|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Armand Promotof Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 91 Msn: bogarbandi@live.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Dec. 26, 2009 6:33 pm | |
| -Még azokból az időkből ismerem a nevét, amikor még nem a Madame első embere volt, a régi időkből. Nem hiszem, hogy ismerne, talán ha csak a hírnevemről nem hallott, tolvaj körökben. Még fiatal volt, emlékszem, amikor egyszer elemelte az egyik frissen lopott órámat, alig vettem észre a finom kis kezeit. *Kis szünetet tart* -Bár ha jól tudom, már nem igazán tartozik abba a szférába. Ha egy sejtésem lehet, rövid pórázon tartják ilyen téren. *Közben kiürült a pohár, és finoman megnyalja az alsó ajkát az ital után.* |
|  | | Ayame Drake Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 92 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Ayát jelképező sárkány.

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Dec. 26, 2009 6:23 pm | |
| ~ Ismer?... De... Honnan? Slo, te emlékszel rá? ~ *Nem veszti el a hidegvérét, nyugodtan figyelia férfit, de magában igen csak erősen töri a fejét.* - Armand?... Honnan ismer? Talán... A sötét negyedből? *Kérdezi, halkabbra véve a szavát, hiszen manapság nem jár arra. Rég vége van annak a mocskos életének, már egy ideje feladta a lopást, mármitn a angyobb lopásokat, mióta a MAdame maga mellé emelte, magasabb posztra. Most, hogy neve is van, még az... éjjeli pillangók között is.* - Ahogy ön gondolja. Valójában vissza kéne térnem a Madame-hoz, de először szeretném megtudni, hogy honnan ismer. És hogy miért jött ide hozzám. *Mondja halk szavakkal, miközben a daimonja még válaszol az első kérdésekre.* ~ Nem emlékszem rá. Talán egy régi... Kuncsaft. Vagy még az utcai életünkből valaki. Nem tudom, Aya. ~ |
|  | | Armand Promotof Nellondi polgár

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Dec. 26, 2009 5:50 pm | |
| -Armand Promotof, műkincskerekedő. Önnek fölösleges bemutatkoznia, ha hihetek a szememnek, akkor Ayame Drakel ülök szemben. *Miközben beszél a pohár talpát fogva lögyböli az italt körbe-körbe, miközben végig a nő szemeibe néz. Igazából nem a piros lámpás ház, hanem a tolvajlásai miatt ismeri, ezért is volt ismerős számára az arca. Szinte minden "szakmabelit" ismer.* - Most, hogy nem jött az, akire várt, marad még egy kicsit, vagy csak eltűnik? *Kérdezi Armand,* |

Hozzászólások száma: 92 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Ayát jelképező sárkány.

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Dec. 26, 2009 5:41 pm | |
| * A nő kicsit meglepődik, amikor Armand leül mellé, és aztán kérdezi meg, hogy elülhet e. Mogyoróbarna tekitnetével végigméri a férfit, de látja, hogy nem, nem hozzá kellett eljönnie. Lassan leveszi a csuklyáját, hogy gyönyörű, selymes haja kilátszódjon, és tekintete is. Nem haragszik a férfire, csak valami elérhetetlen bájt kezd el sugározni, ugyanis valójában nem szabadna leállnia senkivel sem beszélgetni. * - Leülhetsz. Valójában nem hiszem, hogy az, akire várok, meg fog jelenni. Valószínüleg hiába jöttem. *Mondja, csengő finom hangján, miközben tekintete rájár a fiú italára, csupán megnézi, hogy mit is iszik. Sloa lábánál lassan bizalmatlan tekintettel méri végig Armandot, egyáltalán nem bízik a fiúban.* ~ Aya, ez a fiú igen csak furcsa... Mindenesetre figyelem. Paranoiás vagy, Slo. Lehet, de legalább elővigyázatos. Nem egy férfi akart már tőled olyat, amit nem volt szabad... Slo...~ - Eselteg megtudhatnám, hogy kihez van szerencsém? *Szólal meg a lány, hiszen még be sem mutatkozott a férfi, csak a hely felől kérdezett.* |
|  | | Armand Promotof Nellondi polgár

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Dec. 26, 2009 5:21 pm | |
| *Egy kellemes kis estét akart eltölteni Armand ma, ezért jött ide, mert itt mindig találni valakit, akivel szórakozhat, vagy kis is zsebelhet. Amint belép, a pultos már tölti az italát, és hozzák is felé a kis kocka poharat.* -Köszönöm. *Megköszöni az italt, és a szemüvege megül körülnéz a helyen. Egy erősen dekortív holgyet lát meg egy asztalnál üldögélve. Kihúzza a másik széket az asztalnál, és leül rá.* -Szép estét, leülhetek? Vagy már foglalt valaki számára? *Kérdezi, miközben leveszi a szemüveget, és a kabátja zsebébe csúsztatja. Ismerős neki a nő, csak még nem tud rájönni, hogy ki lehet a sok közül.* |

Ayát jelképező sárkány.

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Dec. 26, 2009 5:06 pm | |
| * Egy nő jelenik meg, a körzetén kívül, itt a pubban. Egy hatalmas köpennel takarja arcát, fején kámzsa, mindenfélemódon el van takarva teste, ruhája, csak a szeme csillog a köpeny alatt. Mögötte egy róka kocog, nyugodtan, lassann, egy kis távot tartva mögötte. Ahogy beér, a pub vezetőjéhez lép, és valamit suttogni kezd. Egy-két percig beszélgetnek, majd a nő az egyik sarokba telepedik, továbbra is takarva magát. Nem kér semmit, sé nem szól senkihez, csak csillogó szemeivell pásztázza a társaságot. Ide kérették, és muszáj volt eljönnie. A Madame nem szivesen engedte, de mivel ő az első, rangban utána jövő, muszáj volt.* ~ Slo, meddig várjunk? Nem hinném, hogy itt lesz... Hiába hoztuk el a levelet. És hiába küldött el a Madame, hogy... Ne gondolj rá, Aya, mert tudod, hogy kiráz a hideg. Sosem fogok megbékélni. ~ *Felel a daimon azonnal, miközben a lába mellé telepedik.* |
|  | | Zeph Owen Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 73 Msn: michiyo913@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 7:37 pm | |
| *Zeph figyeli Nancyt, aztán lehajtja a fejét.* Szia! *Köszön, és Sátánt kezdi nagyban simogatni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 7:24 pm | |
| *Nancy elmosolyodik.*-Oh hát nem nekem nincs háziállatom illetve volt 16 éves koromban egy kutyám de ő már meghalt !*mondja a nő kicsit zavartan igen azóta nem volt neki állata.Aztán mikor a kuty elkezd lefenyelni akkor elmosoylodik.Majd észreveszi a férfi arcán a pírt amire csak elmosoylodik.Majd rápillant az órájára.*-Ne haragudj de most mennem kell!*mondja a nő majd sietősen feláll felveszi a kabátját*-Szija!*mondja neki majd kellemes parfüm illatot árasztva kilép a pub-ból kecses mozgásával.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 7:18 pm | |
| *Zeph elmosolyodik. Egy kis kicsinyes pír még mindig van az arcán, de azért még mindig talpig férfi. (És onnantól fölfele is. xD)* Hát igen, nem sok helyen vannak kalózok. Én élveztem, csak Sátán nem igazán. *Kuncog, mire Sátán felmordul. Kissé ámulva nézi, hogy mit csinál a nő. ~Jesszus, de aranyos~ vigyorog magában, természetesen az arcán nem látni semmit.* Köszönöm, tényleg ráfér egy kis víz. *Mondja halvány mosollyal. Sátán közben lefetyelni kezdi a vizét.* Neked van valamilyen háziállatod, hogy így értesz hozzá? *Kérdezi mosolyogva, és a nőre pillant, de már vissza tudja fogni a pirulást.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 7:08 pm | |
| *Nancy csak figyeli a férfi mozdulatait.~Milyen kedves~*gondolja a nő majd vet egy csábos pillantást a férfire.Aztán csak meglepetten rámosolyg Zephre*-Oh igazán! Nahát még soha nem találkoztam kalózzal! Tudod Párizsban nem nagyon vannak!*meséli a nő aztán csak elmosolyodik*-az jó dolog!*-Jah hát én auror vagyok vagyis csak annak próbálok teljesíteni!*mondja a nő egy vállrándítás kiséretében.aztán újra belekortyol az italába.Majd int a pincérnek , hogy hozzon egy vizes tálat amit le rak a kutya elé*-Sátán !*szól a kutyának.*-Szegényke had igyon!*mondja mosolyogva a nő aztán nézi a kutyát-* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 6:57 pm | |
| *Zeph Nancy szemébe pillant, aztán pár zavart pislogással leveszi róla a tekintetét. A kutyáját kezdi el figyelni, mintha olyan érdekes lenne. ~Szép szemei vannak... Meg úgy egészében is szép. Utállak, Sátán.~ Vigyorog a kutyára, mert hát ő szokta az ilyen csajos bajokat keverni a folytonos nőkeresésével.* Öm... nem igazán van foglalkozásom. Régen kalóz voltam. Mostanában magántanárként működök, de ez nem olyan normális állás, inkább csak hobbi. *Magyarázza, majd visszakérdez, és megkísérel a nőre nézni megint.* Neked? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 6:44 pm | |
| *A nő észre sem veszi , hogy a férfi, hogy tartja a lábát nem azt nézi .Mikor a kutya összegömbölyödik csak elmosoylodik .*Oh hát csak néha iszom ezt!*mondja a nő aztán csak körülnéz*-Hát igen! Mondjuk van annyi beülő nem tudom az emberek miért mindig egy helyre zsúfolódnak be!*mondja Nancy fanyarúan aztán tovább iszogat.*-Amúgy mi is a foglalkozásod?*kérdezi meg a nő kedvesen csábító macskaszemeivel a férfijéba néz.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 6:38 pm | |
| *Zeph mosolyogva leül, egyik lábát egyenesen tartva. Ha jobban megnézzük, a járásán is látszik, hogy valami baja van a lábának, kicsit sántít, de nem feltűnő.* Én is jól, köszönöm. *Mosolyog halványan, és a sörébe kortyol. Sátán eközben összegömbölyödik, és aludni próbál.* Whiskyt... hm... *Mosolyog. Körülnéz, és elhúzza a száját.* Elég sokan vannak most. Nem szoktak ennyien lenni. *Járatja végig a pillantását a tömegen, akik a kis pubban gyülekeztek össze. ~Nem szeretem a sok embert.~ teszi hozzá magában. Lábával simogatni kezdi a kutyáját.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 6:25 pm | |
| *A nő ahogy üldögél és gondolkodik egyszer csak egy kutya meg oda hozzá mire a nő elmosolyodik majd elkezdi a kutyát simogatni.*Szija Sátán!*mondja neki majd körbe néz és megpillantja a közeledő Zeph-et*-Szija!*mondja neki majd csak bólint*-Persze ülj csak le !*aztán a következő kérdésre csak felsóhajt*-Nem tudom épp sétáltam és kinn nagyon hideg van ezért fogtam magam és beültem ide!*mondja a nő kedvesen aztán ránéz a kutyára majd megsimogatja*-Köszönöm jól vagyok és te?*kérdezi meg a férfitől aztán csak int a pultosnak , hogy hozzon neki egy whiskyt.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 6:18 pm | |
| *Zeph érkezik Sátánnal a pubba. Sátán elfut, ahogy beérnek, de a férfi nem nagyon törődik vele. A pulthoz lép, és megszólal.* Egy sört kérek. *Mondja, majd amikor megkapja, körülnéz. Egy ismerős nőt szekál éppen a kutyája, mire egy lemondó sóhajtással odasiet hozzá.* Heló, bocsánat. *Nevet, persze csak mérsékelten. Gazdája jelenléte visszafogja Sátánt, aki most illedelmes kutya módjára leül.* Hogyhogy megint erre? *Kérdezi, majd folytatja a kérdésáradatot.* Leülhetek? *Ha igen mond, leül.* Hogy vagy? *Utolsó kérdés. Belekortyol a sörébe, és várja a választ.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 15, 2009 5:58 pm | |
| *Egy kiengedett hajú nő lépdel be a pub-ba. Egy fekete szoknya és egy ugyan ilyen színű harisnya van rajta .Valamint egy magasarkú csízma. A nő mikor belép körülnéz aztán leül az egyik asztalhoz majd rendel magának valami iatalt. A szemei szépen ki vannak húzva . Tipikus macska szemei vannak a nőnek.Mikor megkapja az italát akkor elkezdi kortyolgatni.~Szegény lány visszakéne jutattnom a macskáját végülis megtaláltam~*mondja a nő magában majd kicsit el bambul.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 7:32 pm | |
| *Zeph is hangosan, mély, búgó hangján felnevet.* Áh, rám is rám fér a fogyasztás, tanítsd be a daimonodat erre. *Kuncog, és nevetve nézi, ahogy Barbi könnyeivel küszködve nevet.* Hasznos állat ez a kis dög. *Mosolyog. A férfi valószínűleg életében nem nevetett ennyit, hiába volt ez alig fél perc. Vesz egy mély levegőt, és egy hatalmas korttyal megissza a sörét.* Nekem mennem kell, szép hölgy. *Áll fel és hajol meg egy lendületből.* Örültem a találkozásnak.* Mosolyog, és nagy nehezen elráncigálja a bociszemű Sátánt Barbara közeléből.* Szép napot. *Köszön el illedelmesen, és eltűnik a kutyájával.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 7:19 pm | |
| * Barbi a nagy könyörgő szemekre felkacag, és odatolja a kutyának az egész minyont. A másodikat. Amúgy is... még a végén elhízik. Mikor Owen vissza jön, Barbi vigyorogva rápillant a férfire.* - nem adod el nekem a kutyádat? Nagyon jó... legalább nem engedné, hogy sokat egyek, és elhízzak. Komolyan. Nagyon jó fej egy állat. * Mondja kacarászva. Majd amikor a kutya a férfi kezéből is meglovasítja... azaz kutyásítja a muffint, Barbiból előtör a nevetés. Szinte a könny is kicsodtul a szeméből.* - Nekem kell ez a kutya... * Nevet persze nagyon jól tudja, hogy a férfi nem adná el neki... hisz egy barátot nem szokás.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 7:02 pm | |
| *Zeph elmosolyodik.* Hát igen, mindenki más. *Mondja, és kissé elpirul, amikor a nő kacag. ~gyönyörű, amikor nevet...~ gondolja, miközben kissé robotosan elmegy a sörért és a muffinért. Sátán közben méltóságteljesen elfoglalja a férfi posztját, és bociszemekkel könyörög Barbara minyonjaiért. Zeph egy pillanatra hátrafordul, látja az esetet, és csak megrázza a fejét. ~Chö, mikbe nem sodor ez a kutya...~ mosolyog, kifizeti, amit vett, és visszatér.* Na, és én most hova üljek? *Kérdezi a kutyájától, és gyengéden visszatolja. A sört az előttük lévő asztalra teszi, közben a muffint a kezében tartaná... ...csak hogy más vevő is érkezett rá. Nyalogatni kezdi a muffint tetejét, aztán egy nagy harapással kiveszi a férfi kezéből az ételt. Zeoh a nő felé fordul, és mély hangon felnevet.* Éheztet ez a kutya, komolyan mondom. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 6:51 pm | |
| - Szeretem. Jó munka, és legalább nincs baj a halottakkal. Azok sosem ellenkeznek, és nem pofáznak vissza. * Na EZ egy meglepő mondat egy tömény rózsaszín, hirtelenszőke, és tipikus szexideáltól. Mikor a meghívás kerül szóba, csak mosolyogva legyint egyet.* - Köszönöm nem. Itt van még két sütemény, és még a kólám is. Nem kérek semmi köszönöm. Majd talán később. * Mosolyog a férfire, majd kacag egy kicsit.* - Tudom... kicsit érdekes hogy én... ilyen ruházatban egy temetkezési vállalkozónál dolgozni... de... aki ilyen helyen dolgozik, annak nem kötelező beszürkült, feketeruhás életunt embernek lenni. Nem igaz? Csak a sztereotípia ami ezt követeli az ember gondolatai között nem igaz? * Kérdi továbbra is mosolyogva, majd végre rendesen nekiáll a süteménynek.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 6:44 pm | |
| *Zeph mosolyog a guruló dogoknál.* Én szeretem a hullámzást... de ízlések és pofonok. *Kicsit csodálkozik, hogy mennyi dolga van szegény nőnek. ~Átöltöztetni a hullát?~ kérdezi magában.* Az nem semmi. *Mosolyog, és figyeli, ahogy Sátán melléugrik a kanapéra.* És szereted csinálni? *Kérdezi (a munkára célozva... xD). Simogatni kezdi a kutyáját, közben Barbarára pillant.* Nem kérsz még valamit? *Kérdezi, és a minyonjára pillant.* Szívesen meghívlak. *Mosolyog kedvesen, majd mély hangján folytatja.* Hozok valamit. *Feláll, és a pulthoz megy. Ha Barbara kér valamit, azt is megveszi, ha nem, csak simán egy citromos sört és egy csokis muffint kér.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 6:33 pm | |
| - Ejgen... nem csodálom. A hullámok, és a légörvények engem is kikészítenek. Ezért is van egy vörös Mustangom ami a temetkezési vállalat hátánál szokott parkolni. Jobb szeretem a guruló dolgokat. * Sóhajt a lány mosolyogva, miközben megvakarja a kutyája fejét. Az meg felmordul* - Jah... te szereted... csak én nem amikor kiakad a sebességmérőd... wuff... * Morran a kutya, majd aztán inkább a fejét a lány combjaira hajtja.* - Hát hogy nekem mi dolgom a titkárságon? Megrendelni az öltönyöket, felvenni az időpontokat, elintézni a hiányzó dolgok rendelését... időnként kipróbálni a koporsókat, és van amikor segítek Mortimernek átöltöztetni a hullát, akiket át kell... merthát... a család általában meghatározza mit viseljen az elhunyt a temetésen. * Olyan könnyedén beszél róla, mintha csak mindennapi dolgokról tárgyalnának, hogy milyen kék az ég.* |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 6:23 pm | |
| *Zeph a kutyára pillant, amikor az szólal meg, közben most is mosolyog, de természetesen nem viszi túlzásba.* Köszönöm. *Mosolyog rá.* Nem, Sátán nem igazán szereti a hajózást. Kicsit tengeribeteg szegény. *Kuncog, majd Barbarára pillant. ~El nem tudom képzelni, hogy miért kell Sátánnak minden egyes alkalommal, ha egy nővel beszélek, ezt csinálnia. Mi akar már, Istenem?~ kuncog magában, és a kutyája szemébe néz. Majd a lány kérdez a tanításáról.* Hát néha ilyen ismerősök, meg nekik a barátaik... és nekik is a barátaik... na szóval párszor meg szoktak kérni, hogy tanítsam az ifjúságot. Ne mintha nekem nem lenne még mit tanulnom. Alapszintű varázslatok, önvédelem, ilyesmik. *Magyarázza.* Temetkezési vállalkozó titkárnő? Az se semmi. *Mosolyog.* És mi a dolgod? *Kérdez vissza érdeklődőn. Barbara következő kérdésén elgondolkodik.* Rengeteg hajót vezettem, tizenhárom éves koromban tanultam meg, és kezdtem az egészet... tíz éve. Volt egy saját hajóm, Marconinne volt a neve. Mármint én neveztem el így, mert nem akartam "a hajóm"-nak hívni. *Kuncog.* Egyszerű, egy szintes hajó volt, általában különlegesebbekkel nem is volt sok dolgom, bár egyszer kivittem egy vízi szállodát, az nagy volt. *Mélyül el az emlékekben, aztán Barbarára pillant, és halványan elmosolyodik.* Két éve hagytam abba. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 6:10 pm | |
| Barbi kuncogni kezd, mikor a fehér agár nyalogatni kezdi. Ami Dolfit illeti... nem különben. Elvégre daimon. Aztán a kutya szólal meg.* - Büszke lehet Owen. Okos, és szeretetreméltó kutyája van... mondja... ő is megy magával csónakázni? * Kérdi karakteres férfihangon. Majd vissza ballag "gazdája" mellé, és leül a széke mellé. Tipikus kihúzott dobberman tartás. Fajának büszkesége lehetne, ha kutya lenne. De nem véletlenül olyan amilyen. Mégis csak egy lélekszilánk a kutya. Nagy sárga szemei jobbra balra villannak a teremben. Mint egy őrszemé.* - Csakugyan? És... mit tanítotassz, ha már... amolyan magántanító vagy? *Majd a csónakázásról beszél a férfi, meg hogy kapitány volt.* - És... milyen hajón, ha szabad megkérdeznem? Kíváncsi lennék rá... de komolyan. * Mondja a lány mosolyogva |

| Téma: Re: Nedavia barlang-pub Kedd. Dec. 01, 2009 6:06 pm | |
| *Zeph bólint a temetkezési vállalkozó nevére. Hallotta már, abban biztos, de nem igen ismeri személyesen. Az édes dolgoknál a férfi halványan, láthatatlanul elmosolyodik. Ő is így van ezzel a dologgal; valami mindig visszahúzza az édességekhez, mint valami öt évest. Zeph pillantása a játszadozó kutyákra esik. Láthatatlan mosolya minimálisan láthatóvá válik.* Hát... úgy valódi munkám valójában nincs. De ha nagyon ráfogjuk, magántanár vagyok. *Mosolyog a nőre, aztán újra a kutyákat nézi. Nem szokott sokat mosolyogni, ez kivételes alkalom.* Régen kapitány voltam, most is csónakázok néha-néha. *Mondja, közben le nem veszi a szemét a kutyákról. Sátán visszatér a gazdájához, és csillogó szemekkel Barbarára néz. Zeph mielőtt bármit tehetne, az agár első két lábát a nő térdére támasztja, és szorgosan nyalogatni kezdi az arcát. ~*#&@, megint kezdi...?!~ A férfi meg halk, visszafojtott kuncogás kíséretében visszahívja a kutyáját.* Bocsánat... *Kuncog magában.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |