Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Varázslatos Titkok Erdeje | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17914 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 25, 2010 8:43 am | |
| First topic message reminder :Legenda terjed az erdőről, mely a kúriától nem messze terül el. Már az iskola ablakából is jól láthatod, ha kitekintesz, a derengő félhomályt, mely mintha mindig megülné e furcsa erdőt. A tölgyes része talán, valahol kapcsolódhat is vele, de mégis külön területként kezelendő, afféle provincia. Kevés itt a tölgy, jónéhány fenyő és más fafajta is a szemed elé kerülhet, melyeket gyakran furcsa köd, vagy csak halvány fény vesz körül. A fák mintha csak élnének, néha hallod dalukat, ha itt sétálsz, néha érzed haragjukat, ha letörsz egy gallyat óvatlan lépteiddel. Viszont a kissé tán félelmetes körülmények között nagy csodákra is lelhetsz. Nem ritka, hogy megpillantasz itt egy kis tisztáson, vagy csak a fák között lépdelve egy mesés unikornist, vagy apró tündérkék hada röppen át az orrod előtt egyik fáról a másikra. Különös lények laknak itt, talán a víz miatt, talán a megremegő köd adja, de mintha hangjuk is lenne, néha talán érteni suttogásukat. De lehet, hogy csak az érzékek csalódása játszik veled.
Legenda terjed az erdőről, mely oly’ különös, mint a téli borongós napsugár. Azt tartják, hogy valaha egy tünde boszorkány uralta az erdőséget, régen, mikor még a kúria sem állt, mikor még az erdő is nagyobb volt, akkor amikor a Tölgyes is hozzá tartozott. Az ő népe tehette a fákkal, az állatokkal, hogy szelídebbek lettek, beszélni kezdtek, de távoztukkal sokuk szelídsége vadságba csapott át, nem árt hát óvakodni. Az erdő mélyén, ahova csak kevesek merészkednek be egy kút áll. Mellette csobogó víz, mely a kutat táplálja. A vize teljesen csordultig ér, és ha belenézel...ha bele mersz nézni képeket mutat neked. Képeket melyek jelzik, ami elmúlt, s ami van, és azt is, ami még nem történt meg. De csak keveseknek adatik meg, hogy lássák a tükör rejtelmeit, és kevesek is tudják elviselni a terhet. Volt is egy, ki belebolondult. Cserfes kisleány volt, érdeklődő, kíváncsi, bele nézett a tükörbe, engedély nélkül, mikor még a boszorka itt élt a fák között. A tükör olyat mutatott neki, amit nem bírt feldolgozni, szörnyet halt a látványtól. Lelke azóta is a fák árnyai között bolyong, bosszút esküdött a boszorka ellen, ki közben szintén életét vesztette. Így dúl köztük örök háború a fák sejtelmes ágai alatt, ezt suttogják a fák. Vigyázz, hogy ne kerülj csatájuk útjába. A lány, ki fiatalkori, régmúlt szépségét siratja, s akarja megbosszulni, talán téged is ellenségnek vél, se a boszorka, ki védelemezi a tükröt, nem biztos, hogy szívesen lát féltett erdejében....
//Az erdő kútját csak mesélő használhatja, tehát csak mesélői reakcióval látható benne bármi is. Kivétel a múlt képei, tehát bárki láthatja benne a régen vele történt dolgokat, a családját stb.//
írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 13, 2011 3:19 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Aug. 06, 2011 2:27 pm | |
| *Az erdőn egy napfényes tisztás várja a látogatókat, azokat természetesen akik vagy a Gyengék védelmezői, vagy a Trükkök bűvölői klánba tartoznak. A többieket egy méretes kirekesztő varázskör nem engedi be a területre, tehát más klánba tartozók, vagy klánba nem tartozók nem tudnak bejönni. A tisztás láthatóan mágiával tágítva van, mert eddig még ilyen méretű szabad területtel nem találkozhattak erre a diákok. A fákon lampionok lógnak, itt-ott apró tűzcsóvák lengedeznek a levegőben, melyek egyébként nem bocsátanak ki hőt és meggyújtani sem képesek semmit. A tisztás körül asztalok találhatóak szendvicsekkel, üdítőkkel, minden van, mi szem-szájnak ingere. Halk zene is hallatszik a háttérben, lágy, kellemes dallam, bár nem tudni honnan szól, inkább csak afféle háttér adalék. Díszítést tekintve apró lámpások lebegnek még a levegőben akad, ami zöldes, más lilás, barnás, kékes színekben, szóval mind más és más. Elsősorban azért vannak itt, hogy ha leszállna az éj, akkor is kellő fényt adjanak majd.*
//Üdv. mindenkinek, aki jön. A harci feladat a következő: Mindenki az első hozzászólása végére írjon be off-ba egy olyan valakit, aki a karaktere számára a legfontosabb, vagy legalábbis nagyon-nagyon fontos ember. Ez lehet egy másik diák, szülő, testvér, szerelem stb. Elég nekem egy név, és hogy kicsoda az illető.// _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Xerxésia Clearwater

Hozzászólások száma: 106 Msn: ciaradelafresque@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Vas. Júl. 24, 2011 8:42 pm | |
| -Nincs semmi gond, én nem vetlek meg hogy te ezeket szereted, vagy ilyesmi. *mondja gyorsan, amikor látja hogy a lány gyorsan elrakja az addig falatozgatott mugli édességet, mint már megtudta.* -Ha te ezt szereted, akkor ez van, én meg csak egészséges eledelt veszek magamhoz, mert harcos vagyok és fontos hogy mit eszem, szóval csak ezért. Soha életemben nem ettem még semmi mást, úgyhogy nekem meg ez a természetes. *mondja kedvesen, majd folytatja* -Igen, menjünk máshova, ahol lehetünk, jobb a békesség mint a vita meg a bünti. *mondja, majd feláll mivel eddig a nyuszikat etette ugyebár és elindul a lány oldalán, mögötte pedig aranyosan caflat a kismalaca.* |
|  | | Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4214 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Vas. Júl. 24, 2011 8:35 pm | |
| - Aha, gumicukor. Mugli édesség, nem lepődöm meg rajta, hogy nem ismered. *Mondja, majd, amikor meglátja a répát, abban a pillanatban elpakolja a gumicukrot, nem akar miatta nézeteltérést a másik lánnyal, no meg minek is hagyná elől? Ő már úgysem eszik belőle. A nyuszik viszont, amikor Xer ad nekik a répából, azonnal odaugranak, és esznek belőle, a lány pedig csak a fejét csóválja.* - Igen, az enyémek. Csak tudnám mitől éhesek állandóan. Szia Brandon. *Köszön mosolyogva a daimonnak.* - Csak gondoltam kijövök sétálni egyet a nyuszikkal. Fogalmam sem volt, hogy már ennyi az idő, de akkor menjünk be gyorsan, nehogy tilosban járjunk, és rajtakapjanak. *Válaszol egy mosollyal, majd el is indul kifelé az erdőből, a másik lány meg remélhetőleg követi.* |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Vas. Júl. 24, 2011 8:23 pm | |
| -Szia, nem állt szándékomban. Es Xer vagyok egyébként, és csak futok kicsit, és azért itt mert erre ilyen tájt alig van valaki, túlnyomorészt senki, kivéve most, persze. *mondja, majd int kezével egy nemet hogy ö nem kér gumicukrot, bár nem is ismeri mi ez* -Nem köszi, én csak egészséges ételeket veszek magamhoz, és ha jól látom akkor ez valami édesség, vagy mi a fene, nem ismerem, bocsi. *mondja, majd zsebéböl kivesz egy jó nagy darab répát és rágcsálni kezdi, majd a nyuszikat látva nekik is ad egy kicsit* -Ok a tieid, nem? O pedig a daimonom, Brandon. *mondja mikózben saját állatára mutat répával a kezében* -Amúgy mi járatban vagy errefelé? Ha van kedved? Akkor lassan elsétálhatnánk a teaházba, vagy a játszótérre mert nemsokára takarodó idö lesz, mit szólsz? *kérdi, majd várja a lány válaszát* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4214 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Vas. Júl. 24, 2011 7:59 pm | |
| *A lány a mai napon is, szokásához híven, tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött, és úgy vágott neki a varázslatos titkok erdejének. Kezében egy csomag gumicukor van, mely elhagyhatatlan kelléke, mögötte pedig két nyuszi lohol, mivel lassan nem bírják tartani azt az iramot, amiben Wanda szökkenget. Néha még egymásra is néznek, aztán a lányra, mintha azt üzennék 'ne rohanj már, te bolond', de mivel háttal van nekik, így nem igazán fogja fel az üzenetet. Nem sokkal később Wanda meghall valamit, így lelassít egy kicsit. Előveszi a pálcáját, és lassú léptekkel halad előre, aztán meglát egy lányt, aki éppen nyújtó gyakorlatokat csinál.* - Te jó ég, a frászt hoztad rám. *Mondja egy sóhajjal, majd a zsebe mélyére teszi a pálcáját.* - Egyébként Wanda vagyok. *Mutatkozik be, egy mosollyal kísérve, majd a gumicukros zacskót a lány felé nyújtja, jelezvén, hogy vehet belőle, ha akar.* |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Vas. Júl. 24, 2011 7:49 pm | |
| *Ebben a szép, kellemes, üde estében egy fiatal leányzó fut. Csupán egy polo és egy legging, meg edzöcipö van rajta, semmi különös. Akii ismeri, annak érdekes jelenség, hisz macskanö jelmeze a megszokott, vagy pedig hasonló kezeslábasokba szokott öltözködni, de hát abban kicsit kellemetlen lenne futni, szóval most ezért van ebben. Ettöl függetlenül derekába ¨bele van csúsztatva botfegyvere, s nyomában ott lohol kismalaca, Brandon. Futás közben néha meg-megáll, egy-két gimnasztikai mozdulatot tesz, meg nyújtógyakorlatot, néha még egy-két cigánykerék és spárga is belefér, hol állva, hol pedig ülve, szóval el van leányzónk.* |
|  | | Sly Monroe-Peck

Hozzászólások száma: 27 Kaszt:  Üzenőláda: 
A színem a sandybrown.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 6:13 pm | |
| *A válaszokra természetesen figyel, bár mivel nem készül kertésznek, így túl sok hasznot nem tud húzni belőlük. A sütiből vesz, de innivalót nem kér, hozott magával vizet a hátizsákban. Az édességhez, amúgy is jobb, ha vizet iszik az ember, mint édes teát. A gumicukorra nemet int, az már végképp túlzás lenne, csak összeragadna a szája a sok cukortól. A további invitálásra megrázza a fejét.* -Én azt hiszem mennék inkább, ma már elég sokat mászkáltam, ideje lenne egy kiadós vacsorának, zuhanynak és pihenésnek. Köszönjük az invitálást! Heloka! *Köszön el, majd mivel ugye előzőleg igyekezett megjegyezni az utat, visszatalál könnyedén a kúriáig, ahol aztán tényleg irány az étkező, majd egy kellemes zuhany.* |
|  | | Isobel O'Shennon

Minősítés:  Hozzászólások száma: 245 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 6:11 pm | |
| *Úgy tűnik az utolsó pillanatig alaptalan volt a gyanakvása, mert az ásást lassan befejezik, és végül fény derül arra is, hogy Terry mit is keres az erdőben, bár nagyon úgy tűnik, hogy csak azért lehet itt büntetlenül, mert a sötét erők számára túlságosan jelentéktelen. Az angyal végül ledobja az ásót, és megtörli a kezeit.* Azt hiszem végeztünk is. *Sly szavaira viszont már egész ellágyultan mosolyog, úgy tűnik szombat este még az angyali gőg is lecsappan.* Hát igen, végülis az üldözési mániának is vannak határai. *Vonogatja meg a vállát, aztán Terry kérdésére nemet int.* Ha nem haragszol meg, inkább most elreppenek valami más tájra, úgy érzem, valami sötét dolog van készülőben, nem árt résen lennem. Örültem a szerencsének. *Int búcsút, és kipattintva szárnyait, eltűnik a fák lombjai között.*
_________________ Isobel egyike az angyali létsík trónjai várományosainak. Apja igazi arkangyal, míg anyja földi lény. Bár a lány félig más létsíkbeli teremtmény, mégis számontartják az angyalok között, és ugyanez a dolog az oka annak, hogy haragosai, ellenségeinek száma sincsen, oly sokan pályáznak hosszú élettel megáldott lelkére. Isobelt állandó kettősség veszi körül, rejtélyessé téve személyiségét. Segítőkész, hisz az emberekben, ám sokszor előtör belőle az angyali gőg, mely sokszor veszélybe sodorja, amikor felülbírál, egy személyben játszik bírót, s hóhért. Mondani sem kell, a lány angyali szépséggel van megáldva, amin jól kiütközik az ír anya vörös hajkoronája. Félelmetes másfélkezes kardját lazán forgatja, ki sem lehetne nézni belőle ekkora erőt. A sötétséget nem szívleli, a gonoszság ellen fel van esküdve, és talán pont ez önhatalmúság, amit sokan nem kedvelnek benne, hogy mágiájával gyakorta bepillant mások elméjébe, illuzióival, jósálmaival pedig megtéveszt, és a saját értékrendje szerint ad sugallatot. Kaen el Jericho multija
|

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 6:04 pm | |
| *A lány csak bólogat amikor Terry mesél, nagyon érdekesnek találja a dolgot, ezért oda is figyel. Aztán mikor sütivel kínálják, félénken kivesz egyet, rárak egy gumicukrot és megeszi.* - Így finomabb. *mondja mosolyogva, majd körbekínálja a gumicukrot.* - Elég nehéz lehet itt bujkálni, ebben a nem kicsit félelmetes erdőben. *mondja, kicsit elhúzva a száját, majd amikor Terry megkérdezi, hogy maradnának-e még, vagy már mennének, akkor csak körbenéz a többieken. Ő szívesen maradna még, de ha a többiek menni akarnak, akkor nem különcködik, megy ő is, főleg, hogy nem akar egyedül maradni egy olyan helyen, amitt nem igazán ismer. Elvégre bármilyen furcsaság történhet, és itt meg is történik. Erre a bizonyítékot az imént láthatták a diákok.* |
|  | | Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277 Kaszt:  Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:58 pm | |
| - Hat - nyolc hónap attól is függ, hogy milyen a talaj. *Feleli neki, mindenesetre szépen lassacskán végeznek az ültetéssel, mire mosolyogva csapja össze karmos kezeit/mancsait. Isobel kérdésére csak vigyorogva felel.* - Pár hónapja vagyok itt, eddig nem igazán mutatkoztam most se tettem volna meg, de hát szegénykéket megtaláltátok így csak kellett tennem valamit. Tudom a külsőm nem a legszebb hibrid vagyok... De én igazán nem akarok senkit sem bántani. Csodálom is, hogy idejöhettem, bár a kentaurokkal egész jól kijövök. Van amelyikeket eladom, ha úgy adódik, vannak még olyan hülyék akik ilyenekkel foglalkoznak mint én. *Mondja, aztán besiet a házba -kuckó, bunker, romhalmaz -, majd egy kis kosárral tér vissza amiben vannak sütik, valamint palackokban jeges tea is található.* -Köszönöm a segítséget. *Feleli, miközben vörös szemeivel a többiekre pillant.* - Vigyázzatok magatokra! Néha még én magam is félek felmenni innen. A banyának meg üssétek le a fejét. *Mondja, de az utolsó mondatot csak egész halkan mondja.* -Maradtok még vagy menni kívántok? *Kérdezi csillogó szemekkel...* |
|  | | Sly Monroe-Peck

A színem a sandybrown.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:49 pm | |
| *Megy tehát a lény után és persze figyel a válaszra. Azért próbálja valamelyest megjegyezni az utat, ha szükség lenne rá, hogy visszataláljanak egyedül is.* -Áh, tehát elég hasznos kis lények, úgy látom. *Bólogat, majd irány a járat, ahol lejutnak a kertbe. Sokféle növény terem itt az látszik.* -És mihez kezdesz ezzel a sok mindennel? Eladod? *Végülis ennyi mindent csak azért van értelme fenntartani, hogy haszna is származzon belőle. Mindenesetre átveszi az ásót. A hátizsákot mostmár leteszi maga mellé a földre, mert azért abban ásni mégsem túl kényelmes, majd szépen kivesz egy lehetőleg lány gumót és behelyezi a földbe. Rálapátol egy kis földet, hogy ne fázzon, majd jöhet a levendulaöntözés. Az igazgatónőre vonatkozó kérdésre okkal nem válaszolt. Még csak nem rég van ugye a suliban, és annyira még nincs otthon minden infoban. Meglenni, meg van a nő, bár már elvileg gyengébb, de hogy mennyire az rejtély.* -És te mióta élsz itt? Még nem hallott rólad túl sok mindenki, ahogy sejtem. *Ő ugye nem régóta van itt, de a két gyanakvóbb lány régebb óta itt lehet, és úgy fest ők sem találkoztak még a furi lénnyel, az angyal lány kérdése után pedig ez már végképp biztos. Isobel szavaira csak finoman váll ránt.* -Ha mindentől tartok, akkor rettegés az életem, nem de? Annak se sok értelme van. Figyelek, amennyire kell, az elég, ha pedig mégsem...hát akkor Ce'la vie! |
|  | | Isobel O'Shennon

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:46 pm | |
| *Egyenlőre morgássá csúnyul a negédes mosolya, amikor kiderül, hogy még nekik kell ásniuk. Hát ő, az angyali trón várományosa, ragadjon ásót, és kezdje el belapátolni ezeket a... csúnyaságokat? Szemforgatva veszi át az ásót, és ajakbiggyesztve bólint.* Egen, a banya még megvan, de ha rajtunk múlik, akkor nem sokáig. *Most Slynak int "titkos jellel".* Azért csak óvatosan. Nem minden az, aminek látszik, az olyan jóhiszeműek is rá szoktak fázni, mint te. *Fűzi hozzá dallamos kis hangján, és elkezd ásni, és öntözni. Neki aztán mindegy, hogy hímek vagy nőstények, ha valamelyik rárikolt, akkor fejbesomja az ásóval. A kard továbbra is a keze ügyében, és félvállról kérdezi meg az illetőt.* Egyébként ki vagy te, és mit keresel az iskola területén? Nem hallottam még rólad. *A hangszíne nem titkoltan kétkedő.* _________________ Isobel egyike az angyali létsík trónjai várományosainak. Apja igazi arkangyal, míg anyja földi lény. Bár a lány félig más létsíkbeli teremtmény, mégis számontartják az angyalok között, és ugyanez a dolog az oka annak, hogy haragosai, ellenségeinek száma sincsen, oly sokan pályáznak hosszú élettel megáldott lelkére. Isobelt állandó kettősség veszi körül, rejtélyessé téve személyiségét. Segítőkész, hisz az emberekben, ám sokszor előtör belőle az angyali gőg, mely sokszor veszélybe sodorja, amikor felülbírál, egy személyben játszik bírót, s hóhért. Mondani sem kell, a lány angyali szépséggel van megáldva, amin jól kiütközik az ír anya vörös hajkoronája. Félelmetes másfélkezes kardját lazán forgatja, ki sem lehetne nézni belőle ekkora erőt. A sötétséget nem szívleli, a gonoszság ellen fel van esküdve, és talán pont ez önhatalmúság, amit sokan nem kedvelnek benne, hogy mágiájával gyakorta bepillant mások elméjébe, illuzióival, jósálmaival pedig megtéveszt, és a saját értékrendje szerint ad sugallatot. Kaen el Jericho multija
|

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:37 pm | |
| *Út közben inkább meg sem szólal, csak hallgat, meg gondolkodik azon, hogy mit csinál, ha mégis történik valami, ami rá és diáktársaira nézve veszélyes lehet. A sötét nagyúrnőre tett megjegyzésre pedig más okokból nem mondd semmit. Amikor odaérnek a járathoz, Wanda egy kicsit megijed, de lemegy rajta, és mikor meglátja a sok növénnyel teli kertet, akkor elmosolyodik. Kézbe veszi az ásót, amit Terry hoz nekik, majd elkezd vele dolgozni. Próbálja a lányokat kiválasztani, mert nem igazán akar megküzdeni a hím nemű egyedekkel.* - És ezek mennyi idő alatt nőnek fel? *kérdezi, miközben rakja rá a földet az egyik ilyen kis valamire.* |

Hozzászólások száma: 277 Kaszt:  Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:29 pm | |
| *Terry -ha már egyszer van neve akkor nevezzük nevén...*Vöröslő szemeivel figyeli a diákokat.* -Na....na...na? *Kérdezi őket, miközben formás kis valagát jobbra balra billegteti. Pedig egyébként hímnemű egyedről van szó... Szórakozott egyénről van szó az már fix. Mindenesetre Wanda kérdésére csak felkacag.* -Háháhá... Nálam mindent megtalálhatsz. Egyébként már elég régóta foglalkozok velük még az egyik pofától vettem Nellondban. De vannak náluk nagyobbak is ők még csak bébik. *Mondja lelkesen a hibrid lény. Látja, hogy összesúgnak a diákok, mire csak a szemét forgatja.De hát végül is elnézi nekik, elvégre amik ebben az iskolába történnek... Isobel szavaira lelkesen bólogatni kezd, minek hatására pár föld darabka repül a diákokra.* -Remek...remek akkor induljunk is. *Mondja, miközben Sly szavaira magyarázni kezd.* -Mégszép, hogy van hasznuk. Hát igen, ha nem zavar volna meg az a rohadt kísértet tuti nem felejtettem volna őket itt. Igazából sokmindenre fel lehet őket használni és a legszebb, hogy meg sem kell őket ölni, hanem elég őket "lefejni" mondanom sem kell elég büdös a nedvük, de annál hatékonyabb. Nyílt sebek kezelésére is alkalmas, de vannak olyanok akik szerint az öregedésben is gátolják a bőrt, de persze ezt ki hiszi el. Jómagam teát is szoktam belőle csinálni, nyugtató hatása van. Tudjátok sok minden megfordul itt, csodálom is még hogy élek. A Banya még mindig meg van? *Utal az igazgató nőre...* - Annyira nem is figyelem, hogy mi történik ebben az iskolában. *Mondja, majd egy fához vezeti őket, melynek hatalmas gyökerei közt egy lyukon bemászik és úgy szól ki.* -Vigyázzatok kissé meredek. *Mondja, majd elindul a járaton, ha leérnek a diákok, akkor egy kis föld alatti "paradicsomot" csodálhatnak meg. Van ott mindenféle növény, valamint egy kis kuckó is.* -Gyertek gyertek... Oh, rögtön adom az ásókat. *Mondja fontoskodva, miközben fogja a kosár és lerakja, ő maga pedig el szalad az ásókért. Azokat szétossza, majd egy üres föld részre mutat.* -Már meg vannak ásva a gödrök, nektek csak be kell őket rakni, de vigyázzatok a fiúk azok harciasabbak. *Fiúk alatt érti a gorombán morgó dögöket. Mindenesetre ő maga is szépen dolgozni kezd, ha így haladnak akkor hamar meglesznek a kis gyökerekkel...* -A fejük az maradjon a föld felett, utána pedig a Levendulás vízzel öntözzétek meg őket. *Mondja nekik mosolyogva, miközben gondozza a gumókat.* |
|  | | Sly Monroe-Peck

A színem a sandybrown.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:18 pm | |
| *Végülis nem lesz megharapva, de nem tudja visszarántani az ujját, ami a kis lény elkezd szopogatni.* -Hé, kisöreg, ebből aztán nem jön tej. *Mosolyodik el, megpaskolja picit a buksika fejét, majd kiveszi az ujját, amikor megjelenik a lény. Kissé szájhúzva törli meg a fűben az ujját, hiszen azért elég trutyis lett, de megbocsátja a kedves mandragóráknak. Figyel a furi lény magyarázatára, majd kicsit megigazítja a hátán a hátizsákot és lelkesen bólint.* -Megyünk persze, de azért máskor jobban figyelj a picikre, mert ha fáznak, akkor itt éjszaka jéggé dermedtek volna. *Mondja kissé dorgáló hangon. Egyelőre ő még nem gyanakszik, hiszen alapvetően jótét lélek, és nem régóta van a suliban, hogy minden mögött valami veszélyes kalandot véljen felfedezni. Azért a lányokon látja, hogy nem teljesen bizakodóak, de hát biztos kissé gyanakvó fajták, akad ilyen.* -És egyébként mire jók, van hasznuk, vagy csak úgy vannak? *Kérdezi miközben elindulnak. Hiszen a mandragóráknak is van érdemi hasznuk, akkor ezeknek is lehet. Bár ki tudja, előfordulhat, hogy a levükben kiválóan lehet embert eltenni hosszabb időre...* |
|  | | Isobel O'Shennon

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:12 pm | |
| *Bólogat Sly szavaira* Nekem is a mandragórákra emlékeztet a kinézetük, főleg a hangjuk. *Teszi hozzá fájdalmas pillantással.* Azért csak óvatosan. *Ám hiába inti a fiút, az mégsem elég gyors. Iso már csuklóból lendítené a másfélkezes varázskardot, de lenne a dolognak egy olyan szépséghibája, hogy simán leszelné vele a fiú csuklóját is, azt pedig nem kéne. Nem jut tovább a gondolatmenetben, mert Wanda hátraesik, és valami furcsa kutya-sárkány jellegű izé jelenik meg, teljesen emberi hangon, mint egy barátságos öreganyó, aki csak rőzsét gyűjt. Mindenesetre az angyal még nem érez ártó szándékot, apja pedig egyébként is azt mondta, hogy figyeljen a jövő áramlására, de azt ne a jelen rovására tegye. Így hát kelletlenül bólint egyet, és felsegíti Wandát, akinek odasúgja.* Nem tudom. Furcsa az egész helyzet, de ha átváltozik, akkor kinyírjuk, és elégetjük. *Bólogat bátorítóan Wandának, aztán negédes mosolyt varázsol az arcára, és biccent Terrynek.* Hát persze, hogyan tudnánk visszautasítani a kedves invitálást? Mutasd az utat. _________________ Isobel egyike az angyali létsík trónjai várományosainak. Apja igazi arkangyal, míg anyja földi lény. Bár a lány félig más létsíkbeli teremtmény, mégis számontartják az angyalok között, és ugyanez a dolog az oka annak, hogy haragosai, ellenségeinek száma sincsen, oly sokan pályáznak hosszú élettel megáldott lelkére. Isobelt állandó kettősség veszi körül, rejtélyessé téve személyiségét. Segítőkész, hisz az emberekben, ám sokszor előtör belőle az angyali gőg, mely sokszor veszélybe sodorja, amikor felülbírál, egy személyben játszik bírót, s hóhért. Mondani sem kell, a lány angyali szépséggel van megáldva, amin jól kiütközik az ír anya vörös hajkoronája. Félelmetes másfélkezes kardját lazán forgatja, ki sem lehetne nézni belőle ekkora erőt. A sötétséget nem szívleli, a gonoszság ellen fel van esküdve, és talán pont ez önhatalmúság, amit sokan nem kedvelnek benne, hogy mágiájával gyakorta bepillant mások elméjébe, illuzióival, jósálmaival pedig megtéveszt, és a saját értékrendje szerint ad sugallatot. Kaen el Jericho multija
|

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 5:00 pm | |
| *A lány egyre csak hátrál és hátrál, és figyeli az eseményeket, amikor meglátja a kosárból kiugráló kis dögöket elfintorodik, majd amikor nekimegy valaminek nem enyhén megijed, és arrébb ugrik. Aztán mikor látja, hogy a helyzet egyáltalán nem veszélyes, közelebb lépdel, de kezét a pálcájára teszi, hogyha esetleg még is történne valami.* - Én Wanda vagyok. *mutatkozik be, elvégre ő a két diáktársának sem tette még ezt meg, és most, hogy a 'szörny' is bemutatkozott, neki is illik* - Nem tudom, én nem igazán bízom ebben az egészben, de lehet tényleg ártalmatlan *súgja oda két diáktársának, és várja, hogy eldöntsék, hogy lemennek-e a földalatti barlangba, vagy sem.* - Egyébként honnan szerezte őket? *kérdezi meg Terrytől a kosárkára mutatva.* |

Christopher Strife-ot!
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 4:49 pm | |
| *A gumócskák szabályosan sírdogálni kezdenek, némelyik egész vékonyka hangon, de vannak olyanok is akik szabályosan morognak. Ő hozzájuk is hozzá lehet nyúlni, maximum bekapják a diákok ujjait és szopogatni kezdik. Mindenesetre Isobel nem érezhet semmi démoni "szagot", ugyanis nincs a közelben, semmilyen ártó lélek. A kis gumócskák, pedig csak sírdogálnak, és az a helyzet, hogy egyre hangosabban. Mindenesetre ők sem ártalmasak inkább irritáló lehet a hangjuk. Sly be is nyúl a kosárba, mire az egyik síró kis gumó bekapja az ujját és szopogatni kezdi. A srác érezheti, ahogy csupa kulimász lesz a keze... Mindenesetre Wanda hátrálni kezd, és sikeresen beleütközik egy alakba. Kissé, tépett kinézete van a lényecskének, mindenesetre nem is törődik Wandával, hanem igyekszik a kosár felé.* -Jesszusom. Tudtam, hogy valahol itt hagytam őket. Tudtam, bolond fejemet. Utat...utat kérek. *Mondja, miközben méretes fenekével oda "gurul" a kosárhoz és a két diákhoz.* - Megfognak fázni! *Mondja nagy zavartan, miközben felkapja a kosarat. Természetesen Sly ujját elengedi a kis dög.* - Ifjú szavaira válaszolva nem mandragórákról van szó, de hasonlóak hozzájuk. Ők amolyan kedves mandragóráknak mondhatók, Hipsisek-nek hívják őket. Engem meg Terrynek *Mondja egész barátságosan. Látszik rajta, hogy nem gonosz teremtés, vörös szemecskéivel végigméri a diákokat, majd biccent egyet.* - Még jó, hogy megtaláltátok őket, ha az úrfi nem kezd el kiabálni nem biztos, hogy ide találok. Ha gondoljátok velem jöhettek föld alatti kis menedékembe, szívesen beavatok mindenkit, hogy hogyan kell foglalkozni az ilyen növényekkel. *Mondja, miközben babusgatni kezdi a kosárkában lévő dögöket... Hát öhm igen egy kisebb fajta földalatti dologra invitálja a diákokat...* |
|  | | Sly Monroe-Peck

A színem a sandybrown.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 4:40 pm | |
| -Ja, hogy a név! Sly vagyok, ő meg Lys. És kösz! *Szólal meg a gekkó is a dicsérő szavak hallatán. A helyről végülis nem derül ki, hogy micsoda, hova is keveredett pontosan, de ez előfordul, főleg mert más vonja el a figyelmüket a fura kosár.* -Biztos most csempészte ide, valami gonosz manócska. *Mosolyodik el, egyelőre poénnak veszi a dolgot, persze mindaddig, amíg nem tör ki onnan valami ocsmányság. A szárnyas lány vállalja, hogy életét kockáztatva lekapja a leplet a lényekről. Mostmár ő is odalépdel, mivel a másikat nem kapta be egy három méter átmérőjű száj. Jó somolyog a dögéken.* -Jó ocsmányok, de egész arik. Mint valami kis pufi...hogy is hívjákok. Tudjátok van az a növény, ami sikít, és abba bele lehet halni, mandragóra azt hiszem. Remélem ezek nem olyanok... *Azért készenlétbe helyezi a kezét, meg a pálcáját, hátha el kéne hallgattatni a lényeket.* -Hahó...valaki itt hagyta a kis ördögfiúkáit! *Kiált körbe, hátha valaki csak itt felejtette a kosárkáját, majd megpróbál óvatosan közelebb nyúlni, hátha van valami a gumók alatt. Persze készülve arra, hogy reflexből visszarántsa a kezét, ha netán harapnak.* |
|  | | Isobel O'Shennon

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 4:32 pm | |
| *Wanda úgy tűnik nem alakváltó sírlidérc, mert minden jel emberi magatartásra utal, azért a fél-lény leveszi ujjait a kardmarkolatról, és megnyugodva sóhajt fel.* Sosem lehet tudni. Isobel vagyok. *Ez utóbbit pont akkor mondja, amikor Sly is a látótérbe kerül, így vélhetően a fiú is hallotta a bemutatkozást.* Inkább még délutáni. *Bólint finoman, és félmosolyra görbül az ajka a gekkót látva.* Aranyos a kis dög. *A csajszira nem mond semmit, kár lenne vitatkozni, mindenki úgy használja a saját szlengjét, ahogy jólesik. Az illető szemrevaló, bár James-nek a nyomába sem ér, főleg, hogy még szárnya sincsen. Na majd ő összeboronálja ezt a kis szurkoshajú lánykát a csábító sráccal. Ez csak elhatározás, még tett nem követi, mert a gumicukrot eszegető lány egy kosárkára hívja fel a figyelmüket, az angyal pedig hősies lélekkel megáldva reppen oda, hogy felfedje a tartalmát. Leemeli róla a takarót, és furcsálkodva szemléli a növényemberkéket.* Hát ezek meg mik? Olyanok, mintha a bonsai-ok és a mocsári törpék hibridjei lennének. Remélem nem valami démoni ármány előfutárai. *Körbeszimatol, hogy észlel e démonikus jelenlétet.* (merthogy démonvadász a lelkem) _________________ Isobel egyike az angyali létsík trónjai várományosainak. Apja igazi arkangyal, míg anyja földi lény. Bár a lány félig más létsíkbeli teremtmény, mégis számontartják az angyalok között, és ugyanez a dolog az oka annak, hogy haragosai, ellenségeinek száma sincsen, oly sokan pályáznak hosszú élettel megáldott lelkére. Isobelt állandó kettősség veszi körül, rejtélyessé téve személyiségét. Segítőkész, hisz az emberekben, ám sokszor előtör belőle az angyali gőg, mely sokszor veszélybe sodorja, amikor felülbírál, egy személyben játszik bírót, s hóhért. Mondani sem kell, a lány angyali szépséggel van megáldva, amin jól kiütközik az ír anya vörös hajkoronája. Félelmetes másfélkezes kardját lazán forgatja, ki sem lehetne nézni belőle ekkora erőt. A sötétséget nem szívleli, a gonoszság ellen fel van esküdve, és talán pont ez önhatalmúság, amit sokan nem kedvelnek benne, hogy mágiájával gyakorta bepillant mások elméjébe, illuzióival, jósálmaival pedig megtéveszt, és a saját értékrendje szerint ad sugallatot. Kaen el Jericho multija
|

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 4:24 pm | |
| *A lány nem enyhén lepődik meg, amikor meglátja a szárnyát behúzó teremtményt. Először kicsit megrázza a fejét, hogy biztos jól látta-e, de a lány még mindig ott áll előtte. Végignéz a ruházatán is, mert elég érdekes dolog egy ilyen szép ruhához bakancsot felvenni. Nem tesz szóvá semmit, inkább csak elkezd válaszolgatni a kérdésére.* - Hát gondoltam nem gubbasztok a szobámban, és kimozdultam kicsit, errefelé meg még nem jártam, pedig régóta vagyok már az iskolában, gondoltam körbenézek egy kicsit. *mosolyog, miközben beszél, bár egy kicsit ijedten, mert még életében nem látott ilyen angyali teremtményt. Nem sokkal később egy fiú is megjelenik, köszön neki, majd a következő kérdésre csak megrántja a vállát, elvégre ő sem tudja biztosan, hogy hol is van.*~Valami elvarázsolt erdő, nem?~*gondolja magában aztán a látóterébe esik a kosár, ami fogalma sincs hogy került oda.* - Az az előbb még nem volt ott, én emlékszem rosszul? *kérdezi a kosárra mutatva, majd felkel a földről, és elkezd hátrafelé lépkedni, minél messzebb a kosártól.* |

Christopher Strife-ot!
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 4:13 pm | |
| *Úgy látszik ma a napocska is elbújt a felhők mögé, nem igazán van az a gatyarohasztó meleg. Diákok találkoznak össze, ezzel nincs is semmi gond, hiszen egy iskolában vagyunk. Elvégre elég furcsa lenne, ha soha senki nem találkozna senkivel sem. De persze ez most nem is lényeges... Az iskolában számos erdő található, ám talán mégis ez rejti a legtöbb mágiát magában. Egy kút, mely képes megbolondítani embereket... Fák melyek néha úgy mozognak, mintha élnének, hangok melyek nem tudok, hogy kiktől erednek. Sok mindent rejt ez az erdő és idővel talán sok arcát meg fogja még mutatni. Mindenesetre, ha a diákok elég szemfülesek, akkor egy kosárkát vehetnek észre az egyik bokornál, sőt még morgó nyávogó hangot is hallhatnak. Hogy mik vannak benne? Ezt csak akkor tudják megnézni, ha leveszik, a kosárról a kis kendőt mely rá van terítve. Eddig is itt volt már a kosárka vagy csak most került ide? Ez rejtély marad, mindenesetre a kendő alatt apró kis lényekkel ismerkedhetnek meg a diákok. Nem tűnnek ártalmasnak, ám hangjuk annál inkább zavaró lehet, olyan mintha élő növények - bár a gumó jobb kifejezés rájuk- lennének, de ez persze a varázsvilágban nem jelenthet újdonságot... * |
|  | | Sly Monroe-Peck

A színem a sandybrown.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 4:10 pm | |
| *Könnyed léptekkel közlekedik a fák között a fiatal srác. A hátán egy kissé kopottas hátizsák, mivel úgy döntött, hogy ma egy kis túrára indul. Már későre jár, és az iskola felé vette volna az irányt, de végülis a hangok felé megy inkább. A távolban még éppen meglátja a szárnyát behúzó lányt.* ~Valamiféle angyal lenne? Lehetséges.~ *Bújik ki az apró gekkó a fiú hosszú ujjú ingének mellényzsebéből, és onnan figyel tovább. A srác hosszú haja egyébként lófarokban van összefogva hátul, hosszú farmert visel, edző cipővel. Karján egy teniszezők által viselt karpánt, hogy az esetleges kimelegedés esetén ezzel törölje le az izzadtságot. Amikor közelebb ér picit meghajol a lányok felé, majd tekintete megakad egy pillanatra a gumicukron.* -Heloka csajszik! Kis esti sétaféle? Amúgy mi ez a hely? *Látszik rajta, hogy új még itt, nem igazán ismeri még ki magát a birtokon.* |
|  | | Isobel O'Shennon

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 4:00 pm | |
| *Egy angyali teremtmény suhan a fák között, hogy aztán a kút tisztásán érjen földet. Behúzza a szárnyait, és rögtön körbenéz a vörös szemébelógó tincseken át. A komor erdő megannyi titkot rejt, ki tudja, hogy mikor les rá préda gyanánt valami sötét fenevad, bestiális mosolyával a közeli barlangok homályából. Egy vérvörös egyberuhát öltött most magára, mert minden alkalomhoz elegáns, mágiája segítségével pedig nem teszi ki magát az időjárásnak. Az eleganciát elrontja a térdig érő bakancs, valamiért a féllény most ilyen szeszélyből kapta ezt magára. A félelmetes, másfélkezes varázskard arany csóvát húz mellette, ahogy a földre érkezik a levegőből. Az erdő tele van szentségtelen birtokokkal, ahol démonátkozta területek is lehetnek. Az árnyak között egy fiatal, vele egykorú lányt fedez fel, akihez közelebb is sétál, egyenlőre még óvatosan, ki tudja, hogy a rémálmok milyen alakot öltenek, talán az idegen is valami alakváltó lidérc, aki lelkekre éhes.* Mi járatban errefelé, ily távol az iskolától? *Vonja kérdőre Wandát, nem szigorú, inkább kiváncsi hangnemben.* _________________ Isobel egyike az angyali létsík trónjai várományosainak. Apja igazi arkangyal, míg anyja földi lény. Bár a lány félig más létsíkbeli teremtmény, mégis számontartják az angyalok között, és ugyanez a dolog az oka annak, hogy haragosai, ellenségeinek száma sincsen, oly sokan pályáznak hosszú élettel megáldott lelkére. Isobelt állandó kettősség veszi körül, rejtélyessé téve személyiségét. Segítőkész, hisz az emberekben, ám sokszor előtör belőle az angyali gőg, mely sokszor veszélybe sodorja, amikor felülbírál, egy személyben játszik bírót, s hóhért. Mondani sem kell, a lány angyali szépséggel van megáldva, amin jól kiütközik az ír anya vörös hajkoronája. Félelmetes másfélkezes kardját lazán forgatja, ki sem lehetne nézni belőle ekkora erőt. A sötétséget nem szívleli, a gonoszság ellen fel van esküdve, és talán pont ez önhatalmúság, amit sokan nem kedvelnek benne, hogy mágiájával gyakorta bepillant mások elméjébe, illuzióival, jósálmaival pedig megtéveszt, és a saját értékrendje szerint ad sugallatot. Kaen el Jericho multija
|

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Szomb. Júl. 02, 2011 3:55 pm | |
| *A lány énekelgetve és szökkengetve érkezik meg egy olyan helyszínre, ahol itt tartózkodása alatt még sosem járt. Talán minden más helyre ellátogatott már, de ez az egy eddig rejtve maradt számára, úgyhogy most úgy döntött kicsit felfedezi. Kissé meglepődik, amikor rájön, hogy egy picit félelmetes az erdő, de nem túlzottan törődik vele, csak belül remeg, de egyre beljebb megy. Hall egy-két furcsa hangot, többnyire dalolászásokat, amik valószínűleg a fákból jönnek. A lány meglát egy fenyőt, amelyet teljesen köd borít, odamegy, leül a földre, és óvatosan a törzsének veti a hátát, aztán elővesz a zsebéből egy csomag gumicukrot, és elkezdi enni.* |
|  | | | | Varázslatos Titkok Erdeje | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|