Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Varázslatos Titkok Erdeje | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17914 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 25, 2010 8:43 am | |
| First topic message reminder :Legenda terjed az erdőről, mely a kúriától nem messze terül el. Már az iskola ablakából is jól láthatod, ha kitekintesz, a derengő félhomályt, mely mintha mindig megülné e furcsa erdőt. A tölgyes része talán, valahol kapcsolódhat is vele, de mégis külön területként kezelendő, afféle provincia. Kevés itt a tölgy, jónéhány fenyő és más fafajta is a szemed elé kerülhet, melyeket gyakran furcsa köd, vagy csak halvány fény vesz körül. A fák mintha csak élnének, néha hallod dalukat, ha itt sétálsz, néha érzed haragjukat, ha letörsz egy gallyat óvatlan lépteiddel. Viszont a kissé tán félelmetes körülmények között nagy csodákra is lelhetsz. Nem ritka, hogy megpillantasz itt egy kis tisztáson, vagy csak a fák között lépdelve egy mesés unikornist, vagy apró tündérkék hada röppen át az orrod előtt egyik fáról a másikra. Különös lények laknak itt, talán a víz miatt, talán a megremegő köd adja, de mintha hangjuk is lenne, néha talán érteni suttogásukat. De lehet, hogy csak az érzékek csalódása játszik veled.
Legenda terjed az erdőről, mely oly’ különös, mint a téli borongós napsugár. Azt tartják, hogy valaha egy tünde boszorkány uralta az erdőséget, régen, mikor még a kúria sem állt, mikor még az erdő is nagyobb volt, akkor amikor a Tölgyes is hozzá tartozott. Az ő népe tehette a fákkal, az állatokkal, hogy szelídebbek lettek, beszélni kezdtek, de távoztukkal sokuk szelídsége vadságba csapott át, nem árt hát óvakodni. Az erdő mélyén, ahova csak kevesek merészkednek be egy kút áll. Mellette csobogó víz, mely a kutat táplálja. A vize teljesen csordultig ér, és ha belenézel...ha bele mersz nézni képeket mutat neked. Képeket melyek jelzik, ami elmúlt, s ami van, és azt is, ami még nem történt meg. De csak keveseknek adatik meg, hogy lássák a tükör rejtelmeit, és kevesek is tudják elviselni a terhet. Volt is egy, ki belebolondult. Cserfes kisleány volt, érdeklődő, kíváncsi, bele nézett a tükörbe, engedély nélkül, mikor még a boszorka itt élt a fák között. A tükör olyat mutatott neki, amit nem bírt feldolgozni, szörnyet halt a látványtól. Lelke azóta is a fák árnyai között bolyong, bosszút esküdött a boszorka ellen, ki közben szintén életét vesztette. Így dúl köztük örök háború a fák sejtelmes ágai alatt, ezt suttogják a fák. Vigyázz, hogy ne kerülj csatájuk útjába. A lány, ki fiatalkori, régmúlt szépségét siratja, s akarja megbosszulni, talán téged is ellenségnek vél, se a boszorka, ki védelemezi a tükröt, nem biztos, hogy szívesen lát féltett erdejében....
//Az erdő kútját csak mesélő használhatja, tehát csak mesélői reakcióval látható benne bármi is. Kivétel a múlt képei, tehát bárki láthatja benne a régen vele történt dolgokat, a családját stb.//
írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 13, 2011 3:19 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Hunyadvári Szevér

Hozzászólások száma: 1318 Kaszt:  Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Kedd. Márc. 15, 2011 4:29 pm | |
| *Kicsit leharcolt, sebzett, szakadtas állapotban fekszik a forrás mellett, illetve az apró, elvileg varázsvízű folyam mellett. Erőteljesen liheg, és, bár az erdő nem mutatja, de az előbb még tombolt. De csak önmagában, ahogy szokta. Sebei nem látszódnak, csak a ruhája van kissé emgszaggatva, mint aki keresztülfutott mindenen, de konkrétan mindenen. Haja csapzott, kócos, szürkés-drappos póló van rajta, drapp rövidnadrág, és cipő sehol. Az akrobata cipő a szobájában hever, nagyon messze. Nyakában a csontmedál, ami halkan üti a megfelelő ütemet, de a szíve nagyjából kétszer olyan hevesen ver, és csak mered, mered az égre, az ujjai között, öklében fű és föld keveredik. Nem éppen a legjobb passzban van, röviden szólva. Lelki szemei előtt pedig szárnyak suhognak.* |
|  | | Cain Zephyron Diák

Hozzászólások száma: 33 Msn: mesilcyr@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Pént. Feb. 18, 2011 7:28 pm | |
| * Örül, hogy a fiú benne van, bár tudja, hogy semmi esélye az ilyen helyzetekben. De nem is foglalkoztatja, legalább lesz egy jó estéje. * - Mikor is... hmm egy hete körülbelül... Van mit pótolni a sok varázslat, és az órák is... - * arcán egy félmosoly jelenik meg.* - Na és te? Mióta vagy itt? - * kérdezi, amikor elérik az erdő fáit.* ~ Hmm... De szép az arca valamit tenni kellene..~ - Nagyon tetszik itt... Szépek a tájak, rendesek a tanárok, és a diákok. Jó a környezet, jobb mint otthon. * nem firtatja tovább a témát, bár szeretne valami értelmeset felhozni témának, hogy ne tartsa unalmasnak a másik. De csak kérdő pillantásokra futja tőle egyenlőre.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Pént. Feb. 18, 2011 7:15 pm | |
| *Átveszi Ambertől a pálcát, és átnyújtja Cainnak. Nem mutatja, hogy észlelné ahogy összeér a kezük, csak zsebredugja a sajátjait.* - Még van két óra a kijárási tilalomig. Mármint a varázslatos titkok erdejében? Nem járok arra gyakran, de igen, megfordultam már ott. *Nem kérdez mást, csak irányt változtat, és békés tempóban elindul a nevezett erdő felé. Mentalista, látnok, elég jól ismeri az embereket, így nem nehéz levágni a kérdésből, hogy a fiú oda akarna menni. Hát jó, menjenek. Unatkozik, és attól nem lesz jobb, ha egyedül visszamegy az iskolába és néz ki a fejéből. Így legalább társasága van.* - Mikor érkeztél? *Pillant oldalra menet közben. Az AMM medál békésen pihen a mellkasán az aranyszál bőrszíjra felfűzve.* |
|  | | Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 7:57 pm | |
| Szia *köszön el a lánytól.Egy darabig még nézi ahogy távolodik, amikor hirtelen zörgést hall a fák között*i az? *fordul meg pálcát rántva, és harcra készentekint körbe, amikor egy róka tűnik föl és kezd el felé futni* -Stupor *kiáltja az állatra célozva, mire az ájultan terül el a lábai elött. kifujja magát, majd egy határozott mozdulattal eltöri az állat nyakát. Végre megtudom csinálni a nekromágia leckémet, gondolja, majd végighuzza pálcáját az állat gerincén, és a fejére koppintva kimondja a varázsigét*-Absens Animalem *ÍA varázslat sikeres volt, az állat négy lábra áll és élettelen szemével várja az utasításokat*-Parancsolom, hogy mássz fára *adja ki az első utasítást, amit az áldozat teljesít*Nagyon jó! *kiált fel diadalittasan,majd kiadja a következő utasítást*-Most pedig hozd ide nekem azt a faágat! *mutat egy távolabbi ágra, és az állat hozza, majd amikor elmúlik a varázslat hatása, az állat holtan esik össze*Ezzel is megvolnánk*Mondja, majd sarkon fordu és vissza megy az iskolába* |
|  | | Madeleine Mayeul Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 50 Kaszt: 
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 7:17 pm | |
| Én meg azokat nem ismerem.*Válaszolja egyszerűen, majd kinyújtja kezét az állatka felé, aki fel is kapaszkodik rá.*Én egy picit régebb óta vagyok itt, de ne kérdezd, hogy pontosan mióta, mert fogalmam sincs.*Feleli derűsen a hidegre való megjegyzésre pedig bólint.*Tényleg eléggé lehűlt a levegő. Igazság szerint még kedvem lenne beszélgetni, de megígértem egy barátnőmnek, hogy találkozok vele hamarosan és még elő kell kerítenem, ami ezen a helyen nem egyszerű. De máskor nagyon szívesen.*Mondja, majd búcsút int a fiúnak és eltűnik a sötétben.* |

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 7:11 pm | |
| Egy élmény volt *köszön el a sráctól, majd a lány felé fordul* A francia együtteseket annyira nem ismerem, én inkább a magyar egyxütteseket kedvelem *mondja, majd gyors választ ad a másik kérdésre is* Szerintem kb 10 napja érkeztem, bár nem tudom, az utóbbi anpok valahgy összefolytak! * mondja a lánynak, és kellemetlenül érzi magát a kijelentés miatt, ezért gyorsan témát bált* Amúgy kezd sötétedni, és egy kicsit hüvös is van, úgyhogy szerintem elkéne indulni befele, még mielött teljesen ránk sötétedik *mondja a lánynak, azzal indulásra készen felkel a fatönkről, és várja a lány válaszát* Mit gondolsz? lenne kedved még elviselni a társaságomat? * mondja a lánynak, mosollyal az arcán* |
|  | | Aleksandar K. K. Deyan Diák

Hozzászólások száma: 27 Msn: goldenKOKOO@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 5:13 pm | |
| Anna
*Dörgő szavakat hal meg a fiú, ahelyett hogy kölcsönösen is bemutatkoznának neki. Ez meglepi őt, és kissé meg is zavarodik ahogy ezen szavakat hallja, de előbbi megállapítására gondolván, mint hogy úgy kezeli mint bármelyik másik lányt, képzeletben megrázza a fejét hogy magához térjen, aztán úgy szólal meg.* -De abból le szűrvén hogy ezt mondod ha jól sejtem nem vagy az. *Eléggé mondhatni, darkos neki az az elmélet hogy egy iskolában ne merjen bemutatkozni senkinek, mert lehet hogy az egy démon. Bár azt már megállapította hogy másképp mennek a helyszínen a dolgok mint bármelyik másik iskolában. Kapott egy kérdést, amire ugyan szándékozik felelni, de elképzelhető hogy jön az hogy bolond, megint feleslegesen kotyogott ki információkat.* -Eramir. Na és te? *Erre kíváncsi volt, első soron az jutott eszébe hogy bizonyára Naxeldir, bár nem olyan biztos.*
//Fagy// |
|  | | Anna Ivanov

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2035 Msn: evan-darian@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 5:00 pm | |
| [Alexander]
*Anna kifejezetten jókedvében van ma. Nem mindig lehet abban találni és akkor nagyon félelmetes jelenség, ugyanakkor a nyugodt Anna is hordoz meglepetéseket, ugyanis baljóslatú titokzatossága akár rossz érzéseket kelthetnek abban, aki beszél vele, vagy hozzá.* Botor fiú. Máris sebezhetővé tetted magad, azzal, hogy elárultad a neved. Mi van, ha én egy lány alakját felvett démon vagyok? vagy még rosszabb... *Fűzi a szót tovább Anna, miután bemutatkozott neki az eramiros iskolatársa. Továbbra sem beszél hangosan, sőt, kifejezetten lágy csendességgel ejti a szavakat, mégis dörgő igazságként csenghetnek ezek a hangok Alexander fülében. Ez talán az erdő varázsa? Egyébként Anna igenis sok embert tart eltaposnivaló senkinek, de nem faji alapon tesz különbséget két személy között. A tündék közt is tapasztalt meghökkentő fejetlenségeket, csak úgy, mint az emberek világában, bár tény, hogy utóbbiak közt jóval több az ostoba, életképtelen ember. Anna történetesen megveti, sőt gyűlöli az olyan embereket, akiknek mind érzelmi, mind tudati intelligenciája nem elég magas. A lányban mély intellektusa nem tűri a társaságában az olyan felszínes és gyerekes, már-már infantilis egyéneket, akik üres szavaikkal megbotránkoztatóan nem méltók arra, hogy éljenek.* Melyik szak diákja vagy, ha szabad megkérdeznem? *Érdeklődik a lány, miközben szemeit Alexander tekintetébe fúrja. Kegyetlen, égeti pillantások ezek. Anna nem az a típus, akivel szívesen találkoznék egy sötét sikátorban.* _________________ Evan Darian multija Előtörténet
|

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 4:47 pm | |
| Anna
*A hirtelen semmiből, egy lány bukkant fel, aki meg is szólította őt. Tekintetét ráemelte Aleksandar, és kissé meg is lepődött a látványon. Érdekes, úgymond aurája volt, mintha véla lett volna, csak úgy sugárzott belőle valami, amit nem tapasztalt még a fiú, főleg hogy ez nem az a fajta véla dolog volt. Pillanatok alatt sütött le neki, és kiabálta valami a fejében hogy Elf.* -Úgy van, kellemes az éjszaka, ki kel használni az alkalmakat. *Kissé zavarodottan mondta, nem állt még szemben más faj képviselőjével, és azt hallotta hogy az elfek nem kedvelik más fajokat, azt pedig nem tudta meghatározni hogy csak részben, vagy teljes egészében elf e az aki vele szemben áll. Inkább, úgy döntött eltereli erről a figyelmét, úgy néz rá mint egy emberre, az úgy is egyszerű lenne. Így, kissé nehézkesen még a zavartól, de elvigyorodik, és megejt egy bemutatkozást.* -Aleksandar Konstantin Deyan vagyok. *Egyszerű becenév helyet, rögtön kiejti a teljes nevét, vagyis majdnem a teljeset. Tarkójára fonta karjait mi közben igen csak kíváncsian várta azt hogy mit is fog ez a lány felelni neki.* |
|  | | Anna Ivanov

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2035 Msn: evan-darian@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 4:35 pm | |
| [Alexander]
*Estére jár már az idő, amikor egy éjfekete köpenybe burkolozó gyönyörű féltündelány hagyja el a kúriát és tűnik fel az udvar ösvényén. Anna Ivanov, a Belsirion rettegett boszorkánya az, aki esti sétára indult, hogy feltöltekezzen az este varázsával, a hold fényével, a lágy szellő simogatásával. Az egész lány igen ellentmondásos jellem. Ő egyszerre szolgálja a fényt és a sötétséget, egyszerre testesíti meg mindazt a sok értéket, amiért érdemes harcolni, ugyanakkor kíméletlenül átgázol mindenki, aki útjába kerül. Már saját személye is éles ellentmondást hordoz magában, hisz miközben a fák népének gyermeke, ugyanakkor a nemes emberek sarja is. Nem tartozik sehová, mégis mindkét faj sajátosságait magán hordja. Erőteljes és titokzatos lénye mellett olyan erők birtokában van, amit sokan megirigyelhetnének tőle. Ismeri és űzi a druida tanokat, ugyanakkor vérbeli harcos, vadász, a sötét erőkkel is jó viszonyt ápol. Nem érdemes vele ujjat húzni, mert sosem tudhatod, hogy milyen lépést fog legközelebb tenni. Ahogy az udvaron vág át, hirtelen ötlettől vezérelve veti be magát a Varázslatos titkok eredjébe. Jól tudja, hogy az erdő a természetmágia fellegvára és bár nem kapcsolódik szorosan a Tölgyeshez, mégis méltán nevezhetjük ezt a területet titokzatos erdőnek, hisz bármelyik fűszál alól hatalmas mágia csaphat vissza ránk. Az erdő elég nagy, hogy többen ellegyenek itt, így a féltünde lány elkerüli a Madeleine-Denny-Evandrus triót, helyette a sors úgy hozta, hogy Alexanderre bukkanjon az erdei ösvényen.* Lám, lám, lám... úgy tűnik nem én vagyok az egyetlen, aki megmerítkezik az erdő csodájában. *Szólal meg hirtelen csendesen, ugyanakkor határozottan. Sem hangjából, sem arckifejezéséből nem olvasható ki semminemű érzelem.* _________________ Evan Darian multija Előtörténet
|
|  | | Denny Sefton Diák

Hozzászólások száma: 40 Kaszt: 
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 4:31 pm | |
| -Neeem, egyáltalán nem. Csak most ehhez volt kedvem. Amúgy nem szoktam rockzenét hallgatni, inkább rap, és szintipop... De mást nagyon nem. *Közben feltápászkodik.* -Ne haragudjatok skacok, de nekem mennem kell. *Elindul, de visszafordul.* -Tényleg aranyos a csincsillád. *Elindul, és köszön.* -Sziasztok... Egy öröm volt. *Aztán már el is tűnt az erdő belseje felé..* |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 4:29 pm | |
| Köszi.*Válaszolja a csincsillás dologra, aztán a zenére is dob egy gyors választ.*Szoktam, de csak ha otthon vagyok. És általában francia együtteseket.*Válaszolja könnyedén, és talán fura lehet, hogy nem az amerikai popszenzációkat dübörögteti éjjel-nappal. Egyébként kezd sötétedni, ami nagyon is zavarja, mert a napfény igen jó hatással volt rá.*És, mióta vagytok itt?*Dob fel egy röpke kérdés, nem igazán van most elemében, ahogy user sem, de talán lesz jobb is...* |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 4:20 pm | |
| Anna
*Hosszas nyújtózás után volt csak hajlandó kikelni ágyából, rendesen felöltözni, és elhagyni a kastélyt. Az utóbbi napokban eléggé begyöpösödött, a szobájában, na meg a tantermekben töltötte idejét, de egy biztos, friss levegőnek a közelében sem járt. Ezért elhatározta, ki fog mozdulni, és ha a kúria egy részét körbe járta már, akkor bizony nem fogja kihagyni hogy a környékét is felfedezze. A kastélyból kiérvén, egy ösvényen, aztán, réteken, és egybeken áthaladván, a kastély közelében elterülő varázslatos titkok erdelyébe lépett be. Óvatosan nézett körbe, ahogy elhagyta az első fákat, egyre beljebb és beljebb.* |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 4:15 pm | |
| *Örül, hogy nem hajtoták el. *-Hát ő izé *gondolkozik a válaszon, mert maga se tudja, hogy miért pont az erdőbe jött* untam már a bentlétet, és gondoltam, kijövök egy kicsit levegőzni, aztán itt kötöttem ki.Szellemekkel még nem találkoztam, pedig kimondottan szeretnék. A prefektusokkal semvolt túl sikeres találkozás. Egyiküket felbortottam a lépcsőn, a másikukkal meg a madárháznál futottam össze.*válaszol a srácnak, majd a lány felé fordul* Én is szeretem a napfényt, bár annyira az eső sem zavar, szőval nekem tök mindegy, csak hó ne essen mert gyűlölöm. Én se szeretek a szobámban ülni, meg az egyedüllétt se szeretm.Aranyos a csincsillád*Mondja a lánynak, majd ismét a sráchoz fordul*Am te ilyen lázadó rokker stilust képviselsz, már a bőrdzseki meg a bakancs miatt?*majd ismét a lányhoz fordul* és te mien zenét hallgatsz?Vagy szoktál zenét hallgatni egyáltalán?*kérdezi és várja a válaszokat* |
|  | | Denny Sefton Diák

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 3:57 pm | |
| *A hangra megfordul, és bólint egyet. Aztán visszafordul a lányhoz. Akaratlanul is, de végigfut rajta a szeme...* -Én Denny Sefton vagyok. *Szemforgat. Nem szereti a nevét.. Aztán válaszol is a másik srácnak.* -Jah, persze, gyere csak nyugodtan. *Vonja meg a vállát. Neki oly mindegy, mert nem zavarja. Közben leül a legközelebb eső fához, és ásít egyet. Szokása, hogy későn fekszik, és persze későn is kel. A haját megigazítja, mert egy pár tincs a szemébe lógott.. aztán a kijelentésre egy kicsit elvigyorodik.* -Én nem futottam össze eddig egy prefivel sem, csak egy szellemmel, aki még maga sem tudja, hogy mi a neve. Egy tündével, és egy féltündével, na meg a szakvezetőmmel. *Vagy kicsodával..* -Amúgy én meg egyszerűen untam már bent. Így jöttem eltévedni... Már amennyire az én tájékozódási képességeim jók, még képes vagyok jó úton járni. * Kuncog fel halkan.* -És te, miért jöttél erre? *Dobja vissza a labdát. Szokása.* |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 3:49 pm | |
| *Túlzás lenne ezt beszélgetésnek hívni. Megszólította két idegen, ő valószínűleg válaszol, de még szív pár mélyebbet a levegőből és csak lassan ereszti ki azt. A kis csincsilla - nevezetesen Stark - a két fiú körül szaglászik, néha még fel is kapaszkodik egy kicsit a nadrágjukon, persze csak játék céljából.*Bonjour!*Köszön franciául, vagyis az anyanyelvén. Hiába, no, ez még mindig könnyebben a szájára jön, mint a bolgár, amit egyébként egész tisztességesen beszél.*Madeleine vagyok, de szólítsatok nyugodtan Mad-nek.*Evandrus kijelentésére, miszerint eddig csak két prefivel találkozott picit felszalad a szemöldöke. A fiú kitűzőjét keresi, azt a viharmadarasat, mert azért valamennyire látszik rajta, hogy Erás. Ha meg nem...max megkérdezi milyen szakos.*Hát, én egy szobában lakom ezzel az Ashley nevű csajszival, de ritkán látom mostanában. Nem mintha hú, de sokat beszélnénk, de egész jó a franciája, szóval még anyanyelvet is tudok gyakorolni.*Mondja picit elgondolkozva, mégis, ajkaira kúszik egy mosoly.*Amúgy szerintem nem hátrány ha ismersz prefektusokat. sose származik abból gondod. Éééés....muszáj volt kijönnöm. Odabent megőrültem volna, ha még egy napig az esőt, meg a felhőket kell bámulnom. szóval most napfény, napfény és napfény. |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 3:36 pm | |
| *Már lkb egy hete van az iskolában és ez alatt csak két prefektussal sikerült megismerkednie. Elhatározza, hogy ezen változtatni fog és barétokat szerez, úgyhogy elindul az erdőbe, ott még úgy se járt.Amikor odaér, látj hogy egy lány egy fiúval beszélget.Gondolkozik, hogy csatlakozzone, mert a srácnak elég félelmetes külseje van bakancsba és bőrdzsekibe. Na mindegy, egyszer élünk, gondolja és kezében pálcával odalép a beszélgetőkhöz és megszóltja őket* Sziasztok! ne haragudjatok, csatlakozhatok a beszélgetéshez? tudjátok kb egy hete vagyok itt és ez alatt összesen 2 prefivel sikerült megismerkednem, ami nem jó arány!*Reméli, hogy nem volt pofátlan, vagy tolakodó és nem fogják elküldeni* Mi jót csináltok az erdőbe? *kérdezi, elkezdve ezzel a beszélgetést* |
|  | | Denny Sefton Diák

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 3:19 pm | |
| *Egy barna hajú fiú érkezik az erdőbe. Alatta csak úgy ropognak a faágak, amik leestek, vagy letörték. Próbál nem nagy zajt csapni, de hát bakancsban ezt éppenséggel nem lehet megtenni. Amúgy egy fekete bőrkabát, és kék farmer van rajta, már az előbb említett bakancs. A kezei zsebre rakva, és egy rágó a szájába. Egy lányt pillant meg, amint odaér, meg is torpan, aztán ráköszön.* -Szia. *Félhangosan, vagyis a normál hangjánál egy kicsit halkabban. Nem akarja megzavarni, vagy ilyesmi. Amúgy meg nincs annyira jó kedvében. Kezdett begubózni.* -Denny vagyok. Hát te? |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Feb. 07, 2011 3:14 pm | |
| *Már jó ideje a természetet járja, az amúgy városi lányka. A szülei rongybabájaként nem tudott sok időt a szabadban tölteni, de itt próbálja pótolni hiányosságait, így a csincsillájával együtt kimászott a szobájából. Ezüst Petymeg. Egy csomó Eramires van a szobába, köztük az az - állítása szerint kissé dilis, és túlbuzgó - amerikai lány, az a riporter csajszi. De végül is, nem lehet mindenkit szeretni. Na, nem mintha utálná, csak nem az ő közege. Az egyik fa alatt ücsörög, arcába süt a nap fénye, ami igen jót tesz neki a sok felhős nap után. Már kezdett megbolondul a hidegtől, esőtől, hótól, mindentől. De így, ebben az állapotában, nagyon is el van lazulva, mintha meditálna is, próbál elméjére, lelkére még jobban ráhangolódni.* |
|  | | Hunyadvári Szevér

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 31, 2011 8:38 pm | |
| *Látja, hogy a lány húzza a száját, és nem igen érti, de hagyja a dolgokat, legyen így, ha akarja, csak biccent, és a kérdésekre igyekszik válaszolni.* -A robbanás. A váltás. A Nagyúrnő, Deneira. Volt egy robbanás, amikor az Iskola alatt rejtőző Erőforrás testét elpusztították, és felszabadult, az iskola felrobbant, a védőmechanizmus mindenkit hazalökött, de az iskolát újra kellett építeni. A védőmágiákat pedig nem húzták vissza. *ismét vállat von. Nem zavarja. Legalább visszatérhes a Bestiamesterek rejtett zugaiba, már ami megmaradt belőlük. Neki így jó. Régi sebek, kicsit néha fáj, de élvezi. A lány szavait hallgatja, az ellentétes szavakon meg se lepődik, sőt. Tudja, milyen érzeteket vált ki az iskola az emberekből, é szerezti, hogyha valaki látja mindkét pólust. Hallva, hogy a lány ásít, és azt, hogy vissza szeretne menni, csak biccent, majd megfordul, és elindul kifelé.* -Akkor azt hiszem elgjobb lesz, ha visszakísérlek a Kúriába, aztán ott elköszönök tőled. Későre jár, valóban.. de szép hely. *szívja be mélyen a levegőt, majd visszakíséri a lányt, ha kéri, akár a szobájáig is.* |
|  | | Rory L. Milborrow-Quenell

Minősítés:  Hozzászólások száma: 131 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 31, 2011 8:28 pm | |
| - Nem kell gitár. Tökéletes ez így. *Húzza el a száját. Zavarja, hogy ő nem ért a zenéhez, és valaki a közelében játszik. Megalázónak tartja. Elég neki a hülye Dalmágia órákon részt venni.* - Voltak külön főhadiszállások? Miért változott meg ennyire minden? *Kérdezi, hiszen gyakorlatilag semmit nem is tud az iskoláról. Csak azt, amit már ő maga felfedezett, az meg ugye édeskevés. Úgy jött a Nezabarba, hogy... Gyakorlatilag még fel sem ocsúdott, de már itt ácsorgott az Udvaron, és arra várt, hogy valaki lejöjjön érte - akkor is felébredt a kíváncsisága, nem tudott várni, hát elkóborolt, és találkozott is két lánnyal a lovardánál. Rövid hallgatás után válaszol.* - Milyen az iskola? Megerőltető, szabad, sugárzó, szárnyaló, komor, sötét, fényes, dicső... *Sorolja a jobbnál jobb jelzőket, amik asszociációs módon az iskoláról eszébe jutnak.* - Félelmetes, izgalmas, gonosz, segítő, mély, kétes, érdekes, tágas, barátságos. *Folytatja, de ellentétes szavak is a nyelvére akadnak. Nem mintha zavarná, Sev olyan fiúnak tűnik, aki nem akad fent ilyeneken.* - Szürke, művé... *Hatalmasat ásít, kacsóját kecsesen a szája elé teszi.* - ...szi. *Fejezi be a szót.* - Nem indulunk el visszafelé? Azt hiszem... elálmosodtam. *Jelenti ki, majd ismét ásít egyet, és megpróbálja betájolni, hogy vajon merre lehet a Kastély, de igazából lövése sincs.* |
|  | | Hunyadvári Szevér

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 31, 2011 8:17 pm | |
| *Elmosolyodik.* -Úgy látom, az ügyeletes mesemondó is lettem hirtelen.. A lant nélküli bárd, ejj.. Ha tudom, kihozom a gitáromat. *csóválja meg a fejét, majd felsóhajt.* -Nem tudom, mit mesélhetnék. Régen minden más volt, minden kezdetleges, minden békés. A legnagyobb fenyegetés csak néhány gonosz befolyás és manipulálás volt, semmi komolyabb. A tanárok sosem voltak teljesen gyerekbarátok. 5 szak volt.. Főhadiszállások is léteztek, aztán a mágiát feloldották, és az óta minden szak főhadiszállása mindenki számára járható és látogatható lett. Régen.. Nem volt ennyire vészterhes itt az idő. Csak egy új, megnyitott iskola voltunk, akinek a legnagyobb baja az volt, hogyan rejtse el a baleseteket a Máfiaügyi Miniszter elől. Ma már mindenki fél, retteg, ha nem nyíltan, hát titkon, lidércek járnak mindenhol.. Sose volt teljesen békés hely. De békésebb volt. *mereng el a múlton, figyelve a Holdat, úgy mesélget. Hallva, hogy Amerika, finoman biccent.* -Ma is tanultam valamit. *amikor Rory beéri, csak lenéz rá, és mosolyogva figyeli.* -Amelyikre szívesebben válaszolsz. Érdekelne, milyen ez az egész, itt, külső szemlélő szemével. Én túl régóta vagyok itt.. |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 131 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 31, 2011 8:08 pm | |
| - Lucky, lassabban. *Borzolja fel a kutya nyakán a szőrt, és az hálásan le is lassít, kellemesen, döcögősen halad mellettük. Nem, nem reagált a kíváncsiságos dologra. Felismerte, hogy végül is, ő is puszta kíváncsisága miatt van itt, és hát mi lenne most vele, ha Sev nem hozza rá a frászt? Lehet, hogy vissza sem találnának a kastélyba. Igen, úgy tűnik, ma is tanult valamit.* - Ó... értem. Mesélsz még az iskoláról? Hogy mi volt régen? Hogy milyenek voltak a tanárok? Meg a diákok? Meg... meg minden... *Kérleli a fiút. Igen, szeret a múltban vájkálódni, legalábbis szeret olyan emberekről beszélgetni, akiket ő nem ismer, vagy régi, megsárgult fényképeket nézegetni. Ki tudja miért.* - Nem. Amerikai! *Javítja ki "idegenvezetőjét", és büszkén kihúzza magát, ahogyan azt egy igazi amerikai hazafinak illik, amikor szóba kerül a szülőföld. A tisztásnak először megáll a szélén, de hamar követi Sevet, majdnem hogy futólépésben. Felpillant a Holdra. Valahol a második negyed környékén járhat a fényes égitest. A kérdésre összeráncolja a homlokát.* - Mármint hol? Itt az erdőben? Vagy a Nezabarban? |
|  | | Hunyadvári Szevér

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 31, 2011 7:53 pm | |
| *Széttárja a karjait.* -Kíváncsi volt. Látni akarta, hogy mit láthat a kútban, látni akarta, hogy mi van benne, hogy neki vajon sikerülhet-e látni.. A kíváncsiságnak azonban ára volt. Amivel nem számolt persze. *mondja, miközben békésen néz mindenfele. Érzékeli, ahogy a lány közelebb kerül hozzá, de csak mosolyog rajta. Hagyja, hiszen mondta, hogy ne vesszen el. Csak sétál, sétál, a lehető legnagyobb, angyali nyugalommal, mintha semmitől nem kellene itt tartania. Hátranéz a kutyára, majd lelassít.* -Persze, semmiség. Nem sietünk sehova, még van időnk. *mondja, miközben kezeit zsebrevégva sétál tovább a lány mellett. Ő maga nagyon felszabadult néhány éve, de minden szabadságnak, ahogy minden másnak is, ára van. Ezt azonban hajlandó fizetni.* -Elendil Falassion, druida. Régi tanár, nem is tudom, itt van-e még az iskolában, mostanság nem látom.. Régen Legendás Lények Ismeretét tanított, még elsőben, aztán Bestiatant, egy kicsit talán Természetmágiát is, de erre nem esküdnék már meg. Magának való figura. *töpreng el egy cseppet, elmálázva az emlékei között, majd a válaszra elmosolyodik.* -Brit. Ha jól sejtem. *elmosolyodik, és csak sétál tovább. Nem, nem felel arra, hogy ő honnan is jött, egy kisebb tisztásra érkeznek ugyanis.* -Fent van a hold. Egész szép.. Hogy tetszik eddig itt? *érdeklődik, tovább kíváncsiskodva, miközben megáll a kis tisztáson.* |

| Téma: Re: Varázslatos Titkok Erdeje Hétf. Jan. 31, 2011 7:44 pm | |
| - Éééértem... vagyis nem. Miért nézett bele a kislány, ha nem szabadott? Minden az ő hibája, ő tehet az egészről. *Válaszolja. Na, igen, ő soha el nem tudta volna képzelni kisebb korában, hogy bármi olyat tegyen, amit nem szabad. Ahhoz túlságosan erőszakosan és parancsolóan nevették. És mivel akkor nem tudta kiélni efféle hajlamait, hát most, felcseperedvén éli ki magát, de ez ismét más kérdés. Amikor viszont Sev kiejti a száján azt a mondatot, hogy "ne vessz el nagyon", alig láthatóan, de közelebb húzódik a fiúhoz, eléggé sikerül már a találkozásukkor rá hozni a frászt, és akkor még ez is, na mindegy. Hiába halott-táncoltató a lány, igencsak meg tud rémülni, ha felkészületlenül érik a dolgok. Hátrapillant a sánta ebre, és féltve az állatot, füttyent egyet, aki erre kicsit gyorsabban és nehézkesebben kezd lépkedni.* - Mehetünk.. lassabban? Luckynak nem jó a lába. *Szólal meg. Az unikornisos dolog már nem foglalkoztatja tovább, ismét már témát talált, amit ki lehetne tárgyalni.* - Ki az a Fallassion? Furcsa neve van. *Jegyzi meg, majd, az azt illető kérdésre, hogy talán Rómából jött, megrázza a fejét, vörös haja ide-oda csapong.* - Neeeem... New englandi vagyok. *Válaszolja.* - És Te honnan jöttél? *Kérdezi kíváncsian, hiszen a fiú csak annyit mondott, hogy ő Sev, így még kontinensen sem tudta elhelyezni, nem hogy országban. Mondjuk az biztos, hogy nem afrikai, vagy ázsiai, de akkor is.* |
|  | | | | Varázslatos Titkok Erdeje | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|