|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Ködfenyves Szer. Dec. 23, 2009 1:50 pm | |
| * Rayko nagyon rossz kedvében volt, ami látszott is rajta. Pierre is tudhatta, hogy ha a természetről van szó barátja mindet elkövet, hogy a környezet mellé álljon. Amikor barátja undok hangon szólt hozzá egy pillanatra megtorpant. Azért ezt nem gondolta volna, hogy ennyire felbosszantja. Nem akarta félbe szakítani csendesen megvárta amíg kidühöngi magát. Őt is megviselte, az a tény, hogy a természetet a muglik komolyan károsítják, de rajta ez nem így jött. Ő semmiképp sem további pusztítással rombolással próbálná visszabillenteni a kényes egyensúlyt. Végül halk kedves hangon szólt mérges barátjához. - Nézd borzasztó amit a muglik művelnek a világunkkal. De nem hiszek abban, hogy ezt további rombolással meg lehetne gátolni. Hiszen ők is a részei ennek és ha a már megbillent egyensúlyt további rombolással akarnánk meggátolni nem sülhet ki belőle semmi jó. * Megveregeti a fiú vállát de ezt most biztató kitartásra ösztönző módon teszi. - Nem hiszem, hogy szándékosan tennék ezt az emberek. Szerintem nem is tudnak róla mit művelnek. Inkább segíteni kéne nekik, mint elpusztítani. Elvégre ők is a részei a világnak. * A fiú undokoskodását lenyeli, tudja, hogy rossz passzban van és segíteni akar neki nem pedig rontani a helyzeten. |
|  | | Rayko S Dragomir - archiv Diák

Hozzászólások száma: 1321 Msn: parsche.istvan@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Ködfenyves Szer. Dec. 23, 2009 1:32 pm | |
| *Merengéséből egy kedves hang téríti magához. Azonban barátja feltűnése után sem tud jobb kedvre derülni. Flegma és kötözködős kedvében van.* - Szerinted hogy lehetek? Undorító ez az idő. *Arca a fehértől a liláig mindenféle színben pompázik. Láthatóan kezdi felhúzni magát.* Rohadt muglik. Az emberiség megérett a pusztulásra. Kár nem vagyok annyira nagy mágus, hoyg ezt megtehessem, de biztosan átkot bocsátanék az egész bolygóra, hogy mindenki pusztuljon el kínhalál közepette, aki szándékosan árt a környezetének. *Kezei is ökölbe szorul tényleg felhúzta magát. Legszívesebben lemenne az első városba és az összes kocsit matchbox méretűvé zsugorítaná a benne ülővel együtt, ha a kocsiban csupán csak egy ember ül.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Ködfenyves Szer. Dec. 23, 2009 1:25 pm | |
| * Pierre és kutyusai a ködfenyvesbe tévedtek. Ma már koránt sem voltak olyan vidámak mint ezelőtt. Az idő felmelegedett és a hó olvadásnak indult. Az egész erdő inkább sártengerre hasonlított mint egy szép téli tájra. Ez sajnos nem is tette lehetővé a kis csapat vidám játékát. A kutyák hajkurászták kicsit egymást, de Pierre ebből kimaradt. Gondolatai messze elkalandoztak. Egyszer csak zajra lett figyelmes. Amint körbe nézett Raykot pillantotta meg. Nagyon megörült, hogy végre találkozik a barátjával. Rég nem tudott már kettesben beszélgetni vele. A fiú most hasonlóvá vált a környezetével. Mindkettő nagyon borús lehangolt volt. Nem is tetszett ez Pierrnek. Közelebb lépdel a fiúhoz majd köszönti. - Szia. * És kezet nyújt. - Hogy vagy ma? * Kérdezi tőle mivel nem akar egyből belevágni. Leona miatt is szeretne beszélni vele, hiszen a lányka aggódik párja miatt olyan lehangolt mostanában. EZ Pierrének is feltűnt de sose tudtak kettesben maradni, hogy beszélgethessenek. |

Hozzászólások száma: 1321 Msn: parsche.istvan@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Tárgyak:
 | Téma: Re: Ködfenyves Szer. Dec. 23, 2009 1:15 pm | |
| *A hideg téli nappalon magányos lélek kószál az erdőben. A köd már felszállt, csak helyenként van apróbb foltokban még meg, de az erdő nagy részét már az olvadó hó képe uralja. Szomorú látvány eza számára. Ő a telet havasan szerti, nem pedig sárosan. A sárnak is megvan az ideje. Ősszel és késő télen, kora tavasszal, hó olvadáskor. De a buta muglik természetkárosító tevékenységének hatására a természet egyensúlya felborult. Sajnos már nem uyganúgy működnek a dolgok mint régen. A fiú tisztában van ezzel és azzal is hogy ennek rendbetételéra talán az össze varázstudó együttes hatalma is kevés lenne. Kihalt fajokat, kihalt ökoszisztémák visszaállítására nagyon nagy erő kéne. Néha már megfordult a fejében a muglik létszámának drasztikus csökkentése is. De mindíg elvette ezt az ötletet. Az ember sokszor bizonyította már hogy túlélő. És minden nagy vereségből megerősödve és szaporábban került ki. Ilyen gondolatok között örlődve ténfereg most az erdőben, mely borús mint ő maga is.* |
|  | | Victoria Dewey Diák

Hozzászólások száma: 501 Msn: punk.strawberry@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: újra itt, új msn, régi Vic 
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 3:58 pm | |
| -Persze, írni fogok, vagy másnem megint becserkészlek téged.*neveti el magát* Mindenképp karácsony elött lesz megoldva, mert még nekem is neki kell állni az ajándékoknak.*bólint* -Viszont nem haragszom, menj csak én is átfagytam már eléggé, jól fog esni egy forró tea.*bólint, majd int Ginger után, még sétál pár percet, és követve a lány példáját és visszaindul a kúriába.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 3:42 pm | |
| - Jól van, akkor majd szóljál mindenképpen és megyek. Majd írj egy levelet és írd bele, hogy melyik a te hálód, aztán amint időm lesz meg te is ráérsz, felkereslek és akkor majd ügyeskedünk. Viszont mindenképpen jó lenne, hogy ha még karácsony előtt ezt meg tudnánk oldani. *mondja mosolyogva a lánynak, majd az égre pillant. * - Viszont ne haragúdj, de nekem most mennem kéne, van még egy kis elintéznivalóm. Szóval szia és köszi előre is. *köszön el szaktársától, majd elindul daimonával együtt a kúria felé és ki tudja, hogy azon belül merre mennek. *
|

Hozzászólások száma: 501 Msn: punk.strawberry@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: újra itt, új msn, régi Vic 
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 3:38 pm | |
| ~A hozzám valót aki talán nem is létezik...sőt nemhiszem hogy valaha is létezni fog olyan.~*sóhajt egyet. -Mgemutatni..azt most nem tudom, mert kellenek hozzá gyöngyök meg kapcsok meg még sok sok apró dolog. De szerintem én ezeket valahonnan gyors beszerzem és már szólok is neked rendben?*mosolyodik el* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 3:26 pm | |
| - Persze, majd biztosan te is megtalálod a hozzád illő fiút. *bíztató mosoly a lány felé, majd hallgatja a szavait és el is mosolyodik rajta. * - Ékszerféleséget? Persze, kíváncsi vagyok, szóval ha itt meg tudod mutatni… *kérleli kedvesen és ha már Victoria felajánlotta neki, akkor természetesen kíváncsi rá. Még az is lehet, hogy megtudja a lánytól, hogy mi lesz a legjobb ajándék a barátainak, mivel nem csak egy embernek szeretne adni valamit, hanem többnek is. De persze Ragnarnak valami különlegessel akar készülni. De hogy mivel, azt még maga se tudja. * ~ Az ékszer az jó ötletnek tűnik… vajon Vic mire gondolt konkrétabban? ~ *gondolkodik, majd figyeli szaktársát. *
|

| Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 3:20 pm | |
| -Nem fogok szomorkodni. Ha eljön az ideje, biztos találni fogok valakit, ha pedig nem akkor nem. Az ajándékról pedig...attól függ kinek csinálod. De mindenfélét meg lehet csinálni, csak türelem kell. Én például tavaly mindenkinek csináltam valamilyen ékszerféeséget Az nem is olyan nehéz. Meg is utdom mutatni hogy hogyan kell ha kiváncsi vagy rá.*mosolyodik el* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 3:09 pm | |
| - Jól van, tudom, hogy igazad van. *mondja vigyorogva, majd végighallgatja a lányt és egy kicsit elgondolkodik a szavain. * - Hát eddig én is szerencsétlen voltam, szóval nem gondoltam volna, hogy egy srác nekem is tetszeni fog… bár lehet, hogy ő csak szórakozik velem, még nem tudhatom biztosra, de majd csak kiderül. ~ ha szórakozik, akkor úgy is megbánja… ~ *gondolja hozzá a mondata végét, de ezt a lánynak nem kell hallania, mivel még nem ismeri a kis kelta leányzót, hogy milyen bosszúálló is tud lenni. * - Szóval szerinted készítsek valamit? Hát az a gond, hogy nem igazán értek semmihez se, de majd megpróbálok kiagyalni valamit. Esetleg van valami ötleted? *kérdi kíváncsi szemekkel és nagyon reménykedik, hogy Vic majd tud segíteni neki. *
|

| Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 2:55 pm | |
| -Hát annyira nem volt nehéz követni téged, csak figyelni kelett a körvonalaidat és máris becserkésztelek.-*fut át a lány arcán egy sunyi mosoly.* -Nem nekem nincs barátom, azt hiszem a szerelmi élet terén szerencsétlen vagyok*vállatvon*-Nem nagyon hiszem, hogy én valaha is rátalálok az igazira. De nekem viszont sok szerencsét hozzá. Szurkolok a háttérből.*mosolyodik el.* -Hát karácsonyra és mindig valami kézzel készült dolgot szoktam csinálni, mert az szerintem sokkalta szívből jövö, mint ha vennék valamit. De ezzel nem azt mondom , hogy neked is kézzel kell csinálni, csak adtam egy alapötletet.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 2:49 pm | |
| - Hát igaz, elég nagy a köd, nem valami könnyű itt bárkit is követni, na de tudod, a mi szakunkon már bármi lehetséges. *mosolyodik el ő is a lány nevetését hallva, hiszen ki tudja, hogy Victoria milyen pályát fog választani, lehet, hogy a végén nyomkövető lesz vagy valami hasonló. * - Egyébként sajnos velem se történt túl sok minden… éldegélek, tanulgatok, van egy srác, aki tetszik. *vigyorodik el, majd kíváncsian pillant a lányra. * - Tényleg, neked van barátod? Mondjuk biztosan, hiszen jó fej lány vagy… *tesz fel egy személyesebb kérdést a lánynak, de ha Vic nem akar válaszolni, akkor úgy is kitér majd előle. * - Amúgy meg azon gondolkodom, hogy milyen ajándékot csináljak a szüleimnek karácsonyra és hogy vajon meglepjem-e ezt a fiút valamivel. Tudod, jó barátok vagyunk, legalábbis én úgy érzem… és ki tudja, talán több is lehet. *magyarázza szaktársának, hogy miért is olyan bizonytalan a kérdést illetően, főleg, hogy ha több is lenne köztük, akkor másfajta ajándék is szóba jöhetne. *
|

| Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 2:45 pm | |
| -Nem...én is csak most jöttem. Hát igen, mondhatni követtelek, mert alig láttam valamit messzebről.*nevet* -Amugy nem volt velem semmi, tanulgattam, járkáltam ide oda és ennyi. Veled miújság? És a párducoddal?-mosolyog* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 2:27 pm | |
| *Miközben sétálgatnak a köd miatt alig látszó fák között, egy női hangra lesznek figyelmesek és Ginger a saját nevét is hallja. Hírtelen fordul meg a tengelye körül, hogy ki is az a lány, aki neki köszönt, majd amikor meglátja Victoriát, elmosolyodik. * - Oh, szia. Nem is vettelek eddig észre. Régóta itt ácsorogsz vagy te is most jöttél? Esetleg követtél? *kérdi most már vigyorogva, majd odasétál a lánytól és kérdően pillant rá. * - Egyébként rég láttalak már, mi történt veled mostanság? *tesz fel egy újabb kérdést, hiszen valahol el kell kezdeni a beszélgetést és ha Vic ráköszönt, akkor biztosan nincs ellenére mert ha akart volna, akkor csöndben vissza is fordulhatott volna kedve szerint és akkor nem is találkoznak. *
|

| Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 2:15 pm | |
| *A mai nap tökéletes arra, hogy egy meleg pulover, és egy sál kiséretében sétát tenni a birtokon. Kissé ugyan vacogva hűzz össze magát, de ez még türhető. A ködben úgyan nem nagyon lát, de ez benne a jó. Ápol és eltakar. Hallkan dúdolászva sétálgat a fák közt, majd lassan kibontakozik elött egy ember sziluettje. Közelebb sétál, majd pár lépésnyire tőle, megállapítja, hogy ismeri a leányzot.* -Szia Ginger!.-mellésétál mosolyogva.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Szomb. Nov. 28, 2009 1:51 pm | |
| *Egy fekete hajú leányzó érkezik ki az udvarra, hosszú, fekete nadrágban és egy fekete kabátban. A kabát elég hosszú és mivel össze van gombolva, így nem látszik, hogy alatta milyen ruha is van, csupán csak a kitűzője a feltűnő, ami a kabáton található. Ez jelzi ugyanis, hogy melyik szaknak is a tagja. Viszont a lány nem jár egyedül, hópárduc daimona ott sétál mellette, ahogy mindig. A lélekpáros viszont nem áll meg az udvaron, csupán csak körbenéznek, de mivel sehol senki, akit ismernének, így hát útjukat a fenyvesen felé veszik, ahol bár gyakran van köt, de őket ez nem zavarja. A lány hátán most nincs ott a tőle oly megszokott kard, hiszen ma nem érezte szükségét annak, hogy magával hordja. *
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Pént. Nov. 27, 2009 3:03 pm | |
| *Úgy tűnik, hogy a leányzót lassan felhúzza és így ő maga is feláll, majd Jenny nemsokára mondja, hogy szívesen sétálna. * - Akkor hát irány. *mondja, viszont most már nem haladnak tovább a ködfenyvesben, hanem a kúria felé indulnak meg. * - Oh, egy éve? Én most szeptemberbe érkeztem, de nagyon megszerettem ezt a helyet, na meg a szakomat is. *most nincs rajta főprefektusi jelvénye, de ez nem is baj, nem szeret menőzni vele, jobb, hogy ha nem tudja rögtön mindenki róla, hogy milyen pozíciót is tölt be a szak életében. * - Rasell, akkor hát neked is szia. *köszönti a daimont is, aki ugyebár Jenny lélekmadara és a kérdés hallatán körbenéz, színleleten természetesen. * - Hát én nem úgy látom, hogy lenne. *vigyorodik el, majd ahogy sétálgatnak, a lány nemsokára mondja, hogy mennie kell. * - Oh, értem, hát sajnálom. Akkor szia. *köszön el tőle, majd ha Jenny elhagyta a fenyvest, akkor ő még sétálgat egy picit, majd utána ő is visszatér a kúriába és a második emeletig, a szobájáig meg sem áll. *
|
|  | | Jenny Krissy Diák

Hozzászólások száma: 278 Msn: nikyta94@hotmail.com Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok.
 | Téma: Re: Ködfenyves Pént. Nov. 27, 2009 2:57 pm | |
| *A kis mosolynak Jenny nagyon örült. Amint felállt, egyenesen a fiú szemébe nézett, mely csillogott, mint a nap fénye. * - Persze, sétálhatunk nyugodtan. Úgyis elzsibbadtam már itt guggolni. Nyugodtan beszélgethetünk, nincs ellenemre. *mondja, majd Rasellra néz, akin halvány bizonytalanság fut át az arcán.* - Az az igazság, hogy már egy éve itt vagyok, csak sajnos nem nagyon jártam mostanában kint. Valahogy a nyár, nem is tudom. Olyan furcsa volt számomra, de mivel a telet szeretem, ezért télen többet vagyok kint, mint nyáron. Persze a nyarat is szeretem. *kissé elkalandozott, pedig nem nagyon szokott. Az idő hatással lett rá. Élvezi a kint létet.* - Ő Rasell, a daimonmadaram. Kicsit lusta, de jólelkű kis jószág. Szeretem nagyon. *mondja, azzal megsimogatja Rasell feje búbját, közben Jenn lassan elkezd sétálni. * - Neked nincs daimonmadarad, vagy más? *kérdi teljes őszinteséggel a szemében.* - Sajnálom, de most mennem kell. Remélem még összefutunk valamikor, és tudunk beszélgetni. Szia. *azzal elhagyja nagy léptekkel a ködfenyvest, vállán a kis jószággal.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Pént. Nov. 27, 2009 2:47 pm | |
| *Amikor a lány is kézfogásra emeli a kezét, gyengéden megfogja, kicsit megszorítja, majd biccent a bemutatkozás hallatán. * - Én is örvendek Jenny. *egy apró mosoly, majd lassan feláll, de a lány kezét még mindig nem ereszti el, inkább gyengéden elkezdi húzni, ezzel jelezve, hogy örülne, hogy ha felállna szaktársa is, de hogy miért, az nemsokára kiderül. * - Én is szeretem ezt a helyet, elég sűrűn járok ide. Nincs kedved sétálni egy kicsit? Közben beszélgethetnénk ha gondolod. *kérdi mosolyogva és ha a lány is benne van, akkor felhúzza, majd nemsokára el is engedi a kezét. * - Amúgy mióta jársz ide? *kérdi az iskolára gondolva természetesen, nem pedig erre a fura helyre, majd ha Jenny is szeretné, akkor elkezdenek sétálgatni, ha pedig nem, akkor maradnak a fánál. * - Szép daimonod van, mert gondolom daimon, hogy hívják? *kérdi a madarat figyelve, aki eddig valóban nem vette ki a részét a beszélgetésből. *
|
|  | | Jenny Krissy Diák

Hozzászólások száma: 278 Msn: nikyta94@hotmail.com Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok.
 | Téma: Re: Ködfenyves Pént. Nov. 27, 2009 2:42 pm | |
| *Jenny megpillantva a fiút, azonnal összerezzen, bár nem is tudja miért. A fiú első benyomásra kedvesnek tűnik, de Jennyt valami nagyon furdalja.* - Szia. Én Jenny vagyok, szintén Belsirionos. Örvendek a szerencsének. *azzal kezet fog a fiúval, kinek a keze oly lágy és sima, majd hamar el is engedi, mert végig futott rajta egy érzés. Kedves embernek tűnik ez a Marcus, annak ellenére, hogy most először találkoztak.* - Szeretem az ilyen helyeket, mert megnyugszom tőle, és kicsit kikapcsol az agyam. Elfeledteti velem minden bajomat, és olyankor szinte megszűnök létezni. Egyáltalán nem félek, hiszen már sokszor voltam ilyen helyen. Na és te? Mi szél hozott ide? *kérdezte, majd Rasell felkapta a fejét, aki Jenn vállán olyan hevesen szunyókált. Most látta, kivel is beszélget Jenny.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Pént. Nov. 27, 2009 2:31 pm | |
| *Miközben magányosan sétálgat a köddel borított fák között, figyelve arra, hogy kikerülje azokat a gallyakat, melyek nem látszanak valami jól az itteni időjárás miatt, halk neszt hall maga mögött. Hírtelen pillant körbe, de először senkit se vesz észre, majd amikor jobban maga mögé néz, akkor veszi csak észre a zöld ruhába öltözött lányt, aki igen ügyesen beleolvadt a környezetébe. Megáll, majd csak figyeli az ismeretlent, aki egyre közelebb ér hozzá, majd végül az egyik fánál megáll és leguggol annak tövében. * ~ Hát ő meg ki lehet? Még soha nem láttam itt… ~ *fogalmazódik meg benne a kérdés és még egy kis ideig csak áll és messziről figyel, majd végül erőt vesz magán és lassú léptekkel indul meg a lány felé. Pár perc és már ott is van. Vele szembe sétál, majd leguggol a lány elé és arcán egy mosollyal köszönti. * - Üdvözöllek. Marcus vagyok, a Belsirion szakról, És nekem kihez van szerencsém? Úgy hiszem, hogy még nem találkoztunk. *kérdi és jobb kezét a lány felé nyújtja, úgymond köszönés képen, ha már egyszer ez a szokás. * - És mondd csak, mi járatban vagy errefelé? Nem félelmetes neked ez a köd? *pillant körbe, hiszen a köd egyre sűrűbb lesz, ahogy körbenéz. Ez a félelmetes és egyben oly csodálatos a szurdok ezen részében és ez varázsolja el igazán Marcust. *
|
|  | | Jenny Krissy Diák

| Téma: Re: Ködfenyves Pént. Nov. 27, 2009 2:24 pm | |
| *Jenny számára minden új lett, hiszen nagyon régen nem volt már kint. Hiányzik neki a kinti élet. A sok ismerőssel való beszélgetések, nevetések, stb. Így hát úgy gondolja, elindult valamerre, hát ha össze fut valamilyen régi ismerőssel, akivel nem nagyon találkozott mostanában. Rasell, a kis daimonmadara, most is gyönyörködik a csodálatos környezetben, mely kicsit hideg, de mégis elbűvölő. Jenn mint mindig, most is talpig zöldben jelenik meg a ködfenyvesnél. Melege sapkája alatt a feje, máris hidegért kiállt. Ahogy átmegy z udvaron, nem is annyira lát ismerős arcokat, de a távolban meglát egy fiút. Éppen hogy az alakját kitudja venni belőle, de biztosan nem ismeri őt sem. Elindult hát a fenyvesek között, s majd az egyik fenyő tövébe leguggolt.*
A hozzászólást Jenny Krissy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 27, 2009 2:44 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Ködfenyves Pént. Nov. 27, 2009 2:14 pm | |
| *Elég gyorsan eltelt ez a nap a belsirionos fiú számára, de most úgy gondolja, hogy ideje egy kis sétának. Tehát jó melegen felöltözve hagyja el a kúria területét. Hogy ez az öltözet miből is áll? Igazán egyszerű, egy fekete nadrágból és egy barna pulcsiból, mely felett szokásos fekete kabátja van és egy barna – fekete – fehér csíkos sál. Elég könnyen meg tud fázni, így hát nem árt felöltöznie. De mivel kesztyűje még mindig nincs, így kezeit zsebre dugja és így indul el mai sétájára, mely a ködfenyves felé tart. Az udvaron hamar átvág, lát pár beszélgetős diákot, de egyikük se tűnik így távolról ismerősnek Marcus számára, így szépen ki is kerüli őket, nem tervezi, hogy most nagyobb csoportokkal fog beszélgetni, ma valahogy nincs olyan hangulata. Így inkább megindul a köddel borított fenyvesek irányába, ahol mindig nyugodtan tud gondolkodni. Szereti azt a helyet, nagyonis, így aki ismeri, tudja, hogy hol található meg elég sűrűn, még ha ezt nem is néznék ki a srácból. * |

Tárgyak:
 | Téma: Re: Ködfenyves Kedd. Nov. 17, 2009 12:10 pm | |
| |
|  | | Gabriella Collie Diák

Hozzászólások száma: 241 Msn: virag__10@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: http://www.cicaklub.hupont.hu/ Nézd meg eléggé rossz, de én csináltam 
 | Téma: Re: Ködfenyves Kedd. Nov. 17, 2009 11:57 am | |
| -Köszi. Szép hosszú név. *Mondja mosolyogva. Majd a hangokra a két hörcsög is elődugja fejét de csak a fejét mert nagyon fáznak. Szétnéznek s mikor meglátják a fiút kiugranak és Gabi sálába bújva figyelik a fiút. - Hát én mostanában szóval. Szeretek sétálni rejtelmes helyeken és én is szeretem a természetet. *Mondja mosolyogva. Szétnéz és meglát egy mókust oda megy és simogatni kezdi. A mókus először nem enged, de mikor a lány vissza akar lépkedni a fiúhoz a mókus vállára ugrik. Gabriella lehajol és felvesz három darab makkot és odaadja Pinkinek, Tinkinek és új barátjának a mókusnak. Most már tényleg vissza megy a fiúhoz. - Látod szeretem az állatokat főleg a mókusokat. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |