Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Varázslatos Titkok Erdeje | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 2:36 pm | |
| |
|  | | Lorraine Betranche

Hozzászólások száma: 336 Msn: foldibianka15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux
Chopin Nocturne in C sharp Minor
Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 2:10 pm | |
| *A lány megpróbál úgy tenni mintha a legkevésbé sem érdekelné Alex így ha az megis szólal nem néz rá. Persze titokban mikor a fiú éppen Sus után sóvárog,végigméri egész testét. Aztán a szőke hajú lányra figyel, aki egyre jobban kezdi felélénkíteni Lorr rossz gondolatait.*-Játszogatni? Mire gondolsz?* Kissé elvörösödik aztán miután mindkettőjüket végigmérte saját testét nézi. Észreveszi ahogy a ruhából egészen kilátszódnak mellei és kezével megpróbálja eltakarni. Majd Sus és Alex után megy az erdőben. Mostmár félne egyedül haza menni, úgyhogy akár mi is történjen inkább velük marad.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 2:04 pm | |
| *A Susannal való kapcsolat olyan össze visszaság. Hol jóban vannak, hol nem bár a villogtatás túlzottan nem szereti Alex ezért nem is zavarja a lányt.Azután megszólal Lor is, csak vigyorog a háttérbe rekedt srác és behunyja a szemeit és két szép lányt lát khm.. nem is ecseteljük..szóval, a fantáziája írtóra erős a fiúnak még a kérdéseknél is.* - Susan nem bír magával. Mennyire vagytok merészek?*Direkt félre értésben teszi fel a kérdést, és kaccsint egyet és ugye Lor szemébe nézett aki lesütötte a tekintetét.* - Semmi..*Ennyit felel a kérdésére, azután Susan felé dönti a fejét és egyenlőre csak bámul. Hogy mit? A fát és közelgő szőkeséget aki odasétál.*- Én tudom a legjobban. Ránéz Lorra, jöjjön utána ha az user is benne van természetesen Alex Susan után indul.* - Ne sértődjél meg. Kis király kisasszony.*Ha utoléri a szőke hajú lányt, megfogja a karját és azért marasztalni szeretné.* - Ahogy megjelenek ott ahol te vagy már is elmész, nemértem miért kerülsz..*Már pedig ezt lehet kerülőnek hívni, és a hangja most semmi érzelmet nem mutat.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 1:53 pm | |
| *Amint Alex kiejti azokat a bizonyos szavakat érezheti, hogy valami kilöki a lábait a helyükről így szépen a földre pottyan. Ugyanis a telekinézis ellen semmit nem tud tenni a másik* -Ugye tudod, hogy én szívesen eljátszogatok veled. *feleli a lány, miközben közelebb lép a többiekhez. Hogy esetleg túlságosan is kihívó? Hát lehet, sőt most az is. ezt kár lenne tagadni...* -hát te akartál idejönni Lor. *Feleli egy bájos mosollyal az arcán, majd Alex-re néz.* - Szerintem jobb, ha most távozok. *Feleli a lány azzal nagy hévvel elviharzik Alex mellett. Ha már ennyire nem érdekel senkit, akkor teljesen felesleges itt maradnia...* |

Hozzászólások száma: 336 Msn: foldibianka15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 1:44 pm | |
| *Lorr a történésekből azt szűri le, hogy Alex nem csípi túlzottan Susant. Vagy azis lehet, hogy túl közönségesnek találja ezt az öltözéket. Mindenesetre amióta Lorr itt van a nezában szinte még nem is kommunikált hím nemű egyeddel. Úgyhogy már magától a helyzettől is kicsit félénkebbé válik a kelleténél. Aztán válaszol Sus kérdésére.*-Hogy, hogy mit szeretnék? * Kérdezi úgy mint akinek fogalma sincs miről is lehetne szó. Pedig Lorr nagyon is tudja. Dehát az efféle kommunikáció nem illik túlzottan a vörös hajú lány kinézetéhez. Aztán Alex mélyen Lorr szemébe néz amitől a vörös hajú lány lesüti a szemét. Nem tudja mitévő legyen. Mostmár annyira nem is érdekli Sus. Annál inkább az elérhetetlen fiúra öszpontosít.*-Hogy mi?* Kérdez vissza mivel Alex tekintetétől nem tudott arra figyelni amit kérdezett.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 1:36 pm | |
| *Lorraine természetesen csendben van még válaszolni, sem válaszolt. Jellemző hiszen Susan megijesztette. Kis Démon.... Alex jó képű lenne? Valóban az és az egoja is túl szárnyalja néha. Egyenese háttal büszke magatartásával úriember módjára áll a lányok előtt.* - Alex..*Biccent az Eramiros felé, fejét félre billenti és Susan felé leseget.* - Bizonyára. Lor kihozta sétálni az állatott, jól tette.*Feleli, kötözködve és egyértelműen cinikusan mondja és ugye neki dől utána az egyik fának, aztán csak less. Alex már megszokta, hogy Sus így viselkedi, többnyire nem zavarja csak túlságosan kihívó.* - Bár nem gondoltam, volna kiscicákra is buksz ezt így egy cikkben eltudnám képzelni.*Nyelvét kinyújtja majd Lor felé pillant és kicsit démonian, de bele néz a lány szemébe mélyen.* - Szerintem.. megijedt. Bár az én véleményem tudod, de Lorraine biztos nem tudja mit gondoljon vagy mondjon. Jól mondom?*Teszi fel a kérdést, azután ugye kicsit sétálni kezd és oda áll a másik lány mellé. Természetesen Alex nem mosolyog, csak vállat vonogat mindenre egy jég tömbe zárt herceg van itt jelen pillanatban.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 1:16 pm | |
| *A szőkeség csak áll ott a fánál, miközben nézegeti az erdőt, tök jól el van köszöni szépen. Lor nem válaszol semmit, mire egy apró mosoly kúszik át az arcán...*~Susaaan, hagyd már abba...~*Morogja telepatikusan Darwin, de a lány nem szól semmit. Aztán megjelenik egy Alex, mire Susan egy negédes mosoly suhan végig.* -Seth, oh micsoda meglepetés. *Mondja a lány, miközben khm... Még jobban provokálja magát...* -Ugye elhiszed nekem, hogy azok a bizonyos emberek mindent tudnak rólam. *Feleli egy apró mosoly miközben ellép a fától és egy kicsit távolabb áll meg. Direkt úgy fordul, hogy a formás fenekét meg tudják csodálni abban a kis a szoknyácskában.* -És mi járatban errefelé? Lorraine, még mindig nem feleltél a kérdésemre. *Mondja a lányka, majd újra diáktársai felé fordul. Gondolatai egy kicsit elkalandoznak, de ez nem igen látszik rajta...* |

(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 1:06 pm | |
| *Az eccarvú amilyen gyorsan feltűnt olyan gyorsan elis ment. Így az üzenetét szinte meg sem történtnek tekintette a két lány. A Hold hirtelen olyan fényesen kezdte bevilágítani az erdőt, hogy Sus combjai megint láthatóvá váltak. *~Most mindtha még rövidebb lenne a szoknyája. *Gondolja magában Lorr majd azon kezd morfondírozni, hogy hogy kelthet benne érzelmeket egy lány. Hiszen eddig élete szerelme egy férfi volt.~ Lehet hogy a nagy csalódás miatt történt?. Aztán bekövetkezik a vég. Sus hihetetlenül csábosan feltesz neki egy kompromittáló kérdést. Nem tudja hirtelen mit is mondjon. Pár pillanatig csak néz a semmibe. Aztán mikor válaszolna felbukkan egy jóképű fiú a távolból és köszönti őket.*~Ó a megmentő.*-Szia. Lorr vagyok. Mondja kissé halkan. Hisz úgy véli ezek ketten jól elvannak. Egy tökéletes kinézetű lány a hozzá illő fiúval. Voltaképp ő mit is keres itt? Teszi fel magában a kérdést. Majd próbál észrevétlen lenni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 12:55 pm | |
| *Már egy ideje árnyékként sétál a fiú ebben az erdőben természetesen soha nem néz körbe éppen ki van itt. A hangot ugyan meghallja és elindul felé. Csak nekidől a fának és bámulja a szőkeséget szemei kigúvadnak. khm.. jobban mondva, fantáziát keltenek a szemébe, de megrázza a fejét és közelebb sétál.* - Mindig villogtatod magad.. Mit szólnának egyes emberek, hogy ezeket csinálod?*Egy mosollyal nyugtázza a kérdést és biccent a lánynak meg köszön a másiknak is.* - Sziasztok! Szerintem te is kislány vagy.. nem is tudom miről beszélünk..*Folytatja, a mondatát hangjában egy kis gúnyt lehet érezni öltözete egyébként, egy farmer, meg fehér ing az ingnek a felső két gombja ki van gombolva, ami ad a sármjának. Lor üzenetére, nem figyel fel.. természetesen ő felé egy barátságos mosolyt, küld.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Aug. 30, 2011 12:43 pm | |
| - Próbáld ki. *Feleli a szőkeség, aztán ugye megindulnak sétálni. Abban a kis falatnyi szoknyácskában, valamint felsőben és akkor még a combfixet meg sem említettük... Susanka nagyon jól tudja magáról, hogy most irtó dögösen néz ki, de hát egy lánnyal mit kezdjen...? Meg amúgy is ott vannak neki a kedvesei. Mindenesetre így sétálgatnak az erdőben, amikor a lány visszakérdez, hogy Miss Watson honnan jött. Nos a szőkeség egyik szemöldöke a magasba siklik, nem szokta meg hogy visszakérdeznek azt hitte a neve épp eleget mond.* -Angliából. *Válaszolja a lány, user pedig figyelmen kívül hagyja az egyszarvú üzenetét, ugyanis nem vagyunk mesélők. Vagyis user az csak na... Végül a lány megáll az egyik fánál csípőjét egy kicsit kibillenti lábait és szépen rakja. Khm, elég vonzó látvány az biztos...* -És most szeretnél kislány? *Kérdezi a lány egy apró mosollyal az ajkain.* |

(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 7:53 pm | |
| *Miután eljátssza a dalt a hegedűjén visszamegy a kúthoz és ismét belenéz. Mostmár őis lát valamit egy eccarvút lát a víztükörben. Nem tudja, hogy ennek mi értelme de legalább őis lát valamit.*-Amúgy ebből a vízből inni is lehet, vagy csak úgy van nézelődni.*Kérdezi értetlenül. Mostmár kicsit lenyugodott és nem sóvárog Sus után. Elfogadta, hogy maximum barátok lehetnek. Aztán mikor a szerelemre esik a szó eszébe jut a régi pasija akiről nem rég derültek ki dolgok.*-Tudom miről beszélsz. Nekem is volt alkalmam megtapasztalni, de jól átejtettek.*Ezzel egyidőben leis akad a támáról, felveszi hegedűjét és indulásra készen áll. Majd elindulnak az erdő belsejébe. Őis észreveszi amint valami fehér dolog suhan el előttül. *-De hiszen ez egy eccarvú. Ezt láttam előbb a víztükörben.* Ahogy egyre beljebb haladnak Lorr már az orráig sem lát el, de nem veszi elő a zseblámpáját, mert még mindíg nem akarja, hogy újabb érzések fogják el a szőke lánnyal kapcsolatban.*-Igen eltaláltad Francia vagyok. És te?* Aztán leülnek valami kőszerűségre. Lorr hangokat kezdd hallani. Ismét az eccarvú bukkan fel majd megáll Lorr előtt és beszélni kezdd.*-Sziasztok. Üzenetet hoztam.**Mondja az eccarvú kissé ilyedt hangon.*-Söstét erők szállták meg ezt az erdőt ma este. És jobb lenne ha elmennétek innen. *Lorr nem tudja mire vélje ezt az üzenetet ezért Sus felé fordul*-Szerinted ez valami átverés?* Kérdezi a lánytól tanácstalanul.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 7:37 pm | |
| *Csak ül és nézi a vizet, kezével megérinti a víztükröt, mire a kép elmosódik és helyette valami más jelenik meg. Egy barna hajú lánnyal látja, magát de túl gyorsan elmosódik ez a kép, talán még az se biztos, hogy magát látta. Aztán újra a múlt képei kerítik hatalmába a szőkeséget, ajkai elnyílnak mintha mondani akarna valamit. Lorraine szavai rántják vissza a jelenbe, amikor az nem válaszol csak elmosolyodik.* -Tudod már odaadtam a szívemet és nem is fogom visszakapni. *Mondja a lány, miközben egy mámoros mosoly szalad át az arcán. Lassan felsóhajt, majd úgy pillog a vöröskére.* - A szerelem csodálatos dolog, de csak akkor ha viszonozzák az érzéseidet. *Feleli halkan a leányzó, majd amikor a másik felajánlja, hogy menjenek sétálni csak elmosolyodik. Csábos szinte már szemérmetlen, ahogy a másikra néz/mosolyog.* -Aztán merre akarsz sétálni? *Kérdezi egy cseppet kéjes hangon a szőkeség, miközben lepattan a kútról és elindul az erdő egyik olyan felébe, ahol mintha valami fehér suhanna át. Valószínűleg csak egy unikornis az... Hogy miért nem fél a lány? Kérem szépen ott van neki a pálcája, no a meg a farkas is, aki megvédi a lányt.* - Ami azt illeti van, amikor a Temetőben alszom el, szóval számomra nem újdonság, hogy Éjszaka az iskolát rójam. *Mondja még mindig ugyanolyan ördögi vigyorral az ajkain...* - Csak nem francia vagy? *Teszi fel az egyszerű kérdést, neki valahogy ez jött le a lány kinézetéről, stílusáról.* |

(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 7:12 pm | |
| *Már majdnem teljesen besötétedik mire a lányok a kúthoz érnek. Lorr elhatározza, hogy visszafogja magát. Elvégre semmi esély arra, hogy Susan a lányokat is szeretné. Aztán őis feláll a kút kávájára és belenéz, de nem lát semmi rémisztőt csak a nagy sötétséget. Nem mintha máshol nem sötétséget látna. Majd előveszi az elemlámpáját és belenéz.*-Vajon milyen mély lehet.*Utána lekapcsolja a lámpát, mert nem akarja, hogy lássa Susan-t. Könnyebb úgy kommunikálni vele ha csak az alakját lát és mást nem. Utána a szőkeség incselkedve válaszol Lorr kérdésére. Ezen kicsit elszomorkodik. Meg azon gondolkozik, hogy kérdezhetett ekkora hülyeséget, de már mindegy. Aztán azt próbálja kitalálni, hogy most mit kéne csinálni. Majd megkérdezi a lánytól. *-Nincs kedved egy kis éjszakai túrához? Vagy már fáradt vagy és inkább hazamész? Én teljesen éber vagyok. Azse biztos, hogy elfogok tudni aludni éjszaka. * Míg a választ várja leszáll a kút pereméről és egy kőhöz megy, amire leteszi a hegedűtokját. Majd eljátszik egy dalt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 7:02 pm | |
| *Lehet, hogy a lány nem veszi észre, hogy a combjával szemeznek, viszont Darwin igen. Aki ugyebár emberi értelemmel van megáldva, és hát na... Tudósítja a lánynak a dolgokat, de mindezt persze a másik lány nem veszi észre. Susan sem csinál semmit, elvégre miért is tenne bármit is?* -Eléggé, bár már kezd lemenni a nap. *Mondja halkan, majd ugye megindulnak a kút irányába, ami nincs is olyan messze.* - Már többször is, sokszor kijárok ide. *Feleli közömbös hangon, egyébként még ebben a szerelésben is lehet rá simán mondani, hogy porcelánbaba. Olyan kis karcsú, ha nem akarjuk túlragozni akkor azt mondhatjuk hogy szép a lány. Jön Lor újabb kérdésre, mire egy picit megvonja a vállát.* -Voltam a Boncteremben meg itt ott... *Hogy mit ért az itt ott alatt az jó kérdés, de ez inkább maradjon a lányka titka. Aztán ugye felpattan a kút kávájára és belenéz, különböző dolgokat lát ott. Néha lehunyja a szemét, arcán pedig mosoly szalad át, aztán jön Lorr kérdésre, mire smaragd zöld szemeit a lány szemeibe fúrja. Hangosan kacag fel, szép nevetése van olyan kislányos. Heh, Ő akit elmondtak mindenféle szajhának, ilyet kérdeznek tőle hogy van-e barátja. Ezek szerint Lorraine nem hallott azokról a bizonyos pletykákról...* - Szerinted? *Kérdezi, miközben egy vadító mosolyt villant a másikra. Hogy most mennyire tűnik könnyűvérűnek? Nagyon is, de az erdőben csak ketten vannak Lor, pedig még nem ismeri a lányt. Ahol állnak a lányok, valami fura hideg szellő szalad végig, de Susan nem is törődik vele, hiszen köztudott, hogy itt furcsa dolgok történnek. Mintha valami Árny is átsuhanna a fák között, hát igen ez már csak egy ilyen hely...* |

(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 6:40 pm | |
| *Amikor Susan megjavítja Lorr hegedűjét a lány tekintete titokban a Naxis diák combjaira szegedőzik. Aztán hirtelen Lorr-ra néz. Ettől pedig elvörösödik.*-Jajj, köszönöm.Hirtelen kiment a fejemből, hogy boszorkány vagyok.*Mondja irónikusan és elkezd rajta nevetni.*-Olyan meleg van itt nem?* Igazából már kezd hűvösödni, de Lorr az időre próbálja fogni az orcái elszíneződését. Aztán Sus a kútról kezdd beszélni. *-Nahát itt van egy kút? Én még nem is jártam ott. És te már belenéztél a kút belsejébe? Vajon mit láthatott az a lány? Áá én nem hiszek az ilyen badarságokban.* Az igazat megvallva Lorr minden hülyeséget elhisz, de ezt most inkább nem fogja hangoztatni.*-Akkor, ha nem bánod elkísérlek a kúthoz. Ha Sus nem bánja Lorr vele tart. Útközben a földet bámulja, mert nem akar megint olyan helyzetbe kerülni mint az előbb. *-Na és mit csináltál ma?*Teszi fel az egyszerű kérdést. Őszintén megszólva fogalma sincs miről beszéljen a lánnyal. Aztán egyszercsak akarva akaratlanul kicsúszik belőle a kérdés.*-Bocsi, hogy megkérdezem, de van barátod? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 6:28 pm | |
| *Szóval a lány el is esett, természetesen a szőkeség segít neki felállni. Nos, igen a szoknya az nem éppen hosszú, szóval... A kérdés már csak az, hogy alatta van-e valami, na jó ennyire perverzek azért nem leszünk. A lány bőre egyébként hófehér, szóval a fekete szoknya és combfix nagyon is jól mutat azokon a feszes, hosszú lábakon.* -Biztos minden rendben? *Kérdezi kedvesen a lány zavarát látva, amikor az bemutatkozik meg felteszik a kérdést, hogy melyik szakra jár, akkor a kitűzőjére bök.* - Naxeldir. *Feleli mosollyal az arcán. Oh, igen a Naxeldir hírhedt Zöld Szemű Démona... Jön az újab kérdés, hogy mi járatban van errefelé, mire elnéz a távolba, tekintete a farkason van, aki nos széttépte a vaddisznót és falatozik is belőle. A köszönetre aprót biccent, hát igen Susant nehéz nem észrevenni. Mindenesetre a szöszke tekintete újra visszasiklik a lányra.* -Igazából csak a kúthoz jöttem. *Feleli, miközben kezével a nem is olyan messze lévő kút irányába mutat. Észreveszi, hogy a lány hegedűje eltörött, mire fogja a pálcáját és elsuttog egy apró kis "Repero-t".* -Boszorkány vagy, használd ki. *Mondja a szőkeség, miközben a másikra kacsint. A farkas időközben visszatér hozzá, mire a lány végigfuttatja az ujjait a puha bundáján.* - Igen-igen én is láttalak már. *Válaszolja, miközben kecses, könnyed léptekkel megindul a kút irányába.* -Állítólag egy lány beleőrült abba, amit a kútban látott. De tudod én ebben nem hiszek. Szerinted? *Kérdezi a lány, miközben a válla felett visszapislant a másikra.* - Vigyázni kell, sok sötét dolog van ebben az erdőben, de persze relatív, hogy kinek mi a sötét. *Magyarázza kellemes női hangján, szépen odasétál a kúthoz. Végigsimít annak a peremén, majd végül fogja magát és felül, úgy ahogy szokta.* |

(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 6:09 pm | |
| *Nagyon váratlanul érte az állat támadása úgyhogy kiis feküdt. Először azt hitte itt a vég, de aztán egy különlegesen szép lány közelítette meg őt a farkasával együtt.Majd segített elzavarni a vaddisznót. Amit aztán a farkas szét is tépett. Bár az erás lány nagyon megilyedt, hogy ilyen hirtelen letámadták. Mégis kicsit sajnálja szegényt. Lorr ilyen még egy légynek sem tudna fizikai bántalmat okozni. Aztán a szőke hajú lány ukinek már a tekintete is zavarba hozza Lorr-t leguggol hozzá. A vörös lány gyorsan lepattan és leprolja a föltől piszkos ruháját. Eddig titkolta, hogy a nőkhöz is vonzódik, de most rabul ejtetették. Mintha direkt kínozni akarnák. Aztán Lorr jobban szemügyre veszi a lányt, akin egy olyan szoknya van , amely szinte alig takar valamit. *-Sziaa. Az én nevem Lorr. Erás vagyok és te?*Mondja dadogva. Alig jön ki pár szó a torkán. Mindíg ez van vele ha olyasvalakivel társalog aki egy kicsit is tetszik neki.*-Mi járatban vagy itt? Aaamúgy köszi, hogy megmentettél. Igen már minden rendben. Párszor már láttalak téged, de csak messziről. *Igazából már többször is nézte a távolból Susan-t. Hisz egy ilyen lány-t ki ne venne észre. Aztán összeszedi a hegedűjét amit az imént leejtett mikor támadás érte. Szomorúan nézi a vonót ami ketté törött.*-Hát ez nem lehet igaz. Ez már a második hegedű ebben a hónapban.*Legszívesebben összetörne valamit. De megpróbálja fékezni magát. Nem akarja beégetni magát a lány előttt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 5:54 pm | |
| *A nap sugarai oly' erősek, hogy még Varázslatos Titkok Erdeje fái között is besütnek, ami azt illeti kifejezetten meleg idő van. Így hát ma Miss Watson egy kicsikét lengébben öltözött fel... Egy falatnyi kis szoknya valamint egy fehér ing van a lánykán, nyakában pedig egy nyakkendő is van, ami szépen lazára van megkötve, lábán pedig egy magassarkú van, mely még jobban kiemeli a véla hölgyemény amúgy is feszes combját. Hosszú ezüstös szőke haja, mely szépen omlik le egészen a combjáig kellemesen keretezi szép vonású arcát. Szemei pedig úgy égnek akár a smaragd, csak egy kis fekete festékkel van neki kihúzva, semmi extra. A lány mellett egy fekete farkas, valamint egy fossza is lépdel, utóbbi a lány lelkének egy része. Békésen sétálgat az erdőben itt legalább nem kell azzal foglalkoznia, hogy valaki utána füttyög... Igen, kifejezetten vonzónak mondható a lány, főleg hogy most ebben a kis "SchoolGirl" szerelésben flangál... Szemei azonnal megvillannak, amikor meghallja, hogy valaki felsikkant. Lépteit a hang irányába igazítja, amikor meglátja a vaddisznót, akkor kezéből azonnal vízsugarat idéz meg. Vízmágus, így könnyű szerrel megy neki, egyébként nem áll szándékában bántani az állatot, egyszerűen csak el akarja ijeszteni, ami a vízsugárral sikerülni is fog neki. Gyors léptekkel a lány mellett terem, majd ha az elesett akkor leguggol mellé, ha nem akkor csak meg áll mellette.* -Minden rendben? *Teszi fel a kérdést, miközben zöld szemeit a másikra veti. Bőre olyan, akár egy porcelánbabáé, talán még egy nő nemű egyedet is zavarba tud ejteni, mindenesetre nem áll szándékában.* -Amúgy Susan Watson. *Feleli a lány, hogy esetleg mond- e valamit a másik lánynak a név az majd kiderül. Elég régóta itt van már az iskolában, sőt volt olyan időszak is amikor különböző pletykák keringtek a szőkeségről. Egyébként a vaddisznó irányába meglódul a hatalmas fekete farkas is, majd valahol nemes egyszerűséggel letámadja és széttépi. A lány tekintete egy pillanatra a farkasra és a vaddisznóra siklik, de aztán újra a lányra néz a maga bódító tekintetével.* |

(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szer. Aug. 24, 2011 5:34 pm | |
| *Lorr jókedvűen lép be a Varázslatok Titkos erdejébe. Magával hozta új hegedűjét is mivel a régit elloptál. Egy kék pöttyös ruhát visel , ami átvan kötve egy rózsaszín masnival. Nem önszántából vette fel ezt a ruhát ami inkább illik egy barbie babára, mint rá. Az elviselhetetlen nagymamája küldte neki Franciaországból. És mivel a ruha a tüllök miatt az egész szekrényét kiteszi ezt vette fel. Mert ha más ruhát akart volna felvenni az egész szekrényét kipakolhatta volna. Reméli itt az erdőben senki nem veszi észre. Odaáll egy nagy fa alá ami védi a naptól és elkezd hegedűlni. Pár perc után valami furcsa hangra eszmél Lorr a bokrok közül. Először próbál nem tudomást venni róla, de mikor már harmadjára hallja meg abbahagyja a játékot. Körbefordul párszor. Aztán egyszercsak hátulról rátámad egy vaddisznó. *-Ááááá. Segítség.*Hangzanak el szájából a segélykérő szavak.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Aug. 06, 2011 5:22 pm | |
| The member ' Molly Grozda' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result :  _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Molly Grozda

Hozzászólások száma: 230 Kaszt:  Üzenőláda: 
| *Legyőzik a lényt, és Molly szinte hálásan fordul Aeryn felé, amit talán a szőke lány nem is ért, de lehet nem is fog soha, hiszen a lány nem lép felé, nem nyit, csak a pillantásával. Ő volt az, aki eszébe juttatja, hogy nem kéne kikerülnie a csatát, tenni kell valamit, és nem vesztegetni az időt, és nem kevésbé ő volt az, aki a jégre ébresztette rá őket. Szóval Molly hihetetlenül hálás, de még ennyi sem elég ahhoz, hogy ő maga menjen oda a lányhoz. Mikor kiszabadulnak a többiek, akkor aggódva lép oda először Jack-hez, mert tudja jól, hogy Sarah nyakában már ott találja Andit. És azt is tudja jól, hogy Sarah-nak Andi most éppen elég a nyakába. Molly hatalmas félénk szemeket vet Jack felé, megpróbálja felébreszteni, szépen, finoman, szal nem pofoz rajta kettőt és kész, hanem próbálja valahogy finomabban magához téríteni. Szevér ilyenkor már tök nyugodtnak tűnik, italt hoz, de Molly nem nagyon tud figyelni, csak amikor a vállán érzi a kezét.* - Nekem ez mára... Mára.. Sok volt. Hogyha magához tér mondd el neki kérlek, hogy itt voltam, és még... Még meg is szólaltam. *És azzal a lendülettel lelép, pedig lehet még Jack magához sem tért, szépen ott hagyja Sarah-Andi párost is, és Szevért is, de persze egyik szava se mufurc, vagy sértő, nem úgy akarja őt faképnél hagyni, hogy rossz érzés maradjon utána. Egyszerűen eltűnik. És a szobájában veszi észre, hogy a comján egy hatalmas égési sérülés tátong, aminek az érzését eddig elnyomta talán az adrenalin, de fent olyan szinten kitör belőle, hogy azonnal elsírja magát. Vagy ettl, vagy a stressztől.*
// Naaagyon köszi a mesééét, Cir : ) // |
|  | | Hunyadvári Szevér

Hozzászólások száma: 1318 Kaszt:  Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

| //A választósakat üziben? Vagy itt kell megmondani, vagy valami fórumba beírni?// |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Aug. 06, 2011 5:20 pm | |
| The member ' Jacqueline A. Winderburg' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result :  _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Aug. 06, 2011 5:20 pm | |
| //Es akkor Al újra dob, -20 pont a dobásból levonódik majd.// |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Aug. 06, 2011 5:18 pm | |
| The member ' Cirelin de Sovalon' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result :  _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | | | Varázslatos Titkok Erdeje | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|