|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
Katt a sárkányomra ^^

Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 7:11 pm | |
| *Amikor felteszi a fiú a láncot, nagyon boldog lesz Liz. ~Csodálatos lennék?~ * -Persze, hogy van kedvem bálba menni veled. Különben is kivel mehetnék? Oda azzal kell menni akit a legérdemesebbnek tartunk rá. *A fiú mondatán elmosolyodik. * -Mosolygok. így jó lesz? *Nevet ismét, amit már rég tett. Visszatért a boldogsága.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 7:04 pm | |
| * Pierre egy mosolyt eröltet az arcára. - Örülök, hogy tetszik. Na gyere megláncollak Te lányka. * Mondja mosolyogva majd felteszi a nyakára. Elmosolyodik. * - Csodálatos vagy. * Mondja szinte remegő hangon. * - Remélem, azért még lesz kedved eljönni bálba velem. Talán akkor nagymama nem....* majd itt elcsuklik a hangja. Nem tud tovább beszélni. El akarja terelni a gondolatait. Küzd velük, majd megpróbáll egy teljesen más témába beszélni. * - Most már mosolyogjunk Liz. |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 6:55 pm | |
| *Liz nagyon meglepődik, amikor Pierre egy piros dobozkát nyom a kezébe. Kibontja, majd megfordítja. A feliratnál ismét majdnem elsírja magát, de csak egy könnycsepp csordul le az arcán, majd megtörli.* -Köszönöm szépen! Ez gyönyörű ! Segítesz feltenni? *Majd a fiú kezébe nyomja a láncot.* |

| Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 6:50 pm | |
| * Pierre nagyon félve várja a lány reakcióját. Nem vágja rá az ajtót és semmi ellenséges mozdulat. Kicsit meg is lepi Pierrét, de valamilyen szinten felszabadulttá teszi. Átöleli Liz-t. Gondolataival küzd nem tudja mi lenne a legjobb. A sírást most azonban visszatartja. * - Köszönöm igen. Lehetsz szomorú, de miattam soha. És ígérem mindent megteszek, hogy ebbe segítségedre legyek. * Mondja elcsukló hangon. Nem hozza szóba állapotának okát. Viszont a kis dobozt előveszi. * - Mint mondtam emlékezetessé szerettem volna tenni életed első bálját. Ezért készültem egy kis meglepetéssel is. * Átadja a kis dobozt a lánynak. Ha kibontja egy gyönyörű ezüst nyakéket talál benne L betűt minek hátuljára a következő sorok vannak gravírozva. „ Sok szeretettel Liznek ennek a csodálatos lánynak! ” A lány kezébe adja a kis piros dobozt. Nem mond semmit csak szótlanul vár.
|

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 5:49 pm | |
| *Liz türelmesen végighallgatja a fiút, majd egy kicsit elfordul. ~Most mit tegyek? Nem haragudhatok rá, hiszen nem akarta ... elvileg. Hiszek neki.~ Visszafordul, majd zokogva a fiú nyakába borul. Mikor végre kisírta magát. Összeszedi magát.* -Gyere be. Kérsz egy tát? Ülj le! Kicsit rumli, van dehát ez van, néha én is lehetek szomorú. *Mondja, majd vár a fiúra és mikor belép az ajtón, becsukja mögötte.* |

| Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 5:44 pm | |
| * Pierre nagyon bánatos mivel egyből tudja, hogy a mindig mosolygós és mindig vidám lány most miatta bánatos. Feje lehajtva szeme lesütve áll az ajtóban. Tart tőle, hogy tán rávágja a lány az ajtót vagy elküldi a búsba. Meg is érdemli de ezúttal nem tehet róla. Nem jókedvéből ment haza aznap amikor végre jól érezhette volna magát Lizzel. Szemén látszik, hogy kisírt, de nem most nem fog sírni. Erős fiú lesz. * ~ Utálom, hogy mindig nekem kell erős fiúnak lennem, de most az leszek. Lizért és magamért. * Mondja magának majd felnéz az ajtóban álló lányra. Sajnos nem lepi meg az állapota és legnagyobb bánatára ő okozta. Remegő hangon szólal meg. * - Szia Liz...* Elcsuklik a hangja, de nem tud mit tenni folytatnia kell, mert el akarja mondani a történteket akkor talán Liz megbocsát. * - Kérlek ne haragudj rám. Nem akarlak a saját gondjaimmal elárasztani, de hidd el nekem, hogy nem önszántamból utaztam haza. Nem akartalak megbántani sokkal sokkal jobb lett volna bálba menni veled, de nem volt más választásom. Bernadette miatt a családom miatt a nagymamámért. * Hangja ismét megcsuklik áthúzza a szeme előtt a kezét. De könnyeit nem mutatja, majd ha egyedül lesz. * - Megértem, hogy utálsz, de nem azért tettem, hogy megbántsalak. nagyon készültem a bálra, ahogy gondolom Te is mert azt mondtad ez az első bálod. És szerettem volna ha jól érzed magad és szép emlékek kötnek majd az első bálodhoz. Megérdemled, hiszen egy szuper lány vagy a világ legcsodálatosabb barátnője. * Mondja a fiú ameddig csak bírja, de hangja ismét elcsuklik. Már nem tud tovább beszélni. Csak áll és vár. Talán arra, hogy rá vágja Liz az ajtót talán nem nem tudja csak vár.* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 5:28 pm | |
| *Liz csak ül a magányban. Nem szeretne most senkivel találkozni, mert a mindig vidám lány most nagyon is szomorú. Semmi jó dolgot nem lát meg ebben a csalódásben. Egyszer csak kopognak. Liz vár a válasszal, majd kiböki.* -Nem vagyok itt! *Mondja, de a kopogás nem szűnik meg, ezért feltápászkjodik.* -Ki sz? *Kérdi de nem várja meg a választ, kinyitja az ajtót. Megpillantja Pierret.* -Mit szeretnél? Ismét meg akarsz bántani? Nem volt elég tegnap? *Kérdi, de a válaszokat ezúttal megvárja, majd megpróbálja becsukni az ajtót .* |

| Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 5:17 pm | |
| * Pierre sétál fel a harmadik emeletre. A bika cápa hálóba szedi a lábait Lizt keresi. Nincs túl jó bőrben a fiúcska tegnap sürgősen hazahívta apja, mert nagyanyját baleset érte és nem volt ki vigyázon a kis Bernadettére. De nem a húgocskájával való játék keverte ilyen állapotba. Nagyanyjának elvesztésének gondolatja teljesen kikészítetta a fiút. De hál' istennek amilyen hamar jött a baj, olyan gyorsan távozott. Nagyanyja állapota gyorsan javult a gyógyítóknak hála. Az ajtó előtt toporog a fiú fél, hogy a lány örökre megutálta. Egy fekete nadrágot egy pólór és egy fekete talárt visel ezüst csíkkal. Kicsit söstétbe van, de ez jól vázolja a fiú állapotát. Kezében egy kis vörös dobozt szorongat ezüst masnival átkötve. Remegve kopogtat az ajtón és bebocsájtást remél. |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Hétf. Jún. 21, 2010 5:03 pm | |
| *Liz csak reggel ébredt fel, magára pillantva észrevette, hogy báli szerelésben aludt el a fotelben. Kicsit gondolkodik, majd be is ugrik neki, hogy miért ezért nagyon el is szomorodik. Körülnéz, de semmi jelét nem látja, hogy a fiú itt járt volna. Felvesz egy kényelmes ruhát, majd visszagubbaszt a fotelbe. Most úgy határozott, hogy főz egy teát, majd visszacsüccsenve a fotelbe, ismét cicusát dédelgeti.* - Legalább te jól érzed magad. *Mondja Emilynek, majd ismét nagyot kortyol a teából.* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Vas. Jún. 20, 2010 6:22 pm | |
| *Liz csak várja és várja türelmesen a fiút, ám az már több, mint egy órát késik. Liz nagyon elszomorodik. Leül egy fotelbe és ölébe veszi a cicusát. * -Látod? Ennyit ér egy ember szava. Engem már annyian átvágtak. Miért hittem el, hogy ő más? Azt, hogy ő rendesebb? *Kérdi cicusát, majd csak simogatja egészen addig míg egyszercsak bealszik. Álaomba ringatta a szomorúság és a csalódottság.* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Vas. Jún. 20, 2010 5:05 pm | |
| *Liz már lázasan készül a bálra. Pierrevel megbeszélték,hogy csak 6-ra mannek. Már felvette a ruháját, még megigazítja a haját, és kész is lesz. Jöhet érte a fiú.* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Szer. Jún. 16, 2010 4:49 pm | |
| *Liz az ölelést és a puszit természetesen viszonozza, majd hirtelen Pierre meghívja a bálba.* -Huhh. Váratlanul jött, de nagyon szívesen elmegyek veled. Megvan a hétvégi programom. *Mosolyogja el magát.* Igyekszem venni valami szép ruhát. De bevallom, még soha nem voltam bálban. Na de ezt majd megbeszéljük kiránduláson. Lassan indulnunk kellene.* Megfogja a fiú kezét, majd elindulnak.* |

| Téma: Re: Bika Cápa háló Szer. Jún. 16, 2010 4:42 pm | |
| * Pierre egy mosollyal üdvözli az ajtóban álló lánykát majd azonnal átöleli és puszit nyom az arcára. A betessékelésnek azonnal engedelmeskedik elvégre nem az ajtóban szándékozik bálba hívni a lánykát. - Szia. Örülök, hogy látlak. Ezt neked hoztam. * Nyújtja át a virágot. - Arra gondoltam hogy volna-e kedved eljönni velem a Neza szülinapi bálba? * Kérdezi egy mosoly kíséretében majd izgatottan várja a választ. |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Szer. Jún. 16, 2010 4:37 pm | |
| *Liz még feldobja a sminkjét, megigazítja a frizuráját és felveszi a cipőjét, majd kinyitja az ajtót.* -Szia Pierre! *Örül mag a fiúnak, majd megpillantja a kezében a virágot. Nagyon reméli, hogy neki hozta, de nem kérdez rá, inkább beengedi.* -Gyere be csüccs egy kicsit.*Tessékeli be a fiút.* |

| Téma: Re: Bika Cápa háló Szer. Jún. 16, 2010 4:34 pm | |
| * Pierre a szakkör előtt kivételesen egy órával elkezdett készülődni. Úgy gondolta, hogy megpróbálja elhívni szakköre legjöbb barátnőjét Liz-t. Nagyon megkedvelte a szőke lánykát és nagyon szeretett vele lenni. Így most is szeretné vele tölteni a szakkört. El is indul hogy hálójába keresse meg. Megáll a bika cápa háló ajtaja előtt kezében egy szál rózsát szorongat. Más célja is volt. Izgatottan várja a fiú, hogy vajon ajtót nyit-e neki barátnője. |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Szer. Jún. 16, 2010 4:06 pm | |
| *Liz érkezik a szobájába. Odasiet a szekrényhez és elkezd nézelődni. ~Mit is vegyek fel?~ Végül elővesz egy másik fekete farmert, egy kék és fekete kockás felsőt a fekete pulcsiját és egy tornacipőt, majd elmegy készülődni.* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Szomb. Máj. 08, 2010 2:36 pm | |
| *Liz visszatér a szobájába és örömmel látja, hogy az üres. Kiszedi a bőröndjét, és kinyit rajta egy hatalmas titkos zsebet. Kiveszi az eddig eltitkolt kardját és ijját, melyet még otthonról hozott és beleteszi a táskájába a 10 db robbanó bájital és az egy db elmeélesítő mellé, majd gondosan elrejti a szekrénye méllyébe és betemeti a ruháival, hogy senki ne találja meg.* |
|  | | Senilla Rachel Roseberg

Hozzászólások száma: 360 Kaszt:  Üzenőláda: "A szerelem megfoszt a gyermeki tündérvilágtól, megismertet a múlandóság élményével.. felnőtté tesz! : ) "
I could really use a wish right now ... <3
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Bika Cápa háló Szer. Ápr. 14, 2010 7:46 pm | |
| *A jobb oldali négy fős szoba kilincse lassan lenyomódott, és kisuhant egy mosómedve rajta, majd egy bozontos hajú lány is kilépett, maga mögött becsukva az ajtót. Két szobatársa nincs a hálóban, a harmadik meg már alszik, úgyhogy jobbnak találta, hogy kijön a közös helyiségbe. Haja valóban, kissé kócos volt, arca a szokásosnál is sápadtabb, zöld szemeiből mintha kialudt volna az a fény, az az ismerős tűz. Egy kissé nagy, világoszöld póló van rajta, meg egy egyszerű kék farmer, és egy sárga tornacipő. Nem megy ma már sehova, tehát nem fontos, hogy hogy néz ki - az igaz, hogy érdekes volt az összeállítás, de nem szégyellt volna így sem kimenni, csak simán nem volt kedve hozzá. Az asztalra lazán letette a levelet, majd a hűtűt kinyitva kivett egy feles ásványvizet, és csak úgy, egyszerűen beleivott az üvegbe. Közben a mosómaci a hűtűhez közel lerogyott, és idegesen karmolászta a padlót. Senilla pár korty után elemelte szájától az üveget, és letette az asztalra, egyben a levelet megfogva, és a falhoz sétált. Lassan nekidőlt annak, s óvatosan, gyengén lecsúszott, egészen a földre. Sosem szerette ezeket a székeket, amik itt voltak, olyan .. kényelmetlenek voltak, és ha ez kényesség, akkor hát legyen. Senki sem tökéletes, még talán az angyalok sem. Szóval a földön kuporogva idegesen beletúrt hajába, és tekintetét az agyonnyúzott levélre vetette, majd elkezdte elolvasni a levelet, újra, vagy századszorra:*Rachel!
Tudom, tudom, nagyon furcsa, hogy írok neked .. És hogy megígértem, hogy nem fogok. De egyszerűen, képtelen vagyok betartani az ígéretem. Hiába, hogy több, mint egy fél évig nem írtam, mégis minden áldott nap csak te jársz az eszembe - nem, ne kezdj el sopánkodni, mert jól tudod, hogy próbáltam ez ellen tenni, de nem ment. Reméltem, hogy az idő múltával majd elmúlik ez az érzés, hogy egyszerűen könnyebb lesz, ha nem látlak, hosszú ideig - de minden nap csak egyre jobban szeretlek erősödik bennem ez az érzés. Már teljesen megszoktam, hogy veled álmodom, akármennyire is röhejesen hangzik ez tőlem. Hidd el nekem, nekem is gáz ez .. Ez a levél, ez az érzés, minden. De egyszerűen nem tudok ellene tenni. Minden mozdulat, tárgy, gondolat rád emlékeztet, és te is tudod, hogy utálom ezt. Nem, téged nem utállak, sosem tudnám ezt tenni - leginkább csak magam utálom, hogy semmit sem tudok az ellen tenni, hogy elfojtsam magamban ezt az érzést. Próbáltam más lányokkal, nem is eggyel voltam már együtt, de a leghosszabb kapcsolatom (tudod, hogy mennyire utálom ezt a szót is, de Te szoktattál rá) két hétig tartott. Itt a Roxfortban mellesleg teljesen jó. csak .. hiányzol. Asszem hamarosan találkozunk, majd meglátod, hogy hol, meg mikor .. Ne próbálkozz, nem tudsz semmit sem tenni ellene. Tudod, én vagyok a végzeted. =D Ölel, Kevin *A sötét hajú lány sóhajtott egy nagyot, miközben farmerja zsebéből előkotorászta varázspálcáját, és elkezdte maga előtt lebegtetni a levelet. Pár másodpercig csak szótlanul lebegtette, ide-oda rángatva a pálcát, kissé remegő kezekkel, majd megszólalt:* - Sajnálom, Kevin .. *motyogta maga elé halkan, és hirtelen pöccintett egyet, mire a levél egy pillanat alatt hamuvá égett. Szó nélkül szipogott egyet, majd miután gondolatban váltott pár szót daimonjával, az állattal együtt visszaindult a szobájába, hogy felkészüljön a holnapra - ugyanis holnap már úgy kell tegyen, mintha semmi sem történt volna. Nem szabad megtörve legyen, az csak szánalmat vált ki az emberekből, azt meg szívből utálja. Kevin meg .. Jöjjön csak, akár az ajtóig is jöhet, sokkal erősebb nála - és ez nem biztos, hogy szimplán büszkeség. Még azért sem fogja érdekelni, és még azért sem fog újra rá gondolni, meg beleszeretni. Újra .. Hisz' az végzetes lenne, mindkettőjük számára. Útközben hóna alá kapta az ásványvizet, majd a szobába belépve letette az éjjeliszekrényre, és belevetődött az ágyba.* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Pént. Márc. 19, 2010 8:31 pm | |
| *Lizbeth miután elköszönt és megköszönte Pierre fáradalmait. Fáradtan ledől az ágyra, majd úgy dönt, hogy kicsomagol. Minden holmiját bepakolja a szekrénybe, berendezi az íróasztalát és az éjjeliszekrényt is ott honosabbá varázsolja. Úgy dönt, hogy Emilynek holnap vesz egy fekhelyet és ma mellette fog aludni. Elmegy fürdeni, majd fürdés után lefekszik aludni.Kimerítette a sok utazás.* |

| Téma: Re: Bika Cápa háló Pént. Márc. 19, 2010 8:23 pm | |
| * Pierre ismét felfelé vezeti Lizabethet a lépcsőn. Útközben még megmutatja neki az első emelet helyeit meg a másodikon hol találja az Afrikai aranymacska hálót, ha netán gond lenne őt ott tudja megtalálni. Aztán vissza tér a Bika cápa hálóba ahonnan elindultak. - Most én búcsúzom is. Mára ennyi a kis túra, ha van kedved majd még teszünk párat mivel a kúria hatalmas. Ha bármi gond van segítség kell pótlás vagy más úgy akkor a szobámban el tudsz érni. ha nem vagyok ott hagyj üzenetet és felkutatlak. Szép álmokat. Szia. * Mondja a lánynak, majd becsukja az ajtót és vissza vonul hálójába. |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Pént. Márc. 19, 2010 7:29 pm | |
| *Lizbeth örül, hogy foglalkoznak vele, és nem szeretné elszalasztani az alkalmat, hogy megismerje új iskoláját. -Ha körbevezetnél az nagyon jó lenne és örülnék neki. Te biztos tudod, hogy mit érdemes megnézni. *Miközben beszél, átvesz egy kényelmesebb cipőt és útrakészen odaáll a fiú mellé. |

| Téma: Re: Bika Cápa háló Pént. Márc. 19, 2010 7:25 pm | |
| * Pierre belép és körbe néz. Kellemes is lány szoba biztos meglesznak majd a lányok és befogadják új társukat. a nehezebb csomagokat persze kikapja a lány kezéből és becipeli. Nem úgyvan az, hogy csak úgy. - Ez lesz a Te ágyad. A könyveid és óra rended az író asztalodon. hűtőbe Te is bepakolhatsz a többiben majd a lányok segítenek. Bízom bennük hogy nem lesz gond a beilleszkedéssel, ha bántanak szólj lecsapom őket. * Mondja nevetve, de látszik hogy ez csak vicc. Szívesen fogják foagni az új állandó vendéget. - Most pedig mihez szeretnél kezdeni? Séta, ismerkedés az új hellyel? Táplálék beszerzés? vagy fürdés és kipakolás meg pihi? Te választasz, ha kell valahova kísérni megteszem szívesen maradok veled, da ha fáradt vagy nem kötelező program. * Mondja egy mosollyal majd vár a döntésre. |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Bika Cápa háló Pént. Márc. 19, 2010 7:17 pm | |
| *Lizbeth a folyosón újra felveszi a csomagjait, majd az ajtón belépve megkönnyebbülten leteszi. Körülnéz és nagyon tetszik neki amit lát. Nem egy hatalmas háló, de épp ez tetszik benne.~Így legalább könnyebb lesz megismerni mindenkit.~ Sajnos nem lát senkit, de úgy dönt megnézi a szobáját. Belép és meglátja az egyetlen üres ágyat. -Ez lesz az én ágyam? *Kérdezi, de szinte biztos benne, hogy így van. Leteszi macskáját is és elégedetten leül várva, hogy hátha kap valami utasítást Pierrétől. |
|  | | Amelia Davenport Diák

Hozzászólások száma: 126 Msn: szokai1997@gmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Bika Cápa háló Vas. Márc. 14, 2010 8:55 pm | |
| *Amelia amikor kinyitotta a szemét a szobájában taláta mamgát az ágyában fekve. ~Megérdemeltem volna hogy elvigyenek megint olyan meggondolatlan voltam! Totál nagy szerencsém volt. Tuti, hogy soha nem fogom használlni azokat az átkokat! Na jó mégis ha itt végeztem megkeresem azokat a lidérceket vagy nem tudom miket és megölöm valahogy* -Tök jó Devil, hogy vigyáztál rám! *Korholta gyenge hangon daimónját* |
|  | | Senilla Rachel Roseberg

Hozzászólások száma: 360 Kaszt:  Üzenőláda: "A szerelem megfoszt a gyermeki tündérvilágtól, megismertet a múlandóság élményével.. felnőtté tesz! : ) "
I could really use a wish right now ... <3
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Bika Cápa háló Szomb. Márc. 13, 2010 6:34 pm | |
| *Az átsuhanó fél mosolyt nem veszi észre, mivel éppen akkor tette le pálcáját az éjjeliszekrényre, és háttal állt a fiúnak. *- Nem érdekes, csupán ésszerű. Sosem értettem az emberek legtöbbjét - ahelyett, hogy tanulnának egymástól, csak húzódoznak, gyűlölködnek. Pedig tanulni az ember csak úgy tud, hogyha másokat megismer - csak másoktól tud tanulni. És nem csak a muglikról beszélek, hanem a mágusokról is. Nagyon bugyutáák .. * jegyezte meg, kissé zsörtösen, miközben értetlenül összeráncolta homlokát.*- Éretlenek. Hogy-hogy nem szeretnek? Hmm .. Sosem fogom megérteni őket. Pedig .. tőled sok mindent lehet tanulni. Csak, sokan nem így gondolják. Pedig szerintem így van .. *motyogta maga elé, lázasan gondolkodva. Nem azért "dícsérni" a fiút, ha mindezt lehet egyáltalán annak nevezni, mert tetszik neki, vagy valami - szó sincs ilyesmiről, csupán érzi, hogy ő más, éppen ezért igenis lehetne tanulni tőle. Csak sokan nem ezt gondolják .. Milyen ostobák!*- Igen, én is úgy gondoltam. Majd ha úgy hozza a sors .. * mondta kedvesen, egy apró mosollyal, miközben átvette a kulcsot. *- Rendben, köszönöm, Jack. Viszont!* kiáltotta a fiú után, miközben megpördült, és daimonjára pillantott. *~ Csak fél óra, maximum .. Addigra befejezem .. ~* közölte daimonjával, miközben a félkész munkára pillantott. Vállat vont, majd felkapta a rajztömböt és a ceruzát, és türelmesen kivárta, amíg a mosómedve lekászálódott az ágyról. Ha a daimón kiszaladt az ajtón, figyelmesen bezárta az ajtót, majd a folyosón daimonja nyomában visszaindult a várószoba halljába, hogy befejezze rajzát, közben persze az előbbi beszélgetésen morfondírozott.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |