Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Írország - 6. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8702
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 4:46 pm

*Kissé aggodalmaskodva hallgatja végig a történetet, a mesét, és nem éppen bíztató, ahogyan belegondol.* -Megértem, hogy miért félsz akkor az orvosoktól. Pontosabban írtózol. *pontosítja ki magát, miközben a fiút figyelgeti, majd csak lustán karikákat kezd el rajzolni a homokba.* -Még szerencse, hogy nincsen üvegcsont problémád. Akkor félthetnélek igazán.. Mellesleg ne mondd nekem azt, hogy volt már rosszabb is. Nem tud érdekelni egyszerűen. Ha volt rosszabb, volt rosszabb, de a jelenben vagyunk. És ha így talál el valami, vagy köhögés közben lőnek rád.. *elfordítja a fejét, feláll, lerázva ezzel Chris kezét a válláról, és fejét lehajtva próbál nem belegondolni, hogy abból mi történne, ha esetleg a fiút eltalálnák.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 4:38 pm

*A kérésre elmosolyodik, majd vállat von, úgy, fekve.* - Semmiség, csak tudod milyen szerencsétlen vagyok... nincs olyan csont a testemben, ami még nem tört volna el. Égések, zúzódások, törések, ficam, agyrázkódás... amilyen testi sérülést csak el tudsz képzelni, az már majdnem mind volt nekem. Ezért jártam én sok orvoshoz. Egy páran arra is gyanakodtak, hogy esetleg abban a ritka betegségben szenvedek, az üvegcsontos izében, tudod... de aztán bebizonyosodott, hogy nem, csak szimplán béna vagyok. *Mosolyodik el keserűen, majd a köhögőrohama után, Jack szavaira megrázza a fejét, most már ugyebár ülve.* - Ne félj... túlélem... ~Ezt.~ *Fűz hozzá gondolatban még egy szót, jobb kezét feltéve Jack vállára, egy halvány mosollyal, ahogy barátjára néz.* - Mondtam, már volt rosszabb, nem is egyszer... csak frusztráló, hogy pont itt, és pont most... *Rázza meg ismét a fejét, bosszankodva.*
Vissza az elejére Go down
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 4:30 pm

-Többel? No, ezt a történetet még nem is hallottam.. Mesélj csak, ha kérhetem. *kéri a fiút, igen, kéri, a maga hideg hangján, még gesztikulálva int is neki, hogy erre a történetre márpedig igazán kíváncsi lenne, és szívesen várja, és hallgatja végig. Az isten-kérdés feszegetésére nem igen tud mit mondani, a hit ember dolga, embere válogatja.* -Összeomlana? Mintha sosem lett volna, úgy múlna el.. *mondja legyintve, majd aggodalmas tekintetekkel kezdi el a fiút fürkészni, látva az újabb köhögőrohamot.* -És iylenkor nincs itt egy rohadt gyógyító sem.. Erre egy igét sem tudok.. csak a bőröndömig jutnék el.. *idegeskedik, miközben idegesen belevág egyet a homokba, de nem sokat ér el vele.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 4:19 pm

- Én? Ugyan dehogy. Utálom az orvosokat, gyógyítókat, mindet, köszönöm szépen, többel találkoztam mielőtt az iskolába jöttem, mint kellene. A kuruzslóktól meg végképp isten őrizzen, márha létezik ugyebár. Ha meg nem, akkor meg jómagam kerülöm el azokat nagy ívben. *Sosem a nagy hitéről volt híres, na. Ezután jön a hosszú ölelés, borulás, minden, majd elmosolyodik, és elengedi Jacket, amikor az kibontakozik az ölelésből.* - A nagy híred? Összeomlana. Bezonyám... *Mondja, de mielőtt folytathatná, ismét rájön a köhögés, hát inkább felül, és előrehajol.* - Fene essen belé... *Morogja rekedtesen, mellkasára szorítva a kezét, és csak néz lefelé, várva, hogy elmúljon a fájdalom a mellkasából*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 4:13 pm

-Jó, már emlékszem. Csak kezdtem azt hinni, hogy nem egyből hozzám fordultál, hanem valami útszéli kuruzslóhoz.. Te kis csalfa. *borzolja meg a fiú haját egy sejtelmes, cinkos mosollyal, majd jön a hatalmas, ölelkezős rész, aminek hatására oldalra borulnak. Jómagam is azt számoltam ki, de mindig meg kell hagyni a választási lehetőséget. Jack minden esetre szorosan hozzábújik a fiúhoz, méylen beszívva annak illatát, majd megköszörülve a torkát kibontakozik az ölelésből.* -Csak ne túl érezlgősen, még a végén valaki felébred, aztán mi lesz az én nagy híremmel, hm? *kérdezi, miközben felül, kihúzza magát, és onnan figyelmez Chrisre.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 4:07 pm

*Megforgatja egy kicsit a szemeit Jack szavaira.* - Nem megeshet, hanem így van. Pofán vágott aurormágia összefoglalón, és aztán te tüntetted el a sebeket. Bamba voltam, azt hittem, elég erősen megkötöztem... *Morog egy kicsit, de csak magának, elvégre az már rég volt, max pontszámot kapott rá így is, szóval a többi nem lényeg. És még szép, hogy inkább Jackhez megy, akkor is inkább Jackhez menne, ha nem az lenne a tanító, aki. Egyszerűen gyűlöli a gyógyítókat, és mindenféle orvos-szerű izéket, na nem, eleget látott már belőlük életében. Ezután jön az ölelés, aminek köszönhetően alighanem oldalra borulnak el, legalábbis ez a legvalószínűbb, mármint user gondolatmenete szerint. Nem mintha ez nem lenne legalább annyira félreérthető, mint a másik két variácó, tekintve, hogy szorosan ölelik egymást, kiélvezve azt az apró, rövid biztonságot amit a másik közelsége ad. Legalábbis Chris kiélvezi, és nem akaródzik neki elengedni Jacket.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 3:58 pm

*Jack visszagondol az elmúlt eseményekre.* -Valóban, megeshet.. A vágások az arcodon. *emlékszik vissza pár pillanat múlva, láthatóan hosszasan elmerengett valamin, ami talán nem is Chris sebe volt, vagy sérülése, ütközése azzal a drága lénnyel.* -Helyes. *böki ki végül, jelezve ezzel azt, hogy örül, hogy a fiú szinte minden sérüléséről pontosan tud, és hozzá fordul. Inkább hozzá, mint ahhoz a walesi ficsúrhoz. Aztán, mikor a fiú hirtelen elkapja, és magához húzza, akkor cseppet megborul az egyensúlya, és lehet választani, hogy vagy oldalra dőlnek, vagy Jack landol Chrisen, vagy Chris Jacken, ahogyan tetszik. Minden esetre a fiú egy ideig csak emgszeppenten pislog, értetlenkedve, aztán elérzékenyül egy cseppet, és szorosan odabújik a másik fiúhoz. Neki is kell néha egy kis szeretet, az már fix. Minden esetre a fiú hosszú ideig hagyja magát ölelgetni, persze emgeshet, hogy a két naxeldires már megint egymáson hempereg.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 3:47 pm

*Bólogat, nem törődve a lekicsinylő tekintettel, igenis igyekszik terelni a gondolatait, bármennyire is komoly az a bizonyos helyzet. De végre van beszélgetőpartnere. Aztán csak hagyja, hadd kösse meg a nyakán a kendőt, majd meglepetten pislog.* - Dehogynem tudsz... te kezeltél le akkor is... meg a karom is meg volt égve... *Motyogja, miközben végigsimít a saját arcán, ahol két hónapja a három vágás volt. Amit tényleg Jack tüntetett el onnan. Amikor már a nyakában van a kendő, hálásan elmosolyodik, majd előrehajol, és most öleli meg Jacket, bepótolandó, hogy az előbb kimaradt.* - Köszönöm... *Suttogja a fülébe, és, ha Jack engedi, akkor hosszú, hosszú percekig nem engedi el.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 3:34 pm

*Pedig lehet, hogy az a bizonyos ölelés jót tett volna, és a két fiú közvetlen, testi kontaktusa segített volna egy cseppet, de bizony, témaváltás.* -Minden bizonnyal, és angolos, tejjel issza, nemdebár? *néz a fiúra eléggé kétkedő, lekicsinylő tekintettel, mintha ezzel is azt hangsúlyozná, hogy a fiú mennyire, de mennyire gyerekes tud lenni egy ilyen komolynak mondható helyzetben. Nem is csak komolynak mondható, hiszen tényleg eléggé komoly a helyzet. A fiú ügyetlenkedését látva Jack csak felsóhajt, majd közelebb sétál Chrishez, és letérdel mellé, kezeit egy nemes egyszerűséggel és jól irányzott ütéssel eltüntetve az útból.* -Vigyázz, majd inkább én, mielőtt megfojtod magadat. *morogja szemforgatva, majd nekiáll, hogy könnyedén felkösse a kendőt a fiú nyakára.* -Egy mantikór? És erről én mértnem tudok? *vallató, kérdő, megütközött hang hagyja el a fiú torkát, miközben megköti szépen, ügyes kezekkel a fiú nyakán a kendőt, csak azért, hogy mégiscsak álljon valahogy, és Chrisből kinézi, hogy megfojtja magát. Arcuk pár pillanatig vészesen közel kerül egymáshoz, de Jack most, kivételesen nem áll le megszemlélni Chris gyönyörűszép, sötét szemeit, inkább csak kiegyenesedik, így, féltérden állva a fiú előtt, és kérdő tekintettel nézi őt egy jó ideig.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 3:23 pm

*A beletörődő sóhajra csak tovább pislog Jackre, és legszívesebben felpattanna megölelgetni, de már témaváltás...* - Hm... pedig igazán érdekelne milyen teát szeret. Az Earl Grey-t biztosan, az nagyon finom... *Morfondírozik, majd a felhördülésre kuncogni kezd, nem mer nagyon nevetni, nehogy megint rájöjjön a köhögés, az előbb is majdnem kiszakadt a tüdeje, köszöni szépen. Na jó, nem, de nagyon olyan érzés volt. Aztán egy kendőt kap, amit csak nézeget, és kerek szemekkel pislog Jackre, majd próbálja ügyetlenül felvenni.* - Mondom, ahhoz az alakhoz nem is mennék. Mit gondolsz, miért nem járok gyengélkedőre akkor se, ha felpofozott egy mantikór? *Kérdezi, miközben szenved, az istennek nem tudja normálisan magára kötni a kendőt.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 3:13 pm

*Jack csak felsóhajt, és legyintve leereszti a fejét, és a földet kezdi el nézni egy kis ideig, kezeit zsebrevágva.* -Lényegtelen, kibírom. Ki tudja meddig, de egyelőre még kibírom. *mondja beletörődő sóhajjal, aztán Chris szavaira kérdőn pislog fel rá.* -Vanessával vannak tervei, nem velünk. Ha mindent kinézel belőle, az helyes, de a teapartival azért vigyáznék. *sunyi, cinkos somolygás lesz rajta úrrá, majd ugyebár megáll a fiú felett. Kissé megigazgatja az ingjét, aztán felhördül, a fiú szavait hallva.* -Még csak az kéne, hogy arra a walesi fajankóra bízzalak! Arra a felkapaszkodott, senkiházi aurorra. Pont olyan, mint a fajtája.. *és igen, szabályosan köp egyet oldalra, neki a falnak, a homokba, nem nagyon türtőzteti magát.* - A legnagyobb ellenségemet sem bíznám rá, mondom, majd szépen kikúrállak. Addig is.. *sétál át a cellán, pár lépésnyire csak, a saját kupacához, amiből kisebb hezitálás után a fekete kendőt húzza ki.* -Ezt kösd fel. *veti oda a fiúnak, miután visszasétált hozzá. Egyszerűen csak ledobja az ölébe.* -Éjszakára pedig majd megkapod a sálamat. Nehogy tovább romoljon a helyzeted. Na gyerünk, nem érdekel, hogy meleg van, tessen felkötni, most azonnal. *mondja, miközben láthatóan az aggodalma és a szerete beszél belőle, mégha eléggé kemény hangot is üt meg, parancsoló, hideg hangot.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 3:07 pm

- Bocsánat... én tényleg nem akartam... *Pislog fel kerek, ártatlan szemeivel Jackre. És akárhogy is nézzük, bizonyos szempontból gyerek még. Na jó, kamasz. De akkor is, még csak egyensúlyoz a felnőttkor küszöbén. Arra, hogy Darnak nem lennének velük nagy céljai, vállat von.* - Franc se tudja. Én abból az alakból mindent kinézek. *Morogja, és valóban, nem véletlenül szokta magában nem túl finomkodó jelzőkkel illetni, de azért az oroszlánbarlangban nem illeti degradáló jelzőkkel az ellenség főfejesét. Azért nem szuicid. Arra, hogy Jack kikúrálja, csak behúzza a nyakát, és félősen pislog fel Jackre.* - O... oké... sokkal inkább te, mint a gyengélkedőn az a fickó... *No igen, eddig egyszer látta, a lázálma után... elég is volt neki.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:58 pm

-Nem gondoltad komolyan, nem gondoltad komolyan.. Ezekkel a gyermeki játékaiddal okozod nekem a legnagyobb sebeket. Meg fogsz egyszer még ölni a szavaiddal, megmérgezel.. *mondja mérhetetlen bánattal, majd kihúzza magát, fejét felszegi, és elnéz a messzeségbe.* -Persze, majd kikúrálod magad. Amúgy nem hinném, hogy Darnak nagyobb céljai lennének velünk. Majd megbeszélem vele, hogy engedjen el minket. Megoldom, ne aggódj. Mellesleg nem hiszem el, hogy majd te kikúrálod magadat. *mondja, miközben kétkedő pillantásokkal néz a fiúra, majd közelebb lépdel hozzá, vészjósló tekintettel, lassú, könnyed járással, majd megáll, és csak néz le a fiúra.* -Majd én kikúrállak. *ellentmondást nem tűrően néz le rá, szája sarkában halovány mosoly bújkálgat, de a szemei egészen keményen fénylenek.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:49 pm

*A drámázásra elkerekednek a szemei, és feltérdepel, úgy pislog fel Jackre. Végül kicsit összehúzza magát, és jobb kezének mutatóujjával köröket kezd el rajzolni a homokra.* - Bo… bocsánat… nem komolyan gondoltam, én tudom, hogy te sose… *Néz fel kerek kiskutyaszemeivel Jackre, bocsánatért esedezve. A tanártémához tényleg nem szól hozzá többet, meg jön a fuldokló köhögése. Hallja, hogy Jack morog valamit, de természetesen nem érti, ő maga csak két nyelvet beszél anyanyelvi szinten, angolt és bolgárt, ennyi. Jack szavaira halvány mosollyal megrázza a fejét, jobb kezét a mellkasára teszi, mélyeket lélegezve.* - Volt már rosszabb is… most legalább mozogni tudok… *Suttogja, és ezt bebizonyítandó fel is áll, és elég biztosan áll a lábain, nem inog.* - Meg egyébként is. Jelenleg nagyobb az esélye annak, hogy fogvatartóink intéznek el, minthogy a tüdőbaj vigyen el. Ha hazaérek, akkor majd kikúrálom magam… *Hja, persze... ő, a gyógyszerfóbiás...*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:36 pm

*A medencés ügyet csak ráhagyja a fiúra, mert bizony, hogy járna, ezen nincs mit tovább beszélni. Mikor oldalba bökdösik, és cinkosan néznek rá, akkor színpadiasan drámai énjét veszi elő, és csak hebeg, meg habog felháborodva.* -Node Chris! Azért ezt belőled nem néztem volna ki.. Te is tudhatnád, hogy én igenis hűséges típus vagyok.. méghogy én, féltékeny.. pont rá.. nade kérlek! *teljesen meg van sértődve, látszólag legalább is. Durván levágja a hisztit, persze csak szépen, emberi hangon, nem emeli fel nagyon a hangját.* -Tudd meg te is, hogy én Téged nem csallak meg, semmi esetre sem. Most nagyot csalódtam benned Christopher Strife. Méghogy ilyet feltételezni.. *és durcásan összefonva a kezeit maga előtt a rács felé fordul. Csak figyeli a kinti világot, már amennyit lát belőle. Ha a nagy semmit nézi, akkor azt, a hatalmas, szürke, levont rácsot figyeli hosszasan.* -Na jah. Jericho őskövület, rá épül az iskola. Nem sokan bírják ki, és sosem látja meg, ki az, aki még mindig itt van, aki továbbra is itt van mellette, aki sohasem hagyja el.. Egyszer kéne csak felnyitnia a szemét.. *Odron halkan morgolódva nyúl végig a fövenyen, ezzel remélve némi enyhülést, hűsölést a meleg homokban, bár nem sok sikerrel. Jack összeesküvés elméleteibe mindene setre egyelőre nem szól bele. Ha ennyire fel akarja hánytorgatni a múltat, akkor csak tegye meg nyugodtan, nincs azzal semmi, de semmi gond. Neki lesz rossz. Jack, hallva Chris fuldokló köhögését, idegesen morog valamit az orra alatt angolul, pontosabban gael nyelven. Esélytelen, hogy Chris megértse, de nem is baj. Kezeit maga előtt fonva össze, figyeli a fiút, kissé felé fordulva.* -Csak nehogy nekem itten a tüdőbaj vigyen el. Itt nem is tudok neked semmit se főzni.. Nincs nálam semmi.. Csak a bőröndömet kéne visszakapnom, abban van egy üveggel, álombájital. Mézzel. Még jót is tenne. *morogja, aggodalmas pillantásokkal figyelve Chrisre. Ritka pillanatok egyike, mikor a fiő aggódik bárkiért is. Mikor komolyabb érzelmeket érez.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:24 pm

*Csak megforgatja a szemét.* - Csipcsup ügyek ide vagy oda, medence azért járna. *Morog, mintha tényleg nagyon sérelmezné, hogy nincsen medence. Hamiskás mosollyal, kicsit élénkebb csillogással a szemében pislog Jackre, majd incselkedve oldalba böki.* - Mondd csak ki, hogy féltékeny vagy, amiért rád se nézett. *A tanáros dologra nem is reagál, csak vállat von.* - Na ja. Elég sűrűn vannak tanárcserék. Egyáltalán Jerichóékon kívül van olyan, aki egy évnél tovább húzta...? *Pislog fel Jackre, ugyanis barátja ugyebár feláll, és a rácsokhoz sétál. A kihívó szavakra csak felnevet, de nevetése furcsa, ugatós köhögésbe torkollik, mire a szájához kapja a kezét és kicsit előrehajol. Amikor a köhögésnek vége szakad, mosolyogva húzza ki megint magát ültében, és néz fel Jackre.* - Asszem kicsit korán örültem, hogy eddig nem esett még bajom a hideg miatt. De hidd el, én is átkozom emiatt magam rendesen... de nem vittem magammal a kikötőbe pulcsit, most meg késő bánat. *Vonja meg kicsit a vállát, megint nekidőlve a falnak.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:13 pm

-Hát nem éppen. Meleg-hideg. Ennyi. *nem beszél sokat, de alény még így is benne van a dolgokban. Olyan, minden szava aranyat ér módon beszél. Keveset, mégis éppen eleget. A bürökráciás szavakra csak morrant valamit.* -Nah igen, Dart túlságosan is lefoglalják a maga kis csipp-csupp ügyei. Megpróbált megölni, nem jött neki össze, most idehozatott.. Engem, téged, Arit. És még csak le nem jött, csak rám se nézett. Nem. Odament, lenyomta a magas ketreckapukat, kinyírta azt a nyamvadt tanárt, aki az ÉN helyemre jött ide. *hangsúlyozza egy kicsit saját bosszankodásának okát, mert bizony, ősi tüske benne a "mért nem vagyok még mindig Bájitaltan tanársegéd" problémakör. És ez egy remek indok arra, hogy ezt előhozhassa.* -De legalább már nem kell attól félnem, hogy a helyemre pályázik. Nem mintha nem jönne majd egy újabb, de.. *vállat von. Eléggé flegmán ráadásul, ami tőle annyira nem jellemző.* -Biztos valami Melody szintű jótétlélek lesz. Akkor pedig ismét előre nyomulhatok. *mondja, miközben szemeiben felizzik a gonosz, gyilkos, hataloméhes tűz, aztán ki is huny.* -Lerendezni minket? *kérdő pillantásokkal mered a fiúra.* -Nem hinném, hogy csak úgy lerendezne minket a tömeg. Minden bizonnyal az lesz, mint tavaly. Fogjuk magunkat, és szépen hazatérünk, miután teapartiztunk Darral. *mondja, és a nyomaték kedvéért fel is áll, leporolja magát, és a rácsokhoz sétál. Végigméri a rácsokat, körbenéz, majd visszanéz Chrisre.* -Mellesleg nem ártott volna legalább egy pulcsit hoznod, mert tudod, itt kemények az éjszakák. *cinikus, kissé kihívó szemekkel néz a fiúra, szürke, hideg, páncélozott szemekkel, miközben csak a hangja kihívó igazából. A rekedtes hidegség mögött.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:01 pm

*Halvány mosolya még mindig nem tűnik el az arcáról, és úgy rázza meg a fejét.* - Én annak örülök, hogy azt tudom, mikor van éjszaka meg nappal, bár az itt... nem túl nehéz. *Kicsit megborzong, hát igen, kisebb csoda, hogy még nem fázott meg az éjjeleken. Pólóban és térdnadrágban van, pont, mint amikor Írországban sétált a kikötőben. Baseball-sapkája valahol mellé van ledobva a földre, legalább nappal ne melegítse, így is eléggé izzadt a haja a hőség miatt. Arra, hogy "tervezték" a medencét, felsóhajt, és legyint egyet lemondóan.* - Bürokrácia. Nem igaz, hogy a nagy világmeghódítás közepette nem tudnak fél percet arra áldozni, hogy idepöccintsenek nekünk egy medencét. Mert kábé annyi idejükbe kerülne. Eh... lusta banda. *Forgatja a szemeit, jóleső érzés így szapulni fogvatartóikat, még ha mondvacsinált okok miatt is. Elvégre őket is mondvacsinált okokkal hozták ide, nem? De. Jack következő szavait végighallgatja, majd bólint.* - Unalom. Pontosan. Engem nem érdekel, mi történik, csak legyen már végre valami, és tehessek valamit. Nem szeretek ölbe tett kézzel ülni és várni, hogy mikor szottyan kedvük végre idetolni a képüket, és lerendezzenek minket. Cöhh. *Sóhajt föl, miközben ő is megette a maga almáját, és a földre dobja.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:52 pm

*Csak mindent tudó tekintettel, mint valami keleti bölcs, biccent egyet, jelezve, hogy mi sem természetesebb, minthogy tudja, mennyi az idő.* -A nap melegségéből könnyű rájönni. Továbbá délelőtt soha nem kelek fel. Még itt sem. *teszi hozzá, kissé morgolódva, hiszen nem nagyon szívesen kel fel, még koradélután sem, dehát az itteni időjárás miatt nem nagyon tud mást tenni, mint felkelni. Éppen ezért persze átkozza a sorsot is, meg egy másik illetőt, dehát ez van.* ~A nagyúrnő céljai kifürkészhetetlenek.~ visszhangzik a fejében a mondat, amire legszívesebben kiköpne egyet oldalra. Chris csevegő hangja kellemes bizsergéssel tölti el, mégha tudja is jól, hogy a mostani optimizmus nagyon nehéz, és látja a fiú szemeiben a tompa csillogást. A csillogás megvan, csak tompább. Tompább. Pont, mint a falak, mint a rácsok, mint a hangulatok. Semmi kiélezettség, minden egyszerűen tompa, unalmas, hétköznapi. Már amennyire a börtönt és Egyiptomot annak lehet nevezni, bár a sok eltelt nap után itt már minden hétköznapi.* -No igen, a medence.. Pedig ha jól tudom, tervezték, hogy majd beépítik valamikor. *szólal fel rekedtes hangján, majd beleharap a fél almába.* -Remélem nemsokára Dar rájön arra, hogy semmi értelme annak, hogy idebent tartson minket, és majd kienged. Ha legalább az arénába dobna, mint Rositsát, aki oktondi módon.. no mindegy.. Szóval ha legalább történne valami, már annak is örülnék. Nem mintha panaszkodnék.. *nyújtja ki a lábait, jó hosszan maga elé.* -..de azért.. *kissé húzza a száját, majd beleharap az almába, szépen lassan az teljesen elfogy.* -..unalmas itt lenni, és igazán de igazán nem történik semmi. Nem szeretem az efféle tétlenséget. Tudom, hogy pszihológiai hadviselés, meg minden, de egyszerűen unom. *az utolsó harapás az almából, majd a csutkát a homokba dobja el, rögtön be is nyeli azt. Ennyit a pillanatnyi nedvesebb talajrészről.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:44 pm

*Bizony, a sarokban, általában ott üldögél, elvan magának, rajzolgat a homokba pálcikaemberkéket, effélék. Ha már a falát nem tudja telefirkálni. Ha hazajut tuti alkot tovább a falára. Ha... mindegy, hazajut és kész, már gondolatban tervezgeti, milyen formákat festeget tovább a falra. Csak nem megint félmeztelenül, mert Lawrence kiugrik az ablakon. Vagy Gabriel. Vagy mindhárom Ravenwood egymás után. Amikor mozgást vesz észre, pár pislogás után sikerül is beazonosítani, ki közeledik halványan elmosolyodik.* - Te így tudod, hogy délután van? Amióta elvesztettem az órám, állandó időzavarban vagyok. *Mosolyog fel rá, és hálásan elfogadja az almát, legalább valamivel csillapítja gyomra korgását.* - Egész jó az ellátás, csak egy medence kéne, és totál boldog lennék. Én szeretem a meleget, de ha valahol tudok csobbanni. *Adja elő csevegő hangon, mintha tényleg csak egy szállodában lenne, és az ellátásra panaszkodna, de tekintetében a szokásos csillogás sokkal tompább, mint szokott, látszik, hogy kűzd magával, hogy valamennyire optimista tudjon maradni.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:34 pm

*A lehető elgédesebb álmait alussza, miközben kényelmesen pihenget a szalmán, szénán, ahogyan nevezzük. Pont úgy, ahogyan este lefeküdt. Ocelotja hosszan nyúlik el mellette. A fiú kissé idegesen rúgkapálva dobja le magáról köpenyét, mert eléggé meleg van itt. Inni-enni nem nagyon kaptak, kapnak, ezért lassan, de magabiztosan éli fel tartalékait. Éjszakai életmódhoz van szokva, de ez a meleg nem hagyja sokáig aludni nappal, így kénytelen felkelni.* -Hova harapok, most beléd, titokban.. meleg vér folyik lassan a nyakadba.. mert nincs ma más csak vérszívás, semmi csábítás, mert úgysem kell belőled más.. *nyújtózkodik, miközben félig-meddig morgolódva dúdolgat, énekelget, ahogyan feltápászkodik ültébe. Mély levegőt vesz, Odron csak flegmán morrant neki valamit oda. Afféle "el vagy te rontva" vagy "rossz hatással volt rád" szerűséget morog oda gazdájának, amivel eprsze Jack nem is törődik. A napfény valamelyest beszűrődik ide, így kisebb fajta keresgélés után meglátja a maga kedves barátját, Christ, az egyik sarokban. Feltápászkodik, kiropogtatja a tagjait, és szépen, kényelmesen odasétál mellé, mintha minden a lehető elgnagyobb rendben lenne, majd előkap egy almát a zsebéből, feldobja, pálcájával mozdít egy csepept, és máris két fél alma hullik a kezeibe. Lehuppan Chris mellé, hátát a falnak dönti, és frissen, üdén, már amennyire lehet, az egyik almát felé nyújtja.* -Hogysmint ezen a kellemes, meleg délutánon? *érdeklődik, miközben szemei kifürkészhetetlenek, hangja fáradt, komoly, hideg.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:25 pm

*Az egyik sarokban ül, lábait felhúzva, mezítláb. Ilyenkor rohadt meleg van, bezzeg éjjel... felsóhajt, és fejét hátrahajtja a falnak. Térdeit átöleli, és csukott szemmel gondolkozik, mint az elmúlt napokban szinte mindig. Nem, még mindig nem szermányolt magának szalmát fekvőhelynek. Nappal a meleg miatt nem nagyon tud aludni, este meg a hideg miatt, hát úgy hajnalban meg alkonyatkor tud valamicskét aludni. Nem túl sok, de ahhoz elég, hogy valamennyire éber maradjon, meg ne legyen tök kómás, és fekete karikák se jelentek meg még a szemei alatt. Jobb kezét a térdein nyugtatja, ballal pedig Lilith fejét simogatja, aki mellette fekszik. Rühelli, hogy csak ül, és vár. Voltaképp vár, mikor végzik ki őket. Oké, lehet, hogy borúlátó, de az aurorokat ismerve... hát voltaképpen csak az iskola tanáraiban bízhat.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 9:46 pm

*A lány arcára megint egy érdekes félmosoyl kúszik. Szavai még mindíg halkak, de mégis olyan könnyedén szelik a hideg levegőt.* -De ne felejtsd el, Vámpírfiú, az alku Rád eső részét sem. Segítesz nekem. Nem csak én vagyok a Te szolgád. Fordítva is igaz... *A "Vámpírfiú" szót eléggé megyomja a mondatban, és érdekes módon egyszerre hangzik bóknak és gúnynak is.* -Az élet nem egyszerű, tudom, de haladj az utadon rendületlenül, bármerre vigyen is, és bárki csapódjon is melléd. Legyen az fehér vagy fekete... És néha talán jobb ötlet a társadat követni... Legyen az fekete, vagy fehér... *Mondja a lány, és elmosolyodik. Mikor Jack kimondja az aludnod szót, a lány már elmosolyodik, és gondolja, hogy a fiú mire készül. meg sem mozdul, csak csendben még ennyit mond.* -Álmokat Vámpírfiú... *A szép szó direkt lett kihagyva ám. A lány szépen elalszik, és a homokba dől. Rögtön megrohamozzák a rémképek és képzetek a Maszkosról, Jackről, és egy fekete alakról. A Halálról...*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 9:24 pm

*Amikor a lány lenyalja a kezéről a vért, és az a torz, félmosoly jelenik meg az arcán egy kis időre, akkor Jack csak egy fintort vág.* -Nyamvadt vámpírfattyú. ~Mondja ezt egy vámpírfiú. De csak nézz rá.~ *vág vissza, mire az ocelot csak biccent. A fiú pedig nem is figyel már annyira a lányra, meg a mozdulataira. Figyelgeti a leányzót az összes többi érzékével, hallgatja, érzi, figyel rá, érzi az átok súlyát, amit ciőel, azt a fura energiát, ami körbelengi.* -Ha nem rajtad múlik, nem is rajtam. De nem fogok többet eléd vetődni, hogy megmentselek, ezt előre közlöm. És, amikor kérem, megteszed. *kissé kényelmesebben helyezkedik el a szalmán fekve.* -Mert az életed az enyém. Ezt jobb, ha nem felejted el. Mégha az is a parancsod, hogy ölj meg engem. Nem lesz könnyű dolgod. Nem ajánlom az ostoba próbálkozásokat. Minden esetre itt az ideje, hogy végre tényleg aludj.. *mondja, miközben eltűnik a sötétségben, jobb kezével a pálcája után nyúl, és a lehgető elghalkabban teleportál át a lány mögé, majd egy laza csuklómozdulattal szegezi a pálcáját a lány fejének, tarkójának, és halkan súgja az altatás igéjét.* -Slepton.. *súgja, szemei megvillannak, és remélhetőleg ezzel jó darabig kiüti a lányt. Ha ez megvan, akkor pálcáját zsebrevágja, visszatér a szalmakupachoz, amit előre bemelegített, magára teríti köpenyét, kényelmesen, háttal elhelyezkedik, majd végül lehunyja szemeit. Ocelojta kényelmesen befészkeli magát, majd mindketten n yugovóra térnek, Jack arcán furcsa, mosoly-szerű, önelégült fintor suhan át.*

Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 9:19 pm

*Laura még nézi egy kicsit a cseppet, majd egy rá nem jellemző dolgot tesz. Lenyalja a tenyeréről Jack vérét... Ki tudja milyen indítatásból, de megteszi. Lehet, hogy a Maszkos férfi irányítja, de lehet, hogy saját döntése. Mindenesetre így történt. Ezután érdekes mosolyra húzódik a szája, ami egy pillanat múlva el is tűnik. Felnéz a fiúra, és hallgatja a hideg hangot. Lassan megingatja a fejét, majd suttogni kezd.* -Én nem akarlak megölni. Én nem is foglak megölni. Én fogok meghalni... Vagy így, vagy úgy... *Továbbra is ül a földön, és csak egy pillanatra mozdul be, mikor Jack hátradől. Újra megszólal, és továbbra is suttog.* -Ezek után még inkább nem rajtam áll, hogy mit teszek. Nem szoktam előre tervezni. Azért nem, mert hiábavaló időpazarlás. Minnél többet tervezgetsz, annál valószínűbb, hogy valami bekavar, és a végén minden kicsúszik a kezedből...

Írország - 6. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Helyszín kérés
» A helyszín, csoportok viszonya
» Írország - 6. helyszín
» Legendás Lények Gondozása tantárgy kijelölt helyszínei óratártásra
» Szavazás a találkozó helyszínével kapcsolatban