Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Scott André Nellondi polgár
Hozzászólások száma: 11 Kaszt: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 15, 2012 5:58 pm | |
| *Észre veszi, hogy figyelik így feltekint, és körbe néz. Tekintette, meg állapodik azon a fiatal 18 körüli bögyös tyúkon, akivel az állatkertben ismerkedett össze.~Hm, hogy is hívják?~gondolkozik egy kicsit majd eszébe, jut a neve. Mihelyt fel áll a galambok szétszélednek, így szabad útja van a fiatal Tyúk felé. Mikor oda ér így köszön neki.*-Kéz csók fiatal barátosném*Nem mindenkit hív így csak azokat, akik 20adik életévüket nem tőltöték még be!*Mi járatban vagy erre felé így magányosan? Kérdezi, és neki dől a ház falának kezében a cigi lassan elég.* |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 15, 2012 5:50 pm | |
| * Cat ma olyan nagyon átlagos kedvében van. Illetve az ő szemszögéből átlagos, tehát vicces. Ennek fényében mégis egész napját a könyvtárban ücsörögve töltötte. Már ott tart, hogy az egész természetmágia részleget kívülről fújja. Nagyon vészesen készül az év végére, pedig mindent tud. De mivel mérhetetlenül pesszimista magával szemben (és persze maximalista) ezért úgy véli nem elég ennyi tanulás. De azért kihagyhatatlan egy nellondi séta, ami jelen esetben a főtérre vezet. Sietősen felvesz magára egy rövidke kis ruhát hogy azért ne ilyen otthonos cuccban menjen a városba. Pár perc múlva már lent sétált a kereskedő negyed tágas utcáin. Nem sok idő után a főtérre is beért, de nem talált szinte senkit akivel társalgásba merülhetne. Igazából csak kósza árusok és egy egy kóbor állat ment el előtte. Igen lehangoló környezet ez számára. Persze szereti az állatokat de azért mégis csak jó lenne valakivel beszélgetni. Végül aztán csak nem csalódik. Megpillantja tegnap szerzett ismerősét Scottot a fiatal huszonéves férfit. Legalábbis annyinak néz ki, de végül a korát nem árulta el. Gondolja, most inkább nem megy oda hozzá, várja hogy észre vegye. Szokott ilyet csinálni, amikor azt akarja hogy felfigyeljenek rá, nos, ez is egy ilyen pillanat. Ölbe tett kézzel nézi ahogy a férfi a galambokkal együtt üldögél a szökőkútnál. Közben persze hozzá is odaszáll egy két madár, nekik természetesen ad egy kis kenyér morzsát, vagy ami éppen van nála. * |
|  | | Scott André Nellondi polgár
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 15, 2012 5:42 pm | |
| *A kereskedőnegyed felé veszi azt, útját, mert elég sok embertől hallotta, hogy milyen szép szökőkút található ott. ~Kíváncsi vagyok én erre a szökőkútra, ha már ennyien dicsérik.~gondolja közben laza léptekkel, átmegy a másik oldalra. Ruházata fekete motoros dzseki sas motívummal a hátán, fekete feszölős farmernadrág van, rajta és kék pólót visel a kabát alatt. Szemei még mindig barnás-feketék és a körszakállát feketére festette be* Akkor gyújtotta meg a cigijét mikor otthonról eljött, de közben a bárba is be kellett ugrania utánpótlásért, mert elfogyott neki.* A sarki süteményes boltban már törzsvendégnek számit így mikor messziről meglátják, hogy jön addigra már össze is, van készítve az ő kedvence a linzer karika, amit úgy szeret. *Reméli egy-két ismerőssel, összefut, és elbeszélgethet, vele vagy éppen meg hívhatja a kedvenc szórakozó helyére, egy italra. Mikor nagy nehezen oda ér valóban meglepődik, mert ilyen szép szökő kutat nem látott még sehol sem.*~Ejha ez tényleg gyönyörű csak már sajnálom, hogy nincs itt a fényképezőgépem.*~Gondolja, és leül a peremére. A lábához egyből galambok szállnak le így egy kis darab sütemény morzsát oda dob nekik. Azok közelebb mentek hozzá és vígan csipegetik a morzsát.* |
|  | | Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 807 Msn: Kérd el Kaszt:  Üzenőláda: Játékra készen

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 8:06 pm | |
| * Láthatóan meglepődött azon amit Eva mondott, de ez már annyira magától értetődő volt a vélakisasszony számára, hogy nem is akadt fenn ilyen apróságokon. Felállt és a hideg esti levegő miatt egyik lábáról a másikra álldogált. Ez picit felmelegítette, de nem segített rajta sokat. * -Igen, ezt reméltem. * Válaszolta a hasonló nevű ismerősre visszatérve. Csípős idő volt már, Evangeline meg cseppet lengén öltözködött. Azt remélte hogy erre az időre már a kúria falai között lehet. Biccent Eának, hallván hogy megfogadja a jótanácsát. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden sarkon fegyveres banditák leselkednek, sőt ahogy elnézte a hölgynek védelmezői is akadnak. * -Ohh igazán pompás állatok, viszont nekem most mennem kell. További szép estét! Szia! * Azzal sietős léptekkel elindult a kúria felé. * |
|  | | Kyra Ea Qoun Nellondi polgár

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 7:43 pm | |
| -Á, szóval a neveltetésed. * Mondta sejtelmesen. Őszintén szólva nem is sejtette volna. Azt hitte hogy az iskolában tanítják a gyerekeket az illemre. Persze tudja hogy a szüleik is, de sok olyan emberrel találkozott mát, akiknek már nincsenek szüleik. Olyankor mindig összeszorul a szíve, és nem győz sajnálkozni. A hasonlítós mondatra való reagálásból azt szűrte le hogy valami rosszat mondott, most nem figyelt oda mit motyog, ez a kárára is vált. Furcsa, hogy egyetlen egyszer nem figyeli mit mond, és abból is rossz dolog sül ki. * - Persze tudom, hogy csak a név egyezik. Hisz minden élőlény különböző. * Tette hozzá mosolyogva. Eva figyelmeztetésére felkapta a fejét, nem gondolta volna hogy veszélyes ez a hely, bár bárhol és bármikor rátámadhatnak bárkire, ezt a gondolatot most jó messzire elhessegette. * - Rendben, köszönöm a tanácsot, vigyázni fogok. * Válaszolt, majd a lány arcát kezdte el fürkészni a fél-véla kifejezés hallatára. * - Azt sejtettem hogy nem teljesen vagy ember, viszont azt nem nagyon hogy fél-véla vagy. Igazából, én negyed véla vagyok, de ez a társadalmi viselkedésemre nem hat ki. Nem tudom ez hogy van a többi fajnál, de mindenesetre nem próbálnám ki. * Jegyezte meg őszintén. Ezzel lehet hogy rosszat mondott, de nem sértésnek vagy hasonlónak szánta. Pár percig néma csönd uralkodott, majd Kyra halk ugatásra lett figyelmes. Nem látta honnan jön a sötét miatt, de ismerős a hang. Aztán megjelent Kyra három gyönyörű Golden Retriver kutyája. Gyorsan felállt a padról, és odarohant hozzájuk. Mindegyiket egyenként megsimogatta. * - Hát ti mit csináltok erre? Nem kéne ilyenkor kóborolni. * Nézett a kutyákra, és velük együtt ismét a padhoz sétált. * - Ők itt az gyönyörűségeim. * Mutatott a kutyára, remélve hogy nem csak ő tartja őket szépnek és aranyosnak. * |
|  | | Alexandra Voltano

Minősítés:  Hozzászólások száma: 163 Kaszt: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 7:27 pm | |
| *Egy kedves kis koboldleányzó érkezik a szokásos módján, Luna-stílusban ugrándozva a nellondi központi tér szökőkútjához. Most is a tőle megszokott jókedv látható az egész lényén, bár ezúttal oka is van a vidámságra. A kis Isa ugyanis csodák csodájára elindult, tett pár lépést a szobában, és minden szobatársát megörvendeztette azzal, hogy odatipegett hozzájuk. Most azonban már későn van, és Szandi úgy gondolta, gyermeke számára elkövetkezett az alvás idő. Neki magának azonban semmi kedve nem volt aludni, úgyhogy úgy gondolta, tesz egy kisebb kiruccanást a faluba. Épp mikor a szökőkúthoz ér, látja, hogy Arti barátnője biceg, valószínűleg eshetett egy nagyot.* -Szia, Arti. Mi történt veled? Látom, fáj a lábad. Várj egy picit, megpróbálom meggyógyítani. *mondja vidáman, és elkezdi énekelni kedvenc gyógyító énekét.* ˇÉlet utolsó szála, téged szólítalak jöjj most elő, siess segítségemre hozd vissza őt, az élet innenső felére gyógyítsd be sebeit, szüntesd fájdalmát, s ha szükség adja,mély álomba küld, hogy ne érzékelje ami van." *Ha szükséges, kétszer is elénekli a dalt, de általában elég szokott lenni egyszeri éneklés is.* -Hogy érzed magad, Arti? Jobb már? Fáj még a lábad? *kérdi, miután elénekelte a dalt.*
//Leírás:Súlyos sérültet látsz. Mély sebeket, vagy épp látod, hogy valakit megmérgeztek. Sürgős segítség kell. Nem várhatod meg míg jön valaki. Neked kell cselekedned. Egy egyszerű dal, és a sebek beforrnak, vagy épp a méreg eltűnik a szervezetből és a sebesült, újra ép és egészséges. A gyógyítás dalával, sebeket lehet begyógyítani, vagy épp egy mérgezett személy szervezetéből lehet a mérget eltüntetni. A dal nagyon hasznos, mert rengeteg ember életét mentette már meg. Hirtelen lehet, hogy nem tud valaki ellenmérget előállítani, akkor hasznos ez a dal. Hiszen a legtöbb mérget semlegesíti a szervezetben. Amiket meg nem tud semlegesíteni, annak egy részét legalább enyhíteni tudja. Sajnos vannak olyan mérgek, amelyekre hatástalan ez a dal. Vagy akármilyen mély legyen is a seb, begyógyítja, ez alól kivételek azok a sebek, amelyek olyan méreggel átitatott eszközzel ejtettek, amelyekre a gyógyítás dala hatástalan. Hatás: Kezdők kisebb sebeket tudnak csak begyógyítani, de ez gyakorlással fejleszthető. Egy erős dalnok akár halálos sebeket, mérgezéseket is képes semmissé tenni. Mutatványosok, elsődleges dalmágiával rendelkezők, természetes gyógyítók természetesen erőteljesebb hatást képesek elérni. Időszak: A dal az ókorban keletkezett, mivel az ókorban rengeteg háború dúlt, így szükség volt egy hatékony gyógymódra. Tempó/Ritmus: Gyors, acapella ének. Nem kell hozzá hangszer, de hangszer használatával hatásosabb. Szerkezet: Egy versszak, amely fokozást tartalmaz. Folyamatosan próbálja meg a szervezetet a gyógyulásra késztetni.// |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 267 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 6:39 pm | |
| *Egy kicsit bicegve lépdel a központi téren. Ugyan is volt olyan ügyes, hogy nem figyelt a lába alá és legurult két lépcsőn is így valószínű eltört a bokája. Mert elég nehezen tud menni és rá állni, nem tud.~Én ütődött mért nem figyeltem, hogy Pamacs előtte van. Az a lényeg hogy neki semmi baja nem esett csak nekem.~Gondolja magában, közben kérdezősködik, hogy merre találja a Szökő kutat mire az egyik Nellondi polgár, elmagyarázza neki.~na ez nagyon király túl jöttem azon az utcán ahol le kellett volna fordulni, és most mehetek vissza.~Fortyog magában, és visszafordul a helyes irányba.* Mai öltözéke;Felső Szoknya Magassarkú Napszemüveg
|

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 6:39 pm | |
| // Bocsi, rossz hsz >< //
A hozzászólást Kyra Ea Qoun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Máj. 08, 2012 6:48 pm-kor. |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 6:23 pm | |
| * Mivel elég nagy a pad akár négy ember számára is, nem ül közvetlenül a nő mellé, inkább a szélre telepedik. Enyhe szellő cirógatja arcát, a megjegyzésre, miszerint az iskolában kapta jólneveltségét felkapja a fejét. Sajnos már találkozott olyan személyekkel akikbe egy fikarcnyi illem sem szorult, nem hogy modor vagy jellem. Azonban az iskolára se vethet rosszt fényt, nem is áll szándékában. * -Nos nem vitatom az iskolai szigort, de inkább a neveltetésemnek köszönhetem. A nagymamám sok gondot fordít az ilyesmire. * Tette hozzá a végére csupán csak mellékesen. Eva se innen származott, hiszen az ő otthona eredetileg Franciaország és részben Görögország, persze mostanra már itt tartózkodik többet. Ez részben a Nezabar miatt is lett így. Érdeklődve figyelte az tőle valamivel idősebb nő arcának rezdüléseit, a mesterkéléstől mentes kötetlen gesztusokat. Az viszont cseppet meglepte, hogy bárki máshoz is hasonlóvá tette Evangelinet, hiszen nem hinné, hogy a néven kívül bármi megegyezne köztük. Számára ez egy értéktelen információ volt. * -Ha te mondod, akkor biztosan. * Nem akart gorombának tűnni, de semmit se tudott kezdeni ezzel a pár mondattal. Soha nem szokott összefüggéseket vonni nevek alapján, hiszen ezzel azt mondanánk: Mindenki egyforma. Az pedig valljuk be, roppant unalmas dolog. * -Értem, akkor van még mit felfedezned a környékből, de azt is tartsd szem előtt, hogy nem mindenhol csak jó dolgok vártak. Olykor veszélyes tud lenni ez a hely. * Nem állt szándékában elrettenteni a Eát, de ami igaz az igaz. Itt is akadnak életveszélyes dolgok a bokrok között. * -Igen, ha csak tehetem a szabad időmet itt vagy a természetben töltöm. Talán feltűnt, hogy félig véla vagyok. Ezért is csábít a természet és a vásárlás. * Jegyezte meg kicsit viccelődve* |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 4:30 pm | |
| * Azért tudja, hogy valóban nem öreg, de azért mégis csak örül hogy nem is nézik annak. * Na, látom te is jól nevelt lány vagy. Ahogy látom az iskola jól megtanít titeket az élet dolgaira is. Ez persze nagyon jó. Én nem ide jártam, amikor annyi idős voltam mint most te, talán akkor még meg sem alapult az iskola. * Mivel egyik családtagja sem él Bulgáriában rajta kívül, ezért nem is lett volna nagy esélye felvételt nyerni ide. Persze ki tudja? Lehetséges hogy mégis. A lány megjegyzésére hogy körbenéz, csak bólintott és figyelte tovább mit mond. A bemutatkozás valóban egy ici picit színpadiasra sikeredett, de ez csak ismét mosolyt csalt az arcára. * - Evangeline... Nagyon ismerős név. Ja igen! Ahonnan jöttem ott van egy Evangeline nevű lány, talán 1-2évvel fiatalabb mint te. Régóta ismerem, de eléggé csendes. * Mesélte el rövid sztoriját és elgondolkozott vajon ezt miért mondta el. Hisz, senki sem kérdezte. Nem volt sok ideje gondolkozni, mert újabb kérdésre kell felelnie. * - Nos, körülbelül három napja költöztem ide, még be sem rendezkedtem teljesen, csak épp hogy megérkeztem. De, majd valamikor befejezem, persze ha találok segítőkész személyeket. Ami pedig a polgárokat illeti, én sem ismerek olyan sok embert. Csak maximum egy-két boltost, vagy járókelőt, akikkel idő közben találkoztam. Viszont a várost már úgy ismerem mint a tenyerem, sokat sétáltam. * Mosolygott, majd gondolta ő is visszakérdez egy hasonló dolgot. * -És te gyakran jársz ide? Vagy, hogy megy a suli? * Ez a két téma eléggé eltér egymástól, de jónak találja ha színesebb a beszélgetés, és nem ugyanaz az a téma megy órák hosszat. * |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 4:05 pm | |
| * A hölgy megjelenése jó modort tükrözött, ezért is tartotta be a megszólítás formai részeit. Szépen kihúzta magát, hajába most nem tudott belekapni a szél, mert az egész be volt fonva, jobban kiemelve arcának vonásait. Jobb keze természetesen be volt kötözve könyéktől csuklóig, mint minden egyes alkalommal, ha ujjatlan felsőt vett fel. A nelldoni hölgy igazán nyílt és készséges Evával szemben. Az idegen nő gesztusaira nem reagált különösebben, ahhoz túlzottan merev még a vélakisasszony, egy mélyebb barátság esetében lehetne beszélni ilyesmiről. * -Nem, egyáltalán nem látszik idősnek, csupán meg akartam adni a kellő tiszteletet. * Jelentette ki könnyeden, próbált csevegő hangnemben közeledni a másik felé, persze ez olykor minden igyekezete ellenére kudarcba fullad. Helyet foglalt az fiatal nő mellet és figyelmesen meghallgatja a mondandóját. * -Hümm... Akkor később körbeérdeklődöm én is. * A környező boltokat elnézve nem lát semmit mit most szívesen megvenne. Ruhája van bőven, állatot soha nem venne magának, mert nem tudja mi illene hozzá. Kérdés zökkenti ki a nézelődésből, így egyenesen a nő arcára néz. * -Igen naxeldires diák vagyok. * Válaszolja büszkén és kicsit jobban kihúzza magát, hiszen házára igazán felnéz. * -Evangeline Elovics volnék. * A bemutatkozás kicsit színpadiasra sikerült, de ezzel nem foglalkozik, talán ennyit el tud neki nézni Kyra is. * -Mióta lakik itt? Nem láttam még errefelé, igaz nem is ismerek túlzottan sok Nelldoni polgárt. |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 3:43 pm | |
| * Gondmentes, békés ücsörgéséből egy lány hangja ébreszti fel. Nem ismeri, valószínűleg nem nellondi. Ez persze csak sejtés, mert nem ismer mindenkit egytől egyig. Igazából, valószínűleg ebben a városban nincs is olyan ember akivel már jóban van, vagy összebarátkozott volna. Ezért is örül a lány társaságának. A jó napot köszönésre elmosolyodik. * Szia. Jó napot? Nahát, így se köszöntek még nekem. * Kacsint a lányra és kicsit arrébb húzódik a padon hogy le tudjon ülni a másik leányzó. * - Inkább maradjunk a sziánál, nem vagyok olyan öreg. Vagy annak nézek ki? * Kérdezte mókásan. A vásár szóra neki csak az ugrott be hogy ő se tudja, de azért valamivel színesíteni akarja mondandóját. * - Pontosan nem tudom, én is erre lennék kíváncsi. Majd megnézem a kiírásokat, addig is, vásárnak ott a piac. * Mondta, s ő is elkezdett gondolkozni, mivel dobhatná fel egy kicsit a társalgást. * - Te diák vagy? Vagy csak nekem rossz az észrevételem? * Erre a kérdésre lehet hogy más azt hinné csak úgy mondta, pedig nem. Mindig tudja mit mond, és ez most sem változik. * - Ó, mellesleg a nevem. Kyra Ea Qoun vagyok. Szólíts Eának, vagy ahogy neked tetszik. Bármilyen becenévre vevő vagyok. * Mutatkozott be, és várta a lány mit reagál sok kijelentésére, vagy éppenséggel kérdésére. * |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 3:19 pm | |
| * Kellemes, igazi nyári idő tombol mindenhol, olyan amitől bármelyik diák megbolondul és a szabadba vágyik. A tanórákon ilyenkor esélytelen, hogy rendesen koncentráljon a diáksereg többsége. Így van ezzel Evangeline is, ki nelldonba látogat, ezen a szikrázóan szép délutánon. Világosbarna rövid farmernadrágot és fehér felsőt visel. Szandálja kopog a macskaköveken ahogy lépked, sehova nem siet és különösebben dolga sincs, így céltalanul járkál. A főtér kicsit kihalt, de lehet látni itt-ott pár embert, kik mind határozottan igyekeznek valahová. Egyedül az a magányosan ücsörgő szőke nő a kivétel, aki láthatóan élvezi a napsütést. Hirtelen ötlettől vezérelve indul el a hölgy felé, hogy megszólítsa. * -Jó napot, elnézést a zavarásért, nem tudja mikor legközelebb vásár errefelé? * Nem mintha különösebben érdekelte volna, csak mégis jobb ha az embernek van társasága.* |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. Máj. 08, 2012 2:56 pm | |
| * Egy ifjú illuzionista nő sétál nellond utcáin egymagában. Furcsa, mert most nincsenek vele kutyái, akik szinte mindenhova elkísérik. Most valahogy mégse. Vidám arccal, ám méltóság teljesen halad egyenesen a főtér felé. Még elég új errefelé, nemrég költözött csak ide, de már szinte az összes hely az agyába vésődött. Már úgy ismeri a várost mint a tenyerét, nagyon hamar megjegyez dolgokat. A főtérre érve,sajnos azt kell tapasztalnia hogy üres és kietlen a hely. Vásárok sincsenek, pedig ebben reménykedett. Persze néha kell a csend, és a nyugalom is. Ahogy aztán átgondolja, végül arra jut, hogy mégis csak jobb így. Így, hogy nem zavarja senki, tud pihenni, és szabadon járkálhat amerre csak akar. Az iskola tornyait lehet innen látni, fejébe vette már hogy egyszer ellátogat oda, de mivel nem ismer senkit, hamar elvetette a kósza ötletet. Leül egy szabadon álló padra, és elkezd gondolkozni azon, hogy hová vezessen a következő városi sétája. Közben figyeli a néha-néha felbukkanó emberkéket ahogy sietnek a dolgukra. * |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 8:58 pm | |
| - Párnacsata? Ó, annyira jó lenne most valakivel játszani. Csak sajnos nem nagyon vannak itt a szobatársaim. Majd holnap meghívok pár emberkét. * Az ilyen jó kis játékokat Cat nagyon szereti. Annak idején testvéreivel mindig párna csatáztak, de azóta, a bátyjai felnőttek, és ugye lány testvére meg csak kettő van. Kilenc bátyj mellett. Exan mókás kérdésén aztán felkapta a fejét, és újra csak úgy dőlt belőle a szó. * - Nem, nem shoppingoltunk. Legalábbis én nem, és te Liz? Gondolom a szatyrok nem kövekkel vannak tele. * Kacsintott és vissza tért az ajándékos témára. Eszébe jutott hogy Exannak valamikor régen adott egy tőrt, kíváncsi hogy az hol van. A bulizás szó hallatán egy kicsit elmélyedt gondoltaiba. * - Jajj, annyira hiányzik a bulizás. Régen annyira sokat mentem, minden hétvégén, de az iskolai társaság jobban tetszik. * Mosolygott majd elkezdett gondolkozni vajon milyen helyeken járt és hol hogy ennyit bulizott már fiatal kora ellenére. Arra jutott hogy inkább hagyja, mert felesleges megszámolni. A vidámparkra ismét felkapta a fejét. * - Múltkor voltam ott. Csukott szemmel nyertem a céllövöldében. * Jelentette ki mókás arccal. * - Az eladó már sajnálta nekem odaadni a sok plüss állatot, amik azóta is a szobámban vannak. * Liz megjegyzésére ő is az órára pillantott a régi torony tetején és megerősítette Liz kijelentését. * Igaz, szerintem indulhatunk. * Azzal már indultak is fel, egyenesen a kastélyba, közben persze Cat mondta a sok élményét és tapasztalatait amiről muszáj beszámolnia. Illetve nem muszáj, csak szeret az ilyenekről folyamatosan dumálni. * |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1195 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 8:44 pm | |
| *Elég nagy meglepetésül szolgál számára, hogy a többiek is ismerik egymást. Úgy látszik ez olyan párban ismer mindenki mindenkit, csak senki nem tud róla. Hát igen, kicsi a világ, és még kisebb Nellond, így aztán könnyen összebarátkozhattak. Cat válaszán aztán mosolyog, hiszen nagyjából ő is ilyen állapotban van, bár már kezd felébredni. Aztán Cat valami ajándékot kezd el emlegetni, melyet Liz nem nagyon ért, de nem is kíváncsiskodik, hiszen nem az ő dolga. Viszont a fiú megjegyzését már nem tudja szó nélkül hagyni, így válaszol.* -Az jó program lesz estére.. máshol nem vállalsz rendrakást? Nálunk is elég nagy a kupi. *Mondja mosolyogva, majd megigazítja az övét, mely most valahogy kezdi szorítani, pedig tegnap óta nem nagy a valószínűsége, hogy annyit hízott volna.* -Á, nem. Épp most találkoztunk mi is. Nem is rossz ötlet, egyszer elmehetnénk táncolni is valahová. *Fordul a lányhoz, bár azért a fiúnak sem tiltja meg, hogy velük jöjjön.* Amikor aztán szóba jön, honnan ismerik egymást, csak elmosolyodik, hiszen neki is kedves emlék a vidámpark.* -Bizony ám, jó hely az a vidámpark. *Mondja mosolyogva, majd felpillant egy közeli toronyórára. Későre jár, lassan ideje lenne indulni, de azért még nem kell sietni.* |
|  | | Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 335 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 8:32 pm | |
| - Remélem nem zavartam meg a lányos pletyizést. * Kérdi viccelődve, majd ledobja magát ő is a padra, ha már Liz helyet szorított neki.*- Hogy mi járatban erre? Igazából megláttalak titeket az ablakból.. A szobatársaim meg éppen Belwarral kezdeményeztek párnacsatát, úgyhogy azt most inkább kihagytam, elég lesz majd ha visszamegyek rendet rakni utánuk. * Mondja szemforgatva, majd az ablaka felé pillant, és látja a suhanó párnákat az ablak előtt.* - És ti? shoppingoltatok? Vagy valami csajos délutánról jöttetek? * Kérdi mikor látja a csomagokat Liz-nél. A lányok elég fáradtnak tűnte, úgyhogy Ex biztosra vette, hogy valami fizikai dolgot csináltak, mondjuk a Jenilia club részében táncolgattak.* - Buliztatok? Fáradtnak tűntök. * Mondja majd Cat szóba hozza az ajándékát, amin megint meglepődik, hiszen nem is érdemelte ki, legalább is nem tett semmi olyasmit, hogy ilyen nagylelkűek legyenek vele, Cat-től meg már kapott egyszer egy szép tőrt, amit azóta is nagy becsben tart és mindenhová azt viszi magával. Cat válaszol Exan kérdésére miszerint régóta ismerik egymást Lizzel, ezen Ex kicsit meglepődik, de mivel ismeri Cat-et és tudja, hogy kommunikatív leszűrhető, hogy sok barátja van.* - Hogy mi mióta ismerjük egymást? Hát a mi ismeretségünk még elég friss. * Pillant mosolyogva Liz-re* - A vidámparkban találkoztunk először, aztán mindketten egyedül voltunk, úgy meg nem buli a hely. * Mondja majd fészkelődik kicsit a padon.* |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 8:25 pm | |
| * Nem kellett sokat várnia mire a lány visszaköszönt, de ez várható volt. * - Én végigjártam az egész várost, méghozzá legalább négyszer. * Mosolyogva sóhajtott és leült Liz mellé a padra, aki helyet szorított neki. A lány feldob egy kicsi témát, ennek Cat örül, bár általában mindig ő dumál a legtöbbet. * - Elég sok minden, de szerencsére a legtöbb jó dolog. Ma nem volt valami változatos napom.Egész reggeltől délutánig a könyvtárban tanultam, és utána meg mostanáig itt sétálgattam. Tisztára hulla vagyok. Már az új dolgokon sincs energiám gondolkodni. * Mondta, majd felpillant egy közeledő alakra. Először nem látta tisztán, de végül kirajzolódott Exan arca. * Szia Exan! * Köszöntötte. * - Ne haragudj, az ajándékaidat nem tudtam lehozni. Majd holnap elviszem a szobádba. * Magyarázkodott egy percig, de aztán Exan kérdezősködni kezdett. * - Igen, régóta ismerjük egymást, csak sajnos régen találkoztunk. És ti? Ismeritek egymást? * Kérdezte vissza ugyan azt. * |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1195 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 8:10 pm | |
| *Liz eléggé unatkozik, hiszen senki ismerőssel nem találkozott, így épp készülne menni, és már az erejét gyűjti, hogy felkeljen a padról, amikor ismerős hangot hall. A hang gazdája pedig nem más, mint zöld hajú barátnője, Cat.* -Szia, Cat. Igen, néha kell vásárolgatni, csak az a baj, hogy nagyon lefárasztott. Nem ülsz le? *Kérdi mosolyogva, majd egy kicsit arrébb csusszan a padon, hogy legyen helye a lánynak is.* És mesélj, mi újság veled mostanában? Már egy ideje nem láttalak. *Próbál beszélgetést kezdeményezni. Elég gyér duma, de hát pillanatnyilag csak erre futja az agyi szintjéből. Mindenesetre reméli, hogy a lány azért nem fogja hülyének nézni. Nem sok ideje van ezen gondolkodni, hiszen hamarosan újabb ismerős érkezik, mégpedig Exan, akivel az utóbbi időben elég sokat találkozik, így mosolyogva köszönti.* -Szia, Exan. Mi járatban erre? *Kérdi mosolyogva, majd átdobálja cuccait a szomszédos padra, így szorítva helyet a fiúnak is.* |
|  | | Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 335 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 8:02 pm | |
| * Ezen a kellemes hűs estén sem kívánt a tünde fiú bennt ücsörögni a négy fal között. Szobája ablakából kinézett, ami pont a szökőkút felé nézett. Bár már eléggé sötétedett azért felismerte zöld hajú barátnőjét, Cat-et aki egy másik ismerős leányzóval beszélgetett. Gyorsan vállára vette táskáját és lesietett a lépcsőn, remélte, hogy még ott lesznek, aztán majd elsétálgatnak valamerre, vagy csak beszélgetve leülnek egy padra a szökőkúthoz. Ilyen kellemes estén minden program jónak ígérkezik. Ahogy kinyitotta a suli nagy ajtaját, megpillantotta a lányokat, még ott voltak és beszélgettek. Most már nem kellett sietnie, lassabbra vette a lépteket, majd odaérve köszönt nekik.* - Sziasztok, sétálgattok? Amúgy kicsi a világ, ti ismeritek egymást? * Kérdi mosolyogva, Liz-t ő is nemrégen ismerte meg. * |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 7:56 pm | |
| * Cat sétál a szökőkút felé. Nem nagyon szokott ilyenkor egyedül császkálni nellondban, de nagyjából a fél napját itt töltötte. Délután óta járja az utcákat, még ebédelni is csak egy utcai árusnál tudott. Így érthető hogy már olyan fáradt hogy azt sem tudja hol van. Ugyanakkor mosolygósan és vidáman lépeget végig a macskaköveken, de valahogy már nincs ereje még egy boltba beugrani. Ez nála elég érdekes, mert kifejezetten hiperaktív személyiség, és sosem fárad el. Ez most egy ilyen kivételes alkalom. Nem sokat néz körbe hogy van e valaki, csak befordul egy utcába és végig megy rajta. Egy ismerős helyszínre érkezik, a főtérre. Letelepedett egy kissebb padra, lábát keresztbe tette és figyelte a felkelő holdat. De nem sokáig, mert nagy lesekedésében megpillantotta Liz arcát a lámpák fényében. Nincs kedve egyedül ücsörögni ezért oda megy hozzá. * - Szia Liz! Látom bevásároltál. * Mondta, s eligazgatta szemébe lógó tincseit, mert nem lát semmit. * |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Vas. Máj. 06, 2012 7:47 pm | |
| *Liz kényelmesen elhelyezkedik egy a szökőkúttal szembeni padon, és csomagjait leteszi maga mellé. Eléggé elfáradt már, hiszen szinte az egész napját arra szánta, hogy Nellondban bevásároljon minden szükséges dolgot, így most több papírszatyor is helyet foglal mellette, és természetesen cicusa, Emily is. Leülve a szökőkutat kezdi figyelni, mely most az évszaknak megfelelően zöld színben pompázik. Nincs annyira oda a zöldért, soha nem is volt, inkább a fagylalt színeket szereti, mint a halvány kék, krémszín és rózsaszín. Mai ruhája is ilyen színekben pompázik, és természetesen a hozzá illő cipője és táskája is. ~Hmm, jöhetne erre valaki ismerős, nincs kedvem még visszamenni~ Morfondírozik magában.* |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. Ápr. 28, 2012 7:02 pm | |
| * Evangeline nem sok ügyet akart és most se nagyon fog fordítani arra a fiúra aki a vizespolo versenyük közepette érkezett a szökőkúthoz. Ami azt illeti pusztán most néz felé először, tekintetével úgy méri végig, mint ahogy a gazdag emberek a szegényeket szokták. Büszke arckifejezést ölt fel, s elfordítja a tekintetét inkább a másik lányra. Ismételten pálca villan a bal kezében, így ruhája pár pillanat száraz lesz, ahogy ő maga is. Biccent egyet a másik szőkeségnek mikor bemutatkozik majd a daimonra tekint. ~ A farkas berátságosabban fest, mint egy viperára emlékeztető fél-véla. Ő jobban tükrözi a faj jellegzetességeit. ~ Gondolta Eva ahogy az állatot és a gazdáját figyelte. * -Örvendek Athelar, igazán szép név. * Jegyezte meg kedvesen a farkasnak. A lány beszámolóját cseppet feleslegesnek érzi és ennek hangot is ad. * -Igen, ismerem Nessiet, nem kell bemutatni. Ezért is tudom hogy teljesen mások vagytok. * Fölényeskedik Evangeline, a rossz ismerkedési módszerek ilyen mellékhatásokkal szoktak járni. Ez persze még mindig jobb mintha sait nyomna a másik torkához. Evet frusztrálja a fiú, hamar észre veszi, hogy mit is csinál a felhőkkel. Erre csak egy aprót sóhajt. ~Olcsó játék.~ Gondolta és Evelynehez fordult. * -Jelenleg ráérek, bár nem tudom mennyire egyezhet az ízlésünk. * Morfondírozik, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a kezét ismételten a vízbe mártja és a kútperemen ülő fiú felé fröcsköl. Felkel a szökőkút széléről, hogy aztán a hozzá hasonlatos szőke leányzóval együtt elinduljanak vásárolgatni. * |
|  | | Evelyne di Alsiera

Minősítés:  Hozzászólások száma: 90 Kaszt: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. Ápr. 28, 2012 6:45 pm | |
| *Eva legyint rá, hogy mérgezett lenne a víz, és valóban nem is az, csak Evelyne szereti húzni a többiek agyát, főleg ha az legalábbis majdnem olyan szép, mint ő. Azt sose vallaná be, hogy valaki esetleg szebb nála, az olyanokra úgy gondol, mint majdnem olyan szép, mint ő. Nincs ez másképp Evával sem, valóban két hasonló emberke rivalizálásáról van szó jelen esetben. Kicsit még marad a vízben, majd amikor Eva kimászott, ő is kimászik kisvártatva.* -Én pedig Evelyne vagyok. Evelyne di Alsiera, mint említettem, Nessie ikertesója. Biztos ismered őt... Ennek ellenére egymást totál ellentétei vagyunk. -Én pedig Athelar, szolgálatára. *mutatkozik be a daimón is, aki egyébként egy hím fehér farkas. Mikor Evelyne kikászálódik a vízből, egyszerűen végighúzza a pálcáját a ruhája felett, és az tökéletesen száraz lesz.* -Tényleg, te szereted az új rucikat? El kéne mennem vásárolni, és Nessie épp nem ér rá... De rajtad úgy látom, hogy jó ízlésed van, és szereted a ruhákat. *közben egy srác rajzolgatni kezd a felhőkön. Nézegeti egy darabig, de most jobban érdekli a ruhák.* |
|  | | Yoan Asen

Hozzászólások száma: 121 Msn: maraczidani@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. Ápr. 28, 2012 6:41 pm | |
| * Yoan újra felnéz az égre és mikor meglát egy bárányfelhőt elmosolyodik* - Noobli Armentum *Mondja alig hallhatóan, és közben a felhőkre pöccent pálcájával, azok dühösen kavarogni kezdenek, majd egy szarvast mutatnak az égen, a szarvas szétoszlik és gyíkot lehet kibogozni a felhőnyalábokból, aztán az is elmaszatolódik. Mintha a fiú rajzolná őket az égbe, a tinta pedig a természete bárányfelhő lenne. Imádja a természetet, és ha azt formálás közben nem bántja akkor formálni is imádja. És nézni azt... őt szülei sok ideig muglinak nevelték, hogy majd jobban értékelje a mágiát, és az eredmény... nem maradt el. A "fáradozás" meghozta eredményét, a fiú úgy szereti a mágiát, úgy, hogy annál jobban már alig lehetne. *
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|