Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Denor'a Piactér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Sofiya Zorka Yilit
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 18
Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: A főkarim Caryl Sheila Wulner. Őt keressétek.^^

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Júl. 11, 2011 1:01 pm

*Hallgatja a kislányt.*-Nem vagy kicsi. Hány éves is vagy?*Kérdezi.*-Nagyon szép ernyőd van.*Nézegeti kiváncsian.*-Nyugodj meg! Nincsenek olyanok akik játékmacit esznek.*Mondja nevetve. De elkomorul az arca amikor meghallja, hogy a kislány elszökött.*-Hát, szerintem jobb ha most hazamész. És én elkísérlek ha akarod.*Ajánlja fel, nehogy baja essen a kislánynak. Majd vásárol egy kis dobozkát meg egy kis füzetet és egy tollat. Odaadja a kislánynak.*-Ezt neked adom, hogy megbocsáss!*Mondja a kislánynak.*-Na, merre laksz?*Kérdezi.*
Vissza az elejére Go down
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 55
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek Wink

Okina Kurino Kinoshitade

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Júl. 11, 2011 12:49 pm

-Én is szomorú vagyok, mert fellöktél. Pedig annyira nem is vagyok kicsi. Vagy igen?*Kérdez vissza bizonytalanul, miközben kíváncsian nézi a lányt.*-Na jó, megbocsátok. De ha engem nem is, a napernyőmet észre lehet venni. Most kaptam Japánból, nagymama küldte.*Mosolyog újra, ás megforgatja az ernyőt, hogy jól lehessen látni minden oldalát.*-Rendben, akkor Sofiya.*Nevet, majd magában ismételgeti a nevet, hogy a kiejtését ne felejtse el.*-Akkor jó.*Sóhajt megkönnyebbülve.*-Eddig még nem találkoztam olyan valamivel, ami játékmacit eszik. Ugye nincs is olyan?*Kérdezi. Majd mikor a lány kérdését meghallja, lehorgasztja a fejét, és a cipőjének válaszol.*-Elszöktem otthonról egy kicsit. De majd hazamegyek. Csak unatkoztam.*Hadarja. Kicsit elszégyellte magát, de még nem akar hazamenni, és ha már idáig eljött...*
Sofiya Zorka Yilit
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Júl. 11, 2011 12:42 pm

*Figyelmesen hallgatja a kislányt.*-Ha nem bocsátanál meg nagyon szomorú lennék.*Mondja.*-Nekem két keresztnevem és egy vezetéknevem van. De csak szólíts Sofiyának. Az at "igazi" neve.*Mondja.*-Nem fogja megenni. Ő mást eszik. Kenyér morzsát is ilyeneket eszik.*Válaszolja mikor a kislány aggódva szorongatja a maciját.*-Hogyhogy nincsenek itt a szüleid?*Kérdezi mert nem szabadna szerinte egyedül elengedni egy ilyen kicsi lányt.*-Jaja. Merre vannak a szüleid? Esetleg elvesztél?*Kérdezi már Tires is. Miközben a szárnyát birizgálja a csőrével. Egy szokásos galamb szokás.*
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár

Kaszt:

Okina Kurino Kinoshitade

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Júl. 11, 2011 12:29 pm

*Ahogy sétálgat, egyszercsak érzi, hogy nekimegy valaki. Természetesen elesik, mert még kicsi. Nem kezd el sírni, de már nincs olyan jó kedve. Feltápászkodik a földről, felveszi Haniit és a napernyőt, majd csak nézi azt, aki fellökte.*-Én Natsumi vagyok.*Mutatkozik be végül.*-Mi lenne, ha nem bocsátanék meg?*Kérdezi mostmár vigyorogva. Nem gonosz kislány, általában.*-Neked hogy lehet ilyen sok neved? Melyik az igazi?*Kérdezi, mert ő még nem tesz különbséget vezeték- és keresztnév között.*-Neked is van beszélő állatod.*Állapítja meg a madarat nézve.*-Ugye nem eszi meg Haniit?*Kérdezi aggódva, és védelmezően magához szorítja játékmaciját.*
Sofiya Zorka Yilit
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Júl. 11, 2011 12:21 pm

Sofiya közeledik a piactér felé. A haja a szokásos stílus. Egy lila ujjatlan póló van rajta és egy sötétebb lila szoknya. Mikor odaér. Mosolyogva nézegeti az árukat. És véletlenül nekimegy a kislánynak.*-Ó! Ezer bocsánat, nem akartam.*Kér bocsánatot. Tires a a bal kezén pihenve bólogat.*-Egyébként Sofiya vagyok Sofiya Zorka Yilit.*Mutatkozik be.*-Ő pedig Tires a daimónom.*Mutatja be a galambot is.*-És benned kit tisztelhetünk?*Kérdezi mosolyogva miközben kifizet egy zacskó málnát. Visszafordul és kíváncsian szemléli a kislányt.*
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár

Kaszt:

Okina Kurino Kinoshitade

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Júl. 11, 2011 12:13 pm

*Natsumi ma szó szerint megszökött otthonról. Nem vall rá, hogy ilyet tesz, de a nagy meleg miatt szülei nem akarták kiengedni, nehogy valami baja legyen. De hát melyik kisgyereket lehet eltiltani a játéktól? Ő mindenesetre megtalálta a módját, hogy hogyan szökjön meg. A többi meg már nem érdekes, majd foglalkozik vele akkor, ha hazaér. Fehér színű ruhácska van rajta, haja pedig lófarokba van kötve. Egyik kezében Hanii, másikban egy japán napernyő van. Szokásához híven futva közlekedik, és a piacteret szemelte ki magának. Ott mindig nagy a nyüzsgés, és szét tud nézni, hátha megtetszik neki valami.*
Horváth Réka

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2679
Msn: riki1997200@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: A lila mániás, folyton mosolygó, Prefektus lány. Wink

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Jún. 13, 2011 5:20 pm

- Biztos nagy a családjuk. *Mondja mosolyogva Camryelnek* - Hát, akkor hatalom azért nem járul hozzá, hogy elfajuljanak a dolgok. Bár ez is az embertől függ, nem a címtől. *Jegyzi meg kicsit elgondolkodva. Bár az is igaz, hogy Deneira is meg tudta ölni a régi igazgatókat, pedig talán nem volt több egy tanárnál.* - Szívesen, és majd te leszel az első. *Mondja nevetve, majd folytatja.* - Én is. Viszlát! *Köszön el Camryeltől mosolyogva, majd amig el nem tűnik a nő alakja integet neki, amjd pedig ő maga is visszaindul az iskolába.*

Immáron 1 év van itt a Nezabarban, és azóta érte elég sok jó, és rossz is. A jó dolgok közé sorolható, hogy még a nyár eleje felé kinevezték, így most ő tölti be az Allidon Főprefektusa címet. Az is jónak számít, hogy végre megtalált azt, akit szeret. De ami őt itt a legboldogabbá tette, az az, hogy végre megtalálta ikerbátyját! Viszont történnek rossz dolgok is, amik valahogy el tudják rontani a felhőtlen boldogságát. Pedig azt hitte, hogy itt megszabadulhat a múlt árnyaitól. De nem, ide is követte. A titokzatos levelek amiket kap, az álmok, mind csak rontják azt, amit eddig felépített. A félelem, hogy egyszer csak tényleg feltűnik és mindent tönkre tesz... És a nyaklánc is, amit sosem vesz le, mintha egyre csak nezebb lenne, és húznál le magával... A nyáron kapott minisárkány: Cute, a karácsonyra kapott kis peléje: Reni, szinte mindig vele vannak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Jún. 13, 2011 4:45 pm

- Bonyolult lenne elmagyarázni, hogy kinek kinek a kicsodája ebben a családban. *Mondja egy fanyar mosoly kíséretében. Camryelt még annak idején örökbefogadták, így került ebbe a családba. Egyrészt szerencsés, másrészt viszont szerencsétlen helyzet. Szerencsés, hogy olyan családba került, aminek van elég pénze fizetni, hogy ő azt csinálja amit akar. Ennek a dolognak van hátulütője is. Camryel nem tartozik a család közkedvelt emberei közé, azért mert nem a családba született. Camryel örül annak, hogy a nevelőanyja felnevelte, és nem hagyta hogy elszakítsák tőle.* -Értem. Szóval a cím mellé nemcsak hatalom, de óriási felelősség járul.Tylinet nem szabad kinevezni semminek. Nem szabad, hogy hatalomra kerüljön. *Mondja fejét csóválva a nő.* -Nagyon szépen köszönöm, hogy átadod neki a levelet. Ha segítségedre lehetek majd valamiben bátran szólj nekem. Sajnos mennem kell. Örültem a találkozásnak. Remélem még összefutunk. *Búcsúzik el Camy a lánytól, majd eltűnik a piac forgatagában.*
Horváth Réka

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Jún. 13, 2011 4:35 pm

// Olvadás //

- Igen, de tényleg nem gondoltam volna, hogy maga egy Nezabaros diák nagynénja. Esetleg nővére. *Mondja mosolyogva Camryelnek. Közben követi a nőt, és próbálja tartani a lépést a hölgyel, miközben kb. ugyanolyan gyorsan cikázik az emberek között.* - Igen. Ez olyan, hogy is mondjam... A szorgalmas diákokat kinevezik Diákképviselőnek, Prefektusnak, Főrpefektusnak, és Szakmegbizottnak. Akiket kineveznek, azokat arra kérnek fel, hogy segítsék a szakjukat. *Magyarázza mosolyogva Camryelnek. Mikor a Főprefektushoz ér, megkocogtatja mutató újjával a saját kis jelvényét.* - Tyline? Ha jól tudom ő Belsirionos. *Feleli még mindig mosolyogva, majd mikor előkerül a levél, kicsit csodálkozik, majd mikor Camryel elmagyarázza a dolgokat csak bólint egyet.* - Rendben. Szívesen elviszem neki. *Mondja egy kedves mosollyal a hölgynek, és átveszi a levelet tőle.*

Immáron 1 év van itt a Nezabarban, és azóta érte elég sok jó, és rossz is. A jó dolgok közé sorolható, hogy még a nyár eleje felé kinevezték, így most ő tölti be az Allidon Főprefektusa címet. Az is jónak számít, hogy végre megtalált azt, akit szeret. De ami őt itt a legboldogabbá tette, az az, hogy végre megtalálta ikerbátyját! Viszont történnek rossz dolgok is, amik valahogy el tudják rontani a felhőtlen boldogságát. Pedig azt hitte, hogy itt megszabadulhat a múlt árnyaitól. De nem, ide is követte. A titokzatos levelek amiket kap, az álmok, mind csak rontják azt, amit eddig felépített. A félelem, hogy egyszer csak tényleg feltűnik és mindent tönkre tesz... És a nyaklánc is, amit sosem vesz le, mintha egyre csak nezebb lenne, és húznál le magával... A nyáron kapott minisárkány: Cute, a karácsonyra kapott kis peléje: Reni, szinte mindig vele vannak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Jún. 12, 2011 2:58 pm

- Igazán? Az én egyik rokonom is odajár. A nagynénje vagyok.Jó lehet kicsit furcsán hangzik, de az vagyok. *Kérdez rá a biztoság kedvéért. Egyből leszűri, hogy csak a Nezabarból jöhetett a lány. * -Ó, ez remek. *Mondja, mikor Réka megmondja, hogy nincs semmi baja. Szegényt lányt végig vonszolja a tömegen. Camryel nagyon gyorsan cikázik az emberek között. Muszáj neki gyorsnak lennie. Mikor megfelelőnek találta a helyet megáll.* -Nos, örvendek Réka. Főprefektus? Ez valami cím az iskolában? Nem sokat tudok erről a helyről, épp csak annyit amennyit leírtak nekem. *Fintorog egyet még mindig a csuklyája mögött a nő. A csuklya azonban nem sokáig takarja el arcvonásait, ugyanis egy kisebb fuvallat lefújja a fejéről azt.* ~Nem érek rá ezzek vacakolni. *Morog magában a nő.* -Réka, lehet hogy ismered a rokonomat. Tyline Blanchard. Ismerős? Ha jól tudom nem egy szakra kerültél vele. *Cseverészik önfeledten Camryel, majd a zsebéből elővesz egy ezüst színű borítékot, mire vörös tintával ez an írva: Tyline Blanchard. Gyöngybetűkkel van ráírva a név.* -Nem lenne nagy kérés, ha odaadnád neki? Az is elég, ha a szobájába beraknád. Viszont, ha összefutsz vele, és kérdezné akkor mondd azt, hogy egy futárral találkoztál. Még nem szeretném, ha tudná hogy itt vagyok. *Mondja Rékána, ha a lány szívesen kézbesítené a levelet. Nézhetik hülyének Camryelt, de így biztosabb, hogy nem fogják el a postást. Ki tudja milyen ellenőrzések vannak ott...*

//fagy//
Horváth Réka

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Jún. 12, 2011 2:41 pm

*Mikor a nő csak úgy felpattan egyszerre meglepődik és örül. Örül, mert jól van, és meglepődik, mert nem erre számított.* - Örülök neki. *Mondja megkönnyebülve.* - Igen, a Nezabarból. *Mondja egy kedves mosollyal az arcán a nőnek.* - Örülök neki, és nekem semmi bajom, és ha jól látom nem vesztettem el semit sem. *Feleli a nőnek, miközben végig nézi az értékeit. Igen, minden megvan. Tőle nem lehet ellopni semmit. Legalább is, nem hagyná. Főleg, hogy csak a számára legértékesebb dolgokat tartja magánál...* - Örvendek, én Horváth Réka vagyok. Allidonos Főrpefektus. *Feleli még mindig mosolyogva. Mikor Camryel felszisszen meglepődik, majd a tekintetével követi a nőt ahogy az bemegy az egyik férfihoz a portékákat megkerülve és visszaveszi a tőrét. Egy lépést tesz, hátha kell a segítség, de inkább ott marad, mivel látja, hogy a nő boldogul egyedül is.* - Horváth Réka. *Feleli a nő kérdésére, majd bólint egyet Camryel szavaira.* - Igaza van. *Mondja a nőnek, majd szépen követi őt.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Jún. 12, 2011 2:23 pm

*Kicsit meglepődik, mikor valaki fellöki. Egy diáklány. A nő gyorsan felpattan. Elég jól tartja magát.* -Semmi gond. Mond csak, te a közeli iskolából jöttél? *Kérdi érdeklőve a nő. Szépen leporolja a köpenyét.* - Értem ne aggódj. Kemény fából faragtak. Az a kérdés, hogy te jól vagy-e. *Felel hűvösen a nő.* - Camryel Petrova vagyok. És téged hogy hívnak? *Mutatkozik be Rékának, és újabb kérdést tesz fel neki.* ~ Hm. Talán ő segíthet nekem. Ha az iskolából jött akkor biztosan. *Gondolja Camryel miközben megnézi, hogy mindene meg van-e.* -A fenébe.*Sziszegi a nő, mikor észreveszi, hogy eltűnt az egyik tőre. Feltűnik neki, hogy az egyik árus épp azt nézegeti a portékái mögött.* -Elnézést. Visszakaphatnám a tőrömet, vagy erőszakkal kell elvennem? *Kérdi a pasastól, majd egyszerűen megkerüli a férfi áruit, és kikapja a kezéből a tőrt. Visszasétál Rékához. Megigazítja a csuklyát, majd töprengeni kezd.* -Mit is mondtál? Hogy hívnak? *Szólal meg Camy, majd még egy utolsó gyilkos pillantást vett a pasira.* -Ne haragudj a kis közjátékért, de jó itt figyelni. Zsebtolvajok. Utálom őket. *Jegyzi meg Camryel, majd ha a lány engedi egy kicsit nyugodtabb helyre vonszolja a piacon.*
Horváth Réka

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Jún. 12, 2011 2:05 pm

*Lila hajú leányzónk mosolyogva sétálgat a Piacéren és a portékákat nézegeti. Erősen gondolkodik, hogy vegyen-e valamit magának, de nem tud dűlőre jutni. Végül azért inkább a nem mellett dönt, és máshol is körül néz. Ahogy elfordul a gyümölcsöktől és elindul, neki megy egy fekete köpenyes hölgynek... Hátra esik, mivel a lendülete visszapattant rá, majd szép lassan feltápászkodik, majd rájön, hogy épp fellökött valakit...* - Jajj! Nagyon sajnálom, nem figyeltem és túl nagy lendülettel indultam meg. Jól van? *Kérdi aggódva és sajnálkozó arcal. A hölgynek nyújtja a kezét, hogy felsegítse. Reméli, hogy nem esett baja a hölgynek.* - Nagyon sajnálom, biztos nem esett semmi baja? *Ismétli meg kérdéseit, mert tényleg nagyon aggódik. Öltözete amúgy fekete trikó ami szép alakjára simul, lila rakott miniszoknya, fekete nyitott tetejű cipő, lila haja kiengedve, nyakában félholdas és aquamaritos nyaklánca, oldalán tőrei és pálcája, újján a szíves és aquamaritos gyűrűje.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Jún. 11, 2011 6:45 pm

*Egy sötétnek tűnő alak sétálgat a piactéren. Fekete köpenye az arcába húzva, ami így elég rendesen eltakarja a nő arcát. A nőszemély ma csupa feketébe öltözött. Az oldalán ott vannak a tőrei. Nagyokat sóhajtva lépked a piac forgatagában.* ~Biztos ilyen élet való nekem? Biztos, hogy pont itt akarok megállni? Én dolgozni akarok! Aurorkodni. Nem itt dekkolni egy porfészekben, egy városban. Én még nem is jártam be teljesen a világot! *Sopánkodik magában a fiatal nő. A nő csak is az anyja kérésére van itt. Vajon mit keres egy huszonkét éves fiatal nő Nellondban az édesanyja kérésére? Camryelt megkérték, hogy figyeljen az egyik rokonára. Tegnap is egészen az ispotályig követte, aztán eltűnt a szeme elől. Szóval Camryel Petrova ilyen gondolatokkal bolyong a piactéren.*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Dec. 27, 2010 4:28 pm

//fagyi, Molly userének mennie kelett=(//

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Dec. 27, 2010 4:12 pm

* Mollynak már mondta a tippet, ezek szerint nem figyelt, hát vessen magára.* -Molly, most mutattam meg a cipőt! Jaj! Te nagyon zizi avgy, mikor vásárolunk! * nevetett, majd a fehér cipőre mutatott, mely ott lapult a cipősereg alatt. Majd oda sétált a ruharészleghez, és mutatott egy ruhát, ami olyan volt mintha rozsaszín hab lenne a ruhán.*- Ez nekem sokkal jobban tetszik, olyan különlegesen szép!* mosolygott Mollyra.* - Hozzá még egy gyönyörű hajat is elképzeltem, ami illene a ruhádhoz is! Nekem a kiválasztott urhád azért nem tetszik, mert nagyon rikító rózsaszín! Persze, ez a te világod! *mosolygott Mollyra, majd a fülbevalóját is kifizette. Már három dolgott vett, és már alig maradt pénze, max egy ruhára.*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Dec. 27, 2010 4:05 pm

*Mollynak gyönyörű a ruhája[url][/url] Cipőt azonban még sem tudott választani.Ezért kérte barátnője segítségét.*-Nos? tudsz???

//bocs h rövid nem tudtam mit írni//
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Dec. 27, 2010 3:48 pm

*Megrázta a fejét.* - Molly! Én most egy szép garbót szeretnék , tudod azok most nagyon tetszenek! * majd a ruha részhez sétált ahol keresgélte a garbókat, majd rátalát a kiválasztottjára. Egy szép lila garbót talált, ami pont a rihájához illik.* - Hát nem gyönyörű? Amúgy meg az a fehér cipő nagyon menne a rózsaszín báliruhádhoz! Sőt jelentkezz nálam, és gyönyörűre megcsinálom a hajad! szerinted mért van annyi szép hajú kép a képesládikómban?! * nevetett, majd a garbót kifizette, és próbált valami fülbevalót szerezni magának, végül egy szép lila fülbevaló lett a kiválasztott!*

Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Dec. 27, 2010 3:35 pm

*Linával jöttek a piacra.Kissé új volt neki ez,itt még nem járt.*~Vajon Lina járt? ~ *gondolta magában.*egy citromsárga kötött pulcsi van rajta,egy kék farmerrel,és egy fekete csizmával.Molly meglátott egy szép rózsaszín báliruhát.*-Lina nekem az kell! *mondta a lánynak,miközben a ruháért nyúlt.*-Ez mennyi lesz? *kérdezte az árust,aki megmondta az árat.*-Tessék! *adta oda a pénz összeget a fickónak,aki eltette,és vissza adott 50 //FT? $ ?//-t.*-Köszönöm viszlát! *mondta az eladónak majd Linához fordult.*-Na már csak egy cipő kell.*Linát elrángatta a cipő részleghesz.*-Tyűha! Lina..ezek meseszépek! *fordult a barátnőjéhez a cipő nézések után.Majd Lina szemébe nézett.*-Lina tudnál segíteni,mert ennyi csodás cipő közül én nem tudok választani! *mondta kissé nehezebben,mint ahogy szokta.Aki ismeri Mollyt,az tudja,hogy Molly divatmániás.*-Te tudsz? *fordult újra barátnője felé,kérdően.*-Mert én nem! SEGÍTS!
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Hétf. Dec. 27, 2010 3:34 pm

*Elsétál ide a piactérre, venni egy pár cipőt, a karácsonyi bálra. Karján egy szatyor csüng, és nézelődik. Most éppen a kalapok részén volt, és azt követően a cipők részén. Talált is egy szép pirosat, de az ő ruhája lila, így piros nem lesz. Majd mikor már majdnem feladta meglátta a kiválasztott cipőjét.*~ Ez lesz az!~ * majd kifizeti, és tovább nézelődik, hátha még valami a fogára akad.*

Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 392
Msn: gaiagaia@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok Játékosok! Smile Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Nov. 07, 2010 4:29 pm

*Rose szavait figyelmesen hallgatja, és amikor a piacra beérnek a lány azonnal csillogószemmel kezdi nézegetni a portékákat, és ez Gaiaea számára elég hangulatalapozó elem, ő maga is elkezdi nézegetni a cuccokat. A mágikus gyűrűktől kezdve, a furcsa zöldségekig, mindent. Végül Rose szemfülessége szerencsés helyzetet ad, hiszen észrevesz messziről pár íjat. Gaiaea a lány kérésének engedelmeskedve elindul utána, követve Rose-t, és a lány tényleg sasszemű lehet, legalábbis Gaiaea erre következtet, mert tényleg egy hatalmas bódéhoz vezeti, ahol bizony számtalan fajta és féle íj van, sokféle tegezzel és vesszővel.A lány ámulva nézi őket, és magában szépen sorolja a tulajdonságaikat, mint a férfiak, akik autókat néznek épp. Mosolyogva csillogó szemmel néz Rosra.*-Hűű neked aztán sasszemed van Rose!*Majd elkezdi nézegetni őket, finoman a kezébe veszi, kihúzza, az nyilakat is ellenőrzi, és meg kell, hogy állapítsa, hogy ezek a fegyverek tényleg minőségi darabok. Érdeklődve, "szakértőként" nézegati őket, gondosan ügyelve rájuk, és az eladóférfi, az a marcona óriás egy szót sem szól. Végül azt választja ki, amit már három méterről kinézett magának, és már legalább háromszor a kezébe vette.Íj és hozzá ugyanilyen stílusban tegzet, legalább 20 nyilat és egy bőr íjtartót. Nagyon tetszik neki, és bár baromira drága, nem sajnálja érte a pénzt, hiszen azt otthoni íját otthon is hagyta, gy az iskolába is kell egy.~Ezentul mindenhová ezt a gyönyörűséget viszem magammal.~-Rose ez lesz az! Ez tökéletes! És gyönyörű. Örök élet meg egy nap.* Mutatja felé miután már kifizette, és ha a lány is indulni akar, akkor elindul visszafelé a Jeniliába.*
//folyt.Jenília//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Nov. 07, 2010 4:03 pm

*Rose figyelmesen hallgatja Gaiaea-t, aki csak beszél, és beszél. De legalább megnyílik. Eddig nem tudott róla semmit sem. Szóval ő magyar, és ezeknek a sportoknak, és ennek a kultúrának él.* ~Vannak elképzelései, és van egy felfogása az biztos.~ *Szemöldökei a kényszertáboroknál fennakadnak, és csak kérdőn néz rá, de nem szakítja félbe. Mikor befejezi, és Nellonddal kapcsolatban kérdez, Rose rögtön válaszol neki.* -Nem, még nem voltam ott, de azt hallottam, hogy nagyon szuper hely. *Feleli csak alig egy fél mondatban. Nem is tudna róla többet mondani. Aztán beérnek a piacra, és Rose máris nézegetni kezdi a furábbnál furább árukat, mígnem meglát egy egyszerű íjat, amilyent valószínűleg Gaiaea is kereshet.* -Gyere! Nézd meg ezt! *Hívja maga után, s elindul jobbra, beleveszve a tömegbe, hogy beigazolja gyanúját, és megnézhesse, valóban íjakat látott-e az imént akkora távolságból. Megállva a stand előtt bevárja Gaiaea-t is, s kérdőn mered rá.* -Rengeteg íj van itt, ha gondolod válassz egyet. *Mutat rajtuk végig, majd félrevonul a bódé oldalához, s nekidőlve nézi, hogy mit csinál a lány.*
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 392
Msn: gaiagaia@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok Játékosok! Smile Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Nov. 07, 2010 3:31 pm

*A Jeniliában válaszol a lánynak, kedvesen mosolyog, mintha kicserélték volna.*-Nos emlékszel az átváltoztatástan órára....amikor a második feladat az íjazás volt?*teszi fel a költőinek szánt kérdést, hiszen a lány biztosan emlékszik rá, és szinte azonnal folytatja a magyarázatot.*-Most éppen szeretnék egy magyar visszacsapódó íjat. Erre valószínűleg a piacon találhatok rá. Én magyar vagyok, ..öhm..ezért is ilyen furcsa a kiejtésen angolból és bolgárból.*Pirul el egy pillanatra. majd kitárja az ajtót udvariasan a lány előtt, és lassan elindul a kereskedőnegyed felé.*-Édesapám a magyar hagyományőrzést fontosnak tartotta, így tanultam meg én is íjászkodni, habár sejtheted, hogy egy mugli iskolában mennyi hasznát vettem...*Nevet fel Gaiaea jókedvűen, kissé évődve önmagán.*-De apukám soha nem engedte, hogy a nyári egy hónapos hagyományőrző tábort kihagyjam..ez volt a mi időnk.Ott tanultam meg lovagolni is. Meg tört és kést célba dobni egy kedves sráctól.*Réved el egy pillanatra, boldog mosollyal az ajkán. Ezek tényleg nagyon idilli, békés emlékek. és Rosenak talán furcsa lehet, hogy Gaiaea megnyílt előtte. Hát furcsállhatja is. Ezt keveseknek teszi meg - általában kisugárzás alapján ítél.*-Amúgy ritkán én is lejárok Nellondba, általában teázni, vagy forró csokizni. Most is szívesen iszok veled egy teát.Te voltál már a Sütizővel egybekötött Fagyizóban?*Érdeklődik a lány, miközben egyre közelebb érnek a piachoz. nemhiába itt minden nagyon közel van, és eltévedni csak nehezen lehet.
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5295
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.

Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Okt. 30, 2010 3:07 pm

- Van. Szép és ápolt. *Jegyzi meg a bőrére célozva, egy pillanatra kidugva a nyelvét.* - Miért foglalkoztatna, hogy orra buksz? *Vonja meg a vállát.* - Az sem érdekel, ha leég a hajad. Na meg... semmi értelmes indokot nem találok arra, hogy tudd, kicsoda Robert. Szóval... szia! *Fordul még hátra, a válla fölött beszélve, majd csak levegőnek nézi a lányt, meg sem hallja idegesítő duruzsolását és kérdéseit. Olykor megállnak egy standnál, rámutat valamire, tesz valami megjegyzést, de végül sehol nem vesznek semmit, akármennyire is kínálják. Unokabátyja próbál kicsikarni valamit Emilyből arra vonatkozóan, hogy kicsoda Nillanora, de a lány tudomást sem vesz ezekről a célozgatásairól és egyebekről. Hátrapillant, és ha a lány még mindig ott van, egy meleg megöllek-mosollyal közli a tényt, miszerint:* - Figyuzzka, mi lelépünk. Ketten. Oda, ahova te nem vagy hívva. Szóval... pacsi! És további jó... barátságtalankodást, emberek idegesítését. *Kacsint egyet a lányra, miközben szélesen vigyorog.* - Ja, és sok szerencsét ahhoz, hogy mindenki megutáljon! *Majd visszafordul Robert felé, és elszámolnak háromig... majd futásnak erednek. Meg sem állnak az Aligátor hálóig.*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Okt. 30, 2010 2:57 pm

-Már megint mi a fészkes fene bajod van? *Kérdi meg tőle, egyre vörösödő pofival, ami nem a szégyentől, hanem a felindultságtól tüzel.* -És szia Rob! *Legalább már megtudta a nevét, aki fel akarta segíteni, de Em megállította.* -Neked aztán van bőr a képeden! *Állapítja meg, alig gy másodperc után.* -Nem elég, hogy teszel arra, hogy majdnem felbukok a barátodban, de még be sem mutatod, most meg szépen elhúzol innen? Szép mondhatom! *Veti a szemére, és mikor elindulnak, követi őket, arra, amerre mennek.* -Egyébként meg mit keres egy magadfajta csinibaba, előkelőség egy ilyen helyen? Csak nem valami sötét dolgon töröd a buksidat? *Majd Robhoz fordul.* -És te meg hogy bírod elviselni a parancsolgatást? Bár kétlem, hogy veled úgy viselkedne, mint másokkal. *Az utolsó szóra egy hatalmas hangsúly kerül, így kihangsúlyozva a saját magára értetődést.* -Szóval skacok, merre mentek?

Denor'a Piactér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Piactér és Vásár
» Denor'a Piactér