Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Az Ázott Katona Barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Shawn Griffin

Hozzászólások száma: 998
Msn: szabi@sniper.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Követő: B*zi házivámpír

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Aug. 14, 2011 10:38 pm

* Shawn hümmög magában egy sort a korlátozás miatt, hiszen ez őt is eléggé hátra vetette a kutatásaiban és a küldetésében is, amely az elemek szigetére vonatkozott, de pillanatnyilag úgyis jobban érdekelte egy másik kutatás, amely pont, hogy Laurával és azzal a lánnyal kapcsolatos aki most itt van vele. A mondat nélkül is az auror nagyon jól tudja, hogy a lány miatta van itt, ha nem lenne biztos benne megkérdezte volna tőle. A bók hallatán talpra pattan a vízben és szándékosan elnagyolt mozdulatokkal komikusan meghajol. * - Nagyon szépen köszönöm. * Majd a meghajlás végén fejét feljebb emeli, hogy ismét a lány szemeibe tudjon nézni és abban kutakodjon. Viszont közben kijött a meleg vízből és a víz hűlését is, igaz csak árnyalatnyira, de megérzi, így inkább gyorsan vissza is huppan az ülő helyére. * - Amúgy hogy érzed magad? Továbbra is a kötelezettségeidnek hódolsz? * Kérdi, majd egy picit megváltozott, árnyalatnyival mélyebb, kevésbé barátságos hangon szólal meg. * - Közeledik a szabadulás napja, csak gondoltam értesítelek. * Majd mintha mi sem történt volna ismét a szokásos mosollyal az arcán és a vidám hangon folytatja. * - Majd alkalomadtán van kedved a víz szigetén egy kis "expedícióhoz"? * Igen, azt a szót tényleg megnyomja picit. *
Vissza az elejére Go down
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Aug. 14, 2011 10:23 pm

*A köszönésre kicsit megborzong, és fején átfut, hogy sosem tudja lerázni magáról Jack Darkfield gondolatát. Egyszer köszönt így Shawnnak, és azóta visszahallja minden nyamvadt találkozásuknál. A mosolyt meg már szinte megszokta, és helyenkénti halvány mosollyal viszonozza, ami kifejezetten gonoszkás, kihívó, és mindent tudó feelinget ad Laurának. A nagy bölcselésre végül is csak biccent egy cseppet, igazából akár igazat is adhatna, elvégre ez egy kellemes hely, a maga fényviszonyaival, a gyertyákkal, és a kristályokkal, na meg a gőz a levegőben, és a meleg víz. Arra, hogy a parton szokott lenni, csak kicsit megrántja a vállát, és semmitmondó hangon válaszol.* - Amióta megnyitották a főhadiszállásokat a más szakosok előtt is, már nem korlátlanul látogathatók. *Majd szája kis mosolyra húzódik, és hozzáteszi.* - De persze ez nem azt jelenti, hogy én ne mehetnék oda bármikor... *És igen, ez a mondat pontosan úgy hangzik, hogy ott is lehetnék, de itt vagyok, méghozzá miattad. Mert ugye mi másért? A ruhájára vonatkozó megjegyzésre szinte azonnal válaszol, utánozva Shawn hangnemét hozzá.* - A tiéd is jól néz ki. *Majd az a tipikus, féloldalas nekromantás mosoly, amit a lány oly gyakran alkalmaz. Majd a víz egy cseppet lehűl. Úgy az egész. Érezhető, de nem zavaró.*
Shawn Griffin

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Aug. 14, 2011 10:10 pm

* Az új jövevény kivételesen nem az utolsó pillanatban fedte fel jelenlétét így Shawn nyugodtan és negédesen figyeli, ahogy a lány belépked a vízbe, közben, pedig köszön neki. * - Neked is árnyas estét. * Aztán a kérdésekre csak egy mosoly keretében a kedves hangján válaszol. * - Néha egy kis pihenés mindenkinek kijár és keresve se talál jobb helyet az ember, mint ezt ahol a testet és az elmét egyszerre tudja megtisztítani. * A mondat végénél a hangjával kicsit játszadozik az eramiros fiú és úgy mondja, mintha egy nagy bölcs tenné azt éppen és eközben szemeit is összébb húzza. Majd újból a szokásos mosoly jelenik meg az arcán. Az igazság az, hogy most egy kicsit éppen elakadt és emiatt jött ide elmélkedni és rendbe rakni a dolgokat magában. * - Téged is érdekes itt látni a part helyett. * Mondja miközben tekintetét továbbra is az aranysárga szempárba mélyeszti. * - És csinos a ruhád. * Veti oda csak, mintha elfelejtette volna mondani és mosolya picit szélesebbre húzódik, úgy a játékos méretig vagy talán picit gúnyosig is. *
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Aug. 14, 2011 9:59 pm

*Lassan kinyílik a terem ajtaja, és a gőz egy cseppet kiszáll a labirintus folyosóira, helyére pedig egy sápadt bőrű leányzó lép. Öltözete egy egyszerű nyakba akasztós, hátul megkötős felsőjű fürdőruha, ami elöl egy fém karikával van összefogva, mellé pedig egy féltangás fürdőruhabugyi, aminek egyik oldalán egy ugyanolyan karika tart, mint a felsőn. Mind a kettő fekete színben pompázik, és ezüst mintával valamiféle virág van rajta. Hosszú fehér haja két copfba van fogva, és válla felett előre hozva. Törölköző nincsen nála, de egyik kezében egy kis szütyőt tart, amit laza mozdulattal dob az elkerített rész felé. A táska halk puffanással érkezik meg, és a lány közben ki is szúrja a többi cuccot is. Mondjuk alapban tudta, hogy nem egyedül van, hiszen szaktársának van vére, na meg szaga, és dobog a szíve, meg levegőt vesz, ami elég hangos ahhoz, hogy Laura meghallja. Egyből felé megy, halvány mosollyal arcán, hiszen nem került öt másodpercbe sem, hogy felismerje Shawnt a szőke fejbúbban.* - Furcsa látványt nyújtasz itt. *Jegyzi meg kaján, játékos hangon, és már lép is be a vízbe, ami meleg. Sokkal melegebb, mint a lány bőre.* - Meguntad a könyvtárat? Vagy száraz volt a levegő? *Kérdezget tovább, hasonló búgó hangszínnel, és aranysárga szemeit a fiúra veti. Közben már haja vége is beleér a vízbe, majd lassan addig merül, hogy válla még kint legyen. Hófehér tincsei pedig úgy terülnek szét a vízben, mintha csak lebegnének.*
Shawn Griffin

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Aug. 14, 2011 9:48 pm

* A gőztől enyhén homályos levegőben az embernek nehezére esik messzire látni, így egy normális ember amikor belép akkor nem is látná pontosan, hogy ki is van a jobb hátsó sarokban kényelmesen a vízbe merülve. Az egyetlen amiben biztos lenne az csupán, hogy a vízből kilógó fejet szőke haj borítja. Az eramiros egy nagy sóhajtás keretében kienged magából egy nagy adag mélyről jövő levegőt, majd folytatja tovább azt amit idáig csinált. Ez a hatalmas ténykedés abban merül ki, hogy fejét hátra vetve a padkán megtámasztva kémleli a mennyezetet és gondolkodik, plusz pihen. Az elementalista értelemszerűen nincsen túl öltözve, ha feláll akkor még, izmosnak nem mondható, de formás, felső teste is kiemelkedik a vízből és lejjebb haladva is csupán egy fekete rövidnadrág van rajta, amely leginkább egy szűkebb bokszerre emlékeztető. Pálcája és erszénye a többi cókmókjával egyetemben az egyik karosszékben pihen azon a bizonyos részen ahova a pára nem hatol be. Ritka pillanatok egyike, amikor Shawn, nagyrészt, megpihen... *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Máj. 21, 2011 1:01 pm

- Nem rád van. Hanem rám. *Mosolyog a lány aztán ő is visszatér a szobájába. Vidáman dúdolgatva megy végig a folyosókon arra vágyakozva, hogy a harmadik emeleten egy puha ágy várja őt.*
Shirly Poppy

Hozzászólások száma: 72
Msn: nezashirly@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Szívesen játszom bárkivel Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Máj. 21, 2011 12:57 pm

*Biztos még miattam van megsértődve.*Mivel az ásítás általában ragályos, így Shirly is elkezd ásítozni.*Ha nem haragszol, akkor most mennék, biztosan fáradt vagy és már mennél a szobádba. Nekem még nincs.* Azzal föláll a székről és integetve elszalad.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Máj. 21, 2011 12:48 pm

- Hogy elveszi-e? Nem szokta. Csak most megsértődött. Nem kell törődni vele.*Vigyorog tovább a lány. Kezét a szája elé teszi, és ásít egy kicsit. *-Elnézést. Ilyenkor már mindig elálmosodom. *Mentegetőzik a lány, és kinyújtja a lábát.* -Mikor ettem utoljára? Tegnap este ettem egy szendvicset. Nem is volt időm enni. *Mondja vidáman a lány, és feláll a puffról.* - Neked már van szobád? *Kérdi érdeklődve az Eramiros lánytól.*
Shirly Poppy

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Máj. 21, 2011 12:38 pm

*Igen, kérek köszi.* Mondja mosolyogva Shirly a tócsát nézve.*Mondcsak, Moren mindig ellopja az ennivalódat?*Lelül egy másik székre szemben Yorával. Kezd megszáradni a haja, így elöveszi a fésüjét és elkezdi bontogatni.*Tényleg éhes lehettél. Mikor ettél utoljára?*Kérdi vigyorogva. Shirlymostanában nem szokott sokat enni ézért csak egy sütit vett el.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Ápr. 26, 2011 5:10 pm

- Semmi baj. *Morogja a farkas, míg Yorával átsétálnak a msáik terembe.* De jó! *Kiáltja Yora, és már az egyik süteményt habzsolja.* - Hát, órán történt. Jöttek valami szörnyek, az egyik beleharapott a lábamba, így elszakadt a talárom is. Nem hinném, hogy még egyszer bosszút tudnék állni rajta. *Mondja mosolyogva.* - Kérsz egy sütit? * Szólal meg Yora miután a harmadik süteményt is elpuszította. Kényelmesen elhelyezkedett az egyik puffon, és mire Shirly megszólalhatott volna már egy üdítőt is elfogyasztott. Egy kis idő elteltével egy kisebb víztócsa keletkezett a lány alatt, de őt nem különösebben érdekelte. A farkas Yora kezéből ellopta az egyik sütit.* -Add vissza! *Kiáltott bosszúsan a lány.* -Bocsánat, teljesen elfeledkeztem, hogy itt vagy. Úgy látszik elég éhes voltam. *Pillant a tányérra, ami már félig üres volt.*

// Fagyunk//
Shirly Poppy

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Ápr. 26, 2011 5:01 pm

Én ma csak veled találkoztam. Egyébként kik szakították el a talárodat? Én a helyedben bosszút állnék rajtuk!* Mondta gonosz vigyorral az arcán.*Bocsi.*Kér bocsánatot Morentől. Majd vissza fordul Yorához.*Szívesen veletek tartok abba a szobába.*Mondja mosolyogva és feláll.*Tényleg, lassan vacsora idő.*Néz rá az órájára.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Ápr. 26, 2011 4:52 pm

- Eramiros? Tegnap találkoztam Belsirionossal, Eramirossal és Allidonossal, ma meg egy Naxeldiressel és egy újabb Eramirossal futok össze. * Élenkül fel Yora arca, mikor meghallja azt a szót, hogy Eramiros.* - Milyen a kedvencem? Igazából mindegyik ugyanolyan. Csak az elsőt elszakítottam, a másodikat elszakították és a harmadik pedig csurom víz. *Ismét felnevet a saját butaságán.* - Nos, tudod Moren nem szereti, ha azt mondják rá, hogy aranyos. Utálja ezt a szót, és amennyire hiú annyira fent akarja tartani a "jó hírét". *Mondja mikor a daimón felhorkant az aranyos szóra.* - Láttam arra felé egy ki szobát. Nincs kedved megnézni? *Kérdi, miközben vizesen feltápászkodik a padlóról.* - Talán van ott valami ehető. Moren meg én egész nap nem ettünk. Úgyhogy farkaséhesek vagyunk. * Mondja vigyorogva.*
Shirly Poppy

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Ápr. 26, 2011 4:44 pm

Shirly Poppy a nevem. Eramiros vagyok.* Leül mellé és kicsavarja a hajából a vizet.*Nagyon aranyos Moren. Egyébként nem zavar hogy kérdezel, néha én is szoktam sokat kérdezni.*Mondja.* De ha ez a harmadik, akkor milyen a kedvenced?*Kérdezi a talárra értve.*Tök jó ez a hely. Nem?*Érdeklődik, miközben körbetekint.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Ápr. 26, 2011 4:36 pm

- Hello. *Mondja meglepetten Yora, és leül az első lépcsőfokra.* - Yora Anchira, Belsirion. Ő meg a daimónom Moren. *Darálja a szokásos bemutatkozó szövegét.* - Igazából most találtam erre a helyre, és valamiért kedvem támadt beülni ide. *A lány nevetése visszaverődik a falakról, így egy darabig még teljesen betölti a barlangot Yora hangja.* - Mi a neved? Új vagy itt? És mi a szakod? *Kérdezősködik a lány, de aki ismeri az megszokhatta tőle. Moren, a farkas üdvözlésként morog egyet aztán visszahajtja a fejét a mancsaira.* - Bocsáss meg, hogy kérdésekkel bombázlak, de ez sajnos az egyik rossz tulajdonságaim közé sorolható. * Mentegetőzik, hátha összezavarja a lányt a sok felesleges kérdéssel. Yora kiül ismét a medence szélére.* - Ez a harmadik kedvenc talárom! *Morgolódik bosszúsan, de a daimón magában jót nevet az egészen.* ~ Szóltam volna, de úgyse hallgattál volna rám. *Vihogja a daimón.*
Shirly Poppy

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Ápr. 26, 2011 4:25 pm

*Shirly már reggel óta Az Ázott katona barlangjába készült, ezért eleve fürdőruhát vett föl és afölé pedig egy halvány rózsaszín szoknyát. A haját befonta.
Megérkezik a fürdőbe, ami nagyon tetszik neki és nagyon szép helynek tartja. Nagy örömmel vette le a ruháját és bele ugrott a vízbe. Meglát egy lányt aki ruhástól van a vízben. Oda megy hozzá.*Szia! Elfelejtettél fürdőruhát hozni?*Kérdezi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Ápr. 26, 2011 4:13 pm

* Yora amint belép a barlangba egyből melege lesz a bent lévő gőztől. A lány és daimonja szobájukba visszatérve ismét unatkozni kezdtek, így felkerekedtek, hátha találnak valami érdekes helyet, ahol még nem jártak. Így kerültek az Ázott Katona Barlangjába. A lánynak még mindig fáj a lába, de ahogy egyre jobban terheli könnyebb lesz lépnie. * ~ Na, itt sem voltunk még. Legalább fürdőruhát hozhattam volna. *Gondolja a lány, majd körbenéz. Senkit nem lát a teremben, ezért leül a medence mellé, lerúgja a cipőjét. Percekig a lábát lógatja a vízbe, aztán gondol egyet és ruhástul elmerül a vízben. Persze, a pálcáját előbb kirakta a farkas alakú daimonja mellé. A farkas hatalmasakat ásítva elterül a medence szélén. Yora pedig elmerül a vízben.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Márc. 27, 2011 8:10 pm

-Vagy éppen nekem, bár gondolom, hogy nekem kicsit tovább tartana olyan sokat javulni. De az még biztos, hogy jó sok időnk van addig, és még mindketten mehetünk a másik irányba. *Bár Gev kétli, hogy fel tudna, hagyni jelenlegi életmódjával, hiszen túlságosan megszokta már a luxust, a légkört, na meg élvezi, hogy hatalom van a markában.* -Azért nem szeretnélek elrontani, szóval remélem azért majd én megyek utánad, és nem te követsz engem. Közben a srác feláll, és kiül a medence szélére, teljesen átázott ruhában. Igazából nem zavarja.* -Szerintem lassan megyek, lehet, hogy neked is kéne jönnöd, vagy még lubickolsz egy kicsit? *Közben azért csavargatja a ruháiból a vizet, és készül indulni. Az újságot is összeszedi. Ha Liliya jön vele akkor megvárja míg felöltözik, és kicsit be is segít neki, ha hagyja. A masnik és hasonlók kioldásnak nagy mestere a srác. Szóval megvárja ha jön vele. És a másodikon egy hosszú csókkal válnak el egymástól, ha nem, akkor fogja a teleportot, és közvetlenül a szobájukban landol.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Márc. 27, 2011 6:54 pm

*Hát igen, végre eljut a tudatáig, hogy Gev maffiózó-palánta, és így nem lehetett neki túl kellemes a dolog.* - Oh... *Csak ennyit tud kinyögni, majd átöleli a fiú nyakát, mikor az az ölébe húzza.* - Akkor bele kell húznom, hogy egy helyre kerüljünk, nemde? *Mosolyog, próbálja elviccelni egy picit a dolgot, nem tudja, mennyire jön be a dolog.* - De ez még úgyis jó soká lesz. *Tudja le ennyivel.* - Én sem láttalak téged. Pedig kerestelek is... *Egy darabig, aztán a gyakorlás kicsit elfeledtette vele a dolgot. Na igen, bár a múltja nem olyan sötét, mint a fiúé, neki is felhozott a dolog pár rossz emléket.* - Semmi különös nem volt... Csak pár apróság. *Von vállat. Kívülről nézve tényleg apróságnak tűnhet. Mikor látta, hogy pár fiú megvert egy kóborkutyát, ő meg csak állt, mégcsak segítségért sem kiáltott... Mikor ellopott egy nyalókát a boltból... ilyenek, de a lány lelkiismeretére nézve úgy tűnik, nagy hatással voltak. Amúgy a varázslatnak alig volt hatása, csak pár másodpercig tartott, és nem lett rosszul utána. Pedig ha tehetné, szívesen átvette volna Gev szenvedéseinek egy részét... Persze ez lehetetlen. Ő nagyon kevés bűnt követett el életében, és kit tudja, hogy ez meg fog-e változni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Márc. 27, 2011 6:45 pm

*Mindenki megkönnyebbült, és mivel Lilya is elkönyvelte magában, hogy ez van, így kicsit felszabadultabb lett a hangulat is. a csókot is viszonozza, majd a padon ülve maghoz húzza a lányt, és az ölébe ülteti. A vízben még könnyebb mozgatni ugye, mivel a felhajtóerő könnyűvé teszi az amúgy se túl nehéz lányt. * -A múltkori óra, ne is említsük. Napokig ősz volt a hajam vége. Az óra meg fúú, inkább vissza se emlékszek rá! Azt se tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány. De téged meg nem láttalak. Merre bújtál el? *Na igen az az óra tényleg nagyon durva volt a srác számára.* -Na és veled mi volt? Mennyire voltál rossz kislány eddig? *Valószínűleg a lánynak se makulátlan a múltja, de igazából kétli, hogy olyan durva hatásai lett volna a varázslatnak rá, mint Gevre*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Márc. 27, 2011 6:36 pm

*Elmosolyodik a fiú megkönnyebbülésén, és bizony...ő is eléggé megkönnyebbül. Nem akarja elveszíteni, elég önző dolog, de ez van. Neki így könnyebb túltennie magát Yanon, és ha egyszer szereti Gevet is...és ő is szereti a lányt...hát miért ne? Az élet igazságtalan, de ez van, akkor legalább használja ki! Szóval ezen filózva csókol vissza, immár megkönnyebbülve. A következő szavakra majdnem elfogja a lelkiismeret furdalás, de végül csak elsüti a szemét, és ismét a vizet kezdi nézegetni. Hogy megőrül érte? Kicsit túlzás... És ráadásul meg sem érdemli!* - Én sem akarlak elveszíteni...bármennyire önző dolog is. *Mosolyodik el halványan, majd követi a fiút, és mikor a medence széléhez érnek, leül a vízbe épített padra, a fiú felé fordulva.* - Szeretlek. *Mondja egyszerűen, majd megcsókolja. Aztán pár percnyi hallgatás után úgy dönt, talán ideje új témát felvetni.* - Hogy tetszett a múltkori AMM óra? A pokolra fogsz jutni? *Neveti el magát halkan. Pedig talán nem is olyan vicces a téma...de ez most nem jut el a kis agyacskájáig...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Vas. Márc. 27, 2011 6:24 pm

*Hatalmas kő esik le a srác szívéről, amikor rávezetik, hogy eléggé félreértette a lány mondandóját, na most már tényleg jön a nagy sóhajtás, de az most a megkönnyebbülés jele.* -Hallottad mekkora kő esett le a szívemről, úgy megkönnyebbültem, hogy, ezt mondtad. *Húzza magához a lányt, és csókot nyom a szájára, örül, hogy nem az a tényállás amire ő gondolt, hogy nem akarja elfelejteni, hanem épp az, hogy felejteni szeretne.* -Ha nem megy másképp, akkor csak nyugodtan használj! Ha szerinted nem fair dolog, akkor ne erőltesd, de nekem az a lényeg, hogy itt legyél, mellettem, mert megőrülök érted! *Biztosítja a lányt, hogy igen is szereti, és hogy csak használja fel, ha úgy könnyebb neki.* -Nem szeretnélek elveszíteni, egy ilyen dolog miatt pedig főleg nem. Nem azért vagy veled, hogy csak a szép időkben legyek itt, amikor minden rózsaszín felhő, hanem most is. *Mondja a srác, és tovább lépdell a lánnyal a medence valamelyik oldala felé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Márc. 22, 2011 8:17 pm

*Hát igen, most bekövetkezett végre valami olyasmi, amire Lil számított, vagy legalábbis megközelítőleg. Csak némán bámulja a vizet, pótcselekvésként a kezével mintákat rajzol bele, persze ez nem azt jelenti, hogy nem figyel, nem, ő feszültek figyeli a fiú minden szavát, csak...talán ez megnyugtatja valamelyest.* - Nem, nem! *Néz hirtelen fel. Félreértette. Lil kis híján felnevet a megkönnyebbüléstől, na jó, attól azért még igen messze áll, de megkönnyebbült, na.* - Először is...nem kell felérned semmihez. Hidd el...én így szeretlek: ahogy vagy. *Néz rá szinte már könyörgőn.* - És éppen ez az: hogy el akarom felejteni! Érted? Semmire sem vágyom jobban, minthogy elfelejtsem... És éppen ezért nem akarom, hogy azt hidd, téged használlak...erre. *Pislog fel a fiúra, már végképp nem tudja, mikor borul ki a bili és lép le, már megint elbizonytalanodott e tájban...* - Éppen ezért tudom, hogy igazságtalan a helyzet. És tényleg megérteném, ha te...ha te így nem akarnád tovább folytatni. *Na nem, mért akarja mindig elbőgni magát? Ennyire azért nem szokott sokat sírni. De még sikerül nem megtennie, visszafolytja a késztetést és marad nyugton, várja a választ.*

//Fagyi.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Márc. 22, 2011 8:09 pm

*Inkább ne most lett volna kedve beszélgetni, hanem valamikor máskor, de végül is eljutottak volna ide, ha nem most akkár később.* ~Fél év, az azért elég sok.~ *Na de a következő mondat vagyis mondatok elég sok mindent megváltoztatnak, és ezek már jobban hatnak a fiúra. Nem érzi magát úgy, mintha Yannal együtt kéne élnie, inkább úgy, minthogy ő az aki most Yan helyett van, és akinek nagyobb az esélye, hogy megy, ha megjön a srác.* -Ez azért egy kicsit borítja nálam is a dolgokat. *Innentől azért már nem találja annyira könnyen a szavakat a srác, Liliya is érezheti, hogy most ezzel megfogta Gevet.* -Nem akarom, azt mondani, hogy meginogtak az érzéseim veled kapcsolatban, csak az most úgy nem esik olyan jól. Talán mert nem tudom mi volt előttem ,és mihez kell felérnem. *Na igen, amikor összejött a lánnyal még nem tudta, hogy mi vár rá, szóval most meglepetésként érik dolgok.* -Ha nem akarod elfelejteni Yant akkor nem is tudom... *Igazából azt se tudja, hogy mit mondjon, mert ezt most nem szeretné félbe szakítani, de ezek után azt se tudja, hogy mit hozna a jövő, ha Yan újra felbukkanna.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Márc. 22, 2011 7:54 pm

*Na igen, hát Lil nem tudja, mit tenne ellenkező esetben, arra ugyanis még nem volt példa. Yannál...nos, egyértelmű, hogy miért nem, több pedig nem volt. Szóval nincs oka nem megbízni valakiben, de ha ő állna Gev helyében, nem tudja, mit tenne. Nem ezt.* - Kábé fél évig. *Bámul bele megint a vízbe.* - És ez azért igazságtalan veled szemben, mert tudod...még ma is együtt lennénk, ha nem jöttek volna közbe bizonyos külső tényezők... És nem akarom, hogy úgy érezd magad, mintha csak...el akarnám felejteni. *Néz fel a fiúra óvatosan, végre sikerült megfogalmaznia, amit szeretett volna, és tényleg kíváncsi a válaszra. Az őszinte válaszra. Nem kell köntörfalazni, azon már egy ideje túlvannak.* - Arra vannak más módszereim. *Mosolyodik el fanyarul. Volt már rá példa, hogy el akart felejteni valamit, és hát... igen különös módszereket vetett be a cél érdekében. A bútoros hasonlat elég fura, de végül is helytálló... Bár Lilnek van egy oylan érzése, hogy Yannak túl sok cucca van ahhoz, hogy Gev egyedül elbírjon mindent. Neki is kéne segítenie. Heh. Épp ezt próbálja. De valamiért allergiás azokra a holmikra...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Márc. 22, 2011 7:47 pm

*Szinte tudta, hogy a lány valami sokkal szigorúbb válaszra számít, amit legnagyobb meglepetésére nem kap meg. Gev nem az a féltékeny típus, megszokta, hogy az emberek váltják a szeretőiket, szóval ez még nem nagyon megy megbotlás számba neki. Talán ez a más ingerküszöb az, amit megmentette a lányt.* -Én is nagyon szeretlek. És most még jobban szeretlek. *Már csak azért is, hogy minél jobban elfelejthesse Yant. Kicsit zavarja a gondolat, hogy Yannal kell egy helyen úgy mondván osztozkodnia, de szépen lassan azért kipakolja Yan cuccait a lány szívéből, és teljes mértékben ő bútorozik be oda.* -Milyen sokáig voltatok együtt Yannal? *Csak érdeklődik a srác, erről igazából szinte sosem beszéltak, és ha már Lilya azt mondta, hogy beszélniük kell ,akkor ez talán pont megfelelő alkalom.*

Az Ázott Katona Barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Mesterséges Katona (Syngenor) DVDRip.1990
» Az Ázott Katona Barlangja
» Merlin barlangja
» Könyvtár és Könyvesbolt
» Jaakob