Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Valdon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 7:34 pm

*Thomas a rengeteg várakozás után a többiekkel együtt felugrik a kocsira és már szaguldanak is vissza az iskolába.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:24 pm

* Amanda megunva a várakozást,felugrik a kocsira, majd a többiekkel visszautazik a kúriához.*
Leonard Wyatt
Diák

Hozzászólások száma: 1104

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:23 pm

*A többiekkel visszamegy a Kúriához*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:22 pm

*Kristóf mivel már 1.5 órája álldogál és még mindig semmi így fogja magát és visszamegy a többiekkel a kastélyhoz.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:20 pm

//Értem Smile Egyébként láttam már ilyet olyan megoládssal is, hogy időn kívüli játékkal játszották.
Egyébként Amanda, én úgy látom, hogy a mesének vége, úgyhogy én majd valamikor visszavezénylem a karim, de a sorrendet ha nem probléma már nem tartom be Smile
Na, nem rondítok tovább offokkal Smile ////
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:20 pm

//Ha akarjátok kijátszátok, hogy karik visszamennek, mert mit tudom én hideg van, vagy simán vegyétek úgy, hogy visszamentek.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:19 pm

//Erre én is kiváncsi lennék,mer ennyi idő alatt mig irunk off-okat Márk is rég megirhatta volna a hsz-ét mivel ő jönne..//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:18 pm

//Oké ezt megértem de most akkor mi lesz?//
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:17 pm

//Ez most egy mese részlete, egy nyomozás, ami kb. le mehetett volna 1-2 óra alatt, hisz kb. egy helyszínre mentetek volna el. Én meséltem már le mesét 1-2 óra alatt. Az, hogy 1 óra alatt nem sikerül az udvarról Nellondba jutni, az teljesen nem reális, az meg főleg, hogy van választási lehetőség és mindenki rázza a fejét, hogy nem tudja. Az ilyennel csak a mesélő kedvét lehet elvenni.////
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:15 pm

//ha megengedtek egy személyes véleményt: játszottam már ilyet máshol is, és semmivel sem voltunk gyorsabbak, mint most, ráadásul ott nem három-négysoros hozzászólások voltak. Ennek szerintem sok idő kell. Semmiképp sem egy-két óra.. leginkább egy délután, csak arra meg kinek van ideje? Nya mindegy, ez az én véleményem Smile //
Pjotr Boljakov
Diák

Hozzászólások száma: 110

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:14 pm

//Egen... 6 óra óta nem csinálunk semmit, én is csak ülök itt, és játszani nem sikerül. Tök értelmetlen, ha nem olvassátok el normálisan a hírt, ha már jelentkeztek rá. Adtam én is két választási lehetőséget, erre mindenki csak bámul mint egy ötéves. Komolyan mondom, ne mondjátok meg senkinek, hogy prefik vagytok, köszi. A mesélésről pedig amit a kalandmester írt, majd lesz cikk, mert jelen esetben semmi értelme szervezett kalandot indítani, ha mondjuk Thomas is lelép útközben... Na mindegy, ez van. Tanultam én is belőle.//
Leonard Wyatt
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:13 pm

*Leo válaszol Pjort kérdésére*-Szerintem is előbb Josephinhez menjünk és utánna ha nem tudunk semmit akkor jöhet Frongis szóval egyet értek Amandával*mondja Leo*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:11 pm

//*Önbizalma és hite rohamosan csökken.* Több, mint egy óra telt el, és még azt sem sikerült eldönteni, hogy hova mentek, még Pjotr két lehetőséget is felvetett és úgy sem. *Megy kaparni a falat.*
Köszönöm szépen a mesét. Azt hiszem mára ez ennyi lett volna. Lesz majd egy cikk a következő újsában, hátha az segít. De ennek nem látom értelmét. Egy óra alatt nem juttok sehova, tök feleslegesen ülök itt lényegében. Annak meg nincs értelme, hogy Pjotr majd beszél, és majd megoldja, meg minden, mert akkor mesélhetek neki egyedül, és még gyorsabb is.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:10 pm

-Na jó, ezek szerint tévedtem a temetővel kapcsolatba * mondja, hisz ő is ember, követhet el hibákat..*
-Egyértelmű, hogy Pjort a vezetőnk, hisz ő ismerte leghamarabb a történetet, és ha én is beleszólhatok szerintem előbb Jozefinhez, az idős hölgyhöz kéne menni, ős talán szavahihetőbb mint Frongis a falu bolondja, és ha ő nem tud semmi érdemlegessel szolgánli akkor megpróbálhatjuk Frongist kifaggatni...de ez csak egy ötlet.. *mondja el saját egyéni véleményét miközben tőrét markolja egyik kezével a csuklyája keresztül. Kámzsája mint mindig most is fejébe van húzva..Várakozva tekint körbe a többieken...*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 04, 2008 6:11 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:09 pm

//Öhm... bocs, de usernek nemsokára mennie kell. Ha a mese vége előtt elmennék, akkor vegyétk úgy, hogy végig veletek van. Max fél óra és jövök.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:06 pm

*Thomas-nak hirtelen eszébejut valami.*
-Mi lenne, ha visszamenénk a kocsmába... Lehet, hogy vannak új információ, amik hasznosak lehetnek.*mondja*A család szerintem is ráér később. Nem hiszem, hogy meleg fogadtatásban részesülnénk.*mondja fintorogva.*
*Más nem jut eszébe. Csak várja, hogy a többiek reagáljanak az ötletre.*
~Most lehet, hogy valami értelmeset mondtam... Elvégre ott lehet, hogy új információkat tudunk szerezni.~
*Közben meghallja Kristóf ötletét.*
-Felőlem rendben. Nincs ellenvetésem. Akkor legyen Pjotr a vezetőnk.*mondja határozottan.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:05 pm

*Kristóf megtorpan és odamegy Pjotrhoz.*
-Oké akkor ne menjünk a temtőhöz.*mondja és ismét beszédre emelkedik Kristóf.*
-Aha hát szerintem a családra még nem kéne rátörni de akkor mit csináljunk vagy úgy mégis hol keresgéljünk?*kérdezi és zsebre rakja a kezét.*
-Na jó szerintem Pjotr legyen a vezetőnk mert azért mégis csak ő volt itt amikor ezek történtek.*mondja majd várja hogy akkor most hogy lesz.*

//Sorrend:Thomas,Amanda,Leo,Marko,Pjotr,Kristóf//

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 04, 2008 6:07 pm-kor.
Pjotr Boljakov
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 6:01 pm

*megrázza a fejét* De miért mennénk a temetőbe? Most mondtam el, hogy mit is tudtam meg a temetőőrtől, teljesen felesleges visszamenni. De érdekes lehet, amit a kocsmában hallottunk, azon kéne elindulni. Csak kérdés, hogy merre. Jozefin ez az idős hölgy legyen, vagy, a falu bolondja Frongis. Szerintem a családot még ne látogassuk meg, amíg nem tudunk többet. Na mit mondtok?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 5:58 pm

*Marko is szép lassan lekászálódik a kocsiról és msotmár elkezd gondolkodni azon, hogy esetleg csatlakozhatna valakihez, vagy valakikhez, de egyenlőre inkább marad egyedül hogy. Majd ha már unatkozik, amire nem lát túl nagy esélyt, akkor összeáll valakikkel. Vagy ha netalántán a temtőben kicsit betojna.. kitelik tőle... de azért próbál uralkodni magán..*
Leonard Wyatt
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 5:55 pm

*Leo leugrik a szekérről és odasétál Thomék mellé várja a többiekket hogy indulhassanak valamerre*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 5:55 pm

*Thomas ugrik le utolsónak a nemrég ellopott kocsiról. Miután földet ér, lesegíti Amanda-t is. Csak Pjotr-ra vár. Szeret tilosban járni. Amanda kezét nem engedi el. Olyan, mintha hozzánőtt volna. Miután Pjotr is leszáll, Thomas odafordul hozzá.*
-Akkor most merre?*teszi fel a kérdést, mert már egy kis izgalomra vágyik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 5:54 pm

* Miután sikeresen elkötötték a vadőr kocsiját, már meg is érkeztek Valdonba.
Egy kecses ugrással lent van a talajon, majd rápillog a többiekre, hisz ő a temetőt javasolná de nem biztos benne így , várja mások mit javasolnak. Rámosolyog Thomasra, majd Kristóf felé fordul hisz ő is a temetőt tűzné ki célnak*
-Javasolnám én is a temetőt, de még nem volt alkalmam elmenni oda, így az utat nem tudom *említi meg,majd várja a többiek ötleteit is.bár szerinte szinte biztos a temető, hisz a halott kidfiurol van szó akkor nyilván a temetőbe kell menni, dehát ha mégse az lenn a cél, ő már ezen se lepődne meg...*
Pjotr Boljakov
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 5:53 pm

//Emberek, nem írtok? Már 7 óra, pedig elvileg 6 kor kezdtük, és még semmit nem csináltunk... //
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 5:43 pm

*Kristóf érkezik meg Valdonba és amikor leszáll a kocsiról akkor kérdően néz a többiekre.*
-Akkor most a temetőbe ugye?*kérdezi és megáll egy fánál aminek neki támaszkodik.*
-Azt tudom hogy hol van a tmető de akkor oda?*kérdezi megint majd elindul arra hisz egy halott kisfiúról van szó így tuti ott lesz.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Valdon   Pént. Jan. 04, 2008 5:39 pm

//Lehetőleg gyors pörgős játékot kérek, itt már mindenképpen tessék tartani a sorrendet, én majd becsatlakozom, amikor szükséges. És mindenki frissítsen hsz küldés előtt.//

Valdon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next