Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17913
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 1:18 pm

Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? Mi a véleményed a tanárokról (tanítási stílusról), tantárgyakról?

Válaszolj bátran, és őszintén. Annak semmi értelme, ha mindenki azt írja "igen, jó, szuper", hiszen abból senki nem tanul, és senki nem fejlődik. Smile

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Máj. 31, 2010 9:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 1:56 pm

Az órák nagyon tetszenek, a házik is. Vannak köztük könnyebbek, meg nehezebbek is, éppen ettől olyan, mintha egy rendes suliban lennénk. Az órák viszont nekem majdnem mind tetszenek, ettől persze nem olyan, mintha egy rendes suliba lennénk.Very Happy

Tantárgyak: csak az elsős meg a másodikos órákról nyilatkoznék, mert azokat ismerem csak. Meg persze van pár, amit névről a harmadikról, de nem olvasgattam bele. Szóval, nekem van pár tantárgy, ami névről, meg részvétről is nagyon tetszik. Ezek a rúnamágia, az SVH, illúziómágia, asztrál-mentál mágia. Ezek amik olyan kiemelkedőek, ezek nagyon tetszenek nekem.(persze most csak harmadikig bezárólag.) És vannak amik nem tetszenek, nem tetszettek. De ez persze nem a tanárok hibája, egyszerűen a tárgy nem fogott meg. LLI, Bestiatan, bájitaltan, jósmágia, harcművészetek lélektana. Nekem ezek nem jönnek be, de persze ezek is jó órák, de úgy isten igazából nem keltik fel a fantáziámat.

De persze vannak tárgyak, amik nekem például érdekesnek tűnnek, de ha azt nézem, hogy mit szeretne a karim, akkor teljesen semlegesek.Very Happy
Quarion Galanodel
Diák

Hozzászólások száma: 2127
Msn: bari94@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:33 pm

A házikkal és az óratartással sosem volt gondom, bár azt nem szeretem, hogy a tanárok 90%-a szigorú, és komoly. Elhiszem, hogy egy ilyen szintű iskolába ilyen tanárok kellenek, de szerintem néha bele lehet dobni az órába egy kis poént, de egy szívből jövő tanári mosoly sem ártana néha. Tapasztalatból mondom, hogy nagyobb sikere van az órának, ha nem a monoton tanulás a lényeg.

A bajom mindössze annyi, lehet hogy csak önhiba, de tegnap például szeettem volna megnézni, hogy Látványmágiából miket tanultam tavalyi tanévben, de nincs az Engedélyezett variknál egy darab sem, és nem csak az a hiányosság ott. Ezt szerintem valakinek felül kéne vizsgálnia. Smile
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:38 pm

Quarionra reagálnék:

Vannak egyébként nem komoly, és szigorú tanárok, maximum kevesebb, de nem tudom minden tanár jellemét. Smile Nekem pl. két kariból Moana teljesen nyitott, fiatal, bohó, meg Kaennél is Melody. Jack Safirája is tegezhető és nem egy nagyon komoly fajta. A többi karit annyira még nem ismerem.

Engedélyezett varázsigék. Hát erre azt lehet mondani, mint minden másra, hogy a segítség mindig jól jön. Smile Ami nincs megcsinálva, az általában azért nincs, mert sajnos ketten Kaennel kevesek vagyunk mindenre, ahhoz kellene napi 48 óra minimum, hogy mindent megtudjunk csinálni. Szóval ez nem felülvizsgálás kérdése, hanem, hogy valaki összenyálazza-e az órák alapján a varázslatokat.

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
Melody Grey-Kingston
Tanár
Tanár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 138
Kaszt:

Pozició
Titulus: Szaktanár

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:41 pm

Ééén komoly és szigorú? Pedig még sütit is vittem be az órámra^^ Szipp...

Kedves pillantású, bájos fiatal hölgyemény. Épp most végezte el a tanárképzőt, bár a jog felé is kacsintgatott. Barátságos, hisz kora miatt nem áll távol a diákoktól, szívesen beszélget, nyitott mindenki felé. Szőke hajkoronája szépen keretezi csinos metszésű arcát. Általában könnyed, lenge, egybe részes ruhákat hord.Különlegessége, hogy halhatatlan, de még nem ért a kardvíváshoz és nem tudja ezt önmagáról.
Kaen el Jericho multija.
Előtörténet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:44 pm

Órák. Nekem általában nagyon tetszenek, néha fordul elő, hogy nem, de az sem mindig a tanár hibája; például bájitaltanon abból az ötödikes anyag előrevetítéséből nem sokat értettem, hülye voltam hozzá. ^^" Meg van olyan tanár, akit annyira nem szeretek a hsz-ei miatt, kicsit sok benne az elírás, kimaradnak betűk és hasonlók, nem nagyon értem amit ír, mert érdekesen fogalmaz. De általában nagyon tetszenek az órák, és remélem, nekem is sikerül majd kicsit izgalmasabban leadnom az anyagot... ^^"

Az Engedélyezett varik tényleg hiányoznak nekem is, de lehet, hogy jobb lenne, ha mondjuk nem lennének levéve a már leadott órák, de ki lenne írva, hogy csak azt a házit lehet beküldeni, amelyik óra már le volt adva. Hiszen rendben, azokat még nem tanulták a diákok, de ha belegondolunk, akkor a tankönyvben is előre tud lapozni a gyerek, megnézni a későbbi anyagokat, csak mondjuk az akkori házit és egyebet nem írja meg, mert a tanár leszidja ha előre dolgozik Smile

Quarion-hoz és Cirhez (meg tulajdonképpen Kaenhez/Melodyhoz) annyit, hogy Quarion ugye 90%-ot írt, amiben benne van, hogy nem minden tanár ilyen. Melody-t, Moanát és Safirát pl. én rögtön a 10%-hoz soroltam, eszembe sem jutott, hogy a 90%-ba tartoznak bele Smile

Update: Tudtam, hogy valami kimaradt! XD Házik. Én a legtöbbet szeretem, de igazából néha kicsit soknak az érzem az ilyen találd ki, hogyan keletkezett az adott varázslat dolgot. Azokat nem szeretem annyira, de amibe mondjuk "csak" bele kell szőni az adott varázslatot, azokat igen Smile Meg a kedvenceim a fórumon kijátszós házik.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:50 pm

Hát, de épp ez az, hogy kapásból tudok három tanárt mondani, aki nem ilyen. Razz Úgy, hogy a többi tanár jellemét nem ismerem, szal ha csak a többi tanár között is pár van, aki nem komoly és szigorú, akkor már nem 90 %-ról van szó. Razz
Amúgy, ha 18 tanárral számolunk, most kb. annyi van, és veszem a három tanárt, akkor az már 16 %. Very Happy

Régi órák. Azért nincs értelme őket feltenni, mert akkor lényegében a diákok előre tudják, hogy mi lesz a leadandó anyag, ami meg szerintem erősen rontja az óra varázsát, hiszen nincs benne semmi meglepetés sem.

Előtörténet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:53 pm

Jó, akkor a százalékos arány rossz volt, de a lényeg az, hogy Quarion se úgy írta, hogy minden tanár ilyen Razz

Igen, ez végülis igaz... akkor még azt tudnám mondani, amit ha meg lehetne oldani, akkor jó lenne... szóval hogy az alsóbb évfolyamos órákat mindenki látja; pl harmadikos megtalálja valahol az összes elsős és másodikos órát, másodikos csak az elsőset, ilyenek. Nem tudom, ezt hogy lehetne megoldani, ha meg lehetne egyáltalán, mert nem értek hozzá, de szerintem ez jó lenne, ha esetleg megoldható. ^^
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:55 pm

Ariana Ravenwood írta:
Jó, akkor a százalékos arány rossz volt, de a lényeg az, hogy Quarion se úgy írta, hogy minden tanár ilyen Razz

Igen, ez végülis igaz... akkor még azt tudnám mondani, amit ha meg lehetne oldani, akkor jó lenne... szóval hogy az alsóbb évfolyamos órákat mindenki látja; pl harmadikos megtalálja valahol az összes elsős és másodikos órát, másodikos csak az elsőset, ilyenek. Nem tudom, ezt hogy lehetne megoldani, ha meg lehetne egyáltalán, mert nem értek hozzá, de szerintem ez jó lenne, ha esetleg megoldható. ^^

Hidd el, ilyen jellegű dolgok eléggé evidensek, ha könnyen megoldható lenne, akkor megcsinálnám. De amikor eleve vagy 20 pontból álló listám van folyamatosan, akkor ilyen "apróbb" dolgok nem annyira fontosak, hiszen van már akinek egy éve nincs kitéve az előtörije, és arra sincs időm. :S

Előtörténet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 2:59 pm

Igen, igazából sejtettem, hogy itt van a gond ^^" Erre annyit mondok, hogy én pl. ha valaki elmagyarázná, hogy kell, szívesen megcsinálnám az ilyeneket, például előtöri-feltöltés. Oké, magyarázni kell, de ha belegondolunk, magyarázat után már meg tudom csinálni, és mégiscsak kevesebb idő elmagyarázni, mint kirakosgatni az összes előtörit a többi dolog mellett. Razz Vagy tévedek, és olyan bonyolult az előtöri feltöltögetés, hogy nem lenne kevesebb idő? ^^" ... Na de ez már nem annyira ide tartozik szerintem... mindegy.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 3:51 pm

Tetszenek az órák, egész eseménydúsak. Igazából csak az elsős órákról tudok véleményt mondani, de azok élvezhetőek voltak, bár látszott, ha például egy egy órára Cir Kaen vagy Aurora jött be. Az időtartammal nincs problémám, én azt is élvezem, ha 8ig elnyúlik az óra esetleg tovább. Nem tudom mennyire szorosan tartozik az órákhoz a házi. Például színesítő folt lehetne, hogy a tanár az utolsó hozzászólásban elmondja a házi feladatot, érdekesebb megírni segédanyag nélkül, bár viszonylag hamar felkerülnek az órák.
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító

Hozzászólások száma: 9358
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Megbízott Igazgató

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 3:56 pm

Az én Wayne-m asszem nem sorolható szigorú tanárok közé, miután totál hülye, és felhőgyorsasági versenyt rendez, meg ostorral nógatja a diákokat, vigyorogva. Assziszem én is a 10-be tartozom, ami így lassan már 20% ^^

Régi órák. Azért nincs értelme őket feltenni, mert akkor lényegében a diákok előre tudják, hogy mi lesz a leadandó anyag, ami meg szerintem erősen rontja az óra varázsát, hiszen nincs benne semmi meglepetés sem.

Eeeegyetértek! Aki már volt egyszer másodikos, az ha bent volt óráén, meg mindenen, akkor emlékszik és előnye van, de aki mondjuk most lett felsőbb éves, az jobb ha nem látja ^^

"...ha például egy egy órára Cir Kaen vagy Aurora jött be"

Hogy hova megyünk be és miért? xD

Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 4:01 pm

Helyettesítésre gondoltam, amikor valaki helyett beugrottatok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 4:02 pm

Jó, akkor még rosszabb volt a százalékos arány XD Wayne is jófej tanár, nekem tetszett a felhős verseny is, csak Ariana szenvedett vele nagyon.

És igen: HA bent volt órán vagy mindenen. Viszont lehet, hogy nem volt bent mindegyiken, vagy nem emlékszik rá eléggé... én például szeretem pontosan tudni, mi egy varázslat hatása, vannak-e kiskapuk, vagy hasonló, amit ugye az anyagban meg tudok nézni. És az mit csinál, aki mondjuk alapból másodikosnak/harmadikosnak jön? Razz Ő nem volt bent egy órán sem, de akkor harmadikos fejjel csak az engedélyezett, alap varázsigéket használhatja, mert a többit (elsős, másodikos igék) nem találja meg? Szóval ilyesmire gondoltam.

Gavrilre annyit, hogy én pl. tuti el fogom mondani a tanárkarimmal az utolsó hozzászólásban elköszönéskor, hogy mi a házi Smile Eddig is terveztem, de ha más is hiányolja, akkor pláne el fogom mondani XD Úgyis feltöltöm majd legtöbbször rögtön óra után az anyagot mondjuk, de akkor is.
Quarion Galanodel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 5:35 pm

Jajj, ne várjátok már, hogy matekozzak suli után, így is elegem van belőle. Razz Akkor kevesebb a százalék, mint amit mondtam, de én sem ismerek minden tanárt. Akikkel találkoztam eddig, abból nem emlékszem olyanra, aki olyan kedves lett volna, persze ez azért van, mert nem nagyon járok órákra. ^^

Tudom hogy nincs időtök mindenre, sőt, sok mindenre, ezzel csak azt akartam mondani, hogy ezt is fel lehet írni arra a hosszú képzeletbeli napirendre. Very Happy Tisztában vagyok a szabad időtökkel, tudom, hogy nem sok van, csak a kérdésre válaszoltam. Razz
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 5:50 pm

Quarion Galanodel írta:
mert nem nagyon járok órákra. ^^

De akkor miért regeltél?^^ Már nem rossz indulatból, de egy iskola, ahol a fő profil a tanítás.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Quarion Galanodel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 5:58 pm

Régebben jártam órákra, most már nem járok. Régebben teljes körben csináltam mindent, ahogy tőlem telt, te is láthattad. Smile Most már csak a régi haverokkal játszogatok, meg kiélem a szerepjátékos vágyaimat. De ha helyet foglalok, szólj, és akkor lelépek.
Na meg segítek, ha kell. Azért mondtam, hogy nem ismerek tanárokat, mert régen sok tanár volt, aki most már nincsen, az újakat nem mind ismerem.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Szept. 14, 2009 7:02 pm

Nem foglalsz, csak vázoltam, hogy a szerepjátékok is főleg az órán mennek, úgy van kialakítva a rendszer.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Kedd. Szept. 15, 2009 12:04 pm

Nekem az órák nagyon tetszenek, remek játékok szoktak lenni és így a karakterem még több embert megismerhet, nem csak azokat, akikkel külön játszom. És ez useri szinten is mondható.
Én eddig minden órát élveztem, a házikat is szívesen csinálom, tehát nekem bejön ez a rendszer. Így még jobban bele tudom élni magam ebbe a varázsvilágba.
Mondjuk én még belevinnék néha egy kis különórát vagy szakköröket, hiszen azokon is jókat lehet játszani, de tudom, hogy az még több időt vesz igénybe, na meg a tanár részéről felkészülést is. Szóval nekem tetszik így minden és a tanárok tanítási módszere is természetesen.
Na meg az órákat még azért is szeretem, mert remek játéklehetőség és szerintem sokszor sokkal izgalmasabb ( én legalábbis sokszor szívesebben játszom egy órán ) mint valakivel kettesben, mert ebben külön van valami, ami megfogja az embert és amit élvezhet. Mert jó kettesben is játszani, de azt azért mindenki tudja, hogy más.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Kedd. Szept. 15, 2009 11:19 pm

Itt is elmondom a véleményem^^

Órák: Nos én minden órán bent voltam. Nem szeretnék senkit megbántani!
Volt két óra melyet furának találtam. Az egyik LLI nyelvtanilag nem volt valami jó 2x kellett elolvasnom mire megértettem, mi a feladat és mi történik körülöttem.
A tanárkari az tetszett, hogy olyan ügyetlen volt vagy szeles vagy kapkodó.....nem is tudom a megfelelő szót rá Very Happy
A másik az EVI volt. Tartalmilag kicsit üresnek éreztem. Nem kötött le annyira mint vártam vagy kellett volna. Természetesen az előző órákhoz viszonyítva.

Házik: Eddig egy házi nem tetszett.
LLI: Foglaljam össze a véleményem a varászlényekről című dolog. Lehet, hogy ez az én gondom, de nem sokat tudok a lényektől. Segítséget kellett kérnem, hogy tudjak valamit írni, mert azt nehéz leírni 10-15 mondatban, hogy nincs véleményem. Az órán nem esett róla szó és a főnixen kívül nem láttam még egyet sem. Sad
Remélem építő jellegű volt a hsz ha nem kösz, hogy elmondhattam Razz
Nem sorolom a jókat gondolom nem arra irányul a kérdőív, de ha kell azt is elmondom ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Csüt. Szept. 17, 2009 8:15 pm

Nekem minden óra tetszeni szokott ha meg nem tetszik akkor nem:D
Pl azokat az órákat szertem ahol nem túl banolult megjegyezni a varázsigfét meg szépen érhetően le vannak írva a tanár hsz-ei ..a legtöbbnél ugye így van:D

nem tok mit írni néha a hf-ket nem fogom fel előre de az lehet az én bajom XD
Rayko S Dragomir - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 1321
Msn: parsche.istvan@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Pént. Szept. 18, 2009 2:02 am

Az órák szerintem jók voltak, amiken eddig részt vettem azok mindenképpen. Sőt. Nem sok fantáziát láttam eddig az aurormágiában, és az illúziómágiában, de már az első órán sikerült olyan szinten felkelteni az érdeklődésemet iránta, hogy már nagyon várom a következő órákat. És valahogy idén eddig még minden órapótlásomat meg tudtam írni.

Házik. Tavaly, mivel áprilisban regeltem nem jutott minden házira időm. De majdnem mindbe belekezdtem. 1 volt amivel semmit nem bírtam kezdeni, az a bölcsek kövés házi volt. hiába kerestem rá a neten, olyan dumával jöttek az alchimista technikákkal kapcsoaltosan, hogy azt ésszel felfogni sem bírtam, nem hogy átültetni gyakorlati megvalósításba. Persze lehet, hogy csak én fantáziám a kevés hozzá.

Tanárok. Tavaly nem volt igazán módom a tanárok jellemével meg óráival foglalkozni, idén már jobban rá tudtam erre is állni. Eddig nekem a tanárok érdekes és érdeklődésemet felkeltő órákat tartottak, a jellemük változatos, vagy szigorú vagy aranyos. És ami nagyon tetszett, hogy újitottak sokszor. Mondom tavaly nem sok órán vettem részt, de az én useres iskolai életemben pl. egy tanár volt csak aki kivitt minket az osztályból a szabadba órát tartani. Nekem ez tetszett. Kellenek a konzervatív jellegű órák is, de szerintem újító is kell. És eddig idén minden óra tetszett. Már nagyon várom a következőt. Sajnos a main nem tudok részt venni épp 40 órázok a melóban, de majd szombaton írok hozzá pótlást.
Andrey Bogdan
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1244
Msn: tomkobobo@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Hétf. Máj. 31, 2010 8:33 pm

// 1 oldal. Cirelin de Sovalon hsze, 1 hsz, madár eledel

Okkés Smile - Cir/
/
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)   Csüt. Júl. 01, 2010 3:27 pm

Sajnos én abban az időban csöppentem bele az egészbe, amikor lassan épp a végéhez közeledett minden, mire igazán belejöttem az egészbe, mármint tudtam órákra járni, és aktívan és természetesen közlekedhettem már a Nezán. De talán pont ezért is merek most véleményt alkotni.
Szóval:
1; Órák: az órákkal csak annyi volt a gondom az elején, hogy gyors volt, és blokkoltam és hogy mire beírhattam volna a reagálásomat, már máshol tartottak párszor, de ez segített viszont riitmosra tallálni. Aztán a végén a gyakorlatok azért jók voltak, csak sokáig újoncként el voltam tévedve a varázslatok könyvében egy darabig. Na most már az sincs.
2; Házik: Jól megmozgatják az embert és nyomozásra kényszerít sok esetben, ami azért kell, mert csak úgy tanul az ember ha sokat olvas. Viszont amikor ketten kell megcsinálni egy házit az nagyon gázos. Olyannal csak egyzser próbálkoztam, de többet sem, mert oké, hogy nagyon jó volt együtt csinálni, de hogy három napomba tellt leadni így, az azért sok.
3; Szakkör: Jó, és egyre jobb. Mert egyre jobban tartva van a sorrendiség, és mert belejöttem, és tudom tartani a ritmust, meg az időt, így van elég lehetőségem a varázslatok között mazsolázni. És Jana szakkörét kimondottan kiemelném. Az óráit is nagyon várom amiatt, mert már az elejétől zúzós, jól tereli a karikat, és mert mindamellett ez láthatatlan, és rugalmasan kezelt mindent. Nem szeretem ugyanis, de szerintem nem vagyok vele egyedül, ha valamit tennék, és a mozdulat felén egyszerűen lecsapják a karimat csak mert "ezt nem teheted". Ahelyett inkább írható-mondható, hogy "nem nyert" vagy "ott nincs semmi" esetleg egy "falba ütköztél". De Jana ilyetén formán jól terelt nagyon. A másik amit nagyon értékeltem a szakkörben, és el tudnám viselni minden másban is, mint például az órák "is", hogy a festményesben például volt pizitív visszacsatolás, és pozitív élmény.
4; Tanárok: Velük nincs bajom, mindegyik humiorral rendelkező, kidolgozott karakter. Ennél több nem is kell szerintem. Mindenkihez szólnak aki igényli, és hagyják a csendben lévőket gubbasztani a fenekükön, ha azok kijátszák, hogy békén kell őket hagyni. És ezt pozitívan értékelem.

Hát ennyi kb. Köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet! ^^

Hogy tetszik a tanítás (leadott órák, házik) a Nezabarban? (teljes kérdés:1.hsz)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Tetszik az oldal?
» Teljes Lista
» Kérdés-kérés-óhaj-sóhaj...
» Pár kérdés a polgármesterhez vagy ahhoz aki tudja a választ
» Szakmák,hogy érts valamihez.