|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Maria Thekla

Hozzászólások száma: 164 Msn: helgafarkas@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Júl. 12, 2011 1:33 pm | |
| *Riánk jelenik meg,barátnőjét,Tylinet keresve.Írt neki egy levelet,hogy itt találkoznak.Végül meg is pillantja,másik bartosnéjával,Allal egyetemben.Odasiet hozzájuk,Alt megöleli,Ciqualát kicsit megsimizi a hátán,Tylinet nagy mosollyal köszönti.Közben int nekik,hogy jöjjenek csak,üljenek le.Boldog,hogy két barátnőjével egyszerre találkozott.Bár magánélete nincs rendben,de barátokban nem szenved hiányt.* -Sziasztok!Na meséljetek,mi újság? *kéri őket,és kezét térdére teszi,és vár.Ha a két lány nem jönne ki jól egymással,erővel leülteti őket,Alt maga mellé,vagy Tylinet,legrosszabb esetben közéjük ül.Csak néz mindkettejükre,és reméli,nem egyszerre kezdenek el beszélni,nem kapnak össze,és nem lesz semmi baj.* -Al,Ciquialát vidd kicsit arrébb Tylinetól.Nem szereti a daimónokat.* mondja,remélve,hogy két legjobb barátnője nem kap össze.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Júl. 12, 2011 1:16 pm | |
| * Puffogó viperaként robban be Tyline Blanchard. Egyenes a fürge pataktól jött ide. Alaposan felbosszantották őt, ezért ragasztotta rá user a puffogó vipera kifejezést. A kezében még mindig ott szorongatja a barátnője levelét.* ~ Ria imádlak. A legjobbkor írtál. *Gondolja a szőkeség majd elviharzik egy ismerős mellett. Kicsit meglöki, mire visszafordul.* -Bocsánat nem volt szándékos. Te biztosan a Naxeldir egyik prefektusa vagy. Tyline Blanchard vagyok. Azt hiszem már találkoztunk a vidámparkban. Meg szerintem már máshol is összefutottunk. Tényleg sajnálom az előbbit csak felhúztak meg találkozóm van, és egyszerűen nem figyeltem. Még egyszer bocsánat. *Mondja a lány, majd idegesen körbepillant.* -Ismersz egy Maria Thekla nevű lányt? Úgy volt, hogy találkozom vele. *Kérdezi Al-tól. Idegesen kapkodja a fejét hátha megpillantja Riát.* ~ Nagyon remélem, hogy felbukkan. *Néz maga elé, majd lassan rájön, hogy beszélgetnie is kellene, de egyszerűen nem talál témát.* |
|  | | Ciara de la Fresque

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1740 Msn: ciaradelafresque@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Nezafüggö keresi játszótársát....
"Ha hiszel önmagadban, nem érhet kudarc!"
"Mindenkivel történnek varázslatos dolgok, csak sokszor fel sem fogjuk hogy az épp az volt."
"Hibáink kezeléséböl ismerszik meg, hogy milyen az igazi jellemünk."
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Júl. 12, 2011 12:47 pm | |
| *Al mint mindig, most is csak sétálgat az utcákon, egy sima egyszerü ujjatlan halványsárga kánikula van rajta s egy bokasaru, oldalán pedig daimonja lépked. Keresztbe vetve Al-en van még kedvenc tértágított tasója is, amiben mindenféle dolog van, többek között egy váltás ruha, varitárgyai, törei és minden egyeb, még könyv, pergamen és örökösen iro tolla is nála van. Szóval ha csak unatkozik, akkor belenyúl és kivesz amit csak akar, nem cipel súlyt, meg ilyesmi, ezért is volt jó hogy volt otthon, de hamarosan majd megint készül, csakhát nem tudja mikor, jó lenne majd akkor ha ez a sok kellemetlen dolog végre elenyészik a múltba. Mikor igy sétálgat, belibben a Nedavia területére, és ott mindenféle ételeket próbálgat ki daimonjával, legalább ez a kis szórakozás mindig bejön nála, persze állata nem eszi meg, csak legfeljebb az ize miatt megkóstolja, majd kiköpi, gusztustalan látni ezt, de hát ez van ha az embernek egy daimonja van aki nem annyira eszik ugyebár. Szóval így csatangolnak és röhögcsélnek a vásári úton, ök csak igy hívják maguk között, s néha-néha még az eladót is kikérdezik mi is az amit esznek.* _________________ Ciara bár elsőre kedves, megértő, közvetlen és segítőkész, azért a lelke legmélyén igen sokszor felszínre tör belőle a gonoszság, /mostanában egyre többször/, talán emiatt olyan összetett személyisége. Jellemzően spontán cselekszik és dönt, de sosem meggondolatlanul, még ha sokszor annak is tűnik. Szereti a természetet, az állatokat, az embereket, és az újdonságot szivacsként szívja magába. Szinte mindig van egy könyv amit épp tanulmányoz, de sosem zavarod ha épp beszélgetni lenne kedved. Tértágított táskája mindenféle klassz dolgot rejt amire csak szükség lehet, daimonja pedig egy szürke rajzos puma, Ciqala /Sikálá/ aki mindenhová követi mint árnyék. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 7:57 pm | |
| *A pasi csak hümmög, majd egy papírra leír egy időpontot, amikor menjenek meghallgatásra.* - Ekkora zajban nem lehet. *Magyarázza egy vállvonás közepette, majd kézencsókolja a két lányt és lelép. Sora vigyorogva megissza maradék koktélt, majd a lányra néz.* - Figyi, hol laksz? Majd valamikor megkereslek, hogy gyakoroljunk a meghallgatás előtt, oké? *Áll fel, mennie kell lassan, kezd sötétedni...* - Aztán a részleteket majd megdumáljuk. Jók leszünk! *Vigyorog a lányra, majd ha megkapta annak címét, a vállára vetett gitárral integetve távozik a füstfelhőn keresztül, ki, a szabad és friss levegőre... Go haza. Keres valami jó számot, amit elénekelhetnek duettben, aztán olvasgat egy kicsit... Csak elment valahogy ez a nap is.* |
|  | | Leila La Fontez Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 7:52 pm | |
| *A koktélt elfogadja,és megköszöni.*-Köszönöm.*majd hadja hogy Sora csak beszéljen.*-Amúgy a nevünk Sora Nakamura,és Serafine Justice.*Ha a fickó arra kéri őket, ( de csak HA) akkor adnak egy kis ízelítőt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 7:43 pm | |
| - Áh, nemhiszem, hogy ismered, Japán. Amúgy a zenekar neve Arashi, azaz...huh, hogy is mondják...Vihar. Igen, azt hiszem, ez. Bocsi, még nem tudok annyira jól bolgárul. *Von vállat mosolyogva. Miután lenyugodott a gitáros eset után, a lányra mosolyog.* - Ugye? Hogy lehetnek ekkora barmok... *Nevet mostmár az eseten.* - Oh...Hát oké, ha szeretnéd. *Von vállat, majd feláll, a gitárt a vállára veszi és elindul a tömegen át egy szélső, iroda feliratú ajtó felé. Ott bekopog, és egy borostás, negyven körüli fickó nyitja ki.* - Jó napot! Maga a tulaj? Érdeklődnénk fellépés ügyben. *Vigyorog, mire a hapsi végigméri őket, és int egy asztal felé, hogy üljenek le. Sora Serára pillant, majd ha az nem tiltakozik, leül.* - Nos, mit adnának elő? *Kérdi a férfi rekedtes hangján. Sora leveszi a válláról a gitárját, és a széke mellé támasztva rábök arra.* - Duett gitárkísérettel. Nem nagy szám, néhány egyszerűbb dal csak, amolyan lájtosabb stílus, tudja. Mondjuk, vasárnap délelőtt. *Von vállat. A hapsinak tetszhet Sora stílusa, aki ekkor társnőjére vigyorog, mert eléggé elgondolkozik a dolgon, miközben rendel mindhármuknak egy-egy gyümölcsös koktélt.* |

Hozzászólások száma: 44 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 7:23 pm | |
| -Ő..hogy is hívják apádat? *kérdi.*-Amúgy,hogyha én is éneklek,jössz velem! *egy kis gonosz mosoly ült az arcára.*-Szép a gitárod! *egy fickó felrúgja azt.*- Hééj! Nem lát a szemétől? Ha eltörik maga fizeti ki..*mondja Sora helyében is.Most ilyen kedve van.Okoskodó,de kedves.Néha meg,Okoskodó,és gonosz(abb).*-Gyere,beszéljünk a tulajjal,a fellépéssel kapcsolatban.*mosolyog.Szokásos,ilyenkor jó kedve van.Megissza az utolsó kortyokat a Monsterből,és kidobja a dobozát,a szívószállal együtt,majd Sorával elindulnak a tulaj asztala felé,természetesen Sora mutatja az utat,mivel Ser még először van itt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 7:12 pm | |
| - Oh, hát tudod, az apám rocksztár, vele léptem fel néha, a zenekarában. Van néhány számuk, amiket én írtam. *Húzza ki magát, és vigyorog büszkén. De nem is akármilyen számok! A slágerlisták elején voltak! Persze, ő csak háttérénekel bennük, az egyikben van szólója is... De akkor is - ő írta! Aztán... nos, aztán jól elszúrta az életét, és ide került. De, ez van. És ha már van, hozzuk ki belőle a legjobbat.* - Hát, sajnos itt nincsenek ismeretségeim, de ha beszélsz itt a tulajjal, talán felléphetsz. *Mosolyog a lányra, majd az asztal mellé támasztott gitárjáért nyúl, ám ekkor egy arra oldalazó férfi szépen..nos, belerúg.* - Hé! *Kiált fel Sora, és a nyomatékosság kedvéért fel is pattan.* - Tudja, mennyibe kerül ez?! Ennek egy húrja annyi, mint a maga havi fizetése, úgyhogy nézzen az orra elé, ha kérhetném! *Lövell pár megsemmisítő pillantást a ledermedt hapsi felé, aki visszaszól még valamit, hogy talán ne rakja az út közepére a gitárját, majd eloldalog, Sora meg visszaül.* - Ch... Talán szemüveget kéne vennie! *Morog, csak úgy, az orra alatt.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 7:01 pm | |
| *Serafine odaül Sorához.*- Hát fel is szoktam lépni,de nem túl gyakran...sajnos.Szivesen énekelnék! *mondja lelkesen Sorának.Iszogatja az energiaitalát,amitől csak még jobb kedve lesz.*-Na és te? Szoktál énekelni? *kérdi a lányt egy széles mosoly kíséretében.A lány nagyon szívesen énekelne vele.* ~Ha lehetne..~*hát persze,ha lehetne.De nem lehet.Vagy mégis?....* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 6:53 pm | |
| *Nem sokat hall a szomszéd asztalnál ülő csaj énekléséből, csak hallja, hogy együtt énekli a számot az ugrabugráló énekesnővel. Aki, a szám eléneklése után közli, hogy szünet van, és lelép, Sora eltűnődve nézi, ahogy egy koktélt kér, majd az elé ülő fiatal pasival kezd el flörtölgetni. Vajon mindenkivel ezt csinálja? Mint Sora tette, mielőtt idekerült?... Vajon ő is drogos? Vagy csak volt? Ebből a gondolatmenetből szakítja ki az asztalszomszédja, egy fiatal nő.* -Szia! *Tegezi le gond nélkül.* - Én Sora vagyok. Nem ülsz ide? *Mutat a mellette levő székre.* - Látom, szeretsz énekelni. Fel is szoktál lépni, vagy csak úgy énekelgetsz? *Kérdezi a lánytól, majd belekortyol a koktéljába.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 6:34 pm | |
| *Serafine egy fehér,fekete mintás pólóban,és egy kék farmerben,piros haját felkötve érkezik ide.Hallgatja a zenét,közben ő maga is dúdolgat,s halkan énekel.Nem tagadás,jó hangja van.Szokott énekelni Nellondba ilyen kis összerezzenéseken.Egy asztalhoz ül le miközben egy Monster-t szürcsölget.Megfordul,és egy lányt lát maga mögött.* -Szia! Serafine vagyok.Téged hogy hívnak? *attól még hogy ilyen énekes típus,szorult belé némi illem.*
// Serafine éneke // |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Jún. 27, 2011 6:16 pm | |
| *Sora Nellond utcáin sétálgatva tévedt be ide - és nem bánta meg. Egész nap a szobájában ült, majd gitárjával a vállán, megunva az unalmat elindult... Ücsörgött a tóparton, gitározgatott, aztán rájött, hogy meleg van, szóval elindult, hogy igyon valamit... És útközben rájött, hogy Nellondba jó ötlet lenne lemenni. Hátha... Majd iszik valamit a Jeniliában. De ott sem állt meg, sétálni támadt kedve, hogy majd keres egy jó kis helyet. Így talált ide. Egy farmer miniszoknyát visel, egy pántos, vörös pólót, elég mély dekoltázzsal, és egy fekete balerinacipőt. Ahogy átjut a bejáratnál rá váró füstön, csak elvigyorodik, majd az italos pult felé indul, ahol egy kis flörtölés után a pultosfiúval egy sarokban álló kis asztalka felé veszi az irányt, kezében egy Mohitoval (mentolos-rumos koktél). A gitárját maga mellé támasztja, úgy hallgatja a lábával dobolva az egyelőre nem túl ismert, de jó hangú, rock-popszámokat éneklő énekesnőt.* |
|  | | Deliny Fordina

Hozzászólások száma: 21 Kaszt:  Üzenőláda: Én darkorchid-el írok^^ És te?
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 6:11 pm | |
| *A lány válaszát meg sem várva vigyorogva integet neki, és még a pultosnak odadobja a pénzt. Aztán az iskola irányába megy.* ~ Hát, látom senki nem érti az érzelmeinket.. Belértve "ezt" is~ *majd a zsebében lévő filctollal rajzol a karjára egy karkötőt mintha lenne is rajta. De nincs. Így hát ez helyettesíti. Masnis haját feldobva, énekelget, és úgy tér vissza az iskolába. Nagyon otthonosnak érzi ott magát.* - Tüláltülálá... *nyivákolja, de nem tagadás nem rossz a hangja.* ~ Remélem más emo is van itt mert ez nem állapot.. Ezek nem tudják az érzelmeket viszonozni és..~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 6:10 pm | |
| - Képzeld, te csitri, hogy tudom mi az az egoista. Annyira öreg én sem vagyok. Ne feleselj nekem! Emo ide, vagy oda akkora pofont kapsz, hogy a fal adja a másikat. *Sziszegi ridegen Camy. Ha kell azért ő is tud Blanchardos lenni, bár azokat a vonásait legszívesebben kitépné magából, és jó messzire elhajítaná. Most épp olyan hangulatban van, hogy simán adna egy pofont az Allidonos lánynak.* -Beteg szülők, beteg gyerek. Attól még nem kell ilyen idiótán viselkedni. Esküszöm, ha legközelebb találkozom veled inkább bemenkülök egy templomba csak ne kelljen hallgatni. *Mondja bosszankodva Camy.* -Tudod mit menj csak még mielőtt még feljelenteném ezt a helyet és te is bajba kerülnél. *Dühöng Camy, majd valaki odamegy hozzá. Ma milyen népszerű Camryel.* -Akkor menj csak. Engem ez a fiatalember meghívott egy italra. Ha maradsz kkor maradsz. Én viszont elmegyek iszogatni.*Négy rövid mondatban közli a lánnyal, hogy ismét piáért megy. Ha valamit akkor úgyis hozzászól.* |
|  | | Deliny Fordina

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 5:54 pm | |
| - Egoista.. Tudnád te mi az egoista.. és ha meg úgy nevezel akkor nevezz úgy. Nekem mindegy. *A nő morgásait nem veszi figyelembe, mert tudja, hogy kettőjük közül ki az ökör.* -Na, de a koktéltól nem lehet berugni. Főleg ettől a Snowballtól. Ebben csak tojáslikőr van, meg citromlé. Azért tudod, én is ember vagyok. *majd csettint egyet az ujjával. * - Jaj.. Figyelj. Én nem is szülőkhöz tartozom. Gyermek otthonban nevelkedtem.A szüleimet kinyírták. Mert voltak olyan okosak, hogy szültek tíz gyereket, és eladták őket jó pénzért. Ezért felakasztották őket, de akkor én már megvoltam. Ettől lettem Emo. *sóhajt, és újra belekezd.* - Egyébként meg, abban a kocsmában szeszes italt árultam, és cukrot. Tehát nem volt bozasztó. csak akkor mikor William a pótbátyám volt bent. Akkor voltak a dőlések. *húzza a száját. És feláll,majd megissza az uccsó kortyot.* - Na, látom nem vagyok jó társaság, bár nem lehet velem ilyesmivel versenyezni. *Pacsizik magával, és elvonul. De előtte még odaszól Camyhoz.* - De ha akarod maradok.. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 5:38 pm | |
| - Nem vagy normális. Vagy egoista vagy, vagy elmebeteg. *Csóválja a fejét Camryel, miközben tovább iszogatja a whiskeyjét.* -Egyszer azok a nyamvadt koktélok visznek a sírba. Ennyire erővel inkább innál valami normális alkoholt. *Most rajta van a sor szemforgatás ügyileg, bár ezt a lány nem láthatja a csuklya miatt.* -Na abból nagyon sok van. *Nevet fel a lány kijelentésén.* -Én meg a családod helyében elmeorvoshoz vittelek volna. Ha ezt bármelyik veled egy idős rokonom megmerte volna tenni a nagyanyjuktól kaptak volna rendesen. *Mrogoja a nő. Egyáltalán nem szimpatikus neki Dely.* -Ha csak a saját véleményed számít akkor nyugodtan szólíthatlak Delinynek. *Vonja meg a vállát a nő. Már vagy az üveg felénél járhat, mikor odamegy hozzá egy nő, és átad neki egy papírfecnit.* -Köszönöm. Viszlát! *Köszön el a nőtől.Gyorsan elolvassa a fecnit, majd zsebrevágja.* -Én nem is a kocsmai verekedésektől tartok. A lopástól, na meg attól, hogy egy kiskorút lefülelnek, mert alkoholt iszik. *Cseverészzik kicsit ingerülten. Nagyon nem szimpatikus neki ez a lány.* -És mégis milyen elmebeteg kocsma vesz fel egy kislányt dolgozni? *Kérdi kicsit csipkelődve, miközben az üveg szép lassan kiürül.* |
|  | | Deliny Fordina

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 5:22 pm | |
| -Nem érdekel.. Emo vagyok, tehát csak a magam véleménye számít. *hörgöli, és megissza a koktélt. Mikro a nő elmegy csak megforgatja a szemét, és várja míg visszajön.* - Nem szeretem a Whiskyt. Én kizárólagosan csak koktélt iszok. Az annyira nem árt mint a többi. *motyogja, és kihúzza magát, ezzel jelzi, hogy elég volt neki.* - Felfedem Nellond szórakozó helyeit. A Jenilia lesz a következő. Amikor még otthon voltam, akkor majdnem minden nap discoban lógtam, és iszogattuk az almafröccsöt. Szép volt.. Csak úgy dőltek a srácok. Persze ők már mit t'om én, 25 évesek. *magyarázza, majd bemutatkozik* - Egyébként meg.. Deliny Fordina vagyok. Delynek szólíts lécci. *mosolyog, és a odamegy a pultoshoz és egy újabb Snowballt rendel.* - Egyébként meg.. A veszélytől nem félek. Már nem először vagyok szórakozó helyen. Bár ez nem egy kocsma féle.. Ott "veszélyesebb" ahogy Ti mondjátok. Biztos most az merül fel benned, hogy mit keres egy ilyen kiskorú kocsmában? Diákmunka. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 5:09 pm | |
| *Csendesen iszogatja a Bourbon whiskeyjét, mikor valaki leül elé. Egy diáklány. Camy egy darabig igyekszik visszafogni magát, de ez soha nem sikerül neki.* -Helo. Ugye tudod, hogy kiskorú vagy? Csodálom, hogy kiszolgáltak. Amúgy meg vigyázz. A hely tele van aurorokkal. Szóval figyelj oda, hogy hol iszogatsz ilyet. *Mondja a nő. Feláll, és szerez magának egy új üveg whiskeyt.A nő arcát a szokásos fekete köpeny csuklyája takarja. Ott vannak az elmaradhatatlan tőrei, a túrabakancsa, amivel képes lenne kitaposni az emberből a szuszt is. Fekete inget és ugyanilyen színű nadrágot visel. Camy nem hazudott, amikor az aurorokat említette. Egy pasas odamegy hozzá, majd váltanak pár szót, és elmegy.* -Amúgy Camryel vagyok. Na meg az egyik auror, de nem más téma. *Vigyorog a csuklya mögött a nő, miközben tölt a poharába.* -Nem kínálnálak vele, de fiataloknak nem adok alkoholt. *Mondja, majd az utolsó csepp whiskey is eltűnik a pohárból.* -Mi járatban errefelé? Látm, hogy diák vagy. Biztosan Nezabaros vagy. *Érdeklődi Camy, de ő már csak ilyen.* |
|  | | Deliny Fordina

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 5:00 pm | |
| * Dely Nellondot járja, nemrég érkezett a suliba, és úgy gondolta, hogy körülnéz. A fagyizóba tartott, de ide jutott a Nedaviahoz. Mikor belép megcsapja az orrát valami finom fűszeres hús illat. Odamegy a pultoshoz, és rögtön rendel.* - Heló, egy sonkás-kukoricás pizza lesz. És egy Snowball koktélt. *rögtönöz, és mikor megkapja a rendelést oda megy az egyik zebra mintás fotelhoz. Megeszi a pizzáját, és aztán elkezdi szürcsölni a Snowballt. Öltözéke most egy fekete ruha, nyakán egy nyaklánc feszít, lábán pedig egy fekete csizma. Haja pedig mint mindig az emo stílust követi.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Máj. 29, 2011 5:20 pm | |
| *Unottan újra iszik az üvegből. Egy darabig hallgatja, hogy az előtte lévők miről beszélnek. A férfi távozik, viszont a nő felé fordul. Tyline acélkék szemeivel a nőt bámulja. Mégis, hogy meri egy idegen egy ilyen lepukkant helyen őt megszólítani?!* -Semmi köze hozzá, hogy ki vagyok és hogy honnan jöttem. Csak nem gondolja, hogy pont egy újságírónak fogok beszélni magamról?! *Mondja nyugodtan franciául. Kit érdekel, ha nem érti a nő?! Az arcán semmi nem látszik, viszont a szeme villámokat szór. Tyline kedvenc szórakozása, hogy másokat bosszantson.* ~Úgy látszik te leszel a mai szórakozásom. Kár, hogy Angi nincs itt velem. *Töpreng a lány, de a nő többet nem szed ki a lányból. Ehelyett újra iszik az üvegből. * ~Most komolyan. Ha a nagyi megtudná, hogy idegenek szólítgatnak csak úgy le az utcán akkor nem is tudom mit csinálna. *Mereng tovább a lány, miközben még több tervet sző, hogy haza jusson innen. Hiába van itt Angi a húga és a barátnője hiányzik neki. Nem is beszélve a szabadságáról.* ~Olyan vagyok, mint egy kalitkába zárt sólyom. Hiába várok arra, hogy kiszabaduljak úgysem fogok. Nem fog rajtam segíteni senki. Magamnak kell megoldani.*A gondolatai elkalandoznak. A lány merengéséből felocsúdva a tőréhez teszi a kezét. Ha szükséges meg fogja védeni magát.*
//Fagyunk, Rékának mennie kell.// |
|  | | Esther Ecouis Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 49 Msn: riki1997200@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Máj. 29, 2011 5:09 pm | |
| *Már egy ideje a Pubban üldögél és egy férfival társalog. Mikor a mögöttük lévő kanapére leül valaki, csak megfordul, megnézi ki az újonnan érkezett személy, majd visszafordul a férfihez.* - Rendben, akkor majd holnap. Szia! *Köszön el a férfitől, aki épp távozni készül. Ezután ismét hátra fordul, és a lányra néz jég kék szemeivel.* - Szerbusz. Te egy diák vagy ha jól látom. Csak nem a Nezabarba jársz? *Kérdi a lánytól egy apró mosollyal az arcán. Öltözete ma valami különös okból kifolyólag nem túl felhívó. Legalább is, ahoz képest ami máskor szokott rajta lenni... Meg persze a hosszú bőrdzseki és a napszemüveg sem elhanyagolható dolog. A zsebéből előkerül egy jegyzetfüzet és egy ceruza, majd kérdezősködni kezd a lánytól, persze miután bemutatkozott.* - Amúgy Esther vagyok. Kezdő újságíró. *Mutatkozik be a lánynak, majd folytatja is.* - Na és nekem kihez van szerencsém? *Kérdi és ha a lány beszélni kezd akkor ő le is ír mindent.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Máj. 29, 2011 4:50 pm | |
| *Tyline Blanchard csak menekülni akart az iskolától. Az utcákon bolyongva talált erre a helyre. Mivel a többi helyen nem igazán találta szélesnek a választékot, így hamar elment onnan. Ekkor kötött ki ezen a cseppet sem hozzá illő, csöppet sem bizalomgerjesztő helyre. Ma barna pólót felette bőrdzsekit visel. Tyline kedvencei közé tartozik a bőrdzseki, így érthető miért van rajta. Ezenkívül még fekete sportcipőt, sötét farmert és fekete övet visel, amin ott díszeleg a tőre és a pálcája. Leül az egyik üres helyre.* - Vajon hol a francban van itt a bor? *Szól a lány, aztán mikor megpillantja az alkoholt elvesz egy üveget és egy poharat. Tölt magának egy pohárral.* ~Igaz, nem a családom bora, de ez is jobb a semminél. *Fintorog a lány, és felhajtja a bort. Lefelé lépked a lépcsőn. A környezet nem érdekli. Odamegy egy üres kanapéhoz, és elhelyezkedik. Nyugodtan iszogatja a finom nedűt. Ráér ő, bár ez a hely nem hozzá méltó, de amíg megissza az italát megteszi. Kiszúr egy pontot, és azt nézi.* ~Ne felejtsem el megkérni Violt, hogy küldjön nekem bort.*Mereng el a lány. Szőkésbarna tincseit hátra tűri.* ~Rohadtul kényelmetlen ez a kanapé. *Fészkelődik a lány.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Ápr. 01, 2011 6:40 pm | |
| *Nos, ha tudná, hogy Armand üzlettársa vagy mije volt a férfi az se nagyon érdekelné... Kezet csókolnak neki, mire egy félmosoly jelenik meg az ajkain, aztán belekortyol a whiskyjébe is. Megpillantja a másik ujján lévő gyűrűt, de különösebben nem érdekli. Nem, nem azért ül le, hogy... Meg, ha egyébként is azért jött volna ide, akkor sem nagyon állna útjába egy nyamvadt kis gyűrű. Ha akarná el tudná csavarni a férfi fejét, vagy nem... Na, igen...Khm... A kérdésre csak negédesen mosolyodik el, majd válaszol is persze.* - Fogalmam sincs mi szél fúj erre egy özvegy asszonyt... *Mondja a nő mosolyogva, majd csak újra az italába kortyol.* -Gondoltam benézek ide is és esetleg fogyasztok valamit. *Mondja már-már kedvesen mosolyogva.*
//Fagylalt// |
|  | | Armand Promotof Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 91 Msn: bogarbandi@live.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Ápr. 01, 2011 6:25 pm | |
| *Miközben a vacsorájára vár figyelte, ahogy a kuncsaftja távozik a pubból, és beleütközik egy csinos hölgyeménybe. Meg is nézi magának a nőt. Közben kezet fog egy férfival aki éppen távozik, kedves ismerőse, az utcában lakik pár házzal előrébb. Aztán szemét újra a kis vörösre emeli, aki szemmel láthatóan felé közeledik, majd helyet kér, kezében whisky.* -Csak nyugodtan, egy perce szabadult fel. *Azt nem fűzi hozzá, hogy az az úr ült itt akinek nekiment, az már csak igazán részletkérdés.* ~Persephone, kicsit görögös, de kétlem hogy déli lenne.~ -Örvendek a találkozásnak, Armand Promotof. *Majd kezet csókol. Időközben meghozzák a rendelt ételt is. Egy szálat eszik a szalmakrumpliból.* -Mi szél fúj egy ilyen fiatal hölgyet egy magányosan vacsorázó agglegény mellé? *Mondjuk ha figyel a nő, akkor kiszúrja a srác ujján a gyűrűt, feltéve hogy ilyen szándékkal közeledett. Ha pedig nem akkor meg különösképpen érdekli, hogy miért is vele szemben foglalt helyet.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Ápr. 01, 2011 6:01 pm | |
| -Ostoba vénember miért nem tud vigyázni? *Kérdezi összevont szemöldökkel egy magas vöröses hajú nőszemély.* -Eeelnézést asszonyom! *Mondja, miközben már halad is tovább.*~Vén tuskó...~*Gondolja a nő, miközben megemeli egy picit a szoknyáját. Kinézete egyébként kissé talán régies, de amije van azt megmutatja a nő az biztos... Mindenesetre léptei egyenesen a Pub-ba vezetnek. Maga sem tudja igazán, hogy mit is akar ott csinálni, hiszen ő nincs hozzászokva az efféle helyekhez. Ugyebár néha fordul meg a kuplerájban, de akkor sem azért, hogy ő keljen el... Kezében egy drága Louis Vuitton táska van, mindenesetre belép a pub-ba ahol a pulthoz lép, majd rendel magának egy whisky-t, miközben hátrafordul épp kiszúrja Armandot. Látásból talán ismerheti a férfit, elvégre mégis csak Nellondban laknak. A nő fogja magát, majd szépen a férfi felé indul meg.* - Oh, szabad ez a hely? *Kérdezi egészen kedvesen, úgy látszik a férfi azok közé tartozik akiket nem néz le... Mindenesetre, ha megengedik akkor szépen helyet foglal.* -Már korábban is láttam errefelé. Egyébként Persephone vagyok. *Mutatkozik be, miközben egy csábos mosolyt villant a férfire. De félreértés ne essék, akiket úgy mond nem néz le, azokra mind így mosolyog...* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |