Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Központi tér - Szökőkút Vas. 4 Okt. 2009 - 20:36 | |
| First topic message reminder :Nellond központi főtere. Ide keveredik a legkönnyebben a látogató, hisz a városka minden utcája sugár irányban erre fut. Itt szokott lenni a karácsonyi vásár, és az össze nagyobb program. Egy nagyobb területen az időlegesen felhúzott színpadnak van hely. A tér közepét egy méretes szökőkút foglalja el. A víz középről indul és spriccel kifelé. A mágiának hála télen sem kell, hogy elzárják. Mindenki évszaknak megfelelő színű vizet lövell ki magából. Nyáron arany színű, mint a nap. Télen halvány kék, mint a jég. Tavasszal zöld, mint az éledő természet főszíne. Ősszel pedig barnás vöröses, a lehulló leveket jelképezve. Innen vezet szinte minden út és utca a közeli boltokba, és a városka határába is. Egy kis terület van még afféle leszálló pálya, kimondottan Jozef szekerének, hogy a Nezabarból ide tudjanak jönni a diákok, tanárok. _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Miley Hortingberg Diák

Hozzászólások száma: 373 Msn: danyi-ivett@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szer. 25 Aug. 2010 - 14:07 | |
| *Egy lány sétál a Nellondi utcákon, mikor egy csuklyás, ismeretlen alakot vesz észre.Mivel még nem látta és az arca egy édes kislányt sugall, csodálkozik, hogy senki nem megy hozzá.Miley odasétál és köszön neki.* -Szia, Miley Hortingberg vagyok nezabaros diák.Szeretsz a szabadban lenni?*Kérdezi Miley vidáman.* -Igaz milyen szép az arany víz?Na és ez az ürge a tiéd?És ha igen, hogy hívják?*Lepi el Miley kérdéseivel az ismeretlen lányt.* //Sajnos fagy  // |
|  | | Faith Tanya Dylens Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 41 Kaszt: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szer. 25 Aug. 2010 - 13:58 | |
| *Csuklyás alak üldögél a szökőkút peremén. Mellette egy ürge álldogál. A csuklyás alak csak nézi, ahogy az arany színű víz folydogál.*~Hát nem gyönöyrű?~ *A szavak nem csak a lány fejében szólnak.*~De, gyönyörű.~*Kicsit gúnyosan gondolja, bár tényleg szépnek tartja az arany színű vízet. Szívesen bele rakná a kezét, de inkább kihagyja. Marad a titokzatos csukylás idegennek, nem akar csodálattal bámuló kis lány lenni. Vannak jó páran a környéken, de senki sem megy oda, hogy megszólítsa vagy bármi. Mintha Faith olyan jeleket küldene, amik azt mondogatják, hogy "undokság, gúnyosság". Mindenki inkább a vidámabb emberekkel akar beszélgetni. De a lány ennek örül is.* |
|  | | Senilla Rachel Roseberg

Hozzászólások száma: 360 Kaszt:  Üzenőláda: "A szerelem megfoszt a gyermeki tündérvilágtól, megismertet a múlandóság élményével.. felnőtté tesz! : ) "
I could really use a wish right now ... <3
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:43 | |
| *Richard véleményére megvonja a válát - nem ért vele egyet, de nem kötözködik, ez nem az ő műfaja. Amikor a naxeldíres fiú feláll, akkor csak mosolyogva elköszön tőle, majd gyorsan Tibbora pillant. * - Igen, tudom, te viszont már a negyedik évfolyamot fogod megkezdi az ősztől. Szóval szerintem lassan döntsd el, hogy melyik elemet választod, akár Richard, akár az én tanácsomat megfogadva. *Közli kedvesen, miközben ő is feláll, és leporolja a nyári ruháját. * - Azonban most én is megyek, még van egy kis dolgom az iskolában. Viszlát, Tibor! *Int egyet, majd uzsnyi, sebes léptekkel közelíti meg Jozef kocsiját, a mosómacival együtt, és minden reményei szerint a vadőr bevárja, és akkor ők is sikeresen visszatérnek az iskolába.* |
|  | | Isidor Tibor Diák

Hozzászólások száma: 140 Msn: pyrusimester@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:35 | |
| -Szia Richard!*Eközben Senillára nézett.*-Elsöbe még nem tanulunk hogy hogyan kell írányitani az elemi mágiánkat,csak tapasztalatokat gyüjtünk.~Bárcsak írányithatnám a vizet~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:30 | |
| - Akkor meg miért baj, ha beleesel a szökőkútba? *Teszi fel Tibornak az egyértelmű kérdést. Nem, ő nem mondja, hogy inkább a fiú mondja meg, mit akar választani... A Mester szava szent, ez egyértelmű. Ha a tanár vizet mond, akkor víz lesz.* - Szerintem a tanár jobban fel tudja mérni a diák képességeit, elvégre azért van. *Ekkor viszont Jozef kocsija landol a téren, Richard pedig feláll.* - Ha megbocsátotok, én most távozom. További szép napot. *Meghajol kissé Senilla felé, majd a morgolódó Aetnával együtt felszáll a kocsira, és visszatérnek az iskolába.* |

Hozzászólások száma: 360 Kaszt:  Üzenőláda: "A szerelem megfoszt a gyermeki tündérvilágtól, megismertet a múlandóság élményével.. felnőtté tesz! : ) "
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:26 | |
| *Nos igen, ő csak a Ciprianot kapcsolta hirtelen, és mivel tudta, hogy az aranyvérű, így gondolta, hogy Richard esetleg Ciprianoék fogadott fia, tegyük fel. De még ez sem kizárt, bár az a helyzet, hogy Senillát ez nem nagyon érdekli, hiszen sosem volt vérmániás. Richard szavaira csak elmosolyodik, de igen, ő szakkitűző nélkül is tudta volna, hogy a fiú naxeldíres, mondjuk Tiborról azt hitte volna, hogy belsirionos, de segond. * - Hm, szerintem meg nem kell feltétlenül a tanárod után menned, hanem azt az elemet kéne választanod, amelyiket a legjobban kedveled. *Jegyzi meg, de csak mellékesen, ő aztán nem akarja a fiút befolyásolni, csak közölte a véleményét. Richard utolsó szavaira pedig csak nagy komolyan biccent egyet, bár az is igaz, hogy könnyen megtudná a ruháit szárítani, ha megakarná.* |
|  | | Isidor Tibor Diák

| Téma: Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:17 | |
| -Hát azt mondja a tanárom hogy a vizt kéne választanom.~Miért kérdez ilyent,az övüké sokal jobb?* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:15 | |
| *Nem, igazából félvér, elvégre aranyvérű család eléggé ritkán szolgál másik aranyvérű családot... Szóval félvér a drága, viszont Ciprianoék aranyvérűek, és a családja szinte családtagnak számít ott. Mindenesetre néhány másodpercig még egyenes háttal ül, miután Senilla leült, majd ő maga is helyet foglal, pontosabban visszafoglalja a helyét, amiről felállt az előbb.* - Gondolom az én szakom egyértelmű... *Dönti félre kicsit a fejét. Bár igazából a többieké is, hiszen ott virít a szakkitűző a mellkasukon.* - Eramir... Az elemi mágusok. Melyik az elemed? *Fordul Tibor felé udvariasan, elvégre Senilla is kedvesen viszonyul hozzá..* - Nem kell ehhez úszni tudni, nem mély a víz. De persze nem lenne jó csuromvizesen végiglejteni Nellondon. |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:09 | |
| *Pislog egy sort, amikor a naxeldíres fiú felpattan, de hagyja, hogy kezet csókoljanak neki, mondjuk úgy, hogy megszokta. * - Cipriano? Értem. *Biccent egy aprót, mosolyogva, a kérdésre pedig bólint, és leül a fiú mellé. * - Köszönöm, Richard. Én is örülök, hogy találkoztam önnel. * Nos igen, tudja, hogy Richard aranyvérű, méghozzá igen neves aranyvérű család, hasonló az övékéhez, bár Senilla sosem volt büszke a vérére, pontosabban .. sosem hányta fel, hogy ő aranyvérű, ő a mugliszületésűeket is pont annyira tisztelte, mint az aranyvérűeket - persze ezt Richard nem tudhatja. Tibort amúgy nem hagyja észrevétlenül, a kérdésre kedvesen rámosolyog. * - Senilla vagyok, Allidonos. Te meg Eramiros, igaz? *Pillant a fiú kitűzőjére, majd felvonja szemöldökét, amint az megcsúszik a szökőkút peremén. * - Légy óvatos, Tibor. Mondjuk, ha tudsz úszni. *Halkan elkuncogja magát, miközben visszapillant a kezében pihenő rózsára, és nézegetni kezdi azt .. pontosabban csodálja, mintha még sosem látott volna rózsát.* |
|  | | Isidor Tibor Diák

| Téma: Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 11:01 | |
| -Szia,Isidor Tibor vagyok,te ki vagy?*Eközbenvéletlenül megcsuszot és majd nem beleesett a szökökutba.~Ez meleg helyzet volt~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 10:57 | |
| *Felvonja a szemöldökét Tibor kérdésére, majd megvonja a vállát, miközben a kutya morogva odébb húzódik. Eléggé gyilkos tekintettel méregeti az eramirost, morogva, de ezt meg kell szokni, mindenkivel ilyen.* - Nem hiszem, hogy pont egy idegennek akarnám kiönteni a lelkem. Különben sem mondtam, hogy bármi baj lenne. A legjobb iskolába járok Európa Úrnőjének keze alatt... Semmi bajom. *Halványan elmosolyodik, hidegen, majd a közeledő Senillát szemléli meg. A rózsára felvonja a szemöldökét, de nem szól. A nevet meghallva viszont egy pillanat alatt változik a viselkedése. A mosolyból eltűnik a hidegség, felpattan, meghajol Senilla előtt, és ha a lány engedi, kezet csókol neki.* - Üdvözlöm, kisasszony. Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Richard Wellington vagyok, a neves Cipriano család szolgálatában állók közül. Igazán örülök, hogy éppen erre vezetett az útja, Senilla. Leül esetleg? *Rögtön hellyel kínálja a lányt a szökőkút szélén... na igen... a Roseberg egy határozottan jól csengő aranyvérű név.* |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 10:51 | |
| *Miután belesett pár bolt ablakán, és úgy gondolta, hogy ezúttal semmi érdekeset nem látott, és semmire nincs szüksége, vidáman vette az irányt a szökőkút felé, kezében egy szál vörös rózsával. Igen, még az a rózsa, amit Gethintől kapott, teljesen "új" színben pompázva. És bár a vörös rózsa egyáltalán nem passzol az öltözékéhez, ami egy lágy, kék esésű, térdfeletti ruha, ezt egyáltalán nem bánja. A szökőkúthoz érve vidáman végigméri a két fiút, akik teljesen ismeretlenek a számára, de azért kedvesen köszön nekük. * - Sziasztok! Senilla Rachel Roseberg vagyok, ő pedig a daimonom, Stray. *Mosolyogva mutatja be a mosómedvét, miközben leül a szökőkút szélére, Richard mellé. Gethin-hiánya van, meg minden hasonlók, de azért játsza a jókedvűt, és reméli, hogy a két fiú kedvesen fogadja majd .. reméli. Bár ha Richard bemutatkozik, akkor tudni fogja, honnan származik, hisz' kívűlről fújja az aranyvérű családok neveit, de .. attól függetlenül sosem voltak előítéletei.* |
|  | | Isidor Tibor Diák

| Téma: Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 10:42 | |
| -Nem szalajtottak,mi a baj?*Közben leül* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 10:39 | |
| *Minden bizonnyal nem úszná meg Tibor, ha Richard tudná, hogy lánynak nézték... De szerencsére nekromanta, nem mentalista, így szerencséje van az ifjú eramirosnak. Richard csak némán dobol a térdén, majd mikor valaki megszólítja, felpillant. Hűvösen válaszol, mosoly nélkül. Nincs valami jó kedve, valahogy bal lábbal kelt fel.* - Szervusz. Richard Wellington vagyok, a neves Cipriano családot szolgálom. ~ Bár ahogy elnézlek, de még biztos, hogy nem hallottál róluk. ~ - Az iskolából szalajtottak, ugye? *Teszi fel a következő kérdést, végigmérve Tibort.* |
|  | | Isidor Tibor Diák

| Téma: Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 10:30 | |
| *Csak ment ment és egyszer meglátott egy lányt aki a szökökutnál üldögél*~Mit csinálhat egyedül?~.-Szia,Az én nevem Isidor Tibor, a tiéd? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Kedd. 17 Aug. 2010 - 10:27 | |
| *Kimért léptekkel halad vissza a központi tér felé. Elvégre a negyed minden utcácskája ide fut, sugár alakban... Így hát ő is ide lyukad ki. Jozef viszont sehol, mire megvonja a vállát.* ~ Úgy látszik, éppen az iskolában van... ~ *Leül a szökőkút szélére, letéve maga mellé a táskát, amiben a vásárolt dolgai vannak. Persze a sötét negyedben volt, így eléggé kétséges, mennyire kellene belenézni abba a táskába. Egyik lábát keresztbe teszi a másikon, és csendben vár. Barna, hosszú haja lófarokba van kötve, mégsem lehet igazán lánynak nézni, maximum távolról. És persze a tacskó is ott ül a lába mellett... egyelőre türelmesen.* |
|  | | Magdalena Kristina Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 72 Msn: santaviktoria@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. 7 Aug. 2010 - 16:13 | |
| *A lány meglátja a fiú arcát és egyből egy nagy mosoly, kerekedik rajta. Körülnéz, de közben hallgatja a fiút, akit most kezd megismerni. Mélyen a fiú szemébe néz, aki éppen meghajolt. Szimpatikus a válasz, ezért ő is viccesen válaszol.* -Igen. *Neveti el magát.* -És te mióta jársz ide? *Érdeklődik a fiú után.*
//fagy// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. 7 Aug. 2010 - 16:01 | |
| *A tükörképe mellett elmosódva egy másik jelenik meg az elmosódott víz felszínén. Egy lány. A szája kinyílik, és Lucas hamarosan a hangját is meghallja, mire tudatosítja magában, hogy szép-szép az a tükörkép, de azért nem ártana végre a valódira is ránézni. Így végül megfordul, és egy mosollyal biccent szaktársának.* - Heló. Igen, én a denevérekkel vagyok. *Idézi kicsit pontatlanul, a helyzethez illően egy film címét, miközben feltápászkodik, és kissé meghajol.* - Részemről L vagyok, azaz Lucas Lawliet, szintén onnan. De ha naxeldires vagy, abból egyértelműen következik, hogy nezás is. *Teszi még hozzá mosolyogva.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 72 Msn: santaviktoria@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. 7 Aug. 2010 - 15:03 | |
| *A lány belemélyül a gondolataiba, nem figyeli a másik srácot, aki nem rég érkezett mellé. Még fel sem néz, annyira tetszik neki a víz, legszívesebben belemenne és csobbanna benne egy jó nagyot. Egy nagy fröcskölésre lesz figyelmes, felkapja a fejét, és a hang irányába néz. ~Ez meg ki volt?~ *Kérdezi magától, de hamar rájön, hogy a közelében lévő fiú. Nem tudja, hogy illendő lenne-e, ha odaköszönne, de megteszi. Látja a kitűzőjét, szóval szerinte nem fogja rossz néven venni, így megteszi.* -Szia. Te is Naxis vagy? *Érdeklődik a lány bemutatkozás nélkül, de ez neki is eszébe jut, így hozzáteszi.* -Magdalena Kristina vagyok, a Nezáról. *Mondja büszkén, majd elejt egy kis mosolyt.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. 7 Aug. 2010 - 14:52 | |
| *Leugrik a vadőr kocsijáról a központi tér közepén, majd a szökőkút szélére ül le, és bámulja a tükörképét a vízben. Mivel Jozeffel jött, látható, hogy az iskolából, pláne, hogy ott van a mellkasán a naxeldires szakkitűző, amit itt nem lenne kötelező viselni, de nincs kedve levenni. Eléggé unatkozik. Úgy hallotta, mintha valami eramiros-allidonos program lenne ma a vízesésnél. Elgondolkozott rajta, hogy galád módon lelopakodik, de végül elvetette az ötletet. Úgyis kidobnák, akkor meg minek? Esetleg ha tudna valahonnan eramiros vagy allidonos szakkitűzőt szeretni...* ~ A franc enné meg, hogy csupa naxissal lakok egy szo... Nathaniel! ~ *Felcsillannak a szemei, majd rögtön ki is huny a fényük.* ~ Áh, úgysem adja oda. ~ *Nem vall rá ez a pesszimista gondolkozásmód, de most mégis így gondolja. Csak belecsap a vízbe, ezzel lefröcskölve magát. A kutat csodáló lányt nem is nagyon veszi észre.* |

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szomb. 7 Aug. 2010 - 14:41 | |
| *A lány már pár napja járt Nellondban, és nagyon tetszett neki, így úgy gondolja, el kellene ismét mennie. Egyedül azonban nem szeretne menni, de most kénytelen lesz. Már sikerült memorizálnia az utat, így már könnyebb lesz odatalálnia, viszont most nem a palotanegyedbe veszi az irányt, inkább a kereskedőnegyed központjába. Szeretne szétnézni, miket árulnak ott, de persze nem venne semmit, mert a múltkor már figyelmeztették, hogy nem szabad. Ma a kedvenc kék pántnélküli felsőjét vette fel, egy farmer rövidnadrággal. Amikor beér a városba, látja a sok árust és a vásárlókat, ő csak ide-oda pislog ámulatában, de nem vesz semmit. Meglátja a csodálatos szökőkutat és a közeli padra, leül, onnan csodálja.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szer. 4 Aug. 2010 - 9:52 | |
| *Lizt meghatja, hogy a férfi mennyire törődik a diákok életével.* -Igen én is remélem, hogy végre béke lesz, de ezt majd meglátjuk. ... Ien folytatódnak, ma is megyünk, Kriptalátogatásra. *Ekkor elmosolyodik, majd a férfi elindul egy gyanús alak után, Liz pedig visszasiet a kúriába.* |
|  | | Mardhug Grihol Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 84 Msn: sepp_dierk@windowslive.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szer. 4 Aug. 2010 - 9:47 | |
| *A férfi egyszerre örülne és komorodna el. Örülne, mert unokaöccse nem szerzett semmilyen sérülést, de el is komorodna, mert új ismerőse viszont igen. Halkan felsóhajt.* - Még csak tizenéves fiatalok vagytok, és már harcból áll az életetek. *mondja komoran* Remélem a mostani vezetőség, megvéd titeket a harcoktól. Bár az más dolog, hogy ellenük harcoltatok, de talán most béke lesz. *mondja halkan.* Bezzeg a mi időnkben nem volt semmi harc a roxfortban.* hangja révedező. Ismét emlékek öntik el a gondolatait, de erővel elszakad tőlük.* Folytatódnak most majd a nyári programok? *kérdi érdeklődve. Hiszen náluk a roxfortban nem volt nyári foglalkoztatás. Majd a válasz után a távolban egy gyanús alakot vél felfedezni. Felerősödik benne auror énje, és bocsánatot kérve ered a gyanús alak nyomába.*
|
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szer. 4 Aug. 2010 - 9:39 | |
| *Liz elmosolyodik .. Nem kell postást játszania, pedig már olyan jól ráhangolta magát. * -Nem tudok róla, hogy megsérült volna.. a betegszobán nem találkoztam vele. .. Ugyanis nekem sikerült szereznem egy nyílt törést, meg pár kisebb sérülést. *Mosolyodik el, mert utólag végiggondolva elég szerencsétlen volt.* |
|  | | Mardhug Grihol Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 84 Msn: sepp_dierk@windowslive.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Központi tér - Szökőkút Szer. 4 Aug. 2010 - 9:26 | |
| * Hát igen a férfi arca nem a legszebb, de az sem ahogyan azt a heget szerezte. Majd a lány hirtelen visszakérdez. Két kérdése is van egyből. Mellyel halvány mosollyal válaszol.* Igen eramiros. *már a szakokba is kellőképpen beletanult a férfi, a sok diák által kikkel találkozott.* Nem nem kell neki átadni semmit. Csak annyi kérdésem van még. Nem sérült meg a harcok alatt? *kérdi aggódva, miközben kisimít egy kósza fekete hajtincset barna szeme elől.* S te sem sérültél meg ugye? *néz aggódva a lányra, bár nem lát rajta semmilyen kűlsérelmi nyomot.*
A hozzászólást Mardhug Grihol összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 4 Aug. 2010 - 9:47-kor. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|