Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Svédország

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17912
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 2:38 pm

First topic message reminder :

Minden, ami svéd.

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Hallbjörn B. Laxness
Diák

Hozzászólások száma: 366
Msn: parsche.istvan@gmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Csüt. Okt. 15, 2009 7:01 pm

*Torsten nagy sokára kibontakozik a szülei öleléséből, majd kilép a körükből. Mikor hátrafordul, látja, hogy a lány kissé le van maradva. Vagy szándékosan, vagy visszament valamiért ő ezt nem tudja. Nem figyelt aháta mögé. Viszont felfedezi a lány kezében a pálcát.*
- Édesapám, édesanyám, engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Zara Nedelyat. Ő kísért el engem haza. Ő volt az egyetlen barátom, aki hűséges volt hozzám, bár hűségére nem szolgáltam rá.
*Mondja a fiú szemét lesütve. A férfi közelebb lép a lányhoz. Pálcája is előkerül. A feje közepéhez emeli függőlegesen, majd egy laza csuklómozdulattal kicsap vele oldalra. Tiszteleg. Családjában különösen nagy megtiszteltetésnek számít, ha valakit a párbajok során alkalmazott tisztelgéssel köszöntenek. Ezzel egyenrangúként ismerik el magukkal. És ez egy aranyvérűtől nagy szó. Az anyja is csatlakozik férjéhez.*
- Kisasszony! Engedje meg, hogy bemutatkozzak. Olle Bjoern vagyok, ő pedig a feleségem Ragnhild Jöran. Hálával és köszönettel tartozunk a fiúnk számára nyújtott támaszként. Sok szépet mesélt Önről. Ha szabad megkérdeznem, hogy sikerült a tébolyból visszahoznia, még ha csak időlegesen is? Mit adott be neki?
*Közben az orvos és a két ápoló körbevette a fiút és doki gyors vizsgálatot végzett el a fiún. Ott ahelyszínen, mindenki szeme láttára. Még a vért is ott vette le. A két nagydarab férfi takarta az eseményeket, melynek csak a család és Zara lehetett a tanúja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Csüt. Okt. 15, 2009 6:43 pm

* A lány jó alaposan végig nézi a fiú család tagjait bár így messziről nem sokat tud megállapítani. A fiú elindul lefelé és a lány is követi ám hirtelen az eszébe jut hogy a pálca még mindig ott hever az ülésen így vissza megy érte.* ~ na lássuk akkor most van lesz bajom vagy nem~* Tűnődik el a lány mert oké hogy a fiúban bízik, de a másik énjében nem. Becsukja szemét és a pálcáért nyúl. Nem érez semmit. Lassan kinyitja kék szemeit.*~ nem érzek semmit. a lábam meg van és a kezeim is~* Tekint végtagjaira*~ egyelőre nincs bajon de kitudja hogy ez így is marad e vagy sem.~* Vonja meg a vállát, hiszen nem sok mindent tud tenni ellen. Meg is fordul, hogy a fiú után induljon. Kicsit le van maradva, de messziről még látja a pofont meg az össze borulást is. Lassan közelíti meg a fiút és családját. A pálca a kezében van mind a kettő egyikben sajátja a másikban a fiúé*
Hallbjörn B. Laxness
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 7:25 pm

- A családom. Apa, anya, familliárisok úgymond távoli, rangtalan rokonok, orvos és ápolók. Jah és a sofőrök. Mindegyike szakterület szerint ért a mágiához. És mellesleg ez a vágány az állomás varázsvilágbeli része. Kintről úgy látszik ez csak egy vágány, ahol semmi sincsen.
*Torsten nagyot nyel és megindul lefelé. A három csuklyásból egy elindul és a tőlük távolabbi ajtón felszáll a vagonba, majd kis idő múlva újra megjelenik. Kezében a csomagokkal. A fiú közben elindul kifejezéstelen arcú szülei felé. Amikor közelebb ér, látja, hogy anyja szemei arcától elütve, mely egyébként fehér, pirosas árnyalatú. ~Kisírt szemek.~ Apja arcán látszik, hogy szintén megöregedett. Pedig nincsne fél éve, hogy utoljára látta. MIkor eléjük ért, apja előbb mozdult, levert egy pofont a fiúnak aztán a nyakába borult, az anyja is reagált, de csak egy másodperccel lemaradva, a szülei a karjukba zárták a fiúkat.*
- Ostoba. *Mondta az apja. A kíséret jól láthatóan fellélegzett.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 7:09 pm

* Miután a fiú kinéz az ablakon a lány is mellé áll és szét néz. Érdekes egy helynek találja első ránézésre de ami meg akad a szeme az nem más mint a fogadó bizottság vagy legalább is ő azt feltételezi hogy az. A szeme tágra nyílik. Fekete csuklyás alakok most már sok mindent kezd megérteni legalább is a csuklyát és a szint biztosan. A lány egy kicsit közelebb húzódik a fiúhoz nem vélelem inkább....na jó egy kicsit talán megrémült de erőt vesz magán.* - Azt hiszem le kellene szánunk! Te itt mennyire ismerik a varázslást? Tehát kézben hozzam a cuccaid vagy....* Nem fejezi be úgy is lehet tudni hogy mire is gondol a lány.* - A családod?* Int a kezével a "tömegre" másról valahogy nem tudja ezt elképzelni.*
Hallbjörn B. Laxness
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 7:02 pm

*Torsten lassan áll föl. Nem a gyengesége miatt. A félelem az, ami visszafogja. Aztán erőt vesz magán és feláll. Szó nélkül odalép az ajtóhoz és kinéz rajta. A lány is láthatja, ha az ablakon bámul kifelé. Kiépített nagy városi vasútállomás van a szemeik előtt. Nagy betűkkel kiírva a település neve: Arvidsjaur. Kevés ember van azonban a peronon. Köztük is kitűnik egy csoport. Az első 5 ember köztük fekete köpenyt visel, közölük 3 csuklyával fedte el arcát. Az első kettő fedetlen fővel várakozik. Egy 40-es férfi és egy hasonló korú nő. A hátuk mögött 3 fekete nagy méretű autó kapott helyet. Mindegyik mellett sofőrrel. És két a többiektől elütő nagy testű és iszonyatos testi erőt sejtető izomzatú férfi is tartozott hozzájuk. Ők is fekete tuhában vannak. Azonban nem köpenyben. Nadrág és póló. Fejük kopaszra nyírva. Tekintetük kifejezéstelen. Egyel hátrébb egy szintén feketébe öltözött alak áll, azonban ő inget visel és hozzá fehér nyakkendőt, kis orvosi táskát tart a kezében. A fiú fúj egy nagyot.*
-Megérkeztünk.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 6:52 pm

* A megjegyzésre nem felel a lány hiszen ő már ezt lezárta. A tengert sajnos elhagyják a lánynak csak egy vágyakozó nézés a válasza, ez talán jelzi azt hogy lassan megérkeznek. Dombok, hegyek lesznek láthatók ezek valahogy nem hozzá izgalomba, de csak bámul ki az ablakon, pedig szeretne szólni, mert tudja hogy talán soha többet nem láthatja a fiút. A vonat lassul és meg is áll.* - megérkeztünk?* Kérdezi meg mert hát kitudja lehet hogy csak egy megálló,bár eddig nem tűnt fel neki, hogy megállt volna máshol is, de ez most nem is fontos. Számára ismeretlen a táj tehát nem tudhatja hol is van igazából. A kék hajú lány fel áll és az ablakot próbálja lehúzni, ami nem sikerül neki, hiszen beragadt. Csak legyint egyet és a fiúra néz kérdőn.*
Hallbjörn B. Laxness
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 5:28 pm

- Nem kértelek, hogy bízz bennem. Csak közöltem a dolgot, hogy nincsen mitől félned. Főképp mert a szer miatt esélytelen lennék veled szemben.
*A táj gyorsan változik. Ismét szárazföld, majd települések és hegyek, dombok, völgyek között suhannak el. A kistelepülések között már lassul a vonat. Így jobban láthatóvá válik a táj. A települések már éláthatóan nem olyanok, mint Bulgáriában. Erdők és hegyek között a települések a természettel törekedve az összhangra épültek fel. A vonat tovább lassult. És végül megállt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 4:54 pm

- Az lehet hogy nem figyeltem elég jól, de nem aggódom valakinek csak fel tűnik ha nem térek vissza* Sóhajt egyet a lány és tovább bámulja a tájat egyszer csak ismerős illat keríti körbe a vonatott. Ez nem lehet más csak is a tenger illata. A lány szeme fényes csillogásba kezd. Szívesére felgyorsul és és izgatottan kapkodja szemeit az elsuhanó táj nyomában. Hirtelen meg jelenik az a kékség, melyet már nagyon régen látott. Szemei az üvegre tapadnak és vágyakozva nézi a tengert melynek tettje szikrázik. Ha a fiú nem látja a szikrákat akkor csak a lány képzeli oda, de ez most számára nem fontos. Az emlékek elárasztják és most nem tud másra koncentrálni. Hirtelen minden megszűnik körülötte csak a tenger és ők vannak. egy éles fájdalom rántja vissza a vakóságba melyet szívében érez. Ez nem más mint a honvágy érzete. Egy könny csordul ki szeméből melyet le is töröl azonnal. Lassan szívverése újra a normális lesz. Tekintetét a fiúra emeli.* - Azt kéred bízzak benned? Ezt már egyszer eljátszottad és nem szeretnék többet erről beszélni!* Jelenti ki igen határozottan hangja nyugodt.*
Hallbjörn B. Laxness
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 4:44 pm

- Nem figyeltél az órán. A menedékkővel hazaérhetsz bámriylen távolságból. De a menedékedet nem hagyhatod el. Tehát a kúriai szobádat nem hagyhatod el. És ne aggódj. Holnapra a vonattal simán visszaérsz. Szerencsére a mágia csoádkra képes. Ne aggódj emiatt. A pálca miatt ne aggódj. Még Sigvard sem tudta volna ártással velruházni, a tudtom nélkül. És én még mindíg nem ártanék neked. *Ő is az ablak felé fordul. Hosszasan nézi a tájat, ahogyan eszeveszett sebességgel változik körülöttük. Szántóföldek, erdők, hegyek, tavak mellett suhannak el. És körülöttük hirtelen nagy kékség terül el, ez a legjhosszabban tartó látvány, ami útjuk során a szemük elé kerül.* A helyedben én is bizalmatlan lennék. Már a tengernél járunk.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 4:32 pm

* Úgy látszik a fiú ismeri a lányt hiszen ezek a kérdések motoszkáltak a fejében, melyekre meg is kapta a választ, így nem kell kérdeznie. Mikor a fiú átnyújtja neki a pálcáját a lány igen csak meglepődik, hiszen egy varázsló soha, de soha nem válna meg a pálcáktól. Legalább is a lány biztos nem. Nem veszi el rögtön először az ő kék pálcáját húzza elő, mely számára a legszebb, hiszen kék és egy szürke holló is díszeleg rajta. Egyedi ehhez nem fér kétség és sokszor kihúzta már a bajból. A fiú pálcájára szegezi és az lebegni kezd a levegőben, mely a mellette lévő ülésen landol. Persze finoman hiszen nem akarja ő bántani a pálcát.* - Nem fogom meg más pálcáját hiszen nem lehet tudni mivel van kezelve* Mondja egyszerűen a dolgot és fejét az ablak felé fordítja. A tájban gyönyörködne ha más lenne a helyzet.* - Még mennyi idő? Azon gondolkodtam, hogy vajon a menedék kő vajon, milyen távolságból működik. Tehát onnan haza tudnék e menni vagy sem? Most ez foglalkoztatta a leginkább* Mondja kedvesen és tovább bámul ki az ablakon.*
Hallbjörn B. Laxness
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 2:54 pm

*Amikor helyet foglalnak a vonaton a fiú igencsak meglepődik a lány kijelentésén. Nem ül Zara mellé. Nem akarja kényelmetlen helyzetbe hozni és a szükséges elválást sem akarja megnehezíteni a számára. Nagyobb biztonságban is érezheti magát a lány, ezért a fiú vele szemben foglal helyet.*
- Mit nem értesz? Hogy miért maradtam mégis, mikor tudtam a betegségemről? egyszerű a válasz. Öntelt voltam. Úgy gondoltam, hogy le tudom győzni. Időben felismertem. Szedni fogom a gyógyszereket és erősebb vagyok, mint Sigvard. Tévedtem. Én csak azt bánom, hogy téged belekevertelek. Nem lett volna szabad ennek így történnie. De most már mindegy. Én hálás vagyok neked, hogy elkísérsz engem. Jah. Ezt azért átadnám inkább neked. Majd a szüleimnek add vissza légyszíves.
*A fiú átnyújtja a pálcáját Zarának. Erős, vaskos, nagy méretű a pálca. Nem a legszebb amit a lány láthatott. A megalkotásánál a készítő valószínűleg az erőt és nem a szépséget tartotta szem előtt.*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17912
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Svédország   Kedd. Okt. 13, 2009 2:38 pm

Minden, ami svéd.

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
http://www.nezabar.hu

Svédország

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next