|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Phionnalla Cairistìo Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 95 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 2:01 pm | |
| - Nem szeretem, ah turkálnak bennem. Inkább kérdezz, és én válaszolok.*mondja, egy mosoly kíséretében, majd csak hümmög, a lány szavain. Hallgatja, figyelmesen, és már pörög is az agya, gondolkozik a lány szavain. Kissé el is húzza a száját az unokahúga részen..*-Érdekes lenne. Megpróbáltad már tesztelni? Vannak jelek, szimbólumok, és mágikus körök..És ha füstlény..akkor elméletileg találhatsz olyan jelet, amivel ha belép a körbe, nem tud kijönni onnan. Bár nagyon kicsi az esélye, hogy füstlény lenne. Szerintem legalábbis. Szerintem lehetséges, hogy visszahozta. Az imperiusosra egyébként..talán névre, vagy személyre aktiválódó varázslat. Nem tudom..Nem nagyon értek az ilyen dolgokról, csak halvány fogalmaim vannak róla.. Viszont..Szóval ha tudod, teszteld az unokatestvéred..Egyébként egy lehetőség még lehetséges..Hogy tényleg visszahozta őt..De céllal. Tehát célirányos halott idézés. Akár egy horcrux....Nem tudom, de nem hiszem, hogy az lenne, sőt..Nem tudom.....Ne is gondoljunk ilyenekre, nagyon nem hiszem, hogy ez valószínű lenne. De ha ilyen hatalmas befolyás tud előidézni, bármit kinézek belőle. Mindenesetre...el fogok számolni még Krastioval..Ezt ki fogom deríteni. Értesítelek majd..Nem tudom még hogy, de valahogyan értesíteni foglak. Vagy találkára hívlak...De az unokatestvéredet nem tudom..nem vagyok járatos a sötét mágiákban...ágaiban sem..Viszont tartsd magad távol a sötét erőktől, és a kétes helyektől. Bármilyen is legyen az, bárki is megy oda, ne kövesd..Jobban jársz, ha kimaradsz az ilyenekből. Viszont, most meg kell, hogy kérjelek, menj vissza az iskolába.*Itt feláll, és odasétál a lányhoz, ha az feláll, megöleli, majd az ajtóhoz lép, és kinyitja neki.*- Van egy vendégem még mára. Hamarosan itt lesz..Gondolkodj el ezeken, és ha tudsz, olvass utána a könyvtárban, úgy tudom, eléggé szép terjedelmű az iskola könyvtára..Dehát, ki tudja..Vigyázz magadra kicsi lány. és szólj, ha valami baj, és meg akarod beszéli valakivel. Mindig megtalálsz. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 1:44 pm | |
| *Na igen, viszont csak akkor számít a tudatvédelem, ha Phionnalla szándékosan lezárja az elméjét, és akkor meg az a gyanús. A lány félre is dönti kissé a fejét, mikor sikertelen lesz a varázslat.* - Talán van okod rejtegetni valamiért az aurád? *Teszi fel a kérdést, majd sóhajtva megissza a levendulateát.* - Nem tudom, nem igazán tapasztaltam még az imperius hatását... Ennyi aurorra egyszerre? Ez nekem magas. Ráadásul csak akkor látszott rajta az átok, amikor az Úrnőről beszéltünk... De végig zavartnak kellett volna lennie, nem? Vagy ennyire erős az Úrnő? *Egy újabb sóhaj szakad fel mélyről, miközben leengedi a csészét.* - Nem vagyok még annyira képzett, hogy különösebben kutatni tudjak. Csak néhány perccel előre látok, támadásokat tudok kivédeni, meg feltűnik ha valaki hazudik nekem, ennyi. De igen... Azt én is érzem, hogy annyira... zavaros az egész. *Megcsóválja a fejét, majd elhúzza a száját.* - Visszajött. Az Úrnő visszahozta, de... Ez nekem gyanús, Phio. Elhamvasztottuk Samanthát... elégettük, így elvileg még a szellemének sem szabadott volna visszajönnie. Erre az Úrnő visszahozta. Nicolas szerint csak egy füstlény Sam testében. És igen... Nikorina unokahúga meghalt, ha jól tudom. |
|  | | Phionnalla Cairistìo Nellondi polgár

| Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 1:31 pm | |
| *Hát, igazából sokat az ellenőrzéssel nem fog elérni Ariana. Hiszen nem mentalista, és a lánynak nagyobb a tudatvédelme, mégiscsak képzettebb. Szóval elhúzza a száját Ariana próbálkozására, ami szinte biztos, hogy sikertelen, mivel mentálvédelme van, a munkájából adódóan is kell, szóval erre már kissé komolyan kezd el nézni a lányra. Majd hagyja beszélni. Pálcájával, ülve int egyet, mire odarepül a két csésze tea.*- Előbb idd meg, aztán elmondom a véleményem.*mondja, kedvesen mosolyogva.*~Nagyon zaklatott...De ez csak nem..igaz..~*elgondolkozik, de a lány hihető, hiszen hisz neki, és ha tényleg igaz akkor..*- Ez furcsa...Nem kizárt, hogy Imperus átokkal sújtották..de az..Miért tenné? Ez kissé zavaros...De nem biztos, hogy utána merek kutatni a szálakban..Félek, hogy mindenről gondoskodtak..Mindenféleképpen soha ne kutass irányzottan a jövőben Ariana. Főleg nem Krastio, vagy személy jövőjében, aki gyanús. De lehet, hogy csak túl sokat dolgozott, és bekattant...De ez nem vall rá...*közben előhúz egy tarot paklit...*Na jó, nem. Nem akarok utána kutatni. Nem szeretném megtenni. És amúgyis, a jövő túlságosan kusza mostanság..Gondolom te is érzed. Mi történt az unokahúgoddal egyébként? Hogy van? Mert szörnyű dolgokat hallottam a temetőben az egyik nap. Állítólag egy lány meghalt az ostrom alatt.* Halkabban beszél. És hirtelen váltott témát...De érdekli a váltott téma, szóval Arianát kezdi el faggatni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 1:19 pm | |
| *Felnéz a fiatal nőre, de egy pillanatra elbizonytalanodik. Átkozott paranoia, amire sajnos bőven van oka... Nem tudja, kiben bízhat. Mi van, ha Phionnalla is az Úrnő oldalán áll? Bár ha ő nincs mágikusan befolyásolva, csak nem fogja elárulni, elvégre barátok. De ha ez nem is Phionnalla?* - Ne haragudj, csak elővigyázatosság... *Szólal meg először is, miközben a medáljához nyúl.* - Remélem, még nem késtem el vele... *Morogja még maga elé, bár amennyire látnokként látja az aurát, Phionnalla tényleg Phionnallának tűnik... most még. De azért könnyítsük meg a dolgunkat legközelebbre.* - Mens sentio! *Így ha minden igaz, legközelebb már nem csak sejteni fogja, ha véletlen nem Phionnalla áll előtte, hanem pontosan tudni.* - Tényleg bocsi, de... az az idegnyugtató tényleg rám fér, eléggé szét vannak mostanában cincálva. *Céloz persze az idegeire, ezzel magyarázva az ellenőrzést is, miközben elhúzza a száját. Aztán beharapja az ajkát, majd válaszol a bajos kérdésre.* - Tegnap elmentem a központhoz, hogy beszéljek vele. Kicsit merev volt, de amíg az Úrnőt nem hoztam szóba, egyébként olyan, mint máskor... Viszont ahogy az Úrnőt felhoztam... Szinte szorított, furcsa fény költözött a szemébe, és az aurája már előtte is olyan furcsa volt... Megfenyegetett. Csak burkoltan ugyan, de megfenyegetett, hogy ne csináljak semmi ostobaságot... Hazudtam neki, hogy az Úrnő mellett állok, mert bár az egyik felem tudta, hogy Kras normál esetben nem bántana, most végig azt éreztem, hogy szinte az életemmel játszom. Phio, szerintem ő, és a többi auror is, valamilyen mágikus befolyás alatt állnak. *Hadarja el szinte egyhuzamban, és könyörgő szemekkel néz fel Phionnallára. Megjárja, ha a lány nem mellette áll... de nagyon reméli, hogy igen.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 1:09 pm | |
| *Kedves mosollyal ülteti le a lányt, majd feláll, és mélyen annak szemeibe néz.*- Levendula teával. Nyugtatja az idegeket, és ne haragudj, de rád fér.*mondja, egy kellemes pillantás kíséretében, majd odasétál a polchoz, és kannét vesz le, vizet tölt. Ez már eleve érdekes lehet. Hiszen a kocsi belülről nagyobbnak tűnik, mint kivülről gondolnánk. És víz is van..Szóval varázslat, nem vitás. De ez itt kit zavar? Szóval vizet tesz föl forrni. Majd egy nagy, üvegekkel teli polchoz sétál, és ott keresgél, miközben válaszol.*- Egy jó ideje nem. Sajnos mostanság, ilyen időkben mindenki okkult megszállott lett. Most is láthattad. Ez a szegény néni minden nap eljön hozzám. Az unokája auror, és mindig félti. Jaj istenem..szörnyű. De amúgy történt vele valami. Nagyon komoly lettél..Ugye semmi baja nem esett?*itt megáll a keze, és mintha megfagyott volna, úgy várja a választ. Majd leemeli a polcról az egyik üveget. És odasétál a pulthoz. Teatojást vesz elő, megtölti levendulával. Majd az üveget visszateszi. És a közben már kissé sistergő vízbe teszi a tojást. Aztán visszasétál a helyére, és Mélyen a lány szemeibe néz.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 1:03 pm | |
| *A motyogással nem annyira törődik, csak a füstölők illatát szívja be. Igen... ez az ő világa is. Mikor az öreg néni jelenik meg az ajtóban, egy pillanatra azért a meglepettség kiül az arcára, de hamar kapcsol.* - Jó napot! *Köszön illedelmesen, kicsit pukedlizve is. A tökéletes, illedelmes kislány a tündéri mosollyal az arcán, egy aranyos cicával, akitől az ilyen öreg nénik el szoktak olvadni. Aztán szerencsére Phionnalla is megjelenik, akire csillogó szemekkel néz fel. Még tart a kocsi hatása.* - Szia, Phio. Fontos kérdésem lenne hozzád... Baráthoz és kollégához is. *Mondja, miközben itt azért már kicsit elkomolyodik, miközben besurran a kocsiba, és becsukja maga mögött az ajtót. Elakad a lélegzete ahogy körülnéz, de kényszeríti magát hogy észbekapjon. Helyet foglal, és bólint.* - Köszönöm, kérek. De mit? *Pislog fel, de egyelőre nem mondja, mivel jött... pontosabban egyet kérdez.* - Mondd, mikor találkoztál utoljára Krastio-val? |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 12:57 pm | |
| *Az ablakok tárva nyitva vannak, és kis füstölők füstje száll ki rajta, kellemes légkört teremtve a kocsi körül. Az ajtó csukva van, és bent motyogás hallatszik, vagyis hallhat Ariana, ha oda ér. Majd mikor kopog, egy hirtelen csend, majd léptek zaja, és egy öreg néni sétál ki onnan, biccentve a szőkeségnek. Közben az ajtóban karjait maga előtt összefonva mosolyogva jelenik meg a lány.*- Szép Napot!*köszön hangosan, mosolyogva a lányra. Haja sokkal loknisabb, csavaros fürtösebb, mint lenni szokott, és egészen kifakult barna, a sok napfénytől. Fülében két méretes, egyiptomot idéző, csörgős karika alakú szép ötvös munka fülbevaló csörög. Szoknyát visel, egy topot. A szoknyára egy kend van kötve, tele az is csörgőkkel. Egy kósza tincset megigazít, majd háttal fordul, és bent eltűnik, de közben beszél.*- Gyere be, és csukd be az ajtót.*mondja, majd bent helyet foglal az egyik kényelmes fotelben, egy kis kerek asztal mellett. És a másikra mutat a belépő Arianának.*- Foglalj helyet. Valamit inni? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 12:49 pm | |
| *Önkéntlenül is közelebb húzza magához az oldaltáskáját a tömegben, szinte átöleli, és ha lenne kabátja, most azt is összehúzná magán. Máskor élvezné ezt a forgatagot, de most zavaróan nagy neki a zsivaly. Nem is nagyon időzik, a portékát sem nézegeti. Célirányosan halad a lakókocsi felé, amit már messziről kiszúrt. Az láttán mégis elmosolyodik halványan - tipikus jóstanya. Az ajtó előtt megállva mélyen beszívja az illatot, csukott szemekkel - ha nincs illat, akkor a képzeltet, lényegtelen. Egyszerűen a jóskocsi auráját szívja be magába, és csak utána kopog be. Egy pillanatra azt is elfelejti, miért jött. Hiába... ha nem is feltétlenül jós akar lenni, hanem inkább tanár - bár abból nem kizárt, hogy jósmágia - azért lenyűgözi ez az egész, és rettentően vonzza.* |
|  | | Krasimir Waylan Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 50 Msn: kovi-rosie1@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Can we pretend that airplanes in the night sky, are like shooting stars... I could really use a wish right now (wish right now, wish right now...)"
Játékért Chleopatra Penthesilea-t illik zargatni^^
Kattints a tojásokra és a sárkányokra, hogy kikeljenek és felnőjenek!^^
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 10:42 am | |
| *Akkor tök mindegy, user próbált finoman fogalmazni.* - Oh, még annál is szörnyűbb. Főleg, hogy amióta itt élünk Nellondban, egyszer nem lett kitakarítva a szobámban. *Sóhajt fel halkan, majd legyint egyet, jelezve, hogy nem igazán érdekli a dolog.* - Ő a húgom, de végülis... lehet barátnőnek is nevezni. *Vonja meg a vállát. Persze szigorúan barátként barátnő, bár ő nem igazán ért ezekhez a dolgokhoz. Csak nézi a kenyereket, majd végül inkább csak egy zsemlét vesz, annyi neki elég reggelire, vagyis elég lesz, majd ha szendvicset csinál. Egy kiló kenyeret úgysem eszik meg egyedül, és valószínű, hogy estig nem megy haza.* - Hát igen... De nem csak ez az egy gond van. *Mondja különös fintor kíséretében, majd a nőre emeli a tekintetét.* - De ne csak én meséljek! *Mondja kissé sután, de most talán ennyi is elég.* |
|  | | Una Patrisha Blake Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 17 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 10:20 am | |
| *Nem csúnya? Ez eléggé egyszerű kifejezés, mondhatni gyönyörű. És mivel fél-véla, az öregedése is nagyon lelassult, sőt, megállt, hála egy medálnak, amit a véláktól kapott. Nem tudatja a srác, hogy hány éves nővel áll szemben. Mikor elfogadja a kéz nyújtást, és megfogja, a nő engedi, majd visszahúzza egy pici mosollyal. Hát igen, a fiú lehet nem szereti, de Una ebben élt sokáig. * - Takarítás? *Nevet fel hirtelen a nő, de még így is bájjal s eleganciával nevet, nem elengedve a teljes hangját. Majd elcsitul, és kissé felvont szemöldökkel, még mindig vidám hangon kérdez újra.* - Hát ilyen szörnyű lenne a takaríts? És kit tisztelhetek a Rose név mögött? Esetleg egy fiatal ismerős, barátnő az iskolából? *Kérdez rá, mosolyogva, kedvesen, miközben a péktől kér egy kiló kenyeret, kedves hangnemben, gyönyörűen mosolyogva. Így persze, hogy a legfrissebbet kapja, a legpuhábban belül és a legropogósabbat kívül. Figyeli a fiút, hogy ő is vesz e, és ha nem, tovább sétál a zöldséges standok felé.* - Ha a takarítás lenne a legfőbb baj a mai világban... *Mondja, szelíden, egy sóhajjal, miközben tovább andalog. * |

Hozzászólások száma: 50 Msn: kovi-rosie1@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Can we pretend that airplanes in the night sky, are like shooting stars... I could really use a wish right now (wish right now, wish right now...)"
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 10:01 am | |
| *Jól van, a fiú már csak ilyen, meg hát valljuk be, Una sem csúnya. A kérdésre csak enyhén elvörösödik, majd a bőrpír el is tűnik, és megforgatja a szemeit.* - Oh, hát... Ez kissé fura történet... *Mondja halványan mosolyogva, majd megvonja a vállát.* - Krasimir Waylan. *Mutatkozik be ő is, majd mikor a nő felé nyújtja a kezét, zavartan pislog párat, majd csak megfogja. Nem szereti az ilyen régimódi dolgokat.* - Igen, azt hiszem, ezek nekem is jól jönnének... *Mondja zavartan, majd zsebre vágja a csokipapírt.* - Egyébként, el jöttem, hogy ne kelljen takarítanom. Fogadni mernék, hogy Rose-nak sosem kell takarítania az iskolában. *Panaszkodik egy sort, majd befogja a száját, és egy ideig szótlanul sétál. Mikor elérik a péket, vagy mi van itt, megáll, és szakértő(nek tűnő) tekintettel méregeti a tekintetet, időről időre a nőre pillantva.* |

Hozzászólások száma: 17 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 9:42 am | |
| *Kicsit elmosolyodik, amikor észreveszi, hogy a fiú hogy csorgatja a nyálát. Persze, hogy észreveszi, de nem szól semmit, egyáltalán semmit. Tudja ő magáról, hogy elég impozáns látvány. Látja, hogy a fiú kissé még kába, reggel van neki, de azért nem hagyja ott, folytatja a beszélgetést. * - Megszöktél? Mi elől? *Kérdezi, felvont szemöldökkel, miközben lassan tovább sétál egy másik standhoz, pékárukhoz. Remélhetőleg a fiú is csatlakozik, jön vele tovább. * - Egyébiránt Una Patrisha Blake, örvendek. *Mutatkozik be, egy kis mosollyal és selyemkesztyűs kezét a fiú felé fordítja, ki tudja, hogy a srác mit kezd vele. Megrázza, csókot lehel rá, vagy csak ott hagyja lógni a levegőbe.* - Nekem viszont szükségem lenne... Kenyérre, uborkára, paradicsomra, és valami felvágott szerűre... Velem tartasz? Közben meséld csak, mi elől szöktél. *Mondja, csábos félmosolyával, miközben tovább nézelődik. Nagyon kirí a tömegből az előkelő ruhájában. * |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 8:56 am | |
| *Érdekes módon nem kelti fel a figyelmét a nő, csak mikor a közelébe ér. Akkor rögtön felpillant rá, mert hát valóban, nagyjából feleakkora. Bár végülis ebből még soha nem volt baja, szóval nem is sajnálja. Vagyis sajnálta. Szinte már nyálcsorgatva bámul fel a nőre, ám mielőtt még beindulna ez a bizonyos folyamat, becsukja a száját. Azért nem teljesen hülye ő. Mikor a nő megszólítja, egy ideig még csak bámul, félreérthetetlen tekintettel, majd megrázza a fejét, hogy kicsit kitisztuljon, és válaszol.* - Öh, üdv... *mondja még mindig kicsit kábán.* - Persze, csak nyugodtan... *Még mindig nem igazán tisztult ki a feje, de hát ez van. Mindig ez történik.* - Öhm... Igazából egyik sem, csak... Megszöktem. *Csúszik ki a száján az igazság, majd ismét lehajtja a fejét.* |

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 8:39 am | |
| *Egy nő jelenik meg a piacon, olyan sokat nem szokott erre járni, de azért ma megéhezett, és mivel a lakásukhoz egész közel van ez a hely, szépen elsétálna pékhez, venne néhány gyümölcsöt, ezt-azt, ami megtetszik neki. Pénz mindig van nála, ahogy pálca is, és véla-bájait könnyedén ki tudja használni, hogy kapjon kissé olcsóbban azt a bizonyos ezt-azt. Mikor meglát más kósza vásárlót, azonnal odasétál mellé, először úgy csinálva, mintha ugyanazt az árút nézné. És ez egy kobold-srác, név szerint Krasimir.* - Szép jó reggelt. Csatlakozhatom a reggeli vásárláshoz? Nem vagyok egy tipikus magányosan sétálgató nő. *Mondja kedves mosollyal, lepillantva a fiúra, hiszen körülbelül fele akkora, mint ő. Olyan, mintha kisfiúval beszélne, de az arca még is felnőttes, hiszen nem gyerek. Fura.* -Reggeli vásárlás, vagy nagy bevásárlásra küldtek el? *Kérdez, ismét, még nem bemutatkozva. A haját könnyedén meglibbenti,miközben az elegáns csatos ruháját megigazítja. Közelebb hajol a kajákhoz és szépen méregeti, miközben néha mosolyogva oldalra pillant a fiúra. * |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Kedd. Aug. 17, 2010 8:29 am | |
| *Lassú léptekkel sétál a piactéren, zsebre vágott kezekkel. Kopott farmer és edzőcipő, fekete Metallicás póló. Na igen, tipikus kobold viselet, de sebaj. Leszegett fejjel lépked, kicsit ideges.* ~Még hogy takarítani... cöhh... Nincs azzal a szobával semmi baj.~ *Dohog magában, ami nem igazán feltűnő, lévén még az arca is csak alig látszik. Még az is lehet, hogy az ablakon keresztül szökött ki, miután ráparancsoltak, hogy takarítsa ki a szobáját, szóval elképzelhető, hogy anyja nem is tud róla, hogy itt van. Zsebéből előhúz egy félig már megolvadt csokit, leszedi a csomagolást, és nagyot harap belőle. Közben tovább sétál, most már az árusokat nézegetve. Nem igazán van, ami érdekelné, meg pénz sincs nála túl sok, szóval nem tudja, mit keres egyáltalán itt.* ~Tényleg kéne valammi munkát szerezni... Jesszusom Krasimir, te nem vagy magadnál...~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 3:33 pm | |
| *Amikor kinyílik az ajtó, és a cigánylány szinte szó szerint kipaterolja a kocsiból, és még fizetni sem engedi, kissé meglepődik, de örül, hogy a következő ki tudja hány havi "zsebpénze" valóban a zsebében marad. De mellette el is gondolkodik. ... "Amikor a hold feketébe öltözött" ... Ezt mondta a szellem, és bár nem kéne tudnia ennyiből, hogy ki is az, de úgy csak az apukája szólította, az anyja sosem, hogy: "Lányom".* -Akkor gyorsan kell egy indok, amivel meglátogathatom a Nénit. *Mondja halkan, mintegy maga elé, és reménykedik, hogy az, aki néha követni szokta, most nem teszi, és legfőképpen nem hallotta, amit mondott. Meg is fogadja gyorsan, hogy többet egy szót sem ejt róla, és még csak gondolni sem akar rá. De az agya kattog és forog-pörög nagyon.* ~Mérgezett ital! Hogy a fenébe védjem ezt ki? Ne igyon egy egész napig?~ *Még sokáig gondolkodik, hazafele az iskola felé. De igyekszik észnél maradni. Majd amikor a szobájába ér, a famulusra bízza a piactéren vásároltakat, mert akkor jön csak rá, hogy még szerencse, hogy valóban figyel, és megvette a valóban fontosakat, mint vörös-faggyú gyertya, és több színű szalag, meg a citromfű, ... ami momentán nem jut eszébe minek is kellett, de majd eszébe jut. Majd elmegy a fürdőbe, és reménykedik benne, hgy az a gondolatait lederm,esztő valami a forró víz hatására csak elmúlik, vagy felolvad, mert neki bizony tennie kell a mérgezés ellen. nem hagyhatja hogy ez megtörténjen, de ha megtörténni akarna is tudnia kell megakadájozni.
/Az iskolában folytatva./ |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 2:29 pm | |
| *A nő nincs tudatában ennek, sőt másnak se nagyon. Amikro megérintette a kis nyelv szerű valamit, már nem volt saját tudatánál, de a lány felteszi a kérdést. Erre Nalla elengedi a kis nyelvet, majd szeme kinyilik, eléggé ködös, és a székben hátradölve elterül. Azutánbeszélni kezd, kissé reszelős hangon, de egy pici idő múlva kitisztul.* - Amikor a hold feketébe öltözött, a támogató itala mérgezett lesz. Mert ki segíyteni próbál, azt bekebelezi az ármány. Segíts kislányom kinek szüksége van rá, segíts az öreg hölgynek, amikor a hold fekete... *Majd a lány hirtelne dől előre, rá a táblára, egy pillanatra megérinti a kis nyelvet, amin az üveg megremeg, majd kinyitja szemét, immár újjra élettel telin, bár kissé meginogva.*- Sikerült! Megjegyezted az üzenetet ?*kérdezi a lány, kissé még szédelegve, majd a táblát visszalebegteti pálcával a szekrénybe, és újra visszarendez mindent. Eközben figyel a lányra.*- A következő sötét hold június 12dikén lesz. Most pedig kérlek távozz. Ingyen volt, ajándék.*mondja a lány, kissé zaklatott volt eddig is. Immár kinyilt az ajtó, és a gyertyák is rendesen égnek.*-Kérlek. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 2:21 pm | |
| *A dúdolgatott dallamtól kirázza a hideg. Az az anyja kedvenc dala volt, amíg élt. Lehet hogy csak véletlen, de ebbe akkor nagyon belenyúlt a cigánylány. Azt a bizonyos táblát nem ismeri, és a kérdésre csak a fejét rázza, de a válasz hallatán kíváncsivá válik. Vajon tényleg meg tudják a szüleik mondani ezen keresztük, hogy mit akarnak? Jó lenne. ... És hogy mi a kérdése? Annyi kérdés ötlik fel benne de tudja jól, hogy egy kérdés, és egy válasz lehet csak faggatni nem lehet, és felesleges. Ezt csak sejti, de valószínűleg helyesen.* -Hova kell mennem, és mikor? *Valahogy magától jönnek a szavak, mintha ezt sugallaná valaki vagy valami, de nem bánja. A kérdés jó. Ennél pontosabban nem kérdezhetne. Mert mennei kell, azt érzi. És hogy a halálba megy, vagy segíteni valakin, az most már mindegy. A sorsa múlik rajta, vagy a sorsát változtatja meg az a dolog. De tudnia kell. Moszáj tudnia!* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 2:13 pm | |
| *A nő arcát most semlegessé teszi, és úgy hallgatja a lányt, majd bólogat, feláll, de közben végig érezteti, hoyg figyel a lány mondandójára. A tarot kártyapaklin kvül, amit eddig kevergetett, minden egy polcra szál,, és elrendezződik, ő pedig kinyit hátul egy szekrényt, és egy méretesebb táblát vesz elő. Márvány tábla. Szép, gravírozással vannak benn a betűk, é négány primitív szó. Letezsi az asztalra, majd egy kis tárgyat vesz elő. Egy csúcsos kapu alakú, közepén, vagy inkább a csúcsához közel, egy öveggel betömött lyuk van. azt ráhelyezi a táblára, majd egy fütölőtartót hív oda, amire rászór egy kis füstölőt, és sercegéssel füstölni kezd. A gyertyák elhalványonak, kevesebb fényt adva, és az ajtó halk kattanással bezárul.*-Akkro kérdezzük meg a szüleidet, mit akarnak. De előbb lássuk a kártyákat. Kelta kereszt formát használ, amivel kirakja a lapokat. Majd szépen elemezni kezdi. Gondolkodik egy kicsit. Majd a lányra tekint.*-Veszély fenyegeti valamelyik hozzátartozód. Különösen szoros érzelmi szálak fűznek hozzá, de a kárty nem árulja el, ki az. Ezért használunk most Oujai táblát. Tudod mi ez?*kérdezi, csak úgy kíváncsiságból. Nem szereti, ha az emberek, akik hozzá jönnek, nincsenek isztában a használt elemekkel.*- Ez egy idéző tábla. Ha sikerül, meg tudjuk kérdezni a szüleidet, mit akarnak mondani. Majd meglátjuk.*modnja, egy kedves kis mosollyal, majd ráteszi két ujját a kis eszközre, és a táblára helyezi azt. Gondolkodik, erősen koncentrál, majd a lánynak szól.* -Tedd fel a kérdésed.*modnja, majd halkan, ütemre kezd el dudolgatni. Nem tudja miért, d erre árez késztetést.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 2:03 pm | |
| *Ha nem, hát nem. Jó ez így, elég annyi, hogy a névjegykártyája megelőzte a jöttét. Ennek Gaea örül. Legalább valóban várták.* -Van egy fura valami, amit nem tudok hova tenni. *válaszolja a lány, és mivel annyira naív az ilyen jóslásos dolgokban, nagyon nem tudja, hogyan is fogalmazza meg, ami a szívét-lelkét gyötri. Aztán úgy dönt hogy kimondja úgy, mintha egy diáktársának mondaná el.* -Egyre jobban úgy érzem, hogy mennem kell, hogy sietni és szaladni. Az álmomban a szüleim mondanak valamit és féltenek valakit, de nem értem őket, és nem tudom mit akarnak. Álmomban folyton ők jönnel elő, és nappal is az ő hangjukat suttogja a szél. ... *Hangja lehalkul, és fájalmassá válik.* -... de ők már rég meghaltak. És nem értem mit akarhatnak a túlvilágról mondani. Mert valami történik, vagy történni fog, azt tudom, csak azt nem, hogy mire akarnak figyelmeztetni. *Zavartan igazgatja meg a haját a füle mögé.* -Tud nekem segíteni? *Könnyesedne a szeme, de nem hagyja. Kis szipogás lesz belőle, és az arca is kivörösödik, már-már a haja színével vetekedőn.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 1:55 pm | |
| *Kedvesen figyel a lányra, és már az asztalon is van kát darab pakli, egy jósgömb, és egy tábla, amire egy inga van fektetve. A lány kissé érdekes Nalla szemében, de majd meglátjuk. Aztán meg is szólal, mire a lány szeme kissé elkerekedik, de csak a meglepődéstől.*-Annyit, hogy eljön hozzám egy vörös lány.*modnja, majd felemeli az egyik kártypaklit, és keverni kezdi. Szépen, lazán.* -Nos, mond, miért jöttél el hozzám?*kérdezi, mosolyogva, miközben a füstölők parazsa szépen izzik, és a levendula illat kissé fokozódik, de még mindig kellemes.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 1:46 pm | |
| *Mire lelkesen belejöhetne a nézelődésbe, megjelenik valahonnan egy cigánylány, és mosolyogva beljebb invitálja, mint aki tudja, hogy hozzá jött a lány. Aztán beljebb is invitálják, miután megfordul a tábla, de nem lát rajta csak egy "nyitva" írást, és ő megy is a lány után, akiről már tudja hogy nem asszonyka, és nem idős, és hogy az csak egy buta tévhit volt a számára, hogy minden jós öreg. De miért is lenne az? Ha egyszer jó, akkor meg nem mindegy a kora? És ha kicsit idősebb csak mint ő??? Na és? ... Beljebb lépdel és a levendula illatát mélyen szívja be. kell is neki. Ennyi idegeskedés mellett kell egy kis nyugtatgatás, idegsimítgatás. Ha visszamegy a suliba, tuti, hogy kér egy citromfű teát is! ... bent minden olyan meghitt, olyan nyugodt. ... A lány hellyel kínálja, és el is fogadja. Szívesen térne egyből a lényegre, de nem meri. Végülis, itt nem ő lakik, és nem neki adja a hazai pálya előnyét. És nem tudhatja, hogy a cigánylány mennyit tud. ... de egy próbát megér: -Nem tudom mennyit tud, de úgy tűnik számított a jöttömre. *Ennél többet most nem mond, és nem tesz. Csak ül a helyén, ahova hellyel kínálták, és nézi a lányt. Figyel, és elemezget. Agyal csupán, de már aligf fér a bőrében annyira szeretné tudni, mire számítson, mi ez az egész, vagy egyáltalán.* |

| Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 1:25 pm | |
| *Nyári idővel büszkélkedő, szombat dél van már. Egy széles kalapos, fehér ruhás cigánylány tünik fel,az út végén, éppen bekanyarodik. Fehér magassarkú cipőben kopog. Bal karján egy kosár pihen, benne minden féle. Csalán, gyógyfüvek, faszén, és egy tekercs is. Kint volt a temetőben, és éppen a kordéhoz tart, hiszen ideje van kinyitni. Meg is lát egy elbizonytalanodott lány. Vörös hajú*~ Akrácsak a vizióban...~*gondolkodik el, mit látot tegnap a gömben. Majdcsdak elmosolyodik, és megszaporázza lépteit.* -Szép Napot!*köszön mosolyogva, miközben leteszi a lépcső melletti ki ülőre a kosarat, és kinyitja a bolt ajtaját, majd a táblát átfordítja, és kinyitja a boltot, immár véglegesen. Belép, majd háttal, kezével int a lánynak, hoyg jöjjön be. A függönyök eltakarják a bels teret. De amint belép a lány , hirtelen, egyszerre fellobbanó gyertyák, gyéren megvilágított terét láthatja meg. Kis füstölő tartókból, különöző helyen szökkennek fel a kis füstcsíkok. És egy kis kályha is belobban. Amolyan dísznek. Egy Fotelben, egy szép piros szövettel benovt, faszegélyes fotelben egy kerek aszta mögött ül a lány, az asztal másik oldalán, egy székének a klónja van elhelyezve. Kissé nagyobb a tér, mint az gondolnák, hiszen a tértágítás hasznos dolog.* -Ülj le kérlek...*mondja a lánynak, ha az bejött, és körbenézet. Mindenféle könyvet, különöző üvegcséket, láhat. a plafonról növénycsokrok lógnak. Kellemes az illat bent. Levendula.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Szomb. Máj. 29, 2010 1:13 pm | |
| *Gaea a piactérre érkezik. Hallotta, hogy van egy nagyon jó Jósasszony a piactéren, akihez nem is kevesen járnak. Kicsit szorong, de a benne dúló viharral nem tud mit kezdeni, ha valóban a szülei próbálják figyelmeztetni valamire, akkor arról tudnia kell. Azt mondták neki, hogy egy utikocsit keressen, amolyan lóvontatta szekérlakást, mert abban lakik a hölgy. Eléggé vonzó lehet ez az életforma, de a lány nem lakna egy ilyenben. Nem klausztrofóbia miatt, hanem mert neki fontosabb teendője lesz az életében, mint egy folyamban sodródni, és másoknak segíteni evezni, vagy éppen helyettük evezni. nem. neki dolga van, méghozzá nem is kicsi célt vett a nyakába. Az ő célja nem nemesebb, csak éppen más. A bosszú. megérkezik a szekérkocsi elé, jól meg is nézi. A kicsi, keréken guruló doboz úgy be van szorítva két árus közé, hogy tátva marad a szája. balról egy fura gyümölcsös pavilon, jobbról egy gyógyfüves és egyéb, ... úgy tűnik gyertyák és kiegészítők, ... meg valami büdös kence, amire nem ismert rá. ... De nem sokáig nézelődik, mert neki célja van. Hát odacaplat a kocsihoz, és már éppen jelezni akar, hogy itt van, és szüksége van a hölgy tudására, amikor észreveszi a "zárva" táblát az ajtón. Tanácstalanul húzza vissza a kezét, és pislog körbe. Miért is gondolta, hogy a nő csak rá vár, hogy jósolhasson neki??? Már nyitná a száját, hogy a két szomszédos pavilon tulajdonosát kérdezze, de valahogy mégsem teszi. Inkább nézelődik itt még kicsit, és reménykedik, hogy előkerül a tábla gazdája, és megfordítva majd az szerepel rajta "Gyere be!". Hát, szép ábránd, de addig is nézelődik kicsit. Még szép ruhás arust is lát. És ha sokáig kell nézelődnie, lehet, hogy odáig is eljut majd.* |
|  | | Akarei Náhámmi Diák

Hozzászólások száma: 54 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Denor'a Piactér Vas. Márc. 28, 2010 6:31 pm | |
| -Rendben van.Remélem majd egyszer még találkozunk.Ígérem egyszer benézek abba a fogadóba. - * Adja át a cuccokat. óvatosan , még egyszer utoljára megsímogatja a csirkét. Majd az eltünő személy után integet mosolyogva.Majd a szokott szomorú dallamát dúdolva tovább áll. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |