Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Szer. Júl. 15, 2009 12:59 pm

//fayg//
Vissza az elejére Go down
http://www.liziregeny.gportal.hu
Eligio Lance Jens Tichaon
Diák

Hozzászólások száma: 802
Msn: jakusdenes@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Szer. Júl. 15, 2009 11:30 am

- Akkor telepedjünk le ide - * mondta a fiú. Lerakta ő is a cuccait a lány cuccai mellé, majd rápillantott a lányra. Földöntúli szépség volt és nem tudott be telni a látványában. *
- Te sülhetsz itt, ha akarsz, de én mennék úszni, ha nem baj - * felelte a lány kérdésére vigyorogva. * - Ezt veheted igennek. Vagyis menjünk a medencébe.
* Ekkor megfogta a lány kezét és elindult mellette a medence felé. Mikor a céljuk mellé értek a fiú hirtelen belelökte a lányt a medencébe. *
- Hideg a víz? - * kérdezte Fleurtől, majd beugrott ő is a vízbe a lány után. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Szer. Júl. 15, 2009 10:54 am

*Miközben mentek Fleur is adott pár csókot Eligionak majd bementek a strandre.* -Hm...hát nekem úgy igazából mindegy. itt is jó. *mutatott egy napos helyre majd leteszi doa a cuccait és kihámozza magát a ruháiból.* -Megyünk a medencébe vagy még itt sülünk egy kicsit? *kérdi meg a fiút mosolyogva majd nézelődni kezd. Kiváncis hogy van-e itt valaki simerős. De mivel enm nagyon van tovább várja Eligio válaszát.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Szer. Júl. 15, 2009 10:41 am

- Rendben van. Majd találkozunk - * mondta a lánynak. Majd távozott a szobából a saját szobájába, ahol gyorsan átöltözött a fürdőruhájába, ami fölé egy lenge nyári ruhát kapott fel. Ezután elhagyta a szobát és kiment a lányhoz indulás előtt és menet közben megcsókolja a lányt többször is. Kábé félúton az egyik kezét a lány dereka köré fonja. Nemsokára meg is érkeztek a strandra. Eligio megvette a jegyeket és bementek a strandra. *
- Hol szeretnél lecuccolni? - * kérdezte a lánytól. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Szer. Júl. 15, 2009 10:34 am

-Na jól van, elhiszem. *mondja Fleur mosolyogva majd várja Eligio ragálását az előbbi ötletére.* -Kössz. Oké...menjünk...akkor gyorsan öltözz fel. Meg én is. És majd találkozunk kint. *mondja és mikor a fiú kiment felkapja maga alá a fürdőruháját és egy táskát vesz el amibe belerakja a törülközőjét, naptejet na meg a pálcáját és némi pénzt. Majd elindul és kint megvárja Eligiot. Majd elmennek együtt a strand felé.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Szer. Júl. 15, 2009 10:18 am

- De én igen. Nekem elhiheted, hogy jól áll rajtad bármi ruhanemű dolog. - * bizonygatta Eligio. * - Igaz. S emiatt vettem észre, hogy milyen szép, formás a lábad.
* Kacsintott egyet a lányra, amikor mondta, hogy nem lehetett volna rövidebb. Majd eltűnik és rövid időn belül megint megjelent egy újabb ruhában. *
- Ebben is csodaszép vagy - * dicsérte a lányt. Ekkor adott egy tippet Fleur, hogy mit is csinálhatnának. Elég jó ötlet volt és csak rábólintani lehetett. *
- Menjünk - * mondta Eligio. * - Csak még gyorsan magamra kell kapnia ruhámat.
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Szer. Júl. 15, 2009 10:03 am

//elfelejtettünk fagyni xD De akkor msot olvad xD//

*Fleur nem nagyon támogatná a múlt idő csinálást senkiből. Inkább csak egy jó orrbetőrés vagy iylesmi...az még elmenne. De nem akarna kárt tenni senkiben. legalábbis nagyobb kárt.* -nem vagyok meggyőződve hogy bármiylen jól áll...*mondja vigyorogva majd mikor kijött hallja hogy mit mond a fiú.* -Ez még csak egy ruha volt...szóval enm bármiylen. *neveti el magát.* -És nem, rövidebb nem lehetett volna. *vigyorog egyet majd visszamegy. Felvesz magára egy farmert majd egy lila pólót. Majd ismét kimegy.* -Ez? *kérdi ám ekkor eszébe jut egy jó ötlet mely már régebb megfordult a fejében.* -Mi van ha elmennénk egy kicsit strandolni. Itt a közelben biztos van...*veti fel az ötletet. hirtelen megjött a kedve hiszen iylen melegben nem is csoda.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 3:37 pm

* A lány mind a két ajánlatba belement volna, de a divatbemutatós ötlete jobban tetszik neki. * ~ Úgy látszik a lányok mindenhol ugyanolyanok. ~ * gondolta magában. * ~ De ő a legszebb közöttük. ~ * A legutolsó megállapítás csak az ő szemszögéből igaz. Meg azokéból, akik titokban szeretik a lányt. Azonban ilyeneket nem ismer egyelőre, de ha ismerne akkor valószínű, hogy múlt időt csinálna belőlük. *
- Bármilyen ruha tökéletesen áll rajtad - * mondta a lánynak, mikor a saját ruháit kifogásolta. Majd bementek a lány szobájába, ahol a szerelme gyorsan felkapta az első ruháját. *
- Nem tévedtem. - * jegyezte meg Eligio. * - Nagyon csinos vagy benne. De rövidebb nem lehetett volna?
* Elvigyorodott ezen a kérdésen, amit a vándorlásai alatt tanult el a különböző nemzetiségű fiatal fiúktól. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 3:25 pm

* Hát bizony Fleurnek sincs mindig ötlete. És msot éppen nincs. neki sem muszály mindig legyen elvégre. Majd végre egy ajánlat érkezik. Fleur elmosolyodik.* -Hát ha akarod elmehetünk...*mosolyog a fiúra és máris feláll. Majd ad egy csókot a fiúnak. De ekkor látja hogy Eligionak támadt egy ötlete. Fleur elgondolkozik de végül belemegy.* -hát miért is ne. De ha az én cuccaimat akarod látni...hát azok nem valamik. *mondja és elindulnak a szobája felé. Amint beérnek a lány ad egy csókot a fiúnak és elindul a kitágitott szekrény irányába ahol nyugisan lehet öltözni. Felkap magára egy fekete miniruhát és oylan igazi divatmenéssel kimegy.* -Na milyen? *kérdi meg a fiút és vigyorog.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 11:09 am

* Nem számított arra, hogy a lánynak sincs semmi ötlete. Ő maga is megerőltette a gondolkodást lehetővé tevő szervét, hogy valami jó ötletet húzzon elő a raktárból. *
- Esetleg elmehetnénk sétálni - * mondott egy ötletet a fiú. * - Mit szólsz hozzá, édes?
* Megcsókolta újra a lányt, miközben reménykedett, hogy a lánynak jobb ötlete legyen. Hirtelen beugrott neki egy jó ötlet, amit általában a varázstalan tizenévesek nagyon szeretnek. *
- És mi lenne, ha egy divatbemutatót csinálnál saját magad részére és a részemre? - * kérdezte a lánytól. Nem tudta, hogy mit mond erre a lány, de érezte annak a lehetőségét, hogy a kettő közül ezt fogja választani. Ám ez nem biztos csak lehetséges. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 10:53 am

*Mosolyog egyet majd mondja ő is a magáét.* -Hát tudom ezt én is. De ha van egy jó könyv, akkor nem lehet ellenállni...*mosolyog továbbra is Eligiora majd ő is ad egy csókot a fiúnak.* -Én meg nem tudom hogy mit csináljunk. Egyáltalán mit lehet itt csinálni?*kérdi a fiút. Neki ugyan semmi ötlete nincs hogy mit csináljanak. ha csak strandolni nem mennek el. De azt nem nagyon szeretne most Fleur. Még a végén jól leégne aztán meg fájna a háta egy csomó ideig.* -Nos? *kérdi me gés közben továbbra is gondolkozik...*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 10:46 am

- Este az alvásra való nem az olvasásra - * mondta a fiú. * - Kivéve ha tanulsz. Mivel most nyár van...
* Ekkor egy újabb csókot adott a lánynak. Teljesen olyanok voltak számára ezek a csókok, mint az ókori görög isteneknek az ambrózia. *
- Hát tulajdonképpen nekem ahhoz van kedvem, amihez neked is - * felelte a lány kérdésére. * - Ha van valami ötleted, hogy mit tegyünk akkor nyugodtan csináljuk azt.
* Újra megcsókolta a lányt és várta, hogy mondjon valamit. Ő akár egész nap itt ülne mellette és nézné, de a lánynak biztos van valami jó ötlete, hogy mi legyen. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 10:34 am

*Ajtónyitást hall de őt nem zavarja. Csak ovlasgat továbbra is nyugisan. Egyre érdekesebbek a történések a könyveb igy a közeleő lépteket sem hallja és nem érzékeli hogy leült valaki melléjr. Majd meghall egy hangot mely igen kedves számára. Széles mosoylra húzza a száját és felnéz a könyvből Eligio szemébe. *-Szia! *majd mikor mondja hogy a vámpirok jobban érdeklik őt mind a tündék válaszra nyitja a száját de a fiú egy csókkal belefolytja a kitörni vágyó szavalkat. majd a csók után egy kérdés következik.* -Köszi, jól vagyok. És örülök hogy te is. Csak kissé fáradtan. *mondja és felmutatja a könyvet melyből érzékelni lehet hogy mostanában igazán sokat olvas főleg este.* -Van valamihez kedved? *kérdi meg kedvesen hogy a fiú mit csinálna szivesen.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 10:10 am

* Eligio hagyja el a szobáját, hogy sétálni induljon. Egy rövid séta után az épületen belül úgy dönt, hogy visszamegy a szobájába. igen ám, de a folyosón észrevett egy lányt olvasni. Pontosítva Fleurt olvasni. Szép nyugodtan odasétál hozzá, leül mellé és beleolvas. Valami vámpíros könyv lehet. *
- Üdv! - * köszönt a lánynak. * - Úgy látom jobban érdekelnek a vámpírok, mint a tündék.
* Mikor a megjegyzésére Fleur válaszolna Eligio egy gyengéd csókkal belé folytja a szavakat. Ezzel jelzi, hogy nem zavarja őt annyira. *
- Hogy vagy mostanában? - * kérdezte a lánytól a csók után. * - Én jól.
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Kedd. Júl. 14, 2009 9:57 am

[Eligio]

*Ismét ajtónyitás hallatszik és Fleur lép ki az ajtón. Kezében egy könyv. Elindul sétálgatni valamerre majd egy másik ajtó előtt megáll. Nekidő a falnak és olvasgatni kezd.Mostanában elég sok eseméyn történik. Úgyhogy ideje egy kis kikapcsolódásnak, pihengetésnek. És erre egy jó könyv pontosan talál. Tökéletesen.* ~Tök jó ez a könyv...~ *gondolja Fleur és tovább olvassa a vámpirokról szóló könyvet. Reméli összeakad valakivel akivel beszélgetni lehet. Netalán Eligioval. Vagy Angelinával és Roseal. Talán... Továbbra is a falnál olvasgat. Majd odasétál egy székhez és leül rá. Úgy olvas tovább.*
Concordia Xanto
Diák

Hozzászólások száma: 653
Msn: kecskesszuszu@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:25 pm

(Arnuil, Rayko, Deyan)

* A teleport beindul és már ott sincsenek.*
- Huhh...
* A szobában sokkal jobb a levegő. Már nincs hullaszag. Leül az egyik székre és Zakurora pillant, majd a többiekre. Hallgatja a professzor szavait, aztán, ahogy a tanár elmegy, az utolsó fél mondatot megjegyzi.*
~ Ilyenkor pihenni nehéz lesz...
* Hallja Zakuro szavait és bólint. Azzal feláll és elköszön a fiúktól.*
- Azt hiszem én most levegőzöm egyet. Sziasztok!
* Arnura pillant, majd tőle is elköszön tünde nyelven, egy intés és elhagyja a szobát.*

//jó volt, köszi Very Happy//
Rayko S Dragomir - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 1321
Msn: parsche.istvan@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:23 pm

*Támadásaik hatásosoak, de egy idő elteltével már pajzsokkal védekeznek ellenük. Az idő rohamosan fogy a tetőn egyre több sötét mágus gyülik össze. Támadásra készülnek. És épen hogy az első átkok útjára indulnak a teleport beindul és luxemburgi címeres aurorok között találják magukat. A professzor egy csomó dolgot mond még majd távozik. Mikor kiderül melyik szob az övék, rayko is elmegy lepihenni. reméli végre nyugodtan aludhat, végülis a szállodát aurorok őrzik. *

// köszönöm a mesét, nagyon nagyon tetszett//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:21 pm

*Látja, hogy elég sikeresnek minősülnek még mindig a varázslataik, ám egyszer csak beindul a másik oldalon is a védekezés, és onnantól kezdődnének a támadások~ Hű a francba de meleg volt~ gondolja magában, amikor végül a teleport az utolsó pillanatban beindul, és megússzák a dolognak ezt a részét. ~Jahh hogy msot megint országot is váltottunk?~ gondolja magában boldogan a fiú, hiszen örül a helyszín váltásnak, még ebben a félelmetes helyzetben is. ~Sétálgatásra itt kevesebb léehetőség lesz, ha jól sejtem~ gondolja magában, hiszen itt már őrzés is van, mint ahogyan azt a tanár úr el is mondja. ~Pihenni? Ilyenkor?~ gondolja felháborodva, a komolyabb dolgokra nem is reagál, hiszen arra számítani lehetett, hogy ez egy életveszélyes kaland lesz*

//Jó volt a mese, köszi Smile//
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:15 pm

*A támadások egy ideig sikeresek, találnak is viszont nemsokára az ellenség már pajzsvarázslattal veri őket vissza nemsokára már fent vannak és támadni készülnek. A diákok még láthatják a feléjük röpülő átkokat amikor beindul a teleport. Egy hajszál híjja de úgytűnik időbe menekültek meg............S most már új helyszínen vannak

//Luxemburg//

*A diákok egy szobába találják magukat elég tágas olyan mint valami előcsarnok , viszont láthatják a körülöttük munkálkodó Luxemburgi címerrel rendelkező Aurorokat. A professzor csak lassan kilép majd a diákokra néz*-Ez a hely egy szálloda jelenleg a Luxemburgban vagyunk. Azt hiszem itt már elkell a védelem az épületet aurorok őrzik azt hiszem itt merem magukat hagyni ameddig döntenek róla hogy hogyan tovább. Minden esetre nemsokára felkeresik magukat, hogy hogyan tovább. További szép napot és... Próbálják meg kipihenni magukat... FÉlek hogy Hollandiába csúnya dolgok történnek még*mondja még hallkabbra véve a szót és komor arccal eltűnik a forgatagba*

\\Itt a mese vége köszi a részvételt\\

Diák

Hozzászólások száma: 653
Msn: kecskesszuszu@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:12 pm

(Arnuil, Rayko, Deyan)

* És mindenhol a napfény erősségű világosság jelenik meg. Con most kihagyja a lehetőséget. Látja, amint Arnu előhívja az éteri fényt, és a homályban megpillantja a zöld villanást. A hiúz szemei. Zakuro szemei is villognak már, csak az övéi sárgán.
A robbanásokra elindulnak és egyenesen a tetőre rohannak. Ott a két nagy körből beáll a jobb oldaliba és közben már rajzolgatja a jeleket a levegőbe. Majd kimondja a varázslat első részét.*
- Gargaros!
* Egyszerre több is megjelenik a sokadik varázsige elmondása után és célozni kezd.*
- Semptio!
* Addig mondogatja a varázsigét, még az összes golyó el nem fogy. Mindegyik egy egy fekete ruhás alakot kap célba és meglehetősen kellemetlen érzés lehet, de ezzel nem foglalkozik a lány. Majd egy újabb átok.*
- Obstructo!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:10 pm

*Arnuil is felér a tetőre, lehetőleg az elős sorokba rendeződik ^^. Először nem az ellenfelekre lő, hanem a tetőbe robbant egy kisebb lyukat, de nem a lyuk, ahnema sok, éles kődarab sé törmelék a cél. Ezt hazsnálja fel bal keze intése nyomán, s mikor jönnek fel az első támadók, gyilkos esőként zúdítja aaz abpró köveket a leg érzékenyebb pontokra, kezdve az össze pulzus artériára, amit user nem akar végig sorolni emrt hosszú és latin ^^. Jobb kezében pedig pálca.* Gelodardo!*Jégdárdák egész sora jelenik meg a keze nyomán, hiszen ő igézésekből a legjobb. Hiúza sem rest. Ha véletlenül bárki a lány közelébe férkőzne, villogó fogakkal és bootvaéles karmokkal várja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:09 pm

*Robbanásokat hall, ezek szerint az alsó szint teljes egészében felrobbant, és jönnek értük. Ezért ő is el kezd futni, a kutyusát pedig igyekszik biztos helyre eldugni, már ha talál ilyet. Reménykedjünk benne azonban, hogy ilyen még akad legalább egy 1*1 m-s körzetben, és a kutyusnak nem történik semmi baja. Ha a kutyus biztos helyen van, akkor Dey elkezd teljes erejéből rohanni, néha hátra néz, és ami eszébe jut, lő, hol sóbálvány átok, hol kábítás, rablánc, hipnózis, sikoly, teljesen randomul. Aztán remélhetőleg ő is feljut a többiekkel a tetőre, keres egy jó helyet, ahol azért nincs benne annyira a sűrűjében, és ott folytatja a harcot.*
-Reducto! Exmemoriam! Capitulatus! Stupor! *kiabálja az ellenfélre célozva, reméli, valamit elér. Ha nem, hát gondolkodik, hogy mi legyen.*

A hozzászólást Deyan Dragomir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 13, 2009 7:10 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:08 pm

*Tanár mondja, hogy fussanak, hát ő rohan a tetőre. Kezében pálcája, mellette daimónja, majd beleállnak az egyik körbe.* - Tartani magunkat... remek... Stupor! *Sziszegi az első felbukkanóra irányítva pálcáját, persze a hetes rajzolásával.* - Gargaros semptio. Sectumsempra. Expelliarmus. Kachle. *Mondja egymás után az átkokat az érkező üldözőkre. Persze a helyes mozdulatokkal társítva, mer az kell. Ezután sem áll le, átkozgat, próbál talpon maradni, de a védekezésre nem fordít erőt...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:06 pm

*Jönnek a robbanások alulról, de ő igyekszik minél inkább együtt maradni a többiekkel. Figyelmesen hallgatja a tanár utasításait, már amennyire hallani lehet. Szerencsére őt nem akarja elérni hátulról senki sem, ha jól látja, éppen ezért msot nem lődöz, csak rohan fel, és nemsokára ha minden jól megy akkor sikeresen fel fog érni a tetőre, és remélhetőleg nem lesz egyedül sem. Mikor hallja, hogy mit kell tenni, akkor oda is megy az egyik jelhez, és várja, hogy vajon mi fog történni, vagyis, hogy hova fognak megérkezni az utazásnak a végén. Zoro is megint előrántja a pálcáját, és ha szükség van rá, akkor újabb robbantásokat és tűzgolyókat lövell az ellenük támadó alakok ellen.*
Domajan Gurskovity
Diák

Hozzászólások száma: 940
Msn: csibi97@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín   Hétf. Júl. 13, 2009 7:05 pm

*Domajan fent a professzor által kijelölt helyre fut majd ott megfordul és előre szegezett pálcával a feljárat felé mutat, majd azután körül belül a lépcsőn rohanó lények feje fölött lévő falra mutat, ha meglát egy lényt is megsorozza őket egy csomó Bombardával, talán megreped a plafon és ráesik a lényekre.*

//Domi NJK ezentúl//

Brüsszel, Amszterdam - 4. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Helyszín kérés
» Speciális kaland helyszín
» A helyszín, csoportok viszonya
» Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín
» Írország - 6. helyszín