Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Könyvtár és Könyvesbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
Lorraine Betranche

Hozzászólások száma: 314
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux

Chopin Nocturne in C sharp Minor

Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Szept. 11, 2011 12:07 pm

-És elhoztad a követ?*-Kérdezi Lorr Wandától aztán ő is elindul keresgélni, de nem jut eszébe, hogy az ilyen könyvek hol is vannak.*-Őhm... És azok a bizonyos könyvek hol is vannak. Bocsi, hogy ilyen értetlen vagyok és semmit sem tudok. *Aztán várja hátha Wanda megmutatja merre is kéne keresnie.*
Vissza az elejére Go down
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4207
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Szept. 11, 2011 12:02 pm

- Egy furcsa kőben, ami olyan volt, mintha rozsdás lenne. Elég érdekes volt. *Mondja a lány, aztán mikor Lorr megkérdezi, hogy hol is kellene kezdeni a dolgot, körbenéz a könyvtárban.* - Hát figyelj, szerintem valami olyasmit kéne keresni, ami írásjelekkel, vagy jelekkel foglalkozik. Abban talán megtalálhatjuk, hogy mik voltak azok. *mondja egy mosollyal, aztán el is indul körbenézni, hátha talál valami olyat, amiben érdemes utánanézni ennek.*
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Lorraine Betranche

Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Szept. 11, 2011 11:58 am

*Mikor már a könyvtárba érnek akkor kérdezi meg Wandától, hogy miben botlott meg az előbb.*- Az előbb miben botlottál meg? Vagy csak elveszítetted az egyensúlyodat. Aztán azzal az ötlettel rukkol elő Lorr, hogy kezdjék is el tanulmányozni amiket Wanda felírt. *-Akkor kezdjük is. Szóval kezdjük. Na akkor öhm.... Hol is kéne kezdeni?* Kérdően tekint Wandára és közben csak mosolyog.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 2:39 pm

- Jó neked, én minden kis apróságtól megijedek. És annyi furcsa dolog történt már velem, hogy az nem igaz... *mondja a lány, a száját elhúzva, de aztán elmosolyodik.* - Nincs más, csak ez volt, aminek utána akartam járni, de most már megyek felkészülni az órára, meg összeszedni a cuccaim, meg ilyesmi. Remélem nem gond. Majd máskor utána nézek a gumicukor ügynek. Szia. *Köszön el, aztán lazán kisétál az ajtón.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 2:33 pm

-Lehet, hogy igazad van, de azért most örültem volna annak ha legalább egy házimanó előjött volna a semmiből. Kell egy kis izgalom. Amúgy veled már történtek érdekes dolgok itt az iskolában? Nekünk van egy családi kastélyunk, ahová senki nem meri betenni a lábát. Jövő nyáron oda szeretnék elmenni és felfedezni a helyet. Még sosem jártam benne csak kívülről láttam. A családtagjaimmal ellentétben engem nem rémisztenek meg az ilyen dolgok. Sokkal jobban félek egy póktól mint egy szellemtől.*Aztán megkérdezi a lánytól, hogy még szeretne e valamit nézni a könyvtárban.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 2:26 pm

- Semmi baj, mivel teljesen természetes, hogy ezt tenném! *Mondja a lány nevetve, aztán mikor a lány elmegy körülnézni, nem érti, hogy miért, szóval csak furcsán néz utána, aztán mikor visszajön, hogy megemlítse a mozgó csillárt, Wanda elkezd nevetni.* - Ugyan. Ne beszélj már butaságokat... Én nem látom, hogy mozogna, ha meg mozog, akkor az is csak valószínűleg a huzat miatt van. *Legyint egyet, jelezvén, hogy Lorr félelmének semmi alapja nincsen.* - Egyébként az lenne nagy cucc, ha beszélne hozzád, vagy ilyesmi... szóval ha ilyet tapasztalsz, akkor majd szólj. Mondjuk nem is biztos, hogy nagy cucc lenne, ahhoz képest, hogy mik történnek ebben a suliban.
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 2:20 pm

-Ó hát persze milyen buta vagyok csak gondoltam addig klónoztatod magad és inkább tovább keresed a gumicukrok rejtélyét.*Lorr, ahogy ezt kimondja viccesnek találja majd bocsánatot kér.*-Bocsi, de muszáj volt.* Utána gyorsan körbejár a polcok között hátha talál valami érdekeset, de sehol senki. Aztán az egyik csillár csak úgy elkezd mozogni, de mivel az ablakok nincsenek nyitva Lorr elég furcsának találja ezt a jelenséget, úgyhogy gyorsan szól is Wandának.*-Ezt nézdd. Az a csillár magától megmozdult. Lehet, lehet hogy a csokitól halucinálunk. Nemrég vettem egy kis boltban. Mit ne mondjak az eladó elég furcsa volt. Á, de biztos nem.
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 2:15 pm

- Hát... csak nem fog senki gumicukorrá változni. Bár akkor elmehetnének Katy Perry klippjébe. Tavaly nyáron, mikor hazautaztam, ez fogadott a mugli tv egyik csatornáján. *Mondja nevetve, aztán a töltelék dologra bólint, majd átveszi a csokit, ő is tör belőle egy kockát, aztán visszanyújtja a lánynak.* - Nekem eléggé mugli eredetűnek tűnik. *Válaszolja a szemeivel a csokit figyelve, aztán amikor Lorr rákérdez az órára, felnevet* - Ha nem mennék órákra, akkor kicsapnának a suliból, szóval persze, hogy ott leszek órán.
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 2:10 pm

-Ez érdekes. Mágikus gumicukor. Nahát.* Pár pillanatva Lorr merengve áll és gondolkozik a szó hallatán.*-Csak aztán nehogy valaki egy nagy gumicukorrá változzon.* Mondja vicceskedve. Aztán előveszi táskájából a csokit.*-Kicsit megolvadt remélem nem gond. Amúgy karamellás töltelék van benne szereted?* Ezzel egyidőben letör egy kockát majd átnyújtja az egész táblát Wandának.*-Remélem ez azért nem egy mágikus csoki. És ma mik a terveid mit fogsz csinálni? Esetleg nem jössz órára?
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 2:05 pm

- Nálam mindig van gumicukor, de jól jön egy kis változatosság, és a csokit is szeretem, szóval megesszük azt a tábla csokit együtt? *Kérdezi mosolyogva, aztán mikor Lorr felteszi a kérdést, hogy mit keres, elmosolyodik.* - Igazából csak kíváncsi vagyok arra, hogy milyen mágikus édességek vannak a varázsvilágban, és hogy van-e olyan gumicukor, ami valamilyen mágikus tulajdonságokkal rendelkezik. *Mondja, aztán becsukja a könyvet, és visszateszi a polcra, mert nem talált benne semmilyen számára használható információt.* - Az emberek azt szeretik, hogyha a körülöttük élők ugyanolyanok, mint ők. Nem kell velük foglalkozni. Sokkal jobb ha egy színfolt vagy egy üres és egyforma közegben, mintha beállsz a sorba. *Fejezi ki a véleményét, meg ezzel elmondja azt is, hogy ő miért viselkedik és öltözködik ilyen furcsán, aztán mikor a lány megkérdezi, hogy mit keres a könyvtárban, felnevet és megrázza a fejét.* - Elindultam sétálgatni, aztán eszembe jutott, hogy már rég meg akartam nézni azt, hogy van-e mágikus gumicukor, de igazából butaság, mert amúgy sem ennék olyat, mivel félek a mágikus édességektől.
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 1:57 pm

Lorr idegessége pár pillanat alatt elillan amikor a rózsaszín lányra néz. Aztán mikor felhozza, hogy imádja a gumicukrot elmosolyodik.*-Sajnos gumicokrom most nincs, de ha szereted van nálam egy tábla csokoládé. Lorr mindíg magánál tart egy ilyet vészhelyzet esetére. Aztán az erás lány arra lesz figyelmes, hogy Wanda egyre gyorsabban lapozza a könyvet amit levett a polcról.~Vajon mit kereshet?* Fordul meg Lorr fejében. *-Esetleg keresel valamit? Segíthetek? Miközben a lány válaszát várja őis elkezd nézelődni a könyvespolcok végelláthatatlan sorai között. Mivel nem akarja az egész napját ezzel tölteni, előveszi a varázspálcáját és magához hívja a század elejei divatlapokat.*-Köszi, nem sokan mondják ezt. Inkább lenézően tekintenek rám. Amúgy a te ruhád pedig aranyos. És mi járatban vagy itt a könyvtárban.?
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 1:50 pm

*A lány ücsörög és lapozgatja a könyvet, olyan, mintha keresne valamit, de sehogy sem találná, abban a könyvben, amit levett. Lapozgat, és lapozgat, amikor egyszer csak belép még egy furcsa lányka, csak ő kicsit másképpen furcsa, mint Wanda. A lány egy ideig csak figyeli a másikat, aztán mikor ráköszönnek, szórakozottan, és mosollyal az arcán int egyet.* - Szia. Én meg Wanda vagyok. És a legtöbbször rózsaszín ruha van rajtam... valahogy nagyon szeretem ezt a színt, annak ellenére, hogy naxis vagyok. És a gumicukrot is imádom, bár ez nem tudom, hogy jön ide, lehet, hogy az evésről jutott eszembe. *Mondja, aztán visszatemeti magát a könyvbe, de valahogy képtelen nem ránézni a lányra.* - Mellesleg szép ez a régimódi ruha. Másokon jól mutat, de mondjuk én nem venném fel... *Jegyzi meg még, aztán folytatja a lapozgatást.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 1:42 pm

*Lorr ingerülten lép be a könyvtár régies ajtóin. Az elviselhetetlen nagymamája ismét küldött neki három zsáknyi szemétbe való ruhadarabot. Szóval az egész délelőttjét azzal töltötte, hogy eltávolítsa ezeket a szobájából. Egy lila ruhát visel ami jól illik viktóriánus stílusához. Kissé meghökkentő látvány lehet ez egy mai ember számára, de a vörös hajú leányzó nem tehet róla, hogy nem tetszenek neki a mai ruhák. Minden egyes darabját saját maga tervezi meg és készíti el. Ma is azért megy a könyvtárba, hogy régi stílusú öltözékekből merítsen ihletet. Még nem tudja, hogy is kezdjen hozzá, de mielőtt levenne bármit is a polcokról, egy rózsaszín lányt lát meg. Az első gondolata az, hogy jé ez egy muffin. Aztán közelebb lép hozzá és üdvözli.*-Szia a nevem Lorr. Nagyon aranyos ez a rózsaszín összeállítás. Kedvem lenne megenni téged.* Mondja vicceskedve majd megkérdezi tőle mi járatban van a könyvtárban.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Szomb. Szept. 03, 2011 1:30 pm

*A könyvtár csendes, és nyugodt, jelenleg nincsen bent egy lélek sem, mivel nem is olyan rég kezdődött el a tanítás, így nem nagyon van miről keresgélni. Ebbe az üres, kihalt, könyvekkel tele lévő helyiségbe lép be egy igencsak furcsa leányzó. Szép arca van, és ha nem lenne két copfba fogva hosszú, fekete haja, akár huszonévesnek is lehetne nézni. Öltözéke azonban akkor is elárulná, hiszen legtöbbször csak a kislányok mászkálnak tetőtől-talpig rózsaszínben. Ez a furcsa jelenség, vagyis Wanda, levesz egy könyvet az egyik polcról, majd szórakozottan lapozgatni kezdi.*
James Ravenwood

Hozzászólások száma: 357
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 6:05 pm

*A semmitől visszhangozására odakapja kissé a tekintetét, majd lassan finoman Vanessán tartja a tekintetét, mentalista, de sajnos nem látnok, hogy midnen mozdulatából olvasni tudjon... De azért kíváncsian szemlélgeti, hátha valamit ki tud olvasni a tekintetéből, aztán visszafordítja a tekintetét Shelby-re.*
- No, ne legyél ilyen, egy igazi sztárnak kell kiállás, és Te bizony az leszel! *Bátorítgatja még a lányt, aztán gyorsan hozzáfzi.* - Attól még, hogy a Színházteremben próbálunk, nem muszáj ám színházi témákat venni. *Igazából nem kimondottan a csábítás volt a mosollyal a célja, épp csak berögzült mozdulat az a mosoly. Mikor már Shelby úgy tűnik, hogy rendben van, kicsit megnyugszik, és újra a kezébe kerül a gitár, hátha most már Vanessa is engedélyt ad arra, hogy itt a könyvtárban zajongjanak. Kicsit a Shelby felé vigyorog, bátorítóan, és jönnek az akkordok, bár úgy nehéz, hogy a lány el se mondta, hogy mit játsszon, így csak semleges dallammal kezd, majd mikor megismeri azonnal természetesen a dalra vált. Aztán Shelby elrohan, mikor elcsuklik a hangja, James pedig szépen felpattan, hogy utána induljon, meg úgy mindenki távozóra fogja.*
- Már úgy is kilelt ettől a sok könyvtől a hideg. Sziasztok lányok. *Köszön el gyorsan, és kicsit csalva egy néhány nyomozó varázslattal indul Shelby keresésére, hogy beszéljen vele...*

// Én is köszi mindenkinek ^^ //
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 6:01 pm

* Shelbyt épp megakarta tapsolni, mikor ő elszalad.* - Jó volt..! *kiált utána, de mindhiába.. Komor arccal néz a többiekre, mikor Vanessa is élköszönőbe indul.* -Szia! *majd ránéz az órára. * - késő van.. Mennem kell James. Örülök, a találkozásnak! *ráz vele kezet és felkapja a táskáját, vállára rakja, és felkapja a könyveket.* - Gyere Pihi! *nyögi, és elcsoszog, de még odakiált Jamesnek.*- Akkor sok szerencsét, ha működne a dolog! *szólt még a Shelbys dologhoz.. Szépen kimegy, és közben macskájához szól.* - Szegény lány... Vanessa nagyon aranyos. James pedig.. Jó fej. *kuncog, és a folyosón még dúdolgat. A lépcsőn pedig kicsit megpihen.* - Huh.. Nehéz. *Aztán felkapja őket, és felbaktat a lépcsőn.*

// Én köszönöm nektek, hogy játszottatok velem^^ A rövid hsz-ért sorry, sietek:D//

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Vanessa Mantova

Minősítés:
Hozzászólások száma: 434
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 5:49 pm

*Lina ügyködését inkább csak figyelgeti, hiszen nem neki szól a dolog, hanem inkább a másik lány felvidítására. Azért elkönyveli magában, hogy rendes lánynak látszik, ha ennyire tenni akar azért, hogy másnak jobb legyen. Nézegeti távolról a könyveket, bár innen úgyse nagyon látja a címüket, vagy ilyesmi, meg igazából annyira nem is érdekli messzemenőkig. James szavaira finoman elmosolyodik.* -Végülis igen, mondhatjuk így is. *Annyira sok felé igazából nem járt, legtöbb idejét Görögországban töltötte, hiszen ott lábadozott eddig, de ugye ez nem közismert tény. Lina szavaira viszont elkomorul az arca.* -A semmitől...túl sok mindent még nem élhettél meg. *Ennél nem mondd többet, nem akar túl otromba lenni. Úgy látja, hogy Lina nem igazán kapott még az élet rossz oldalából, akkor nem biztos, hogy ilyesmit mondana. Vannak a világban bőven olyan dolgok, ami okot ad másoknak arra, hogy ne legyenek mindig víg kedélyűek. Shelby dalát kedvtelve hallgatja végig. Előző szavaira bólint, nem kell egyből rémeket látni, ha valaki nem teljesen pozitívan áll hozzánk. A dal szerinte szép, de már nincs lehetősége kifejezni véleményét, mert a leányzó szó szerint elszalad.* -Túl sokat vár magától. *Csóválja csendesen a fejét, majd a másik két diákra pillant.* -Azt hiszem meg nézem, meg van-e még a szobám, hosszú volt a mai nap. *Elköszön Jamestől és Linától, majd távozik megkeresni a szobáját.*

//Köszi a játékot! Smile Mennünk kell, babafürdetés.//
Shelby Westwood

Minősítés:
Hozzászólások száma: 18
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 5:40 pm

*Simogatja Pengit, aztán útjára engedi, hiszen nem célja kisajátítani. Azt észreveszi, hogy Vanessa nagyvilági élethez szokott, és sokmindenen ment már át, talán untatják az ilyen hétköznapi dolgok, de hát nem mindenki csöppen bele hősies kalandokba, valaki itt porosodik, és csak álmodozik. Nem biztos, hogy amiről álmodozik, az a jobb élet lenne, de hát egy ilyen naív kislánynak, mint Shelby, ezt lehetne magyarázni napestig.* Most hogy mondod Vanessa... *kezd bele bizonytalanul* Igazad lehet. Erre nem is gondoltam. Talán Rowan tanárúr...nem is igazi dalmágia tanár? Egyszer volt bent hangmágiát helyettesíteni, ebből én azt hittem, hogy profi dalművész, mert Danielle akkor éppen nem ért rá. És a ma tényleg úgy legyintett rám... mintha tényleg nem lenne képben. Nem az volt a gond, hogy nem érdeklem, egyszerűen nem az ő profilja? Akkor lehet, hogy nem is csináltam rosszul...? *Derül fel az arca picit vidámabban . Most már félénken mosolyogva bólogat Lina és James szavaira, egyrészt Lina nyakába borul a könyvért.* Kö-köszönöm, nagyon kedves tőled. *Aztán a fiúhoz fordul* Huha, picit kevés az önbizalmam, de megpróbálok elmenni, és hátha sikerül valami színházasat összehozni. *Aztán vissza Linára.* Hát... eléggé berekedtem a sírástól, de megpróbálhatom... *Feláll, és hóna alá csapva a könyvet, bólint James-nek, hogy követheti őt gitáron. Nem tudja, hogy Vanessa min ment át, és hogy Lina mitől fél, sokkal jobban örül annak, hogy meghallgatták. James sármja róla lepereg, még nagyon pici az ilyen dolgokhoz, csak a segítőkészséget nézi, nem a csábítást. Amikor megkapja az induló akkordokat, akkor táncikálni kezd, majd lassan belefog az énekbe...*

♫ I remember when, I remember
I remember when I lost my mind
There was something so pleasant about that place
Even your emotions have an echo in so much space

And when you're out there without care
Yeah, I was out of touch
But it wasn't because I didn't know enough
I just knew too much

Does that make me crazy?
Does that make me crazy?
Does that make me crazy?
Possibly

And I hope that you are
Having the time of your life
But think twice
That's my only advice

Come on now, who do you
Who do you, who do you, who do you think you are?
Ha ha ha, bless your soul
You really think you're in control?

Well, I think you're crazy
I think you're crazy
I think you're crazy
Just like me ♫

*Aztán teljesen elmegy a hangja az előző berekedéstől, így szégyenkezve int, és kiszalad a könyvvel.*
James Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 5:24 pm

*Végighallgatja az elkenődött leányzó történetét, és halkan felsóhajt, aprócskát legyintve.* - Nem szabad elkeseredni, héhahó, figyelj ide kicsi lány. Vagyunk egy páran az iskolában, akik szeretik a zenét, felsorolok neked kapásból vagy nyolcat, s habár mind Ravenwood lesz, mit se számít. Gyere el közénk ,néhány délután szoktunk a Színházteremben próbálni, mindannyian meghallgatunk, és hidd el, hogyha van diákcsoport, ahol fejlődhetsz, és mi aztán nyíltan kimondjuk, hogyha valamin változtatni kell, vagy ha csúcs-szuper vagy, akkor ez az. *Közben Vanessa felé pillant, a megszólalásai miatt muszáj firtatnia a múltat, ha már maga a lány emeli ki, hogy mennyi mindenről lemaradt. Kicsit megdönti a fejét és érdeklődve szólal meg.*
- Minden bizonnyal te pedig megismertél más dolgokat a világban, míg mi itt voltunk ebben a nagy, unalmas kúriában. *Természetesen az unalmast messze nem gondolja komolyan, hiszen annyi de annyi kalandban vett részt, és még rengetegben fog is, hogy ezt messze enm mondhatja. Ám a könyvtárosnő távozása jó egy éve volt, tehát Vanessa nagyon rég nem lehetett az iskola falai között, biztosan sok mindenről mesélhetne... Ha akarna. Aztán Lina ötletelésére felkapja a fejét, és kissé elvigyorodik.*
- Kísérni? Persze, bármikor. Habár ha az életcélod az éneklés, elhiszem én, hogy nem kell kísérni téged, úgy is győzöl.*Fordul Shelby felé, és bátorítóan kissé meglöki a vállát, hát igen egy lány kedvesen megölelhetné, de egy fiúnál kissé hülyén jönne ki. Kicsit megdobja a haját baywatchosan, és egy sármos vigyort ejt Lina felé.* - Azért a szőke herceg megnevezést köszönöm szépen, és neked is Shelby. *Az utóbbi értelemszerűen a gítár-dicséret miatt volt. Eddig Shelby volt elkenődve, most pedig Lina kezd el zuhanni, amire már picit idegesen söpri ki a szeméből a haját.* - Na de hölgyeim, tessék a nyár utolsó napjait így kell kihasználni? Na nem, na nem, akkor már inkább meghívok mindenkit egy nagy adag fagylaltra, és irány a medence. *Mosolyog bátorítóan, habár ezek az ötletek, a sármos mosolyok, nem biztos, hogy Nikorinának is így bejönnének.. Mármint, hogy nem neki vannak címezve.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 5:14 pm

* Végighallgatva Shelbyt egy kicsit elszontyolodik.* - Biztos tehetséges vagy. Mondd.. Tudom, nem a legalkalmasabb hely erre, de.. Nem mutatnád meg, hogyan ereszted ki a hangod? Esetleg James tudna neked adni egy kis zenét. *ekkor eszébe jutott egy pompás ötlet.* - Lehet hülyeség, de ha tényleg szép a hangod, és van nekünk egy gitáros szőke hercegünk,akkor nyugodtan indulhatnátok ketten. persze ha James is így akarja, na meg ha neked nincs ellenedre. *kacsint rájuk, és Vanessára pillant egy kicsit. Végül a táskájába kotor, és elővesz némi pénzt. A tenyerében számolgatni kezdi őket, végül párat visszaejt a táskába, és feláll.* - Várjatok egy percet. *majd elvonul, de azzal vissza is jön, egy könyvtoronnyal a kezében. Lerakja őket az asztalukhoz, és a legfelsőt leveszi, aminek a címe az volt, hogy Szálljon hangod fülről-fülre.Na igen, furcsa címe volt, de mindegy. Ez igazán nem Linának volt, hanem Shelbynek. Kis vékonyka könyv volt, de igazán hasznos.* - Ha mégsem szeretnétek együtt énekelni, és úgy érzed kéne valami gyakorlás féle, akkor esetleg ez segíthet. * Az elbűvölt könyvet ha kinyitják beszélni kezd..* - Szó szerint segít a hangodon.. Komponál, és a többi.. *szégyenlősen odanyújtja, a megbűvölt könyvecskét, és leül a foteljére. A könyveket elkezdi számolni, mindegyik megvan e, és végül egy mosollyal jelez, elégedetten vásárolt.* - Mielőtt kérdeznétek. Ezek a tantárgyakhoz való könyvek, amik.. Segítenek majd.. Ha kell. *egy nagyon vastag könyvön aranyló borító volt, és kövekkel volt díszítve. Rá volt firkálva, hogy Drágakövek Alapfokon. De aztán olyan is volt ehhez a tantárgyhoz, hogy Mágiák drágakövekkel. Na igen, jól felszerelte magát. Dalmágiából voltak kották, vastag könyvek, sőt még mellékletnek egy furulya volt, amit Lina valószínűleg a sarokba biggyeszt, ugyan is ő elsősorban hegedül, mint hogy furulyázzon.* - Annyira másnak érzem magam a suliban... pedig végig itt voltam. Olyan más lett mindenki. Senki nem ebszél olyan bő szavúan. Kivételeknek bocsánat. De ez tényleg így van. Mintha rettegnének a semmitől. *húzza a száját, és sóhajtással lehajtja a fejét, és szomorú pillantásokat vesz. nem tudja, miért de elszomorodott.*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
Vanessa Mantova

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 5:00 pm

*Továbbra is állva marad. Vissza kell szoknia az iskolai életbe, de vajon ez valaha is sikerülni fog neki? Egyelőre fogalma sincs róla, próbálkozni kell, aztán majd a jövő megsúgja, hogy marad, vagy távozik. A diákok beszélgetésére csak csendesen figyel. Nekidől végül a hosszú asztalnak, ami mellé leültek, és onnan figyel tovább.* ~Hétköznapi problémák. Nekik erről szól az életük. Tudom...~ *Apró sóhaj, Penginek int, hogy ugorjon fel nyugodtan Shelby ölébe, a daimon meg is teszi, de csak néhány percre, mert amúgy már rég nem annyira bújós fajta, mint volt. Lina kérdésére a leányzó felé fordul picit oldalra döntött fejjel.* -Ő egy...daimon. Tudom szokatlanul néz ki, nem tudom mi az oka, ő egyszerűen ilyen. Sok minden van az életemben, amiről nem tudom pontosan, hogy miért úgy van. *Teszi még hozzá újabb sóhajjal, majd egy félmosolyt azért megereszt, hiszen amúgy is elég gyászos a hangulat, nem kedély rombolni jött ő is. Shelby kitörő zokogására legszívesebben azt mondaná, hogy pitiáner probléma, de tudja jól, hogy ez így megy a diákok körében. Pitiánert problémáknak kerítenek nagy feneket.* ~Ha tudnád én miket mentem át...egy ilyen kritika ehhez képes nyúlbogyó...~ *Végül meg szólal, de nem azt mondja, amire gondol.* -Talán csak nem volt alkalma figyelni rád, vélhetően volt ennél nagyobb baja. Valami gond, probléma, de ez nem hiszem, hogy azt jelenti nem vagy tehetséges. Talán másnál kéne próbálkoznod, másik tanárnál, vagy Nellondban valakinél. *Próbál okoskodni picit, bár úgyis tudja, hogy ilyen esetben maximum az idő segít, Shelby szavaktól nem fogja magát igazán jobban érezni. James könyvtárost illető szavaira csak megcsóválja a fejét.* -Mik nem történnek! Azt hiszem nagyon sok mindenről lemaradtam, bár kérdés, hogy ebből mi az, ami egyáltalán fontos. *Rántja meg finoman a vállát, hiszen sok csip-csup ügy lehet, ami igazából annyira nem számít.*
Shelby Westwood

Minősítés:
Hozzászólások száma: 18
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 4:50 pm

*Vanessáról ő még nem hallott, hiszen a kis saját álomvilágában él, tehát nem rettent meg, ellenben Pengi láttán egész elérzékenyülne, ha nem sírt volna eleve előtte. Így csak mosolyogni próbál a kis bohón, és a térdét csapkodja, hogy a pingvinszerű jószág ugorjon az ölébe. Lina igen aranyosan áll hozzá, elsőre azért mégiscsak rázza a fejét.* Áh, nem tudsz... *Aztán a prefektusi jelvényre villant a tekintete, így mégiscsak belevág.* Hát szóval... egy tehetségkutatóra készülök, főleg énekelek. Régen jártam Rowan dalmágia óráira, és sajnáltam amikor elment. Ma meghallottam, hogy beugrik pár dologért az iskolába, és gondoltam felkeresem, hogy mondjon rólam véleményt, és esetleg írjon ajánlólevelet. Éppen pakolt amikor felmentem hozzá, és csak odamormolt valamit, hogy csináljam ha akarom. Elkezdtem énekelni, azt hiszem mindent beleadtam. De ő nem is figyelt rám, csak pakolt, és amikor megkérdeztem, mi a baj, akkor csak annyit mondott, hogy hagyjuk. *Megint kitör belőle a sírás és a fejét rázza.* Most már tényleg nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, hogy valaki komolyan vegyen. Olyan sokat tanultam, és nem érdekel senkit... *Legszívesebben letépné magáról gyönyörű ruhácskáját. Aztán James-re sandít* Rendes tőled csak... nem tudom mit csináljak. De te is olyan szépen játszol....
James Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 4:44 pm

*Mikor megjelenik egy nagyon-nagyon negatív kedélyű leányzó, akkor érdeklődve fordítja felé a pillantásait, és barátságos mosolyt ejt felé. A gitárt lassan elengedi és újra a hátára tolja, és ezt a mozdulatát megerősíti a szőke lány megjelenése is, az első, aki rászól.* - Jó-jó, tudom én, csak olyan unalmas ez a nap. *Vág egy fintort, de aztán az arcára azonnal rákerül egy kedves, barátságos mosoly, ahogy végignéz a lányon, habár a pillantásait és a figyelmét elvonja a síró leányzó. Lina magamellé invitálja, de azért másik oldalról James is odavetődik/odaáll a lila hajú lány mellé, és barátságosan az arcába dugja a képét.*
- Na, mi a gond? Miért vagy így elkenődve? Verőfényes napsütés vár odakint, mi bánt, mondd csak? *Próbál kedvesen lelkizni vele, hátha felvidítja. Igazából gitárral szokott vidítani, de Vanessa rászólt, az már csak mellékes, hogy Shelby nem vidulna fel tőle, de erről ő nem tud. Halva a szőke nevét, felpillant rá és kicsit megdönti a fejét. Tudja, hogy honnan ismerős neki a név, de Vanessát magát nem ismeri, csak néhány momentumot az életéből, és az álom-Vanessa életét, amit Ariana elmesélt neki. Az pedig mint tudjuk nem történt meg, vagy nem úgy történt meg, szóval ez túlságosan nem befolyásolja. Aztán Lina és Vanessa is bemutatkozott, hát ő is teszi. A szőke olvasgató leányzót csak a tekintetével követi, hogy mit olvas, aztán ennyiben hagyja a dolgot.*
- Üdv itt, James Ravenwood, és Deanne. *Hogy ki a fenét mutat még be?... Két sarokkal arrébb egy kutya-szerű állat fekszik, lustán felpislogva, úgy tűnik, hogy már lefárasztotta magát, egész nap szaladgált mint az őrült, miközben James kint edzett.* - Amúgy már vagy egy éve ki lett rúgva a könyvtáros, mert túl diák-barát volt. Ha jól tudom azóta már megalapozták a kirúgást, és néhány hét múlva összejött egy diákkal. De ez lehet csak pletykaaa. *Megnyújtott utolsó mondat, dallamosan, miközben kissé váll ránt, majd újra Shelby felé pislog, kicsit felvonva a szemöldökét, gondolkozva, hogy mit kezdjen vele. Talán egy lány, mint Lina eredményesebb, szóval inkább Vanessa felé fordítja a tekintetét, és most már tényleg megnézegeti a köpeny alól kilógó kardocskáját.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 4:40 pm

*Mikor James bejön, akkor csak biccent egyet neki, igazán nem zavarja az, hogy gitározik. Immár újabb fejezetnél tartva megszólal.* - Lina vagyok. *mosolyog a fiú felé, még ha nem is figyel rá, akkor is figyeli a fiú minden lépését. Végül is, jó ismerkedni, még ha nem is érdekli őt a világ. Végül amit akart megtudott, visszarakja a helyére a kötetet, és újabb betűhöz meg. Méghozzá S sorhoz megy.* - Sötét H... * egy kevésbé vastag könyvet húz elő, aminek a neve Sötét hatalmak elűzése mindenkinek. A könyv legelejét nézegette, végül unalmas pillantásokkal nézi az oldalakat. Mikor egy lány felbukkan és köszön nekik, akkor egy bájos mosollyal köszönti.* - Szervusz! Lina vagyok. *majd újra olvasásba kezd,közben macskája hátát simogatja.* - Púp? Ne hülyéskedj, mért lennél a hátunkon púp? Gyere, ülj le mellém ha gondolod..* bátorítja a lányt, látszik rajta nem egy cukorból álló földről tért vissza. Próbál kedvesen nézni a lányra, és elszorítani arcáról az aggodalmaskodást.* ~ Mi baja lehet?~ *sokáig gondolkozik, kérdezzen e, vagy sem, végül még is csak próbál valamit kihozni a lányból.* -Ne haragudj... Segíthetek..? Vagy is.. Segíthetek a bajon? Kissé levertnek tűnik az kedved. Ha meg nem, akkor elnézést. * Igen hangulat látásból nem egy jó, de azért jobb érzés számára, hogy megkérdezte. Egy újabb lány tűnik fel, jó sok ismeretlen van most itt.* - Szia! Lina vagyok *integet neki, és a kis állatkát veszi szemügyre.*- Az meg..? Az a kis állat ott melletted.. Micsoda? *nyögi ki végül, és igen furcsának tartja a kis élőlényt, mert ilyet még nem látott.* - Akármi is, nagyon aranyos! *veti oda, és a kérdésre csak vállat von. Fogalma sincs, hol a könyvtáros..*

// Meglepődtél? Razz Lina kedvenc tantárgya DRM tongue//

Vanessa Mantova

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Könyvtár és Könyvesbolt   Vas. Aug. 28, 2011 4:27 pm

*Nagyon sok idő eltelt azóta, amióta nem látta a jól ismert szürke falakat. Néhány órája érkezett csak meg Nellondba, de egyelőre ott is maradt, csak most szánta rá magát, hogy mégis elinduljon. Ki tudja kik emlékeznek rá, annyi minden történt miatta, annyian haltak meg miatt, és vele is rengeteg rossz történt itt. Bár nem csak itt. Majdnem egy évre volt szüksége, hogy teljesen rendbe jöjjön mind fizikai, mint lelki szempontból. Azt már feldolgozta, hogy a szülei nem a szülei, hogy Evander az apja, de az még mindig rejtély számára, hogy mégis miért nézett kis sokáig fél-koboldnak, és a hegyes fül a mai napig megmaradt. Talán egy tünde volt az anyja? Evander erről sosem beszél, ő pedig nem akarja feszegetni a dolgot. A Társalgó tükrén át érkezett, ezért keveredett el erre, ahol is hangokat hallott.* ~Itt az alkalom...biztos sokan vannak újak, akik még nem is hallottak rólad. Gondolod?~ *Félve löki be az ajtót. Pengi apró ugrásokkal szökken beljebb. A mókás kis lény azonnal kiszúrja a bent lévő diákokat, bár mindenki másfelé van, és kissé káosz uralkodik a zene miatt.* -Khm...szerintem ezt itt nem illik. *Szólal meg James felé címezve szavait. Egyébként sötét kék farmerben van, szőke haja copfba összefogva. A magassága teljesen normális már, a füle ellenben hegyes. Arca kissé félénk, talán túl komoly is, oldalán méretes kard, ami valahogy nem illik hozzá. Felül egy halvány lila pólót visel, felette egy sötét zöld utazóköpeny. Kezében kis táska.* -Egyébként sziasztok, Vanessa vagyok, és itt Pengi, nincs könyvtáros? *Igen, látszik, hogy jó ideje nem járt itt és a teljes nevét is okkal nem közölte.*

Könyvtár és Könyvesbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 33 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next

Similar topics

-
» A könyvtár
» Könyvtár
» Los Angeles Nyilvános Könyvtár
» Könyvtár és Könyvesbolt
» Könyvtár