Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Írország - 6. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:24 pm

*Csak megforgatja a szemét.* - Csipcsup ügyek ide vagy oda, medence azért járna. *Morog, mintha tényleg nagyon sérelmezné, hogy nincsen medence. Hamiskás mosollyal, kicsit élénkebb csillogással a szemében pislog Jackre, majd incselkedve oldalba böki.* - Mondd csak ki, hogy féltékeny vagy, amiért rád se nézett. *A tanáros dologra nem is reagál, csak vállat von.* - Na ja. Elég sűrűn vannak tanárcserék. Egyáltalán Jerichóékon kívül van olyan, aki egy évnél tovább húzta...? *Pislog fel Jackre, ugyanis barátja ugyebár feláll, és a rácsokhoz sétál. A kihívó szavakra csak felnevet, de nevetése furcsa, ugatós köhögésbe torkollik, mire a szájához kapja a kezét és kicsit előrehajol. Amikor a köhögésnek vége szakad, mosolyogva húzza ki megint magát ültében, és néz fel Jackre.* - Asszem kicsit korán örültem, hogy eddig nem esett még bajom a hideg miatt. De hidd el, én is átkozom emiatt magam rendesen... de nem vittem magammal a kikötőbe pulcsit, most meg késő bánat. *Vonja meg kicsit a vállát, megint nekidőlve a falnak.*
Vissza az elejére Go down
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8607
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:13 pm

-Hát nem éppen. Meleg-hideg. Ennyi. *nem beszél sokat, de alény még így is benne van a dolgokban. Olyan, minden szava aranyat ér módon beszél. Keveset, mégis éppen eleget. A bürökráciás szavakra csak morrant valamit.* -Nah igen, Dart túlságosan is lefoglalják a maga kis csipp-csupp ügyei. Megpróbált megölni, nem jött neki össze, most idehozatott.. Engem, téged, Arit. És még csak le nem jött, csak rám se nézett. Nem. Odament, lenyomta a magas ketreckapukat, kinyírta azt a nyamvadt tanárt, aki az ÉN helyemre jött ide. *hangsúlyozza egy kicsit saját bosszankodásának okát, mert bizony, ősi tüske benne a "mért nem vagyok még mindig Bájitaltan tanársegéd" problémakör. És ez egy remek indok arra, hogy ezt előhozhassa.* -De legalább már nem kell attól félnem, hogy a helyemre pályázik. Nem mintha nem jönne majd egy újabb, de.. *vállat von. Eléggé flegmán ráadásul, ami tőle annyira nem jellemző.* -Biztos valami Melody szintű jótétlélek lesz. Akkor pedig ismét előre nyomulhatok. *mondja, miközben szemeiben felizzik a gonosz, gyilkos, hataloméhes tűz, aztán ki is huny.* -Lerendezni minket? *kérdő pillantásokkal mered a fiúra.* -Nem hinném, hogy csak úgy lerendezne minket a tömeg. Minden bizonnyal az lesz, mint tavaly. Fogjuk magunkat, és szépen hazatérünk, miután teapartiztunk Darral. *mondja, és a nyomaték kedvéért fel is áll, leporolja magát, és a rácsokhoz sétál. Végigméri a rácsokat, körbenéz, majd visszanéz Chrisre.* -Mellesleg nem ártott volna legalább egy pulcsit hoznod, mert tudod, itt kemények az éjszakák. *cinikus, kissé kihívó szemekkel néz a fiúra, szürke, hideg, páncélozott szemekkel, miközben csak a hangja kihívó igazából. A rekedtes hidegség mögött.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 2:01 pm

*Halvány mosolya még mindig nem tűnik el az arcáról, és úgy rázza meg a fejét.* - Én annak örülök, hogy azt tudom, mikor van éjszaka meg nappal, bár az itt... nem túl nehéz. *Kicsit megborzong, hát igen, kisebb csoda, hogy még nem fázott meg az éjjeleken. Pólóban és térdnadrágban van, pont, mint amikor Írországban sétált a kikötőben. Baseball-sapkája valahol mellé van ledobva a földre, legalább nappal ne melegítse, így is eléggé izzadt a haja a hőség miatt. Arra, hogy "tervezték" a medencét, felsóhajt, és legyint egyet lemondóan.* - Bürokrácia. Nem igaz, hogy a nagy világmeghódítás közepette nem tudnak fél percet arra áldozni, hogy idepöccintsenek nekünk egy medencét. Mert kábé annyi idejükbe kerülne. Eh... lusta banda. *Forgatja a szemeit, jóleső érzés így szapulni fogvatartóikat, még ha mondvacsinált okok miatt is. Elvégre őket is mondvacsinált okokkal hozták ide, nem? De. Jack következő szavait végighallgatja, majd bólint.* - Unalom. Pontosan. Engem nem érdekel, mi történik, csak legyen már végre valami, és tehessek valamit. Nem szeretek ölbe tett kézzel ülni és várni, hogy mikor szottyan kedvük végre idetolni a képüket, és lerendezzenek minket. Cöhh. *Sóhajt föl, miközben ő is megette a maga almáját, és a földre dobja.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:52 pm

*Csak mindent tudó tekintettel, mint valami keleti bölcs, biccent egyet, jelezve, hogy mi sem természetesebb, minthogy tudja, mennyi az idő.* -A nap melegségéből könnyű rájönni. Továbbá délelőtt soha nem kelek fel. Még itt sem. *teszi hozzá, kissé morgolódva, hiszen nem nagyon szívesen kel fel, még koradélután sem, dehát az itteni időjárás miatt nem nagyon tud mást tenni, mint felkelni. Éppen ezért persze átkozza a sorsot is, meg egy másik illetőt, dehát ez van.* ~A nagyúrnő céljai kifürkészhetetlenek.~ visszhangzik a fejében a mondat, amire legszívesebben kiköpne egyet oldalra. Chris csevegő hangja kellemes bizsergéssel tölti el, mégha tudja is jól, hogy a mostani optimizmus nagyon nehéz, és látja a fiú szemeiben a tompa csillogást. A csillogás megvan, csak tompább. Tompább. Pont, mint a falak, mint a rácsok, mint a hangulatok. Semmi kiélezettség, minden egyszerűen tompa, unalmas, hétköznapi. Már amennyire a börtönt és Egyiptomot annak lehet nevezni, bár a sok eltelt nap után itt már minden hétköznapi.* -No igen, a medence.. Pedig ha jól tudom, tervezték, hogy majd beépítik valamikor. *szólal fel rekedtes hangján, majd beleharap a fél almába.* -Remélem nemsokára Dar rájön arra, hogy semmi értelme annak, hogy idebent tartson minket, és majd kienged. Ha legalább az arénába dobna, mint Rositsát, aki oktondi módon.. no mindegy.. Szóval ha legalább történne valami, már annak is örülnék. Nem mintha panaszkodnék.. *nyújtja ki a lábait, jó hosszan maga elé.* -..de azért.. *kissé húzza a száját, majd beleharap az almába, szépen lassan az teljesen elfogy.* -..unalmas itt lenni, és igazán de igazán nem történik semmi. Nem szeretem az efféle tétlenséget. Tudom, hogy pszihológiai hadviselés, meg minden, de egyszerűen unom. *az utolsó harapás az almából, majd a csutkát a homokba dobja el, rögtön be is nyeli azt. Ennyit a pillanatnyi nedvesebb talajrészről.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:44 pm

*Bizony, a sarokban, általában ott üldögél, elvan magának, rajzolgat a homokba pálcikaemberkéket, effélék. Ha már a falát nem tudja telefirkálni. Ha hazajut tuti alkot tovább a falára. Ha... mindegy, hazajut és kész, már gondolatban tervezgeti, milyen formákat festeget tovább a falra. Csak nem megint félmeztelenül, mert Lawrence kiugrik az ablakon. Vagy Gabriel. Vagy mindhárom Ravenwood egymás után. Amikor mozgást vesz észre, pár pislogás után sikerül is beazonosítani, ki közeledik halványan elmosolyodik.* - Te így tudod, hogy délután van? Amióta elvesztettem az órám, állandó időzavarban vagyok. *Mosolyog fel rá, és hálásan elfogadja az almát, legalább valamivel csillapítja gyomra korgását.* - Egész jó az ellátás, csak egy medence kéne, és totál boldog lennék. Én szeretem a meleget, de ha valahol tudok csobbanni. *Adja elő csevegő hangon, mintha tényleg csak egy szállodában lenne, és az ellátásra panaszkodna, de tekintetében a szokásos csillogás sokkal tompább, mint szokott, látszik, hogy kűzd magával, hogy valamennyire optimista tudjon maradni.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:34 pm

*A lehető elgédesebb álmait alussza, miközben kényelmesen pihenget a szalmán, szénán, ahogyan nevezzük. Pont úgy, ahogyan este lefeküdt. Ocelotja hosszan nyúlik el mellette. A fiú kissé idegesen rúgkapálva dobja le magáról köpenyét, mert eléggé meleg van itt. Inni-enni nem nagyon kaptak, kapnak, ezért lassan, de magabiztosan éli fel tartalékait. Éjszakai életmódhoz van szokva, de ez a meleg nem hagyja sokáig aludni nappal, így kénytelen felkelni.* -Hova harapok, most beléd, titokban.. meleg vér folyik lassan a nyakadba.. mert nincs ma más csak vérszívás, semmi csábítás, mert úgysem kell belőled más.. *nyújtózkodik, miközben félig-meddig morgolódva dúdolgat, énekelget, ahogyan feltápászkodik ültébe. Mély levegőt vesz, Odron csak flegmán morrant neki valamit oda. Afféle "el vagy te rontva" vagy "rossz hatással volt rád" szerűséget morog oda gazdájának, amivel eprsze Jack nem is törődik. A napfény valamelyest beszűrődik ide, így kisebb fajta keresgélés után meglátja a maga kedves barátját, Christ, az egyik sarokban. Feltápászkodik, kiropogtatja a tagjait, és szépen, kényelmesen odasétál mellé, mintha minden a lehető elgnagyobb rendben lenne, majd előkap egy almát a zsebéből, feldobja, pálcájával mozdít egy csepept, és máris két fél alma hullik a kezeibe. Lehuppan Chris mellé, hátát a falnak dönti, és frissen, üdén, már amennyire lehet, az egyik almát felé nyújtja.* -Hogysmint ezen a kellemes, meleg délutánon? *érdeklődik, miközben szemei kifürkészhetetlenek, hangja fáradt, komoly, hideg.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Hétf. Júl. 20, 2009 1:25 pm

*Az egyik sarokban ül, lábait felhúzva, mezítláb. Ilyenkor rohadt meleg van, bezzeg éjjel... felsóhajt, és fejét hátrahajtja a falnak. Térdeit átöleli, és csukott szemmel gondolkozik, mint az elmúlt napokban szinte mindig. Nem, még mindig nem szermányolt magának szalmát fekvőhelynek. Nappal a meleg miatt nem nagyon tud aludni, este meg a hideg miatt, hát úgy hajnalban meg alkonyatkor tud valamicskét aludni. Nem túl sok, de ahhoz elég, hogy valamennyire éber maradjon, meg ne legyen tök kómás, és fekete karikák se jelentek meg még a szemei alatt. Jobb kezét a térdein nyugtatja, ballal pedig Lilith fejét simogatja, aki mellette fekszik. Rühelli, hogy csak ül, és vár. Voltaképp vár, mikor végzik ki őket. Oké, lehet, hogy borúlátó, de az aurorokat ismerve... hát voltaképpen csak az iskola tanáraiban bízhat.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 9:46 pm

*A lány arcára megint egy érdekes félmosoyl kúszik. Szavai még mindíg halkak, de mégis olyan könnyedén szelik a hideg levegőt.* -De ne felejtsd el, Vámpírfiú, az alku Rád eső részét sem. Segítesz nekem. Nem csak én vagyok a Te szolgád. Fordítva is igaz... *A "Vámpírfiú" szót eléggé megyomja a mondatban, és érdekes módon egyszerre hangzik bóknak és gúnynak is.* -Az élet nem egyszerű, tudom, de haladj az utadon rendületlenül, bármerre vigyen is, és bárki csapódjon is melléd. Legyen az fehér vagy fekete... És néha talán jobb ötlet a társadat követni... Legyen az fekete, vagy fehér... *Mondja a lány, és elmosolyodik. Mikor Jack kimondja az aludnod szót, a lány már elmosolyodik, és gondolja, hogy a fiú mire készül. meg sem mozdul, csak csendben még ennyit mond.* -Álmokat Vámpírfiú... *A szép szó direkt lett kihagyva ám. A lány szépen elalszik, és a homokba dől. Rögtön megrohamozzák a rémképek és képzetek a Maszkosról, Jackről, és egy fekete alakról. A Halálról...*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 9:24 pm

*Amikor a lány lenyalja a kezéről a vért, és az a torz, félmosoly jelenik meg az arcán egy kis időre, akkor Jack csak egy fintort vág.* -Nyamvadt vámpírfattyú. ~Mondja ezt egy vámpírfiú. De csak nézz rá.~ *vág vissza, mire az ocelot csak biccent. A fiú pedig nem is figyel már annyira a lányra, meg a mozdulataira. Figyelgeti a leányzót az összes többi érzékével, hallgatja, érzi, figyel rá, érzi az átok súlyát, amit ciőel, azt a fura energiát, ami körbelengi.* -Ha nem rajtad múlik, nem is rajtam. De nem fogok többet eléd vetődni, hogy megmentselek, ezt előre közlöm. És, amikor kérem, megteszed. *kissé kényelmesebben helyezkedik el a szalmán fekve.* -Mert az életed az enyém. Ezt jobb, ha nem felejted el. Mégha az is a parancsod, hogy ölj meg engem. Nem lesz könnyű dolgod. Nem ajánlom az ostoba próbálkozásokat. Minden esetre itt az ideje, hogy végre tényleg aludj.. *mondja, miközben eltűnik a sötétségben, jobb kezével a pálcája után nyúl, és a lehgető elghalkabban teleportál át a lány mögé, majd egy laza csuklómozdulattal szegezi a pálcáját a lány fejének, tarkójának, és halkan súgja az altatás igéjét.* -Slepton.. *súgja, szemei megvillannak, és remélhetőleg ezzel jó darabig kiüti a lányt. Ha ez megvan, akkor pálcáját zsebrevágja, visszatér a szalmakupachoz, amit előre bemelegített, magára teríti köpenyét, kényelmesen, háttal elhelyezkedik, majd végül lehunyja szemeit. Ocelojta kényelmesen befészkeli magát, majd mindketten n yugovóra térnek, Jack arcán furcsa, mosoly-szerű, önelégült fintor suhan át.*

Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 9:19 pm

*Laura még nézi egy kicsit a cseppet, majd egy rá nem jellemző dolgot tesz. Lenyalja a tenyeréről Jack vérét... Ki tudja milyen indítatásból, de megteszi. Lehet, hogy a Maszkos férfi irányítja, de lehet, hogy saját döntése. Mindenesetre így történt. Ezután érdekes mosolyra húzódik a szája, ami egy pillanat múlva el is tűnik. Felnéz a fiúra, és hallgatja a hideg hangot. Lassan megingatja a fejét, majd suttogni kezd.* -Én nem akarlak megölni. Én nem is foglak megölni. Én fogok meghalni... Vagy így, vagy úgy... *Továbbra is ül a földön, és csak egy pillanatra mozdul be, mikor Jack hátradől. Újra megszólal, és továbbra is suttog.* -Ezek után még inkább nem rajtam áll, hogy mit teszek. Nem szoktam előre tervezni. Azért nem, mert hiábavaló időpazarlás. Minnél többet tervezgetsz, annál valószínűbb, hogy valami bekavar, és a végén minden kicsúszik a kezedből...
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 8:59 pm

*Amikor a lány a vércseppje felé nyúl, az sikeresen landol a kezén. Jacket nem izgatja túlságosan, ha ennyire akarja, hát csak had landoljon. Mikor a lány olyan elmélyülten nézi a vércseppet, akkor Jack csak felsóhajt, és emgforgatja a szemeit. Odron abbahagyja a mosakodást, és a páros felé fordul, összeszűkített szemekkel. Mindent pontosan lát.* -Én tudom, hogy mit akarsz. *szólal meg a hideg hang, majd a lány tőre felé fókuszál, és azt nemes egyszerűséggel elveszi, megforgatja a kezében, csak egy kézzel, lazán, megy ez már neki annyira, majd egy löttyös mozdulattal eldobja valamerre. Halkan surran a homokban, ahogyan belefúródik a talajba a tőr.* -Te meg akarsz ölni engem. Ez tiszta sor. Ez neked nem fog sikerülni. Esélytelen. Ez is tiszta sor. *kényelmesen hátradől, nekitámaszkodik a szalmának, kezeit a háta mögött összefonva, a tarkója alatt, egyik lábát a másikon átkulcsolva, kinyújtva a lábait, onnan figyelve a lányt.* -Ezek után rajtad áll, mit akarsz tenni. *már-már kihívó, elkényelmesedett, lesajnáló hangon szól a lányhoz.*

Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 8:47 pm

*A lány igazából nem is Jacket nézi. Olyan, mintha tekintete méterekkel a fiú mögé fókuszálna, de ott már nincs semmi, csak a fal. Nem is néz rá, amíg az a vércsepp el nem kezd növekedni az újján. A lány kinyújtja a kezét, és a csepp esési iránya alá teszi. A cél csak annyi, hogy a vércsepp Laura tenyerére essen. Abban az esetben, ha ez megtörténik, Laura előszőr visszahúzza a kezét, majd a tenyerén lévő vörös folyadékot nézi, ami a megdöntött kezén elindul lefelé. Jack szemeibe néz, de úgy, mintha nem is látna el adíg. A tiszta kezével a tőre felé nyúl, majd a pengénél fogja meg, és a fiúak nyújtja. Mikor a keze a levegőben áll a késsel együtt, halkan megszólal.* -Fogalmad sincs, hogy mit akarok csinálni...
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 8:33 pm

*Jack remekül elvan magában, miközben a lány lassan felemelkedik, és sorra leejti a cuccait, eléggé lenéző szemekkel figyeli.* -Jól tetted, pálcával semmi esélyed. Megsúgom, a táskád sem kell. Bármit is mondtak, bárki is küldött, nincs esélyed. Az első rossz mozdulatra elveszem azt, ami az enyém. Te az enyém vagy, az életed az enyém. Akkor és úgy veszem el, amikor csak akarom. Ne ugrálj tehát nagyon, mert csúnya vége lehet.. *mondja, bár cseppet sem fenyeget, és a lány felé sem néz igazából. Tőrét igazgatja, végighúzza rajta az egyik ujját, amiből kiserken a vér. Elmosolyodik, és hagyja, hogy az nagy cseppé növekedjen, majd végül halkana homokba hulljon.* -Tudom mit akarsz. Azzal is esélytelen vagy. Csak, hogy tudd. Nem vagyok elbizakodott, de ez így van. Inkább aludnod kéne. *hangja hideg száraz, majd lesajnáló tekintettel a lányra néz, saját tőrét egy ügyes mozdulattal beforgatja a helyére, az övébe.*

Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 8:27 pm

*A lány a szikrák fényében fel-fel villanő vörös szempárt figyeli, ami néha rá mered. Még mindíg reszket, de nem a hidegtől, bár fázik egy kicsit. Eljátszik a gondolattal, hogy milyen egyszerű lenne halálra fagyni.* ~Hát igen... Meghalni könnyű. Élni... Na az már nehezebb...~ *Laura érzékeli, hogy az ocelot mozog, de tekintete mégis egyetlen személyre szegeződik. Még mindíg nem akar megmoccanni, sárgás szemeiben élettelen homály van. Mintha nem is látna ki a fejéből. Mikor meghallja a jéghideg hangot nem szólal meg. Lassan feláll, és a pálcáját ott szeretné hagyni, de valami nem engedi, hogy elengedje.* ~Ezzel nem tudnám megölni!~ *Erre a keze engedelmeskedik, és a pálca a földre hullik. A táskáját is otthagyja, benne a daimonnal. Nincs olyan nagy távolság köztük, hogy ez gondot okozna. Végül egyetlen fegyver marad nála, az a tőr, amivel az ál-Jackkel is végzett. Nem is tudná letenni... Lép néhányat, és megáll a fiú elött úgy egy méterre. Törökülésbe ül, és hallgat. Szemei még mindíg halottak, és alíg pislog. Ha lehunyja a szemét, a maszkos férfit látja, vagy az ál-Jack halálát.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 8:11 pm

*Éppen szikrát csihol egy kő és a tőre segítségével. Fel-felgyújtva az apró fényeket, miközben kényelmes ücsörög ingben, talárban, ahogyan illik, a sötétben.* -Ostoba.. *szikra* -Kobold.. *szikra* -Nőszemély.. *szikra. Végül felsóhajt, és vörösen izzó szemeit a sötétben egy ismerős alak felé veti, akit a szikrák közepette tökéletesen ki tudott venni. Laura az. Tudja, hogy nem alszik. Idegesen babrál a gyűrűjével, miközben figyeli a lányt, figyeli, amennyirw a sötétben tudja.* ~Nem kell aggódnod, nem tud megölni. Meg tud. Nézz csak rá.. Azok a furcsa mozdulatok, amiket eddig is tett.. Amikor átestünk a térkapukon.. De szeret.~ *a fiú arcán undor suhan át, ahogyan a mellette fekvő ocelotra ügyet sem vet, az pedig végignyúlik a fövenyen, fejét visszahajtva mancsaira.* ~Aljas húzás volt Dartól..~ *a nagymacska kissé kéjesen pislog fel a fiúra, kihívó tekintettel.* ~Csak nem fáj, hogy megcsaltak. Hideg van.~ *feleli nemes egyszerűséggel a fiú, újabb szikrát csiholva. Igazából csak megfeni a tőrét, kiélezi egy cseppet. Közben fél szemét azért a bolond lányon tartja. Odron nyújtózkodik egy nagyot, kényelmesen, könnyedén végignyúlik a fövenyen, immáron úgymond állva, karmait kiengedve, majd farka végéig kiropogtatja magát, és felugrik az egyik sziklára, onnan kezd el mosakodni. Ha nem szikla, akkor szalmakupac.* ~Legalább a nappalok melegek. Nem szeretem az arab vidékeket. Beszélned kéne vele. Szerintem meg nem. Szerintem igen.~ *mosakszik rezzenéstelen arccal a cica, mire Jack csak megforgatja a szemeit, majd kissé feljebb egyenesedik, szikrákat pattogtatva.* -Tudom, hogy ébren vagy. *szólal emg immáron hangosan a maga hideg, síri, kemény hangján.*

Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 8:02 pm

*Egy szőke lány ül a félhomályban, lábai felhúzva és térde felett néz el a másik sarokba. A másik sarokba, ahol szintén tartózkodik valaki. Valaki, alitől szeretne minnél távolabb kerülni, de az illető épp össze van vele zárva, és nincs menekvés... Fejében a parancsszavak visszhangoznak szüntelenül.* ~Öld meg... Öld meg! ÖLD MEG!~ *Laura mégis reszketve áll ellen, egész adíg, amíg képes rá. Ha rajta múlik, itt bizos nem fog senki meghalni, maximum ő maga. De akkor már úgysem fogja érdekelni. És Neki nem fog hiányozni. Ő nem fog az egésszel foglalkozni... Végülis az élete az Övé, és ezt Laura is tudja. De ha még nem is lenne az Övé... Még akkor is gondolkodás nélkül dobná oda magát a halálnak, hogy amíg az a testét marcangolja, Ő elmehessen. Legább Ő ne vesszen oda... A lány inkább meg sem moccan, nem gyújt fényt a pálcájával. Sötétben is pontosan tudja, hogy Jack ott van.*
Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102
Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 2:11 pm

-Én félni nézzük csak nem félek magától a haláltól. Én inkább azért nem akarnék meghalni, mert akkor sok mindent kihagyok az életemből. Még sokfelé el szeretnék jutni. Kipróbálni és nem lenne jó közben feldobni a talpamat.
*Mondja Ayla, mert ő valóban így gondolja.*
-Nos azért nem mondom, hogy egyedül lennék, de úgy igaz barátokból hiányt szenvedek és így, hogy itt van ez a közösség, mégsem olyan magányos a helyzet. Olyan mintha egy nagy család lennénk. Az élet nehézségei nélkül, pedig szerintem nem is lenne élet az élet. Így jó, ahogy van. Akadályokkal és sokféle problémával. Így teljes a kép.
*Fejezi be a mondatot és egyben a beszélgetést is. Kicsit el is álmosodott. talán a fáradtság, talán a környezet teszi. Angelina is lezártnak tekinti az ügyet, így közös megegyezéssel lepihennek.*
-Most pihenjünk. Ki tudja mit hoz a holnap, vagy a nap további része?
*Ezzel Ayla szépen összekuporodott és lehajtotta fejét a térdeire. Még gondolkodott egy kicsit, és szépen elnyomta az álom.*

A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!

Előtörténet
Angelina Mary Black
Diák

Hozzászólások száma: 1292
Kaszt:
Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 2:02 pm

-Én is. A halál a legrosszabb dolog, amitõl mindig is féltem, a legrosszabb dolog, mit mindig is utáltam... Csak azért, mert nem lehet visszafordítani. És kegyetlen meg kiszámíthatatlan. De ezenfelûl, kínoz egész életen át, bár nem is jött el a saját halálod, a másoké is...*Gondolkodik hangosan. Angelina ilyen. Alig ismeri Aylát, s mégis sokmindent elmond, ami nem is elsõ találkozásra tehetõ.*-Én is szeretek utazni. Akárhol. Kalandozni, s felfedezni.*Mint a Kúriában, mikor még nem ismert egy termet sem, egy helyet sem, akkor volt fõleg jó. Kicsit lehangolódik Ayla szavain, hogy egyedül van.*-Talán akkor add meg az esélyt másoknak is, hogy megismerhesd õket közelebbrõl.*Angelina is rengeteg embernek megadta. Volt, aki élt vele. Majdnem mindenki, de van, aki el is tûnt. De sokan vannak, kik akármikor ott vannak. Angelina feltudná magát is áldozni értük. Mondjuk másért is, akivel csak köszönõviszonyban van. Mint hallotta, hogy a halál csendes, s békés. Az élet nehezebb. Fõleg ha mások halálát látjuk...Nem jutott el a könnyekig, de belül nagyon elkeseredett.*
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 1:52 pm

*Hozzá sem állt éppen közel, de Ayla nagyon is tudja, hogy milyen elveszíteni valakit, még ha nem is ismerte. Elég csak a szüleire gondolnia és máris átérzi a helyzetet. Ő már csak ilyen. Mindent szívére vesz, talán még egy kicsit lelkizős típus is.*
-Nos igen tényleg különlegesebb és még tölteném itt az időt nyaralás céljából, ha nem egy cellában lennénk szalmák között és nem halhatnánk meg. Mindig szerettem menni. Céltalanul bolyongani jó lehet.
*Kicsit ábrándozik. Jobb is, hogy most Angelinával beszélget, mert amúgy magában rágódna.*
-Csak kár, hogy senki sem vár rám. Egyetlen egy személy, aki talán megtette volna ezt ki tudja hol van? Olyan egyedül érzem magam
*Kitör belőle, ami eddig is nyomta a lelkét, csak nem akarta mondani senkinek sem. Ki is hallgatná meg? Talán mondjuk Gavril. Vele mindig jóban volt és remli így marad ezek után is. Őt ismeri a legrégebben, no meg Bellát, őket nevezheti barátnak, igazi barátnak.*

A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!

Előtörténet
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 1:43 pm

-Igen, nemes...*Isméli Ayla szavait. Nem láthatja, hogy könnyes a lány szeme, hisz sötét van, s amúgy is másfele is tekintget. Vállát megvonja a kérdésekre.*-Felkavartak, eléggé... Én is talán visszamennék, de itt az a különleges, hogy vannak mugli emberek is körülöttünk, meg... Meg tiszta varázstalan emberek...*-Rémálom...*Mondja a zöld fényre. Bár õ még nem tapasztalt zöld fényt, lehet hogy késõbb fog. Nos, a tanárnõ nem volt túl közeli hozzá, de akkor is meghalt, s így is elég szomorú.*
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 1:24 pm

*Ayla bólogat, mást nem tud, Megszólalni is csak kis idő elteltével.*
-Igen nemes tett tőle, hogy a diákjaiért megtette, holott nem érdemelte meg a halált. Ahogyan senki sem érdemli meg. Mindenki a Sorsnak titulálhatja a történteket, de én sosem tudok ezzel egyetérteni.
*Könnyfátyolos lesz mindkét szeme, de nem sírja el magát. Annak nincs itt az ideje, így újra sóhajt egyet és azzal lenyugodott. Túlzottan stresszes a helyzet.*
-Vajon mikor jutunk ki? Meddig maradunk itt?
*Igaz ezek inkább elmennének költői kérdéseknek is, hiszen választ egyikőjük sem tud biztosra adni. Max megnyugtatásképpen: hamarosan kijutunk ne aggódj, vagy mindennek eljön az ideje ennek is elfog és még hasonlóak, de ezek inkább szófoszlányok mint tények.*
-Nos igen , hideg van, én pedig Spanyolországból származom, ahol nincsen éppen ilyen hideg. Meg is visel azért. Nem szoktam hozzá. Szerintem felkavartak az események és azért nem tudtál.
*Tippel egy kicsikét az alvásproblémára.*
-Én például arra riadtam fel többször is, hogy zöld fény jön felém.
*Kicsit nevetségesen hangozhat, de az Adava Kedavra zöld fénnyel jár, nos több mint valószínű, hogy ez az oka.*

Előtörténet
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 1:05 pm

-Remélem egyszer majd másképp látod a szerencsét.*Angelina számára néha a szerencse helyett sornak is mondhatná ezt a dolgot. De mostmár le szeretne szállni errõl a témáról.*-A tanárnõ feláldozta magát értünk. Ez nemes tett, bár akárhogy életben vagyunk, de phszihikailag megtörõ ez a gondolat... Nem is tudom, miért nem aludtam az éjjel. Nem is a körülmények miatt, hisz én aludnák fagyban is. Hisz itt is hideg volt eléggé, de na, türhetõ...*A tegnapiak eszébe jutnak, hogy Rosenak már szólt, hogy inkább nem kellene a muglik között varázsolni, akárhogy is felmérgelõdött arra a részeg pasasra. S most, itt vannak. Bár akárhogy itt lennének, mert ha sokáig borzolták volna az idegeik, akkor is valaki, ha nem Rose, ha nem õ, de varázsolt volna. Ha tovább is látna a sötétségben, biztos végigtekintene a diáktársain, csak nem látja. De mivel nem hall máshol motoszkálást, gondolja, hogy vagy hallgatják õket, vagy csak alszanak. Jó annak, aki tud.*
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 12:39 pm

*Hát okos dolgokat mond neki a lány.*
-Nos tudod így utólag belegondolva inkább otthon maradtam volna, de ha az egész életemet visszatekintem öregkoromra, egészen jó, hogy sok minden történik velem és nem bánom meg. Már, ha túlélem és megérem azt a kort.
*teszi hozzá, mert egyszer sem biztos, hogy élve hazakerül még innen. Bár célja, hogy azért még legyen családja stb. Mint általában minden diáknak. Szeretne tovább élni.*
-Nos tudod a szerencse nekem olyan dolog, ami ritkán jön el. Megfoghatatlan és nem pesszimizmusból mondom ezeket. Tényleg az vagyok.
*mosolyodik el, de csak pár pillanatig és az sem az igazi mosolya csupán halvány utánzata.*

Előtörténet
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 12:19 pm

-Értem. Én is valahogy így vagyok, csak nem részleteztem...*Azonban felhúzza szemöldökét.*-Valaki kényszeríett, hogy gyere,vagy csak most gondoltad meg magad?*Kérdi vissza, mert nem nagyon érti, hogy Ayla mit akart ezzel mondani.*-A szerencse az sosem áll meg egy helyen. Vándorol, s sosem tudhatod, hogy utolér...*Nem mintha az a nagy szerencsés lenne õ is, de bíztatja.*-De lehet ez ellen is tenni. Aki pesszimista, az nem kell szerencsétlennek mondania magát.~Talán én is azért gondolom így....~
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Írország - 6. helyszín   Szomb. Júl. 18, 2009 12:09 pm

*nos hallgatja a lányt, de nem tud hirtelen ő sem válaszolni a kérdésre. valami értelmes választ szeretne adni, de nem jön össze. Még pár percig néma csönd marad kettejük között, amikor Ayla kinyitja száját.*
-Hát... tudod éppenséggel maga a hely nem rémiszt meg, de a gondolat, hogy ezek után mi lesz, az igen. Így próbálok nem arra gondolni, hanem lekötni a figyelmemet másra, csak tudod itt nem sok mindennel lehet, így mondhatni néha rettegek is.
*Fejtette ki érzését a témáról. Most jelenleg halál nyugodt, de ha valami motoszkálást hallana a rácsokon túlról biztosan elkezdene azon agyalni, hogy mi is az és ezzel felizgatja magát.*
-legszívesebben otthon maradtam volna. De valahogyan mindig utolérnek az ilyen események. Ebből is látszik, hogy nem vagyok egy szerencsés alkat. Ez ellen pedig nem tudok mit tenni.
*Susog halkan a lánynak válaszolva, majd sóhajt egyet, miszerint átfutott egy rossz gondolat megint agyacskáján.*

Előtörténet

Írország - 6. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Helyszín leírások
» Írország - 6. helyszín
» Legendás Lények Gondozása tantárgy kijelölt helyszínei óratártásra
» Szavazás a találkozó helyszínével kapcsolatban
» Auror kiképzési helyszínek