Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 1:18 pm

First topic message reminder :

Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? Ha voltál, hogyan érezted magad? Ha még nem voltál, eljönnél-e?

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Sepp Dierk
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1198
Msn: sepp_dierk@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Szer. Szept. 16, 2009 5:05 pm

Na akkor már én is. Talikon nem voltam még, szerintem nem is fogok eljutni. Bármennyire is szeretnék. A pénzzel még csak nem is lenne gond annyira, mert ha nagyon szükséges akkor össze tudom szedni. Viszont az a 8 óra össz utazás kicsit fárasztó. Very Happy Most sajnos őszi táborba sem jutok el, de nyári táborban igérem ott leszek. Na és rá is tértünk a táborra. Talin ugye még nem voltam de büszkén jelenthetem ki, hogy a második nezabár nyári tábor focibajnokságának aranyérmes csapatában mint profi fejelő foglaltam helyet. Egy szóval ott voltam a táborban. Nagyon jól éreztem magam, de ezt a táborlakók úgy is tudják. Csak magamat idézhetem." Életem legjobb hete volt."
Rayko S Dragomir - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 1321
Msn: parsche.istvan@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Pént. Szept. 18, 2009 2:15 am

Eddig két találkozón és 1 táborban voltam. Én mindet jónak és érdekesnek találtam. Amit én sajnálok, hogy sokakat nem engednek el vagy anyagilag nem tudják megfinanszírozni az utazást. Én sok érdekes és értékes embert ismertem meg itt, remélem még sok ilyenhez lesz szerencsém. Nekem legutolsó talin két kellemes csalódásom volt. Ayla és Berker. Aylának a humora volt az amiben nagyon kellemes meglepetésként ért, Berkerrel meg kora ellenére jól el tudtam beszélgetni. És ennek igazán örültem. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok túl gyerek. A többieket nagyrészt már ismertem. A tábort meg mindenkinek ajánlom figyelmébe. Gyertek el minél többen. Egyenlőre úgy néz ki, hogy talán még az őszi is összejön nem biztos. De dolgozok az ügyön. Nekem olyan szinten sikerült kikapcsolódnom, hogy dolgozni sem akartam visszamenni.

//Sepp. Én Soprontól Pestig mindíg aludtam a vonaton. Azt átszálltam egy másik vonatra és Dombóvárig (Tolna megye) aludtam. Mikor heves megyébe költöztünk, akkor meg hazáig aludtam. Ami szintén 2,5 óra út volt. Kiváló hely a pihenésre. Hidd el nekem. 5 éven keresztül heti, havi fáradalmaimat pihentem ki ezen utak során. :-) Ajánlom figyelmedbe a pihenés eme rendkívül kényelmes formáját főleg gyors vonaton. Csak találj egy üres kabint. Bár én aludtam már Pestig a vonatajtóban is. És ajánlom figyelmedbe a talikat is ha össze tudod rá szedni a pénzt az utazás hossza ne zavarjon téged.//
Atanas Iordan
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2071
Msn: dasdqwertzui@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Meguntam félni.
KOCKACUKOR

"rá mondanád, hogy ez Ő.."

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Szomb. Szept. 19, 2009 7:34 pm

Engem azok a talik érdekelnek leginkább, amelyikeken én is ottvoltam. Ám jó társaság, érdekes programok. De igazából az írott szavakkal nehéz elmondani a találkozók hangulatát. Szóval tessék eljönni és megnézni/átélni.

// Rayko a kikapcsolódás alatt a színes körmeidet és a női rajongók gyűrűjét érted? =) //
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Csüt. Szept. 24, 2009 8:15 pm

//Ne aggódj Atanas, ha minden jól megy akkor nem a körmöm lesz kifestve, hanem a hátam, vagy a lábam. Kérdés pénzzel és fájdalomtűréssel mennyire fogom bírni. És ha lett volna rá mód, meg lett volna hozzá hennám, nem csak a körmöm lett volna kifestve, hanem a mellkasomon egy körbe foglalt vörös A betű is felkerült volna. Biztos vagyok benne, hogy te tudod mit jelent.:-)//
Rupert Rankle
Diák

Hozzászólások száma: 4343
Msn: rupert3569@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Pént. Szept. 25, 2009 11:04 pm

Hát csak bele-bele olvastam a válaszokba de én is írok ide.
Elöljáróban annyit, hogy akinek módja van rá, járjon talikra. Miért?
Mert egy msn-es beszélgetéssel nem ismerheted meg az embert. Eljátszol vele, elbeszélgetsz, de nem olyan. Személyes élmények kellenek, hogy tényleg tudj kötődni az emberekhez. Én eddig két talin és egy táborban voltam. Ami kevés. Igen kevés, mert ha tehetném mindre mennék. Sajnos az út nekem is baromi drága, bár, ha lenne pénzem mennék, mert megéri, szóval nem azzal van a baj, hogy nem áldoznám rá, hanem anyám nem áldozná. Razz Az oda-vissza út nekem is 2500 ft. Plusz ugye az idő, ami van 2-3 óra. (Itt jegyzem meg, hogy mikor megyek-jövök a koliba/koliból én is alszom a buszon. Úgy is az a végállomás, majd felköltenek. Razz De addigra amúgy is felébredek. Smile )
És nem volt még olyan eset, hogy ne éreztem volna jól magam. A program mindig jó, és az ember biztos talál magához hasonlót. Ha más nem hát a Neza közös bennünk. Smile És sok embert ismertem meg talin, úgy, hogy előtte egy szót sem beszéltünk msn-en. És most meg rengeteget. Very Happy Tehát komoly barátságok szövődhetnek. Smile
Nm tudom, kell-e még ragoznom. Sztem minden szupi szokott lenni. Aki teheti jöjjön el, legalább egyszer. Utána úgy is törzsvendég lesz. Very Happy Wink

//Rayko: tudjuk mit jelent. Razz Bár én nem vok a híve. Razz //
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Szomb. Szept. 26, 2009 2:33 pm

//Igen kedves Barátom, Rupert, tudom neked ezen a téren mi az ízlésed. És ha csak a pénz a gond...Majd MSN-en megbezséljük ha végre újra összefutunk ott.//
Hinamori Hyuuga

Hozzászólások száma: 93
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Szomb. Okt. 03, 2009 7:55 am

Nekem tetszene csak nem engednek el Razz
http://sohanagy-vros.myminicity.com
Samantha Cooper
Diák

Hozzászólások száma: 141
Msn: sammy.blake@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Pént. Okt. 23, 2009 5:27 pm

Én csak azt tudom mondani a találkozókról, hogy aki egyszer is el mer menni annak utána nehéz kihagyni bármelyiket is. Mindig új mindig más, és mindig van benne valami emlékezetes, bár lehet nekem csak azért, mert még viszonylag kevés talin voltam... Smile

A táborokról pedig sajnos nem sokat tudok mondani, mert még egyenlőre kimaradtam belőlük, de biztos vagyok benne, hogy mindegyik szuper volt és lesz is, különben nem lenne értelme szervezni, nem? Very Happy

Hina: Próbálkozz és majd csak összejön! Én is azt hittem, hogy nem fognak elengedni, és a végén mégis ott voltam! Smile
http://www.lynthis.try.hu
Jérémy Raphael
Diák

Hozzászólások száma: 440
Msn: domineza@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Akinek van kedve játszani az írjon nyugodtan! Nem harapok Razz De csak akkor, ha elviseli, hogy gonoszak a karakterével Razz

Jérémyt jelképező sárkány

Ha már Aurorának van, legyen Jérémynek is! Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Vas. Jan. 17, 2010 9:57 pm

Én mindig is elakartam menni a találkozókra. Csak nem tudom... néha nem volt időm, máskor meg egyszerűen valami felülkerekedett rajtam. Mindig is nagyon nehezen bírtam "ismeretlen" társaságban. Még akkor is, ha valakit ismertem a netről. Úgy viselkedtem vele, mint egy idegennel :s
A táborokra meg nagyon kíváncsi vagyok. Very Happy Biztos nagyon jók lehetnek. Ha minden igaz, akkor idén megyek. De nem mondok még semmit. Csak felmerült a kérdés.
Remélem idén nem fog felülkerekedni rajtam semmi! Very Happy Megpróbálok elmenni a legtöbb talira. Meg aztán, ha anyuhoz leköltözöm, akkor lesz nagyon-nagyon jó. Nem kell órákat utaznom. Anyu a város közepén lakik. Minden nagyon közel van hozzá. A nyugati is 15 perc gyalog.

Nos összesítve röviden: Igen érdekelnek, de még nem voltam egyiken sem.

Update: Február hatodikán voltam életem legelső nezabar találkozóján. Hát igen, az elején nekem nehéz volt odamenni, a forgó óra alatt álló ismeretlen társasághoz. De, nem sokáig voltak kétségeim, ugyanis rendkívül barátságos társasághoz volt szerencsém. Azonnal befogadtak szinte. Beszélgettek velem. Egyre többen jöttek, míg végül elindultunk. Most nem írom le, hogy mik voltak.
Nekem ez volt életem idáig legjobb neza talija xD Nagyon élveztem az egészet. Sok új barátra tettem szert, és remélem ezek a kapcsolatok sokáig kitartanak. Nem bántam meg, hogy elmentem. Smile
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Kedd. Ápr. 27, 2010 8:16 pm

Na hát akkor ez a pillanat is eljött. Élménybeszámolóra adtam a fejem, és meg is írom, méghozzá az április 24.-én megrendezett, kis létszámú taliról.

Hát akkor hol is kezdjem? Talán az elején érdemes. 10:30, állunk a Nyugatinál, a forgóóra alatt, várunk egy kicsit, megérkezik Kaen és Cir. Kicsit meglepődtem, mikor kérdezték, hogy mi lenne, ha hozzájuk mennénk egy játékra. Naná, hogy helyeseltem, mint a hülye, imádom Kaen meséit, és szeretek náluk lenni. Meg aztán pont jó volt a társaság is! Ráadásul opcionális volt a mese témája is, Kaen szavaival: „Akár lehet ilyen Laura féle darkos is” Persze mindenki röhögött, pedig én kérem mindig a horror meséket XD Végül megszavaztuk a mesét, és indultunk is, BKV, zötykölődés, röhögés, de csak odaértünk. Egy gyors vásárolgatás után felmentünk, és kezdtük is a karialkotást. Niko nagyon szerencsétlenül dobott, de Cir elég ügyi volt, és nekem is jók jutottak. Andrey meg le akart puffantani a 18-as IQ miatt XD Minden esetre érdekesen alakultak a karik, volt itt félőrült okkultista bérgyilkostól (Andrey), az enyveskezű, de igen ügyes akrobatán keresztül (Cir), a fánkevő, nagydarab rendőrig (Rose) mindenféle. Nekem egy orvos jutott. Egész jókat dobtam, átlagos kari lett, két kivétellel. Megjelenés és IQ. Tudom-tudom, nem lehet okos és szép egyszerre XD
A sztori nagyban haladt, nyomozgatnunk kellett, aztán jöttek az izgis részek, fojt a vér… Meg ne ijedjetek, nem történt semmi baj, még éhen sem haltunk, közben melegszendvicseztünk *-* A végén már nagyon izgultam, a fele banda kipurcant. (Ezennel szeretném kinyilvánítani részvétem Rose karija iránt, akit egy kecses mozdulattal legurítottam a lépcsőn… Bocsesz XD) Ezzel a kis khömm… gikszerrel szegény orvoshősnőm egyedül maradt a mészáros házában…A másik csapat (Cir, Atanas, Shawn) épp a varázslótorony köveit koptatták a nagy csúnya démonnal együtt. Shawn kilehelte a lelkét, maradtunk hárman, és itt már jujj de nagyon izgi volt. Kiderült, hogy a kedves öreg néni a főgonosz energiavámpír, aki gyilkolássza az átutazókat, hogy újabb és újabb testeket tudjon gyártani magának… Váááá, majd meghaltam, de nagyon jóóó volt.
Utolsó körök… A saját társaim hullái támadtak meg, egy nem talált, egy elől elugrottam, egy meg sebzett 4 életpontot (maradt 14). Közben a másik fele temetőt látogatott, hogy megkeresse kedvenc barátunkat, a nagy csúnya démont. Én pedig szembetalálkoztam a kedves mosolyú, öreg Adélia nénivel, akinek egyetlen szépséghibája a hátborzongató szófordulatok használata. Ja, és ő az energiavámpír is XD Már remegő kezekkel dobtam a kockákkal. Három kört kellett túlélnem. Az elsőben elugrottam, támadtam, sebeztem. Éljen a kockák istene. A másodikban nem sikerült elugrani, vámpír sebzett 4 életpontot, pedig a max 20 lett volna (maradt 10). Támadtam, nem sikerült, sebaj, még éltem. A másik csapat ezüstnyilat használt a nagy csúnya démonidéző ellen, és repült a nyíííl. Én pedig az utolsó csapást vártam… Nem sikerült elugranom, már imádkoztam, hogy keveset sebezzen, ééééééés… //Kibontja az Oscar nyertesét rejtő borítékot…// … sebzett 8-at! NYOLCAT!!! Én meg felsikoltok, hogy ÉLEEEEK! A vámpír elporladt, mert a nyíl célba talált, és a három győztes, azaz a horrormese túlélői: Cir, Atanas, és én! (Ezzel gratulálok mindkettőjüknek, mert ügyik voltak ^^) Mellesleg ez az első mese, amit túléltem!

Összefoglalva imádtam az egészet, de nem csak imádtam, hanem IMÁDTAM, csupa nagybetűvel, mert úgy mást jelent! Mindenkinek csak ajánlani tudom a talikat, még akkor is, ha ez egy rendhagyó, mesélős tali volt, és nem lesz ilyen mindegyik. Én már sokszor voltam, nagyon szeretem, és nem hagynék ki egyet sem, mert annyira jó a társaság, és jó megismerni azokat, akik a karakterek mögött vannak. ^^ Hamar be lehet illeszkedni, mindenki talál beszélgetőtársat, és mindig jók a programok.

Mégegyszer köszönöm a szervezőknek, azaz Kaen-nek és Cir-nek, mert megint szupi élményekkel gazdagodtam ^^
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1199
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Hétf. Aug. 02, 2010 4:16 pm

Nagyon tetszenek a találkozók és egyszer én is szeretnék elmenni, de sajnos ebbe a szüleimnek is van beleszólásuk és sajnos általában nyernek így én itthon maradok Sad
Atanas Iordan
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2071
Msn: dasdqwertzui@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Meguntam félni.
KOCKACUKOR

"rá mondanád, hogy ez Ő.."

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Hétf. Aug. 02, 2010 5:28 pm

Liz, azért Vác-Budapest nem a világ. Nekem osztálytársnőm járt be Vácról mindennap suliba, szóval nem vészes.
Max felajánlod szüleidnek cserébe, hogy elmosogatsz vagy valami (:
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Hétf. Aug. 02, 2010 5:33 pm

Hm..Én Győrből járok talira meg táborba és, ha jól tudom száz valamennyi kilométer:D
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1199
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Hétf. Aug. 02, 2010 7:45 pm

Felajánlottam a mosogatást a válasz: majd megbeszéljük :S Nah de ez a meccs még nincs lejátszva Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Vas. Aug. 08, 2010 4:50 pm

Biztos nagyon jók, ha már mindenki áradozik róluk, aki elment, de engem sajnos nemtudom, mikor fognak elengedni. Pedig közelebb lakom picit, mint Susan, Tatán xD Nem olyan szörnyűnagy táv, szerintem, de ezt mondhatom a szüleimnek Sad
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4214
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Vas. Aug. 08, 2010 5:04 pm

Mindenkinek tudom ajánlani, amit én csináltam régen, mikor a szüleim nem engedtek el az őszi táborba: Rá kell venni a szülőket hogy valamilyen módon kapcsolatot teremtsenek Kaennel. Smile Én anyum felhívta, és beszéltek, aztán elengedett.
Bár nem tudom hogy ez Kaennek mennyire jó... Mert nem biztos hogy jó az, ha másodpercenként csörög a telefon... :S
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Vas. Aug. 08, 2010 9:21 pm

Egyátalán nem gond, köszi, hogy reklámozod^^ Igen, én minden gond nélkül beszélek a szülőkkel, már több játékost is azért engedtek el, mert belátták a szülők, hogy nem züllős tábor, hanem normális közösség van, és vigyázunk rájuk^^

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Hétf. Aug. 09, 2010 12:16 pm

Igeen, ez jó ötlet ^^
Köszi, Kaen, azért ha erre sort kell majd keríteni, előbb szólok MSN-en, jó? Very Happy
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Hétf. Aug. 09, 2010 12:32 pm

Persze^^

Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)   Szer. Aug. 11, 2010 12:05 pm

én most akkor ezt egy kicsit bővebben kifejteném, ha lehet^^"

Tali:

Az első találkozóm a legutóbbi volt. Bár már tavaly év elején regisztráltam, és (majdnem) minden egyes alkalommal be volt tervezve, soha nem jutottam el odáig, hogy tényleg menjek. Aztán végre elérkezett az idő, és már annyira de annyira akartam menni, hogy szülői tiltás (plusz a drága jó édesapám még rám is zárta az ajtót) is elmentem. Kimásztam az ablakon, át a kerítésen, alapból fájós bokával, és késve bár (de törve nem) ott voltam.
Elmentünk a városligetbe focizni, először Kaennel, Shawnnal, Gaeaval, Susannal és... és nem emlékeszem már kivel voltam egy csapatban. Tiszta poén volt az egész, nem vérre ment (ennek ellenére az első meccset mi nyertük^^) és végignevettük az egészet. Amikor befejeztük a focit, páran (Rosé, Shawn, Atanas, asszem Niko és Én) röpiztünk focilabdával, az is buli volt.Smile Persze közben jókat beszélgettünk. Utána elmentünk a Siriusba, ott teáztunk, és játszottunk gyilkososat (- nem haltam meg! Very Happy) ismerkedtünk, Kaen és Cir elmondta, mikre számíthatunk a nyáron. Azután volt Legyen Ön Is Nezabaros kvíz is, ami szintén érdekes volt^^

Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy aki még nem volt talin, de már megfordult a fejében, az mindenképpen próbáljon eljönni. Sue és Pierre is attól féltek, hogy mi lesz, ha majd senki nem akar velük beszélgetni, és hasonlók, de pl. én is először voltam, és hozzám rögtön odajött Rosé, Shawn, Andrey, meg asszem Laura.

Tábor:

Idén egy "szerencsés balesetnek" köszönhetően el tudtam menni a táborba is, ami... ami hát... fúúú! Eszméletlenülzsírkirályul jó volt, és aki nem jött, az valószínűleg el sem tudja képzelni, hogyan éreztük magunkat, és milyen volt a hangulat. Mármint... most komolyan, nem bírom leírni szavakkal.
A végén, a búcsúzásnál még el is sírtam magam, mire Rosé is elpityeredett. Smile Szóval nagyon jó volt, kihagyhatatlan.

Így ezt is csak ajánlani tudom mindenkinek, hiszen garantált, hogy egy percig sem lesz rossz kedve, és nem fog unatkozni! Very Happy

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu

Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Teljes Lista
» Kérdés-kérés-óhaj-sóhaj...
» Pár kérdés a polgármesterhez vagy ahhoz aki tudja a választ
» Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)
» Oposszum