Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 15, 2012 12:39 pm | |
| *A daimont érdekelte a másik beszéde, egész végig figyelt. Tetszett neki, bár a löttyszerű bigyó hallatán felállt a szőr a hátán. Nessie nem válaszolt a piacteres cuccra, hisz a válasz egyértelmű volt, ő is szeretett volna körülnézni. A könyves standnál elkezdett nézelődni, végül magának egy vámpíros 8 kötetes sorozatot vett, illetve magán kívül még az egész családnak vett egy-egy könyvet. Ha Caryl kiválasztott valamit, akkor kikapta hirtelen a kezéből, majd gyorsan a pénztáros arca elé dugta és a kezébe nyomot egy aranyat, amely a könyv árának jó ötszöröse volt, bár Ness ilyen, könnyen szórja pénzt, hisz van miből. Miután kifizette, most már ő ráncigálta tovább a lányt, de nem egy következő butikhoz, hanem ki a piacról és mikor már jó messze voltak, akkor megszólalt.*- Át megyünk a Bálszépébe shoppingolni?*De már rángatta is tovább, egész a divatszalonig, ahol a vásárlós részlegre mentek...* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Regina Ruosin

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1106 Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 15, 2012 12:20 pm | |
| *Caryl nem vásárolta meg az összes létező holmit. Fruks ugyanis nem nagyon játszott játékokkal. Car végül egy zacskó apró halat vásárolt meg egy alvókosárt, mert a régit már unta a daimón.* - Szoktam enni emberi ételt, de nem éppen muffint hanem tésztát egy kis hússal. Az édes ételektől rosszul leszek. Egyszer még régebben megettem Caryl csokimikulását. Utána iszonyatosan fájt a hasam. És minden ételembe valami löttyöt raktak beleés az miatt tökre furcsa íze Volt. Pfúj! Kívánom, hogy sose kelljen olyat enned. *Eredt meg a cicus nyelve.* - Ahogy látom végeztünk itt. Szerintem nézzünk körül a piacon. Van kedvetek? *Kérdezte Car, de Nessienek nem volt választási lehetősége, mert a diákképiselő már el is indult és húzta maga után Nesst is.* - Nézd ott egy könyves stand! *Kiálltott fel hirtelen a lány. Mikor odaértek a felálló hajtincsét lelapította, majd elkezdett nézelődni a könyvek között.* _________________ Regina hamar elvesztette szüleit. Ezért gyermekkorát egy árvaházban töltötte. Mikor a Ruosin család magához vette, rengeteget tanult különféle mágiákról. Három nyelven beszél az anyanyelvén (francia) kívül. Bolgárul, németül és olaszul. Szeret emberek között lenni. És bárkivel, bárhol, bármilyen módon el tud beszélgetni. Mindenkivel tisztelettudó. Azonban van egy nagyon rossz hibája: erősnek mutatja magát, pedig igazából nem az. Minden sértés nagyon megbántja. Ha tehát találkozol vele, vigyázz mit mondasz!
|
|  | | Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 15, 2012 11:55 am | |
| *Ness és Car a piactéren mászkálnak. Hosszas keresgetés után végre rátaláltak arra amit kerestek: A kisállat eledel bolthoz. A lányok bementek. Nessie személy szerint az összes létező holmit megvásárolta, amit csak lehetett, a kisállat eledeltől a játékokig. Dragon pedig természetesen válaszolt a kérdésre.*-Igen, szeretem a halat, nagyon is. Te szoktál emberi kajákat enni, mint pl.: muffint?*Kérdezett vissza, majd Carylre ugrott a pillantása és azon gondolkodott, hogy ő vajon mit fog venni a cicájának. Figyelte, közben kifizette a macskakaját és az összes cuccot, azután pedig várta a lányt, ő had válogasson.*~Tetszik ez a gombolyag! Ugye, direkt neked szántam. Miért, ki másnak szánhattad volna? Nem tudom, de akkor is jól hangzott!~*Beszélte meg a páros gondolatban, természetesen ezt nem halhatta Car. * _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 08, 2012 5:24 pm | |
| -Hát legyen! *adja meg magát, bár nem nagyon rajong a bódék iránt, ki tudja mi van aba a kürtöskalácsba, de mindegy. Amikor odaérnek Evandrus kér egy forrócsokit, egy forraltbort magának, majd kürtöskalácsot eszegetve indulnak tovább.* -Igazság szerint valami ékszerre gondoltam, a pénz nem számít! Méghozzá gyűrűre! *mondja, majd várj a véleményt. Amikor elfogy a bor, rágyújt egy cigire*
//Fagyi, Io eltünt// |
|  | | Io Finiarel

Hozzászólások száma: 24 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál. A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat.
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 08, 2012 5:14 pm | |
| *Kicsit félredönti a fejét, a barátnő szóra.* - Hm, és a barátnőd mire vágyna szerinted? Azért itt a piacon elég sok mindent kapni, talán valami ékszer, vagy édesség, vagy valami sokkal különlegesebb? Mit szólsz? Szerintem igyunk valami meleget. Mondjuk egy forró csoki? *Ragadja kézen a fiút, és húzza az egyik kis bódé felé, ahonnan kürtöskalács és forró csokoládé illata száll ki. Persze azzal nincsen baja, hogy ráterítik a kabátot, bár rajta is van egy, ami nem is olyan vékony, csak épp nincsen elöl összekapcsolva, így látszik alatta a fakózöld felsője.* - Öhm. Köszönöm, de azért ne fázz meg. Tudod én nem is tudok megfázni. Ez egy olyasféle képességem. *Mondja a lány, mivel nincsen tisztában azzal, hogy valójában természetes gyógyító.* - Naa, lécci, én nagyon szeretem a forró csokit. És segíthetek keresni valami ajándékot is a barátnődnek! *A szeme csak úgy csillog a lelkesedéstől, hiszen már rég el is felejtette, hogy miért is akart inkább kinn maradni, mint bemenni. Tényleg a forró csokiért nyüstöli Evandrust, nem egy álcázott önmentőakcióért.* |

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 08, 2012 5:01 pm | |
| *Áééja, bár nem tudja mire vélni a lány hipnotikus tekintetét.* -Hát igazság szerint valami ajándék után nézelődtem a barátnőmnek, de eddig semmi siker, és lassan kezdek éhe is lenni4 Szóval esetleg beülhetnénk valahova kajálni egyet! *veti fel ötletét, és elkezd sétálni. a lány kijelentésére, miszerint fázik, leveszi a szövetkabátját, és ellentmondást nem tűrően a lányra teríti. Felhjtja az inguját, majd eldobja a cigjét. Ő nem az a fázós típus, csak a kinézete miatt hord kabátot. Szóval sétálgatnak, és Evandrus valami vendéglőt keres a tekintetével, ahol kajálhatnak* |
|  | | Io Finiarel

A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál. A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat.
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 08, 2012 4:43 pm | |
| *A fiú nevére bólint egyet, és elmosolyodik.* - Én Io vagyok. *Jó kedvében van, és mivel rejtve van különlegessége, így bátor, magabiztos. Csillogó zöld szemmel néz rá, bár a tekintetéből jelenleg csak a kíváncsiság vehető ki. Elég sok ember mászkál ugye körülöttük, de most Io nincsen akkora zavarban, mint máskor. Az érdeklődésre elkezd mesélgetni, hogy hogyan is került ő ide.* - Nos, én igazából csak sétálni akartam, és valahogy ide keveredtem. Végülis nem baj, de nem igen ismerem ki magam a városban, és kezdek kicsit fázni. Vagyis... *Itt nyel egy nagyot, szemében ijedtség csillan egy pillanatra, hiszen ha bemennek valahova le kell vennie a kabátot és a sapkát.* - Igazából sétálhatnánk valahol, mert a mozgásban kimelegedik az ember, és én nagyon szeretem a friss levegőt. *Kicsit hadar, de közben egyenesen Evandrus szemébe néz, mintha csak belelátna az eramiros fiúba.* - És öhm... Te hogy-hogy erre? *Fordítja vissza a kérdést, ha már itt vannak. Persze ha közben sétálni kezdenek, akkor halad szépen a fiú mellett, léptei ruganyosak, nagyon lágyak.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 08, 2012 4:05 pm | |
| *Meglepődik, amikor beléütközinek. Ráadásul totál idiótának nézi a csajt, amikor az nyávog, de próbál nem nevetni, és ura lenni a helyzetnek. Szóval bemutatkozik* - Semmi gond! Evandrus Njord vagyok! *mondja majd rágyújt egy cigire* -És benned kit tisztelhetek? *kérdi, hamár nem mutatkoztak be neki* És? Hogyhogy erre? *kérdi elkezdve a beszélgetést, és kihasználja az alkalmat,ritkán mennek neki, pláne nők és vörösek és szépek és...és...és..l.* |
|  | | Io Finiarel

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 08, 2012 3:51 pm | |
| *Lányka sétál a piacon, méghozzá jól felöltözve, narancssárga-fehér sálban, fehér sapkában, vastagabb barna vászonnadrágban, és barna hosszú bőrkabátban. Lábán csizma, hiszen lassan esik a hó, és az oldalán egy táska lóg. Vörös haja két copfba van fogva és előrelóg. Arcán mosoly, ahogy zöld szemei csak úgy csillognak az árusok mindenféle portékájára. Bár tény, hogy az emberek jelenléte nem éppen tesz a kedvére, de most túl tudja tenni magát ezen a dolgon. Jó kedve van, szereti a jó levegőt, és a telet, na meg az összes többi évszakot is. Kívülről nem is látszik rajta, hogy nem egészen ember, hiszen sem macskafüle, sem macskafarka nem látszik, hála a jól összeszedett ruháit. Majd nagy csodálkozása és nézelődése közepette egyszer csak puff nekiütközik valakinek. Még fel sem néz, de már meg is szólal kedves hangján, ami leginkább egy macska dorombolására emlékeztetheti a fiút. Hiszen akinek nekiment, nem más, mint Evandrus.* - Nagyon sajnálom! Én csak maowrr... *Szalad ki a száján, mire vet egy ijedt pillantást a fiúra.* - Öhm... *Keze a szája előtt van, és vörös tincsei között, zöld szemeivel, halvány bőrével néz nagyban a szaktársára. Akiről nem tudja, hogy a szaktársa, vagy hogy ki is.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Jan. 08, 2012 3:35 pm | |
| *Valami ajándék után nézelődik, de egydül nehéz, meg hát kreativitása sincs, úgyhogy csak nézelődik, és reménykedik, hogy belefut valamelyik ismerősébe* |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Dec. 22, 2011 1:42 pm | |
| //Olvad//
- Én is valami ilyesmire gondoltam... Bár én nem teljesen ebből az okból. *Válaszolja, arra meg, hogy a lány nem tudja a nevét, kicsit meglepődik - általában ismerni szokták azok is, akiknek nem ő maga, személyesen mutatkozik be... Na mindegy.* - Tudom, ki vagy. *Mosolyodik el.* - Én Emily vagyok, Emily Kyra Beawer. Nem ismerem a főbírót. *Teszi még hozzá, nincs otthon az ilyen minisztériumos dolgokban, de hát nem is nagyon foglalkoztatják ezek az ügyek, nem akar ő Mágiaügyi Miniszter(asszony) lenni...! Vagy mifene. Apropó, mi akar lenni...? Hát azt meg még a fene sem tudja. Az ajánlatra megrázza a fejét.* - Áh, ugyan már! Veled tartok, nekem is kellene valami új ruha, legalább a karácsonyi bálra... Nem mintha lenne kivel elmennem. *Halványan feldereng benne Vilen arca, de elnyomja az emléket, nem, nem akarja... Most nem - és máskor sem.* - Viszont... Ha nem haragszol... A baglyokhoz nem megyek majd el Veled... Mármint elkísérlek egy darabon, de nem megyek a közelükbe. _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Dec. 22, 2011 12:06 pm | |
| -Valójában, nem hiszem. Nagyon hiányoznak, de most nem. Inkább élvezem a pihenést itt az iskolában és környékén, majd a nyári szünetben fogok csak hazautazni. És te?* Kérdi kicsivel később, majd újra megszólal egy kissé halkabban.*- Ő, egyébként még mindig nem tudom a nevedet. Én Lianne vagyok, Lianne Hope Gilroy, de hívj csak Liannenek. Igen, én az a Gilroy vagyok, Rupert Gilroy lánya, az apám a minisztérium legfőbb bírója.* Mondja halkan, szinte suttogva. Nem szeret hencegni, nem is azért mondta, hanem, hogy be tudják azonosítani. Miután ezzel megvolt, akkor úgy döntött, megemlíti Emilynek(még nem tudja, hogy így hívják), hogy át szeretne menni a divatszalonba, hogy megvegye az ajándékot Jenifernek és Jessicának, na megy persze Oliviának. Azt mondta még Emnek, hogy addig ő üljön be egy masszázsra, Lianne állja, hogy míg ő keresgél, addig szegény lány ne unatozzon. Ha majd ezzel meglesznek, akkor már csak a bagolypostához kell elmenni, hogy feladják a csomagokat...*
//fagy// _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
A hozzászólást Lianne Hope Gilroy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2011 1:45 pm-kor. |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Dec. 22, 2011 11:53 am | |
| *Megköszönik Jozefnek a fuvart, és Emily Lianne-re bízza a döntést azt illetően, hogy merre menjenek... Mármint felajánl néhány lehetőséget, amikből a lány választhat, hiszen úgy tűnik, nem túlságosan járatos a varázslófalu boltjait és utcáit illetően. Eldöntik végül, hogy először a piacra indulnak, hiszen ott egy helyen elég sok mindent megkaphatnak, ráadásul olcsón, és még az is lehet, hogy itt mindent be tudnak szerezni, és nem kell majd továbbmenniük más üzletekbe... Ami igazából Emily-nek csak jó lenne, hiszen annál kevesebbet tartózkodna Nellondban. Lianne az egyik játékárusnál áll meg, itt Emily csak nézelődik, meg ilyesmik, de nincs olyan rokona - vagy legalábbis nem tud róla - aki nála kettőnél több évvel fiatalabb lenne. A könyvesnél, ahol Lianne valami műszaki témájú kötetet szerez be, Emily meg egy krimit vesz Agathának, a mostohaanyjának - azért krimit, mert Aggie-nek ez a kedvenc műfaja, és a lány biztos benne, hogy mivel mugli, varázslósat még soha nem olvasott, tehát most virul a szőkeség feje, hogy ilyen jól bevásárolt.* - És amúgy... Te hazamész szünetben? Vagy itt maradsz? *Kérdezi Lianne-t nézelődés közben. Ő még mindig nem döntött a kérdést illetően, hiszen nem tudja, hogy mi vár rá és a családjára, ha hazamegy...* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Dec. 22, 2011 11:38 am | |
| *Íme megérkezett a két szőkeség, kezükben(táskájukban) ott vannak a pénztárcák. Temérdek árust találtak errefelé, volt miből válogatni. Lianne lába nyomán érdekes, tappancs szerű nyomokat kivehetünk. Ez természetesen a lány daimonja Dragon, aki kelletlenül bár, de velük tartott, hisz nincs választása. Odament az egyik árushoz, ahol különböző játékokat talált. Észrevett egy teljesen ugyan olyan flippert, mint ami az iskola játéktermében van, csak kisebben. Meg is vette rögtön. Várt egy kicsit, hátha Em is nézne ott valamit, majd tovább álltak. A következő ahol megálltak, ott Lianne egy beszélő, járkáló babát vett Sharlottnak. Apukájának az egyik helyen vett egy gépészeti könyvet, mert ugyan ő a minisztériumnál dolgozik, attól még imádja a gépeket. Anyukájának különleges fürdőszobai felszerelést vett, ami természetesen varázslattal van megbütykölve.*
_________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Maria Thekla

Hozzászólások száma: 164 Msn: helgafarkas@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 8:07 pm | |
| |
|  | | Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok 

| Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 7:44 pm | |
| *Liza a ruhák közt el is tévedhetne,annyi minden van itt.De ő most cipőt keres.*-Á megvan a tökéletes! * Egy nagyon szép magassarkút,és meg is veszi.Nem túl alacsony áron adják,de megéri.A cipőt is elrakja.Elővesz egy fényképet,de ezt Ria nem látja.Liza sóhajt,majd elteszi a fotót,melyen a családja van.*-Na mit vettél? *mosolyog Riára,és odamegy hozzá.Megmutat neki egy szép övet,ami illik a ruhájához.*-Ez milyen? Tök jól megy a ruhádhoz.És illik hozzád.Szép fekete.*megint csak mosoly.*
//Ariana: Hopsz. // |
|  | | Maria Thekla

| Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 7:36 pm | |
| *Ria válogatgat,nézelődik,és hallgat.Türelmesen.Nyugisan.A csokira bólint egyet és megköszöni.Megkóstolja,és elképed a fura ízen.De azért megeszi.*-Kicsit fura íze van...De finom.*derül fel arca,és gondolkodik.Meg kell emésztenie a dolgokat.Nem olyan egyszerű.Végülis annyi minden történt.És a sok új dolog...Így hirtelen lesokkolta.Durva.Nagyon.Nem érti.Egyszerűen nem fogja fel.Arca elgondolkozó,és végiggondolja az elmúlt napok eseményeit.Pontosabban hónapok.Akkor hogy is van?Hogy kell ezt érteni?Közben keresgél,és talál egy csini rucit.Mellnél van egy vékony fehér bőröv,ami nagyon csinos,a ruha fekete.És bővül.Kicsit olyan,mint egy terhesruha.De tetszik neki.Meg is veszi azonnal.De az eladó olyan árat mond,hogy elképed rajta.Elkezdenek alkudozni,végül Ria győz.A rámenősségével,határozottságával,bátorságával.Liza is csodálkozhat kicsit.Most nem beszélget.Inkább letisztázza a dolgokat magában.Utálja,ha nem ért valamit.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 7:22 pm | |
| //Uhm... a karik nem tudják, hogy "rémálom és úristen", mivel ez useres információ. A karakterek úgy tudják, hogy teljesen békésen leéltek egy évet, és a szakvezetők élnek, Deneira eltűnt, stb. Tényleg nem értem, honnan vettétek, hogy ez így megjelent karakteresen is hírként. o.o// |
|  | | Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok 

| Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 7:20 pm | |
| *Jó sok kérdés,jó sok válasz.*-Fogalmam sincs,én is csak most olvastam el,úgyhogy engem nem lehet erről az eseményről kérdezni.*nevet egyet,és elővesz két csokit.*-Kérsz? *kérdi a lányt,miközben egyet kicsomagol.Ha Ria kéri,akkor oda ad egyet.*~Ahogy a csomagolásra is rá volt írva,finom,és édes a méztől,meg a mentától.~* A furcsa keverék akkor is finom Liza számára.Majd kezd elgondolkodni azon,amit olvasott.Tényleg furcsa egy hír.És még szinte semmit sem értett meg belőle.De úgy látszik nincs egyedül ezzel a dologgal.Ugyanis Ria sem érti a kérdései alapján.* |
|  | | Maria Thekla

| Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 7:09 pm | |
| *Ria csak mosolyog tovább,és kezd arcára fagyni.De nem láthat meg semmit.Maximum Al vagy Lini.De velük is rég találkozott.Közben válogat a lány mellett.Igen,neki is kéne pár új ruha.Csak nézelődik,aztán kérdezget kicsit.Igen,ismerkedni kéne.*-Igen,a Nezába én is.Mit szólsz az eseményekhez?Szerintem nagyon durva.Kiderülnek ilyen dolgok,hogy rémálom,satöbbi...Úristen.De nem is nagyon értem.ezek szerint nem is járok a Nezába? Vagy hogyvan?*kérdezget,miközben válogatgat szép bőrrucikat.Olyan harcosokat.Magyarul a kedvenc ruhaféléit.Na mindegy is.User nem tud többet írni.* //Olvasd el a hírt// |
|  | | Belle Stormwork

bárkivel játszok 

| Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 6:56 pm | |
| *Egy lány beleütközik Lizába,és a lány hátrafordul.*-Helló.Oké,persze.Egyébként Elizabeth Lowett vagyok.Liza.*A ruhákat elteszi,és újra Riához fordul.*-Semmi különös,csak vásárolgatok. Már unom a régi ruháimat.Rájuk fér már a frissítés.És igen,Nezabaros vagyok.Ezek szerint te is.*egy aprócska mosoly ül az arcára,amit hamar el is takar egy bamba arc.*-És veled,mi újság? Hogy hogy erre jársz? *megint csak mosolyog.Kezdi megszokni a folyamatos mosolygást.De hát,nem ő akarja.* |
|  | | Maria Thekla

| Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 6:51 pm | |
| *Ria sétálgat erre,csak szétnézni és venni valami jó kis rucit vagy hasonlót.Kedve a magasba szárnyal,végülis minden jóra fordult.A kúria és a suli újra ép,visszatértek a szakvezetők is,a négy alapító,és megküzdöttek mindennel,ami az útjukat állta.És nyertek.Hát igen.A Nezabar diákjai híresen bátrak és erősek.De most Riánk csak nézelődik a tömegben,mikor egyszer csak beleütközik valamibe.Vagy valakibe?Igen,valakibe.*-A ku...Bocsánat.Szia,Maria Thekla vagyok.De csak Ria.Csatlakozhatok?*kedves mosoly...Igen,görög lánykák kedves is tud lenni,ha akar.*-Miújság?Te is a Nezabarba jársz?*még egy mosoly.Ami mögött bizonyos fokú elégedetlenség áll.És düh.Meg hasonlók.De ezt szaktársa nem látja.Mert Ria arca teljesen nyugodt és boldogság is van rajta.De csak az amolyan "győztünk" boldogság.Nem igazi.* |
|  | | Belle Stormwork

bárkivel játszok 

| Téma: Re: Denor'a Piactér Pént. Júl. 22, 2011 6:43 pm | |
| *Liza ma a piacon keres egy megfelelő ruhát,ami körülbelül így néz ki.Liza most egy kis laza tunikát visel.Közben vannak olyan dolgok,amik a nővérére is jók.Például egy szép ruha , de van itt egy olyan,ami Lizára is jó . Esetleg ez ? De ez is jó.Hát mindegyiket megvette,és nem is csalódott.* |
|  | | Leila La Fontez Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Júl. 21, 2011 4:04 pm | |
| |
|  | | Leila La Fontez Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Júl. 21, 2011 4:00 pm | |
| *Amber most csak azért van itt,hogy valami jó cuccot találjon,ugyanis a ruhatárára ráférne egy kis újítás.Egy jó kis iskolai szerkó van rajta,és valami rózsaszínes lilás cuccot keres.*-Áh meg is van!* odamegy hozzá,és kifizeti.A ruhát egyszer megpörgeti,és megnézi hogy áll magán.Később egy másik lány is befut a piacra.Amber odasétál hozzá,de a ruhát beteszi egy szatyorba.*-Szia! Amber Ana Millington vagyok.Hogy hívnak? *kérdi egy mosoly kíséretében.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|