|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3339 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 8:02 pm | |
| *Egy szőke lány ül a félhomályban, lábai felhúzva és térde felett néz el a másik sarokba. A másik sarokba, ahol szintén tartózkodik valaki. Valaki, alitől szeretne minnél távolabb kerülni, de az illető épp össze van vele zárva, és nincs menekvés... Fejében a parancsszavak visszhangoznak szüntelenül.* ~Öld meg... Öld meg! ÖLD MEG!~ *Laura mégis reszketve áll ellen, egész adíg, amíg képes rá. Ha rajta múlik, itt bizos nem fog senki meghalni, maximum ő maga. De akkor már úgysem fogja érdekelni. És Neki nem fog hiányozni. Ő nem fog az egésszel foglalkozni... Végülis az élete az Övé, és ezt Laura is tudja. De ha még nem is lenne az Övé... Még akkor is gondolkodás nélkül dobná oda magát a halálnak, hogy amíg az a testét marcangolja, Ő elmehessen. Legább Ő ne vesszen oda... A lány inkább meg sem moccan, nem gyújt fényt a pálcájával. Sötétben is pontosan tudja, hogy Jack ott van.* |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 2:11 pm | |
| -Én félni nézzük csak nem félek magától a haláltól. Én inkább azért nem akarnék meghalni, mert akkor sok mindent kihagyok az életemből. Még sokfelé el szeretnék jutni. Kipróbálni és nem lenne jó közben feldobni a talpamat. *Mondja Ayla, mert ő valóban így gondolja.* -Nos azért nem mondom, hogy egyedül lennék, de úgy igaz barátokból hiányt szenvedek és így, hogy itt van ez a közösség, mégsem olyan magányos a helyzet. Olyan mintha egy nagy család lennénk. Az élet nehézségei nélkül, pedig szerintem nem is lenne élet az élet. Így jó, ahogy van. Akadályokkal és sokféle problémával. Így teljes a kép. *Fejezi be a mondatot és egyben a beszélgetést is. Kicsit el is álmosodott. talán a fáradtság, talán a környezet teszi. Angelina is lezártnak tekinti az ügyet, így közös megegyezéssel lepihennek.* -Most pihenjünk. Ki tudja mit hoz a holnap, vagy a nap további része? *Ezzel Ayla szépen összekuporodott és lehajtotta fejét a térdeire. Még gondolkodott egy kicsit, és szépen elnyomta az álom.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|
|  | | Angelina Mary Black Diák

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 2:02 pm | |
| -Én is. A halál a legrosszabb dolog, amitõl mindig is féltem, a legrosszabb dolog, mit mindig is utáltam... Csak azért, mert nem lehet visszafordítani. És kegyetlen meg kiszámíthatatlan. De ezenfelûl, kínoz egész életen át, bár nem is jött el a saját halálod, a másoké is...*Gondolkodik hangosan. Angelina ilyen. Alig ismeri Aylát, s mégis sokmindent elmond, ami nem is elsõ találkozásra tehetõ.*-Én is szeretek utazni. Akárhol. Kalandozni, s felfedezni.*Mint a Kúriában, mikor még nem ismert egy termet sem, egy helyet sem, akkor volt fõleg jó. Kicsit lehangolódik Ayla szavain, hogy egyedül van.*-Talán akkor add meg az esélyt másoknak is, hogy megismerhesd õket közelebbrõl.*Angelina is rengeteg embernek megadta. Volt, aki élt vele. Majdnem mindenki, de van, aki el is tûnt. De sokan vannak, kik akármikor ott vannak. Angelina feltudná magát is áldozni értük. Mondjuk másért is, akivel csak köszönõviszonyban van. Mint hallotta, hogy a halál csendes, s békés. Az élet nehezebb. Fõleg ha mások halálát látjuk...Nem jutott el a könnyekig, de belül nagyon elkeseredett.* |
|  | | Ayla Madyzyn

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 1:52 pm | |
| *Hozzá sem állt éppen közel, de Ayla nagyon is tudja, hogy milyen elveszíteni valakit, még ha nem is ismerte. Elég csak a szüleire gondolnia és máris átérzi a helyzetet. Ő már csak ilyen. Mindent szívére vesz, talán még egy kicsit lelkizős típus is.* -Nos igen tényleg különlegesebb és még tölteném itt az időt nyaralás céljából, ha nem egy cellában lennénk szalmák között és nem halhatnánk meg. Mindig szerettem menni. Céltalanul bolyongani jó lehet. *Kicsit ábrándozik. Jobb is, hogy most Angelinával beszélget, mert amúgy magában rágódna.* -Csak kár, hogy senki sem vár rám. Egyetlen egy személy, aki talán megtette volna ezt ki tudja hol van? Olyan egyedül érzem magam *Kitör belőle, ami eddig is nyomta a lelkét, csak nem akarta mondani senkinek sem. Ki is hallgatná meg? Talán mondjuk Gavril. Vele mindig jóban volt és remli így marad ezek után is. Őt ismeri a legrégebben, no meg Bellát, őket nevezheti barátnak, igazi barátnak.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 1:43 pm | |
| -Igen, nemes...*Isméli Ayla szavait. Nem láthatja, hogy könnyes a lány szeme, hisz sötét van, s amúgy is másfele is tekintget. Vállát megvonja a kérdésekre.*-Felkavartak, eléggé... Én is talán visszamennék, de itt az a különleges, hogy vannak mugli emberek is körülöttünk, meg... Meg tiszta varázstalan emberek...*-Rémálom...*Mondja a zöld fényre. Bár õ még nem tapasztalt zöld fényt, lehet hogy késõbb fog. Nos, a tanárnõ nem volt túl közeli hozzá, de akkor is meghalt, s így is elég szomorú.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 1:24 pm | |
| *Ayla bólogat, mást nem tud, Megszólalni is csak kis idő elteltével.* -Igen nemes tett tőle, hogy a diákjaiért megtette, holott nem érdemelte meg a halált. Ahogyan senki sem érdemli meg. Mindenki a Sorsnak titulálhatja a történteket, de én sosem tudok ezzel egyetérteni. *Könnyfátyolos lesz mindkét szeme, de nem sírja el magát. Annak nincs itt az ideje, így újra sóhajt egyet és azzal lenyugodott. Túlzottan stresszes a helyzet.* -Vajon mikor jutunk ki? Meddig maradunk itt? *Igaz ezek inkább elmennének költői kérdéseknek is, hiszen választ egyikőjük sem tud biztosra adni. Max megnyugtatásképpen: hamarosan kijutunk ne aggódj, vagy mindennek eljön az ideje ennek is elfog és még hasonlóak, de ezek inkább szófoszlányok mint tények.* -Nos igen , hideg van, én pedig Spanyolországból származom, ahol nincsen éppen ilyen hideg. Meg is visel azért. Nem szoktam hozzá. Szerintem felkavartak az események és azért nem tudtál. *Tippel egy kicsikét az alvásproblémára.* -Én például arra riadtam fel többször is, hogy zöld fény jön felém. *Kicsit nevetségesen hangozhat, de az Adava Kedavra zöld fénnyel jár, nos több mint valószínű, hogy ez az oka.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 1:05 pm | |
| -Remélem egyszer majd másképp látod a szerencsét.*Angelina számára néha a szerencse helyett sornak is mondhatná ezt a dolgot. De mostmár le szeretne szállni errõl a témáról.*-A tanárnõ feláldozta magát értünk. Ez nemes tett, bár akárhogy életben vagyunk, de phszihikailag megtörõ ez a gondolat... Nem is tudom, miért nem aludtam az éjjel. Nem is a körülmények miatt, hisz én aludnák fagyban is. Hisz itt is hideg volt eléggé, de na, türhetõ...*A tegnapiak eszébe jutnak, hogy Rosenak már szólt, hogy inkább nem kellene a muglik között varázsolni, akárhogy is felmérgelõdött arra a részeg pasasra. S most, itt vannak. Bár akárhogy itt lennének, mert ha sokáig borzolták volna az idegeik, akkor is valaki, ha nem Rose, ha nem õ, de varázsolt volna. Ha tovább is látna a sötétségben, biztos végigtekintene a diáktársain, csak nem látja. De mivel nem hall máshol motoszkálást, gondolja, hogy vagy hallgatják õket, vagy csak alszanak. Jó annak, aki tud.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 12:39 pm | |
| *Hát okos dolgokat mond neki a lány.* -Nos tudod így utólag belegondolva inkább otthon maradtam volna, de ha az egész életemet visszatekintem öregkoromra, egészen jó, hogy sok minden történik velem és nem bánom meg. Már, ha túlélem és megérem azt a kort. *teszi hozzá, mert egyszer sem biztos, hogy élve hazakerül még innen. Bár célja, hogy azért még legyen családja stb. Mint általában minden diáknak. Szeretne tovább élni.* -Nos tudod a szerencse nekem olyan dolog, ami ritkán jön el. Megfoghatatlan és nem pesszimizmusból mondom ezeket. Tényleg az vagyok. *mosolyodik el, de csak pár pillanatig és az sem az igazi mosolya csupán halvány utánzata.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 12:19 pm | |
| -Értem. Én is valahogy így vagyok, csak nem részleteztem...*Azonban felhúzza szemöldökét.*-Valaki kényszeríett, hogy gyere,vagy csak most gondoltad meg magad?*Kérdi vissza, mert nem nagyon érti, hogy Ayla mit akart ezzel mondani.*-A szerencse az sosem áll meg egy helyen. Vándorol, s sosem tudhatod, hogy utolér...*Nem mintha az a nagy szerencsés lenne õ is, de bíztatja.*-De lehet ez ellen is tenni. Aki pesszimista, az nem kell szerencsétlennek mondania magát.~Talán én is azért gondolom így....~ |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 12:09 pm | |
| *nos hallgatja a lányt, de nem tud hirtelen ő sem válaszolni a kérdésre. valami értelmes választ szeretne adni, de nem jön össze. Még pár percig néma csönd marad kettejük között, amikor Ayla kinyitja száját.* -Hát... tudod éppenséggel maga a hely nem rémiszt meg, de a gondolat, hogy ezek után mi lesz, az igen. Így próbálok nem arra gondolni, hanem lekötni a figyelmemet másra, csak tudod itt nem sok mindennel lehet, így mondhatni néha rettegek is. *Fejtette ki érzését a témáról. Most jelenleg halál nyugodt, de ha valami motoszkálást hallana a rácsokon túlról biztosan elkezdene azon agyalni, hogy mi is az és ezzel felizgatja magát.* -legszívesebben otthon maradtam volna. De valahogyan mindig utolérnek az ilyen események. Ebből is látszik, hogy nem vagyok egy szerencsés alkat. Ez ellen pedig nem tudok mit tenni. *Susog halkan a lánynak válaszolva, majd sóhajt egyet, miszerint átfutott egy rossz gondolat megint agyacskáján.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 12:03 pm | |
| *Látja, hogy a lány kcisit összerezzen.*-Boccs, nem akartalak megijeszteni...*Mondja halkan.*-Nem, nem a legjobb pillanat. De hisz itt, négy fal közé zárva annyi diák... Nem lehet sokmindent csinálni. Én elaludi is alig tudtam, nem hogy felriadni. Hogy félek-e?*Gondolkodik el, hogy legalább tudjon valami értelmeset mondani. Neki, a kedve úgy szökik az egyik pillanatról a másikra fel meg le, mint ahogy egyik pillanatban teljesen nyugodt, máskor meg fél.*-Nos. Attól függ, hogy hogy van a helyzet. Például most perpill nem... De volt ezen az utazáson olyan pont, mikor féltem.*Habozás nélkül visszakérdez. Ez szokása minden kérdésnél.*-S te, félsz? |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 11:47 am | |
| *Hirtelen összerezzen. Eddig mint szobor úgy üldögélt mellette a lány, bár lehet ha kicsit világosabb lenne, akkor talán megállapíthatta volna, hogy ébren van, de mivel nincs világos, így ez nem jött össze. Varázsolni ő is varázsolhatna, de valahogyan úgy érzi, ha ezt megteszi nem lesz jó vége és nem csak a többiek fognak rászólni, hanem esetleg fogva tartójuk is. Nos a lány vonalait kivette, hosszú haj kedves arc, amin szintén egy kis aggodalom látszódott. No de Ayla csak azért tudta megállapítani, mert körübelül ő is így nézhet ki, no meg talán jobban is lát a sötétben, de nem sokkal.* -Hát lehet nem a legjobb pillanat megismerkedni, de nagyon örvendek. Már amennyire lehet ilyenkor. Ayla Madyzyn vagyok. *Mutatkozik be és szintén suttogó hangon szólal meg, no meg a vége már-már elhaló, de tökéletesen ki lehet venni a nagy csöndben.* - Hát már rég nem aludtam ilyen keveset mit ne mondjak, de szerintem többek is így vannak vele, nem csak mi. Mindig felriadtam valami miatt. Mond te félsz? *Kérdezi meg, mert azért jó tudni, hogy a környezete hogyan is érzi magát, még ilyen körülmények között is.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 11:40 am | |
| *Bámult egy ideig a semmibe, talán most veszi észre magát, hogy körülötte is van mozgás. Eddig nem is figyelte. Talán mert mostmár a napnak egy olyan szakasza van, hogy ilyenkor már nem tud aludni. Nem is tett maga alá az éjjel szalmát, ígyis-úgyis fázott volna, az éjjel még ezzel is meg kellett küzdenie. Nem akar Lumos-t varázsolni, hisz lehet, hogy valaki még alszik, vagy ha nem is alszik, de zavarná a fény. Semmit se lehet nagyon csinálni, még a beszégetéseket is aki fülel, könnyen meghallja. Eddig is a fal mellett ücsörgött, csak éjjel húzódott lejjebb, felállni nem akar, nincs is ereje hozzá, egyenlõre. Mellette valaki mocorog, nem is nézte, s mivel sötét volt nagyon, nem is látta eddig, hogy ki az. Most meg hogy szeme meg is szokta a sötétet, s amúgy is jobban lát, ki tudja venni a lány vonásait, de nem ismeri. Azért halkan odasúgja.*-Gondolom te sem aludtál... Amúgy Angelina Black. |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Szomb. Júl. 18, 2009 11:30 am | |
| *Ayla kicsit borzongva ébred fel immáron nem is tudja hanyadszorra. Az éjszaka nem telt túl kellemesen számára, és nem csak számára, hanem senkinek sem, akivel együtt lélegzik ezen a siralmas helyen. Szalma nem túl kellemes és szúrni is szúr, de be kell vele érnie ennyivel. Haja is tele van szalmával, de nem törődik vele túlzottan. Ami zavarja kiszedi, ami nem az meg ott marad. Körbenéz, de nem sok mindent lát. Félhomályba burkolózik minden és mindenki, szuszogásokat hall, társai szuszogásait, illetve a mocorgásukat. Hogy most ébren vannak-e vagy sem az jó kérdés. Minden esetre ő szépen felül és összehúzza magát karjaival átöleli térdét és csak néz ki a fejéből. Elbambulgat magában.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|

| Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 7:13 pm | |
| *Látják. Igen, látják, hogy a tanárnõt az egyik kegyenc hogy gyilkolja meg. Angelina fel sem tudja fogni. Leereszkedik valami, de Angelina úgysem kíváncsi a továbbiakra. Leül a fal mellé õ is, s nem tudja, hova tegye magát. Megkeresi Roset.*-Nos...*Persze nem hibáztatja a lányt. Itt fognak egy kis idõt eltölteni. Neki enm kell szalma, hogy aludjon. A földön is jó neki. Bár csak azt sajnálja, hogy most sem öltözött fel valami jól. Bár ezen az éjjen sem fog aludni, azt gondolja. Rose kérdésére halkan suttog.*-De...*Vigasztalni most nem nagyon fogja, hisz az még rosszabb lenne neki. Inkább üldögél a sarokban... Hogy mivel fog elszórakozni, azt igazán nem nagyon tudja...*
//Köszi a mesét, jó volt // |
|  | | Peter Krumholtz Diák

Hozzászólások száma: 355 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt: 
 | |  | | Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 7:09 pm | |
| *Hirtelen annyit vesz észre, hogy valaki megragadja, majd fehér köd, és egyszercsak nekivágódik a padlónak. Pár percig úgy marad, majd valamilyen idegen szavakat hall. Hmm, arabul nem tud. Angelina szavait hallja, amire morog egyet, majd a tanárnő kisétál a cellából.*- De jóó...* mordul fel, és közben felfogja, hogy ez az egész az ő Reductója miatt van. Hát ha az a részeg nem fogja meg, akkor nem varázsolt volna, de ez már sok volt. Egyvalamit nemért : ő varázsolt csak, akkor miért van itt az egész diáksereg? Na meg a tanerő. Érdekes. Lehet, hogy többen azt sem tudják, hogy mi történt. Csak a többség. Mindegy, unottan leül, és várja, hogy jelenjen meg a tanárnő. De ekkor hirtelen zöld, éles villanás volt látható, de mire Rose odapillantana, már elsötétül minden, mindha egy függönyt húztak volna le.*- Ugy-e ... Neeem?* kérdezte Angelina-tól, remegő hangon. Vanessa megjegyzését viszont hallotta, amire komoran elfintorodott.*- Gratulaa, Rose.* súgta ő is maga elé, majd nekidőlt a falnak, és üveges tekintettel bámult maga elé. Megölte. Mondhatni ő ölte meg. Szemében könny gyűl, szólni azonban nem szól semmit, mintha leblokkolt volna. Aludni sem fog, az is biztos. Örüljünk, ha nem tesz kárt magában.*
//Köszi a mesét, tetszett! ^^//
A hozzászólást Rose Emily Scott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 17, 2009 7:26 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 7:08 pm | |
| *Amikor Vanessa nem fogadja el a kezét, nem erősködik tovább, csak a tanárnő útját figyeli. Amikor Deneira megjelenik, furcsa, déja vu érzés járja át... pedig nem találkozott vele, ó nem. De akkoris itt ez az érzés, mintha már látta volna, mer ugye a lázálma... és valahol érzi, hogy ő az. Hátrálni kezd, és önkéntelenül is szája elé kapja kezét, amikor az átok telibe találja a tanárnőt. Képtelen becsukni a szemeit, és mozdulni is... csak leül a földre, és üres szemekkel néz a leereszkedő vasajtókra. Még nem törődnek velük. Egyelőre. Nagy levegőt vesz, becsukja a szemeit, és lehajtja a fejét, nem szól senkihez. Vár, a végítéletre. De az biztos, hogy nem fogja könnyen adni a bőrét, ha arra kerül a sor. Egy darabig ül ott, mintha meditálna, majd egyszer feláll, és szermányol egyet a fekhelyekből. De még nem most.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 7:07 pm | |
| *Hiába harákol bárki is, a hang nem felel többet, a diákok feleslegesen lármáznak és vitatkoznak. Nem volt szabályos eljárás sem, és a tanerő halottan fekszik immáron a földen. A nagyúrral szemben sosem volt esélye, nem is lehetett volna, későn kapcsolt, márha egyáltalán kapcsolt. A rácsok teljesen leereszkednek, a diákok semmit sem láthatnak. A tájra leereszkedik a sötétség, konkrétan semmit sem lehet látni, és kijutni sem nagyon lehet, az aréna felé biztosan nem. Nem hallani közeledő lépteket, az idő szépen, fokozatosan hűl le, ahogyan az egyiptomban éjjelenként szokás. A kegyencek nem rohanják le a diákokat, de Vanessának igaza van. A kalandjuk egy ideig megfeneklett, innen nem most fognak kijutni. Mindenkinek van elég helye, az egyik sarokban egy hatalams köteg szalma van, mint fekhely, azt szét lehet hordani annak, aki akarja. A mai éjszakát biztosan itt töltik.* |
|  | | Alessy de Vontier Diák

Hozzászólások száma: 195 Kaszt: 
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 7:06 pm | |
| *Mikor érthetetlenül beszélnek, nem fogja mi van, aztán elszabadul a pokol, és szörnyű hőséget érez, valamint rengeteg homokot, a szájában. Kiköpi, és gyorsan ledobja a kabátot, és a pulcsiját, valamint kibújik a cipőjéből. Egy nyári fekete dressz van rajta immáron, ami remekül áll rajta, talán a fiúk kicsit el is felejtik a szorult helyzetet, ha rápillantanak.* - Vádaskodással semmire sem megyünk. Higgadjunk le, és értékeljük át az életünk eddigi részét. Caitria... azaz a Tanárnő majd mindent helyrehoz, nem lesz itt semmi probléma. *Hazudja társainak, remélve hogy mindenki megnyugszik.* - Rose... semmi gond. *Ismét hazudik, de nem akarja megsérteni a lányt, hiszen már volt hasonló élményben része, át tudja érezni a lány helyzetét. Azonban valami arénába kerülnek, és mintha csak előre tudta volna, a nőt valami baj éri... történetesen meghal. Alessy sokkot kap, döbbenten nyílik óriásira a szája, és a nő élettelen testére pillant.* Uram isten... ez... *Nem tud levegőt sem venni, és látva a gyilkost, aki ezúttal feléjük tartja a pálcát, és magában búcsút vesz testvéreitől, mivel nem lát kiutat. Azonban a tanárnő gyilkosa nem csap le rájuk, "csupán" teljes sötétséget hoznak a bent lévők elméjére. Zokogni kezd, mikor a külvilág elérhetetlen távolsággá válik, és tenyereibe temeti arcocskáját.* |
|  | | Vanessa Mantova

Minősítés:  Hozzászólások száma: 434 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 7:04 pm | |
| *A rácsok közül még épp látják, hogy mi történik. És igen ott vannak a kegyencek, erősen keresi a tekintetével azt...aki miatt eljött, de Jason nincs ott. Haragosan szorítja ökölbe a kezét.* ~Gyáva, a többieket küldte el... Ne becsüld le.~ *Egészen résnyire szorítja össze a száját, ahogy a rácsba kapaszkodva tekint kifelé. Tudja, hogy a tanárnak esélye sincs, ezért nem kezd el drukkolni neki, Daronel Deneirát figyeli. Aztán a rácsok elkezdenek leereszkedni a tanár pedig holtan esik össze.* -Pech, egyedül a tömeg ellen, esélye nem volt. *Súgja maga elé, majd elhátrál a rácsoktól, hiszen nem sok esélyük lenne kitörni egyelőre. Abban csak reménykedhetnek, hogy az iskolában híre megy a dolognak, és valakik majd érkeznek a megmentésükre. Egyelőre nyugodtan leül a fal tövébe.* -Azt hiszem itt leszünk egy ideig. *Jegyzi meg szárazon, majd a vállán lévő tarisznyához nyúl. Igen annyi esze volt, hogy hozzon magával egy kis kaját és inni valót, ami legalább egy ideig kitart, lévén nem tudni hogy fognak itt bánni velük. Egy kulacsot vesz elő, és iszik pár kortyot, innentől csendben marad.*
|
|  | | Peter Krumholtz Diák

Hozzászólások száma: 355 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 7:03 pm | |
| *A történtekért abszolút nem Rose a felelős, hiszen már akkor rég bezárhatták volna őket. Még Luxemburgban. Vagy az út bármely részén. Pedig Peter nem szokott más védelmére kelni, de ez most igaz. Ez csak ürügy volt, hogy behozzák őket. Nem ért egyet Vanessával. A rács fele megy. Valami zöld villanást lát. Elfordítja tekintetét, és mire visszanézne, már ereszkedik is le egy vasfüggöny. Odarohan, de már késő. És amúgy se tudna mit tenni. Félő, hogy az átkok lepattannak róla. Így veszélyes lenne bármit is kilőni. Leeresztett kézzel áll. Arcán most kifejezett düh látható. Szeme is vörösebb lett.*-Pazar.*Azzal otthagyja és leül a fal tövében a homokba.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 6:57 pm | |
| *Amit a bájitaltanár láthat, olyan, hogy rémálmában sem gondolta volna. Egy arénában vannak, vele szemben füstgomolyagok közepette megjelennek a kegyencek. Jason Nolan nincs közöttük, de a sötét varázslók még várnak. Valakire. Az illető meg is érkezik egy lila-fekete füstpamacsban. Bár nem tudják biztosan, de sejthetik, hogy a feketemágusok vezetője az. Caitria nem láthatja az arcát, de érezheti annak vadállatias brutális mosolyát a csuklya alatt, és tudja, hogy ekkora túlerővel szemben nincs esélye. Daronel Deneira felemeli a pálcáját, mintha gúnyosan biccentene, majd...* Avada Kedavra...! *hallatszik dallamosan a varázsige, mire egy zöld plazmacsóva vágódik ki a mágus pálcájából. Egyenesen mellbe találja a bájitaltanárt, aki felemelkedik a levegőbe, hogy aztán tehetetlen rongybabaként hulljon vissza a forró homokba. A nő holtteste üveges szemekkel széttárt karokkkal hever ott. Gyilkosa meg sem törve a mozdulatot, átlép a tetem felett, és a diákok ketrece felé int. Súlyos vasajtók kezdenek el leereszkedni, és pár pillanat múlva végképp eltakarják a külvilágot.*
|
|  | | Rayko S Dragomir - archiv Diák

Hozzászólások száma: 1321 Msn: parsche.istvan@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 6:56 pm | |
| *Rayko is megérkezik a börtönbe, nem érti hogy került oda, de ki akar jutni. Ha nem lnen csak másodikos, hanem jobban értene a mágiához egyszerűen kirobbantaná magát ebből a lukból ahova kerültek. A kijárat nyitva előttük és a tanár mégis nyugalomra inti őket.* - Miért várjunk? Elhajlítottt rácsokat igen nehéz lesz megmagyarázni egy erre tévedő őrnek. |
|  | | Vanessa Mantova

Minősítés:  Hozzászólások száma: 434 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Írország - 6. helyszín Pént. Júl. 17, 2009 6:55 pm | |
| [Chris, mesélő]
*A férfi, aki előkerül nagyon ismerős neki, de nem tudja hova tenni egyelőre, pedig nagyon agyal. Nincs is sok ideje ezzel foglalkozni, mert a következő pillanatban jön a köd, és szépen arccal lefelé egy másik padlóra zuhannak. Rám meg éppenséggel Chris. Még épp látta, hogy Rose varázsolt. Ökölbe szorul a keze, és nagy önuralom kell hozzá, hogy ne mondjon valami csúnyán a lánynak.* -Na gratulálok! *Morogja magában, miközben feltápászkodik, és nem fogadja el a nyújtott kezet.* -Semmi gond, de egyedül is menni fog. *Aztán még hozzá teszi.* -Ő volt a hibás, miért nem csak ő? Ha kell vigyék, amit akarnak vele, nem a mi dolgunk. *Az összetartás élő mintapéldája...lenne, ha nem lennének most fontosabb dolgai. Egy cellából ugyanis esély sincs Jason nyomára bukkanni, ami pedig kimondottan dühítő. Aztán a tanár igyekszik távozni a cellából.* -Azt hiszem sok választásunk eleve nincs. *Mondja csak úgy a "bajsza alatt", ahogy mondani szokták, majd szépen leül a cella falának vetve a hátát. Pengi közelebb osongál, és mellé ül, szorosan, kicsit azért a kis daimon fél, ez látszik rajta.* ~Nem lesz gond, valahogy kijutunk, ha kell nélkülük.~ *Üzeni neki gondolatban.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |