Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Denor'a Piactér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 3:33 pm

*Amikor kinyílik az ajtó, és a cigánylány szinte szó szerint kipaterolja a kocsiból, és még fizetni sem engedi, kissé meglepődik, de örül, hogy a következő ki tudja hány havi "zsebpénze" valóban a zsebében marad. De mellette el is gondolkodik. ... "Amikor a hold feketébe öltözött" ... Ezt mondta a szellem, és bár nem kéne tudnia ennyiből, hogy ki is az, de úgy csak az apukája szólította, az anyja sosem, hogy: "Lányom".*
-Akkor gyorsan kell egy indok, amivel meglátogathatom a Nénit.
*Mondja halkan, mintegy maga elé, és reménykedik, hogy az, aki néha követni szokta, most nem teszi, és legfőképpen nem hallotta, amit mondott. Meg is fogadja gyorsan, hogy többet egy szót sem ejt róla, és még csak gondolni sem akar rá. De az agya kattog és forog-pörög nagyon.* ~Mérgezett ital! Hogy a fenébe védjem ezt ki? Ne igyon egy egész napig?~
*Még sokáig gondolkodik, hazafele az iskola felé. De igyekszik észnél maradni. Majd amikor a szobájába ér, a famulusra bízza a piactéren vásároltakat, mert akkor jön csak rá, hogy még szerencse, hogy valóban figyel, és megvette a valóban fontosakat, mint vörös-faggyú gyertya, és több színű szalag, meg a citromfű, ... ami momentán nem jut eszébe minek is kellett, de majd eszébe jut. Majd elmegy a fürdőbe, és reménykedik benne, hgy az a gondolatait lederm,esztő valami a forró víz hatására csak elmúlik, vagy felolvad, mert neki bizony tennie kell a mérgezés ellen. nem hagyhatja hogy ez megtörténjen, de ha megtörténni akarna is tudnia kell megakadájozni.

/Az iskolában folytatva./
Vissza az elejére Go down
Phionnalla Cairistìo
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 95
Msn: tomkobobo@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 2:29 pm

*A nő nincs tudatában ennek, sőt másnak se nagyon. Amikro megérintette a kis nyelv szerű valamit, már nem volt saját tudatánál, de a lány felteszi a kérdést. Erre Nalla elengedi a kis nyelvet, majd szeme kinyilik, eléggé ködös, és a székben hátradölve elterül. Azutánbeszélni kezd, kissé reszelős hangon, de egy pici idő múlva kitisztul.*
- Amikor a hold feketébe öltözött, a támogató itala mérgezett lesz. Mert ki segíyteni próbál, azt bekebelezi az ármány. Segíts kislányom kinek szüksége van rá, segíts az öreg hölgynek, amikor a hold fekete...
*Majd a lány hirtelne dől előre, rá a táblára, egy pillanatra megérinti a kis nyelvet, amin az üveg megremeg, majd kinyitja szemét, immár újjra élettel telin, bár kissé meginogva.*- Sikerült! Megjegyezted az üzenetet ?*kérdezi a lány, kissé még szédelegve, majd a táblát visszalebegteti pálcával a szekrénybe, és újra visszarendez mindent. Eközben figyel a lányra.*- A következő sötét hold június 12dikén lesz. Most pedig kérlek távozz. Ingyen volt, ajándék.*mondja a lány, kissé zaklatott volt eddig is. Immár kinyilt az ajtó, és a gyertyák is rendesen égnek.*-Kérlek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 2:21 pm

*A dúdolgatott dallamtól kirázza a hideg. Az az anyja kedvenc dala volt, amíg élt. Lehet hogy csak véletlen, de ebbe akkor nagyon belenyúlt a cigánylány. Azt a bizonyos táblát nem ismeri, és a kérdésre csak a fejét rázza, de a válasz hallatán kíváncsivá válik. Vajon tényleg meg tudják a szüleik mondani ezen keresztük, hogy mit akarnak? Jó lenne. ... És hogy mi a kérdése? Annyi kérdés ötlik fel benne de tudja jól, hogy egy kérdés, és egy válasz lehet csak faggatni nem lehet, és felesleges. Ezt csak sejti, de valószínűleg helyesen.*
-Hova kell mennem, és mikor?
*Valahogy magától jönnek a szavak, mintha ezt sugallaná valaki vagy valami, de nem bánja. A kérdés jó. Ennél pontosabban nem kérdezhetne. Mert mennei kell, azt érzi. És hogy a halálba megy, vagy segíteni valakin, az most már mindegy. A sorsa múlik rajta, vagy a sorsát változtatja meg az a dolog. De tudnia kell. Moszáj tudnia!*
Phionnalla Cairistìo
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 2:13 pm

*A nő arcát most semlegessé teszi, és úgy hallgatja a lányt, majd bólogat, feláll, de közben végig érezteti, hoyg figyel a lány mondandójára. A tarot kártyapaklin kvül, amit eddig kevergetett, minden egy polcra szál,, és elrendezződik, ő pedig kinyit hátul egy szekrényt, és egy méretesebb táblát vesz elő. Márvány tábla. Szép, gravírozással vannak benn a betűk, é négány primitív szó. Letezsi az asztalra, majd egy kis tárgyat vesz elő. Egy csúcsos kapu alakú, közepén, vagy inkább a csúcsához közel, egy öveggel betömött lyuk van. azt ráhelyezi a táblára, majd egy fütölőtartót hív oda, amire rászór egy kis füstölőt, és sercegéssel füstölni kezd. A gyertyák elhalványonak, kevesebb fényt adva, és az ajtó halk kattanással bezárul.*-Akkro kérdezzük meg a szüleidet, mit akarnak. De előbb lássuk a kártyákat. Kelta kereszt formát használ, amivel kirakja a lapokat. Majd szépen elemezni kezdi. Gondolkodik egy kicsit. Majd a lányra tekint.*-Veszély fenyegeti valamelyik hozzátartozód. Különösen szoros érzelmi szálak fűznek hozzá, de a kárty nem árulja el, ki az. Ezért használunk most Oujai táblát. Tudod mi ez?*kérdezi, csak úgy kíváncsiságból. Nem szereti, ha az emberek, akik hozzá jönnek, nincsenek isztában a használt elemekkel.*- Ez egy idéző tábla. Ha sikerül, meg tudjuk kérdezni a szüleidet, mit akarnak mondani. Majd meglátjuk.*modnja, egy kedves kis mosollyal, majd ráteszi két ujját a kis eszközre, és a táblára helyezi azt. Gondolkodik, erősen koncentrál, majd a lánynak szól.*
-Tedd fel a kérdésed.*modnja, majd halkan, ütemre kezd el dudolgatni. Nem tudja miért, d erre árez késztetést.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 2:03 pm

*Ha nem, hát nem. Jó ez így, elég annyi, hogy a névjegykártyája megelőzte a jöttét. Ennek Gaea örül. Legalább valóban várták.*
-Van egy fura valami, amit nem tudok hova tenni. *válaszolja a lány, és mivel annyira naív az ilyen jóslásos dolgokban, nagyon nem tudja, hogyan is fogalmazza meg, ami a szívét-lelkét gyötri. Aztán úgy dönt hogy kimondja úgy, mintha egy diáktársának mondaná el.* -Egyre jobban úgy érzem, hogy mennem kell, hogy sietni és szaladni. Az álmomban a szüleim mondanak valamit és féltenek valakit, de nem értem őket, és nem tudom mit akarnak. Álmomban folyton ők jönnel elő, és nappal is az ő hangjukat suttogja a szél. ... *Hangja lehalkul, és fájalmassá válik.* -... de ők már rég meghaltak. És nem értem mit akarhatnak a túlvilágról mondani. Mert valami történik, vagy történni fog, azt tudom, csak azt nem, hogy mire akarnak figyelmeztetni.
*Zavartan igazgatja meg a haját a füle mögé.*
-Tud nekem segíteni?
*Könnyesedne a szeme, de nem hagyja. Kis szipogás lesz belőle, és az arca is kivörösödik, már-már a haja színével vetekedőn.*
Phionnalla Cairistìo
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 1:55 pm

*Kedvesen figyel a lányra, és már az asztalon is van kát darab pakli, egy jósgömb, és egy tábla, amire egy inga van fektetve. A lány kissé érdekes Nalla szemében, de majd meglátjuk. Aztán meg is szólal, mire a lány szeme kissé elkerekedik, de csak a meglepődéstől.*-Annyit, hogy eljön hozzám egy vörös lány.*modnja, majd felemeli az egyik kártypaklit, és keverni kezdi. Szépen, lazán.*
-Nos, mond, miért jöttél el hozzám?*kérdezi, mosolyogva, miközben a füstölők parazsa szépen izzik, és a levendula illat kissé fokozódik, de még mindig kellemes.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 1:46 pm

*Mire lelkesen belejöhetne a nézelődésbe, megjelenik valahonnan egy cigánylány, és mosolyogva beljebb invitálja, mint aki tudja, hogy hozzá jött a lány. Aztán beljebb is invitálják, miután megfordul a tábla, de nem lát rajta csak egy "nyitva" írást, és ő megy is a lány után, akiről már tudja hogy nem asszonyka, és nem idős, és hogy az csak egy buta tévhit volt a számára, hogy minden jós öreg. De miért is lenne az? Ha egyszer jó, akkor meg nem mindegy a kora? És ha kicsit idősebb csak mint ő??? Na és? ... Beljebb lépdel és a levendula illatát mélyen szívja be. kell is neki. Ennyi idegeskedés mellett kell egy kis nyugtatgatás, idegsimítgatás. Ha visszamegy a suliba, tuti, hogy kér egy citromfű teát is! ... bent minden olyan meghitt, olyan nyugodt. ... A lány hellyel kínálja, és el is fogadja. Szívesen térne egyből a lényegre, de nem meri. Végülis, itt nem ő lakik, és nem neki adja a hazai pálya előnyét. És nem tudhatja, hogy a cigánylány mennyit tud. ... de egy próbát megér:
-Nem tudom mennyit tud, de úgy tűnik számított a jöttömre.
*Ennél többet most nem mond, és nem tesz. Csak ül a helyén, ahova hellyel kínálták, és nézi a lányt. Figyel, és elemezget. Agyal csupán, de már aligf fér a bőrében annyira szeretné tudni, mire számítson, mi ez az egész, vagy egyáltalán.*
Phionnalla Cairistìo
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 1:25 pm

*Nyári idővel büszkélkedő, szombat dél van már. Egy széles kalapos, fehér ruhás cigánylány tünik fel,az út végén, éppen bekanyarodik. Fehér magassarkú cipőben kopog. Bal karján egy kosár pihen, benne minden féle. Csalán, gyógyfüvek, faszén, és egy tekercs is. Kint volt a temetőben, és éppen a kordéhoz tart, hiszen ideje van kinyitni. Meg is lát egy elbizonytalanodott lány. Vörös hajú*~ Akrácsak a vizióban...~*gondolkodik el, mit látot tegnap a gömben. Majdcsdak elmosolyodik, és megszaporázza lépteit.*
-Szép Napot!*köszön mosolyogva, miközben leteszi a lépcső melletti ki ülőre a kosarat, és kinyitja a bolt ajtaját, majd a táblát átfordítja, és kinyitja a boltot, immár véglegesen. Belép, majd háttal, kezével int a lánynak, hoyg jöjjön be. A függönyök eltakarják a bels teret. De amint belép a lány , hirtelen, egyszerre fellobbanó gyertyák, gyéren megvilágított terét láthatja meg. Kis füstölő tartókból, különöző helyen szökkennek fel a kis füstcsíkok. És egy kis kályha is belobban. Amolyan dísznek. Egy Fotelben, egy szép piros szövettel benovt, faszegélyes fotelben egy kerek aszta mögött ül a lány, az asztal másik oldalán, egy székének a klónja van elhelyezve. Kissé nagyobb a tér, mint az gondolnák, hiszen a tértágítás hasznos dolog.*
-Ülj le kérlek...*mondja a lánynak, ha az bejött, és körbenézet. Mindenféle könyvet, különöző üvegcséket, láhat. a plafonról növénycsokrok lógnak. Kellemes az illat bent. Levendula.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Szomb. Máj. 29, 2010 1:13 pm

*Gaea a piactérre érkezik. Hallotta, hogy van egy nagyon jó Jósasszony a piactéren, akihez nem is kevesen járnak. Kicsit szorong, de a benne dúló viharral nem tud mit kezdeni, ha valóban a szülei próbálják figyelmeztetni valamire, akkor arról tudnia kell.
Azt mondták neki, hogy egy utikocsit keressen, amolyan lóvontatta szekérlakást, mert abban lakik a hölgy. Eléggé vonzó lehet ez az életforma, de a lány nem lakna egy ilyenben. Nem klausztrofóbia miatt, hanem mert neki fontosabb teendője lesz az életében, mint egy folyamban sodródni, és másoknak segíteni evezni, vagy éppen helyettük evezni. nem. neki dolga van, méghozzá nem is kicsi célt vett a nyakába. Az ő célja nem nemesebb, csak éppen más. A bosszú.
megérkezik a szekérkocsi elé, jól meg is nézi. A kicsi, keréken guruló doboz úgy be van szorítva két árus közé, hogy tátva marad a szája. balról egy fura gyümölcsös pavilon, jobbról egy gyógyfüves és egyéb, ... úgy tűnik gyertyák és kiegészítők, ... meg valami büdös kence, amire nem ismert rá. ... De nem sokáig nézelődik, mert neki célja van. Hát odacaplat a kocsihoz, és már éppen jelezni akar, hogy itt van, és szüksége van a hölgy tudására, amikor észreveszi a "zárva" táblát az ajtón. Tanácstalanul húzza vissza a kezét, és pislog körbe. Miért is gondolta, hogy a nő csak rá vár, hogy jósolhasson neki??? Már nyitná a száját, hogy a két szomszédos pavilon tulajdonosát kérdezze, de valahogy mégsem teszi. Inkább nézelődik itt még kicsit, és reménykedik, hogy előkerül a tábla gazdája, és megfordítva majd az szerepel rajta "Gyere be!". Hát, szép ábránd, de addig is nézelődik kicsit. Még szép ruhás arust is lát. És ha sokáig kell nézelődnie, lehet, hogy odáig is eljut majd.*
Akarei Náhámmi
Diák

Hozzászólások száma: 54
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 6:31 pm

-Rendben van.Remélem majd egyszer még találkozunk.Ígérem egyszer benézek abba a fogadóba. - * Adja át a cuccokat. óvatosan , még egyszer utoljára megsímogatja a csirkét. Majd az eltünő személy után integet mosolyogva.Majd a szokott szomorú dallamát dúdolva tovább áll.
Yvonne Chaconne
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 14
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 6:26 pm

- Biztosan elmentem volna aurornak, de tovább én sem tudom már. Már úgy sincs esélyem bepótolni az elmúlt éveket és... Köszönöm. Most már sietnek kell, mert Pandora nem fog örülni a kimaradásnak. *Ide is értek a Fogadóhoz, a lány gyorsan elveszi az összes cuccot, a maradék úton még csak elbírja, és azzal a lendülettel el is tűnik a lány szeme elől.*

// Elnézést a rövidért, de borzasztóan rosszul lettem, nem vagyok képes írni. //
Akarei Náhámmi
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 6:02 pm

*Biztos voltam benne hogy ezeken a környékeken is vannak ien kocsmák, de ahol még nem jártam ott nem is szeretnék bajbakerülni.*Vigyorogja.
Elszomorodva halgatja a történetet.*-Részvétem..-*Mondja együttérzően. Ő még nem veszette el egyik szülőjét sem főleg nem így de tudja jól hogy mit érezne ha ez vele történt volna meg.*
-és.. ha tényleg szert tennél ekkora erőre akor at tennéd amit anyád gondol?-*Kérdezi *
Yvonne Chaconne
Nellondi polgár

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 5:38 pm

*Kis félmosollyal hallgatja a lány hangját, ahogy a tyúkról beszél. * - Ez egy olyan állat, amit halála után is szeretnek az emberek... megenni. Amúgy ilyen lezüllött kocsmát itt is találhatsz, azt hiszem a külső negyedben, ahol az átutazók vannak, de azért én még sem ajánlom, hogy testközelből megszemléld. Még a végén te leszel az a furcsa arcot vágó, akinek a fején széttörik az üveg. *Mondja, egy kicsit elrettentve a dologtól,hogy azért még se maradjon ott, hogyha ilyen dolog történik, bármilyen kétes arcú fickók között. Persze az ismerőseit azért ne hagyja ott, hogy szétverjék egymást. *
- Az apám Auror volt, és... Hát... Eléggé sok bűnözőt kapott el, ő ilyen begyűjtő volt, és... Három évvel ezelőtt, mikor én mentem volna mágiát tanulni, felkutatták és megölték. Anyám azonnal összeomlott, de a testvéreim életébe már nem szólhatott bele, ők már az auror pályát tűzték ki céljuknak, és az, ami történt... Az még jobban arra a szakmára lökte őket. És egyértelmű, hogy mindnek mi a célja... De én, azonnal ellettem tiltva a mágusiskoláktól, hiszen anyám nagyon is jól tudta, hogy mire használom majd a megszerzett tudást. Auror lettem volna, hogy elkapjam azokat, akik megölték... *Nem fejezi be, nem mondja ki, hogy apámat, aput, egy szóval se, úgy is érthető a mondat. *
Akarei Náhámmi
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 5:26 pm

- Tudom hogy vacsi lessz belőle de addig se féljen szegényke és legalább tudja hogy valaki szereti!-*Jelenti ki teljes meggyőződéssel.*
-Pedig kíváncsi lettem volna hogy mien lenne egy igazi vadnyugatias hocsmai verekedés.*Neveti el magát.*-Ahol repkednek az asztalok és mindig van aki idétlen fejet vágva esik össze miután széttörtek rajta egy üveget.!-
-Kár..-*Halgatja a vágyakozó hangot*- De miért féltenek annyira? Biztos van valami oka nem?-
Yvonne Chaconne
Nellondi polgár

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 5:13 pm

- Sejtettem! * Mondja, a városi résznél, majd kis mosollyal konstatálja,hogy a tyúkot simogatja a lány. Pedig az lesz a mai vacsi... Nem túl szép sors az állatnak. * - Tudod, én csak néha napközben segítek be, éjjelente nem maradhatok ott, pont azért, amit mondasz, habár elég nyugisak szoktak lenni a Nellondiak, csak néha jön néhány átutazó, akkor lehet balhé. Szóval éjjelente nem vagyok ott, nem nagyon engedi a nővérem. *Meséli a lány, nyugodtan, hiszen ő annyira meg se tudná védeni magát. Van pálcája, de nem ismer túl sok varázslatot, a harci képzettségei meg... Hát, nem nagyon vannak.. *
- Igen városi vagyok. De jártammár piacokon, csak már nagyon régen.-Ballag Eeve mellet és néha letartja magaelé a tyúkot hogy megcirógassa.* - Fogadó..hú.. biztos tök jó lehet , nem félsz éjjelente a részegek között?-*Kérdezi kíváncsian.*
- Nem engedi anyukám... *Mondja, egyszerűen, egy sóhajjal. * - Pedig mindenki más a családban varázshasználó, de engem úgy féltenek, hogy nem engednek el sehová, és azt sem akarják, hogy varázslattal dolgozzak. Pedig én úgy szeretnék auror lenni! Vagy... bármi más. Tanár... Híres párbajbajnok! *Sorolja fel a megannyi álmot, de hát, ameddig nem járhat iskolába, hiába álmodozik.*
Akarei Náhámmi
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 5:07 pm

- Igen városi vagyok. De jártammár piacokon, csak már nagyon régen.-Ballag Eeve mellet és néha letartja magaelé a tyúkot hogy megcirógassa.*-Fogadó..hú.. biztos tök jó lehet , nem félsz éjjelente a részegek között?-*Kérdezi kíváncsian.*
- ..és mért nem tusz járni velünk Nezabárra?..*Kérdezi nagyon óvatosan és fél hogy rossz pontra tapintott de a kíváncsisága fudalja.*
Yvonne Chaconne
Nellondi polgár

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 4:42 pm

*Nos, hát akkor Leonard kíséri őket, NJK-ként, de nem haza, hanem majd a fogadóhoz. Mikor a lány csipogni kezd a madaraknak, Eeve kénytelen elnevetni magát, olyan mulatságos a lány. * - Úgy látom nem nagyon jártál még igazi piacon. Városi lány vagy? *Kérdezi, érdeklődve, miközben megindulnak a Fogadó felé, hiszen oda viszi ezt a sok dolgot. * - Én mindig is itt éltem Nellondban, és a nővéremé a Fogadó, így azt hiszem itt is maradunk már végleg. Oda viszem ezt a sok ennivalót, mert néhány dolog elfogyott, és csak holnap érkezik a szállítmány, így kénytelen voltam eljönni, hogy estére minden legyen hiánytalanul a törzsvendégeknek. Örülök, hogy összefutottam veletek, mert egyedül sosem bírom el ezt a sok dolgot. *Mondja, valamivel cseverészősebb hangnemben, túllépve az iskola dolgon. Illetve túllépve nincs, de próbálja könnyedén előadni.*
- Valójában én mindig is a Nezabarba akartam járni...
Akarei Náhámmi
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 4:34 pm

*Feltünt a hanjában lévő irigység de nem mondott semit, nem is mert kérdezni nehogy mély pontot érintsen.Amikor a csikeárúshoz értek legugolt hogy közerebről is megvizsgálja a vicces állatokat. Még halkan csipogott is nekik amit kisseb nevetéssel fejezett be felülnézetből úgy nézhetett ki mint tyúkanyó a csibéivel. Amikor meglátta hogy alig birja el cuccait azonnal kérés nélül elvette tőle a ketrece ,hogy könyítsen rajta.*-Had segítsek!-
Leonard Wernick
Diák

Hozzászólások száma: 29
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 4:20 pm

*Leonard nyugodtan követi a lányokat és hallgatja a beszélgetést és fogja a cuccokat amit a lány vett. Mikor visszaérnek a lány lakhelyre átadja a cuccokat és elköszön tőlük aztán eltávozik Nellondból, vissza a Kúriába.*
Yvonne Chaconne
Nellondi polgár

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 4:06 pm

*Kicsit elmosolyodik, mikor hallja, hogy nyugodtan hívhatja Leonak, azután meg ugye sétálnak tovább. Egy piacon nehéz egy helyben lenni, hiszen ott a sok portéka, amit meg kell nézni.*
- Az elemi mágusok szakja? *Kérdezi, szinte áhítattal a hangjában, nagyon is látszik rajta, hogy szíve mélyén határozottan féltékeny rájuk. Ő nem mehetett oda tanulni, pedig leghőbb vágya a tanulás, egy mágus iskolában... Ő csak az alapokat tudja, és semmi mást.De majd egyszer... *
- Tehát nagy a kúria és könnyű benne eltévedni? Biztosan csodálatosan szép... És az órák is érdekesek? Ez egy iskolába járó diáktól furcsa. Úgy értem, aki iskolába jár, mindig utálja az órákat, aki viszont nem teheti meg, mindig az iskolapadba vágyna. Tehát... A Nezabar nagyon-nagyon jó iskola lehet. *Mondja, kissé melankolikusan, elszontyolodva. Látszik rajta, hogy valami elszomorította, beszéd közben. Aztán elérnek még egy baromfi árushoz is, szerez egy tyúkot, egy ketrecben. Elég szépen fel van szerelve, látszik, hogy Leonardtól vissza se tudná venni a cuccait. *
Akarei Náhámmi
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 3:56 pm

-Az elemi mágusok szakja.-*Feleli boldogan*- és az élet nagyon szép .. szerintem.Bár még nem ismerem annyira..-*Megvárja míg kisétál a standtól a finomnak látszó zsákmánnyal.*
-Én is csak mostanában érkeztem, úgy 1-2 hónapja-*Fordul Leonard felé.*Úgy tűnik egycipőben járunk.-*Vigyorog rá.*
- A helységeket még nem nagyon ismerem de a tanorák nekem izgalmasak.-
Leonard Wernick
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 3:32 pm

*Mikor a lány átadja neki a kosarat meglepődik hogy milyen súlya van, de ez neki nem gond mert eléggé izmos. Elkezd a lány után sétálni és csak hallgatja a kérdésáradatot.*
-Nyugodtan hívj Leo-nak.-*Mondja és ekkor észreveszi hogy a lány eltűnik egy pultnál. Miután kijön onnan hallgatja a többi kérdést és csak akkor kezd el válaszolni.*
-Én még nem tudok sokmindent mesélni a Nezabarról mert még egy hete sincs hogy itt tartózkodom, de a Kúriáról csak egy dolgot tudok mondani, könnyen el lehet tévedni.-*Mondja és követi a lányt a további standokhoz.*
Yvonne Chaconne
Nellondi polgár

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 3:20 pm

*Mikor a fiú meglehetősen kedvesen fogadja, bájosan rámosolyog, és kinyújtja felé az eléggé nehéz zöldséges kosarat. * - Köszönöm szépen, igazán lovagias vagy. Hívhatlak Leonak? *Kérdezi, kedvesen, miközben Akarei felé fordul. * - Eramir? Az melyik szak? Én tudom, hogy hol van a halas stand, csak már a kosárral bajlódtam, és nagyon ritkán járnak erre Nezabaros diákok, én pedig... Hát... Kíváncsi vagyok, hogy milyen az ottani élet! *Őszinte szavak, miközben közelítenek egy idős, hetvenes évében járó férfi standjához, ahol frissebbnél frissebb portéka van kipakolva, jégre, hogy ne romoljon. A lány néhány szót szól a férfihez, mosolyogva, mire megkapja a legfrissebb árúját, egy zacskóban, körberakva hideg jéggel. Eeve szépen megköszöni, kihátrál a stand elől és visszalép a diákokhoz. *
- Tehát... Csak erre tévedtetek, vagy okkal jöttetek? Milyen a kúria? A tanórák? *Kérdezi, miközben megint a piacon sétálgatnak, hiszen még nem fejezte be a vásárlást. Kíváncsi tekintetét Leonardra és Akarei-re függeszti, felváltva, hiszen még nem meséltek neki, és nagyon is kíváncsi ezekre a dolgokra. *
Akarei Náhámmi
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 3:12 pm

*Eddig észre sem vette a mögötte sétálgató fiút amíg Eeve nem hívta fel rá figyelmét.*-Ohh..elnézést...-*Néz mga köré zavartan a két számára idegen egyéneker.*-Nem figyletem magamköré.-*mosolyog zavartan.*-És igen szívesen elkíréllekén is.-
*Rakja el gyorsan a nyalókáját a lellemetlen körülmény véget.*
-Jaj el is feleljettem! Én Akarei Náhámmi vagy Eramíros és sajnos nem tudom hogy merre van halas stand még nem járta merre most vagyok előszőr.-*mosolyog.*
Leonard Wernick
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Denor'a Piactér   Vas. Márc. 28, 2010 2:54 pm

*Észreveszi hogy a környékén sétál egy lány, de nem köszön neki, viszont szeme sarkából követi merre megy, mivel nem előre figyel ezért véletlen nekimegy egy idős hölgynek aki neki köszönhetően elejti kosatát és abból kiesik egy csomó zöldség és alma. Segít összeszedni, hogyha már ő érte a felelős. Ekkor jön egy ismeretlen lány, aki pár évvel idősebbnek néz ki, látja hogy szája megmozdul és a látást követi a hallás is.*
-Sziasztok! Leonard Wernick.-*Köszön és mutatkozik be a lányoknak.*
- Én elkísérlek!-*Mondja és nyújta kezét a kosárért hogy vigye, ne a lánynak kelljen vinnie.*

Denor'a Piactér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Piactér és Vásár
» Denor'a Piactér