Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kaen el Jericho Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 11754 Msn: szinaypeter@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nekromágia tanár
 | Téma: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Hétf. Szept. 14, 2009 1:18 pm | |
| First topic message reminder :Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? Ha voltál, hogyan érezted magad? Ha még nem voltál, eljönnél-e? _________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Hétf. Aug. 02, 2010 4:16 pm | |
| Nagyon tetszenek a találkozók és egyszer én is szeretnék elmenni, de sajnos ebbe a szüleimnek is van beleszólásuk és sajnos általában nyernek így én itthon maradok  |
|  | | Atanas Iordan Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2071 Msn: dasdqwertzui@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."

| Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Hétf. Aug. 02, 2010 5:28 pm | |
| Liz, azért Vác-Budapest nem a világ. Nekem osztálytársnőm járt be Vácról mindennap suliba, szóval nem vészes. Max felajánlod szüleidnek cserébe, hogy elmosogatsz vagy valami (: |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Hétf. Aug. 02, 2010 5:33 pm | |
| Hm..Én Győrből járok talira meg táborba és, ha jól tudom száz valamennyi kilométer:D |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Hétf. Aug. 02, 2010 7:45 pm | |
| Felajánlottam a mosogatást a válasz: majd megbeszéljük :S Nah de ez a meccs még nincs lejátszva  |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Vas. Aug. 08, 2010 4:50 pm | |
| Biztos nagyon jók, ha már mindenki áradozik róluk, aki elment, de engem sajnos nemtudom, mikor fognak elengedni. Pedig közelebb lakom picit, mint Susan, Tatán xD Nem olyan szörnyűnagy táv, szerintem, de ezt mondhatom a szüleimnek |
|  | | Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4214 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
 | Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Vas. Aug. 08, 2010 5:04 pm | |
| Mindenkinek tudom ajánlani, amit én csináltam régen, mikor a szüleim nem engedtek el az őszi táborba: Rá kell venni a szülőket hogy valamilyen módon kapcsolatot teremtsenek Kaennel. Én anyum felhívta, és beszéltek, aztán elengedett. Bár nem tudom hogy ez Kaennek mennyire jó... Mert nem biztos hogy jó az, ha másodpercenként csörög a telefon... :S |
|  | | Kaen el Jericho Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 11754 Msn: szinaypeter@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Vas. Aug. 08, 2010 9:21 pm | |
| Egyátalán nem gond, köszi, hogy reklámozod^^ Igen, én minden gond nélkül beszélek a szülőkkel, már több játékost is azért engedtek el, mert belátták a szülők, hogy nem züllős tábor, hanem normális közösség van, és vigyázunk rájuk^^ _________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Hétf. Aug. 09, 2010 12:16 pm | |
| Igeen, ez jó ötlet ^^ Köszi, Kaen, azért ha erre sort kell majd keríteni, előbb szólok MSN-en, jó? |
|  | | Kaen el Jericho Alapító

| Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Hétf. Aug. 09, 2010 12:32 pm | |
| Persze^^ _________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) Szer. Aug. 11, 2010 12:05 pm | |
| én most akkor ezt egy kicsit bővebben kifejteném, ha lehet^^"
Tali:
Az első találkozóm a legutóbbi volt. Bár már tavaly év elején regisztráltam, és (majdnem) minden egyes alkalommal be volt tervezve, soha nem jutottam el odáig, hogy tényleg menjek. Aztán végre elérkezett az idő, és már annyira de annyira akartam menni, hogy szülői tiltás (plusz a drága jó édesapám még rám is zárta az ajtót) is elmentem. Kimásztam az ablakon, át a kerítésen, alapból fájós bokával, és késve bár (de törve nem) ott voltam. Elmentünk a városligetbe focizni, először Kaennel, Shawnnal, Gaeaval, Susannal és... és nem emlékeszem már kivel voltam egy csapatban. Tiszta poén volt az egész, nem vérre ment (ennek ellenére az első meccset mi nyertük^^) és végignevettük az egészet. Amikor befejeztük a focit, páran (Rosé, Shawn, Atanas, asszem Niko és Én) röpiztünk focilabdával, az is buli volt. Persze közben jókat beszélgettünk. Utána elmentünk a Siriusba, ott teáztunk, és játszottunk gyilkososat (- nem haltam meg! ) ismerkedtünk, Kaen és Cir elmondta, mikre számíthatunk a nyáron. Azután volt Legyen Ön Is Nezabaros kvíz is, ami szintén érdekes volt^^
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy aki még nem volt talin, de már megfordult a fejében, az mindenképpen próbáljon eljönni. Sue és Pierre is attól féltek, hogy mi lesz, ha majd senki nem akar velük beszélgetni, és hasonlók, de pl. én is először voltam, és hozzám rögtön odajött Rosé, Shawn, Andrey, meg asszem Laura.
Tábor:
Idén egy "szerencsés balesetnek" köszönhetően el tudtam menni a táborba is, ami... ami hát... fúúú! Eszméletlenülzsírkirályul jó volt, és aki nem jött, az valószínűleg el sem tudja képzelni, hogyan éreztük magunkat, és milyen volt a hangulat. Mármint... most komolyan, nem bírom leírni szavakkal. A végén, a búcsúzásnál még el is sírtam magam, mire Rosé is elpityeredett. Szóval nagyon jó volt, kihagyhatatlan.
Így ezt is csak ajánlani tudom mindenkinek, hiszen garantált, hogy egy percig sem lesz rossz kedve, és nem fog unatkozni! _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | | | Mennyire érdekelnek a találkozók, táborok? (teljes kérdés: 1. hsz) | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|