Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Witherell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Samantha Troops
Diák

Hozzászólások száma: 709
Kaszt:
Üzenőláda: Különleges varázslat:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 6:15 pm

[KM]

*Csak ereszkednek, ereszkednek, és a végén, a lány kicsit összébb húzza a kendőt, mert fázni kezd. Aztán megállnak, és elkezdik rángatni a vödröket, ekkor egyszerre sikoltanak föl, majd a lány elveszti a tudatát, és transzba esik. Kitépik belőle a mindenkinek megbocsájtós, megfontolatlan bohókás részét, aminek az eredménye az lesz, hogy ugyanolyan mosolygós lesz, de mostmár megfontolt. A daimón egyenlőre agár lesz... De ki tudja, hiszen elvileg itt még változnak. Aztán magához térnek, és a kislány már újongva is harsogja, hogy sikerült, sikerült. És húzza is föl őket. A lány már magához tér, így szépen feláll, a daimónjára néz, és gondolatban, megpróbálkozik..*-Szia, Sam vagyok....*kissé bizonytalan.*
Vissza az elejére Go down
Emil Jahzeel

Minősítés:
Hozzászólások száma: 339
Msn: evan-darian@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 6:15 pm

[Fenntmaradók]

*Emil elégedetten konstallálja, ahogy szétporlad támadója varázslatára. Ahogy maga előtt látja semmivé válni a harcosnőt, úgy pillanatja meg a Mura felé röppenő kardot. Ott, a földön ülve (merthogy ahogy kitért támadója kardja elől, úgy a födre vetette magát), gondolkodás nélkül ejti ki száján a varázslatot.*
-Trudo Ventus! *Hangzik a széllökés varázslata, amellyel egynesen Mirát célozza meg oldalról, hogy ellökje a kard útjából. Valósznüleg még így is kevés lesz ahhoz, hogy ne találja el Mirát a kard, de talán sikerül annyira elmozdítani a helyéről a kiscsajt, hogy a kard ne döfje le teljes mértékben. Emil feszülten figyeli, ahogy a port felkavarva csapódik az általa megidézett széllöket Mirának...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 6:13 pm

* Amikor lekoppan elé a daimon, akkor tudja, hogy mit is kell tennie. Nem akar ölni, isten mentsen, de muszáj támadásképtelenné tennie ellenfelét, ami amúgy sem ember. Szegény daimon. A lány mindenképpen elpusztítja már ezt az állatot és a füstös társát is.*
- Plagis fulmen! *Ejti ki a száján a másik elemi mágiát, amit Emiltől hallott. Ismerte a varázslatot, de mint mondottam volt, igazán nem ismeri mindet, csak néhányat az elemi mágia közül. A varázslat a diamonra irányul, hiszen az állat itt van előtte, harcképtelenül, illetve lehet, hogy nem úgy, de a varázslat után az lesz. Közben figyeli, hogy a lény gazdája mit csinál, és megpróbálja enm levágatni magát, ugrál hátra, még hátrább, és próbál onnan figyelni. A többieket nem látja, csak azt veszi észre, hoghy belerohan a vak jós lányba.*
- Sajnálom! Nyugodj meg, vigyázok rád! *Mondja a lánynak, hátra nyúlva kicsit maga mögé vonva a lányt, nehogy valami baja essen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 6:11 pm

[Fennmaradók]

*Hát úgy látszik, Frannek ma nincs szerencséje. Reagálni sincs ideje, az átkok visszafelé sülnek el, és találnak is. A lány kábultak esik össze, annyi szerencséje van tényleg, hogy az esés hatására felébred úgymond. Nem valami szerencsés ott maradnia a földön, hiszen a végén még rátaposnak, vagy valami. Próbál felkelni, bár eléggé nagyot esett, szóval a feje is nagyon fáj szegénynek. Azért próbálkozik, hátha sikerül felkelnie...*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8698
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 6:04 pm

[Daimónszerzők]

*A gombakalapos még utánuk kiált.* - Nem lesz semmi gond! *Egyre lejjebb és lejjebb kerülnek, mígnem érzik, hogy víz közelébe érkeztek, ugyanis hideg áramlik odalentről. Rebeca világít is, így még jobban látnak. A vízből kiugrik rengeteg kar, és rángatni kezdik a vödröket. Az összes diák mély transzba esik, és a víz alól bugyogó litánia hallatszik. Mindegyik diák egyszerre sikolt fel, mint mikor az újszülött felsír. Érzik, hogy kitépnek a lelkükből egy darabot, valamelyik jó - vagy épp rossz - tulajdonságuk teljesen eltűnik, és ezentúl a daimónjuk fogja képviselni. A daimónok még ebben a világban felöltik végső alakjukat, de még váltogatják alakjaikat. Rebeca daimónja egy pingvin, aki nagy nehezen benyomódik a lány mellé, a vödörbe. Drianáé egy vörös róka, aki a nyaka köré tekeredik, és remeg a hidegtől. Samantháé pedig egy agár, ami konkrétan a fején fekszik. A gombakalapos lány már húzza is fel őket.* - Sikerült, sikerült! *És a diákok szép lassan magukhoz térnek, odafent...*

[Fent maradók]

*Camille jól gondolkozik, a tűz leégeti a füstnő testének egy részét, de még mindig van belőle. A galamb időben elrepül, így a bengáli tigris hatalmasat koppan a földön, épp Camille előtt... Emil varázslata is jó, egy villám csap a nőbe, és teljesen szétsül. Francesca varázslata azonban rosszul sül el. Mindhárom Stupor visszasül, és teljesen kiüti magát. Csak attól tér magához, hogy hatalmasat koppan a feje a kavicson. A vak lány nem tud semmit sem tenni, csak ide-oda forgolódik, és mivel ez az egész a Jóssátornál van, a többi lakos fel sem figyel rájuk. Mira felé azonban hátulról egy kard száll, elég jó esély van rá, hogy a lányba áll...*
Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:52 pm

*Érdekes és éles fordulatot vesznek az események, amikor néhány diák a föld alá ereszkedik, idefönt pedig kitőr a harc. A szinte semmiből jött alakok, erőteljes támadást indítanak a kis csapat ellen, így Emil sem kerülheti el végzetét. Tekintve, hogy a fiú belsirionos, gyors reflexekkel rendelkezik, így rögvest ki tud térni a felé csapó kard elől. Eztán hirtelen pálcát ránt, majd valami kell csináljon.*
-Plagis fulmen! *hangzik a villámcsapás varázslat igéje és ellenfele felé igyekszik "villámacsapni". Ha nem is sikerül jól a dolog, legelább egy kis időt nyerhet vele...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:50 pm

*A lány beszélgetne tovább a többiekkel, de éppenséggel egay nagyobb problémával kell szembe szállnie. Méghozzá azzal a problémával, hogy éppenséggel rá akarnak támadni. A galamb egyértelműen felrepül a magasba, gyorsan, hiszena párduc nem tud repülni. Fent lebeg, olyan három-négy méter magasan, nincs az az állat, aki ekkorát ugrik. A lány fegyvere az íj, de nem hozott magával, hiszen nem hitte volna, hogy szüksége lesz rá. A csapás elől nem tud eltérni, illetve mielőtt le tudna csapni a nő elugrás közben varázsol.*
- Orbus Ignem! *Ejti ki a száján a tűzgolyó varázslatát, hogy egy jó nagy gömbbel hasbavágja a nőt. Nem tud mást csniálni, most érkezett erre a világra, a Nezabarba, vajmi kevés varázslatot ismer még. És a fenébe is, miért nem hozta el a fegyverét? A lépte és az ügyessége nagyon gyors, látszik, hogy erdei boszorka, vadász szerű, ezért próbál olyan távolra kerülni, hogy biztonságban gondolkozzon. Ha kell akkor a magasságban is gondolkozik, fára mászni, és a fán ugrálni, ilyesmi, nem csak a síkban.*
Rebeca Carlenis

Hozzászólások száma: 115
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:49 pm

[Driana, km]

-De az alaptulajdonságaid, a főjellemvonalad nem változik azért, a daimon is biztosan ahhoz igazodik majd. Mindenesetre kíváncsi leszek. *A sötét az neki is picit félelmetes, és úgy fest, nem szállhat be most egy vödörbe Drianával, egyedül kell mennie...egyedül! Félelmetesnek tűnik egyelőre a dolog.* -Sok sikert! *Szól még át a lánynak, majd jó eséllyel elkezdenek a többiekkel együtt ereszkedni lefelé. Halk suttogással lumost idéz a pálcája hegyére, mégsem lenne jó vak sötétben mászkálni odalent, amikor megérkeznek. No meg így a keze ügyében van a pálca.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:47 pm

[Fent maradó]

*Még mindig várja a választ kérdésére a jóstól, ám nem kap semmiféle választ. Így járt. Aztán furcsa dolgok kezdenek el történni.FRan csak kapkodja a fejét hogy mi van. Látja az alakokat, ám nem tudja: mentse magát, vagy támadjon. Az utóbbi mellett dönt. Előrántja pálcáját és az egyedül maradt alakra céloz*-Stupor! Stupor! Stupor!*Nem akar ölni, elég a kábítás. Reméli, sikerrel jár*
Driana Stardew

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:46 pm

[Rebeca, km]

Hát én sem kívántam meg most a gombát, de majd csak jó lesz valamire. *vonja meg a vállát, és zsebre vágja az adagját. Felnyüszög, hogy nem ehet most lángost, de hát ez van, egy programon nem mindig az történik, amit az ember negyedvélája szeretne.* Nekem? Fogalmam sincs, hiszen én is állandóan változom, nem is tudná követni a daimonom. *Aztán feltűnik a cél, amire meglepődik kissé.* Lemenni a sötétbe? Hát nekem elég horrornak tűnik? És miért kell a vödör? Felhozni az elhullók belső szerveit? Nagyon nem tetszik ez nekem...*De aztán szájhúz, és elindul lefelé, már ha lehet.*
http://www.nezabar.hu
Samantha Troops
Diák

Kaszt:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:44 pm

[Daimónszerzők, KM]

*A lány csillogó szemekkel hallgatja a kis gombás lányt, és elámulva jegyzi meg az erők daimón generáló képességét.*-Azta...Ez érdekesen hangzik, és már alig várom.*Mondja még mindig csillogó szemekkel. Aztán tágul a kút, ő odasétál a kislány után, bele is száll egy vödörbe, és ha indulnak, akkor irány a sötétség. Kicsit összehúzza magán a kendőt, és izgulva várja, mi fog történni odalent.*
Mira Todorka

Hozzászólások száma: 598
Msn: balogheniko@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:42 pm

[Jóssátor] [Emil, Camille]

*Miközben várakoznak Camille kérdezi tőle, hogy honnan jött.*
-Magyarországról jöttem. És te? Szép a daimonod. Szerintem is jó dolognak tűnik a jóslás.
*Majd nézi közbe, hogy kik neveznek be a daimón és a szőlőtaposó versenybe.* Egy kicsivel később durrogás hallatszott és fekete harcosok jelentek meg. Camille-t és Emilt és megtámadták, de a harmadik még vár. Mira gyorsan előveszi a pálcáját, hogyha támadna akkor ki tudja védeni.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:37 pm

[Daimónszerzők]

- A mi világunk különleges. Csak annak van daimónja, aki lemerészkedik a sötétbe. Bele kell másznotok a vödörbe, és leereszkedni a kúton. A varázskútban olyan erők uralkodnak, amik képesek daimónt létrehozni, a ti számotokra is. Indulhatunk? *Fordul körbe, és a kúthoz sétál, ami egyre szélesebbé válik, hogy mindegyik vödör beleférjen. Mindenkinek jut egy vödör, és ha készen állnak, várja őket a sötét...*

[Fent maradók]

*Amíg a többiek leereszkednek, a szőlős hordókból furcsa füst kezd el kijönni, és a füst kezdi körbevenni a fentieket. Sziszegés, néhol durrogás kíséretében a füst képlékeny alakot ölt, fekete harcosok képében.* - ...vedd át lelküket az ő világukba, érjen véget a szenvedés, a nép szavát halld hát! *Egy litánia végére ér a fővezér lány, majd a magasba lendíti kardját, és Camille felé ugrik, kardjával egyenesen a lány feje felé lökve kardját. Daimónja egy kifejlett tigris, aki a galamb felé vetődik. Egy párduc és egy hiúz daimónnal megáldott lány is van még itt. Az egyik lányon fekete csuklya van, de ő is támad, méghozzá Emilt. A harmadik még vár... Ki tudja, mire. Vagy épp kire.*

Rebeca Carlenis

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:30 pm

[Driana, km]

*Elhúzza a száját a fekéreg ötlet hallatán.* -Azt hiszem azt én is kihagyom, sose voltam túl nagy fakéreg fan. *Mosolyodik el, de a gombát átveszi, igaz elég rizikós, ha nincs ellenszer, de ki tudja.* -Szerinted melyik fele, melyik? *Pillant Drianára, mikor a kislányt hirtelen elnyeli a föld, aztán egy másik helyen kerül elő, méghozzá mikrofonostul. Ezek szerinte a lángos már kimarad, pedig még user is egészen megkívánta közben. A daimon dologra ő is kíváncsian sétál közelebb.* -Szerinted ez igaz? Húúú, Jordan el sem hinné, ha daimonnal állítanék be, neked szerinted milyen alakot öltene? *Pillant a leányzóra, majd a gomba kalapos lányt kezdi el keresni a tekintetével, hiszen szeretne jelentkezni a versenyre. Ha meglátja, akkor jelentkezik is.*
Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:30 pm

[Jóssátor felé, Jóssátor] [Mira, Camille]

*Mira, Camilee és Emil végül elsétálnak a jóssátorhoz. Félúton EMil is meghallja a gombaárus lány hangját. Fél füllel még hallotta az imént, hogy pontosan kiféle is ez a lányka, de talán veszélyes is lehet. Mindegy, Emil nem annyira eszes, hogy ebbe belegondoljon. Miközben Mira és Camille eszmecserét folytat a jóslatokról, Emil szépen betermeli a lángost, majd ő maga is kifejti véleményét.*
-Szerintem jóslás nagyon hasznos. Mondjuk én vagyok türlmetlenebb típus és a jósláshoz nyugodtság kell, így nekem megy nehezbben, de én vélem, hogy nagyon sok előny lehet belőle nekünk, ha egy-egy szituációban képsek vagyunk látni, majd arra alapozni döntéseinket. *Mondja a fiú, egészen szép eszmefuttatással, időközben megérkeznek a jóshoz, de ott még van valaki, így egyelőre várakoznak csak úgy. Közben a fiú érdeklődve pillant a szőlőtaposó vesreny felé. Az efféle baromkodásban ő benne szokott lenni, de nem biztos, hogy képes lenne itthagyni a két csajt, úgyhogy inkább most marad egyelőre.*
Driana Stardew

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:24 pm

[Rebeca, km]

Ááá, szóval a sajt. Hát jó, akkor megdúsítjuk sajttal is, ha egyszer odajutunk. *nyalogatja meg a szája szélét, mint valamiféle kutyus. Meghallgatják a kislányt, de ő is menne már lángosért, egész kívánós lett.* Fakérget? *húzza el a száját.* Hát attól tartok, hogy különbözik az izlésünk, én kifejezetten rühellem a fakérget.*nevetgél, majd átveszik a gombákat, aztán felkapja a fejét a próbák hallatán. Neki sosem volt daimonja, és bár vágyik rá, elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki nem a születésétől fogva rendelkezik daimonnal. Mindenesetre kiváncsian közelebb lépdel.*
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:22 pm

[Jóssátor]
-Ezt most vegyem bóknak?*gúnyos mosoly terül el arcán. *-Ha maga mondja.*Vonja meg a vállát. Aztán előkerül a lány...Kissé meglepődik, idősebb valakire gondolt, user meg pláne. Amit mondanak neki, úgy is tesz, belenéz a lány szemébe. *-Hm, itt valaki valamit nagyon elnézett. De való igaz, olasz vagyok. Félig. Áh, szóval a nevem is tudja, egyre jobb. Halál? Miért érdekelne mikor halok meg? Hiszen akkor folyamatosan csak arra gondolnék. Nem, én nem tartozom a hülye kíváncsi emberek közé, akik tudni szeretnék erre a kérdésre a választ. Okosabb vagyok annál. Férj? Kell a francnak. Úgy látszik mégsem lát belém. Gyermek sem kell, úgyhogy erre is megvan a válasz. Soha. *Hamiskásan elmosolyodik, majd feltesz egy kérdést*-De ha már annyira ért a jósláshoz, mondja meg nekem, hogy fog-e valami változni az életemben? Nem érdekel annyira hogy mi, csak az, hogy lesz-e változás?* Faggatja a nőt. Egyelőre csak ennyit kérdez. Aztán a gombaárusra figyel. Nem, egyelőre ő marad itt a jóssátornál, tökéletes neki ez a hely. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:21 pm

[Emil, Mira - Jóssátor]

- Értem. *Mondja a lány, de ő igazán nem elvont, csupán nem ismer olyan dolgokat, ami másnak talán alap ezen a földön. Illetve ezeken a földeken. És igen, csinos, mondhatni, hiszena ruhája is ekléggé kihívó, és a semmire hülyeség kihívónak lenni. De nem az a tipikus elcsábítható lány, nem hagyja, hogy a másik fél irányítson.*
- Felőlem átmehetünk a Jóssátorhoz. *Mondja a lány, dfirekt úgy beszélve, hogy a fiú könynedén megértse a szavait. Csak nem bonyolult mondatokban beszél, de nem afektál olyan hülyén, ahogy a túristáknak szokták a helyiek. Mivel amúgy sem történik velük semmi, szépen átsétálhatnak oda. Éppen Fran van bent, de hát valamikor csak sorra kerülnek.*
- Mira, te honann jöttél? *Kérdezi, egy mosollyal miközben nekidől egy fának, vagy a sátor rúdjának, és figyeli a másik kettőt. Tehát Mirát és Emilt. Amikor hallja a bemondót, kcisit felvonja a szemöldökét.* - Daimonszerzés? Az meg mi a fene? Nekem már van daimonom... *mondja a lány, és végigsimít Caloson, a hófehér, gyönyörű galambon. Amikor Mira kérdez, akkor kicsit elgondolkozva válaszol.*
- Mindenképpen lehet alapja, hiszen a Jósmágia a Nezabarban is tanított tantárgy. Habár valószínüleg kevés százalékban jön be, a tiszta, és fontos jóslat, de van rá esély. Mondjuk, aki nem tartja magát jósnak, az is mondhat 10 évesen olyat, ami élete végéig valamikor beteljesül.
Mira Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:19 pm

[Jóssátor] [Emil, Camille]

-Elmehetünk a jóshelyre. *Várja Camille válaszát is, hogy mit szól ehhez az ötlethez. Majd ha ő is beleegyezett, elmennek a jóssátorhoz. De várniuk kell mert egy lány épp bent van a sátorban.*
-Szerintetek igaz lehet ez a jósolás? *kérdezi, majd várja, hogy mikor jön ki a sátorból Francesca.*
Samantha Troops
Diák

Kaszt:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:18 pm

[KM]

*A lány kissé kisebb mosollyal néz a kislányra, majd felhangzik egy kislány hangja. el is mondd egy sor dolgot, és ekkor a lány csapot papot otthagyva, kendőt szorosan magára húzva, odarohan a lányhoz.*- Itt lehet jelentkezni? A daimónszerző versenyre jelentkeznék!*Gyermeki csillogás ül szemében, hiszen régóta vágyik a daimónra. Nagyon Nagyon izgul, így alig várja a kis gombasipkás leányzót, hogy mit válaszol. Kissé remeg is az izgalomtól,*

A hozzászólást Samantha Troops összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2010 5:19 pm-kor.
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:12 pm

[Varázstárgystand]

- Nem, olyat nem árulunk. A lányom találja ki. * Válaszol Elisavetának kicsit mogorván, majd Samanthára pillant.* - Nincs, de van remek zenélődobozunk, ami képes hangokat zárni magába. Na? *Pislog rá, majd körbenéz.*

[Lángosos]

- Tudok adni egy kis fakérget, azzal jobban csúszik. Tetszik tudni, én a nagyimnak gyűjtök. Anya azt hiszi, még él, de meghalt. És úgy kell tennem, mintha én is... no mindegy. Ezek varázsgombák ám! De vigyázzatok velük. Ha az egyik szélüket eszitek meg, megnőttök, ha a másikat, alacsonyak lesztek. És csak egy ellenszer van, de az most nincs nálam. Szóval, jó lángosozást. Nekem még van egy-két dolgom. Nemsokára hallani fogjátok. Köszönöm, hogy meghallgattatok! *A két lány kezébe nyomja a gombákat, és szó szerint elnyeli őt a föld. Egy percig nem látszik, majd a főtéren tűnik fel, hangosbemondóval a kezében.*

[Jóssátor]

- Aki ennyire merész, nem ismeri a múltját, pláne nem a jelenét. De legyen. Nézz rám! *Majd hatalmas fény keretében megjelenik egy hibátlan lány. Csupán a szeme van bekötözve. Eloldja egy karmos kéz, és két tátongó lyuk látható a lány szeme helyén.* - Nézz a szemembe... Áh... Akaratos. Nem gonosz, csak szeret gonoszkodni. Olasz! Beléd látok, Francesca. Mit akarsz tudni? A halálod dátumát? Mikor mész férjhez? Lehet-e valaha gyereked?

[Mindenki]

*A gombaárus kislány hangja hallatszik minden standnál.* - Szép estét, a kedves vendégeknek! Hamarosan indul a daimónszerző bátorságpróba, és a szőlőtaposás. Aki jelentkezne, keressen meg engem. Van egy naaaaaaaagy, piros, gombaalakú sapim.
Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:04 pm

[Lángosostól kicsit távolabb] [Mira, Camille]

*Emil is jóízűen belemajszol a lángosba, amjd feltekint Camille-ra. Egészen elvont kis csajnak tűnik, de Emilnek igazéból mindegy milyen, csak csaj legyen és formás mindenhol. Camille-nak, meg igencsak helyén van minden, úgyhogy semmi gond nincs itt. Miután lenyelte a falatot, megszólal.*
-Én avgyok szlovén és még megy nehezen kicsit a nyelv, de ha sokáig nézlek titeket, akkor úgyis el fog akadna a szavam és akkor végképp nem fogok tudni én amjd beszélni veletek. *Mondja a fiú, természetesen kenetteljes bókkal benne, majd szemöldökfelhúzogatás a lányok felé.*
-Igen, ez valami tészta. *Oké, hogy apuci mugli és ellógunk hozzá és eszünk, de azért Emil sem tudja pontosan a konyhaművészet minden titkát.*
-Nem megyünk el oda jóshelyre? *Vet fel egy ötletet, mert most miért álldogáljanak itt, ha egyszer emgnézhetik azt is.*
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1948
Msn: michiyo913@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:03 pm

//Vehejj, bocsi, kari NJK, jó volt a mese. xDDD Mármint jól kezdődött :Đ Köszii, sziasztok//
Mira Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 5:00 pm

[Lángosos] [Emil, Camille]

-Köszi! *mondja Emilnek, majd nyúl a lángosáért. Majd ő is hátralép, hogy a többiek tudjanak kérni.*
-De rég ettem már lángost. *mondja mindkettőjüknek. Kicsit meglepődik Camille kérdésén. De ebből nincs semmi baj, ha nem tudja mi az a lángos. Teljesen megérti őt, és így már tudja, hogy nem muglik között nőtt fel. Emil kacsintására Mira elmosolyodik.
-Örülök, hogy ízlik. *mondja mosolyogva Camille-nak, majd ő is belekezd a lángosába.
Rebeca Carlenis

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Witherell   Szomb. Jan. 16, 2010 4:56 pm

[Driana, km]

*Ő eleve ilyen mindenkivel, hamar köt barátságot, bár igaz hogy kissé felületesen, de könnyen megnyílik másoknak.* -Oh, pedig hát a kaja lényege a sajt, az teszi a legtöbb dolgot finommá, úgyhogy mindenképpen próbáld ki. *Mosolyodik el, majd meglepetten pillant a lánykára. Még extrémebb kalapja van, mint neki, pedig ez nagy szó, hiszen a virágos kalap is elég hatalmas, és figyelemfelkeltő. Drianára pillant, majd a lángosok felé néz, és picit felhúzza a szemöldökét.* -Nem is tudom, a gomba így magában nem olyan finom, de kérhetünk pár szeme, ha szeretnéd, aztán utána szerezünk lángost is. *Pillant újra Drianára kérlelően. Valahogy nagyon megkívánta a lángost, mégsem lenne jó a nélkül távozni.* -Egyébként milyen gomba ez?

Witherell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Witherell