még mindig zavarban lévő lány.*~még sosem voltam ennyire boldog, bár ez az én életemben elég nehezen sikerült volna...~*majd nagy nezen megszólal*-amúgy neked még mindig meg van a fél medálod?*és előveszi a zsebéből a majdnem összetört felét, és szorongatja.*
Martin
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szer. Júl. 14, 2010 11:01 am

*Martin ,Emira szobájában van,amikor beszélgetnek,és lekoppan valami a földre..Martin gondolja miaz,de megse szólal,mivel neki is ugyan ez van a zsebében.Majd Martin feláll az ágyról,és kinézz az ablakon,zsebredugott kézzel.*
-Csoda szép a kilátás itt nállad...
*Mondja egy kicsit halkan,majd Emirára nézz,majd újra leül mellé,és átöleli a jobb kezével,majd közel az arcához hajol,és Emirára mosolyog.*
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Szer. Júl. 14, 2010 10:46 am

*Emira benyit az első szobába hisz ott az ágya reménykedett , hogy senki nincs ott rajta kívül, és amint körülnézett megkönnyebbült, majd elviharzott a fürdőszobába és össze akarta fogni a haját, de hiába, ezért inkább kieresztette.Elindult a szobába és leült az ágyára és szép szemeket meresztett Martinra, majd amikor felállt és közeledett hozzá a zsebéből kicsusszant valami, ez a valami nagyot koppant de nem tört szét, így is félbe volt törve.Emira gyorsan felkapja és magához szorítja.*~jajj ugye nem tört szét...hogy lehetek ilyen béna?~*majd rápillant és semmi baja nincs*~hú, mázli~*
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Márc. 14, 2010 9:04 pm

*Sajnos Martinnak mennie kellett.*-Szia, remélem.*Majd mosolyog.Becsukja az ablakot, és átöltözik pizsomába, és lassan elalszik, de elalvás előtt még rá gondol.*
~Szeretlek Martin!~
Martin Silent
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Márc. 14, 2010 8:57 pm

*A romantikus pillanat sajnos nem sokáig tarthatott...visszajött az áram..-Most mennem kell.*mondta álmosan,majd adott egy puszit az arcára,majd amikor kilép az ajtón ez hallatszik:-Szia majd még találkozunk.*Mondta mosolyodva és szép lassan a szobájához sétált,majd amikor odaért lefekszik,és Emirára gondol.~Jó volt veled~ *gondolja,majd álomba szendereg..

HAPPY END! Smile Sleep
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Márc. 14, 2010 8:51 pm

*Martin elbotlik, Emira kicsit elmosolyodik rajta, majd amint hozzá ér elpirul...ahogy halad felfelé a keze, Emira elmosolyodik.Majd Martin megcsókolja.A csók édes.Mérhetetlenül boldog.Csak állnak egymással szemben, csöndben.Nyitott ablaknál, a sötétben.*
Martin Silent
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Márc. 14, 2010 8:42 pm

-Én is itt vagyok,nyugi,majd elmosolyodik,de Emira nem látja.Megbotlik az ágyban és előre esik.Egy nagy puffanás hallatszik.*-Ez nem az én napom...*Feláll és újra keresi Emirát...Tapogat amerre csak tud...megérintett valamit..Emirát,de egy olyan helyett...Martin elpirul és keresi az arcát.Egyre feljebb megy a keze,és végül megtalálja:Megcsókolja.*
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Márc. 14, 2010 8:36 pm

*Martin az ablakhoz ment.*
-Persze, hogy is felejthetném el?*Majd feláll.A "vihar" kicsit megijeszti...a pálcája az éjjeli szekrényen van..nem lát semmit...*
-Én itt vagyok, és te?*Majd el kezd nevetni.Elindul előre fele két lépést.*
Martin Silent
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Márc. 14, 2010 8:21 pm

*Kis ölelgetés után Martin leül az ágyra,és stíröli Emirát.~nagyon jó csaj~*Feláll majd kinyitja az ablakot és a holdat nézi...*-Emlékszel a holdra,a barátra?*Kérdi ijesztő és titokzatos hangon.Amikor kimondta ezt rögtön nagy szél támadt és becsapta az ablakot a szél...Hirtelen a lámpa is kialudt...* -Hol vagy?*Kérdezte megijedve és szeppenve az ifjú harcos.-Francba...~hol a pálcám~ ~fent hagytam...szuper!mi történhet még~
Emira Leaving
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hárpia háló   Vas. Márc. 14, 2010 8:13 pm

-Nem tudom, én sem nagyon láttam.Azt se tudom miért nem vagy neki szimpatikus...*Majd elgondolkodva néz maga elé.*~Jó vele lenni, régen volt ennyire őszintén boldog, talán ez az első, hisz eddig csak egy erdőben élt, nem találkozott senkivel, nem ismert senki, nem is volt barátja.Senki sem ismerte.Csak egy valaki...~

Hárpia háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Hárpia háló