Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Deyan Serenity

Minősítés:  Hozzászólások száma: 476 Msn: holhen@citromail.hu Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 9:19 pm | |
| -Hát, a Jane Eyre-t még nem olvastam, de tervben van. Lehet, hogy furcsa, de szeretem az ilyen romantikus, de mégsem csöpögő regényeket. Egyébként, ha oroszul anyanyelvi szinten tudsz, gyakorlatilag bolgárul is. Néhány szó van, amit mi máshogy mondunk meg picit a nyelvtan másabb. De ha oroszul beszélsz, tökéletesen megértelek és szerintem fordítva is igaz. *visszamennek a könyvhöz, és szerencsére ott is van a helyén, és ráadásul még el sem lapozódott, valószínűleg azért, mert épp a közepénél járt a lány.* -Okés, menjél csak nyugodtan. További szép estét. Szia, Nati. *köszön el a lánytól, és nem sokára ő is visszamegy a hálójába.* //Köszi szépen a játékot. // _________________ Deyan egy bolgár származású diák, aki hosszú, de annál izgalmasabb történetek során elköltözött Arábiába. Testvére, Ann 2011 karácsonya óta halott, azóta is gyászolja. Isabella Newton párja, akit teljes szívéből szeret. Legnagyobb álma az, hogy auror lehessen. Volt már halálközeli élménye a Sötétség Kegyenceinek köszönhetően, emiatt gyűlöli őket.
|
|  | | Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 114 Kaszt: 
 | Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 9:08 pm | |
| *Örül, hogy Deyannak is hasonló az ízlése mint neki, bár egy kicsit meg is lepődik.* - Nekem is az egyik nagy kedvencem, bár őszintén szólva a Jane Eyre-t jobban szeretem. Igazából tényleg nem nehéz nyelv, mert az én anyanyelvem meg orosz. ~És angol~ *gondolja, de ezt nem teszi hozzá. Mostanában nem szeret semmi olyanról sem beszélni, ami az apjára emlékezteti.* - Dobr dan, Deyan *Viszonozza a köszönést, majd elindul az asztal felé, ahol a könyvet hagyta, ami könyv természetesen pont úgy van, ahogy letette. Gyorsan belerakja a könyvjelzőt - egy darab papír, cirill betűs felirattal - és magához veszi.* - Remélem, Meimei már befejezte a gyakorlást, mindjárt takarodó. Ha nem haragszol én most felmegyek. Jó éjt! *mosolyogva és integetve köszön el Deytől, és az ajtó felé indul. nem sokára elnyelik a folyosók.*
//Köszi a játékot // |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 8:57 pm | |
| *Megint nevet egy jót Nati válaszán, miszerint fél, hogy Meimei egyik eltévedt átka eltalálja. A könyv címére viszont felderül az arca, ő is olvasta a könyvet, és igencsak élvezte.* -Nem mondod. Egyik kedvenc könyvem. Állítólag lányos, de én akkor is szeretem... Egyébként a bolgár nem egy nehéz nyelv. Bár ezt épp én mondom, akinek anyanyelve a bolgár... Dobr dan, Natalia. *köszön rá bolgárul Natira, és reménykedik benne, hogy érti a lány. Egyébként "Jó napot"-ot jelent magyarul.* -Jujj bizony. Reméljük, nem vitték még el. Egyébként ez hiba, most keresheted... De majd biztos megtalálod. Na, megnézzük? *kérdi, és elindul a lánnyal a könyvéhez.* _________________ Deyan egy bolgár származású diák, aki hosszú, de annál izgalmasabb történetek során elköltözött Arábiába. Testvére, Ann 2011 karácsonya óta halott, azóta is gyászolja. Isabella Newton párja, akit teljes szívéből szeret. Legnagyobb álma az, hogy auror lehessen. Volt már halálközeli élménye a Sötétség Kegyenceinek köszönhetően, emiatt gyűlöli őket.
|

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 8:44 pm | |
| - Mérhetetlenül kíváncsi vagyok, vajh mit rejthet e könyv *száll be a tréfálkozásba.* Komolyan igazgató volt? *kérdezi aztán meglepetten. Már éppen feltenne még egy kérdést, de Dey megelőzi. Mikor Cat porfelhőbe burkolózik, köhögés fogja el. Mikor kiköhögte magát, segít Catnek leporolni a ruháját, majd a kérdésére is válaszol:* - Én igazából csak olvasni jöttem ide. Meimei a szobánkban tanul, nem akarom zavarni. És azt sem szeretném, ha egy eltévedt bűbája eltalálna. *Teszi még hozzá egy félmosoly kíséretében, majd szomorúan néz az elsiető Cat után. Végül aztán Deyan feltesz egy kérdést, amire nagy örömmel válaszol is.* - Jane Austentől a Büszkeség és balítéletet. Igazából már olvastam párszor, de a bolgár nem az anyanyelvem, és gondoltam, jót tesz majd a nyelvgyakorlás. Tényleg, a könyvem! *kap a fejéhez* Ott hagytam az asztalon, és nem tettem bele könyvjelzőt. Mibe fogadunk, hogy azóta már ellapozódott? |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 8:36 pm | |
| *Nati bocsánatot kér tőle, amiért hirtelen nem ismerte fel. Ezen kuncog magában egy jót, ő aztán nem haragszik ilyenek miatt.* -Semmi baj, Nati. Tudom, hogy új vagy, úgyhogy bizonyára még nem jegyezted meg a nevem... vagy az arcom. Mindegy. Én emlékszek rád néhány óráról, amin voltál. *aztán Cat elkezdi barátainak az "idegeit húzni", nem akarja elmondani a hírt.* -Mi az? Mit találtál? Mondd már! Itt a világvége? Ne húzd az idegeinket! *mondja viccelődve, majd Cat összefoglalja röviden a történetet.* -Nocsak. Valóban? Hát, akkor ezek szerint nem csak legenda, hanem valóban igaz... Melyik varázslósulinak volt az igazgatója? *kérdi kíváncsian, majd Cat becsapja a könyvet, de a portól köhögni kezd.* -ÓVatosabban, még a végén fel kell téged porszívózni. Egyébként csak tanulgattam, de épp végeztem, mikor jöttél. Drágakőmágiát böngésztem. Nem a stílusom, de nagyon érdekes dolog. Az viszont jó, ha nincs gondod... Szívesen cserélnék veled... *bukik ki belőle a válasz. Inkább nem fejtegeti, hogy mi bántja, és szerencsére Cat nem is kérdez rá.* -Rendben, menj csak. További szép estét. Szióka. *köszön el a lánytól, és kettesben marad Natival.* -Hát, úgy tűnik, kettesben maradtunk. Mit olvasgattál, mikor jöttél? _________________ Deyan egy bolgár származású diák, aki hosszú, de annál izgalmasabb történetek során elköltözött Arábiába. Testvére, Ann 2011 karácsonya óta halott, azóta is gyászolja. Isabella Newton párja, akit teljes szívéből szeret. Legnagyobb álma az, hogy auror lehessen. Volt már halálközeli élménye a Sötétség Kegyenceinek köszönhetően, emiatt gyűlöli őket.
|
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 8:17 pm | |
| * Elégedett mosollyal látja hogy sikerült kíváncsivá tenni a barátait. Mindig is szerette ilyen helyzetbe hozni az embereket, ez lehet hogy egy ici picit idegesítő. Viszont az tény hogy ezt a tulajdonságát sokan, sőt nagyon sokan nem bírták elviselni, de ez őt nem érdekli most se sem akkor nem érdekelte. És mivel szókimondó típus ezért meg is mondta a véleményét annak aki kötöszködni próbált vele... és hát, elég gyakran volt ilyen. A lényeg az hogy mindkét diák odasereglett köré és kíváncsian kérdezgettek hogy mit talált. * - Biztosak vagytok benne hogy tudni akarjátok eme könyv rejtelmeit? * Kérdezte nevetve, és direkt húzza az időt hogy ezzel kicsit zongorázzon a többiek idegszálain, persze csak a móka kedvéért. * - Naaa jóóóóó, akkor elolvasom. * Mondta, és ár alig tudta visszafogni nevetését, ahogy látta a kíváncsi szempárokat. * - A cikk a az ük nagyapámról szól, aki az egyik varázsiskola igazgatója volt, még annak idején. Erről már hallottam egyet s mást, de ez csak olyan családi legenda szerűség. Hisz a mi családunk nem ezzel a szakmával foglalkozik. * Mosolygott a többiekre majd egy gyors mozdulattal becsapta a könyvet. Az azon lévő por pedig pont fejbe találta Catet. * - Bakker. * Bosszankodott köhögve. Majd felállt és visszarakta a vastag könyvet a helyére. * - És ti mi jót csináltok erre felé? Ilyenkor. * Vonta fel viccesen a szemöldökét, mint amikor a nyomozós filmekben gyanús valaki. Aztán beugrott hogy Deyan kérdésére még nem is adott választ. * - Jaj, a te kérdésedről meg is feledkeztem, bocsi Dey. * Mosolygott majd folytatta. * - Hát, én mindig ilyen vidám vagyok. Mostanában semmi gondom nincs. Se a tanulással, se egyéb dolgokkal.És ráadásképpen még egyre jobb dolgok is történnek. * Mesélte el rövidke ki sztoriját, majd az órára pillantott. * - Azt hiszem én most megyek, további jó olvasgatást.Sziasztok. * Köszönt el majd a könyvtárosnőnek is köszönt. És kilépett az ajtón. Már most a következő napi teendőin gondolkozik, hisz azt is meg kell tervezni, ha nem akar unatkozni. És ugye Cat egyetlen tétlen percet sem bír ki. Így hát mélyen gondolataiba merülve indult és egészen a szobájáig meg sem állt. * |

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 7:49 pm | |
| * Ahogy Cat megérkezik, hirtelen nincs is kedve olvasni.* - Szia! *Köszön neki mosolyogva, és megpróbál ismét a Benett család történetével foglalkozni. A szeme sarkából látja, hogy Cat a hatalommágia-részleg felé indul, majd nem sokkal később az ismeretlen fiú is követi, akit - csak most veszi észre - mégis csak ismer. Ismét elvörösödik - ma ilyen pirulós napja van, szerencse, hogy ezt nem látta senki - és követi a többieket a polcok közé. A könyvet az asztalon felejti, kinyitva, és reméli, hogy senki sem viszi el. Mikor utoléri a két szaktársát, látja, hogy Cat nagyon meglepődve bámul egy könyvre.* - Mi az, mit találtál? *kérdezi, pont akkor, mikor a fiú is.* - Szia, Deyan *fordul hozzá.* Bocsi, hogy nem ismertelek fel az előbb. Máson járt az eszem. *Magyarázkodik mosolyogva, majd ismét Cat felé fordul. Nagyon kíváncsi, mi lepte meg ennyire a bőrcsizmás lányt.* |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 7:36 pm | |
| *Deyan valóban tanul, mikor Nati megérkezik, de már a vége felé tart, úgyhogy nem zavarja a lány érkezése. A könyv puffanása viszont megijeszti picit, és keresi a zaj forrását, aztán nem sokára meg is pillantja a lányt, ahogy felveszi a könyvet. Nem sokára Cat is érkezik, láthatóan valaminek nagyon örül.* -Szia, Cat. Mi történt, mi tetszik annyira? *kérdi ő is hasonlóan vidáman, aztán látja, hogy a lány a hatalommágia részleg felé indul. Dey nyújtózik egyet, és félreteszi a könyvét, elég volt neki ennyi belőle mára. Cat egy könyvet talál, amiben valószínűleg valami érdekes dolgot talál, mert elkerekedett szemmel nézi a könyvet.* -Mi az, mit találtál? *kérdi kíváncsian, aztán eszébe jut Nati is.* -Nati, ez téged is érdekelni fog. Valami érdekes infót talált Cat az igazgatókról. *hívogatja oda magukhoz a lányt, és ő is belenéz Cat könyvébe.* _________________ Deyan egy bolgár származású diák, aki hosszú, de annál izgalmasabb történetek során elköltözött Arábiába. Testvére, Ann 2011 karácsonya óta halott, azóta is gyászolja. Isabella Newton párja, akit teljes szívéből szeret. Legnagyobb álma az, hogy auror lehessen. Volt már halálközeli élménye a Sötétség Kegyenceinek köszönhetően, emiatt gyűlöli őket.
|
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 7:24 pm | |
| * Cat sajnos már elég régóta nem járt sehol, csak tanult és tanult. Már kicsikét (nagyon) hiányzik neki a sok buli amiben annak idején volt. De ezt majd akkor amikor hazamegy egy kis időre. Stílusa most kicsit szokatlan. Bár eleve az most valahogy mégis más. Haja egy nagy copfban van hátra téve, és annak tövében egy fekete rózsa díszeleg. Szája fölött egy festett szépségpötty ékeskedik, amit csak úgy jókedvére festett fel. A ruhája pedig, ami nála megszokott, egy fekete tunika, ami csak combaljig ér. Na és persze ott van a nála elengedhetetlen fekete bőr csizma. Beérve a könyvtárba mosolyogva köszönti a könyvtáros, hisz már ismeri. Leballagott az olvasó terembe és ott két ismerős személyt pillantott meg. * - Sziasztok. * Köszönt nekik kedves suttogással. Majd segített Natinak felvenni a könyvet amit elejtett. * - Tessék. * Hajolt le a könyvért és arcán széles mosollyal átadta. Csak úgy sugárzik belőle az öröm, mint mindig. De hogy hogy tudja életét ennyi ideig teljes mértékben gond nélkül élni, az egy érdekes tény. De hátha van rá valami módszere. Az iskolai évei során eddig talán egy két alkalommal volt összesen szomorú, akkor s csak rövid időre. És ez remélhetőleg így is marad. Aztán elindult a hatalommágia részleghez. Ott levett egy könyvet amiben leírva áll hogy kik voltak különböző iskolák igazgatói. És ekkor igen csak elkerekedett a szeme... * |

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 7:11 pm | |
| *Nat már végzett minden teendőjével, és legszívesebben a szobájában maradna, de Mei éppen nagyban tanul, így nem akarja zavarni. Fogja hát a könyvet, amit nemrég kölcsönzött ki - Büszkeség és Balítélet, bolgárul - és a könyvtár felé indul. A haját most mosta meg, úgyhogy nem fogta össze, egy farmer és egy fekete top van rajta. Mikor belép a könyvtár ajtaján, ismét úgy érzi egy kicsit, hogy hazaért. Az áhítatos csendben rögtön az asztalok felé indul. Észrevesti, hogy ott már ül egy fiú, egy nagy vaskos könyvvel, és magában motyog.* ~ Biztos tanul. Nem is akarom zavarni, úgyhogy csak leülök, és csendben olvasok~ *Így is tenne, de amikor leül, a könyv valahogy kicsúszik a kezéből, és hatalmas puffanással a földön landol. Nat fülig pirul zavarában, hogy zavarta a fiút, és egy bocsánatkérő mosollyal felveszi a könyvet, majd nyomban el is tűnik mögötte.* |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Csüt. Ápr. 26, 2012 6:59 pm | |
| *Deyan érkezik a könyvtárba, picikét tanulni. A szobájában épp most nagy banzáj megy, a srácok épp rájöttek, hogy majális próbát akarnak tartani. Ő viszont nem kért belőle, úgyhogy inkább úgy döntött, valami hasznosat kezd magával. A vizsgák vészes tempóban közelednek, úgyhogy nem árt picit készülnie. Nekromágiából már elege van, hiába próbálja magába gyömöszölni, nem megy. Egyszerűen annyira irtózik az egész tantárgytól, hogy képtelen megtanulni. Tavaly is éppen csak átment belőle, és reménykedett, hogy nem lesz belőle több évfolyam. Erre kiderült év elején, hogy mégis csak lesz idén is. Mondani se kell, mennyire repesett az örömtől... Most azonban már annyira tele van a hócipője vele, hogy inkább meg se próbálja megjegyezni. Sok más tárgy van még azon kívül, inkább abból próbál csemegézni. Habár a drágakőmágia sem az erőssége, az például nagyon is érdekes és érdeklődik is iránta. Most tehát azt a könyvét hozta el, és azzal ül le az egyik asztalhoz. Nézegeti az ábrákat, aláhúzogat néhány információt, felmondja magának... egyszóval most nagy tanulásban van.* _________________ Deyan egy bolgár származású diák, aki hosszú, de annál izgalmasabb történetek során elköltözött Arábiába. Testvére, Ann 2011 karácsonya óta halott, azóta is gyászolja. Isabella Newton párja, akit teljes szívéből szeret. Legnagyobb álma az, hogy auror lehessen. Volt már halálközeli élménye a Sötétség Kegyenceinek köszönhetően, emiatt gyűlöli őket.
|
|  | | Yoan Asen

Hozzászólások száma: 121 Msn: maraczidani@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Kedd. Ápr. 24, 2012 6:14 pm | |
| *Yoan leült, majd nagyot csodálkozott, Cat "jóstehetségén", ugyanis a lány pont azt a könyvet adja a kezébe mint amit gondol, hogy ki fog olvasni... De Cat hamarosan el is tűnt könyvekért, Yoan nem volt jós, íg yhát hiába próbálta volna kifürkészi, hogy Cat milyen könyvet akar. A számára idegen lány kérdésére is válaszol* - Igen, végül is új vagyok * Mondja mosolyogva* - Ti már gondolom rég óta ide jártok. * De nincs ideje tovább beszéli, mert megérkezik Morgan egy hatalmas könyvtornnyal, amit Yoan ingadozónak vélt látni. A könyvek, miuán a fiú szemügyre veszi őket, főként jóslásról, és hatalommágiáról szólnak, de akad közöttük más is. Yoan nagyon bele tud merülni egy könyve, szokása most sem hagyjt cserbe. Sokáig olvassa az érdekes könyvet, ami nagyon tetszik neki, valójában pontosan olyan, mintha neki íródott volna.* |
|  | | Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 807 Msn: Kérd el Kaszt:  Üzenőláda: Játékra készen

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Kedd. Ápr. 24, 2012 6:01 pm | |
| * Nem akarta zavarba hozni a lányt, ha esetleg ezt érte el, nem is kérdezett Eva afelől, hogy merre járt a zöld leányzó. Azonban annál készségesebbnek mutatkozott a könyvkeresés terén, viszont a vélakisasszony nem akarta a másik orrára kötni mit is keres konkrétan. Ez amolyan magán vállalkozás volt, hogy kicsit jobban megismerje saját fajának és más fajoknak a kultúráját.* -Köszönöm, a véla kultúrákkal kapcsolatban akartam utánanézni pár dolognak. Igaz magam is az vagyok részben, de van amit nem tudok. * A mondat közben még futó pillantást vetett a könyvespolcra, ahol a bordázatokon álló címeket félig olvasta csak el. Ez az idő pont elég volt arra, hogy feltűnjön egy fiú is. A szőke leányzó felmérte az előtte álló ifjús és egy biccentés kíséretében bemutatkozott. * -Evangeline Elovics vagyok, örvendek.* Láthatóan Cat és az újonnan megismert fiú már ismerik egymást, így a véla hagyja őket kibontakozni egymás között. Ám a tetőtől talpig zöld hölgy elsuhant pár mondattal később, így egy rövid időre kettesben maradtak. * -Régóta itt vagy már? Nem ismerős az arcod. * Próbált beszélgetést kezdeményezni a lány, de Cat is hamar visszatért így biztos lesz a társalgásnak mozgató rugója. S a szőke leányzó megpillantott az alsó polcokon egy olyan könyvet ami a címe alapján tökéletes az számára. Habozás nélkül vette ki társai közül, hogy egy gyors búcsút követően elhagyja a könyvtárt.*
A hozzászólást Evangeline Elovics összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Ápr. 24, 2012 7:23 pm-kor. |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Kedd. Ápr. 24, 2012 5:33 pm | |
| - Értem, segítsek esetleg keresgélni? Ismerek a könyvtár minden részét. * Ajánlotta fel segítségét, és remélte hogy el is fogadja. Közben észrevette hogy a cipőjét fürkészi. Erre Cat keresztbe teszi a lábát hogy az egyik a másik mögött legyen. Aztán a könyvtárban Yoan is megjelent örömmel fogadta. * - Szia Yoan! * Üdvözölte, majd a kezébe nyomott egy könyvet. Egy természettudományos regényt, ezt csak úgy gondolta, nem véletlenül jós.. * - Azt hiszem ezt keresed. * Kacsintott a fiúra és átnyújtotta a vastag könyvet, közben elmosolyodott hogy Yoan barátként tekint rá, hisz ő is. * - Azt hiszem keresek valami érdekeset. * Nem sok idő telt bele és már is visszatért, kezében egy jó nagy könyvtoronnyal. Nem sok kellett hogy az egész ledőljön, de végül biztonságosan le tudta tenni az asztalra mindegyiket. A legtöbb a hatalommágiáról vagy a természetmágiáról szól, szinte nincs is más. Bár lehet hogy akad egy két jóslástan könyv is a nagy kupacban. Leült egy székre és a legfelső könyvet ami a torony tetején csücsült, azt vette le és olvasgatni kezdte, hatalmas érdeklődéssel. * |
|  | | Yoan Asen

Hozzászólások száma: 121 Msn: maraczidani@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Kedd. Ápr. 24, 2012 5:03 pm | |
| *Yoan tűnik fel a könyvtárban. A ködfenyves felől jött, mivel már a besötétedés sincs messze így hát elhagyta az erdőt és idejött. Gyors léptekkel kocog végig a folyosón, majd benyit a könyvtárba. Lassan körül néz, szeme szinte falja be a színes információt. Még sosem járt itt, hiszen viszonylag újonc. Nagyon érdekelték mindig is a könyvek, így hát szeret olvasni. Bár nem ez volt az egyetlen dolog ami idehozta. Fáradt volt, és erre neki van egy különös szokása. Mikor ki akarjátok pihenni magatokat hova mentek, valami csendes, nyugodt helyre igaz? Yoan ennek általában az ellenkezőjét teszi. gyakran kerüli a hangos helyeket, amik zsúfolásig vannak diákokkal, de néha ezek a helyek tudnak neki pihenőül szolgálni. Szóval mikor a fiú megindul a könyvtár hátsó része felé, azon kezd morfondírozni, hogy milyen könyvet olvasson. nem könnyű olvasmányt, regényt akar... inkább valami természettudományos, érdekes könyvet... Nem jó dolog sétálás közben mélyen a gondolatokba merülni... könnyen elterülhetsz. Yoan is majdnem elterül, mert bizony úgy bevágja fejét egy kiugró könyvespolcban, hogy még per percig legalább oda kell szorítani kezét. Most már viszont, tanulva a "balesetből" óvatosabban közlekedik. hamarosan meglátja barátját Catet, nem kis örömér, egy másik lánnyal akit egyenlőre még nem ismer.* - Sziasztok, leülhetek? * Kérdezi tőlük, majd az idegen lányra néz* - Szia, én Yoan vagyok, Eramiros, még asszem nem találkoztunk. Cat jó barátom *Azzal mosolyogva kezet nyúltott a szőke lánynak* |

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Kedd. Ápr. 24, 2012 4:43 pm | |
| * Kíváncsiskodni jött egy picit a félvéla ezért se nagyon akart belekötni a hangoskodókba, nem akarta magára felhívni a figyelmet. Volt olyan könyv amin csak végighúzta az ujját és már nem is foglalkozott vele, másiknál a cím elegendő volt, hogy rájöjjön nem arra van szüksége. Bosszankodott magában, hogy azzal a konkrét témával kapcsolatban amit ő keres nincs egy olyan könyv se. Legalábbis ő még nem akadt rá és mivel türelmetlenkedett talán pont ezért siklott el a figyelme a megfelelő könyv felett. Eva teljesen gondolatai bűvkörébe zárta magát a külvilágra oda sem figyelve nézelődött, ezért is rezzent össze kicsit, ösztönösen a pálcája után kapva mikor megszólították. A támadó mozdulat félbe maradt, amint jött a felismerés, ám az ismerős zöld leányzó talán így is megértette mit váltott ki Evangelinéből. * -Szia, csupán csak nézelődöm errefelé. * A válasz már könnyedebben jött, nem érződött a hangján a riadalom. * -Gondoltam körbenézek valami könnyed olvasmányt keresek. Valami érdekességet ami lefoglalhat. * Ev végigmérte picit az előtte álló Catet és a cipőjén akadt meg a tekintete, hiszen azt némi sár tarkította, szerencsére a padlóra nem sok került. ~Talán kint járhatott nemrég~ Állapította meg magában miközben tekintete már ismét a másik arcát fürkészte.* |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Kedd. Ápr. 24, 2012 4:27 pm | |
| * Miután feljött a ködfenyvesből, gyors léptekkel megy a könyvtár felé. Ma reggel már volt itt, de gondolta kivesz még egy pár könyvet. Befelé menet lesétált a bejárati lépcsőn, köszönt a könyvtáros nőnek, és keresgélni kezdett. A könyvtárost már ismerte mert minden nap találkozik vele. Odaballagott egy jókora polchoz a jóslástan részlegnél és nézelődni kezdett. Közben kicsit settenkedve átosont a hatalom mágia helyre is, ahol elkezdte nézegetni a könyvek gerincét. Talált is egyet, amit nyomban levett a polcról, ám amikor sétálgatott kezében a könyvvel megpillantotta Evát, így hát odament hozzá. * - Szia Eva! Mi szél hozott erre? * Kérdezte meg kedves mosollyal, és várta a választ. * |

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Kedd. Ápr. 24, 2012 4:07 pm | |
| * A keleti szárny folyosóin lassú léptek koppanása hallatszik, miközben Evangeline a könyvtár felé közeledik. Amióta Exannal együtt szaladva hagyták el a termet azóta nem járt talán a könyvekkel teli helyen. Azonban örökké nem kerülheti, mivel neki is szüksége van egy-két információra, amit sajna máshonnan nem kaphat meg. Arca büszke kifejezést ölt magára miközben belép a könyvtárban, pillantásra se méltatja a könyvtárosnőt, s mintha misem lenne természetesebb veszik bele a polcok közé. Viszont most olyan dolgok után néz ami eltér az eddigiektől, a társadalmi viszonyokról és ellentétekről a varázsvilágban. Ahogy a témával kapcsolatban keres néhány diák hangoskodik a közelben, kacarásznak, zsibonganak. A szőkeségnek kedve lenne megdorgálni őket, de nem érzi feladatának, így tovább kutakodik a sorok közt.* |
|  | | Aleksandar Grozda

Minősítés:  Hozzászólások száma: 107 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Vas. Ápr. 15, 2012 1:41 pm | |
| *Cat időközben lelépett, bár ezzel már ő sem foglalkozik különösebben. A lány hűvös kérdésére elhúzza a száját.* - Iyet én nem állítottam. ~Nők...~ *Forgatja meg a szemeit.* - Csak tudod az jutott eszembe, hogy esetleg Relikviamágiából, vagy Drágakőmágiából, vagy tudom is én, miből, kaptál valami külön feladatot, vagy szorgalmit írsz. De tök mindegy. *Feleli a lánynak, azzal a zsebkendő segítségével megkeresi az oldalt, ahol járt, mielőtt a két sárkány megérkezett, felcsapja a könyvet, és néha-néha hangosan hümmögve egyet tovább olvas. Gigi közben elaludt a fiú ölében, olykor felhorkant, de más nem nagyon töri meg a könyvtár szokásos, komoly és tiszteletet parancsoló csendjét, néha egy könyv lapjainak susogása, esetleg az ajtó nyikorgása, de ennyi. Ő ugyan nem fog Lizzel beszélgetni, ha a lány ennyire nem akar. Az iskolába járó lányok nagy része elájulna, ha akár csak hozzájuk is szólna. És ezt ő is tudja nagyon jól...*
//Fagy.// |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1195 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Vas. Ápr. 15, 2012 1:23 pm | |
| *Nem igazán foglalkozik a többiekkel, hiszen láthatóan ők sem fordítanak rá túl sok figyelmet. Inkább nézegeti a könyvet. Olvasni nem olvassa, csak lapozgatja, hogy meglássa érdemes-e kivennie, hiszen ha unalmas, felesleges lenne cipelni az amúgy elég nehéz könyvet. Nézelődéséből Cat kérdése zavarja fel.* -Még pontosan nem tudom, valami varázstárgyakról szóló könyvet. *Válaszol kedvesen, majd újra a könyvre néz. Fel sem tűnik neki hogy Cat elment, csak amikor a fiú szól hozzá. ~Szóval ha ő nincs itt, akkor már velem is ráér foglalkozni. Remek.~ Morgolódik magában, majd úgy dönt, azért válaszol a kérdésre.* -Nem, csak unatkoztam. Miért könyvtárba már csak különfeladatok miatt lehet járni? *Kérdezi hűvösen, majd a fiú ajánlására csak biccent egyet, jelezve, hogy alkalomadtán esetleg elolvassa.* |
|  | | Aleksandar Grozda

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Vas. Ápr. 15, 2012 1:05 pm | |
| *Liz válaszát Gigi kérdésére csak fél füllel hallja, és csak annyi marad meg benne, hogy varázstárgyakról van szó. Ellenben az már rögtön felkelti az érdeklődését, amit Cat olvas.* - Nocsak-nocsak. *Simogatja játékosan nem létező kecskeszakállát a fiú.* - Csak nem szeret irányítani a kis hölgy? Esetleg még világuralomra is törne? Vigyázzon, a jövő aurorjával áll szemben! *Húzza ki magát nagy komolyan Aleks.* ~Héhahóó!~ *Kiált bele gondolatban Gigi a fülébe, mire összerezzen.* ~Mi van?! Liz aranyos lány. Foglalkozz vele! Te inkább aludjál!~ *Végigpillant most Lizen, felméri a helyzetet, de csak alig láthatóan, a nagyon szemfülesek vehetik észre. Összeráncolja a homlokát, egy pillanatra vacillál.* ~Hát rendben...~ - Miújság amúgy? Valami külön feladat, vagy mi? *Mosolyog rá a lányra - Lizre - kivillantva hófehér fogait, miután Cat elment könyveket keresgélni.* - Csak ajánlani tudom ezt a könyvet! Az a címe, hogy... őő... *Gyorsan puskázik a borítóról, és egy kis hatásszünet után végül kinyögi.* - Sárkányok, kardok és rendek. De már majdnem darabokban van, nagyon kell rá vigyázni. *Mondja a lánynak nagy komolyan.* |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Vas. Ápr. 15, 2012 12:54 pm | |
| * Először kicsit megijed amikor csak egy nevet mondott neki a fiú. Társaság kedvelőbb fogadtatásra számított, de sebaj. Végül aztán megnyugodott mert a fiú hála az égnek felfigyelt rá. Meg szemlátomást a diamonja is mondott neki valamit. * - Hát igazából most csak visszahoztam a könyvet mert már kiolvastam párszor. A címe Hatalom és Uralom. Valahol ott hátul találtam a jósmágia részleg környékén. Nem volt nehéz rá lelni mert mert elég feltűnő. * Mutatott a könyv gerincén lévő vastag, arany feliratra. * - És te mit olvasol? Te Liz? * Mondta először a fiúnak s csak utána kérdezte meg Lizt. * - Egy pillanat, mindjárt jövök. Keresek valami olvasni valót. * Jelentette ki kedvesen ismerőseire nézve majd elment a természetmágia részleghez keresgélni. Pár perc múlva vissza is tért kezében egy tucat könyvvel. Volt közötte sok sok növény és állat határozó. Valamint egy jó pár regény különböző druida személyekről. * - Hát ezekkel el leszek egy darabig. * Mondta majd leült a többiekkel szemben egy kisebb, párnás székre és belemerült olvasmányaiba. Később aztán nagy hirtelen eszébe jutott hogy valójában nem is kellene itt lennie mert le kéne ugrani valahova. Gyorsan felkapta a könyveket és elment. De előtte még elköszönt. * - Ne haragudjatok, de nekem most mennem kell. Sziasztok. * S azzal kirohant szélsebesen a könyvtárból.
A hozzászólást Cat Morgan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15, 2012 1:21 pm-kor. |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1195 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Vas. Ápr. 15, 2012 12:46 pm | |
| *Liz kicsit furcsán érinti, a fiú mogorvasága, de igyekszik nem foglalkozni vele. Ám a szurikáta annál aranyosabb, így mosolyogva válaszol a feltett kérdésére.* -Még nem tudom pontosan, most találtam, de elég érdekesnek tűnik. Ritka varázstárgyakról van szó benne. *Válaszolja kedvesen majd visszamélyed a könyvbe. Hamarosan ismerős hang üti meg a fülét. Tulajdonosa nem más, mint Cat, akivel az utóbbi időben elég gyakran összefut.* -Á szia. *Köszönti kedvesen, majd igyekszik tovább olvasni, nem foglalkozván azzal, hogy a fiú jóval kedvesebb a lányhoz, mely valószínűleg különös stílusának is köszönhető.* |
|  | | Aleksandar Grozda

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Vas. Ápr. 15, 2012 12:41 pm | |
| *Bár már vagy két órája itt vannak Gigivel, még csak most szólítja meg őket valaki. Aleks nem igazán akaródik felpillantani a könyvből, nagyon leköti a figyelmét, így csak egy pillanatra pislog fel a lányra, és bólint.* - Persze, szia, nyugodtan. *Válaszolja, de ekkor már ismét a könyvnek szenteli a figyelmét. Csak Gigi pillog fel a lányra kedvesen.* - Te mit olvasol? *Kérdezi a szurikáta alakú daimon, közben pedig Cat is megérkezik hozzájuk. A bemutatkozásra Aleks csak annyit köp oda, hogy "Aleksandar Grozda", de amikor Gigi gondolatban megosztja vele a hírt, hogy a Cat nevű lány zöld hajkoronával büszkélkedhet, jóval több érdeklődést mutat iránta. Egy sármos mosollyal az arcán néz fel ismét.* - És Te mit olvasol, Cat? *Teszi fel a kérdést a lánynak a vaskos könyvre könyvre pillantva. Liztől már megérkezte ugyanezt a daimonja, Gigi, tőle azért nem érdeklődik meg ugyanezt. Közben előkotor egy zsebkendőt fekete farmerjának zsebéből, és a könyvbe csúsztatja, oda, ahol tart, majd óvatosan becsukja. Közben ismét megjelenik az arcán a rossz kisfiús, hamiskás-sármos mosoly, nem véletlenül választották meg tavaly előtt őt az iskola legjóképűbb pasijának a szépségversenyen.* |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt Vas. Ápr. 15, 2012 12:28 pm | |
| * Szokásához híven Cat megint bemegy a már számára jól ismert könyvtárba. Sugárzik az örömtől (mint mindig). Az életének igen fényes korszakát éli,aminek természetesen nagyon örül. Még soha nem volt ilyen boldog mint most. Temérdek sok jó élményen ment keresztül, sok barátot szerzett. És Catnek a barátok nagyon nagyon fontosak. Szép lassan betért hát a könyvtárba és kezében egy vaskos könyv. Vissza hozta ide hogy más is el tudja olvasni. Hisz már több mint 1 hete nála van és hatodjára olvasta ki. Valamikor nemrég talált a könyvre azóta le se teszi, mindenhová magával hordja. Beérve a helységbe egyenlőre nem lát senkit. Kicsit közelebb megy az olvasók asztalához és megpillantja Lizt ahogy egy másik diákkal beszélget. Valószínűleg ő is évfolyamtárs.Még eddig nem találkozott vele, de az ismerkedés sosem árt. Odament hát hozzájuk. * - Sziasztok! * Köszönt nekik, majd a számára ismeretlen fiúhoz fordult. * - Szia! Cat Morgan vagyok. Belsirionos. * Mutatkozott be neki kedvesen, és remélte hogy nem hagyott ki semmit. Szokása. * |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|