|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Akarei Náhámmi Diák

Hozzászólások száma: 54 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 5:07 pm | |
| - Igen városi vagyok. De jártammár piacokon, csak már nagyon régen.-Ballag Eeve mellet és néha letartja magaelé a tyúkot hogy megcirógassa.*-Fogadó..hú.. biztos tök jó lehet , nem félsz éjjelente a részegek között?-*Kérdezi kíváncsian.* - ..és mért nem tusz járni velünk Nezabárra?..*Kérdezi nagyon óvatosan és fél hogy rossz pontra tapintott de a kíváncsisága fudalja.*
|
|  | | Yvonne Chaconne Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 14 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 4:42 pm | |
| *Nos, hát akkor Leonard kíséri őket, NJK-ként, de nem haza, hanem majd a fogadóhoz. Mikor a lány csipogni kezd a madaraknak, Eeve kénytelen elnevetni magát, olyan mulatságos a lány. * - Úgy látom nem nagyon jártál még igazi piacon. Városi lány vagy? *Kérdezi, érdeklődve, miközben megindulnak a Fogadó felé, hiszen oda viszi ezt a sok dolgot. * - Én mindig is itt éltem Nellondban, és a nővéremé a Fogadó, így azt hiszem itt is maradunk már végleg. Oda viszem ezt a sok ennivalót, mert néhány dolog elfogyott, és csak holnap érkezik a szállítmány, így kénytelen voltam eljönni, hogy estére minden legyen hiánytalanul a törzsvendégeknek. Örülök, hogy összefutottam veletek, mert egyedül sosem bírom el ezt a sok dolgot. *Mondja, valamivel cseverészősebb hangnemben, túllépve az iskola dolgon. Illetve túllépve nincs, de próbálja könnyedén előadni.* - Valójában én mindig is a Nezabarba akartam járni... |
|  | | Akarei Náhámmi Diák

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 4:34 pm | |
| *Feltünt a hanjában lévő irigység de nem mondott semit, nem is mert kérdezni nehogy mély pontot érintsen.Amikor a csikeárúshoz értek legugolt hogy közerebről is megvizsgálja a vicces állatokat. Még halkan csipogott is nekik amit kisseb nevetéssel fejezett be felülnézetből úgy nézhetett ki mint tyúkanyó a csibéivel. Amikor meglátta hogy alig birja el cuccait azonnal kérés nélül elvette tőle a ketrece ,hogy könyítsen rajta.*-Had segítsek!- |
|  | | Leonard Wernick Diák

Hozzászólások száma: 29 Kaszt: 
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 4:20 pm | |
| *Leonard nyugodtan követi a lányokat és hallgatja a beszélgetést és fogja a cuccokat amit a lány vett. Mikor visszaérnek a lány lakhelyre átadja a cuccokat és elköszön tőlük aztán eltávozik Nellondból, vissza a Kúriába.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 4:06 pm | |
| *Kicsit elmosolyodik, mikor hallja, hogy nyugodtan hívhatja Leonak, azután meg ugye sétálnak tovább. Egy piacon nehéz egy helyben lenni, hiszen ott a sok portéka, amit meg kell nézni.* - Az elemi mágusok szakja? *Kérdezi, szinte áhítattal a hangjában, nagyon is látszik rajta, hogy szíve mélyén határozottan féltékeny rájuk. Ő nem mehetett oda tanulni, pedig leghőbb vágya a tanulás, egy mágus iskolában... Ő csak az alapokat tudja, és semmi mást.De majd egyszer... * - Tehát nagy a kúria és könnyű benne eltévedni? Biztosan csodálatosan szép... És az órák is érdekesek? Ez egy iskolába járó diáktól furcsa. Úgy értem, aki iskolába jár, mindig utálja az órákat, aki viszont nem teheti meg, mindig az iskolapadba vágyna. Tehát... A Nezabar nagyon-nagyon jó iskola lehet. *Mondja, kissé melankolikusan, elszontyolodva. Látszik rajta, hogy valami elszomorította, beszéd közben. Aztán elérnek még egy baromfi árushoz is, szerez egy tyúkot, egy ketrecben. Elég szépen fel van szerelve, látszik, hogy Leonardtól vissza se tudná venni a cuccait. * |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 3:56 pm | |
| -Az elemi mágusok szakja.-*Feleli boldogan*- és az élet nagyon szép .. szerintem.Bár még nem ismerem annyira..-*Megvárja míg kisétál a standtól a finomnak látszó zsákmánnyal.* -Én is csak mostanában érkeztem, úgy 1-2 hónapja-*Fordul Leonard felé.*Úgy tűnik egycipőben járunk.-*Vigyorog rá.* - A helységeket még nem nagyon ismerem de a tanorák nekem izgalmasak.- |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 3:32 pm | |
| *Mikor a lány átadja neki a kosarat meglepődik hogy milyen súlya van, de ez neki nem gond mert eléggé izmos. Elkezd a lány után sétálni és csak hallgatja a kérdésáradatot.* -Nyugodtan hívj Leo-nak.-*Mondja és ekkor észreveszi hogy a lány eltűnik egy pultnál. Miután kijön onnan hallgatja a többi kérdést és csak akkor kezd el válaszolni.* -Én még nem tudok sokmindent mesélni a Nezabarról mert még egy hete sincs hogy itt tartózkodom, de a Kúriáról csak egy dolgot tudok mondani, könnyen el lehet tévedni.-*Mondja és követi a lányt a további standokhoz.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 3:20 pm | |
| *Mikor a fiú meglehetősen kedvesen fogadja, bájosan rámosolyog, és kinyújtja felé az eléggé nehéz zöldséges kosarat. * - Köszönöm szépen, igazán lovagias vagy. Hívhatlak Leonak? *Kérdezi, kedvesen, miközben Akarei felé fordul. * - Eramir? Az melyik szak? Én tudom, hogy hol van a halas stand, csak már a kosárral bajlódtam, és nagyon ritkán járnak erre Nezabaros diákok, én pedig... Hát... Kíváncsi vagyok, hogy milyen az ottani élet! *Őszinte szavak, miközben közelítenek egy idős, hetvenes évében járó férfi standjához, ahol frissebbnél frissebb portéka van kipakolva, jégre, hogy ne romoljon. A lány néhány szót szól a férfihez, mosolyogva, mire megkapja a legfrissebb árúját, egy zacskóban, körberakva hideg jéggel. Eeve szépen megköszöni, kihátrál a stand elől és visszalép a diákokhoz. * - Tehát... Csak erre tévedtetek, vagy okkal jöttetek? Milyen a kúria? A tanórák? *Kérdezi, miközben megint a piacon sétálgatnak, hiszen még nem fejezte be a vásárlást. Kíváncsi tekintetét Leonardra és Akarei-re függeszti, felváltva, hiszen még nem meséltek neki, és nagyon is kíváncsi ezekre a dolgokra. * |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 3:12 pm | |
| *Eddig észre sem vette a mögötte sétálgató fiút amíg Eeve nem hívta fel rá figyelmét.*-Ohh..elnézést...-*Néz mga köré zavartan a két számára idegen egyéneker.*-Nem figyletem magamköré.-*mosolyog zavartan.*-És igen szívesen elkíréllekén is.- *Rakja el gyorsan a nyalókáját a lellemetlen körülmény véget.* -Jaj el is feleljettem! Én Akarei Náhámmi vagy Eramíros és sajnos nem tudom hogy merre van halas stand még nem járta merre most vagyok előszőr.-*mosolyog.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 2:54 pm | |
| *Észreveszi hogy a környékén sétál egy lány, de nem köszön neki, viszont szeme sarkából követi merre megy, mivel nem előre figyel ezért véletlen nekimegy egy idős hölgynek aki neki köszönhetően elejti kosatát és abból kiesik egy csomó zöldség és alma. Segít összeszedni, hogyha már ő érte a felelős. Ekkor jön egy ismeretlen lány, aki pár évvel idősebbnek néz ki, látja hogy szája megmozdul és a látást követi a hallás is.* -Sziasztok! Leonard Wernick.-*Köszön és mutatkozik be a lányoknak.* - Én elkísérlek!-*Mondja és nyújta kezét a kosárért hogy vigye, ne a lánynak kelljen vinnie.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 2:44 pm | |
| *Egy fiatal, negyed-tünde lány járkál a standok között, lassan egyiktől a másikig sétálva, éppen az ételek között sétálva. Kevés a fiatal a piacon, hiszen ide az öreg nők szoktak járkálni hétvégenként bevásárolni, ételt-italt, miegymást. Eeve szépen kiszúrja tehát azonnal a két fiatal lézengőt, akik igazából egymás környékén állnak, még sem köszönnek egymásnak. És, hogy miért megy oda hozzájuk?... * - Üdv. Nezabaros diákok itt a piactéren? Mit kerestek itt? *Kezében egy kosár, teli zöldséggel, arcán kérdő tekintet, kicsit megdönti a fejét, méregetve őket. Velük egykorú, kinézetre, talán egy-két évvel idősebb náluk, de ez nem számottevő.* - Elnézést, a nevem nem is mondtam. Yvonne, de inkább csak Eeve. Ha szépen kérlek titeket, elkísértek a halas standhoz? *Kérdezi, kérlelő tekintettel, mert neki menni kéne közben, de beszélgetni szeretne a diákokkal, ha már egyszer erre járnak. * |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 2:28 pm | |
| *Akarei először jár itt de felettébb tetszik neki a piac. Bár ő is egyedül de ez nem szegi kedvét, vidáman sétálgat az árúsok között. Egy igen színes portékánál megpihen és csillogó szemekkel mered az ezernyi édességre olyan rég evett is különleges finomságot gondolta megjutalmazza magát egy olcsóbb fajtával. Sokat gondolkodott rajta meiket is kéne vennie és még az árús sem sokat segített neki ilyen ügyben. Folyamatosan többet és többet ajánlgatot neki és mindenáron rá akarta venni hogy többet vásároljon. Bár akarei mosolyogva fogatta és ellen állt neki. Végül egy nagyobb különleges nyalókával távozott az idegesítő személytől, és tovább ballagva nézelődött.Már kicsit unta az egydülétet nem volt seni kivel együtt mulathatott volna de már megszokta a helyzetet.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 2:17 pm | |
| *Egy diák lépked le, egyedül van, de reméli nem sokáig lesz ez így. Ahogy hallotta hogy hétvégén le lehet jönni Nellondba még nem sejtett semmit erről a helyről, hogy mekkora, hogy néz ki. Mikor Jozeffel a vadőrrel beszélgetett útközben nagyon megtettszet neki a hely, remélte valóságban is ilyen. Mikor megérkezett megköszönte a vadőrnek a fuvart. Elkezdett sétálgatni a pictéren és reménykedett talál valakit akivel beszélgethet picit, mert már naapok óta nem beszélt senkivel.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 6:48 pm | |
| -Azt hiszem akkor menjünk is, a teaházban megbeszéljük a dolgot, azt hiszem jópár dolgot megfigyeltem, majd bővebben mesélek, és a tavalyiról is. *Feláll a hulla mellől, és elindul a lány után.* -Köszönjük szépen, hogy nekünk is szóltak, nagyon hálásak vagyunk.* -Csak természetes, remélem segítségünkre tudnak válni. *Ezt erősen kétli a kapitány, de azért biztatja a diákokat, őt se hangolták le amikor diák volt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 6:43 pm | |
| [Kasztküldetés]
-Volt neki egy kis bódája?*kérdez vissza a lány, majd elindul annak az irányába, és ott kezd el nézelődni. A lány csak megpillant egy papírfecnit a pultnál ,amjd magához vesz és elkezdi olvasni.*~G.F.A~*-Ez meg mit jelent?*kérdezi a lány, majd elindul visszafelé.*~Ugyan megint túl nagy a fantáziám.~*gondolja a lány magában, majd csak oda megy Noelhez.*-Nézd találtam egy monoggrammal ellátott fecnit? szerinted jelent ez valamit?*kérdezi meg a lány. Zöld szemeivel a fiúra néz.*-Érdekes látvány nem?*kérdezi meg tőle, aztán kicsit arréb megy és nyomokat próbál keresni...*~Lehet örökre elveszítettem..Sőt biztos..~*gondolja a lány, majd könnyek szöknek a szemébe.*~De éne nem akarom elveszíteni..~*gondolkodik tovább a lány, közben pedig az esetleges nyomokat nézi...*
|
|  | | Andrea Tabassum

Minősítés:  Hozzászólások száma: 91 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Az élet nem arról szól hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben...
Story of a girl
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 6:43 pm | |
| [Kasztküldetés]
*Mindenki közelebb vonul, és a nő holtesété vizsgálja. Szerencsére a vér az egyetlen dolog a világon, amitől úgy isten igazából nem fél, így nem okoz neki problémát megvizsgálni a hullát. Persze nem nyúl hozzá, nem kéne ujjlenyomatot hagyni rajta. Meg persze amúgy sem nyúlna hozzá... A lényeget már megállapította, miszerint a beb bizony nem karmoktól vagy fogattól származik, csak egyszerű szúró-vágó fegyvertől. Ennyi neki pont elég, hiszen mindenki kinyilatkoztattta ezt az információt. Így a kapitányra néz, és aprót bólint szavaira, majd visszafordul társaihoz.* -Azt hiszem eleget láttam. Induljunk. *Majd pálcáját meglebbenti, miközben kilép az aurorok által képzett mesterséges fényből, és félelmével küzdve elindul a teázó felé.* |
|  | | Noel Cameron

Hozzászólások száma: 290 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Vannak olyan helyzetek az életben, amelyekben az igazmondás és az egyszerűség a legjobb furfang a világon.
Jean de La Bruyére
<3 Nezabar <3
Az én elemi sárkánytojásaim. Katt.
Kék és Narancssárga <3
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 6:28 pm | |
| [Kasztküldetés]
*A fiú tehát közelebb megy, és nézi, ahogy helyszínelnek a többiek, tehát a képzett aurorok. * - Tehát egy egyszerű árus? Nem értek magasabb szinten a fegyverekhez de mindenképpen vágó fegyver, ez azt hiszem mindenkinek egyértelmű. *Lép közelebb a fiú, majd az Aurorok felé pillant. Egy ideig csak figyeli az eddig velük beszélt egyedet, majd újra kérdez. * - Van valami összefüggés, amit felfedeztek a két halott között? Nemük, koruk, bőrszínük, esetleg a posztjuk a városban? Mondjuk mint a kettő árus volt, vagy... *Nem folytatja, kicsit inkább Gavril felé pillant, mintha inkább tőle kérdezne. * - Nő volt, e korú, és árus az előző halott? *Nem tudja megvárni, hogy Gavril válaszoljon, ugyanis egy Auror felel.* - Minden megegyezik, egyedül a sebe nem. Itt egy vastag, erőteljes csapás ölhette meg a nőt... *Mondja egy arra forduló fiatalabb Auror, kisegítve őket, ha már senki sem ért annyira a fegyverekhez. Végül is nem harcosok. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 6:09 pm | |
| [Kasztküldetés] *Végre bejuthatnak, már látja is az áldozatot. Lassan odaérnek, csak a kapitány maradt velük.* -Szerintem mindenki szóródjon szét, és nézze meg, hogy talál-e valamit. *Gavril leguggol az áldozathoz, és tanulmányozni kezdi a sérüléseit. Képeket is készít, hozott magával fényképezőt.* -Van valaki közöttetek aki érte nagyon a fegyverekhez? Szerintem ezt valami fegyver okozta, a tavalyi nem így nézett ki. A kapitány elismerően bólint, valószínűleg eltalálta a dolgot, de nem akar segíteni nekik.* -Én körbefotózok még mindenhol, ti is nézzétek meg addig a hullát, szerintem nem maradhatunk itt napestig. -A hölgy idevalósi volt, 5 utcával lejjebb lakott, a trafikja pedig a piactér másik oldalán volt. *Röviden válaszol a kapitány, nem fejt ki semmit bővebben a diákoknak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 6:07 pm | |
|
[Kasztküldetés]
*Susan csak köszön Noelnak, aztán ő is átlép a szallagon.*-Öhm elnézést, de egyáltalán ide valósi volt? Vagy csak ide jött valamiért?*teszi fel a lány a kérdést, majd megnézi a hullát.*~Uramisten..~*gondolja magában, majd csak elkezdi nézni, hogy milyen eszközzel ölhették meg az emberkét. A lány elsuttog egy lumust csak, hogy jobban lásson.*-Elég érdekes ..*fűzzi hozzá a lány, majd elkezd nézelődni próbál valamit kivenni, hogy esetleg honnan támadhatták meg vagy valami...*
A hozzászólást Susan Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 18, 2010 6:10 pm-kor. |
|  | | Andrea Tabassum

Az élet nem arról szól hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben...
Story of a girl
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 5:55 pm | |
| [Kasztküldetés]
*Noel megjelenésére elmosolyodik, és ezt megosztja a fiúval is. Végül a kis csapat elindul a sikátor felé, és a kapitányra is hamar rátalálnak. Elena inkább a Belsis fiú közelében marad, mint biztos pont. Mindeközben a környezetet szemléli, a mocskos földet, és a falakat. Közben persze mint a jó sztorihoz illik, besötétedik, így lassan csak vándorló fénygömbök és kítérteties árnyak látszanak a helysínből. Majd mintha reflektort gyujtottak volna, az egyik képzett auror fix helyen álló fényt idéz. A lány a kapitányhoz fordul, és kicsit hadarva megkérdezi.* -Van szemtanú? *A kapitány odafordul hozzá, és probléma nélkül válaszol.* -Senki nem látott semmit. *Elena csak elgondolkodik, majd a kapitány a helyszín felé tereli őket.*
A hozzászólást Elena Teirm összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 18, 2010 6:15 pm-kor. |
|  | | Shawn Griffin

Hozzászólások száma: 998 Msn: szabi@sniper.hu Kaszt:  Üzenőláda:
Követő: B*zi házivámpír
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 5:42 pm | |
| [Kasztküldetés]
* Miután a csapat szép lassan összeverődik elindulnak a helyszínre. Még indulás előtt kicsit meglepetten látja, hogy Susan szemében, mintha harag gyulladna. Az egészben a meglepő inkább az, hogy a forrását nem vette észre, így úgy gondolja, hogy ezt később még jó lesz megfigyelni. Amikor odaérnek a kordont veszi szemügyre, jó pár aurort lát munka közben amin nem lepődik meg túlzottan, hiszen Nellond viszonylag békés hely és ha nem mutatják meg az aurorok, hogy minden apró mozdulatra figyelnek, akkor nehezebb lenne a rendet tartani. Egyenlőre nem akar szóba elegyedni senkivel sem inkább csak a részleteket próbálja kihámozni. A sikátort nem volt nehéz dolog lezárni, így amíg nem kapnak engedélyt esélyük sincs bejutni. A helyszín gyilkosság szempontjából tökéletes ellőre eltervezettnek is, ha az áldozat erre fele távozott rendszeresen vagy lehet például rablás is, hisz a piacra az ember pénzzel jár. Már tervezgeti magában, hogy amikor bemennek miket kéne megvizsgálniuk. Például a piac felé vagy a piac felől érkezett a sikátorba az áldozat. A személy azonosságából utána nézni, hogy rendszeresen járt-e erre vagy kivételes alkalom volt. Ha kivételes akkor mi lehetett az oka. Az sem kizárt, hogy a gyilkos hívta ide áldozatát. reménykedik, hogy a körülmény és a sebhelyekből, majd le lehet vonni a következtetést, hogy milyen gyorsan végeztek vele. Ami többek közt azt is meghatározza, hogy mennyire képzett a gyilkos. Ez és még számos hasonló kérdés kavarog éppen a fejében, ahogy szótlanul várja a további fejleményeket. Az egyetlen árulkodó jel, hogy nem csak bambán várakozik a szemében lévő szüntelen csillogás. |
|  | | Noel Cameron

Hozzászólások száma: 290 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Vannak olyan helyzetek az életben, amelyekben az igazmondás és az egyszerűség a legjobb furfang a világon.
Jean de La Bruyére
<3 Nezabar <3
Az én elemi sárkánytojásaim. Katt.
Kék és Narancssárga <3
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 5:21 pm | |
| [Kasztküldetés]
*Egy fiú fut be, későn kapta meg az engedélyét, hogy hétköznap is leszaladhasson Nellondba. Idáig futott a teaházból, hiszen a tükrön keresztül érkezett, úgy sokkal gyorsabb, mint Jozefet szenyózni, hogy hozzon már le hétköznap is. Gyorsan biccent a többiek felé, illetve Susan felé különösen, hiszen őt nem ismeri.* - Noel, Belsirion. *Mondja gyorsan, és kicsit kihúzza magát, habár sokat futott, csak a mellkasán látszik meg, hogy valamivel gyorsabban veszi a levegőt. Mikor megjelenik az auror, azonnal közelebb lép, egy bizalomgerjesztő mosollyal.* - Esetleg megfigyelhetjük a helyszínelés technikáját kicsit közelebbről? Persze nem úgy, hogy belezavarjunk a mozzanatokba... *Mondja, érdeklődőn felvont szemöldökkel és kicsit közelebb kerül, ha engedik, figyelve a "helyszínelést" * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 5:16 pm | |
| [Kasztküldetés] -Úgy tűnik a nagyok ár itt vannak. *Elindul a kordon felé, majd átbújik a sárga szalag alatt. Lát pár ismerős arcot az aurorok között, és rövidesen ki is szúrja a kapitányt, aki már feléjük tart. Gavril int neki.* -Üdv fiatalok. Jó végignézni a jövő lelkes auror generációján. Amint láthatjátok még zajlik a helyszínelés, körülbelül 10 perc múlva már ti is odaférhettek az áldozathoz. -Köszönjük szépen. Na akkor várunk. Majd utána üljünk be valahova összevetni a tavalyi gyilkosság nyomait a mostaniakkal. A teaház nektek jó lesz? *Amíg várnak ezt úgyis meg tudják beszélni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 5:08 pm | |
| [Kasztküldetés]
*A lány ahogy ácsorog egy számára óráról ismerős fiú jön hozzá oda. Csak biccent neki.*-Üdv! Amúgy meg Sue...*mondja a lány, kicsit halkan. Aztán egy ujabb fiú érkezik akinek úgyanúgy biccent.*-Ahhm én meg Susan...*mondja a lány, majd csak végignéz a két fiú kitüzőjén.*~Remek remélem én leszek az egyedüli Naxeldires.~*gondolja a lány, majd csak unottan biccent az újabb érkezőnek. Majd neki is elmotyog egy "Susant". Shawn kérdésére csak vállat von.*-Gondolom megint valami élteveszéllyes dolog!*mondja a lány, majd csak körbenéz a piacon. Eléggé meglátszik a lányon, hogy nincs jó paszban.*-Szerintem indulhatunk! Vagy még várjunk?*kérdezi meg a lány majd szemiben valami megcsillan. Egészen haragos zölddé válnak a szemei. Mindenester elindul a társaság. A lány csak felfigyel a kordonokra meg az aurorokra is, diáktársai felé néz, majd csak elmosolyodik*-Nos akkor merüljünk bele!*mondja halkan a lány, majd csak elkezd nézelődni a kordonnal körülvett rész felé.*
|
|  | | Andrea Tabassum

Story of a girl
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Csüt. Márc. 18, 2010 5:05 pm | |
| [Kasztküldetés]
*Újabb diák érkezik, méghozzá egy teljesen ismeretlen. Nagyon rendezettnek néz ki, már az első pillanattól, göndör haja jól fésült, ruhája makulátlan. Mellette egy petymeg rohan, szinte ismeretlen állatfaj, egy macskaféle, bár nem hasonlít macskára. A lány egyenesen a kis csoport felé fut, úgy tűnik, pontosan tudja merre tart. Egyik kezében a pálcája van, másikban egy szép színes sál, amiben véletlen sincs fekete. Amikor megérkezik, még hangosan szuszog, de rögtön elkezd beszélni.* -Hello. Elena vagyok. És...és... *Itt sikeresen levegőt vesz, így rendesen tud beszélni.* -Ő Kiwi. A daimonom. Ugye nem késtem sokat? Noel küldött, Ő mondta, hogy jöjjek el. *A lány a név kimondása közben elmosolyodik, mivel gyakorlatilag egyetlen barátjáról beszél.* -Természetesen én is auror lennék. *Bár ha végignéznek a lányon, nem biztos, hogy ez jönne le elsőnek... A sálat gyorsan a nyakára tekeri, már kicsit hideg van, így koraeste.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |