Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Máj. 14, 2012 6:15 pm | |
| *Egy jót beszélget Cattal, majd szép kis kortyokban megissza a kóláját.* -Viszont nekem távoznom kell ha nem haragszol! Csak gy üdítőre jöttem be! Majd még biztos összefutunk, akkor folytatjuk ezt a tartalom dús beszélgetést! *mondja, majd kiissza az utolsó cseppeket is a pohárból, és visszaviszi a poharat és lerakja egy marék apró kíséretében, majd a bejárat felé indul, magára kanyarítja bőrtalárját, és elviharzik, elvegyülve az utca tömegében. |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Máj. 14, 2012 6:05 pm | |
| * Nem is foglalkozik az italával, szívesen a leskelődő pincér nyakába öntené. De türtőzteti magát, bár, nem hiszi hogy sokáig bírja. A kezében a ruhája szélét markolgatja, hogy ne vágjon valamit hozzá a hapsihoz. Elfordul az ablaktól és már látja is hogy egy ismerős alak közeledik felé. Méghozzá rég nem látott barátja Evandrus, aki látszólag vicces kedvében van. Ahogy Cat iszogatja a koktélt a ' cica ' szóra egy szalvétát kap az arca elé és nagyot nevet. Közben azzal küszködik hogy az innivaló ne jöjjön ki az orrán. *- Szia, hú, sok minden. Ülj csak le. * Húzódott egy kicsit arrébb hogy Evandrus is letudjon ülni. * |
|  | | Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Máj. 14, 2012 5:26 pm | |
| *Felszabadulva lépdel a Barlang pub felé pálcájával a kezében. Haja enyhén kócos a süvítő széltől, és hát hófehér inge is meggyűrődött egy kicsit. Fekete farmerja csizmaszárába tűrve feszül végig a lábszárán. amikor belép a pubba, fekete bőrtalárját a fogasra akasztja, majd a pulthoz lép. Útközben lekezel az esetleges ismerősökkel, majd kér egy pohár kólát fekete szívószállal, majd egy szabad asztal után kezd el kutatni. amint nézelődik a sorok között, észrevesz egy Zöld hajú hölgyikét Cat Morgan személyében, majd hozzá lép, és vicces kedvének köszönhetően poénkodva is üdvözli.* -Szia Cica! Miau a helyzet? vársz valakire, vagy esetleg helyet foglalhatok? *kérdi, majd ha a lány nem hajtja el, leül vele szembe és rágyújt egy cigire, és megkínálja vele a lányt is.* |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Máj. 14, 2012 5:05 pm | |
| * Cat sétál érdekes cipőjében a Nedavia pub felé. Nem sokszor járt itt, de nem egy rossz hely. A jeniliába meg nem akar menni a múltkori botrány miatt, amiben ő is szerepet játszott. Kihívó ruháján most igen sok volt a dísz, és egyéb ékszerek. Hajában két szép virág szerű csatt, és lábán egy furcsa cipő. A ruhája pedig... hát.... meglehetősen kihívó. A pincér meg is bámulta de ő villámló tekintettel utasította vissza. Csoda hogy nem ordította le a fejét. És mostantól ügyel arra, hogy ő attól a pincértől ne kapjon semmilyen szolgálatot. Ezért inkább maga sétált a pulthoz. Kért egy adag narancsos löttyöt, mert alkoholt semmiképpen sem akar inni, és ez az egyetlen olyan ital amiben nincs. De azért vígan keres magának egy kényelmes helyet. Nincsenek sokan, ezért szabadon választhat kedvére az ülőhelyek közül. Nincs senki akit ismerne jelenleg itt a helyszínen. Egy kissebb négy személyes asztalkát választ az ablak mellett. Nincs jó idő, ezért látja ahogy a szél tépdesi a fák levelét. Így ül magában, csendesen és nyugodtan, közben figyeli az utcai járókelők morajlását. * |
|  | | Belwar Gilneas Frostburn Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 38 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 12, 2012 7:02 pm | |
| * Trixi felvetett egy ötletet, ami tetszett a fiúnak, tulajdonképpen jó hangulatban volt és akármerre szívesen sétálgatott volna még a lánnyal, úgyhogy elindultak kifelé a barlang pubból. Kifelé menet még beszélgettek pár szót a buliról, és Belwarnak egyre jobban tetszett az ötlet. Úgyhogy komolyan fontolóra vette a dolgot, ha már ő nem is a testvére biztosan tudna pár emberkét és akkor legalább neki is több ismerőse lenne. Nem olyan jó úgy itt lakni, hogy nincs egy ismerős arc. Legalább már ismeri Trixit. Szóval együtt elindultak a szökőkút felé, mert még semelyikőjük nem szándékozott hazamenni, és az idő is elég kellemes volt ahhoz, hogy járjanak egyet. * |
|  | | Angyal Ágnes Beatrix

Hozzászólások száma: 90 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 12, 2012 6:48 pm | |
| *Valóban a leányzó baromira örülne egy kisebb fajta házibulinak az agglegénylakásban, de úgy tűnik, hogy Gil-t annyira nem ihleti meg a dolog. Pedig tényleg nagy bulit lehetne csapni, tutira minden Nezabaros diák elmenne. Vagy legalábbis akiket meghívnak. Trixi agya már lázasan pörögni kezd, de hamarosan le is állítja magát, hiszen nem az ő lakásáról van szó és kétszer sem biztos, hogy Gil örülne egy ilyen bulinak. Visszakozik is a srác, hogy még csak dobozok vannak meg ilyesmi.* - Annál feelingesebb. *vigyorodik el Trixi, végól a vigyora kissé alább hagy és csak mosolyogni kezd.* - Természetesen ez csak egy ötlet volt. Amúgy meg úgy zajlik, hogy viszünk sütiket, rágcsálni valót, innivalót meg piát, benyomunk néhány tök jó zenét és kész. Mindenki jól érzi magát. És így te is tudnál ismerkedni és barátokat szerezni. Persze, ha nem vagy annyira nyitott, akkor lehet, hogy nehéz lenne... *gondolkozik el kicsit Trixi és sajnálkozva pislog Gil-re, majd megereszt felé egy kedves mosolyt.* - De azt hiszem, neked ez még túl nagy falat lenne. No meg nem hiszem, hogy Nezabaros pólyásokkal akarsz bulizni. *neveti el magát a lány. Lassan befejezi a vacsorát, így készülődnek, hogy sétáljanak egy kicsit. Trixi örül a meghívásnak, hiszen jól elvan Gil-lelm kedveli a srácot. Szóba kerül a srác öccse is, akinek elárulja a nevét.* - Exan Frostburn? *ismétli meg Trixi és kissé elködösödik a tekintete.* - Olyan ismerős... *motyogja halkan, bár nyilván Gil tündefülei könnyedén kiveszik a szavakat a hangzavarban is. A lány csak megrázza a fejét és ismét mosolyogva néz a fiúra.* - Valószínű, hogy óráról ismerem. *magyarázza meg a gondolkozási időt.* - Nem akartam felmenni, csak a kapuid kísérni! *csattan fel harciasan, de viccelődve a lány. Ki kéri magának, hogy azt hiszik róla, hogy minden pasi lakásába fel akar menni.* - Tópartos hely? Hát nem tudom. A fő téren van egy szökőkút. *vigyorodik el a lány, majd lassan kisétálnak a pubból.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 12, 2012 6:35 pm | |
| * Trixinek egyből beindította a fantáziáját az agglegény lakás, hogy milyen jó bulikat lehetne ott csapni, Belwar csak értetlenül vakarja a fejét, neki még soha nem jutott eszébe ilyen ötlet, de ha mégis szervezne akkor sem ismerne senkit innen, sem a környékről, sem az iskolából. Belwar még soha nem vett részt ilyesmin úgyhogy nem tudja elképzelni milyen lehet egy házibuli, kérdőn néz vissza a házibuli hallatán, bár méretét tekintve biztosan elférnének ha bulit akarna szervezni, de a fiú zárkózott ilyen szempontból, vagy csupán azért mert nem is tudja milyen az.* - Hááát tudod, tényleg nagyon friss még a lakás, úgyhogy még csak dobozokat pakolászok a házban. Csak az alapvető berendezések vannak meg egyelőre, a többit majd utánam küldik otthonról. Viszont én nem voltam még soha házibulin, hogy zajlik egy ilyen? * Ilyen szempontból tudatlan a fiú, de annyira nem zárkózik el a témától. Trixi nyíltan kijelenti, hogy ő ilyen kíváncsi és barátkozós.* - Le sem tagadhatnád. * hátradől a székében és közben rámutat a lányra.* - Háát én sajnos nem rendelkezem ilyen jó tulajdonságokkal, tudod nehezen bízom meg az emberekben, talán ezért nincsen sok barátom, akiket mondjuk egy házibuli alkalmából meghívhatnék.Eddig úgy elvoltam a saját magam kis világában, és most, hogy ideköltöztem kezd ez változni. * Mondja őszintén a lánynak akivel rövidebb ideig újból találkozik a tekintete. * - Akkor suliban lenni még kényelmes is, ahogy hallom. Akkor fontolóra veszem.. ha ennivaló is van, mert nem vagyok valami jó szakács. * Visszagondol a legutóbb elkészített makarónijára, és kirázza a hideg. Trixi közben érdeklődik Gil öccse felől.* - Hát ő allidonos, úgyhogy nem valószínű, de egyébként Exan Frostburn * Válaszolja a lány kérdésére és kíváncsian várja, hogy vajon ismeri e. Órákról talán már látta egyszer kétszer biztosan. Trixinek miután elfogyasztotta a húsos tálját egyetértett, hogy a hely már túl hangos is meg füstös is és már fel is vette a kabátkáját és várta a fiút. Belwar is felállt szép lassan, a lány kérdésére, hogy merre sétáljanak csak vakargatja hegyes füle tövét, nagyon nem ismer itt semmi helyet, de ő valami kis vízparti sétányra gondolt először. Trixi viszont a hazakísérést vetette fel, amit Belwar csak viccnek vett, szélesen elvigyorodott ő is.* - Hehe, ha komolyan kérdezted volna, sem vendégképes most még a ház, amúgy én nem vagyok nagyon ismerős errefelé. Van valamerre vízpart melletti hely? * Pislog kérdőn zöld szemeivel a lányra.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 12, 2012 6:15 pm | |
| *Trixi egy kellemes szemkontaktussal jelzi Gil-nek, hogy ő bizony örülne, hogyha többször futnának össze az iskolában meg minden, de úgy tűnik, hogy a tünde srác jól elvan itt a városban a kis melójával és az...* -Agglegénylakás? Hűű! Nem akarsz rendezni egy bulit? *vigyorodik el Trixi, hiszen el sem lehetne képzelni jobb helyet egy kis mulatozásra, mint Gil üres lakását. Ott aztán lehetne inni, meg zenélni, bulizni meg minden félét, amit csak szem és száj kíván. Trixinek be is indul a fantáziája, ahogy ismét találkozik a tekintetük, de végül a lelkesedése alább hagy, ahogy a korokról kezdenek el beszélni. Kiderül, hogy Gil szülei is túl vannak a 300-on, Trixi viszont nem rég töltötte a 19-et. Mekkora kontraszt! De ez valahogy imponál a lánynak. Mikor Gil közli, hogy az az érdekes az emberekben, hogy csicsergősek, Trixi felnevet.* - Na igen... Én alapból olyan kíváncsi vagyok, szeretek megismerni embereket - és tündéket. *biccent a fiú felé titokzatosan mosolyogva Trixi és ismét kicsit rajta tartja a tekintetét.* - Igen, 18 éves kortól vagyunk nagykorúak. De általában huszonévesen az emberek még suliba járnak meg ilyesmi. Én is a nagybátyámnál lakok igazából, szóval ő tart el meg minden. Bár itt a suliban nem kell annyira eltartani, hiszen kapok kaját, meg fekhelyem is van, úgyhogy... *vonja meg a vállát a leányzó és tovább eszegeti a tányérján maradt husikat, bár már nem sok van neki. Trixi érdekesnek tartja, hogy Gil vélának vélte, hiszen nem tartja magát annyira szépnek. De igazából nem is foglalkozik olyan sokat a külsejével, csak él, öltözködik, ahogy neki tetszik és kész. Ezért tudja magáról, hogy vannak nála sokkal szebb leányzók is, és ezt meg is jegyzi Gil-nek is, hogy elég sok véla van a suliban.* - Az öcséd? Nocsak, találkozhattam már vele? Hogy hívják? *kérdez rá Trixi kíváncsian, majd mikor Gil felhozza a sétálás ötletét, Trixi szeme felcsillan.* - De persze, hogy lenne kedvem! Igazából nekem is kicsit hangos ez a hely most már. *tolja el maga elől a tányért. Feláll, kifizeti a húsostálját, majd felveszi a kabátját és kérdőn néz Gil-re.* - Merre akarsz sétálni? Hazakísérjelek? *vigyorodik el szélesen Trixi.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 12, 2012 6:03 pm | |
| * Elmélyed gondolataiba, igazából nem olyan nyitott fiú ő, a lány nem is tud róla, hogy a mai nap kivételezve van vele, talán sajátos stílusa, jelleme az ami miatt Belwar most beszédesebb és csevegősebb mint máskor.Régen mindig olyan volt, de az a betegsége előtt, és azóta már több évtized is eltelt. A barna lány kérdésén elgondolkozik.* - Azt hiszem tetszik nekem a mostani életem, tudod jó szabadnak lenni, tetszik, hogy saját házam van, egyedül lakom nem otthon és nem kell suliba járni. * Beszéd közben kezével imitálja a mondanivalóját.* - Úgyhogy egyelőre nem fogok jelentkezni. Persze nagyon vonz a mágia és minden ehhez hasonlatos erők, és bőven lenne mit tanulnom, amivel megkönnyíthetném saját magam életét.* Gondolkodik el a fiú, nem tudja elképzelni magát az iskolapadban, megrázza a fejét, hogy elhessegesse ezeket a gondolatokat.A barna szempár aztán kizökkenti és veszi a lapot, hogy a lány örülne ha az iskolába járna, neki is egyre jobban tetszene az ötlet, de az még sok elintéznivalót vonna maga után és egyelőre Gil szereti a saját maga kis agglegénylakását ahova nemrég költözött.A vén szatyros kijelentésre a leányzó bájosan elmosolyodik inkább mint sem zavarba jönne, Belwar döbbenetét is átváltja inkább a derűs mosoly.Trixi következő kérdésére csak hevesen bólogat.* - Nem zavarsz egyáltalán, sőt élvezem, tudod a tündék nem olyan csicsergősek mint az emberek, ez érdekes bennetek. ~ sőt vonzó~ * Gondolja magában a fiú, közben egyik tenyerével támasztja meg fejét az asztalnál. Talán az emberek rövid életideje miatt akarnak túl sok információt magukba gyűjteni ezzel a mérhetetlen kíváncsisággal? Elmélkedik tovább magában a fiú, közben lehet, hogy tekintete tovább elidőzik az éppen eszegető leánykán. Aki közben el is árulta saját életkorát.* 19? Szép kor. Nálatok ez már felnőttkornak számít ha jól tudom. * Közben a lány hozzáteszi, hogy dedós lenne a fiúhoz képest, Gil elereszt egy szelíd mosolyt, ő ezt nem így gondolja. A szülei valamiért nem szeretik a többi fajt, eléggé tünde centrikus az egész család, Belwar valahogy ebből a neveltetésből kimaradt, vagy inkább csak járja a saját útját. A barna leányzó nem véla, Belwar kérdően néz rá, hiszen a külső vonások arról árulkodtak volna neki, de ha jobban belegondol akkor a belső nem, a vélák nem lennének ennyire nyitottak. A két szempár találkozik egy időre, eltelik pár másodperc..* ~ ajjaj mondani kéne valamit..~ - Sétálni nem lenne kedved esetleg? nekem személy szerint sok volt ez az itteni füst. * Veti fel az ötletét, persze csak miután a lány is elfogyasztotta a rendelt ételét. Gil már ki is fizette a pincérlányt.* - Nem sok tünde van? Az iskolába pedig biztosan járnak, én tudom, a testvérem is oda jár. * Válaszol még a lány utolsó kijelentésére.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 12, 2012 5:36 pm | |
| //Bezony, olvadunk!//
*Érdekes, hogy a tündét nem vették fel a Nezabarba, Trixi nem gondolta volna, hogy egy betegség ennyit nyom a latba. Még jó, hogy ő egészséges - vagy legalábbis azt hiszi magáról. És hogy ő is beteg, ezt nem sokan tudják, csak akik már találkoztak a lány mindkét énjével. És ezekből nyilván elég kevés van, mert Trixi elég ritkán jön elő. De mivel Ági most szerelmi válságban van, így most Trixi a domináns, hiszen szeret élni, kedveli az embereket és a kalandokat és mostanában tényleg minden annyira szép és jó a lány számára. Ezért kicsit elszomorodik, mikor Gil a betegségéről kezd el beszélni, hiszen nem szereti, hogyha az emberek betegek, vagy valami ilyesmi.* - De most hogy meggyógyultál, felvételizel a Nezabarba? Vagy tényleg úgy érzed, hogy dolgozni kellemesebb? *kérdezi meg Trixi a dolgot és mélyen a fiú szemébe néz. Mintha ezzel azt akarná jelezni, hogy ő bizony frankón örülne neki, hogyha Gilt gyakrabban láthatná a folyosókon, vagy éppen az órákon. Tiszta jó lenne! De nagyon úgy érzi, hogy a fiú talán már idősnek tartja magát ahhoz, hogy iskolába járjon, habár az köztudott, hogy a Nezabar igen jó színvonalú iskola, az órák tananyaga messze meghaladja a többi varázslóiskola tananyagát. Szóba kerül természetesen az idő is, és Trixi megjegyzi, hogy ő bizony nem akar megöregedni, és "vén szatyor" lenni, hiszen abban már nincs semmi jó, semmi érdekes. Lehet, hogy akkor még tudna valamit kezdeni magával, de amint az ízületei feladják a szolgálatot és már csak maga alá tud sz@rni, onnantól kezdve abszolút nem akar majd élni, hiszen nem lesz minek. Trixi állja Gil tekintetét, ahogy a vén szatyros kijelentésre a fiú ránéz. Nem pirul el, egyszerűen csak bájosan elmosolyodik, afféle titokzatos, pajkos mosoly jelenik meg az arcán. Majd Trixi ismét kérdésözönt zúdik a fiúra, aki úgy tűnik, hogy egyelőre nem bánja, de lehet, hogy lesz majd egy pont nem sokára, amikor elküldi Trixit a búsba. De egyelőre még készségesen válaszolgat a lánynak, így meg is válaszolja, hogy hány éves a legidősebb tünde.* - 316? Atya világ! *hűl el Trixi és kikerekednek a szemei és hogy ne nézzék annyira hülyének, inkább ismét a kajájával kezd el foglalkozni és eszik néhány falatot. Majd jön az újabb válasz a kérdésére, miszerint Gil szülei is túl vannak már a 300 éven. - - Az igen! Akkor lehet, hogy pár év múlva már ők lesznek a legidősebb tündék, akiket ismersz? *mosolyodik el Trixi kedvesen, hiszen elég kellemes az, hogyha a szülőkre néz fel az ember, márpedig hogyha ők a legidősebbek, akkor azért az már jelent valamit. Ismét elkapja a lány Gil fürkésző tekintetét és elmosolyodik.* - Hogyha zavar, akkor nyugodtan szólj és már itt sem vagyok. De tényleg érdekelnek a tündék. Hogy mit is csináltok ti 300 éven keresztül. *mosolyog a lány és ismét bekap egy falat húst. Már a fejében van az újabb kérdést, de most Gil is feltesz egyet, mire Trixi elneveti magát.* - 19 vagyok. Én 1992-ben születtem. *jelenti ki a lány mosolyogva és kíváncsian várja a reakciót, amit kivált ez az évszám Gil-ből.* - Tiszta dedós vagyok hozzád képest. *nevet a lány. A kérdés második felére viszont kicsit meglepődik, majd megcsóválja a fejét.* - Hát, nem tudok róla, hogy véla lennék. No meg nem is vagyok olyan szép, mint egy véla. Hogyha a suliba járnál, akkor tuti látnál néhány szép leányzót, akik vélák. Van belőlük egy pár. Teljes véla, fél véla, negyed véla... Van választék bőven. *nevet Trixi, majd kedvtelve, csillogó szemmel időzik el a tekintete a fiú arcán.* - De tünde nem sok van... *szólal meg. Olyan, minta a szavakat csak úgy a saját akarata nélkül mondta volna az ajka, így kicsit bele is pirul a dologba és lesüti a tekintetét.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 12, 2012 5:22 pm | |
| // Olvadunk //
* Valóban a fiúnak nem mond semmit az Eramir szak, csak szeretné. Mert szeretett volna az iskolába jelentkezni, de ez sok ok miatt még egyelőre nem jött össze neki. Trixi kijelenti, hogy számára igenis sok a 70 év, nem meglepő, Belwar nem szokott az időn gondolkozni, hiszen nagyon sok áll még előtte, bár igyekszik úgy élni, hogy minden percét hasznosan töltse, a 70 éves szatyor hallatán, a smaragd zöld szemek elkerekednek.De aztán eszébe jut, hogy hát az emberek nagyon gyorsan öregednek.És életidőtartamuk jóval kevesebb egy tündéjénél.* - Vén szatyor? * Ahogy a lányra nézett, valahogy nem tudta elképzelni, hogy valaha is elcsúfítaná őt a kor, ki is jelentette, hogy nem is szívesen élné meg azt a kort. Belwar ehhez nem nagyon tudott hozzászólni, ilyenről ő még nem is hallott, de kezdenek összeállni neki a mozaik darabkák, hogy talán tündének lenni jobb.* - Hány éves a legidősebb tünde akit ismerek? *Ismételi el a kérdést, és elgondolkozik, közben a székével hintázik.* - Azt hiszem 316 éves volt szerencsétlen férfi amikor belehalt a szerelmi bánatába.De ez már egy emberélettel ezelőtt volt. * Talán furcsán hangozhat Trixinek, hogy emberéletekben méri az időt, csak próbálta jobban szemléltetni. A kíváncsi lány aztán különböző kérdések seregével árasztja el a fiút, lehet, hogy máskor zavarná, hiszen nem olyan nyitott a fiú, ma valamiért még is kivételt tesz, szimpatikus neki a lány tündék iránti érdeklődése. Ő is sokra tartja a népét, és szívesen is beszél róla.Abbahagyja a hintázást a székkel és elmosolyodik.* - A szüleim már több mint 300 éve ezen a világon élnek, de még ez sem számít nálunk idős kornak. * Lekönyököl az asztalon és úgy folytatja tovább a válaszolgatást. - Kíváncsi egy lány vagy te. *Vallja be őszintén közben fürkésző tekintettel figyeli a lányt.* - Na persze, ne érts félre, ez kedves. * Mondta közben ő is ivott egyet frissítőjéből.* - De az emberek mind ilyen kíváncsiak? Persze ez jó, mert így tanulnak, és nyitottnak kell lenni a világra.Bár nem illik megkérdezni, és te mennyi idős vagy? Te sem vagy ember ha nem tévedek akkor véla vagy? * Kérdi, mert a lány arcvonásait leginkább egy véláéhoz tudná párosítani.*
|
|  | | Kyra Ea Qoun Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 11 Kaszt: 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 5:52 pm | |
| - Nos, igaz. Kevés embert hívtam meg egy italra életem során, de maga valamiért kivétel. * Kacsintott a férfia, és kortyolgatta tovább italát, mag csak szépen ki nem ürült a pohár. * A következő kijelentésre felvonta mosolyogva szemöldökét. * - Hmm, milyen furfangos kijelentés. Hát rendben, meggyőztél. Most töltöm huszadik élet évemet. Miért mennyinek nézett volna engem? Mellesleg, én olyan 18 évesnek nézlek. * Valóban a fiú tényleg nagyon fiatalos kinézetről tanúskodik. Persze nem biztos, de Kyra így látja. Sőt, esküdni merne rá. Köszönés képpen mosolyog a fiúra miután az kifizeti az italokat, és feláll a székéről. * - Nos, azt hiszem én most távozom. Örülök hogy összefutottunk, remélem találkozunk még. * Biccentett azzal lassú léptekkel távozott a kocsmából. Scott is felkerült azoknak a személyeknek a listájára akiket nem fog elfelejteni. Ezzel a gondolattal haladt tovább, egészen a házáig. *// Köszi a játékot, nagyon tutin játszod a fiú karit  // |
|  | | Scott André Nellondi polgár
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 5:23 pm | |
| -Az igazat meg mondva a pezsgő nem tartozik a kedvenc italaim közé. De nem minden nap hívja meg egy ilyen csinos hölgy az embert egy italra. Egy kicsit tiszteletlen lennék, ha visszautasítanám.*Válaszol mosolyogva majd bele, kóstol az édes nedűbe, ami talán egy kicsit fejbe is kólintja így hirtelen.*nocsak ez egy kicsit talán nagy korty volt nekem.*Mosolyog a nőre.*Hány éves vagyok? Hm, nem is tudom. - Tudom persze illetlenség meg kérdezni egy hölgyet a koráról, de ha te meg mondod milyen idős, vagy és milyen idősnek nézel engem, akkor talán elárulom.*Rejtélyes mosollyal fejezi be a mondatát közben a pincért, keresi tekintetével, hogy merre van. Ha meg látja, int neki, hogy fizetne. *Így a hölgynek az italát ö maga álja most. Tudják sokan róla, hogy az hozza zavarba, ha egy nő fizet neki, így amikor teheti inkább a hölgyek előtt, rendezi a számlát ki.*Így nem kerül kellemetlen helyzetbe, avagy zavarba.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 5:13 pm | |
| - Nos, már egy kis ideje itt lakom. Igazából csak egy hete, de ismerem a várost, mint a tenyerem. * Nézett ismét a fiúra. Valami nagyon fiatalos benne, bár nem néz ki öregnek. * - Ha szabad megkérdeznem hány éves? Nagyon fiatalnak tűnik. * Vonta fel ismét szemöldökét. * - Szívesen segítek körbevezetni. Bármit megmutatok, mondjon egy helyet, és én elviszem. * Ajánlotta fel a segítségét. A következő mondatra széles mosoly húzódott arcára. * - Én csinos hölgy? Nocsak. Köszönöm. * Egy kicsit zavarba jött, de nem mutatja ki. Egy ügyes illúzióval elrejti ilyes fajta érzéseit. Nem akarja ezt más tudomására juttatni, a végén még akárkit zavarba hozna. Ezért is oly komoly és sejtelmes a mosolya, mintha valami rosszban sántikálna. * - Ön csendesebb típus? Nahát, miket tudok még meg eme szép délutánon. * Fejtette ki kedves véleményét. A fiú mosolyára természetesen visszamosolygott, aztán intett a pincérnek. * - Kér valamit? * Kérdezte, és magának rendelt még egy pezsgőt, persze plusszban egyet is amit oda tolt Scott elé. Majd a sajátját is kortyolgatni kezdte. * |
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 4:49 pm | |
| - Nos Ea régóta lakik ezen a környéken?*Kérdezi a hölgytől közben az italát, kortyolja, amit a pincér most hozott ki neki.*Tekintetével néha az ajtó felé pillant, hogy kik érkeznek, és kik távoznak.*~Ahogy így elnézem estefelé elég sok fiatal, fordul meg ezen a helyen. Milyen furcsa. Nincs kitéve sehova, hogy 18 alattiak nem lehetnek itt~gondolja majd a hölgyre, tekint.*- Én a minap költöztem ide erre a környékre és a mai napot szántam arra, hogy felfedezzem a vidéket, mit merre találok. - Hiszen mennem kell majd a hivatalba is bejelenteni, hogy mikor költöztem ide.*Fejezi be mondandóját.*Remélem, az nem zavarja, hogy ilyen sokat jár a szám. - Általában csendesebb típus vagyok, csak ha ilyen szép hölgy a társaságom, akkor nem áll be csak a szám.*Mosolyog rá Eánra és ki villantja hófehér fogait.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 4:35 pm | |
| * Az igenleges válasz hallatára hogy leülhet már pakolt is volna le a székre, de fiú még a széket is kihúzza neki. * - Nahát, milyen illedelmes. * Mosolygott kicsit sejtelmesen. * - Kyra Ea Qoun vagyok, szólítson Eának, vagy ahogy tetszik. * Felvonta a szemöldökét a következő kérdésekre. A szép hölgy kifejezésre ismét megjelent arcán a rejtélyes, kiismerhetetlen mosoly amit oly gyakran ábrázol. * - Nem félek a rablóktól, sem a sötét alakoktól. Nem vagyok az az ijedős sikítozós fajta. * Vallotta be őszintén. A cigi füstje egyáltalán nem zavarja, viszont nem szereti. Nem bagózik, nem is fog. Nem illik nagyon a személyiségéhez. * - Köszönöm nem kérek. * Utasította el az ajánlatot, inkább most sem próbálja ki a cigit. Pezsgőjét kavargatni kezdte, és egyik kezével rákönyökölt az asztalra, és a pohár tartalmára meredt. Csak ült némán, persze komoly arckifejezéssel. Véla vonásai tisztán látszanak, hisz meglehetősen szép nő. * |
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 3:58 pm | |
| *Tekintetével először is végig méri,hogy ki ez a szép idegen majd csak utána válaszol.*Persze hogyne.*Áll fel és húzza ki a széket az idegen hölgynek.*Scott André vagyok.*mutatkozik be neki.*- Mi járatban van egy ilyen füstös helyen egy ilyen szép kisasszony?Nem fél esetleg,hogy részeg ember letámadja vagy éppen ki rabolják?*Szegezi neki a legelső kérdést közben a Whiskyjét kortyolgatja.A nadrágja zsebéből elővesz egy szál cigarettát és rá gyújt.*- Remélem nem zavarja a cigaretta füst,vagy esetleg megkínálhatom egy szállal?*Kérdi és egyből elő is veszi a női cigarettát. Ami miatt elég sokszor meg is szólták az ismerősei, hogy Női kinézete lesz és van a cigaretta végett.*Miközben várja, hogy a hölgymény bemutatkozzon és válaszoljon a kérdéseire addig tekintetével a pincért, keresi és int neki, hogy hozhatja a következő pohár Whiskyjét.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 3:39 pm | |
| * Egy illuzionista nő sétál végig nellond utcáin. Saját magát kihúzva és elegánsan, ahogy egy vélához illik. Szépen lassan veszi lépteit, és egyszer csak megtorpan. Egy kocsmát vél felfedezni az egyik kis utca vége felé. Igaz, nem szokott iszogatni meg ilyenek, de valamiért nagyon csábító ez a hely. Befelé menet egy pincérre lesz figyelmes. Gondolja, ő lesz az első préda aki szépen lassan belesétál a kis csapdájába. Kyra ma igen csak gonoszkodós hangulatában van, bár ez gyakran jellemző rá. Nem tud ellen állni véla képességeinek, bár, igazából ezt nem is bánja. Int egyet a pincérnek köszönés képpen, aki látszólag fel is figyelt jelenlétére. Lassan, hogy lehetőleg mindenki észrevegye elkezd sétálni a kocsma rozoga padlóján. Persze aztán rádöbbent hogy nem is nagyon neki való ez a stílus, inkább egyszerűen kedves marad, hisz általában az, de meggyűlhet vele a baja akárkinek. A pultostól kér egy pohár pezsgőt és asztalt keres. Semmi kedve egyedül ücsörögni, és hamarosan meg is pillant egy fekete hajú fiút, aki magányosan üldögél. A pohár két ujja közé van téve, és úgy megy az asztalhoz. Közben mosolyog, hogy talált társaságot. * - Elnézést, leülhetek? * Vonta fel kérdően a szemöldökét. Ezt jobbnak látta ha megkérdezi, mert egy idegen emberhez csak nem illik csak úgy odaülni. * |
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Máj. 11, 2012 3:26 pm | |
| *Nem rég kötözött a Nellod nevezetű faluba, ami egy varázs iskola mellett található. Napszemüvegét lazán a fejére helyezte és úgy indult el, hogy meg ismerkedjen a környékkel és tudja, majd később mit hol talál.* Öltözéke fekete ujjatlanpóló, farmer halász nadrág. Éj fekete haját a tarkóján összefogva hordja. Szeme olyan kék, mint a legsötétebb tenger.* Járásáról néha lerí, hogy milyen laza néha meg is jegyzik, hogy nem esett még eddig szét. A szórakozó negyedben ballag, mikor feltűnik tőle nem messze a Nedavai barlang-pud.*~Pud barlang? Nem éppen ideális hely egy ilyen Diákokkal teli szórakozó negyedben de megéri benézni. Olyan hívogatóan hat.~Gondolja, majd belép a bárba.*Szemüvegét a fejére helyezte és úgy tekintett szét a kissé füstös szórakozóhelyen ahol most kevés vendég lézengett.*~Így még nagyon jó is, mert könnyen találok helyet magamnak~gondolja és egyből egy-két személyes boxban foglal helyet.*Tekintetével a Pincért keresi, majd int neki. Ha oda ér hozzá leadja a rendelést és ki is, fizeti, persze a fizetséget megtoldja egy kis borra valóval is. A pincér meg is köszöni a bőkezűségét és egyből ment is vissza a pulthoz a rendelt italért.*Addig, míg az italát nem viszik neki, rá gyújt egy cigarettára. Aki jól ismeri, az tudhatja róla, hogy ö úgymond koca dohányos, ami annyit jelent akkor gyújt rá mikor ideges. De akkor képes egy-két dobozzal elszívni egymás után.*
|

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 1:30 pm | |
| *Szóba kerül a Nezabar - hiszen miért is ne kerülne szóba? És szóba kerülnek a szakok is. Gil rákérdez, hogy Allidonos-e a leányzó, de sajnos Trixinek el kell keserítenie a srácot, ugyanis ő Eramir-es, amit mellesleg nagyon szeret. A jelleméhez illik, de a kasztjához annyira nem. De persze ez soha nem is zavarta őt. Ez van, ezt kell szeretni. Szóba kerül Gil betegsége is, ami elég komoly, de azt mondja a srác, hogy már kigyógyult belőle, úgyhogy Trixi ennek örül. Habár nem tudja, hogy mi is volt a betegség, nem kérdez rá, hiszen valószínű azért nem mondta el a srác, mert nem publikus, a leányzó pedig nem fog erőlködni. Kiderül, hogy a srác már több mint 200 éve él a Földön, ami azért igen szép kor. Trixi poénból rá is kérdez, hogy magázza-e a srácot, habár csak 25 évesnek néz ki kb. De még milyen 25 évesnek. Hűha... No de mindegy, ez nem is ide tartozik, a lényeg, hogy Trixi eléggé meglepődik a dolgon és rá is kérdez, hogy bizonyára sok helyen járt már a világban a srác. * - Nekem igenis sok. Én örülök, ha megélem a 70 évet. *jelenti ki Trixi mosolyogva, majd kicsit elgondolkozik.* - Bár belegondolva lehet, hogy nem is akarok olyan vén szatyor lenni, aki maga alá pisil meg ilyenek. Kiráz tőle a hideg. *rázza meg magát valóban Trixi és tovább folytatja a kajálást, hiszen tényleg elég éhes.* - Hány éves a legidősebb tünde, akit ismersz? *tesz fel egy érdekes kérdést a leányzó. Van még néhány ilyen a tarsolyában, de hát nem akarja egyből ellőni a legtöbbet.* - ÉS hány évesek a szüleid? vannak már 400 évesek? *kérdez megint Trixi és kíváncsian várja a reakciót. Nem érzi magát pofátlannak, úgy van vele, hogyha pofátlanul sokat kérdez, akkor Gil feladata az, hogy leállítsa. Lehet, hogy rossz felfogás, de hát ez van. Gil elárulja, hogy talált magának melót, valami pakolósat.* - Uh, hát az elég fárasztó. Én biztos nem pakolgatnék állandóan. De persze, te tudod. *nevet Trixi és belekortyol a hideg jegesteájába.*
//Fagy// |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 1:11 pm | |
| * Trixi mintha nem értette volna a fiú kérdését, és elgondolkozott azon, hogy vajon jól ejtette e ki a háznevet, amiért így meglepődött, de végül vette a lapot. A lány házneve igazából nem sokat mondott neki, egyelőre nem ismeri annyira az iskolát, de nagyon kíváncsi és egyszer kétszer már járt is bent, de akkor is kis időre. Nem lepődik meg viszont azon, hogy nem hallott még betegség miatti elutasított felvételről.Több mint valószínű ha tudna a betegségről akkor instant megértené, viszont abban a percben távozna is az asztaltól, úgyhogy ezt inkább magában tartja, amúgy sem tud róla senki, csak a szűk családi kör. És immáron egészségesen és vidáman járkálhat nellod utcáin, lükantropia átok nélkül. Kicsit elmered gondolataiban de egy fejrázás kíséretében rendezi vonásait és ismét kitisztult tekintettel néz a lány felé. Mókás lehet viszont az olyan betegség amiről mindenki tud, kivéve a gazdája, ilyen szempontból hasonlóak az asztalnál ülők. A különbség csupán annyi, hogy Belwaré "kicsit" veszélyesebb volt.* - Öh.. hát képzelheted, hogy én mennyire.De valóban nem volt komoly.. * Füllent a fiú, de tereli a témát, most jókedve van valamiért, és ezt még a múltja sem rontja el. Éppen belekortyolna a frissítőbe, amikor is Trixin látja az újabb meglepődést a kora hallatán, így vissza is teszi az asztalra.És nevet ő is.* - Tegeződjünk ha kérhetem.. és maradjon köztünk.. mindig letagadok egy pár évet. * Suttogja a végét, mintha szégyellnie kellene, kinézetre 25 évesnek tűnt. A nagyon sok idő hallatán csak legyint.* - Ugyan, az még nem olyan sok, még fiatal vagyok. * Válaszol, majd elgondolkozik a halandó fajokon és kezd összeállni neki a mozaik kép, hogy vajon miért oly érdekes nekik a tünde nép.* - Hát valóban láttam már egy két dolgot, de még sok helyre szeretnék elmenni. És természetesen az idő még sokáig a rendelkezésemre áll.* Talán kicsit erélyesebben sikerült válaszolnia az utolsó kérdésre, sajnos ez egy olyan tulajdonsága amit nem tud elnyomni magában.Csak figyeli a leányzót, ahogy nekiáll az ételnek. A "farkas" éhes vagyok kijelentésre, kicsit rátör a köhögőroham. Nem nagyon szereti azt az állatot, aki jobban ismeri tudhatja is, hogy miért. Azt, hogy Trixi nem szereti a whiskyt érthető, hiszen nem egy lányos üdítő. A kalapos leányzó aztán érdeklődik a munkája felől.* - Egyelőre kisegítő vagyok egy ilyen barkácsboltnál, pakolászok, szerelek. Én egyáltalán nem vagyok lusta, úgyhogy azt hiszem jó is nekem ez a munka. használhatnék mágiát is, de jobb szeretem saját magam összerakni a dolgokat. * Mondja mosolyogva.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 12:39 pm | |
| *Habár Trixi nem éppen társaságot keresett, ő is örül, hogy akadt valaki, akivel elcsevegheti az időt, amíg a finom grillezett hústálát elfogyasztja, hiszen már jócskán benne járunk az ebédidőben és a leányzó is éhes. Trixi még soha nem járt itt, de ez nem is gond, mivel sejti, hogy mostantól többet fog ide jönni, mert tetszik neki a hely. Van benne valami kellemes titokzatosság, no meg az illatok is nagyon jók, bizonyára az ízek is hasonlóak. Örült, hogy egy ilyen kellemes és különleges valakit fogott ki, hiszen Trixi még soha nem látott tündét. Érdekes, mert valóban igen sokfajta lény járkál az iskolában, de Trixinek még nem sikerült találkoznia senkivel, aki valamiféle különleges jegyet hordott magán. Viszont a lány igencsak kíváncsi és izgatott Gil lényének mivoltától és szinte már záporozzák agyát a különböző kérdések, amikre valószínű, hogy sor fog kerülni valamikor. Természetesen Trixi egyből kiszúrta a fiút, hiszen már magában a szőke fürtök is igen feltűnőek, de a füle az, ami egyből leleplezte őt a lány előtt. Így hát Trixi lelkesen és kíváncsian telepedett le a fiú asztalához, aki úgy tűnik, hogy hasonló lelkesedéssel és kedvességgel fogadja őt. Hamarosan meg is történik a bemutatkozás és Trixi is biccent, hogy megjegyezte a Gil nevet, bár elég érdekes neve van a fiúnak. Olyan különleges, mint ő maga. Gil kérdésére, miszerint "allidon?", Trixi felvonja a szemöldökét. Először nem is érti, hogy mit akar a fiú ezzel, de néhány másodpercnyi csendes, meglepett pislogás után koppan a dolog, elég hangosan.* - Ja.. Ó, nem én Eramires vagyok. *mosolyog Trixi, hiszen szereti a szakját, igen különleges, bár jósként talán jobb helye lett volna a naxeldirben, de mindig is vonzották az elemeket és a természet, hiszen azt is fel lehet használni jósláshoz. Hamarosan felveszik a rendelést, majd Trixi megkapja, hogy miért is nem tanulhatott Gil a Nezabarban. Betegség? Nocsak. Ilyet se hallott, hogy betegség miatt nem tanulhat valaki az iskolában. Ő az élő példa rá, ugyanis ő is beteg, csak éppen ő nem tudja magáról, mégis itt tanulhat. Lehet, hogy elég sok bosszúságot okoz vele mindenkinek, de hát ez van, ő ilyen, így kell szeretni.* - Értem. Hát, örülök, hogy meggyógyultál. Ezek szerint nem volt olyan komoly. *mosolyodik el Trixi és látszik, hogy komolyan is gondolja, amit mond. Mikor Gil kijelenti, hogy 215 éves, Trixi szeme kikerekedik.* - Tyűűűha. Ne magázzam esetleg? *kérdezi nevetve a lány, habár nem gondolja komolyan.* - Az nagyon sok idő. Akkor gondolom már rengeteg helyen jártál és sok mindent láttál. Nem is értem, hogy miért akarsz tanulni.*csóválja meg kíváncsian, elgondolkozva a fejét Trixi. Hamarosan meg is érkezik Trixi grilles hústálja is, Gil whiskey-jével együtt, így nyálcsorgatva veszi kezébe az evőeszközöket.* - Ne haragudj, de farkaséhes vagyok. De attól még hallgatlak. *mosolyog a lány és be is kap egy nagy falat husit, hozzá pedig rizst. * - Én személy szerint nem szeretem a whiskey-t. És jól látod, itt még soha nem jártam. *mosolyog Trixi, miután lenyelte a falatot, amit a szájába vett. * - És milyen melót kaptál itt? Mit dolgozol? Én is gondoltam, hogy eljövök valamelyik boltba, vagy pubba kisegítőnek, de az az igazság, hogy túl lusta vagyok hozzá. *neveti el magát Trixi, majd miközben vájra a választ tovább fogyasztja az ebédjét.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 12:22 pm | |
| * Örült, hogy nem kellett tovább egyedül ücsörögnie és a társaság is kellemes. Egy pillanatra el is felejti a legutóbbi rossz emlékeket amiket itt töltött. A leányzó aztán közli, hogy még soha nem látott tündét, ez elgondolkodtató, bár nem tudja, hogy milyen diákok járhatnak a nezabarba, de biztosra vette , hogy színes a paletta, tehát mindenféle érdekes faj megtalálható, elég ha csak testvérére gondol.Imponáló viszont a leányzó tudatlansága és kíváncsisága, fiatalkorára emlékezteti.Végül is nem meglepő ha egyből feltűnt a lánynak, hogy különleges , hiszen szőke fürtjei közt látszanak hegyesebb fülei.Egy két diákkal már találkozott nellodban.* ~ Úgy tűnik itt mindenki ilyen barátságos és nyitott~ * Könyvelte el magában a dolgokat, a kézfogást közben persze viszonozta, és illemtudó a fiú, ő is bemutatkozott.* - Én szintén kedves Trixi, Belwar Gilneas Frostburn, engem pedig inkább Gilnek hívj.* Közben kérdésére választ is kap, a házakkal ugyan nincs tisztában, egyedül az allidont ismeri azt is csak öccse miatt, aki szintén pár hónapja jár még csak ide.De azért rákérdez,mert amiket eddig leszűrt, hogy az itteni diákok többnyire ismerik egymást.* - Allidon esetleg? * Kérdi, majd kicsit hátradől a székében, hosszú lenne elmagyarázni, hogy mi okból is nem vették őt fel és valóban annyira nem publikus információ ezért szűkszavúan csak ennyit válaszol.* - Betegség. * Mondja majd mosolyt erőltet magára.* - No persze már kigyógyultam belőle, szóval annyira nem komoly az egész, most is egészségesen ülök itt az asztalnál.Talán jövőre felvételizem, bár ki tudja.. Most, hogy ideköltöztem egyelőre jól elvagyok így és munkát is találtam.Úgyhogy ez egyelőre még kiszámíthatatlan.. meg aztán.. * Előredől egy picit és magához húzza a whiskyjét.* - Azt hiszem túlkoros lennék már tanulni a 215 életévemmel. * Fejezi be utolsó mondatát kicsit halkabban mintha szégyellné de aztán egy jóízűt nevet a tudaton, hogy talán már túlkoros és kinőtt az iskolából, jobban belegondolva nem is biztos, hogy jó tanuló lenne. Ő inkább az a rossz fiú kategória, testvérével ellentétben. Belekortyol a whiskyjébe, amikor Trixi elismerő pillantást vet felé.* - Itt adják a legjobb whiskyt, ezért szoktam ezt kérni. * Válaszolja szórakozottan.Majd Trixire pillant.* - Gondolom nem gyakran jársz erre a jó helyre. *Kérdi közben a poharat forgatja a kezében.* - Személy szerint nekem ez az egyik kedvenc helyem, annak ellenére, hogy még nem nagyon ismerek nellondon más szórakozóhelyet.A Jenilia teaházban jártam már, de az valahogy nem nekem való. * Gondol vissza az ott töltött percekre, jobb szereti inkább az olyan helyeket amik sötétebbek, izgalmasabbak, mint pl ez a barlang pub.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 10:29 am | |
| *Trixi valóban néhány másodpercig csak áll a füst előtt, hiszen álmában sem gondolta, hogy egy ilyen ijesztő füst mögött ilyen fantasztikus hely lakozik. De valóban kellemes meglepetés érte, így immár csorgó nyállal néz körbe és falja a szemével a dolgokat, hiszen rengeteg finomság van ott és lassan ebéd idő is lesz. Bár ahogy Trixi elnézi, ez is afféle Pubszerű hely, ahol iszogatnak is az emberek. A pincérnő igen elfoglalt, így Trixi más elfoglaltságot keres magának és ezt meg is találja egy tünde fiúban. Imádja a tündéket, mindig is érdekes lénynek tartotta őket és elképesztő, hogy mennyi ideig élnek és ezalatt mennyi mindent tudnak tenni. A lány határozott léptekkel siet oda a fiúhoz, köszönti, majd csatlakozni szeretne. Ezt persze meg is kapja, úgy tűnik, hogy a tündefiú igen csak meglepődött, hogy mit is akar egy kalapos tőle. Kis értetlenség is megjelenik az arcán, amit Trixi nem igazán tud hova tenni. Néma párbeszéd folyik közöttük a tekintetük segítségével, majd végül megszólal a fiú. Ki is húz egy széket Trixinek, amin a leányzó kicsit meglepődik, habár tudja, hogy a tündék nagyon kifinomult és tisztelettudó lények. Egy apró biccentéssel és egy kedves mosollyal köszöni meg a helyet, majd le is telepedik a tündével szembe. A kérdésére is természetesen kap választ, habár nem gorombát, pedig valami olyasmire számított. Trixi zavarában kicsit elneveti magát és talán egy kicsit el is pirul.* - Még soha nem láttam tündét, úgyhogy nekem igenis különleges vagy. Örülök, hogy találkoztunk. Angyal Beatrix vagyok, de kérlek hívj Trixinek! *nyújtja át az asztalon a kezét a leányzó és be is mutatkozik, hiszen ezt így szokás. A pincérnő lassan feléjük sétál, de a tündesrác még egy kérdést tesz fel.* - Igen, itt tanulok. Nem régóta, csak néhány hónapja, de élvezem. Miért nem vettek fel az iskolába? *kérdezi egyből Trixi kíváncsian, de a választ a rendelés után kaphatja csak meg, ugyanis a pincérnő már ott is terem náluk. A tünde rendel egy whisky-t, mire egy elismerő pillantást kap Trixitől.* - Ejha, ilyen korán? *neveti el magát és a pincérnőhöz fordul:* - Én egy grill-hús tálat kérek meg valami hideg limonádét, vagy jeges teát, vagy valami ilyesmit. *adja le nem túl határozottan a redelést Trixi, de a pincérnő biccent és már el is tűnik. A leányzó ismét a tündéhez fordul:* - Szóval miért nem vettek fel a Nezabarba? *kérdez rá és eszébe sem jut, hogy ez esetleg nem publikus információ.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 10:05 am | |
| * A füstös ködből aztán Belwar egy újabb vendég érkezését veszi észre, egy barna hajú lányét. Aki kíváncsian körbetekint, látszik, hogy még nem járt erre soha.* ~ Biztosan nezabar diák ~ * Gondolja, majd újból a pincérlányra tekint bosszúsan aki még mindig elég elfoglalt.. Nem elég, hogy múltkor kiöntötte a sörét, még most sem dolgozik rendesen. A tünde is elgondolkozik azon, hogy odasétál a finom illatozó sült húsokhoz.Gondolataiból aztán az imént érkező lény zökkenti ki. Aki elég barátságos. Belwar hirtelen csak pislog, nem számított társaságra de kellemesen csalódott. Mintha az arcán a meglepettséget vélte volna felfedezni.Nem értette a lány izgalmának tárgyát, de lehet, hogy az embereknek ez tetszik, vagy szimpatikus nekik ha tündét látnak. Gondolja magában majd elmosolyodik.* - Hogyne! Foglalj csak helyet. * Mondja és kihúz egy széket a lánynak, aki rögtön meg is kérdezi kíváncsiságának tárgyát, hogy a fiú tünde e? Belwar még jobban elmosolyodik, vele nem szoktak ilyen nyitottak és barátságosak lenni jól esett neki ez az érdeklődés.* - Igen az volnék, vicces, hogy ez a halandó embereknek ilyen érdekes. * Teszi hozzá mosolyogva a csinos lánynak. Végre ráér a pincérlány is és elkezd sétálni az asztalok között.* - Nezabaros diák vagy igaz? Nem sok mindenkit ismerek errefelé, nemrégen költöztem csak ide. Az iskolába nem vettek fel sajnos. * Kezdi a társalgást és végre a pincérnő eléri az ő asztalukat is.Vidám mosollyal néz rájuk és várja a rendelést.* - Egy whiskyt. * Kicsit bágyadt de aztán észbe kap, hogy az asztalánál helyet foglal egy hölgy is.* - Kérsz valamit esetleg? * Kérdi a kalapos leányzót.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|