Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Az Ázott Katona Barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 79
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Az én elemi sárkánytojásaim. Katt.

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 2:46 pm

*Amikor újra szellemmé válik, és átesik rajta a lány, mondhatni cseppet nagyon megijed, hiszen nem tudja, hogy a lány vízmágus, meggid is bírja a víz alatt. Érte nyúlna, de nem tud, csak figyeli, ahogy talpra áll és kicsavarja a haját.*
- Jól vagy? *Kérdezi azonnal, aggódva hiszen... A lány még él, érte azért aggódni kell. Mikor felpillant rá, és kimondja azt a szót, a tünde arca picit elszomorodik, hiszen tudatosul benne, hogy mi is történt. közelebb "lebeg" egész közel, és szomorú tekintetében egy apró csillagként csillog Laura visszatükröződése. * - Ne sajnálj semmit. Mindent... Mindent köszönök. *Kövek szívében a szavak, ahogy ezeket kimondja, hiszen most már végeláthatatlanul... Érez. És nem akármit. *
Vissza az elejére Go down
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 2:30 pm

*A lány érzi a szívdobogást, és minden annyira valóságos, annyira idilli, és túl tökéletes. A csók, az ölelés, az érintések, a szárnyak... Az sem zavarja, hogy a kezük közti hőkülönbség hatalmas. De hirtelen minden elromlik, ahogy a férfi elveszti testét, és Laura előre dőlve esik át rajta, bele a vízbe. A meleg vízbe, a hideg szellemtest után. És ennyit a feltűzött hajáról, ugyanis a víz szét is rombolja a frizuráját. Szóval szőke tincsei kiszabadulnak, és úgy úsznak a vízben. Szeme persze nyitva van, csak a vízbe érkezés pillanatában csukta be. De gyakorlatilag azonnal megfordul a vízben, és a hátára fekszik, lenn a fürdő alján. Vagy 5 percet simán ott tudna maradni, hiszen a vízmágiája megengedné, de végül csak talpra áll, hogy kinn legyen, levegőt is kapjon. Nem köhög, még nagy levegőt sem vesz, csak haját fogja össze egy pillanatra, hogy kicsavarjon belőle egy kis vizet, majd el is engedi, és saját ajkához ér. Nem szólal meg, csak fájdalmasan néz a szellemre, de száján mégis kiszalad egy szó.*
-Sajnálom...
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 2:17 pm

*Bizony, a gyertyafény... Gyertya lángja rég nem éget, semmi nem fáj már... Mindenki tudja, milyen érzés halottnak lenni, aki látta már Tim Burton mesefilmjeit. A férfi valóban vizes lesz, úgy fest, de nem olyan vészes ez, hiszen ugyanúőgy úszik a vízben, ahogy testetlen fátyolként a levegőben. Mikor a lány rajta tartja a kezét, mégközelebb húzódik és az egyik kezét a lány kezére csúsztatja, ami éppen a melkasán van. Az érintése emberi, de azért még picit hideg és a szíve gyorsan dobog. Mikor egyre közelít a lány, nem húzódik el, nem emlékszik, hogy éltében volt e már szerelme, de holtában biztosan nem... De lehet holtan szerelmesnek lenni? Az ajkuk összeér, a szárnya átöleli őket, lassan, és a hosszú csók után... A hosszú, érzelmes finom csók után, megszűnik a varázslat, ahogy kiélvezhették. A szellem újra szellem, a teste eltűnik, és a szárnya is tökéletese eltűnik mellőle. Nem nyitja ki a szemét, még nem, mert a csóknál lehunyta.*
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 1:46 pm

*A lány szeme is csillog, mint az állat, és egyébkéntis a gyertyafényben minden egy kicsit misztikusabb, rejtelmesebb. Amikor a férfi teljesen emberi testet kap egy időre, méghozzá az ő érintése hatására, akkor figyeli az eseményetek egy kicsit, majd elmosolyodik. Elvégre ott ül a vízben egy szellemmel, aki most e síki testet kapott, és csurom vizes lett. A ruhái persze valószínűleg ugyanúgy lebegnek, mint minden anyag ezen a földön, és amúgy is... Minden olyan furcsa... Amikor azonban a férfi kicsit közelebb hajol hozzá, csak figyeli a tekintetét, figyeli az érzelmeit. Nem veszi le kezét Keith szívéről, ami most végre ismét dobog. Majd jobbját, ami még most is a férfi arcán pihen, egy kicsit hátrébb csúsztatja, a tarkója felé, és ajkával közeledik hozzá. És ha megengedi, lassan megcsókolja...*
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 1:33 pm

*Figyeli a pillantásaival a tevékenykedését, ahogy hozzáér, mikor végigsimít rajta, akkor a szája picit kinyílik, mintha szájtátva figyelné az eseményeket. Így amikor az ajkához ér... szóval, a szeme csillog, ahogy a lányt nézi. amikor a vízbe mártja a kezét, akkor egy időre eltűnik az "élő" mivolta, majd mikor újra hozzáér, a szívéhez, és érzi, igen érzi, hogya szíve valóban megdobban, az egész szellemteste meglebeg. Mivel a szívéből indulna a vér, így az egész teste egy kicsit élővé válik, de csak addig tűnik ilyennek, ameddig a lány hozzáér. Csupán addig, és nem tovább. Szépen fénylik a szentem, mintha angyal lenne, a szárnya is kirajzolódik, amit azonnal össze is zár, hogy ne lökjön fel vele semmit, habár semmit nem tudna, de mivel nem érti a helyzetet, inkább nem próbál meg semmihez érni. Kicsit közelebb hajol a lányhoz, csillogó szemeiben ott a köszönet, a meglepődés, a hála fénye. Érzelmek, egy szellem érzelmei. Gyűlöli a szellemeket, gyűlöl az lenni, így most midnen pozitív érzelem kiül finom vonású arcára. *
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 1:11 pm

*A férfi nem moccan meg, ami persze nem nagy baj, így Laura kicsit előrébb dől, és másik kezét is a férfi arcára teszi, és így már egy majdnem teljesen emberei arcot lát maga előtt. Az újabb szóra ismét elmosolyodik, és csendeben megismétli.*
-Csoda... *Majd még figyeli a szemeit, végigsimít az arcán, az orrán, a száján, de jobbját továbbra is az arcán tartja. Majd a köszönetnyilvánításra ismét nem válaszol, csak lesüti szemeit, és a vízbe meríti a kezét. Levegőjét visszatartja, tenyerét a férfi mellkasa felé fordítja, méghozzá a bal oldal fölé, majd egy pillanatra megáll. Pillantását ismét Keith arcára vezeti, majd egyszerűen hozzáér, hogy élővé tegye.*
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 12:56 pm

*Úgy tűnik, hogy amikor Laura ér hozzá, akkor a teste az érintésre.... materalizálódik? Vagy olyasféle történik, a furcsa viszont az, hogy amikor a szellem akart hozzáérni, nos, akkor nem sikerült ez a dolog. Nem moccan, nem akarja, hogy elmúljon a varázs, szíve, habár nem dobbanhatna, lassan megdobban az érintés miatt. De persze ez csak egy képzelgés, egy képzelt dobbanás. *
- Csoda... *Szólal meg, és érezheti a lány, ahogy az arca mozog, emberien, az izmai moccannak, ami nem lenne furcsa, ha nem tudnák mid a ketten, hogy csak egy lélek, csak egy szellem. Furcsa, hogy nem emlékszik az életére, és halottként most épp olyan, mintha élne. A halál utáni élet, de hogy miért tudja a lány megérinteni... Ez egy nagyon jó kérdés. * - Köszönöm... *Mondja még, de nem mondja, hogy mit. Talán a lány rájön... Már mióta lehet halott?... És most újra érzett. *
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 12:42 pm

*Laura szemeit le nem venné a férfi szelleméről, és amikor hozzáér, mintha nem is lepődne meg a tényen, hogy valódi bőrhöz nyúlt. De ki tudja miért van ez? Mert a lány biztosan nem. Persze lehet, hogy a daimon, vagy annak eltűnése szólt bele ebbe a dologba is. A kérdésre csak elmosolyodik, és immár egész tenyerével simít végig a szellem arcán. Majd egyetlen szót suttog.*
-Varázslat... *Arcán egy kis mosoly suhan át, és a válasz sem olyan egyértelmű, de mégis logikus. Persze a lány nem egészen a pálcával végrehajtható varázslatra gondol, hanem inkább az amolyan mesékben és tündérmesékben szereplőről.*
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 12:32 pm

*Énekel, azzal a szép, tünde hangjával, miközben figyeli, ahogy felnyílik a lány szeme, majd felé nyúl. Nem lép el, hiszen elviekben át kéne nyúlnia rajta, de nem ez történik. A fátyolos alak az érintésnél megkeményedik, mintha valóban képes lenne hozzáérni, valóban bőr lenne, élőlényként tapintható. A férfi kissé meglepődik, nem is kissé, de próbál nem elmozdulni, hátha megszakad a varázs, amit per pillanat nem is értenek. Talán azért van, mert Laurában szátszakadt lélek volt valaha, a daimonja miatt, de most a daimonjának a lelke... vagy eltűnt, vagy visszaszállt belé, de mindenképpen valami történt vele. És most... úgy fest, hogy sikerült megérintenie. A tünde persze azonnal elhallgat, de a szárnyak nem tűnnek el, csak élesebbé válnak.*
- hogyan lehetséges ez?...*Kérdezi, habár ő az idősebb, olyan 3-400 évvel, még is kérdez. Egy lassan 17 éves "kislánytól".*
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 11:41 am

*Igen, a megnyugtatás nem épp a legegyszerűbb, ha valaki meghalt, és főleg nem akkor, ha az igyekszik nyugtatni, aki meghalt... Minden esetre egy kicsit bólint a szavakra, bár nincs megelégedve magával, és a teljesítményével. Talán ha nem veszti el az eszméletét... Azért igyekszik elhessegetni a felkavaró gondolatokat, már amennyire megy. Lehunyja szemeit, és kicsit nyugodtan lélegzik, szeretné abbahagyni a sírást. A dal hallatán viszont kinyitja az egyik szemét, hallgat még egy kicsit, majd rendesen felül, és kicsit gondolkodva néz a férfi szellemére. Olyan ismerős neki ez az ének, de nem tudja honnan. A szárnyak megjelenésére viszont meglepődik, tekintetében tükröződik a gyertyaláng, és lassan, kit tudja milyen okból a férfi felé nyúl.*
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 11:29 am

*Figyeli a szemét, hogy mennyire sikerül az a megnyugtatás, de látszik, hogy körülbelül semmennyire. hozzáérne, de nem lehet, pedig jó lenne egy kis nyugtató ölelés... És egyetlen fegyvere, illetve amivel tud érintkezni, az a hangja.*
- Ne sajnáld, emlékszem, hogy megtettél mindent, és ügyes voltál. Hogyha meghaltam... Akkor az volt a sorsom, elkerülhetetlen lehetett. *Egy halk, tünde énekbe kezd, miközben megcsapja a fülét a lemondó ír szó. Nem tudja értelmezni, mint oly' sok mindenre, erre sem emlékszik a múltjából, csupán érzi, hogy nem éppen egy kedves kifejezés. A dal nyugtató, kellemes, tavaszias, harmatcseppeket és napkeltét idéző, idilli dal. Közel van a lányhoz, de csak fátyolos teste, és hideg kisugárzása az, nem egy élőférfi... Csak egy lélek. Tekintete újra csillan, miközben a hátán ahogy a fény felé úszik, szárnyak jelennek meg, halványan, lassan megjelenve.*
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 11:12 am

*Miután szépen elmondja, hogy mi történt a mai programon, nézi-nézi egy kicsit a szellemet, igyekszik megbarátkozni a gondolattal, hogy így is meghalt... Persze nem nagyon sikerül neki, magát hibáztatja, mint általában. Arra gondol, hogy talán többet is tehetett volna, talán ha nem sérül meg, talán ha jobb a mágiája... Azért a férfi szavaira felpillant a vízfelszínről, elvégre ha másra nem is, legalább rá emlékszik. És valóban, akkor, ott Laura emlékei szerint nem halt meg, de nagyon úgy tűnik, hogy sor került rá valamivel később... Végül csak megrázza a fejét, és vizes kezével törli meg a szemét.*
-Pedig én mindent megtettem... Annyira igyekeztem... Úgy sajnálom... *Suttogja bűnbánóan, kicsit összetörve, és maga elé mormol még valamit írül, amit persze a férfi ért, elvégre az ír nyelvtudás olyan gyakori...* -A fenébe... *Hangja kicsit dühös, ami persze érthető is.*
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Csüt. Júl. 01, 2010 10:54 am

*Visszahúzza a kezét, amikor látja, hogy a lány összerezzen, és zavarodottan leereszti, nem akarja hogy ennél is rosszabbul érezze magát a még élő. Az arcán szomorúság látszik, de nem a sajátja, hanem az, amit Lauráén lát, hogy síratja. Aztán... Megszólalni nem fog, inkább tekintetével végigméri a lányt, hallgatja a szavait, a zavarodottságot figyeli, ami benne is ott van. Ha nem lenne halott... hát, most fájna a feje a sok információtól. A történéseket hallva néha bevillan neki kép, Lauráról, amikor a hátára húzza, átöleli, megóvja, hogy ne találja el egy átok sem. És őt eltalálta egy, megsebződött a hátán, de nem mélyen, nem is vehette észre a lány. *
- Emlékszem valamire, emlékszem Rád. Csatára, mágusokra, de nem, nem haltam meg. *Megrázza a fejét, magára tekint, tapogatni próbálja fátyolos testét, s habár át nem nyúl magán, attól még éri, hogy nem hús-vér lény ő. * - Ne sírj értem, hisz csak akkor láttál először. *Mondja, kicsit csitítva, eléggé fájó-szomorú arckifejezéssel. *
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szer. Jún. 30, 2010 9:26 pm

*Remek, mindenki tudatlan, és zavarodott, és mit tudom én... A szavakra először csak összevonja a szemöldökét, és elhatározza magában, hogy el fogja meséli a mai történteket. Az utolsó kérdésre viszont az ajkába harap, és lenéz a vízre, majd egy kicsit bólint. Persze sír tovább, mert ugye meghalt valaki, akit ma mentett meg... Amint hozzáérnek, kirázza a hideg, hiszen a férfi szellem, szóval olyan hideg vízzel leöntés... De ez csak egy fél érintés, szóval annyira nem vészes. Majd a suttogásra kicsit bólint, és nekikezd a mesélésnek, elmond mindent, elvégre tudnia kell.*

//Faagy//
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szer. Jún. 30, 2010 9:12 pm

*Mikor a lány megriad, nem is kicsit, aztán beszélni kezd, megkérdezi miért szellem, a férfi kissé összevonja a szemöldökét, látszik, hogy ő is össze van zavarodva. Nem is kicsit.*
- Emlékszem a nevedre... Emlékszem rád. De semmi másra... Halott vagyok? *Ismételtene gy emlékkimaradás, szokása elfeljteni, hogy élő-e vagy holt, főleg, mert gyűlöli a szellemeket és az agya azzal védekezik, hogy nem fogadja el a szellemségét. Telejsen zavarodottan néz a lányra, majd közelebb "lép" és az arcához érne, letörölné a könnyeket. Feltételes mód...*
- Ne sírj... Ne sírj kérlek. *Suttogja, megnyugtató, tünde hangján, amihez párosul picit a szellemek sejtelmes hangja is.*
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szer. Jún. 30, 2010 8:58 pm

*Éppen elengedi magát, kicsit lejjebb csúszik, de nem akarja, hogy a haja vizes legyen, szóval annyira nem. Az első, elgondolkodó hangot nem is nagyon hallja, úgy elmerend. Majd amikor a víz hidegebb lesz, bár így sem hideg, egyszerűen kinyitja az egyik szemét, hogy körbenézzen, de a másik is kipattan, amikor meghallja a nevét, és meglátja, hogy mi ül előtte. Ráadásul a férfi még mindig szellem. Persze meghökkenése hamar szavakba torkollik, bár csak csendes szavakba... De még ez is visszhangzik a barlangban. Azért a névre lassan bólint.*
-De hiszen... Én ma megmentettelek... Hogy lehetsz... szellem?... *Nyögi ki, és lassan könnyek gyűlnek a szemébe. Az eszébe sem jut, hogy honnan tudják a nevét.*
Keith Callisto
Nem Játékos Karakter

Kaszt:

Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szer. Jún. 30, 2010 8:46 pm

*Egy szellem szállingózik a folyosókon, eléggé kitűnt a szeméből a fény, azért, merrt éppen enm érti a jelent, nem érti a múltat és mégannyira sem érti, hogy mi lesz a jövő. A szőke tünde férfi szépen lebeg errefelé, mikor meghallja, hogy Az ázott katona barlangja felől halk hang hallattszik. nem tudja mi az, vagy ki az, de lassan odaröpdes és érdeklődve összevonja a szemöldökét. Látszik rajta ahogy élőként szemléli a lányt, gondolkozva, mintha valami derengene...*
- Hüm... *Hallattszik az elgondolkodás, miközben közelebb lebeg, be a vízbe. És mint tudjuk, ahol a szellemek megjelennek, ott hidegebb van... A víz is hidegebbé válik, érezhetően. * - Laura? *Hallattszik a lány neve, na de honnan tudja?*
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szer. Jún. 30, 2010 8:32 pm

*Egy lány lép be a fürdőbe, egy hófehér törülközőbe tekerve. Ráfér a lazítás egy ilyen kaland után. Elvégre megmentett egy tünde férfit... Gondolatai errefelé kalandoznak, és a válla felé pillant, ahol régebben egy seb volt, hosszú, vágott seb, de amint visszatértek a jelenbe, eltűnt. Haja most fel van kontyolva, de eléggé összecsapottan néz ki, mégis jól áll a lánynak. Körbetekint az ezüstös fényben úszó, párás fürdőben, majd a burokkal elkerített helyre megy, és leteszi a törülközőjét. Fürdőruhája pedig elég vidám, de istenem, ha épp ezt találta meg. Egyébként mezítláb van, és így sétál végig, egyenesen a medencéhez, az arany fényt árasztó gyertyák között. Majd a meleg vízbe lép, és felsóhajt. Leül szépen a lépcsőzetes valamire, pont úgy, hogy a feje kint legyen, és a medence széléhez támaszthassa. Majd lehunyja szemeit, és igyekszik ellazulni, megnyugodni, még így is, hogy ismét lepergett előtte az élete...*
Lance Drevinor
Diák

Hozzászólások száma: 57
Msn: malachit93@freemail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Jún. 22, 2010 12:12 pm

*Lance végülis higgadtan kezeli a dolgot és igyekszik semmissé tenni ami közel sem biztos hogy összejön... Ha a lány és a daimonja elhúzódik ő halkan nyugodtan elereszt egy*- Ennyire leprásak lennénk?- *ezt főleg Nedirához intézi de meg lehet hallani.... az meg csodák csodájára válaszol, méghozzá elég szentelenül*-Csak te. Tudod Lance, többet kéne fürdőbe járnod! El sem tudod képzelni mien szívderítő látvány amikor valameik ruhadarabodat kergeted.-*Nedira tök elégedett magával és a rókát fikszírozza továbbra is. Lance pedig felsóhalyt majd igenrosszalló gonosz félmosoly kúszik az arcára, de le lehet szűrni hogy az nem valódi, csak egy ártatlan mimika.*-Mondcsak kishölgy! Nincs még felvágva a nyelved? Mert bizony örömmel megteszem!-*Nedira erre csak odafordul és nyelvet ölt, a fiú szemet forgat*-Örülök hogy megszólaltál...-*igen irónikusra veszi a hangsúlyt, majd lassacskán visszavókuszál a "kád" másik végébe préselődött párosra.*-őőő...hogy miért csinálta?...nos nem én mondtam neki.-*Nedira pedig rövid úton magához ragadja a szót*-Bocsássatok meg ha rátok ilyesztettünk. Nem ez volt a cél, csak kiváncsi voltam. És végülis részben igazad van. Tényleg helyes róka.-*Nedira csak kajánul vigyorog, de nem bántóan, Flame-et stíröli...egy kissé rámenős, ha úgy vesszük...Lance pedig a fejét fogja és igyekszik nem elnevetni magát.*-Ne haragudj mint láthatod egy kissé flúgosak vagyunk. És mellékesen ahhoz képest hogy nem vagy hozzászokva a beszélgatéshez, tündéri a szókincsed.-*semmi rosszándék nincs benne. Csak nem tud jelenleg komoly lenni.*

//Fagyasztás//
Elinor Rheia Lioness

Hozzászólások száma: 262
Kaszt:
Üzenőláda:

Nem barátaink kellemes ujjongásában, hanem ellenségeink vad ordításában halljuk meg a helyeslés hangját.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Kedd. Jún. 22, 2010 11:46 am

* Nem veszi észre ezt a félreérthető mozdulatot, talán azért, mert eszébe sem jut félreérteni. A nagy lazaságon kissé felvonja a szemöldökét, de megpróbál finoman fogalmazni, hogy olyannyira ne ijessze meg. Persze szívesen lenne olyan, amilyen, csak az a rókafi ott, nem engedi, és folyton nyomatja gondolatban, hogy kedvesen, kedvesen, kedvesen. *
- Nem vagyok hozzászokva a közvetlenséghez. Sőt, nem vagyok hozzászokva a beszélgetéshez. ~ Az ilyen túl közvetlen emberekből lesznek az árulók. ~ *Fut át az agyán a gondolat, ami sosem hagyja nyugodni. Hogyha a fiú harcos lenne, mint ő, akkor sem értené, mert nem ismeri a múltját, az érzéseit. Flame éppen felé tempózik, amikor a másik daimon elé kerül. Illetődve megáll, és nagy szemeit ráveti, majd mikor megnyalja... Lefagy. Annyira lefagy, hogy úszni is elfelejt és elmerül. Elinorba villámként csap az érzés, és ha kellemes is lenne, akkor sem engedi a mentalitása, hogy tetszen neki, ami történt. Azonnal a daimonért nyúl, kihúzza, és sokkalta távolabb kerül a párostól, mondhatni a "kád" másik feléhez. *
~ Elinor... Tudod, hogy daimonok között szabad egymáshoz érni. De hozzád nem! Neki nem! Nem is ismered, nem is ismerem, hogy mer hozzád érni? ~ * Látszik az arcán, hogy elvörösödik, de nem tudni, hogy méregtől, vagy szégyentől, mindenesetre a szeme szikrázik, de szó nem hagyja el a száját, csak nézi Lance-t és Nedirát. *
- Remélem jó okod volt erre, és nem annyi, hogy olyan helyes a daimonom, hogy muszáj volt megnyalni... - Elinor, hagyd, nem akart rosszat - Hallgass. *Csitítja le azonnal a daimonját, csak a sok év alatt megtanult nyugalom az, ami visszatartja, hogy ne indulatosan kérdezzen. *
Lance Drevinor
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Jún. 19, 2010 10:38 pm

*Nos Lance majdnem elröhögi magát, megadóan felemeli kezét a lány felé, bár egy kissé félreérthető magasságba emeli a kezét pedig semmit nem forgat a fejében aztnán le is ereszti őket, neki ez ugyan nem tűnt fel* -Igaz kissé elengedtem magam, bocs végülis nem ismerjük egymást, de jobbszeretek közvetlenebb lenni ha beszélek mint hogy tartsam magam a formaságokhoz.-*jelenti ki égy vállvonással és ismét elmosolyodik bíztatóan*- Pengemesternek?.. hm.. az szép, akkor nem csodálom.Hát hajrá! Légy a legjobbik!-*ezennel már tósztot is mondott végig mosolyog, örül hogy van társasága.És ezennel Nedira súlyosan közel merészkedik Flamehez, hajtja egyik hajtja másik oldalra fejét, rövidke hangot ad ki megnyilvánulás gyanánt...lefordítva felfogható dorombolós prüttyögésnek...majd Nedira habozás nélkül megnyalja egy röpke mozdulattal Flame orrát, erre Lancen végigfut a hideg inkább kellemesen mint bántóan és nagyjából olyan lendülettel fordítja fejét a daimonja felé hogy abba a nyaka is belereccsen*-...Nedira!!-*ez lesokkolta egy kicsit, senkinek nem csinált még ilyet*

//Fagyasztás//
Elinor Rheia Lioness

Kaszt:
Üzenőláda:

Nem barátaink kellemes ujjongásában, hanem ellenségeink vad ordításában halljuk meg a helyeslés hangját.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Jún. 19, 2010 10:17 pm

*Amikor megered a fiú nyelve, akkor Elinor arcán egy mosoly fut át, habár ez a mosoly inkább egy kis furcsálló pillantás, mint egy kedves, meleg mosoly. Ilyet nem sokan érdemelnek tőle, talán csak a daimonja, amikor kivételesen enm mennek egymás agyára az ellentétességükkel. A daimon visszafordul Nedira felé, aki még midnig nem szól, de már tuti, hogy daimon. Flame torkára forr a szó, amikor látja, hogy a daimon milyen szépen pislog rám. Csak visszapislog, zavartan, miközben gondolatban megkommunikálja a dolgot a gazdájával. A lány kissé odakapja a fejét a róka felé és úgy "beszélgetnek" * ~ Elinor, Elinor! Mi az? Ő most... Szemez velem? Ne butáskodj, csak... pislog rád. Vagy... Tudom is én, ez egy mosómedve én meg egy ember. ~ *Zárja le gyorsan, hiszen ezzel aztán tényleg nem tud mit kezdeni. Mikor a fiú rákérdez az edzésre, kissé összevonja a szemöldökét. *
- Ez a mondat már csak akkor hangzott volna szebben, hogyha egyenesen rákérdezel, hogy gyúrok e. De amúgy... Pengemesternek készülök, ezért fontos az edzés és a fizikai állóképességem. *A hangja nyugodt, szinte érzelemmentes, habár az elején azért még volt egy kis keserű rosszallás. Flame közben Nedira felé fordul és a vízben tempózva megszaglássza.*
Lance Drevinor
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Jún. 19, 2010 10:04 pm

*Lance előszőr a daimora aztán kicsit elkalandozva pillant a lányra azaz kicsit meglepettség tükröződik a fején , hát igen általában nyitott könyv az arca de aztán ismét elmosolyodik, ezúttal kicsit féloldalasan aztán szép sorban válaszolgat meg minden más. először a lánynak azután Flame-nek*- Ugyan nem kell sietni.-* hangja játékos* -Nem zavartok senkit és semmit.-*a mosómedvére pillant*-Ő Nedira, a daimonom.Nem kell zokonvenni tőle... nagyon keveset beszél, még hozzám se szól már egy jóideje!-*ezen önkénytelenül is megbotránkozik kicsit, de mindezek után bemutatkozik, körülbelül a beszívottak nyugalmával,*- A nevem Lance, eráról.-*fűzi hozzá és szórakozottan odanyújtja vizes mancsát a lánynak*- És ti? -*közbeszúr egy apró észrevételt is*- És amint látom szeretsz eddzeni.-*kis mosoly. Nedira pedig, nos ha a róka átpártol gazdájához, ő megy utána, egész közelevickél hozzá, néz rá nagyon szépen*
Elinor Rheia Lioness

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Jún. 19, 2010 9:43 pm

*Ha már szem színnél tartunk, Elinoré épp olyan színű, mint a haja, vagy inkább cseppet világosabb, a barna és az arany között játszik éppen. Lassan leül a fürdő szélére, ahogy beereszkedik a vízbe, a törölközőét a közelbe hajtogatta. Pillantásaival nyugodtan méri végig a fiú, figyelve őt, ki tudja, hogy miért. Illetve... csak ők ketten tudják, hiszen a diamon mániája a barátszerzés, ismerkedés, akármennyire gyengesége az ilyesmi Elinornak. Bizalmatlan, végtelelenül az. Amúgy a lány külalakilag nagyon csinos, karcsú, de minden porcikáján látszik, hogy izmos, de nem olyan, mint egy bádibilder, csak feszülnek az izmai és edzett. Flame kissé elkeseredik, amikor Nedira nem válaszol neki, ezért inkább gyönyörűen bemászik Lance elé, hogy őt kérdezgesse. *
- Ki vagy? Ő csak az állatod? Pedig egész diamon-félének tűnt. Még az illatotok is hasonló. *Csacsog a fiú sivatagi róka, amire Elinortó csak egy sóhajt kap.*
- Nem kell azonnal letámadni őket. Ha nincs szükség a társaságunkra megyünk is. *Először a diamonjához szól, majd felemeli a pillantásait az érdekes kinézetű fiúra, máshogy nem tudja jellemezni őt, aki nem szólt még túl sok mindent, nem mutatkozott be, vagy ilyesmi, pedig Elinor nem óhajtja elsőként megtenni.*
Lance Drevinor
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Az Ázott Katona Barlangja   Szomb. Jún. 19, 2010 9:22 pm

*Lance hallja hogy mégvalaki/k belépnek az ajtón, nem zavartatja magát dalolászik tovább, fél szemmel azért odasandít és kicsit végigméri nem feltűnően és nem is úgy mint valami kiéhezett állat, egészséges szemlélődést tart. Tekintetük találkozhat, Lance szeme fenyőzöld a bőre sötétebb árnyalatú haja egyszerű barna göndör kócos jelenleg vizes, arca pedig érdekes berendezésű, szemei inkább kerekek mint vágotak orrnyerge kicsit törött de laposabb arca csontos inkább átlagos mint szép,látszik rajta hogy félvér féle, füée hegye kikandikál a haja alól. A lányra emeli tekintetét ha az megszólítja és abbahagyja a dalolászást. Csak kezét emeli a levegőbe és "békét" mutatva a homlokához érinti két ujját kicsit mintha tisztelegne*-Szép estét hölgyem!-*üdvözli kissé szentelen hangon, de nem bántóan, rámosolyog. Nedira meg válaszképpen lerázza jobb füléről a vizet. Nagy szemekkel pillog. egyenlőre nem méltat szóra de a róka érezheti az érdeklődést*

Az Ázott Katona Barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Mesterséges Katona (Syngenor) DVDRip.1990
» Az Ázott Katona Barlangja
» Merlin barlangja
» Könyvtár és Könyvesbolt
» Jaakob