|
| | Az Ázott Katona Barlangja | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 404 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Deyan Serenity párja
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 8:52 pm | |
| *Ha nem is unalmas, de egy idő után kicsit gázos egy ideig a medencében álldogálni, ugyanis habár meleg a víz, Bella felső teste picit fázni kezd, na meg kiázik a bőre, amit nagyon nem szeret. De élvezi ezt az egész dolgot, hiszen árvaként esélye sem volt eljutni ilyen helyekre. Eira elmeséli a sztorit, amin- hál'isten - mind a ketten elég jót nevetnek, így Bella már nem is érzi annyira kínosnak a dolgot, hiszen hogyha Eira is nevet rajta, akkor annyira nem lehetett neki kínos, vagy ciki. Isabella rákérdez, hogy Eira illuzionista-e, mire Eira visszakérdez, hogy nem látszik? Bella erre kicsit elgondolkozik és kérdő fejet vág.* - Miért, ránézésről meg lehet állapítani valakiről, hogy illuzionista-e? Én is az vagyok, bár gondolom ez a hajszínváltoztatásomból már lejött *mosolyodik el lágyan és kissé titokzatosan a leányzó. Büszke erre a dologra, főleg, hogy meg is dolgozik a képességéért.* - Jaj nem, köszi, kihagyom. Elég nekem ez a piercing is *neveti el magát a lány. Habár vonzó lenne egy tetoválás, mégsem akarja elrondítani a bőrét. Na nem mintha illuzionista lévén nem tudná egy másodperc alatt eltüntetni.* - Legalábbis még gondolkozom rajta *mosolyodik el lágyabban Bella és néhány másodpercig elidőzik a tekintete Eira karján. Nem sokáig, ugyanis a leányzó lemegy a víz alá, de hamar fel is jön.* - Ne haragudj, én már lég sokat úsztam. Nem jössz fel a hálókhoz? *kérdez rá Bella és hogyha Eira igent mond, akkor együtt törölköznek, szárítkoznak és indulnak fel a szobákhoz, hogyha nem, akkor csak Isabella indul meg egyedül, ott hagyva az ázó leányzót.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Eira Eilertsen

Hozzászólások száma: 111 Msn: dinnyesa@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 8:46 pm | |
| *A medencében tényleg kezd unalmassá válni a dolog de hát pont azért javasolja a lány hogy ússzanak egy versenyt.* -Lehet!*Nyugtázza ő is nevetve a dolgot nem nagyon szokott beszélgetni nem az a beszédes fajta,de úgy tűnik hogy Bellával elég jó kijön.* -Miért ennyire nem látszik?*Néz kiskutya szemekkel a lányra bár még mindig mosolyog mert tényleg picit vicces sztorit mesélt.* -Lehet hogy az de fáj ha akarod neked is meglehet csinálni a mit akarsz.*Intézi el ennyivel mert tényleg csak pár varázslat kell hozzá.* -Egy verseny a túloldalig?*Kérdezi meg a lánytól és már le is bukik a víz alá ha Bella bólint ha nem akkor ott marad.* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 8:34 pm | |
| *A medencében ácsorogva Isabella kezdi megunni a dolgot, így a medence szélére támaszkodik kicsit és úgy kezd el lebegni a víz felszínén, közben természetesen figyel Eira szavaira is. Szóba kerül az, hogy Eira mentette meg a leányzót, szóba kerül a karácsonyi bál és hogy Isabellának mennyire rossz a memóriája. Eira egy aprócska, elég kínos történetet mesél el, amire Bella hangosan nevetni kezd.* - Lehet, hogy fent akadt egy fán *nevet a lány, habár nem akar bunkó lenni, nem akarta ennyire kinevetni a lányt, így a szája elé kapja a kezét és bocsánatkérően (habár még mindig vigyorogva) néz Eira-ra.* - Bocs. Nem akartalak ennyire kinevetni. Csak elég élénk a fantáziám és elképzeltem a szitut *nevet egy kicsit Bella. Végül a tetoválás is terítékre kerül és Eira megmutatja, majd el is tünteti a tetkót. Bella szeme felcsillan és nyál csorgatva néz Eira-ra.* - Csak nem Te is Illuzionista vagy? *néz csillogó szemmel a lányra Bella.* - Ez állati jó *lép kicsit közelebb a lányhoz Bella, majd elhúzza az ujját a tetováláson.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 8:30 pm | |
| *Hát igen áznak-áznak mikor újra Bella köszönetet mond bár erre semmi szükség biztos ő is megtette volna ebben a helyzetben bár Eira még mindig Lianne húzása miatt pufog bár ez egyéni szoc probléma ugye.* -Ugyan hagyd már.*Intézi el ennyivel majd elmosolyodik a lány reakcióján.* -Nyugi nem hagytál ki semmit maximum majd elmész jövőre akkor is lesz és ezt már én is elmondtam párszor bár én egyszer a bugyimat hagytam el valahol amikor túrázni mentem és nem vettem észre szerintem az öcsém viccelt meg.*Mesél egy elég kínos történetet hogy legalább addig ne rágja magát a bál miatt.* -Nem tudom ez tetszett akkor de el lehet tüntetni nézd.*Majd koncentrál picit a lány és el is tűnik majd újra megjelenik.* -Ez ilyen illuzionista dolog féleség el lehet tüntetni meg átváltoztatni amivé szeretném azon a területen ahol fent van. |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 8:15 pm | |
| *Lassacskán mind a két leányzó áztathatja a popóját a vízben, ami tényleg nagyon kellemes, afféle testhőmérsékletű víz, úgyhogy úszkálásra is tökéletes, na meg csak áztatásra is. Bellának igen csak ég a feje, hogy nem ismerte fel egyből Eira-t de most már tudja, hogy kiről van szó és természetesen hálás is a lánynak, de már megköszönte egy párszor azt, hogy megmentette Lianne-val karöltve. Úgy véli, hogy most már nem kell köszönetet mondania, habár Eira megjegyzésére kicsit elhúzza a száját és fintorog egyet.* - Na igen... Egyben... Amúgy igen, köszönöm, most már minden rendben. Miután megérkeztünk, elmentem az Ispotályba kértem egy kis energiaital-szerűséget, úgyhogy most azt iszogatom minden reggel. Kell egy kis idő, amíg visszaáll a rend a szervezetemben *meséli el komolyabb ábrázattal a lány, hogy mi is van vele. Mikor Eira közli, hogy nem volt kedve, se párja a leányzónak a tegnapi karácsonyi bálhoz, Isabella a homlokára csap és elsápad.* - Bakker! *akad ki, majd nyel egyet.* - Tegnap volt a karácsonyi bál. Jézusom! Hát én arra el akartam menni! Hogy lehetek ekkora hülye? *neveti el magát a lány és a fejét a medence szélébe kezdi el ütögetni, persze csak finomat. Néhány apróbb, halkabb szó még kicsúszik a száján, végül felnéz a lányra és megcsóválja a fejét.* - Komolyan mondom, egyszer a fejemet fogom elhagyni, annyira feledékeny vagyok *nevet Bella. Közben persze Eira megmutatja a tetkóját is, ami annyira nem tetszik Bellának, de hát ízlések és pofonok.* - És miért éppen ilyen kígyót csináltattál? *kérdez rá konkréten a lány, hiszen érdekli a dolog. Nagyon is. Neki csak egy piercingje van az ajkában, soha nem szeretett volna tetkót. A piercinget simán ki lehet venni, de a tetkót nem olyan egyszerű eltüntetni...* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 7:58 pm | |
| *Na de hát ugye be is ér végre a medencébe és persze hogy nem haragszik hogy nem emlékszik rá végül is annyira rosszul volt hogy neki kellett elkapnia a lányt de ahogy látja teljesen meg gyógyult.* -Az lehet de ne aggódj így egyben én is nehezen ismertelek fel.*Mondja a lány kicsit kacagva.* -Mi újság?Hát semmi érdekes tegnap nem tudtam menni a bálba inkább aludtam helyette úgyse lett volna párom...*Jegyzi meg de hát ha már így sikerült ez van.* -És te jobban vagy már gondolom ha itt úszkálsz.*Mondja és persze hogy elárulja hogy milyen tetkó nem bunkóság szerinte ilyet kérdezni a lány egy kígyót láthat ami a lapkájától indul a kezén tekeredik le egészen a csuklójáig és ott van a feje,de a lány nem válaszol csak és körbe forgatja a kezét és megmutatja a lánynak mert szerinte így egyszerűbb.* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 7:28 pm | |
| *Miközben Bella a medence szélénél támaszkodik, Eira mosolyogva közli vele, hogy bizony már találkoztak. Ekkor Isabella látványosan a homlokára csap, majd egy szempillantás alatt zöldre festi a haját.* -Uramisten! Tényleg! Mekkora dinka vagyok! *neveti el magát a lány, majd megcsóválja a fejét, mire a haja ismét átkékül.* - Ne haragudj, csak kicsit ki voltam. De akkor ezért voltál olyan ismerős *neveti ki magát Bella.* - Mi újság? *mosolyodik el Isabella, majd ahogy Eira besétál a medencébe, Bella úgy fordul a lány után.* - Milyen tetkód van? *bök fejével Bella Eira karja felé, mert nem látta tisztán a dolgot és reméli,hogy nem pofátlanság megkérdezni vagy valami ilyesmi. Végül is, majd kiderül. Hogyha Eira nem akar válaszolni, akkor nem teszi. Ennyire egyszerű az egész.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 7:23 pm | |
| *Eira tévedett amikor azt hitte hogy egyedül van mert ha nem is emlékszik a lányra de Isabella bukkan elő a víz alól mint valami lokmeszi szörny csak nem hasonlít rá . * -Helló igen ilyenkor Bella én meg még mindig Eira nem váltottam nevet a kaland óta sem.*Mondja egy félmosollyal miközben elkezd vetkőzni mivel a fürdőruhát már a ruhája alá vette.* -Be hát!*Mondja a lány majd ha levetkőzött bemászik Bella mellé a vízbe és bár nem látszik rajta ő is örül a társaságnak és bár ő is ott volt minden eseményen nem rázta meg a halál eset nem ismerte közelebbről egyik embert sem aki meghalt örül neki hogy csak a vállába kóstolt egy szörny és ennyivel megúszta mondjuk még mindig haragszik Lianne-re hogy meglocsolta savval de ezt még törleszteni fogja neki az biztos.Először tetovált jobb karját meríti a vízbe hogy megnézze mennyire is meleg és csak utána csobban bele természetesen* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 7:07 pm | |
| *Hogy üres a hely, azt nem állítanám teljes nyugodtsággal, ugyanis néhány másodperc múlva, ahogy Eira besétál, Isabella úszik ki az egyik éppen látható medencéből. Kicsit meglepődik, hogy van még ilyenkor emberke, aki szintén fürdeni téved be ide. DE hát vannak meglepetések, így Bella elmosolyodik, majd felállva a medencéből - ami így a melléig ér kb - integetni kezd.* - Helló! Ilyenkor fürdeni? *szólal meg mosolyogva és a medence széléhez úszik és felnéz a lányra.* - Bella vagyok *mutatkozik be mosolyogva a lány, majd a vízre néz.* - Bejössz? Nagyon kellemes a víz. Az a pont jó meleg *mosolyog még mindig a lány. Örül, hogy van társasága, mostanában nagyon nem szeret egyedül lenni. Főleg a kis utazás és Rose halál után Bella eléggé fél egyedül meg minden, úgyhogy általában a társaságot keresi. Így most a medence szélére könyökölve pislog az ismeretlen leányzóra és vár.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szer. Dec. 28, 2011 6:59 pm | |
| *Eira ide is letalált végre bár bolyongott egy ideig mire ide ért elég nagy az iskola így nehéz még a tájékozódás számára,de csak itt van hozott magával fürdő ruhát is mert ez afféle barlang fürdő ahogy hallotta ezért gondolta lejön picit pancsolni a hosszú és fárasztó nap után.ezért a labirintuson átvergődve csak ide talált igaz hogy az egész hely teljesen üres de legalább nyugta lesz egy picit és nem egy nyálcsorgató csávó log a nyakán állandóan.* |
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3339 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 11:47 pm | |
| *Laura éppen halványan elmosolyodna, amikor a fiú lesöpri a kezét a válláról, és tápászkodik fel. Erre csak elhúzza a száját, de hátrébb húzódik, ellenben a fiúval tart, és a cuccaiért megy ő is. Közben továbbra is kihívó, búgó hangján szólal meg, a fiú háta mögül.* - Elég rossz kifogás, de szavadon foglak. *És pontosan hallani, hogy mosolyog közben. Majd amikor megfelelőnek találja a pillanatot, és Shawn teljesen háttal van neki, egy lépés alatt közelebb kerül hozzá, hátulról átöleli, és nyakára egy csókot lehel. A fiúnak pedig kb a hátán állhat fel a szár tőle, azaz a kisugárzástól. De mire megfordulna, Laurának se híre, se hamva, csak vizes, sétáló lábnyomok az éppen csukódó ajtó felé. És persze a szütyője is eltűnt. Gyorsan tud menni egy vámpír, aki energiamágus is.* |
|  | | Shawn Griffin

Hozzászólások száma: 998 Msn: szabi@sniper.hu Kaszt:  Üzenőláda:
Követő: B*zi házivámpír
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 11:40 pm | |
| * Nem zavarja túlságosan, hogy a tetoválását megnézegetik, hisz amiatt mutatta, viszont a különös megszakítás hatására nem hagyja, hogy bármi is megjelenjen az arcán, viszont magában újból belenyilall a felismerés, hogy nem itt lenne a helye és nem szabadna pihennie, most még korántsem. Ahogy a lány közelebb hajol hozzá az arcán lévő mosolyból tisztán látszódik, hogy bele megy a játékba, de a benne motoszkáló rosszalló gondolat nem hagyja nyugodni, így a vállán lévő kezet óvatosan megfogja és lesöpri magáról, majd megpróbál felkelni. * - Nagyon szívesen folytatnám ezt még, de úgy tűnik mennem kell. * Természetesen közben egy pillanatra sem töri meg a szemkontaktust és a mosoly sem hervad le az arcáról, de tényleg fel lehet ismerni bűnbánás nyomait az arcán. Majd ha a lány nem tartoztatja fel továbbra is tettek vagy szavakkal akkor elindul a cuccaiért és nyugodt, de tempós léptekkel távozik, miközben még hátra int egyszer. * - További jó fürdőzést. |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 11:23 pm | |
| *Csendesen hallgatja a fiú szavait, hogy min is dolgozgat mostanában, majd bólint rá, és úgy válaszol, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.* - Igen, értem miről beszél, én ma széttéptem egy démonurat, aki pók formájában egy kripta falán császkált. Minden esetre a kiruccanás ígéretesnek hangzik, szívesen segítek. Elvégre tényleg nem tudok jobb elfoglaltságot. *Vonja meg egy kicsit a vállát, és felfújja szemébe lógó rövidebb hajtincseit. A tetoválást azért jobban megnézi, hiszen érdekesnek találja, még akkor is, ha a tűz nem éppen az eleme. Eddig azt hitte, hogy csak egy egyszerű tetoválás, de most már érzi is, hogy nem csak az. Majd amikor Shawn elkezdi a "szükségem van" részt, pontosan itt belevág a szavába, és különös hangon, olyan igazán Laurásan szólal meg.* - ...rád... *Majd el is hallgat, de feje felett halovány fényű glória izzik fel egy pillanatra. Végül kissé furcsán pislog kettőt, hangja visszatér, és kicsit megrázza a fejét, mintha nem is értené, hogy ki mondta ezt. Majd ha már így szóba került, hogy kinek mire van szüksége, közelebb húzódik a fiúhoz, nekromantás mosolyt ejt, és aranysárga szemeivel fürkészi Shawn tekintetét úgy 20 centiről, miközben a srác szőke hajával játszik. És a víz megint hűl, most drasztikusabban. Nem szól, nem beszél, csak keze vándorol a fiú vállára, míg a másik marad a hajánál.* |
|  | | Shawn Griffin

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 11:11 pm | |
| * Természetesen hála a madarak és egyéb élőlényeknek nagyrészt tudja már az ifjú varázsló, hogy mik is történtek a lánnyal mostanában, a kérdése valójában csak formaság volt. Jack említésére, azért elgondolkodik, hogy őt is hozza-e az expedícióra, hiszen úgyis rég hallott felőle, de végül úgy határozza, hogy izgalmasabb lesz csak így kettesben. A lánccsörgést amikor meghálja igaz nem látszik az arcán, hiszen élete nagy részét azzal töltötte, hogy különböző maszkokat hordozgatott, de nem túl kellemes emlékek éledtek fel benne egy megláncolt angyalról. * - Hát pár apróságon azért most is ügyködök, de csak a szokásos világ megmentős, ősi mágiás, szent lényes, rég elfeledett dolgos, mint általában. A szigeten leendő kiruccanásunknak is az egyikhez lesz majd köze. * Miközben ezek hagyják el a száját jobb kezét maga elé emeli és kézhátát a lány felé mutatja, ahol a főnixet ábrázoló vörös tetoválás található. A másik valószínűleg tudott már régóta ennek létezéséről, de működés közben még nem igen láthatta. A tetoválás halovány vöröses fényben felizzik és a fiú körüli víz visszatér eredeti forróságába, ami esetleg annyiban látszódik, hogy hirtelen több gőz emelkedik fel onnan. * - Szükségem van a következőre is, hogy folytathassam az utam ezen az ösvényen is. |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 10:52 pm | |
| *Amikor Shawn talpra áll, és kiemelkedik a vízből, majd színpadiasan meghajlik, Laura kicsit megingatja a fejét, és enyhe mosollyal, kissé gúnyos de inkább játékos, hangon szólal meg.* - A király bolondja. *És szaktársa vissza is kerül oda, ahol eddig is üldögélt. Amúgy ha már fürkészi a szemeit, láthat bennük egy pillanatnyi árnyalatváltozást, amikor egy cseppet elfordítja a fejét, méghozzá a vöröses irányba, és nagyon halványan, így kérdése, hogy jelent is valamit, vagy csak az egyik gyertya lángja tükröződött vissza benne. Mindemellett láthat benne némi megtört csillogást, amit határtalan magabiztossága árnyékába akar rejteni, de mivel a fiú elég jól ismeri, azért észre tudja venni. Majd a csevegő kérdésekre csevegő hangon felel.* - Egész kellemesen, köszönöm szépen. Vagy egy hete nem is láttam Jacket. Szóval igen, kellemesen. *Mondja a lány az egyáltalán nem rá valló szavakat, hiszen Laura ennek máskor inkább a sötétebb oldalát látja, de mos úgy tűnik, hogy tényleg fel van dobva attól, hogy elkerülte a hollófekete hajú vámpírfiút.* - Amúgy főprefektus lettem, megint. Sokat járőrözök, ha erre gondolsz. Jobb dolgom úgy sincsen. *Majd a hang megváltozására Laura csak egy cseppet elmosolyodik, és közelebb húzódik Shawnhoz, de így is vagy egy méter van köztük. Alakja kicsit megremeg, és az eramiros nagyon, nagyon messziről lánccsörgést hallhat.* - Expedíció? Nos, a víz szigetén elég sok időt töltöttem. Végül is benne vagyok, legyen. És Te? Dolgozol mostanában valamin? *Kérdezi, mintha az előző jelent meg sem történt volna.* |
|  | | Shawn Griffin

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 10:38 pm | |
| * Shawn hümmög magában egy sort a korlátozás miatt, hiszen ez őt is eléggé hátra vetette a kutatásaiban és a küldetésében is, amely az elemek szigetére vonatkozott, de pillanatnyilag úgyis jobban érdekelte egy másik kutatás, amely pont, hogy Laurával és azzal a lánnyal kapcsolatos aki most itt van vele. A mondat nélkül is az auror nagyon jól tudja, hogy a lány miatta van itt, ha nem lenne biztos benne megkérdezte volna tőle. A bók hallatán talpra pattan a vízben és szándékosan elnagyolt mozdulatokkal komikusan meghajol. * - Nagyon szépen köszönöm. * Majd a meghajlás végén fejét feljebb emeli, hogy ismét a lány szemeibe tudjon nézni és abban kutakodjon. Viszont közben kijött a meleg vízből és a víz hűlését is, igaz csak árnyalatnyira, de megérzi, így inkább gyorsan vissza is huppan az ülő helyére. * - Amúgy hogy érzed magad? Továbbra is a kötelezettségeidnek hódolsz? * Kérdi, majd egy picit megváltozott, árnyalatnyival mélyebb, kevésbé barátságos hangon szólal meg. * - Közeledik a szabadulás napja, csak gondoltam értesítelek. * Majd mintha mi sem történt volna ismét a szokásos mosollyal az arcán és a vidám hangon folytatja. * - Majd alkalomadtán van kedved a víz szigetén egy kis "expedícióhoz"? * Igen, azt a szót tényleg megnyomja picit. * |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 10:23 pm | |
| *A köszönésre kicsit megborzong, és fején átfut, hogy sosem tudja lerázni magáról Jack Darkfield gondolatát. Egyszer köszönt így Shawnnak, és azóta visszahallja minden nyamvadt találkozásuknál. A mosolyt meg már szinte megszokta, és helyenkénti halvány mosollyal viszonozza, ami kifejezetten gonoszkás, kihívó, és mindent tudó feelinget ad Laurának. A nagy bölcselésre végül is csak biccent egy cseppet, igazából akár igazat is adhatna, elvégre ez egy kellemes hely, a maga fényviszonyaival, a gyertyákkal, és a kristályokkal, na meg a gőz a levegőben, és a meleg víz. Arra, hogy a parton szokott lenni, csak kicsit megrántja a vállát, és semmitmondó hangon válaszol.* - Amióta megnyitották a főhadiszállásokat a más szakosok előtt is, már nem korlátlanul látogathatók. *Majd szája kis mosolyra húzódik, és hozzáteszi.* - De persze ez nem azt jelenti, hogy én ne mehetnék oda bármikor... *És igen, ez a mondat pontosan úgy hangzik, hogy ott is lehetnék, de itt vagyok, méghozzá miattad. Mert ugye mi másért? A ruhájára vonatkozó megjegyzésre szinte azonnal válaszol, utánozva Shawn hangnemét hozzá.* - A tiéd is jól néz ki. *Majd az a tipikus, féloldalas nekromantás mosoly, amit a lány oly gyakran alkalmaz. Majd a víz egy cseppet lehűl. Úgy az egész. Érezhető, de nem zavaró.* |
|  | | Shawn Griffin

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 10:10 pm | |
| * Az új jövevény kivételesen nem az utolsó pillanatban fedte fel jelenlétét így Shawn nyugodtan és negédesen figyeli, ahogy a lány belépked a vízbe, közben, pedig köszön neki. * - Neked is árnyas estét. * Aztán a kérdésekre csak egy mosoly keretében a kedves hangján válaszol. * - Néha egy kis pihenés mindenkinek kijár és keresve se talál jobb helyet az ember, mint ezt ahol a testet és az elmét egyszerre tudja megtisztítani. * A mondat végénél a hangjával kicsit játszadozik az eramiros fiú és úgy mondja, mintha egy nagy bölcs tenné azt éppen és eközben szemeit is összébb húzza. Majd újból a szokásos mosoly jelenik meg az arcán. Az igazság az, hogy most egy kicsit éppen elakadt és emiatt jött ide elmélkedni és rendbe rakni a dolgokat magában. * - Téged is érdekes itt látni a part helyett. * Mondja miközben tekintetét továbbra is az aranysárga szempárba mélyeszti. * - És csinos a ruhád. * Veti oda csak, mintha elfelejtette volna mondani és mosolya picit szélesebbre húzódik, úgy a játékos méretig vagy talán picit gúnyosig is. * |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 9:59 pm | |
| *Lassan kinyílik a terem ajtaja, és a gőz egy cseppet kiszáll a labirintus folyosóira, helyére pedig egy sápadt bőrű leányzó lép. Öltözete egy egyszerű nyakba akasztós, hátul megkötős felsőjű fürdőruha, ami elöl egy fém karikával van összefogva, mellé pedig egy féltangás fürdőruhabugyi, aminek egyik oldalán egy ugyanolyan karika tart, mint a felsőn. Mind a kettő fekete színben pompázik, és ezüst mintával valamiféle virág van rajta. Hosszú fehér haja két copfba van fogva, és válla felett előre hozva. Törölköző nincsen nála, de egyik kezében egy kis szütyőt tart, amit laza mozdulattal dob az elkerített rész felé. A táska halk puffanással érkezik meg, és a lány közben ki is szúrja a többi cuccot is. Mondjuk alapban tudta, hogy nem egyedül van, hiszen szaktársának van vére, na meg szaga, és dobog a szíve, meg levegőt vesz, ami elég hangos ahhoz, hogy Laura meghallja. Egyből felé megy, halvány mosollyal arcán, hiszen nem került öt másodpercbe sem, hogy felismerje Shawnt a szőke fejbúbban.* - Furcsa látványt nyújtasz itt. *Jegyzi meg kaján, játékos hangon, és már lép is be a vízbe, ami meleg. Sokkal melegebb, mint a lány bőre.* - Meguntad a könyvtárat? Vagy száraz volt a levegő? *Kérdezget tovább, hasonló búgó hangszínnel, és aranysárga szemeit a fiúra veti. Közben már haja vége is beleér a vízbe, majd lassan addig merül, hogy válla még kint legyen. Hófehér tincsei pedig úgy terülnek szét a vízben, mintha csak lebegnének.* |
|  | | Shawn Griffin

| Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Vas. Aug. 14, 2011 9:48 pm | |
| * A gőztől enyhén homályos levegőben az embernek nehezére esik messzire látni, így egy normális ember amikor belép akkor nem is látná pontosan, hogy ki is van a jobb hátsó sarokban kényelmesen a vízbe merülve. Az egyetlen amiben biztos lenne az csupán, hogy a vízből kilógó fejet szőke haj borítja. Az eramiros egy nagy sóhajtás keretében kienged magából egy nagy adag mélyről jövő levegőt, majd folytatja tovább azt amit idáig csinált. Ez a hatalmas ténykedés abban merül ki, hogy fejét hátra vetve a padkán megtámasztva kémleli a mennyezetet és gondolkodik, plusz pihen. Az elementalista értelemszerűen nincsen túl öltözve, ha feláll akkor még, izmosnak nem mondható, de formás, felső teste is kiemelkedik a vízből és lejjebb haladva is csupán egy fekete rövidnadrág van rajta, amely leginkább egy szűkebb bokszerre emlékeztető. Pálcája és erszénye a többi cókmókjával egyetemben az egyik karosszékben pihen azon a bizonyos részen ahova a pára nem hatol be. Ritka pillanatok egyike, amikor Shawn, nagyrészt, megpihen... * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szomb. Máj. 21, 2011 1:01 pm | |
| - Nem rád van. Hanem rám. *Mosolyog a lány aztán ő is visszatér a szobájába. Vidáman dúdolgatva megy végig a folyosókon arra vágyakozva, hogy a harmadik emeleten egy puha ágy várja őt.* |
|  | | Shirly Poppy

Hozzászólások száma: 72 Msn: nezashirly@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Szívesen játszom bárkivel 
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szomb. Máj. 21, 2011 12:57 pm | |
| *Biztos még miattam van megsértődve.*Mivel az ásítás általában ragályos, így Shirly is elkezd ásítozni.*Ha nem haragszol, akkor most mennék, biztosan fáradt vagy és már mennél a szobádba. Nekem még nincs.* Azzal föláll a székről és integetve elszalad.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szomb. Máj. 21, 2011 12:48 pm | |
| - Hogy elveszi-e? Nem szokta. Csak most megsértődött. Nem kell törődni vele.*Vigyorog tovább a lány. Kezét a szája elé teszi, és ásít egy kicsit. *-Elnézést. Ilyenkor már mindig elálmosodom. *Mentegetőzik a lány, és kinyújtja a lábát.* -Mikor ettem utoljára? Tegnap este ettem egy szendvicset. Nem is volt időm enni. *Mondja vidáman a lány, és feláll a puffról.* - Neked már van szobád? *Kérdi érdeklődve az Eramiros lánytól.* |
|  | | Shirly Poppy

Hozzászólások száma: 72 Msn: nezashirly@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Szívesen játszom bárkivel 
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Szomb. Máj. 21, 2011 12:38 pm | |
| *Igen, kérek köszi.* Mondja mosolyogva Shirly a tócsát nézve.*Mondcsak, Moren mindig ellopja az ennivalódat?*Lelül egy másik székre szemben Yorával. Kezd megszáradni a haja, így elöveszi a fésüjét és elkezdi bontogatni.*Tényleg éhes lehettél. Mikor ettél utoljára?*Kérdi vigyorogva. Shirlymostanában nem szokott sokat enni ézért csak egy sütit vett el. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Az Ázott Katona Barlangja Kedd. Ápr. 26, 2011 5:10 pm | |
| - Semmi baj. *Morogja a farkas, míg Yorával átsétálnak a msáik terembe.* De jó! *Kiáltja Yora, és már az egyik süteményt habzsolja.* - Hát, órán történt. Jöttek valami szörnyek, az egyik beleharapott a lábamba, így elszakadt a talárom is. Nem hinném, hogy még egyszer bosszút tudnék állni rajta. *Mondja mosolyogva.* - Kérsz egy sütit? * Szólal meg Yora miután a harmadik süteményt is elpuszította. Kényelmesen elhelyezkedett az egyik puffon, és mire Shirly megszólalhatott volna már egy üdítőt is elfogyasztott. Egy kis idő elteltével egy kisebb víztócsa keletkezett a lány alatt, de őt nem különösebben érdekelte. A farkas Yora kezéből ellopta az egyik sütit.* -Add vissza! *Kiáltott bosszúsan a lány.* -Bocsánat, teljesen elfeledkeztem, hogy itt vagy. Úgy látszik elég éhes voltam. *Pillant a tányérra, ami már félig üres volt.*
// Fagyunk// |
|  | | | | Az Ázott Katona Barlangja | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |