|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Pjotr Boljakov Diák

Hozzászólások száma: 110
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 6:02 pm | |
| *A változatosság kedvéért megint rá marad a szónok szerepe. Belép Zahari után, és behúzza Cassidyt is, ne mosolyogjon olyan ijesztően az utcán, elriasztja a falusiakat ezzel a gonosz kislány ábrázattal, akin tuti valami szörnyű átok ül. Leül, és udvariasan elhárítja a cukit* Jó estét urambátyám. Nos egy közeli iskola újságjába írunk cikket, és a főszerkesztő azzal bizott meg, hogy gyakorlásképpen dolgozzunk fel egy megtörtént esetet. *kezd bele. Pár szóban elmesél történteket, persze kihagyva honnan jöttek, és honnan tudnak a srácról.* A kérdésünk az lenne, hogy ön mit tud az esetről? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:56 pm | |
| Nem szokásom a célozgatás... *Mondja még Arnuilnak, mielőtt belépnének. Mikor ez megtörténik, a fiú és daimonja megállnak az ajtó közelében. Zahari a falnak támasztja hátát, és csendben figyeli az eseményeket. Ő csak akkor szól közbe, ha valamit nem talál helyénvalónak. Óvatosan hátralöki csuklyáját: Beltérben minek... Ahogy végignéz a társain, majd az öregen, és a medvecukron, baljóslatú érzés fogja el. Előre nyúl, felkap egy cukrot.* Ha nem haragszik... *Mondja az öregnek, majd bekapja. Ő szereti a medvecukrot, kellemes emlékek fűzik hozzá.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:51 pm | |
| Rám célzol Zahari? Akkor légy oly kedves és vigyázz rám !*mondja kissé talán lenéző mosollyal mely tünde mivoltából fakad. Aztán Pjotr kopog és elhallgat, lehúzza a fejéről a csuklyát, ne nézzen ki annyira különcnek, s ezüstös haját is füleire simítja, biztos ami biztos alapon. Az ajtót nyitó úriemberen egy pillanatra ledermed, érdekes látvány. AZtán se szó se beszéd egy kanapén találja magát, az orra előtt medvecukorral. Nem szeretei a medvecukrot ^^* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:47 pm | |
| *Egy erősen kancsal figura nyit ajtót. Hajlott hát, lehet minimum vagy 60 éves. Sejtelmes mosoly ül az arcán, valahogy mintha csak odafagyott volna.* -Oh...gyerekek, erre ritkán járnak gyerekek, gyertek csak be Frongis papához. *Betessékeli őket, meglehetősen udvariasan. Ha bemennek hellyel kínálja őket.* -Teát, teasüteményt? Bár a délutáni teához már késő van, igaz nem azoknál a flancos angoloknál vagyunk most. *Hangosan felnevet, kissé lónyerítésre emlékeztet nevetése.* -No miben segíthetek ifjoncok? *A szoba egész kicsi, csak egy másik kisebb szoba nyílik innen. Sok minden nincs, egy kanapé, egy kis asztal, az asztalon egy tál medvecukor...* // // |
|  | | Celadine Leatherweed Diák

Hozzászólások száma: 732
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:47 pm | |
| *A különválás gondolatát már csak azért sem támogatja, mert ő valóban félős. Főleg így, ebben a fenyegetően csendes sötétben, egy ismeretlen helyen. Nem is próbálja letagadni,de azért meg sem említi. A bolond házához érve rágcsálni kezdi a száját, mindig ezt csinálja ha ideges. Gondolatai vadul száguldoznak. Már most tudja, hogy nem ő fog beszélni, a végén még mindent elrontana. Ötlete sincs mit kéne mondani. Egyik lábáról a másikra állva várja hogy ajtót nyissanak* |
|  | | Pjotr Boljakov Diák

| Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:43 pm | |
| *Meglepődik, hogy Zahari ennyire sötétben van, túlságosan is kirí hófehér tájból. Miközben elindulnak, megrázza a fejét Arnuil felvetésére.* Szerintem sem jó ötlet különválni, hiszen olyan terepen vagyunk, amit nem ismerünk. Én nem mondom hogy félősek a lányok, embere válogatja. *közben elvileg odaérnek a bolond házához. Nagy levgőt vesz, majd kopog* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:39 pm | |
| *Zahari végül Williával, fekete farkasdaimonjával együtt kiszáll a kocsiból. Fekete csizmái belemélyednek a sárba, de ez cseppet sem zavarja. Fekete nadrágját leporolja, s felegyenesedik. Fejére húzza a csuklyát, s megigazítja fekte köpenyét. Végül felhúzza sárkánybőr kesztyűit.* Nem tudom, okos dolog-e szétválni... Elvégre együtt nagyobb erőt képviselünk... De én rátok bízom a döntést... Ám ha már szét akarunk szakadni, ne legyen olyan, hogy csak lányok egy csapatban... *Végignéz a lányokon.* Ne vegyétek sértésnek, de kicsit félősek vagytok... *Mondja elsősorban Arnuilnak. Willia néma csendben figyel.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:35 pm | |
| Legyen, de én amondó vagyok, elválhatnánk kettesével. Így gyorsabban haladhatnánk! * magyarázza mély, dallamos hangján, miközben szinte hangtalanul lépked, maximum éjkék köpenyének suhogása árulhatja el őt. AZ előzetes dolgokon jár az esze, különös az eset. Leginkább a némaság foglalkoztatja, nem egészen érti és ez zavarja.* |

| Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:31 pm | |
| *Neki aztán mindegy hova mennek, és amúgy is be kell látnia, hogy a többieknek igaza van. Elég idétlenül nézne ki ha csak úgy beállítanának a családhoz. Pjotr után ered remélhetőleg a többiekkel együtt. Próbálja kikerülni a sáros részeket mégis jó párszor belelép, közben azon gondolkodik, mit is mondhatnának Frongisnak* |
|  | | Pjotr Boljakov Diák

| Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:20 pm | |
| *Bólogat Zahari szavaira* Semmiképpen sem menjünk először a családhoz, őket hagyjuk utoljára, amikor már többet tudunk. Én is a bolondot, vagy Jozefin nénét javasoltam voltam. Akkor legyen ez a bolond, nekem elmondták merre lakik, mutatom az utat. Viszont nem tudom, hogyan kéne viselkednünk, hiszen azt nem mondhatjuk, hogy a kissrác osztálytársai voltunk, mert tuti belekérdeznek valami olyanba, amit nem tudunk. Szal.. ezen még agyalni kéne. *vállat von, majd elindul a célirányba, remélhetőleg a többieknek is megfelel ez. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:14 pm | |
| *Zahari is Jozef kocsiján érkezik. Végignéz társain, majd elgondolkodva néz végig a környéken.* Nem tudom okos dolog-e egyből arrafelé menni... Szerintem túl feltűnőek lennénk... *Mondja halkan.* Először valamivel többet kellene megtudnunk az köpenyes alakról. Épp ezért azt a Frongis nevű alakot kellene megkeresni először... Mit szóltok? *Kérdi, és várja a többiek válaszát.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:12 pm | |
| *Ő maga is kiszáll a kocsiból. Fekete sárkánybőr csizmája enyhén sáros lesz a latyakban. Összébb huzza magán éjkék köpenyét, mivel a nap már rég lebukott a horizonton s a hideg megint kezd a kabátok alá bújni. A csuklyát is a fejébe húzza, arcán komorság ül. Egyetlen ezüstös tincse csillan meg néha a holdfényben. Kezén is fekete bőrkesztyűt visel, köpenye zsebében pedig pálcája és egy kés. Íját ritkán hordja és túl feltűnő is lenne.* Ennyien állítsunk be oda? *kérdi Amayát kissé csodálkozva. Ésszerűbbnek tartja, ha szétválnak, így gyorsabban haladhatnak, bár nagyobb is a kockázat esélye.* |

| Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:10 pm | |
| *Cassy a többiekkel együtt érkezik, Jozef elkötött kocsiján. Sok pletykát hallott már, és semmi esetre sem akarja elszalasztani a kalandot. Fekete talárját összehúzza magán, miután leugrik a kocsiról. Elég lenge öltözékben van a hideg ellenére. Kicsit vacog is szegény. Mély levegőt vesz amit hosszan kifúj, s az így keletkezett, felszálló párában gyönyörködik.* - Én benne vagyok *Amaya mellé áll, és várja a többiek reakcióját is* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:06 pm | |
| *mikor megérkeznek lehuppan a kocsiról és megvizslatja a helyet* -Na jó gyerekek szerintem mivel tudjuk a címet menjünk tovább és ne álljunk meg... *majd visszahuppan és várja a többiek reakcióját* |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Valdon Szomb. Jan. 05, 2008 5:00 pm | |
| //No, szépen az udvari hokizást átugorva, mindenki vegye úgy, hogy ott találkoztatok, mivel hallottátok az iskolai pletykát, a halott kissárcról, és hogy Pjotr ma megy nyomozni, és jöttetek segíteni. Elkötöttétek Jozef kocsiját, és lám itt vagytok. Pjotr elmesélte, hogy eddig mi történt: Néhány Holtak őreis diák előtt megjelent egy 11 éves forma kisgyerek szelleme. A kissrácnak véres a feje...később a környvtárban kiderült, hogy a közeli mugli faluban, Valdonban halálozott el, kiesett a hintából szegény. Valdonban a kis csapat, később Szegvári Márk csatlakozásával többször is megfordultak, hátha kiderül, miért kér segítséget a Borgon Fantrov, azaz a kissrác. Beszélnek a temetőőrrel, aki szerint egy sötét köpenyes idegen alak minden este ellátogat a fiú sírjához. Az is kiderül, hogy a szülőket nem túlságosan hatotta meg a halál eset, viszont a fiú huga az eset óta nem beszél. A fiúk Vaszkon kocsmájában is járnak, ahol azt az infot kapják, hogy nem árt a szomszéd nénit, Jozefint sem meglátogatni, és hogy egy ember látta csak közelről az idegen férfit, a falu bolondja Frongis...de nem tudni, hogy ő mennyire szavahihető. A fiú családjának címét is tudjuk: Trondo utca 5.
Akik most játszanak a következők: Pjotr, Arnuil, Amaya, Amara és Cassidy...és talán Zahari beesik.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 7:34 pm | |
| *Thomas a rengeteg várakozás után a többiekkel együtt felugrik a kocsira és már szaguldanak is vissza az iskolába.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:24 pm | |
| * Amanda megunva a várakozást,felugrik a kocsira, majd a többiekkel visszautazik a kúriához.* |
|  | | Leonard Wyatt Diák

Hozzászólások száma: 1104
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:23 pm | |
| *A többiekkel visszamegy a Kúriához* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:22 pm | |
| *Kristóf mivel már 1.5 órája álldogál és még mindig semmi így fogja magát és visszamegy a többiekkel a kastélyhoz.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:20 pm | |
| //Értem  Egyébként láttam már ilyet olyan megoládssal is, hogy időn kívüli játékkal játszották. Egyébként Amanda, én úgy látom, hogy a mesének vége, úgyhogy én majd valamikor visszavezénylem a karim, de a sorrendet ha nem probléma már nem tartom be  Na, nem rondítok tovább offokkal  //// |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:20 pm | |
| //Ha akarjátok kijátszátok, hogy karik visszamennek, mert mit tudom én hideg van, vagy simán vegyétek úgy, hogy visszamentek.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:19 pm | |
| //Erre én is kiváncsi lennék,mer ennyi idő alatt mig irunk off-okat Márk is rég megirhatta volna a hsz-ét mivel ő jönne..// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:18 pm | |
| //Oké ezt megértem de most akkor mi lesz?// |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:17 pm | |
| //Ez most egy mese részlete, egy nyomozás, ami kb. le mehetett volna 1-2 óra alatt, hisz kb. egy helyszínre mentetek volna el. Én meséltem már le mesét 1-2 óra alatt. Az, hogy 1 óra alatt nem sikerül az udvarról Nellondba jutni, az teljesen nem reális, az meg főleg, hogy van választási lehetőség és mindenki rázza a fejét, hogy nem tudja. Az ilyennel csak a mesélő kedvét lehet elvenni.//// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Valdon Pént. Jan. 04, 2008 6:15 pm | |
| //ha megengedtek egy személyes véleményt: játszottam már ilyet máshol is, és semmivel sem voltunk gyorsabbak, mint most, ráadásul ott nem három-négysoros hozzászólások voltak. Ennek szerintem sok idő kell. Semmiképp sem egy-két óra.. leginkább egy délután, csak arra meg kinek van ideje? Nya mindegy, ez az én véleményem  // |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |