Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Nedavia barlang-pub Vas. Okt. 11, 2009 1:27 pm | |
| First topic message reminder :A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Angyal Ágnes Beatrix

Hozzászólások száma: 90 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 9:49 am | |
| *Nincs is jobb és kellemesebb idő a mainál, mint hogy egy felfedező sétát tegyünk Nellondban! Trixi is erre az elhatározásra jutott, ugyanis most is nellond utcáin sétálgat egy csinos kis saruban, egy szürke farmerben, egy barna topban, napszemüvegben és egy csinos kalapban. Igazi vagány csaj látszatát kelti. No, de persze ez nem csak látszat! Lazán, egyik kezével a zsebében, másikkal a táskáját fogva sétálgat az utcákon, mígnem egy furcsa építményhez érkezik: egy barlanghoz.* ~Egy barlang Nellond közepén?~*gondolkozik a leányzó, majd kicsit közelebb lép. Nem jelzi semmi a Pub helyét, így a lányka nem tudja, hogy mit is tegyen. Fogalma sincs. Egészen néhány másodpercig. Utána ugyanis elhatározza, hogy ő bizony bemegy ebbe a füstbe, történjék vele bármi is. Valószínű, hogy nem lesz semmi baja, hiszen nem lakhat a barlangban egy szörny, vagy valami ilyesmi, hiszen mégiscsak a város közepén van. * ~Sokkal inkább valami kellemes meglepetés vár odabent!~*beszéli meg magával és nyugtatja magát a lány és határozott léptekkel indul befelé. Ahogy átér a füstön, kellemes meglepetés várja odabent, pont ahogy elképzelte, ugyanis mindenféle finom illat csapja meg az orrát. Húsok, koktélok, gyümölcsök és talán még tea is. A szája a füléig szalad, ahogy körbenéz és igyekszik mindent felfalni a szemével. Aztán majd természetesen a szájával is. alig bír betelni a látvánnyal és egy egyből az egyik grilles pulthoz siet, mint aki már egy napja nem evett és szinte az orrát dugja az üveghez - már ha van üveg. Egyelőre azonban a pultos hölgy elég elfoglalt lehet, így Trixi kissé bosszúsan ugyan, de nyög egyet. Körbenéz, hogy hova is ülhetne le és meglát egy hosszú, szőke hajú tündét. Egy mit?? Bizony, az egyik asztalnál egy tünde srác ül, így Trixi nem is gondolkozik sokat, hogy hova üljön le, egyből azt az asztalt sorozza meg. Sietős, ámde kecses léptekkel indul meg, hogy kicsit imponáljon a srácnak - persze az nem jut eszébe, hogy nála még egy tünde férfi is kecsesebb. Odaérkezvén az asztalhoz megáll és elmosolyodik.* - Szia! Csatlakozhatok? *kérdezi a lányka, majd kicsit közelebb hajol a sráchoz:* - Jól látom, hogy te teljes vérű tünde vagy? *kérdezi izgatott, de halk hangon a lány és a szeme is játékosan és kislányosan csillog.* Ruha |
|  | | Belwar Gilneas Frostburn Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 38 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Máj. 10, 2012 9:42 am | |
| * Belwar a mai nap is törzshelyére igyekszik, egy fekete pólót és fehér rövid gatyát visel. Ahogy belép rögtön a szokásos asztalához igyekszik ami az egyik félreesőbb sarokban van. Azért szereti ezt mert az ajtóra néz és így látja az érkező, távozó vendégeket. Felakasztja a kabátját és leül. A pubban annyira nincs sok ember, de ez nem zavarja Belwart, nem szereti annyira a tömeget, a múltkor is egy kisebb balhé keveredett belőle, amikor belekötött két óriásba és kisebb kárt okoztak a pub-nak az este végére. A fiúban lejátszódik az a jelenet amikor szépen a falhoz repült, no meg a törött szék amit dobáltak, a smaragd szempár azt a széket keresi, a lába meg volt javítva. A pincérlányt keresi de az egyelőre elfoglalt az egyik vendéggel aki úgy tűnik csapja neki a szelet, úgyhogy Belwarnak most várnia kell mire végre megrendelheti whiskyjét, de ő türelmes. Bágyadtan tekint a környező asztalokra.Annyira még sem jó egyedül lenni, de mivel most költözött még csak ide, nem sok ismerőse van még.* |
|  | | Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 341 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 05, 2012 9:00 pm | |
| * Örül a társaságnak, egyedül az zavarja, hogy a szórakozó emberek, majdnem kilökték a kezéből az italt annyian vannak. A vajsörből pedig egy kicsi kifröccsent az asztalra. Nem nézett hátra, nem akarta tudni, hogy ki volt az, ő nem keresi a bajt testvérével ellentétben. A lány kérdésére aztán keresi a megfelelő szavakat, hogyan is magyarázhatná meg.* - Egyszerűen nem olyan nőies innivaló, legalább is akárhány ismerősöm volt nő egyik sem szerette a sört, de ne értsd félre, ez jó. * Mondja mosolyogva és ő is a magasba emeli a vajsört.* A lány kijelentésére csak hevesen bólogat, hiszen ki szereti a tömeget? Pláne ha ilyen lökdösődős emberek azok.. még a végén verekedés lesz belőle, bár Exannak most semmi kedve nem lett volna szétcsapni a rendbontók között akik éppen egy széket törtek el pár asztallal odébb. A pincérnő közben kiért, hogy feltörölgesse az asztalra fröccsent vajsört, de felkapta a fejét a székreccsenésre és ilyedtek fordult a hang irányába.Exan is hátrafordult, hogy megnézze mi történt, majd vissza nézett a lányra, hogy ő mit szól ehhez az egészhez. A lány viszont érdeklődik Exan bátyja felől.* - Van egy bátyám igen, itt lakik nellondban, és ez a törzshelye, viszont múltkor mesélt egy balhét ami itt történt és ő is a részese volt.. Szóval volt egy kis csetepaté, egy óriással ráadásul.. nem tudom amúgy mit gondol magáról, hogy óriásokba köt bele.. na mindegy.. * Mondja vállvonva. Közben az órájára pillant, nemsokára 10 és vissza kellene térniük a kúriába, ezt szóvá is teszi, ha a lány is egyetért akkor együtt visszasétálnak a suliba.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 05, 2012 8:45 pm | |
| *Nem számított arra, hogy találkozik valakivel itt a pubban, habár ilyenkor elég sok nezás járkál Nellondban. Miután rábukkant a fiúra, örömmel veszi és jól el is vannak. Csak az öreg nő frusztrálja kissé, hiszen folyamatosan őket bámulja, de hát ez van, igyekszik nem kimutatni. Mikor a fiú is rendel egy vajsört, csak elmosolyodik.* -Miért nem nézed ki belőlem? Erre most már kíváncsi vagyok. *Mondja mosolyogva, hisz tényleg nem érti, miért nem nézi ki belőle a fiú, hogy nem inna vajsört.* Milyen jó, hogy jöttem, így még maradsz egy kicsit. Amúgy meg a tömeget én sem szeretem annyira. *Mondja, miközben lassan megérkezik a vajsör és egy nagyot kortyol belőle. A következő kérdésére azonban a fiú elég furcsa arckifejezéssel válaszol, ami Liznek nagyon is feltűnik.* -Van bátyád? Mondjuk logikus, hiszen ha keresed, akkor kell lennie. De miért lett ilyen az arcod? Valami baj van? *Kérdi aggódást sugárzó arccal, hiszen ha bármi baja van a fiúnak, Liznek nyugodtan elmondhatja, nem adja tovább, csak megpróbál segíteni, ha tud.* -Én félnék a helyedben. *Pillant újra a hölgyre, majd a fiú újabb kérdésére igyekszik válaszolni.* Néha, ha erre járok, be szoktam ide ugrani, de igazad van, tényleg nem sűrűn. Bizony, nem annyira lányos, de jól el lehet bújni, és hát a jelinában nincs ilyen finom vajsör. *Mosolyog, majd felemeli ismét a sörét, és belekortyol.* |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 05, 2012 8:04 pm | |
| // Olvadás //
* Miután a nevén szóllította a lányt, Liz elmosolyodik. Exan észreveszi ezt.* - Jó a memóriám, tudod.. * Mondja mosolyogva. Közben Liz le is dobja csinosabbik felét a székre, az öregasszony pedig továbbra is a szemét legelteti a páron. Exan csak szemforgatva néz vissza rá, majd az előtte ülő lány felé fordul. Már éppen megkérdezte volna tőle, hogy rendeljen e neki valami nőies innivalót, koktélt, kávét ilyesmit amikor a lány rendelt magának egy vajsört.Exan kicsit oldalra billentette a fejét, nem éppen ilyen üdítőre számított.* - Nahát nem néztem volna ki egy lányból, hogy ilyet inna, de amúgy most adtál egy jó ötletet. * Mondja vigyorogva és szól a pincérnek mielőtt elmenne, hogy hozzon neki is egy vajsört.* - Régen ittam már ilyet én is, el is felejtettem, hogy milyen jó. * Mondja, közben az asztalra teszi üres whiskys poharát.. Közben Liz kifejezi együttérzését Exannal.* - Nem olyan régóta, én is most érkeztem amúgy, és ha nem jössz akkor valószínűleg már le is léptem volna, tudod nem nagyon szeretem a tömeget.. * Válaszolta a lánynak, az utolsó pár szót suttogta, nem akart most balhézni a néppel.* - Amúgy a bátyámat kerestem itt szokott lenni ilyenkor, ne úgy tűnik most más dolga akadt. * Mondta olyan arckivejezéssel mintha citromba harapott volna. A lány következő kérdésére csak nevetve legyintett.* - Ó én nem félek semmitől * válaszolta, közben hátrafordult ismét, hogy megnézze az idős hölgy távozott e azóta, de az továbbra is ott ücsörgött, egy hosszú cigarettát gyújtott meg és a füstöt Exanék felé fújta. Vörös rúzsa megszínezte a cigaretta végét.* - De, most, hogy így kérdezed... azt hiszem meggondoltam magam és a válasz igenleges. * Mondta nevetve.Majd visszafordult a vörös lány felé.* - Amúgy te gyakran jársz erre? Hogy is mondjam, ez annyira nem lányos hely, az inkább a Jenilia.. |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 05, 2012 3:28 pm | |
| *Nagyon megörül, amikor észrevesz egy ismerőst, amikor pedig Exan még emlékszik a nevére is, főleg boldog lesz. Hát igen, Liznek nem kell sok, hogy jó kedve legyen, így már is elterül mosolya az arcán, miközben helyet foglal. A fiún csak elmosolyodik, majd letéve a táskáját a szék háttámlájára, sanda pillantást vet a nő.* -Jajj, te szegény. *Mosolyog, majd hamarosan meg is érkezik a pincérnő, így leadja a rendelését.* Egy vajsört kérnék. *Mondja mosolyogva, majd figyeli, ahogyan távozik a nő.* -És, régóta ülsz már itt ilyen egyedül? Egyáltalán hogy-hogy itt vagy... nem félsz az ilyen öregnőktől? *Kérdi nevetve, majd mikor megérkezik a söre, belekortyol és leteszi maga elé az asztalra.*
//fagyunk// |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 05, 2012 3:22 pm | |
| * A pincérnő aztán kihozza a rendelt frissítőt és leteszi Exan asztalára, majd mosolyogva távozik a következő vendég asztalához. Exan csak forgatja a poharat, nem iszik még egyelőre. Nézi az ajtón betérő vendégeket, majd egy ismerős lányra lett figyelmes, a vörös hajáról ismerte fel.* ~ Nahát, kicsi a világ, őt ismerem a vidám parkból, Lizbeth azt hiszem, de mit keres egy ilyen helyen? Annyira nem neki való.~ * Gondolkodik magában, szemével követi a lányt, kíváncsi , hogy vajon észreveszi e. A zsúfolt tömeg miatt aztán nem igazán talál magának helyet. Exan gondolta, hogy odakiált a lánynak, de a tömeg úgy is elnyomná a hangját, a lány aztán a kijárat felé veszi az irányt.* ~ Na el is ment, nem csoda, ezt a tömeget én sem bírom majd sokáig.~ * Gondolkodik magában miközben a poharát szuggerálja, amikor egy női hang szólítja meg. Felkapja fejét, és a vörös leányzót pillantja meg.* - Szia persze, Lizbeth.. Nem várok senkit, nyugodtan ülj csak le.. Örülök is igazából, hogy ismerős jött, a szomszéd asztalnál nagyon szemezett velem az az öregasszony. Nem néz az öregasszony felé csak biccent az irányába, közben kortyolt egyet a whiskyjéből és sanda pillantást vetett az idős hölgy asztalához, aki szélesen vigyorgott vissza feléjük, nyakában hófehér róka prém volt és egy nagy legyezővel legyezgette magát.* - Ó te jó ég.. Amúgy kérsz valamit? * Kérdi a lányt.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 05, 2012 3:12 pm | |
| *Liz ismét Nellondban mászkál, mint ahogy azt manapság megszokhattuk. Beugrott egy-két boltba is, de végül nem vett semmit, így most csomag nélkül járja az utcákat. Végül úgy dönt, beugrik a Nedavia barlang-pubba, hiszen már régóta itt van és eléggé elfáradt, na meg hát meg is szomjazott. Belépvén aztán körül néz, és kissé szomorúan látja, hogy nincs hely. Már épp indulna is kifelé, amikor megakad a szeme egy friss ismerősén, Exanon. Örömében elmosolyodik, majd elindul a fiú, az ajtóval szembeni asztalához. Odaérkezvén mosolyogva köszönti.* -Szia. Emlékszel még rám? *Kérdi, hiszen attól, hogy egyszer együtt voltak a vidámparkban még nem törvényszerű, hogy emlékszik is rá.* Vársz valakit vagy esetleg leülhetek? *Kérdi, majd ha a fiú igennel válaszol, helyet foglal vele szemben.* |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Máj. 05, 2012 2:58 pm | |
| * Soha nem lehet elég elővigyázatos, főleg ha a Nedaviai barlang pub-ba látogat el, bátyja Belwar mesélt már egy két balhét, aminek ő is résztvevője volt, de attól függetlenül ez a kedvenc helye, ezért Exan is a pub-ba igyekezett, hátha itt találja testvérét, körülnézve aztán, sehol nem találja. A kedvenc helye üres ahol ülni szokott, de nem bánja attól még itt marad, még nem volt itt olyan sokszor, de a Jenilia teaházat már kicsit unta, kellett valami sötétebb, fiúsabb és erre ez a barlang pub tökéletesen megfelelt. Vidáman ledobta magát a szokásos asztalhoz, ami az ajtó felé néz, így látja az érkezőket és a távozó vendégeket.. Kék szemeivel a pincérlányt kereste, de a tömegtől csak a suhanó alakját látta áthaladni egy asztalig. Így nyugodtan ücsörgött tovább, türelmes volt a fiú, soha nem siettetett semmit és neki sincsen dolga.. Aztán valaki gyengéden megérintette a vállát, a pincérnő volt az, jött felvenni a rendelést.* ~ Ez nem a Jenilia teaház , hogy gyümölcs teát igyak ~ *Gondolta magában.* - Valami erőset, mondjuk egy whiskyt kérnék. * Mondta, és a pincérnő már el is viharzott teljesíteni a kérést.* |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Ápr. 30, 2012 7:06 pm | |
| * Svesyn helyet is foglal az egyik széken, aztán válaszol is Exan kérdésére.* - Beközölte? Hmm eddig jó * Mondja nevetve, majd amikor tovább hallgatja a választ, hogy táncolni tanította Cat-re pillantott.* - Nekem is elég botlábam van ha táncról van szó, ezt Cattel már kitárgyaltuk egyszer. * Mondja mosolyogva, majd kortyol egyet a koktéljából... Közben Svesyn megkérdezi, hogy Exan és Cat honnan ismerik egymást.. Exan Cat-re néz segítségkérően, bár Exannak nagyon jó a memóriája, az ilyen dolgok sosem jutnak eszébe, dátumok, és fontos események meg még annyira sem.. * - Pikánsabb részletek?? ~Vajon mire gondolhat?~ * Felvonja egyik szemöldökét. * - Pikánsabb részletek alatt mikre gondolsz? Ha lenne olyan nem biztos , hogy elmondanám, de nincsen... Cat a legjobb barátnőm. * Mondja nevetve és pillant a mellette ülőre, reméli, hogy a zöld leányzó helyesel.. Közben Svesyn szólt a pincérnek. - Ó nem köszönöm, már így is sokat ittam. * Mondja nevetgélve, majd Natalie-re pillant akihez a következő kérdés szólt. Svesyn aztán sietősen távozik, Exan is feláll. - Azt hiszem nekem is indulnom kellene lányok, majd még beszélünk.. Felveszi a kabátját és Svesyn után nem sokkal ő is elhagyja a pubot.* |
|  | | Svesyn Tachros

Minősítés:  Hozzászólások száma: 249 Msn: somika6@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Ápr. 30, 2012 6:32 pm | |
| *Svesyn leül az Exan által kihúzott székre, majd elkezd mesélni:*-Hááát én csak annyira emlékszem, hogy beközölte, hogy fél-véla, aztán megígértem neki, hogy megtanítom táncolni, aztán nem tudom, nincs túl jó memóriám.*Mondja Exannak, majd az új jövevény felé fordul:*-Szia, azt hiszem simerlek, de nem biztos, de biztosan láttalak valahol. Ha meg nem ismerlek, akkor Svsyn Tachros a nevem.*Mondja majd a lány felé nyújtja a kezét:*-Öt centis magassarkú? Na jól van, én abban elszédülnék, meg gondolom nem is festenék szépen benne.*Mondja csak úgy a levgőbe. Amint meglátja, hogy Cat milyen cipőt húzott, nagyot néz:*-Na ezt jól kicentizted, még egy centi és felhőkarcoló leszel.*Mondja nevetve.*-Na és ti mikor és hol találkoztatok Cattel, A pikánsabb részleteket is mondhatod.*Kacsint Exanra, majd körbenéz, és elkurjantja magát:*-Pincér, hozna nekem egy pohár mézbort?*A pincér elszalad és pár pillanat múlva visszatér a mézsörrel, majd Exan felé fordul:*-Neked valamit? A kis hölgynek valami italt?*Az utolsó kérdését immár a Svesyn számára ismeretlen jövevénynek intézi. Amíg a válaszr vár, türelmetlenül dobol a magassarkújában, ami hasonlít Catéhez. Avesyn elmosolyodik.*~Ha tudná, hogy pont a magassarkúkról beszéltünk.~*Mosolyát igyekszik kordában tartani, nehogy ,megsértődjön a pincérnő, és esetleg patáliát csapjon, Svesnek semmi szüksége jelen pillanatban a rivaldafényre. Azonban balszerencséjére nem volt elég diszkrét:*-Te meg mit vigyorogsz mint a tejbetök? Tudtommal nem is lehetnek itt diákok ilyenkor, majd szólok én az igazgatótoknak ti szemtelen utolsó pofátlan gyerekek.*Folytatja a vélhetően nem túl pozitív és nyomdafestéket nem tűrő szavak felsorolását, amint Svesynnek eszébe jut, hogy mostmár tényleg mennie kéne, előkotor az erszényéből egy kis pénzt, majd odanyomja a durcáskodó pincér kezébe:*-Tessék itt a pénz, a borravalóval, ja és csak hogy tudja: Nincs megtiltva az ittlétünk!*Mondja a nőnek az utolsó mondatot kicsit szótagolva, hogy megértse a nő, nem kíván több szót ráfecsérelni. Felveszia kabátját, és kimegy az ajtón. A kúria felé veszi az irányt, ahol egy őrdémon fogadja:*-Hol voltunk eddig?*Sves kedvtelenül odamotyogja neki:*-Én nem tudom hol voltatok, én Nellondban volta, és most legyél olyan szíves, és engedj be a kúriába.*Mondja, mire az őrdémon utat enged a fiúnak, aki felrohan a szobájába, és nekiáll tanulni...* |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Ápr. 30, 2012 6:10 pm | |
| * Exan érzékeny füle valami kopogó cipőféleségre lett figyelmes, hátrafordulva aztán megpillanthatta Cat-et aki ma is igazán extravagáns cipőben suhant végig légiesen a pub sörös, koszos parkettáján.. Meglehetősen nem illett a környezetébe, a vendégek között akadt egy két illuminált állapotban ücsörgő, kártyázó, szivarozó sötét alak. Ezért Exan kifejezetten örült a lány társaságának.. A leányzó aztán Exan asztala felé vette az irányt és le is csüccsent egy székre a fiú mellé.. Illemből azért megkérdezte még, hogy le lehet e ülnie, pedig a választ már várhatta, hogy igenleges..Ex kihúzott egy széket..* - Szia! Valóban régen találkoztunk, a lovarda óta nem is.. * Eszébe jutott amikor legutoljára a lovardában bohóckodtak, elmosolyodott.* - Hmm történt e valami? Hát igazából elég sok minden.. majd mesélek részletesebben is ha gondolod. * Mondja a lánynak, közben rendelt egy italt amit a pincérlány az asztalára tett és utána elviharzott. Az ajtón egy újabb vendég tért be, akii bizonyára Cat jó barátja lehetett, Exan nak is ismerős volt, talán látásból a fiú arca.. Oda is megy az asztalukhoz és bemutatkozott udvariasan.* - Üdv néked is, Exan Frostburn, azt hiszem látásból ismerlek valahonnan. * Mutatkozik be Exan is.* - Hogyne, nyugodtan ülj csak le... * Kihúz egy széket a srácnak is aki megkérdezi, hogy nem zavart e meg valamit és kaján mosoly ül ki az arcára.* - Mi? Ó dehogyis.. semmit.. Cat nagyon jó barátom, tényleg ti honnan ismeritek egymást? * Kérdi közben kortyol egyet üdítőjéből... Közben az ajtó újra megnyílik és Natali lép be rajta, Exan int neki, hogy jöjjön ide.* - Szia , persze csatlakozz nyugodtan.. * Mosolyog Nalati- re aki valamit nagyon néz, illetve megakadt a szeme valamit, Exan is arra felé pillant, majd elkerekednek a szemei, nem tette szóvá, pedig hallotta a kopogását a magas sarkaknak. Halkan füttyentett egyet.* - Minden elismerésem a nőknek, hogy tudnak ilyenekbe járni..elég kényelmetlen lehet. * Majd Nat felé fordul.* - 5 centi? Minek kínozzátok magatokat? * Kérdi nevetgélve.* |
|  | | Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 114 Kaszt: 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Ápr. 30, 2012 5:56 pm | |
| *Nat céltalanul sétálgat Nellondban, mikor egyszer csak megpillant egy furcsa barlangszerű képződményt. Ma kíváncsi hangulatában van, úgyhogy habozás nélkül átlép a ködön, aminek az illatától egyből megéhezik. Elámul, mikor megpillantja a pubot, és rögtön a pizzaszeletek felé indul. Rendel egy tripla sajtosat, majd miután megkapja, szabad asztal után néz. Egyszer csak kiszúr a tömegben egy zöld hajkoronát, majd az is feltűnik neki, hogy Cat mellett két másik ismerőse, Svesyn és Exan ült. Megmarkolja hát a pizzaszeletét, és elindul feléjük.* - Sziasztok *köszön mosolyogva.* Mi újság, csatlakozhatok? *Miután leült, a pillantása megakad Cat lábán, pontosabban a csizmáján.* Cat, hogy bírsz ilyen cipőben menni? Nekem már az öt centis sarkokkal is meggyűlik a bajom.
//bocsánat, ezt még az előtt írtam, hogy Cat elment volna... // |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | |  | | Svesyn Tachros

Minősítés:  Hozzászólások száma: 249 Msn: somika6@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Ápr. 30, 2012 5:45 pm | |
| *Svesyn Nellond szórakozónegyedében lépked, a mai napon nincs tanítás, úgy dönt felfedezi Nellondot, bár kicsit fél tőle, hogy nem túl kedves emberekkel találkozik az utcán, ezért a keze mindig jó öreg pálcáján van, kicsit kezd kopni, Sves nem nagyon ügyel a tisztaságára, majd ha visszaér a kúriába, azonnal megtisztítja, mugliként nem volt hozzászokva ahhoz, hogy pálcát kell tisztogatnia.*~Ez nagyon koszos, talán már most elkedhetném tisztogatni.~*Gondolja, majd mindenféle akrobatikus mutatvánnyal megpróbálja a pálca hegyét megtisztítani egy-egy suvicuszszal, de ennek csak annyi eredménye lett, hogy az évszázados házak porosodó ablakait szép tisztára fényesíti. Néhány háznál Sves azt kívánja, bár maradt volna ott a sokat takaró koszréteg. Végül megérkezett úticéljához, a szórakozónegyedhez, ahol mindenféle helyek találhatóak különböző célokkal, az egyik iléyen helynél megtlátja Catet egy fiúval, akit Svesyn csak látásból ismer, még nem nagyon beszélgetett vele, csak látta egyszer a színházteremben.*-Szia Cat.*köszön neki Svesyn, majd az ismeretlen felé nyújtja a kezét:*-Üdvözöllek, Svesyn Tachros vagyok, téged hogy hívnak?*Teszi fel a kérdést Svesyn a fiúnak, majd az egyik székre mutat:*-Leülhetek?*Kérdezi, de szokását meghazudtolva, most inkább udvariasan megvárja a választ, reménykedve abban, hogy az egyértelmű igen lesz.*-Vaaagy ugye nem zavartam, meg semmit?*Kérdezi kaján mosollyal az arcán. Bár sokan elítéléik az ilyen viselkedése miatt, ő kifejezetten szeret alkalmatlankodni, ilyenkor elég érdekes reackiókat szokott kiváltani az emberekből.*~Na erre kiváncsi leszek, Catnek pasija van.~*Önkéntelenül elmosolyodik, aztán lesüti szemét, nem nem és nem ő nem ilyen, nem tudja még önmaga sem mi lelte.* |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Ápr. 30, 2012 5:24 pm | |
| * Végre megvan a mai napra tervezett nellondi séta is. A város most kivételesen üres, és kietlen. Lehet hogy azért mert egy kicsit már esteledik, de hát ilyenkor alkalmas kijönni. Sokkal inkább mint a tűző napsütésben. Valami olyan helyet keres, ami számára ismeretlen. Ez nem lesz nehéz, mert nem nagyon jár nellondba. Inkább a természetben sétálgat. A macskaköveken csak úgy koppan fekete, és érdekes csizmájának sarka. Nem változtatott ruházatán nagyon a nap folyamán. Így hát a fehér kis ruhája is rajta van. Célpontnak egy kocsmát lát meg. Igaz, angolul van írva részben de ő érti, sok évig tanult angolt és még jó pár nyelvet. Beérve odasétált a pulthoz és kért egy nagy adag jégkockás limonádét. Ahogy keresi a szabad helyeket egyszer csak megpillantja régi jó barátját, Exant. Odamegy hozzá. * - Szia Exan! Rég találkozunk. Leülhetek? * Kérdezte baráti mosollyal az arcán. * - Történt veled valami mostanában? * Általában a beszélgetéseket mindig ezzel a már számára szlogenjével kezdi. De, kíváncsi hogy vajon mi történt a másikkal az idők folyamán. *
A hozzászólást Cat Morgan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Máj. 14, 2012 3:46 pm-kor. |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Ápr. 30, 2012 5:14 pm | |
| * Jókedvűen, derűsen tér be a Nedaviai pub ajtaján, a jól megszokott Jenilia teaházat már kicsit unta, elég gyakran látogatott el oda Exan és most valami újra vágyott. A nedaviai pub egész szimpatikusnak tűnt, ezért nagy lendülettel sétált beljebb, keresett egy üres helyet magának, most először elhozta magával a pálcáját is, ami igen ritka volt, általában otthon szokta felejteni, de azért remélte, hogy nem lesz rá szüksége.. Bár a nedaviai pubot nem látogatta még olyan sokszor, sőt nem is emlékszik már mikor volt itt utoljára, a Jeniliában biztosan előbb talált volna társaságot magának mint itt, de azért reménykedett, hogy betér valaki ismerős arc.. Végül is a pub nincs annyira eldugott helyen. Rendelt magának egy koktélt és nyugodtan ücsörgött.* |
|  | | Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 812 Msn: Kérd el Kaszt:  Üzenőláda: Játékra készen

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 9:13 pm | |
| * Eva is segített a lánynak és a tünde fiú cselekedeteit látva nagyon bártornak tartotta, hogy csak így egy óriással kötekedik. Persze lehet neki ez akkor tűnt fel, mikor felegyenesedett a másik. A kialakult csetepatéban a félvéla a pincérnőt menekítette a frontvonalról és mire visszatért oda addigra Njord is akcióba lépett. Láthatóan a férfi nem szeret hezitálni, de mégis egy óriásról beszélünk. Ezzel azért nincs elrendezve a dolog, pár szék még repked és Evangeline csak a fürgeségének köszönheti, hogy kikerülte őket. A lány amennyire tudja észhez téríti a tündés és felsegíti, támaszt adva neki a karját átfogta a saját nyakán s amilyen gyorsan csak tud a kijárat felé veszi az irányt.* -Menjünk! * Szól hátra még a fekete hajú férfinak és mindhárman gyors léptekkel hagyják el a barlangot. Senki nem követi őket hisz a tulajnak valakin be kell hajtania az okozott kár összegét. * |
|  | | Filicius Augustus Njord Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 18 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: "Nem az a szabadság ha azt teheted, amit akarsz, hanem az, ha nem kell tenned, amit nem akarsz." (Rousseau)
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 9:05 pm | |
| Csak figyeli az eseményeket, majd amikor az óriás feláll, ő azonnal pálcáért nyúl, de egyelőre csak figyel. Amikor a srác a falnak repül, mérhetetlen hrag tölti el, és az óriásra szegezi a pálcát* -Sectumsempra! *kiáltja az átkot, mire az óriás vérző sebekkel, összevissza vagdosva repül átra.* -Gyengébb ellenfelekkel könnyű balhézni, mi? Akkor ellenem legyél bátor! Capitulatus! *mondja ki az újabb átkot, az óriás újra a falnak repül, mire a tömeg ketté nyílik, és lélegzetvisszafojtva figyeli az eseményeket. Amikor senki sem támad, a falnál heverő sráchoz lép, és felsegti.* -Jól vagy? |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 8:51 pm | |
| * Belwar elnyomja a cigarettát, és lassan feláll, hogy odasétáljon szerencsétlen pincérlánynak segíteni felszedni a törött korsó darabjait,a kabátja zsebében kezdett tapogatózni pálcájáért, talán testvéri hasonlóság de nem volt nála , mert otthon hagyta, puszta véletlen, mert ő magánál szokta tartani öccsével ellentétben aki viszont direkt szokta a háló körletében felejteni, így ő puszta kézzel sietett a segítségére. Remegő kezével ügyetlenül szedegette össze ő is a szilánkok darabjait a földről, a pincér asszony örülhetett, mert nem is egy ember mutatkozott segítőkésznek mert a szőke lány is akit Belwar észrevett a füst függöny mögül szedegetni kezdte a törött darabokat... A főnök hangos szitkozódása bántotta Belwar hegyes fülét, bátorkodott szólni is neki. - Hagyja szerencsétlen nőt.. az az illuminált állapotú úr tette ki direkt a lábát, talán rossz indulatból, hogy röhögjön rajta. * Nagy lendülettel mutatott a bűnös vendég felé, majd oldalra billentette a fejét, nem akart ő balhét.. bár valószínűleg már késő.. A férfi úgy nézett ki mint egy két ajtós szekrény és bár Belwar sem egy vékony alacsony férfi, amikor az úr felállt az asztaltól volt "szerencséje" észrevenni, hogy óriásba kötött bele.. aki éppen felé közelít...... asztal borítás, szék reccsenés.. Belwar a fal felé repül.. feláll lesöpri magáról az üveg szilánkokat.. most vette észre, hogy az újját is felsértette, amikor a pincér lánynak segített, de ez most mellékes mert a részeg óriás úgy tűnik bunyózni akar, Belwar kettőt látott még egy pillanatig a felé közeledő óriásból, bár ki tudja, lehet tényleg ketten voltak, szegény fiúnak talán most segítségre van szüksége, a pincér asszony pedig ijedten a fejét fogva szaladgál körbe körbe.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 8:39 pm | |
| *Evangeline alapvetően egy bizalmatlan leányzó, főleg a férfiakkal szemben, hiszen feminista jellemvonásai még nem tűntek el teljesen. Ezért is képes lenyelni olykor a békát, hogy veszít egy férfival szemben viszont az, hogy meg is bízzon benne teljes mértékig az már kemény dió. Szerelmet se érzett ezidáig igazán, amit tud róla azt csupán a vélavarázs által létrehozott szerelem ereje, s ha szembetalálkozna a valódival, nem is tudná igazán kezelni elsőre. A félvéla elsőként összehúzza magát, majd a férfira pillant aki kivont pálcával néz az egyik irányba. Feltérdel a fotelben és a támlára támaszkodva néz hátrafelé, megpillantva a pincérlányt, aki miatt ez a nagy riadalom keletkezett. A füstfüggönyön keresztül egy tündére lesz figyelmes, különösnek tart egy élettel teli lényt cigarettával a szájában, hosszasan nézi s talán a másik észre is veszi a kukucskáló félvélát. * -Nem úgy értettem. * Fordult kicsit vissza Njord felé.* -Ez csak amolyan felszínes indok, de legközelebb olvas a sorok között mert nem járt hozzám szótár. * Játékosan érvelődött a másikkal, amennyiben megharagszik akkor csak az bizonyosodik be, hogy a testvérpár mennyire hasonlít. * Visszapillant szerencsétlen pincérlányra akivel a főnöke kiabál és egyedül kell felszednie a szilánkokat kézzel. Evában a ritkán feltámadó önzetlen cselekedet arra készteti segítsen neki. * -Pillanat. * Mondja a társalkodópartnerének miközben pálcával a kezében igyekszik megoldani a kellemetlen helyzetben lévő lány gondjait.* |

Hozzászólások száma: 18 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: "Nem az a szabadság ha azt teheted, amit akarsz, hanem az, ha nem kell tenned, amit nem akarsz." (Rousseau)
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 8:21 pm | |
| *Eltöpreng a lány által tett ajánlaton az ékszerekel kapcsolattban, lehet, hogy meg is fogadja. A lány szavaiban semmi fenyegetést nem érzett, nem mintha ez jelentene bármit, szmára nem jelent elenfelet a lány. Egyrészt azért mert sokkal fiataabb, másrészt mert nő, és ő Evandrussal ellentétben nem bántja a nőket, vagy nagyon ki kell, hogy hozzák a sodrából, hogy támadjon. Összerezzen, amikor csörömpölést hall, majd pálcával a kezében fordul a hang irányába, majd kifujja magát, amikor látja, hogy csak a pincércsjszi bénázik. kényelmesen elhelyezkedik a fotelben, majd kortyol egyet az italából. a lányoz fordul, majd megszólal, megtörve a csendet.* - Ez különös, ilyet még nem hallottam. Rosszul kell lnned ahhoz, hogy higgadtan társalogj? ez nagyon különös! *mondja meglepetten, egy cseppnyi gúny sincs a hangjában, még ha úgy hallatszik is. most ő is rendkívül nyugodt, amit nem tud mire vélni, máskor a zajra rögtön támadott volna. E vandrussal ellentétben ő kezdi kiismerni beszélgető partnerét, aminek köszönhetően nem lesz párbaj kettőjük között soha. sak azt nem érti, hogy miért ítélik el, és vetik meg azért, mert ő is Njord. A testvére valamit nagyon jól csinálhat, ha ennyire rettegnek, vagy csak megvetést érzenek a névvel szembem. * |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 7:48 pm | |
| * Egy csuklyás alak viharzik át a termen, néhány szempár kíváncsian figyeli a Nedaviai pub új vendégét, bár lehet, hogy már sokaknak ismerős az arca, ugyanis Belwar kedvenc helye, és gyakran megfordul itt. Szokásos helyére ül , ami az ajtó felé néz, szereti látni, hogy kik térnek be, hátha egy ismerős, aki tartozik neki vagy akivel akadt még egy kis elintéznivalója. Hátraveti csuklyáját, és lekönyököl az asztalra, csendben várja amíg a pincér lány odaér az ő asztalához is, erdőszín szemeivel a vendégeket nézegeti, arcról arcra jár... A pincér meg sem kérdezi mit kér, úgy tűnik már tudja is, és lerakta az asztalára a whiskyt. A fogasra dobja sötét színű köpenyét és hátradől székében. A mellette lévő dohányzó párostól kér egy cigit, meggyújtja és lassan elkezdi szívni, kezével játszik a levegőben összeállt sűrű füsttel, majd el legyezgeti mert így nem látja tisztán az ajtón betérő újabb vendégeket. Pedig valamiért fontos lehetett a tündének, mert egy pillanatra sem vette le a szemét róla, csak akkor amikor a pincér asszony sikeresen átesett az egyik vendég lábán és a korsó sör szétfolyt a padlón üvege pedig szilánkosra tört.. ügyetlen mert nem először történt már ilyesmi..* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 7:44 pm | |
| * Mindkét kezével átfogja a bőgrét, így melegíti fel kezeit és közel emeli a szájához, hogy apró fújásokkal sürgesse az ital lehűlését. Figyel természetesen a másikra, sőt ahogy elkezdi ecsetelni azon nézetét miszerint a véla megjavul meg is áll tevékenységében. A zöld szempár egyenesen a másikra villan, igaz nem úgy hangzott, mint aki piszkálódni szeretne mégis úgy érezte jeleznie kell valamivel, hogy: "Csak nehogy forduljon a kocka". A tekintete egykettőre visszatért az forraltborhoz és belekortyolt egy aprót válasza előtt. * -Megeshet, hogy tudok viselkedni amennyiben akarok is. Hangulatfüggő és mivel most nem érzem jól magam ahhoz, hogy kiabáljak vagy ilyesmi. *Vállat von.* -Inkább csak kellemesen társalgok. * Nem volt a hangszínében fenyegetés még bújtatott sem. Csupán picit nyíltabban állt az alig ismert férfihoz. * -Szerintem egy opál karkötő és nyaklánc igazán jó választás lenne az ara számára. Némiképp konyítok hozzá, ha úgy tetszik vér kötelez. * Igaz pusztán udvariasságból ajánlotta fel, ám ha a férfi él a lehetőséggel és kihasználja a lány által tett ajánlatot akkor se utasítja el a segítségnyújtást. Kiissza az italát és biccent a másiknak, hogy nyugodtan rendeljen még egyet. * |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Ápr. 22, 2012 7:31 pm | |
| *meglepődik a lány higgadt válaszain, meg alapjáraton a viselkedésén is, amit szvá is tesz, persze nem kötözködés, vagy bármi ilyesmi céljából.* -Hát köszi a tanácsot, megfogadom! amúgy nem tudom, hogy észrevetted-e, hogy ez mr legalább a 10- ik higga dt mondat, ami elhagyja a szánkat, és még nem estünk egymásnak, pontosabban te nem estél nekem! Ez meglepő! Úgy látom kezdesz javulni, és jó útra térni a társalgás terén! Őszintén gratulálok! Már épp itt volt az ideje! *mondja ki a szavakat őszíntén, és nem kötekedés céljából, ha ezt annak veszi bárki is, akkor nagyon sajnálom. Szóval tényleg meglepődik a lány rendkívüli higgadtságán, aminek örömére kortyol egyet a koktéljából, majd folymatos, apróbb kortyok után kifogy a poár.* -Én iszok még egyet! Neked jöhet mégey kör? *kétdi a lányt, majd ha az igennel felel, akkor kikéri a két italt.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|