Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Nellondi temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next
SzerzőÜzenet
Eira Eilertsen

Hozzászólások száma: 111
Msn: dinnyesa@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Szomb. Dec. 24, 2011 1:39 pm

*A lány éppen csak a temető felé sétálgatott felfedezgeti a környéket erre is kell néha járkálni ha már tisztában akar lenni azzal hogy mi merre van.A lány fázik ugyan de hát végül is Norvég csak bírja valahogy.Egy lányt és valószínűleg a diamonját látja meg sétálni errefelé ezért ráköszön.*
-Szia!*Majd halad tovább ő is a temető felé amerre a lány tart.Nem akarja zavarni meg alapból is egy elég csendes lány.Fehér kabátjában van és egy fehér szoknyában plusz valami fehér csizmát vett fel hogy teljes legyen az összhatás.*
Vissza az elejére Go down
Mila Zelenkova

Hozzászólások száma: 96
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Szomb. Dec. 24, 2011 1:19 pm

*Mila és Miroslav jelenik meg Nellondban egy aprócska kis csokorral, valamint egy csinos mécsessel. Lassan haladnak a Fő utcán, majd Mila a Külső negyed felé indul.*
~Nem intézhetnénk el otthon?~*szólal meg Miroslav undorodva és kicsit össze is húzza magát ahogy a hó ropog a lába alatt és halad Mila mellett.*
-Nem Miro, nem. Ezt most akarom. Legyen már itt is valami Zelenkova-hagyomány *jelenti ki Mila és ki is húzza magát, majd körbenéz és észrevétlenül a pálcájához ér, ahogy haladnak a Külső negyedben.*
- Hol a francba van az a temető? *morogja magában a lány, majd ahogy befordulnak egy sarkon, meg is látja a hatalmas kaput. *
- Ez az *suttogja halkan, majd körbenéz és besétál a kapun. Miroslav követi ugyan, de elég sokat morog,amiből érződik, hogy semmi kedve ehhez az egészhez.*
- Gyors leszek! *ígéri a lány, majd megindul az úton előre.*
Loretta Sabilo
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 28
Kaszt:
Üzenőláda: Lianne Hope Gilroy nellodi karaktere

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Vas. Dec. 18, 2011 7:11 pm

*O-ó. Szegény Loretta, most ez a lány, aki odajött hozzá, egy pityorgó, nyafis kislánynak fogja nézni! Bár igaz, Lor biztos fiatalabb nála, hiszen még csak 16 éves. Loretta nem szólal meg, ezért a mellette álló daimonja beszél helyette.*- Szia, ő itt Loretta én pedig a daimonja Cece. Összeveszett az anyukájával és a nagymamája sírját jött meglátogatni. Nyugi, egy kettőre összeszedi magát...*Szólt, s egy kicsit megnoszogatta Lort, hogy figyelje egy kicsit a másik lányra, aki mellettük állt. Hamarosan, fel is állt és ő is megszólalt.*- Bocsánat.*Csak ennyit mondott szomorú, elcsuklott hangon, majd várta, hogy mit reagál erre a másik ismeretlen....*

//Fagyiiikkka//
Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Vas. Dec. 18, 2011 7:00 pm

*Belle csak kijött egy kicsit a friss levegőre,de véletlenszerűen betévedt a temetőbe,ahol már ott pigyergett egy lány az egyik sírnál.Belle elég lassan,de odasétált a lányhoz.Leguggolt mellé,és kezét a vállára tette.*-Szia.Mi a baj? *kérdezte tőle.*
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Loretta Sabilo
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 28
Kaszt:
Üzenőláda: Lianne Hope Gilroy nellodi karaktere

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Vas. Dec. 18, 2011 6:42 pm

*Istenkém. Lorettánk most a temetőben keres nyugalmat, mert összeveszett édesanyjával és most a nagymamája sírját jött meglátogatni. Haja be van göndörítve. Lában lila csizma, farmer nadrág, illetve egy lila kabát is volt a lányon. Kesztyűt is visel, mivel elég fázós. Most ott sír nagymamája hamvai felett és kéri az istent, hogy segítsen. Kéri, hogy élje túl ezt a traumát. Ebben természetesen daimonja Cece//ejtsd:Sziszi// is segítségére van, de van amit még neki sem sikerül elérnie. Cece egyébként egy barna szomáli macska, aki mindig Loretta lába nyomán jár és egyben Lor lelkiismerete is.*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17272
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Pént. Dec. 09, 2011 7:59 am

//Srácok. Este 22:00 után Kijárási tilalom van, ilyenkor csak olyan helyszínen lehet játszani, ahol kimondottan ez jelezve van, vagy akkor ha valaki VIP. Ez most egy figyelmeztetés, légyszíves máskor ne legyen ilyen.//

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
http://www.nezabar.hu
Lynette Stelly
Diák

Hozzászólások száma: 84
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 11:30 pm

-Gyors vagyok...mint egy vámpír....* Ly bár szomorúan ,de egyetért a fiúval*
-Rendben és igen, megköszönném ha visszakisérnél, kedves tőled. Bár itt egyedűl saját magamnak vagyok az ellensége.
* Ly bár nem fáradt el úgy gondta egy bögre kakaó és egy kis tanulás még elfárasztja.*
-Tudod mit kinyitok még néhány könyvet oda fent..bár nem lesznek olyan jó társaság mint te ,de azért hasznosak...* Lyn batyogg a fiu melet nagyon lassan míg elérkeznek a kasztjukhoz és külön-külön nem mennek aludni* - Szép este volt. *Sóhajt Lynett*
Galen Blaide

Hozzászólások száma: 22
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 11:19 pm

- A felszaladás elég érdekesen hangzik *mosolyog végre ismét felszabadultan.* - Szerintem jobban járunk ha visszamegyünk és bezárkózunk a jó meleg szobánkba, mielőtt teljesen lebetegszünk. Amúgy nincs bajom a téllel, meg az időjárással, a sétákkal főleg, csak nem szeretném ha miattam lenne valami bajod. Viszont ha nem bánod, és mivel egy felé vezet utunk, örülnék ha elkísérhetnélek, nehogy elraboljanak itt útközben. *félig meddig viccel, de azért a komolyság is ott van ám, későre jár, tényleg történhetne akármi, nem a legjobb környéken vannak. Szóval ha engedi Lyn akkor elkíséri, ameddig csak lehetséges, ha nem akkor külön utakon, de visszatér a jó meleg szobába, a lágyan hívogató ágyikójába és miután átélt egy kellemes fürdőt valószínűleg elnyúlva ágyán nyugovóra tér.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 11:09 pm

-Akkor játszhatunk Limbós játékot, biztos nyerek, ha nem súrolom a lécet *mondja viccelődve Lyn*
-Átfagyni átfagytam, de még nincs kedvem vissza menni aludni, nem vagyok fáradt. Đe lehet felszaladok még 1 pulóverért. Ha gondolod megvárhatsz, vagy menni szeretnél??
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 11:03 pm

- Te lényegesen a mérce alatt vagy, a lécet, még csak nem is súrolod! *Túlozgat csöppet, de el lehet neki nézni, mert aranyosan teszi mindezt. Eközben sétálnak és sétálnak, mígnem elérik a temető kapuját. Galen részéről, minden szándéktól mentes volt, hogy épp ide lyukadjanak ki, ő csak elindult valamerre.* - Mennyire fagytál át? Még jégcsapot nem látok rajtad, de ki tudja mennyire lettél már jégkocka.
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 10:58 pm

-Remélem ez bók akart lenni, akkor is ha kicsit ügyetlen volt ...*mosolygott Lyn, hisz biztosra vette ,hogy annak szánta a srác, mert észrevette a fiun ,hogy zavarba jött a saját ügyetlenségétől és az azt jelenti, hogy tetszeni akart neki*
-Igazat mondtál, te is tudsz ügyetlen lenni, így már nekem sem olyan gáz. Egyettértesz ?
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 10:41 pm

*Na, ismét elpirult, de hála a gyér világításnak, alig látszik belőle valami, s mire észrevehető lenne, az egész bőrszín változásból nem marad más, mint az azzal járó zavarát kifejező mosoly, ami próbál természetes lenni, de ez némi erőfeszítésébe kerül. Még nevet is magán, így leplezve mennyire ostobának látja az előbbi viselkedését. Eközben hallgatja miről beszél Lynette, felfogja a lényeget, ám ezzel kb. ugyanannyira van, mint az órájával, eddig fel sem tűnt neki mindez.* - Persze, minden világos, csak... furcsa milyen dolgokon gondolkozol. Mármint van valóság alapja persze, és tényleg van benne valami, de ez egy átlag ember fejében szerintem fix, hogy nem fordul meg, vagy nem törődik vele. Szóval te valami különleges szerzet lehetsz, persze csak jó értelemben. *A mondat végét gyorsan tette hozzá, amolyan magyarázat képpen, mielőtt megsértené a lányzót.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 10:32 pm

*Amikor a patkány elfut tőlük, Lynett újra kienged és elkezd mosolyogni a látottakon ahogy figyeli a fiut aki a füléhez emeli a karját az órával, Lyn majd elneveti magát , olyan jókedvűen hogy felzeng tőle az amúgy majdnem csendes temető*
-Teee butus, nem így értettem. Hanem , hogy a levegőt figyeld, ott épp ugyan így hallhatod ,hogy elhalad melleted az idő , a döntéseiddel együtt.
Azért olyan különleges és ezért figyelek rá ennyire, mert kell hogy gondoljunk arra mi minden megy el melletünk annélkül ,hogy oa nyulnánk érte, vagy épp mennyi olyan dolgot fogunk meg ami megéget, és nem is lenne rá szükségünk, közben megint halad az idő, felcserélve a jót- a rosszal. Éretsz ebből valami? ...
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 10:22 pm

*Lyn lelkesedése egy valamivel szélesebb mosolyt vált ki belőle, s kíváncsian emeli füléhez a régi kütyüt. Megtorpanva hallgatja, amit a másodpercek telnek, az aprócska hang, amit ez vált ki tényleg érdekesnek tűnik számára, ezidáig ezzel ennyire nem foglalkozott. Úgy nagyjából tíz-tizenöt másodperccel később leengedi a kezét maga mellé.* - Miket nem figyelsz te! *Nevet félhangosan, miközben tovább indulnának, ám ismét megállásra kényszerül, amikor a patkány kiszalad a levelek alól.* - Nyugi, nem esz meg! Jobban megijedt tőled, mint te tőle! Nézd meg mekkora, hatalmas óriások vagyunk a szemében, megértem miért szalad el ilyen gyorsan, én is így tennék a helyében.
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 10:11 pm

-Jujjjj ,de szép órád van, megmutatod?? Nagyon szeretem az órákat, tudod érzem az időt is ám. Nagyon erős pulzáló lüktetése van. És mindig csodáltam az óra mükdöését.
Te érzed? Hallgasd, még a pörgését is hallani.
*Lyn elnémúl és megáll ,hogy a levelek se moccanjanak a léptei alatt. Reméli ,hogy néma csend borúl kettöjük közé és a srác is meghallja azt amit ő. Ez egy nagyon különleges dolog tud lenni*
-ÁáááááÁÁá ez mi ez???
*Lynett egy hatalmasat ugrik a levegőbe amikor egy kis patkány mászik elő a levelek alól*
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 10:02 pm

*Apró sóhaj tör fel mellkasából, amikor Lyn nem érti félre a szimpla bóknak szént megjegyzését, és még sétálni is hajlandó vele.* - Ha fázol lehet jobban járnánk valami melegebb helyet, a megfázás sosem jó dolog. Bár fogalmam sincs mi van ilyenkor mit találnák a környéken, ahol jobb idő uralkodna. *Apjától kapott régi karórájára pillant, felhúzva kabátjának ujját csuklójáról, siker ül megállapítania mennyire elszaladt az idő.* - Hát, mihez képest számítok réginek vagy újak? Igazából nincs olyan hatalmas története az itt töltött napjaimnak, mert nemrég érkeztem, bár azért azóta eltelt némi idő. Szóval bizonyos értelemben régi diáknak számítok. *Ennyit az elmúlt hetekben, hónapokban biztos nem beszélt, mint most, amit ő is furcsáll, hiszen az ellenkező nem mindig némaságot vált ki belőle, főleg ha először fut össze valamelyik képviselőjével, akit mellesleg igazán szépnek vél, ha ennek hangot nem is ad.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 9:54 pm

-Öööm, köszönöm, vagy ilyesmi * Kacsint rá Lyn* - Szeretem a nevem. Huhhhhh szerintem te gondolat olvasó vagy, épp kezdtem fázni és gondolkodtam nem -e sétálnál velem, hiszem igazából engem is az unalom hajtott ide, és még nem voltam fáradt, és a temető...mindig különleges.
~Azt hiszem most sem tévedtem ebben~
-Hanyad éves vagy itt? Még nem láttalak...mondjuk elég nagy a suli, de akkor is , csak nem most kezdtél?
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 9:44 pm

- Lynette, remek.Szép név... meg ilyesmi *teszi hozzá, mivel nem biztos benne, hogy a lány hogyan értelmezné. Egyszerű bóknak, nyomulásnak vagy talán gúnyolódásnak. Ő manapság már bármit kinéz az a lányokból, de azért reméli az első választási lehetőség lesz a befutó.* - Hogy miért jöttem? Hát, öhm... ha azt mondom fogalmam sincs, elhiszed? Mert tényleg így van. Ezt váltotta ki belőlem az unalom, meg egy fura érzés, hogy most nekem ide kell jönnöm. A beszéd nem az erősségem, a magyarázat egy-egy cselekedetemre meg főleg, szóval bocs. És te? Miért jöttél ide? Nem a legbiztonságosabb és legbarátságosabb helyre jöttél, az éjszaka közepén, ilyen hidegben. Legalább sétálhatnánk, már ha nem egyedül tervezel eltölteni itt egy kis időt. Mert ha igen akkor szólj, és békén hagylak! *Kezeit megadóan felemeli, mert tényleg nem akar semmi rosszat csinálni, tolakodó lenni vagy ilyesmi.**
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 9:31 pm

- Oooo, remek! Akkor elesünk együtt is? Very Happy Egyébként tetszik a stílusod, jófej vagy, és igen én meg szókimondó Very Happy Rám vall.
És a nevem, Lynett, ha még érdekel Wink Miért vagy itt a temetőben? Nincs már késő ehezz?
* Lyn azon gondolkodik mit is csinálhatnának ,hogy ne egyhelybe ácsorogva beszélgessenek, mert ő már nagyon kezdett fázni , hűvös éjszaka volt.*
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 9:27 pm

- Az biztos, hogy elég szókimondó vagy, de szerencsére nem a rosszabbik fajtából *mosolyodik el. Azért a "romantikus" résznél kicsit elpirult,de alig észrevehetően, és hamar rátalált az önuralom kifejezéstelen arculatára.* - A bénázás egyébként is általános dolog, velem is előfordul, ne hidd, hogy egyedül vagy. *Próbál nyugtató és valamennyire viccelődő lenni, hátha ezzel elfeledteti a lánnyal a mai nap baleseteit.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 9:20 pm

-Örülök a találkozásnak! És nem szó sincs megbántásról. Csak túl sokáig tartottad a kezedbe az enyémet és ez a fény....jáj túl romantikus...
~ Csak én lehet ilyen bolondos ,hogy ilyet mondjak~ *Röhög magában Lyn, de nehogy megbántsa a fiút ezért gyorsan elmondja az igazat.*
- Đehogy, ne is figyelj arra amit beszélek , csak...a mai napom túlontúl zűrös volt, és a napi bénaságom ma elérte a tető pontját ezzel a buta sírkővel és a halandzsámmal. Azt a sírkőt én már láttam valahol, álmomban? Talán...és eszembe jutott egy szomorú történet...Ennyi az egész.
~ Jajjj Atyám, remélem nem néz totál hülyének a srác~
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 9:13 pm

- Szia, Galen vagyok - *mosolyog a lányra. Egy pillanatra elfelejtette ugyan, de kicsit megkésve elengedi Lynette kezét és úgy nézi tovább a gyenge fényben.* - Te pedig...
*Gondolkodik, gondolkodik, eközben Lyn is elkalandozott arról az érdekes történetről, amit ha meg is osztott volna vele, akkor sem értene belőle egy szót sem. Na, nem azért, mert nem beszéli nyelvet, tökéletesen ért ő minden szót, csupán az ilyen tanulságos, jelen helyzethez roppantul illő szövegekkel vannak problémái. No meg a lányokkal, de az szintén másik sztori, szóval fejét kissé megrázva tér vissza a valóságba épp akkor, mikor Lyn érzelmei kitörnek.*
- Micsoda? De miért? Még azt sem mondhatom, hogy olyasmit mondtam volna, amivel megbántottalak. Vagy csak én nem tudok róla? - *Nagyon nem érti mi történt.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 9:06 pm

-Oh Szia...Öööö, Szia ki is?
*Lyn miután belecsúsztatta a fiu kezébe az övét, és sikeresen felállt, körülnézett miben is eshetett el a baj forrás egy sirkő volt ami persze biztos magától ment oda Lynett elé.*
~Az az a sírkő ahol ...tudtam, nincsenek véletlenek~ * Lyn álmaiban már látta és megszületett egy emlék foszlány egy történetről :egy szörnyeteg szemet vetett egy gyönyörű papnőre. A papnő tudta, hogy a szörnyeteg mit érez iránta,de ő viszont csak szánalmat érzett. Egy nap a szörnyeteg bevallotta az érzéseit a papnőnek, de a papnő visszautasította,illetve adott neki egy esélyt: Ha elhoz neki egy kék rózsát, akkor megígéri, megpróbálja viszont szeretni őt. Ám ezzel lehetetlent bízott a szörnyre ,mivel kék rózsa nem létezett. A szörny őszintén szerette,ezért éveken át kereste a csodás virágot,ám sehol nem találta. Ám ahogy telt az idő, észre sem vette, hogy amíg ő nem öregedett, a papnő már rég meghalt. Mikor megtudta ezt, elment a nő sírjához, és életében először sírni kezdett. És ahová a szörny könnyei hullottak, mindenhol kék rózsák nőttek ki, körbe a papnő sírja körül....a szörny pedig a mellkasához kapott,valami égette belül.*
- Utálom az érzéseket!! * Nyögte hangosan Lynett*
Galen Blaide

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 8:59 pm

*Ő ugyan nem volt a baleset okozója, de pár méternyi távolságból igazán jó szemtanúja volt, és persze a pillanatnyi meglepettség után azonnal odasietett segíteni.*
- Jól vagy? - *guggol le Lynette mellé, majd ha megkapta a remélhetőleg pozitív választ, akkor felegyenesedik és felsegíti a lányt is.* - Jobban is vigyázhatnál, nem igazán lenne jó ha itt történne veled valami.
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nellondi temető   Csüt. Dec. 08, 2011 8:52 pm

*Lynett elkezdett csatangolni a temető környékén és ,hogy félelmét elnyomja közben nagyon megemelt hangerővel énekelte az egyik illreacionális dalt ami ide -ebbe a környezetbe illhet.*
- Oh, happy day...* Lyn elmosolygott magába és vidáman szórakozott magán míg nem egyszer belebotlott valamibe, vagy valakibe? Elesett és a hasára gurulva elkezdett lecsúszni a kicsi bukkanoról*

Nellondi temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 21 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next

Similar topics

-
» Kirovangi temető
» Temető
» Jaakob
» Falu temetője
» Kaszt, képesség igénylés nellondi karaktereknek