Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Ködfenyves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Ködfenyves   Szer. Júl. 01, 2009 10:35 am

First topic message reminder :

A kúriától egyik legtávolabbi ponton helyezkedik el, a Tölgyestől északi irányba. Bár a terület nem olyan nagy, mint a Tölgyes, de azért itt is elég sok időt lehet tölteni bolyongással. A fenyvesbe egy aprócska ösvény vezet a kúriától. Tudni fogod, mikor érsz oda, hisz a terület határát a nevéből adódó öreg, de csodaszép fenyvesek takarják. Gyönyörű szép, főleg télen, mikor minden fehér, de a fák ledobva zöld színezetüket aranyban pompáznak. Viszont ennek a helynek van egy elég különös időszaka is: ez az este hat órától reggel öt óráig terjedő időszak. Ilyenkor ugyanis a különösen tiszta és szép erdőre sűrű köd ereszkedik - szinte a semmiből jelenik meg, és a reggeli órákig meg is marad. Vigyázat, ilyenkor könnyű eltévedni, s bár lehet, hogy a fenyves eleje még a kúria területén van, de a másik oldala már erősen az Árnymadarak mocsarát súrolja. A köd leszálltának ideje alatt néha-néha furcsa hangokat hoz magával a szél, ami becsapós is lehet, de hát ki tudja, éppen minek a hangját fújja magával a távolból…
kép by Timothy Waylan

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Hétf. Jún. 28, 2010 4:16 pm

*Nos valójában szerintem igenis nagy szerencséje van, ugyanis csak azért nem fejezte már le, mert ilyen furán viselkedik. Szóval nem olyan rossz az a Felix... A kérdésre pedig kicsit elmosolyodik, félre dönti a fejét, és csendesen válaszol. Elvégre egy erdő közepén ülnek, mi a frásznak ordítson?...* -Nem, semmi érdekes, megismerkedtem pár új emberrel, Jack tönkretette a Szentiván-éji álmom, Szevér pedig elkönyvelte, hogy remélytelen idióta vagyok. Csak a szokásos. *Mondja, miközben elmosolyodik egy kicsit, és gondolati a tegnap megismert különleges fiú körül járnak, akit most is keresett, de nem lelt meg semerre. Minden esetre a jelenlegi helyzetét egész jól leírta, de végül még gyorsan hozzátesz valamit.* -Ja, és elmeséltem az életutam egy kíváncsi tündének. Azt mondta érdekes vagyok. Hát persze... Haláli... *Teszi hozzá szemforgatva, és várja a reakciókat, meg mifene.*
Shawn Griffin

Hozzászólások száma: 999
Msn: szabi@sniper.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Követő: B*zi házivámpír

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Hétf. Jún. 28, 2010 3:58 pm

* Hát a fiú úgy érzi, hogy Felix Felicis ellenére, amit nem rég ivott meg, nincs valami jó szerencséje, amikor a lány ahelyett, hogy azt a bizonyos személyt tovább keresné, úgy dönt, hogy marad egy keveset beszélgetni. Majd belegondolva végül is, úgyis rég beszélgetett a lánnyal és ez azt jelenti, hogy legalább a mai napja sem lesz unalmas.... * - Rég láttalak mostanában, történt valami érdekes veled? * Kezdi a beszélgetést semmit mondóan egyenlőre és közben előre dől. Kívülről nem látszik, hogy ez a mozdulat valójában nem azért volt, hogy a lány szavait jobban hallja vagy, hogy mint a beszélgetéseknél illik, rá koncentráljon, hanem jobb kezét csúsztatja a karpántjára, miközben előre dőlve könyökeit a lábán támasztja. ( na jó a user feladta ennek a körül írását, ha nem érthető, akkor majd bemutatja xD ) Történtek hirtelen dolgok a lány közelében és tudja, hogy nem lehet elkerülni őket sohasem biztosra, de egy kis óvatosság nem árt. Arcán még mindig a barátságos mosoly honol. *
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Hétf. Jún. 28, 2010 3:33 pm

*Az igen furcsa viselkedésre összevonja a szemöldökét, és elhúzza a száját. Valami szörnyű, ahogy ránéz, undorral, megvetéssel... A kérdésre pedig a maga mellé tekint, miközben majdnem elröhögi magát, de egy mosolyt azért megejt. Végül mégis modorálja magát, és visszatekint a fiúra. A magyarázkodásra, ugyanis Laura egy az egyben annak veszi, hiszen egy szóval sem kérdezte, hogy Shawn mit keres itt, csak megvonja a vállát, és színtelen hangon válaszol.* -Csak keresek valakit. És kössz, nem vagyok fáradt, nincs szükségem pihenésre. *Persze fogalma nincs, hogy miben zavarta meg a fiút, és őszintén nem is érdekli, de jelenleg nagyon úgy érzi, hogy szaktársa vagy nagyon beütötte a fejét, vagy megitattak vele egy liter amortenciát, és rózsaszín pamacsos világot lát maga körül. Minden esetre eszében nincs itthagyni, elvégre pont tökéletes állapot ez egy ártalmatlan csevejre, ami egy kicsit sem ártalmatlan. De azért egyenlőre hallgat, és leül a földre, és várja a fiú szavait, mert valahogy úgy érzi, lesznek még...*
Shawn Griffin

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Hétf. Jún. 28, 2010 3:18 pm

- Oh, szia. * Köszön vissza Shawn kedvesen mosolyogva, vidám hangon, amely akár még gyomorforgató is lehet azok számára akik ismerik igazi mivoltját. A lány megérkezésén nem nagyon lepődik meg, hisz véleménye szerint a sors már úgyis összefonta őket és teljesen természetes, hogy időről időre a legváratlanabb helyeken futnak össze. * - Miért nézel így rám? * Kérdezi a fiú még mindig teljesen barátságosan, ahogy feltekint az enyhén fölé tornyosuló lányra. * - Teljesen természetes, hogy a jó idő beköszöntével az ember a természetbe vágyik, hogy kipihenhesse a hosszas tanulás fáradalmait. Te is ezért vagy itt, nem? * Szegezi neki a kérdést, érdeklődve, hogy a lány mit keres most errefelé. Hiszen, mint mindig most is megzavarta őt valamiben... *
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Hétf. Jún. 28, 2010 3:08 pm

*Messziről valami kiáltozást hallani, mindössze egy szót, ismételve, de egy ideig még kivehetetlen, hogy mi az. Majd egy kis csend. Laura csak sóhajt egyet, máj fáj a torka, és a lába a keresésben. De hangja még egyszer átjárja az erdőt.* -Atremis! Artie! *Kiált mégegyet, és egyre mélyebbre sétál a ködfenyvesbe. Szinte észere sem veszi, hogy merre sétál, de valamiért hirtelen megtorpan egy kiálló gyökér előtt. Lenéz a földre, majd maga mellé, ahol szokás szerint senki nem áll.* -Kössz. *Mondja félhangosan, majd átlépi az akadályt, és tovább baktat, miközben patanyomokat keres a földön. Egyébként ő sem abban a kifejezetten nyári öltözetben van. Szokásos sötét farmer, fehér felső, de most egy talárt is felvett. Szőke tincsei szabadon hullanak vállára ás hátára. Majd csak befut arra a helyre, ahol Shawn üldögél. Persze hamar észreveszi a fiút, vagy ha nem is, szólnak neki, hogy itt van. A lány meg is áll, és szaktársára néz. Arcáról eltűnik mindenfajta boldogság, ami eddig látszott rajta, és a tiszta haragos megvetés marad csak. Mármint egy pillanatra, de végül ez is elpárolog, és érzelmei is, totálisan.* -Szia. *Köszön színtelen hangon, és karjait egymásba fonja maga előtt, miközben egyik lábára helyezi a súlyát. Így néz a fiúra, és várja, hogy most mivel rukkol elő.*
Shawn Griffin

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Hétf. Jún. 28, 2010 2:44 pm

* A ködfenyves nappal egy még viszonylag barátságosnak mondható hely szép zöld tűlevelű fákkal borítva. Igen furcsa lehet itt látni a fiút ezen a helyen, ahol látszólag nincs semmi érdekes vagy veszélyes dolog. Shawn pálcájával mutogat a földre miközben nézelődik amíg végül talál egy megfelelő helyet. Az a hely 4 fa között lévő szinte szabályos kör, amit a fák gyökerei ölelnek körbe. Az öltözéke most is hasonló, mint ami szokott lenni. Fehér inge még alkalmasnak is mondható az időjáráshoz, de fekete hosszú nadrágja és bal kezén lévő ujjatlan bőrkesztyűje nem a leggyakrabban látott kellékei a nyári öltözködésnek. Természetesen erszénye is nála van és az ingének gallérja mögül is kitűnik egy furcsa bőr nyakpánt, amit fekete rúnák borítanak körbe. Az egyik gyökérre leül és az erszényéből egy bájitalt húz elő, ami aranyszínű, majd azt ledönti és még pihen egy keveset még mielőtt bármibe is belekezdene.... *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 6:21 pm

-Oh...Szóval Ravenwood...*mondja a fiú, majd csak elgondolkodik.*~Ö nem rokona annak a szöszinek?~*kérdezi meg Pippa, majd a fiú csak bólint. A következő kérdésekre csak felnevet. Majd a lányra pislog.*-De még csak az kéne....Az unoka testvérem, de nem is mesélt rólam senkinek sem? Hát ez bizony elszomorító...*mondja a fiú játszott csalódottsággal az arcán.*-Nos, igen apám nevét örököltem...Pedig, ha Watson lennék..*mondja a fiú még mindig játszadozva, majd csak körbe pillant az erdőben.*-Hogy őszínte legyek egész idáig csak nő nemű egyedekkel találkoztam...Valamint egy fiúval, de az is letapizott...*mondja a fiú kissé zavartan, majd gondterhelten beletúr a hajába.*-Áldom a fenti emeberkét, hogy te nem támadtál le...*mondja a fiú egy apró mosollyal az arcán, majd a lányra pillant.*-Merről is jöttünk?*kérdezi meg úgy mintha azt sem tudná, hogy hol van. Színjáték az egész persze.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 6:01 pm

- A legszentebb rivális a hollófáról. *Húzza ki magát enyhén, lefordítva a nevét. Aztán bólint.* - Hát, akkor induljunk, és előbb vagy utóbb csak kilyukadunk valahol.* - Amúgy honnan ismered Susant? Talán a kedvesed? *Kérdez rá, bár tudja jól, hogy erről szó sem lehet... De kíváncsi, Russel hogyan reagál a feltételezésre. Azt pedig nem tudja, hogy unokatestvérek.* - Attól függ, melyik. Akad mindenféle, nem lehet általánosítani. És igen, akár még olyan is akad. *Nevet fel az elmezavarodott megnevezésre.* - Sőt, valamilyen értelemben mindenki az itt. A kérdés csak annyi, hogy pozitív vagy negatív elmezavar jelentkezik nála. És kikkel találkoztatok?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 5:57 pm

-Szép nevek!*mondja a fiú egy halovány mosollyal, aztán csak elindul.*-Úti cél? Nem nagyon..Max a végén már én sem fogom tudni, hogy leszünk..*mondja a fiú, majd csak hanygul legyint egyet.*~Én meg díszből vagyok ugye?~*teszi fel a kérdést Pippa, mire a fiú csak felvont szemöldökkel néz rá a kutyára.*~Persze..~*válaszolja neki, majd újra Arihoz fordul.*-Na az jó lesz...Köszönöm Dot vagyis Susan is áh.. mindegy reménytelen az a lány, de azért szeretem!*mondja a fiú egy halovány mosollyal, majd csak Arianára pillant.*-És egybkéntmilyenek itt a diákok?*teszi fel a kérdést, miközben zsebredugja a kezeit. A fiú acélkék szemei sötéten csillognak.*-Elég sok az elmezavardott amúgy...*~Volt alakalmunk találkozni egy kettővel...~*jegyzi meg hangosan a daimon, mire a fiú csak leinti.*~Moderáld magad..~*mondja neki nyugodttan.*~Nicsak ki beszél..~*kötekszik Pippa, de a fiú szinte alig figyel rá.*

A hozzászólást Russel Stephenson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Máj. 26, 2010 6:02 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 5:28 pm

- Sokan vannak, akik itt elhagyják ezt a megfeszített illedelmességet. Például otthon én is másképp viselkedek. De persze... vannak, akik itt is megtartják, csak... *Megcsóválja a fejét, és újra zsebredugja a kezeit. Aztán bólint.* - Ariana Emily, igen. *Aztán halványan elmosolyodik, és megvonja a vállát.* - Hát, végülis jobb dolgom úgysincs, menjünk. Pontosabb úticél? *Várja, hogy Russel induljon el, hiszen ő eltévedt, fogalma sincs, merre kéne menni. Azt még nagyjából tudja, most merről jött, de hogy a kúria arra van-e... az már egy másik kérdés.* - Szobát? Miért, még nincsen? Ó, akkor majd ha kiértünk a ködből, és az orromnál tovább ellátok, kerítek neked valamit.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 5:18 pm

*A fiú csak egy halovány mosollyal fogadja amikor a lány pukedlizik.*-Most járok itt először..*mondja a fiú, aztána következő kijelentésen csak elmosolyodik. Úgy igazából látni most a mosolyt az arcán.*-Rendben! Csak olyan fura még itt...Talán majd lekopik róla a modor...*~Bár akkor minek verték belém?~*fejezi be gondolatban a mondatot. A kutya csak rávicsorog a vadmacskára. Megjegyzem ez egy mosoly akar lenni. A fiú, csak vállat von. Majd acélkék szemivel a lányra néz.*-Egyébként Ariana a neved ugye?*teszi fel a kérdést egy sunyi mosollyal. Nos, igen nem biztos a lány nevében. Aztán csak a lányra pillant.*-Ha sétálsz velem egyet akkor szívesen visszakísérlek a Kúriába!*mondja azzal a sunyi féloldalas mosolyával. Nos, igen, ha valaki megkéri, hogy ne magázza, akkor olyan a fiú mintha kicserélték volna.*-Amúgy nem tudod mikor kapok szobát? Susan azt ígérte, hogy majd kapok, de, hogy mikor azt mondta...*mondja a lánynak, miközben játékosan megforgatja a szemeit.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 5:05 pm

*Automatikusan pukedlivel viszonozza a kézcsókot, bár szoknyában jobban menne, de utána észbekap. Nem otthon van, hé.* - Hát, jó neked, én például már eltévedtem. *Vallja be egy halvány mosollyal, majd megcsóválja a fejét.* - Kérlek, ne magázz... Nem szeretem. *Furcsa... Deant rögtön visszamagázta, alkalmazkodott hozzá, Camnelt és Juliant ellenben leszidta érte, és most Russelt is.* - Elég volt otthon, itt... Jobban szeretek kiszakadni abból a környezetből. *Teszi hozzá.* - Egyébként csak kijöttem sétálni, és ide keveredtem, most meg nem találok vissza. *Pereus felnéz a kutyára.* - Nem is járnál jól. Rágós vagyok, hidd el. *Feleli sunyin.* - Amúgy Pereus.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 4:55 pm

*A fiú csak gondolkodik, majd felsóhajt. A kutya csak beleszimatol a levegőbe, majd a fiúra pillant.*~Valami emberi lény meg egy macska közeledik..~*mondja a kutya, majd vissza hanyatlik a földre. Pillantása a ködben gomolygó alakokra téved. Amikor megszólítják, akkor csak meghajol a lány előtt.*-Üdv. Nos, múltkor nem nagyon volt alkalmam bemutatkozni a kisasszonnyak..Russel Stephenson vagyok..Ő pedig Pippa...*mondja a fiú miközben megfohja a lány kezét és egy csókot lehel rá. Arcán egy hideg, de mégis udvarias mosoly jelenik meg. A kérdésen csak elgondolkodik. Nem is nagyon törődott vele, hogy hova megy. Csak ment előre és végül itt kötött ki. Ideje sem volt gondolkozni azon, hogy esetleg eltéved. Mindenesetre a kérdésre csak megrázza a fejét.*-Nem nagyon valahogy csak kitaláltam volna!*mondja, majd a lányra pillant.*-És a hölgy mi járatban errefelé?*kérdezi meg, majd, ha a lány követi akkor elkezd szépen lassan sétálni. A kutya csak odamegy a vadmacskához, majd csak biccent.* ~Pippa, nyugi nem eszem macskát...~*jegyzi meg neki kedvesen, miközben a gazdájához sétál.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 4:36 pm

*Menet közben elgondolkozva piszkálja a nyakában lógó gyűrűt, pöckölgeti az ujjával, és közben egy másik gyűrűn gondolkozik.* ~ Nem kellett volna visszaadnom, amíg nem kéri. Elrakhattam volna emlékbe... - Van másik. Tartósabb emlék. ~ *Hangzik a szkeptikus válasz, mire a lány tekintete a harmadik gyűrűre téved, az ujján. Arra, amelyik nem jön le.* ~ Tudom, de... Akkor is jó lett volna eltenni, ha magától nem kéri vissza. Én hülye meg a kezébe nyomtam. Most meg már... nem kérhetem vissza. ~ *Végül sóhajtva leengedi, aztán zsebre is dugja a kezeit. Hamarosan megpillant egy fiút, akit látásból ismer, de máshogy nem igazán.* - Heló! *Köszön rá, bár a ködben alig lát, de szerencsére Russelt sikerült kiszúrnia.* - Mi a helyzet? Te nem félsz, hogy eltévedsz kint ebben a fehérségben?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Szer. Máj. 26, 2010 4:26 pm

*Egy világos hajú fiú egy hatalmas daimon sétálnak a Ködfenyvesben. A kuyta csak a fejét csóválgatja.*~Ez eannyira....~*Mondja a kutya, miközben a gazdájára piallnt.*~Tudodm ne is folytasd...~*mondja a fiú higadttan. Igen most úgy látszik nyugis kedvében van. Arca teljesen kifejezéstelen. Acélkék szemei sötéten csillognak. Egy fekete nadrág és egy fehér ing van rajta, már csak egy sétapálca meg egy kalap hiányzik. A fiú gondolatai keveregnek össze vissza, mintha maga sem tudná, hogy mit is akar.*~Én azt hiszem...Nem is hagyjuk bolond az a csaj csak véletlenül hibázott rá..~*mondja a fiú telepatikusan, mire a dog csak biccent.*-Ködfenyves...Hát köd az van..*mondja a fiú miközben körbenéz. Mivel nemsokára hat óra a köd már kezd leszálni, de még csak minimálisan. Nos, az egyéb zajokkal meg nem nagyon törődik a fiú. Úgy vele, hogy max megtámadja valami...Egészen besétál az erdőcske mélyére. Egy idő után viszont megáll. Körbenéz, majd csak neki dől az egyik fának, Pippa csak leheveredik mellé. A fiú, nos meg csak áll és gondolkozik.*
Joyce Haworth
Diák

Hozzászólások száma: 284
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 8:30 pm

*Miközben forgatja a nyársat, válaszol Liznek* Hát úgy van, hogy élt a környéken egy baltás gyilkos, aki a mocsárba ölte az áldozatait, és azok visszajönnek bosszút állni, csak az a ciki, hogy mindenkit megtámadnak, mert nem tudják megkülönböztetni az élőket. Szívás. *Leveszi a husiját a nyársról, és most már beleharap. Kissé odakozmált, de a hangulat a fontos. Nagy adag kenyeret és sajtot, meg hagymát töm a szájába, és úgy dől Lizbeth vállára.* Kalóznak lenni oj jóóó...! Aztán felpillant Biancára.* Na ezt még nem hallottam, de ez is vicces sztori, engem nem vittek el. *Látja, hogy Kath beleejti a kajáját a tűzbe, ezért letör a sajátjából egy nagyobb cafatot, és a lány kenyerére teszi vigyorogva* Éhen ne maradj... *Ölelgeti meg őt is. Ebben a jó hangulatban beszélgetnek és kajálnak még, majd visszatérnek az iskolába mindannyian, a tüzet pedig szétkotorják. Éjszaka pedig mindenki a wc-re rohangál a hagyma miatt.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1963
Msn: pasztor_bianka@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 8:22 pm

*Ő is szed össze néhány fát. Odaviszi, majd a tűz mellé lepakolja őket.*
-Joyce imádlak! *Mondja vigyorogva a kaját meglátva. A húst és a hagymát sütni kezdi a nyárson. Amikor már nyárson süti a vacsoráját, Bianca a vállán keresi a jelet. Kat nevetésben tör ki. A nyárs botot rajta a hússal és a hagymával beejti a tűzbe véletlenül.* Hoppá! *Még jobban nevet. A többiek nem tudhatják, mi baja lehet, de nem bírja abba hagyni a nevetést. Amikor ez sikerül, szemei már könnyben állnak. Persze nem sírt, csak annyit nevetett. A sajtot és a kenyeret majszolni kezdi, de Lazznek is tör belőle egy jó kora darabot.* Egyél. *Mondja. Vissza tér pillantása a többiekhez.* A rémtörténetek engem is érdekelnek. -Mondja mosolyogva. Egy kis borzongás és félelem senkinek sem árthat. Hallgatni kezdi a többieket. Ez most neki így jó. Olyan emberek között van, akiket a barátaiként tart számon. Nem fog most elmerülni gondolataiban, inkább a történetet figyeli, már ha Joyce mesél.*

Minősítés:
Hozzászólások száma: 674
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 8:08 pm

*Végülis csak nem áll be a lincshangulat, sőt Emily még jót is nevet a dolgon, szóval ő is egy mosollyal viszonozza a dolgokat, és csúnyán néz Steperre.* -Látod, hogy csak vicc, és senki se sértődött meg. *Még nyelvet is ölt rá, majd lehuppan szépen Joyce mellé, aki hozta a tápot, amíg a többiek összeszedik a hozzá valót. Amikor megérkezik a kellő mennyiségű fa, szépen varázsol egy lánggyújtást, hogy ropogjon a tűz, majd át is vesz egy nyársat és jól beletartja. Tudja, hogy igazából parázs felett kellene, de így sokkal finibb tud lenni. Közben egy kenyeret is magához vesz, és időnként majszol csak úgy magában egy kis sajtot, mert hát a kaja lényege a sajt. Aztán teli szájjal a fél-tünde lányra pillant.* -Áh, az a rémtörténet, hogy már több nezást is elvittek, akik csak hetekkel később kerültek vissza, valami furcsa jellel a vállukon? *Hirtelen felhúzza a mellette ülő Katherine vállán a pólót.* -Háh, szóval téged nem vittek el...még. *Húzódik széles vigyorra a szája, majd újra Joyce-ra pillant, hogy mesélje a rémsztorit, ha már ilyen kellemesen besötétedett, és a tűz is ropog.*

Ausztrál leányzó bájos pofival. Kissé cserfes időnként, máskor viszont felettébb visszafogottnak mutatkozik. Imádja a tengert, habár itt maximum a tó ad lehetőségeket, hogy víz iránti szenvedélyének hódoljon. Kedvenc sportja a szörfözés. Daimonja egy kenguru, Steper. Ez a felszín, alatta pedig egy harcművész leányzó rejlik, akinek különleges fegyvere egy ezüst mentálisan irányítható ostor, ami alapállapotban szerencsekarkötő.
Cirelin de Sovalon multija
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1199
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 7:56 pm

*Liz csak egy nagyot nevet amikor Bianca előjön, majd odasiet hozzá. Most varázsolna valamit, de ilyenkor természetesen semmi jó nem jut eszébe, ezért csak köszön neki.*
-Jó vicc volt, de azért nem csinálj ilyet többször. *Mondja, majd odasiet a kajához és vesz egyet, majd elkezdi sütögetni. Joyce története felkelti az érdeklődését. *
-Hogy is van az a történet? Szeretem a tábortüzes mesélős dolgokat. *Mondja remélve, hogy talán most is hall néhány történetet.* Amikor megsült a husi, egy apró falatotot ledob a cicusának, majd megeszi a többit.*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 7:49 pm

*Majdnem bepisil az ijedtségtől, és aztán magában elátkozza a pillanatot, hogy eszébe jutott ide lejönni. Na most már mindegy. Amikor Bianca kijön a sűrűből, először csúnyán néz rá, de aztán úgy elkezd nevetni, hogy a könnye is kicsordul. Hiába, most semmi nem ronthatja el a kedvét. Csak találkozzon már Vilennel. Szép is a szerelem. Ha ez már az.*
- Te, te, te, te, te!!!!!!!!!
*Mondja, de nem tudja befejezni a mondatot, mert újra kibukik belőle a kacagás.*
- Én Emily Ky...ra Beawer vagyok, és ha még egy ilyet csinálsz, nem leszünk jóban...!
*Mondja, de azért a kezét nyújtja Biancának. Aphrodité meg közben letámadja Joyce-t. Rátámaszkodik a lányra, és össze meg vissza nyálazza, arr vár, hogy hátha csurran cseppen neki is valami a lakomából.*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Joyce Haworth
Diák

Hozzászólások száma: 284
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 7:28 pm

Jaj már Emily, vicceltem, tuti hogy valami félnótás viccelődik, ha meg nem, akkor felgyújtjuk a haját. *Inti le a rémüldöző illúzionistát. Az ölelésen meglepődik picit Liztől, de való igaz, barátnők, akkor visszaölel, és bátorítóan megsimizi a leányzó tartóját, eléggé kedves teremtésnek tartja. Aztán feljebb libbenti a terítőt, hogy Liz méginkább belelásson.* Hát mondooom, húsok, de Damien erről most csúnyán lecsúszik. Na akkor kiosztom a parancsokat. Szerezni kéne faágakat, hozni kéne köveket, és egy nagy körben összehordani, hogy tűzgyújtó helyünk legyen. Én elkezdem összekészíteni a kaját. *Ül le az egyik farönkre, és számogatja, hogy kinek mennyi kaja jusson fejenként, számol persze az ijesztgetővel is, hiába, jó lelkű. A felröppenő maradakon csak nevetgélve legyint, és megvonja a vállát, ő ilyennek nem dől be, meg különben sem egy ijedős fajta, ám amikor kijön Bi a fák közül, akkor már bólogat.* Tudtam én, de legalább egy allidonos. Szevasz, és... meggondoljuk, hogy kaphatsz e, mert ránkijeszttettél. *Vigyorog a lányra, ám aztán odahúzza, és vállon veregeti.* Gyere csak, az ijedősök között neked is jut vacsora. *Nyom a kezébe egy húsos pálcikát, és int neki nagystílűen.* Ha kész a máglya, akkor gyújtsd meg. *Ha minden megvan, akkor mindenkinek kiosztja a husit, kenyeret, sajtot és hagymát, majd a saját adagját a tűz fölé tartva leül a helyére, és körbepillog.* Állítólag a mocsárból éjszakánként szellemek jönnek fel, és széttépik az erdőben bolyongókat. Izgalmas, ugye? *Forgatja a saját nyársát, tovább ütve a vasat Bianca ijesztgetős kezdeményezésén*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1963
Msn: pasztor_bianka@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 7:18 pm

*A levegőbe szimatol. Lazz is követi példáját, de ő nem megy oda Joycehoz, hisz most vacsorázott elég sokat.*~Fincsi.~*Köszön az érkező lánynak.*
-Szia! Engem is érdekel, hogy mi van a kosaradban és hogy kaphatunk-e belőle? *Kérdezi mosolyogva. Ő is éhes. Liznek és Emilynek kicsit késve válaszol.* Bocsi Liz még egyszer!Nos, ki tudja kik járnak ide. *Mondja mosolyogva. A madarak felröppenésére majdnem ő is elzuhan. Hát eléggé szívbajos tud lenni. Amikor megjelenik Bianca bemutatkozik.*
-Kat vagyok. *Lazzt nem mutatja be, majd meghallja a lány, hogy ha kiabál utána a farkas kölyök után. Őt nem zavarja annyira a heccelés, ő is megcsinálta volna, ha lenne hozzá érzéke. A kosár felé pillog, persze nem fog kérni, de azért ha kínálják, akkor vesz belőle.*

Minősítés:
Hozzászólások száma: 674
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 6:58 pm

*Érkeznek egyre többen, és úgy látszik elég szépen rájuk hozta a frászt, ami miatt már alig bírja megállni nevetés nélkül.* ~Szerintem nem is vicces. De hogy nem.~ *Inti le a kissé mérgelődő kengurut, de végülis ő sem lép ki a fa mögül. Aztán Joyce felszólítására valahogy már sejti, hogy a fél-tünde lány nem vette be annyira a dolgot, és az illatok is nagyon bizalomgerjesztőek, amik a kosárkája felől érkeznek, így hát ideje felfedni magát a sorozatgyilkosnak. Még picit kiélvezi a helyzetet, és a lányok mögötti egyik bokor felé céloz a pálcával.* -Avis! *Ha minden igaz, akkor hirtelen sok madárka röppen ki a bokrok közül, és szállnak el a távolba, ami azért az eleve félős lányokra kicsit még ráijeszthet, aztán pár pillanat múlva immár prüszkölve a nevetéstől lép elő a fa mögül, remélve azért, hogy nem fogják egyből leátkozni, vagy ilyesmi.* -Szi...sziasztok! Bocsi, de nem tudtam kihagyni, de azért kapok én is abból? *Mutat Joyce kosárkája felé, mert a szalonnázásban szívesen részt venne, ha már a leányzót cserben hagyta a lovagja ma este, vagy legalábbis elkerülték egymást.* -Egyébként Bianca vagyok, Bianca Phelps-Blamely, akivel még nem találkoztam, ő pedig Steper. *Ugrál mostmár a kenguru is elő a fa mögül, mert mivel nem támogatta az ijesztgetést, nem akart volna támadások célpontja lenni, hiszen végülis nem ő találta ki a dolgot.*

Ausztrál leányzó bájos pofival. Kissé cserfes időnként, máskor viszont felettébb visszafogottnak mutatkozik. Imádja a tengert, habár itt maximum a tó ad lehetőségeket, hogy víz iránti szenvedélyének hódoljon. Kedvenc sportja a szörfözés. Daimonja egy kenguru, Steper. Ez a felszín, alatta pedig egy harcművész leányzó rejlik, akinek különleges fegyvere egy ezüst mentálisan irányítható ostor, ami alapállapotban szerencsekarkötő.
Cirelin de Sovalon multija
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1199
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 6:51 pm

*Kicsit lelkiismeret furdalása van, hogy ismét megijesztette Emilyt.*
-Ne haragudj nem direkt volt! *Próbál bocsánatot kérni. Fenékre ül amikor Kat belerohan, de nem üti meg magát annyira, csak sáros lesz. Joycét örömmel üdvözli, sőt még egy ölelést is ad neki. Rég nem találkoztak már, egészen kezdte hiányolni barátnőjét.*
-Szerintem nem lehet sorozatgyilkos. Olyanokat nem engednek be a nezába. Ugye? *Kérdi kicsit remegő hangon, majd pálcát szegez és várja, hogy a rejtélyes ijesztgető előjöjjön. Leguggol, hogy megsimogassa Aphroditét. *
-Amúgy milyen kaját hoztál? *Kérdi Joycét, mert már majd' kilukad az oldala.*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ködfenyves   Csüt. Máj. 13, 2010 6:40 pm

*Emily majdnem felsikkant, amikor Liz ráijeszt.*
- Istenem, Lizbeth, Te mindig arra pályázol, hogy szívinfarktust kapjak?
*Kérdezi komolyan, de aztán kibukik belőle a nevetés. Aphrodité kíváncsian szaglássza Emily, mármint a macskát, de nem bántja. Viszont akkor tényleg felsikkant, amikor meghallja a hangot a sűrűből. Libabőrös lesz a keze-háta-lába, és közelebb húzódik Lizhez. Már elő is kapta pálcáját a fekete tornacipőből, és most úgy áll, hogy egyik lábán feljebb van húzva a kék nadrág, mint a másikon, közben pedig rázza a hideg. Idő közben előbukkan valahonnan Kat is, és egyenes Lizbe csusszan, de Emily is reflexből esik. Király egy estének ígérkezik a dolog, főleg, hogy valami pszichopata még ki is akarja őket nyírni. És, mikor még fel sem állt, Joyce is megjelenik közöttük, aki nem is sejti, milyen igaza lehet. A lányt még nem ismeri, csak látásól az órákról, de amint feltápászkodik, közelebb húzódik hozzá, meg a többiekhez. Nem valami gyors, ha csatára kerül sor, főleg nem egy sorozatgyilkos ellen, ahogy Joyce mondta. Remegő hangon szólal meg:*
- Amúgy sziasztok... Szerintetek ki fognak minket nyírni?

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu

Ködfenyves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

Similar topics

-
» Ködfenyves