Sarah Ilda Diák

Hozzászólások száma: 51 Msn: homonnai.agota@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Nem vagy itt, és hiányzol. Minden nap rád várok, amikor egyedül fekszem az ágyamon... Nem maradt más csak a fájdalom."♥
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Hárpia háló Kedd. Aug. 18, 2009 8:22 pm | |
| *-Köszi szépen.-*mosolygott Sarah.-Neked is jóéjszakát.*mondta.*Sarah már át is pakolászott lassacskán.* |
|
Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Hárpia háló Kedd. Aug. 18, 2009 8:11 pm | |
| *Sarah-val érkezik a Hárpia-háló elé.* -Én? Már régen, két éve járok ide. Éppen pótvizsgaidőszak van, én is azokat csinálom. Jó nehezek. *Mondja mosolyogva.* -Amúgy, nagyon szeretema sulit, tök jó. Meg az emberek is jófejek. De megérkeztünk, úgyhogy pillanat, előszedem a kulcsot. *Torpan meg. A kucscsomó megtalálása még nem is olyan nagy feladat, inkább azon a Hermelin zárjának kinyitásához való kiválasztása. De nagy nehezen megtalálja a kis rézkulcsot, és miután kinyitotta vele az ajtóüt, egyből át is nyújtja a lánynak.* -Ezzel tlejesen meg is vagyunk. Javaslom, még ma este pakolj át ide, mert elég érdekes cuccok nélkül aludni. Ha kell, segítek, de szerintem boldogulsz magadtól is. *Mondja.* -Meg nekem amúgy is mennem kell,mert ma kivételesen Korán le fogok feküdni. *Vigyoerog.* Kínáncsi leszek, mi lesz belőle.. Jajj, de ami még fontos: siess, mert tíztől kijárási tilalom van, csak teleporttal szabad közlekedni. -De most már tényleg szia, örültem a találkozásnak! Jó éjszakát! *Azzal kiperdül a szobából, és egyenesen a Grizzly-medve felé veszi az irányt.* |
|
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Hárpia háló Vas. Júl. 12, 2009 7:33 pm | |
| Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. Linda Tatiana2. Emira Leaving 3. Sarah Ilda 4. Driana StardewA szoba lakói - bal oldal:1. Concordia Xanto2. Perenelle el Sanders3. 4. Aravis Anton _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|