Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | A Belsirion nagyterme - Társalgó | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 22, 2009 7:20 pm | |
| First topic message reminder :Belsirion Főhadiszállás - Nagyterem
Ha a Belsirion szak főhadiszállására szeretnél eljutni, akkor arra csak egy lehetséges megoldás van, méghozzá a Keleti-szárny. Ezen át bejutsz egy elég tágas, kövekkel körülvett helyre. Ha végignézed a szobát, egy igen barátságos kis zúgnak fogod látni. Hiába van mindenhol fal, hiszen azokat különböző festmények és fegyverek díszítik, ezzel is barátságosabbá téve számodra a helyet. A teleport rész az egyik sarokban található, kissé távolabb a társalgós résztől. Viszont ha elindulsz egyenesen, egy nagy tölgyfasasztalt láthatsz, melyen egy szarvasminta díszeleg, körülötte pedig barna, fekete és vajszínű puffok, kicsit arrébb pedig néhány fotel és egy nagyobb, széles kanapé található, tehát akár egy kisebb társasági beszélgetéshez is tökéletesen megfelelő lehet számodra és a barátaidnak ez a hely. Ha ballra tekintesz, akkor viszont egy pultot láthatsz, azon különféle sütemények és mellette pedig egy kisebb kút, melyből folyamatosan csorog a kristálytiszta víz. A kút szélén poharak vannak, így tudod, hogy nyugodtan ihatsz a vízből, hiszen az tiszta és még hideg is, tehát tökéletesen alkalmas a fogyasztásra.
Leírás by Marcus Mccant Gahariet festménye & A győzelem könyve Nem nehéz észrevenni a Belsirion főhadiszállásnak Társalgójában a díszes keretű, monumentális festményt. A terem bal oldali falán kapott helyet egy kis, fülkeszerű bemélyedésben a nagyvonalú kép. Élénk vörös színe megbontja a sötét sziklafal látványát, így még feltűnőbbé válik. A díszes keret övezte képen érdekes, ugyanakkor borzalmas alakok jelennek meg. A kép különféle borzasztóbbnál borzasztóbb démont és szörnyet ábrázol, kik seregként vonulnak rajta végig. A festmény körül érezhető, hogy vibrál a mágia. Ha valaki megérintené a képet, érezné, hogy felszíne nem egyszerű vászon, hanem különös, se nem folyékony, se nem szilárd anyag. Rajta a lények is nagyon életszerűek, ugyanakkor különösmód elmosódik néha alakjuk, sőt, néha olyan érzése támad a képet szemlélőnek, mintha egy-egy szörnyeteg épp reá tekintene. A festmény tehát nem egyszerű művészi alkotás. Hogy pontosan mire is hivatott a kép, azt talán csak készítője, Gahariet, egy rég elfeledett vadászmester mondhatná meg, de ha a diákok elég bátrak, talán egyszer megláthatják, hogy mit rejt magában a festmény... ha egyáltalán valóban egy festmény ez és nem valami borzalom kezdete.

A festmény előtt egy könyvtartó állványon egy könyv fekszik. Általában csukva látható és kinyitni nem lehet, ám olykor-olykor kitárul és olyankor kilép belőle egy ifjúnak ható alak, Ruacha Dinamis. A titokzatos férfi tán a könyv lakója, tán a festmény őre. Sosem tudhatod.//A kép előtt lehet játszani és meg lehet nézni, de hozzáérni nem lehet, csak Mesélővel használatos. A festményre kattintva megnézheted nagy méretben is a képet!// |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Azariel Achard Diák

Hozzászólások száma: 27 Msn: mancala1994@hotmail.ccom Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 20, 2011 6:17 pm | |
| * Nemis tudja mit válaszoljon neki először. Annyira nem vette komolyan.. csak nos hagyjuk. Tényleg hamar megeshet, hogy felhúzzák, de nem pont ezzel.* - Nem haragszok egyáltalán nem. És nem aggattál rám semmi negatívumot ahogy te mondtad, csak rosszul fogtam fel azthiszem.- mondja és így is gondolja. Lehet félreértette a tünde szavait hisz mégiscsak mást jelenthetnek neki azok a szavak ami neki nem kellemes dolgot. - mondja és mosolyog is hozzá, mivel komolyan gondolja amit mondott. Tényleg hamarabb tesz dolgokat amikkel könnyen meg is bánthatja a másikat, de eddig valószínűleg legalábbis ő azt hiszi,. hogy nem tett semmi olyat amivel ezt előidézte volna.* -Nagyon hálás lennék ha körbevezetnél már ha mondhatom így is. Nem vagyok az a túl hálás típus, de megpróbálni meglehet.És ha meg is történne, hogy kiközösítenek nem nagyon tudnak érdekelni. csak mert nem vagy ember nem kel a másikat lenézni nem?-*mondja és figyeli őt. Neki ez a véleménye. Lehetnek mások mégis van amiben hasonlítanak rájuk. Például nekik is vannak érzéseik. Van önkritikájuk, csak más mint egy emberé. Bajba kerülni pedig Azy kedvenc szórakozása különben szóval nem igazán kel aggódni miatta. Azért meg tudja védeni magát illetve kihúzni a szorult helyzetből ha a szükség úgy kívánja.* *Ezután a tünde rátér arra, hogy mitől kel megvédenie magát...érdekes kérdés. Főleg az amikor azt feltételezi ellenségei vannak. Nos nincs egy sem. Hacsak nem annak veszi azt aki miatt ide kellett jönnie. Mindegy a lényeg az, hogy nem akar többé szenvedni miatta. Hisz arról nem tehet, hogy hasonlít az anyjára vagy igen? Nem nem tehet. Mindenki hasonlít valamelyes szinten a családjára és ebben senki sem különbözik a másiktól.* - Nem szeretnék újra szenvedni....azért amit el sem követtem. És nem én vagyok benne a hibás.-mondja a tündefiúnak, majd csendben maradva figyeli a társalgót.* //Fagy// |
|  | | Villámléptű Athanar

Hozzászólások száma: 29 Kaszt: 
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 20, 2011 6:03 pm | |
| *Szélesen elvigyorodik, mikor a lány magára veszi a dolgot, még ha nem is túl komolyan. Az emberek könnyen kizökkenthetőek a nyugalmukból, erre most kezd rájönni. Erre vigyáznia kell, mert kényesebb szituációban baj is történhet.* - Igen, érzékelem, és ne haragudj. csak a tapasztalatom osztottam meg veled, nem kívántam rád aggatni semmi negatívumot. * bólint a tünde fiú. Valóban így történt, nem kívánta, hogy a lány így reagáljon, csak még meg kell szokni, hogy ő - ahogy azt említette is - hamarabb válaszol, mint, ahogy gondolkozik. Ezzel nincs baj, csak szokatlan. A tündéknél egy válasz akár több napba is beletelhet, ha elég komoly az indok. Tény, hogy nekik van rá idejük.* - Persze, szívesen körbevezetlek majd. Nem tudom mennyire ildomos együtt lennünk, talán még kinéznek téged a többiek, hogy egy ilyennel, mint én közösködsz. Vagy tévednék? *a féltékenység haragot szül, azt pedig bajt okozhat a lánynak. Azt nem szeretne semmiképpen, főleg, hogy nem tud ellene tenni semmit sem.* - Értem. Mitől kell megvédened magad? Talán ellenségeid vannak? vagy csak egyszerűen biztonságban szeretnéd tudni a családod? *kérdezi kíváncsian. hiszen a tündéknél fontos a család, a közösség, feláldozzák magukat a másik iránt. Az embereknél már nem biztos benne, jobb, ha ezt is megtudja.* |
|  | | Azariel Achard Diák

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 20, 2011 5:50 pm | |
| * Nem úgy értette, hogy annyira öreg lenne. Dehogy csak kissé másképp értelmezzük az öreget emberként mint tündeként. Ebbe nem igazán akar belemenni, így nem mond erre ő sem semmit. Ezután fürkésző tekintettel figyeli a tündét.* - Nem vagyok gonosz és nemis álcázom magam. -* válaszol a fiúnak és nem sértődik meg a dolgon. Miért tenné amikor nem gondolja komolyan legalábbis nevet rajta. Érdekes a nevetése, de ő csak mosolyog nem nevet vele együtt. Tényleg füllentett, de nem büszke, csak szégyenli, hogy még ennyire sem képes. És nem mondaná ezt el senkinek, sem, de titkolja, hogy szégyelli, így tűnhet büszkének. Sóhajt, de nem mondja el miért csinálja inkább elnéz tőle az ajtó felé.* - Körbevezetnél egyszer már ha te jobban ismered a helyet? Vagy esetleg felfedezzük együtt?-*kérdezi, de nem néz rá. a haja eltakarja az arcát, így nem lehet látni, milyen arcot vág.* Minek jött ide? Mi a célja vele? Mit szeretne megtanulni? Nem igazán tudja még ő sem. csak ide küldte az apja, mert útban volt. Hát röviden ennyi lenne a történet, de nem mondja el. -Nem igazán tudom mit szeretnék...csak annyit, hogy erősebb lehessek, de nem azért, hogy bántsak valakit. Csak azért, hogy meg tudjam magam védeni........-mondja és nem fejezi be a mondatot. Szándékosan nem fejezi be, Így is sokat mondott szerinte ennyit elég ha tud róla a tünde. Talán még sok is. Visszapillant a mellette najó nem pont mellette, de ugyanott ül. Figyel, de nem szól ezután semmit sem.* |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 20, 2011 5:27 pm | |
| *A tünde fiú elgondolkodik a másik szavain. ~ Nem fiatal? pedig még a bőre is nagyon szép. ~ Igen, biztosan fiatal, úgyhogy nem tesz megjegyzést. Nem kéne pedig öregnek éreznie magát. Kissé hátradől és a lányhoz hasonlóan kényelmesen elhelyezkedik.* - Nem, nem tűnsz félelmetesnek, ez így igaz. De ezt szokták mondani azok is, akik gonoszok és álcázzák magukat. * neveti el magát a tünde, de aztán visszatér a komoly arca. Csilingelő hangja körbeöleli a lányt és kisurran a teremből. Felvonja a szemöldökét, mikor a lány észrevehetően füllent. Nem érti, hogy miért, nincs abba szégyenkezni való. talán túl büszke lenne? Előtte nem kell, ő nem ítélkezik, csak a cselekedetek által. Elfogadja a lány válaszát.* - Hát rendben Azariel. * mondja találóan a lány felé, hogy érti miről van szó.* - Te mit szeretnél tanulni itt, vagy mi a célod? * kérdezi, más vizekre tereli a témát.*
|

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 20, 2011 5:01 pm | |
| *Figyeli a tündét elgondolkodva néhány dolgon ami őt érdekli. Jelenleg fel nem tett kérdésekre gondol. Nem ismeri ezt a fajt és nem is találkozott eddig egyel sem. Sok mindent megkérdezne tőle de nem mondja ki. Nem is ismeri annyira, hogy meg merje tenni. Nem ezeket a kérdéseket inkább magában tartja.* - Értem- * Mosolyodik el a lány is. Kényelmesen elhelyezkedik mivel egy idő után ugyanúgy ülni fárasztó és kényelmetlenné is válik.* - Azért annyira nem vagyok ifjú vagyis fiatal azt hiszem. - *mondja egy kis grimasz kíséretében. Tényleg nem annyira fiatal, de egy tündéhez képest biztos az. Inkább nem foglalkozik a dologgal sokat.* -Rendben akkor maradok az emberi megfogalmazás mellett- mosolyogva mondja ezeket a szavakat mivel viccesnek tartja őket. Például az emberi megfogalmazás részét. A különbözőek szócska miatt a tündefiúra néz. Tényleg nem sokban különbözik tőle ebben biztos. Legalábbis korilag sokban meg valószínű, hogy tapasztalatokban is több dologgal büszkélkedhet. Neki nincs sok tapasztalata az élet terén, csak néhány és a nagyobbik része nem kellemes.* - Örülök ha nem félsz tőlem, mert nem is vagyok félelmetes legalábbis eddig senki sem mondta. Csupán először cselekszem és utána gondolom át amit teszek. Gyakori hiba és emiatt is tévedek el mindig.........-mondja, majd eszébe jut- Most nem eltévedtem tényleg nem- kezd magyarázkodni pedig az előbb buktatta le magát. ~ Na ebből, hogy fogom kimagyarázni magam..mindegy~ gondolja végül és úgy dönt ráhagyja a fiúra a dolgot. Amikor azt mondja megjegyzi figyeli őt. tegyen ahogy jónak látja, de tényleg nem szabad felmérgesíteni Azyt olyankor nagyon goromba tud lenni a másikkal akaratlanul is ami persze kellemetlen lehet mindkét fél részéről a továbbiakban. //Olvaszt// (vagy mit kel írni x"""D) |
|  | | Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17914 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 20, 2011 9:18 am | |
| //Srácok, az oldalon a rendes fórumokban nincs úgymond időn kívüli játék, tehát ha egy játékot nem tudtok lejátszani x időben, akkor annyit szoktunk írni off-ban, hogy fagy, majd olvad. Tehát nem úgy megy a játék, hogy időnként írunk egy hsz-t, arra az Időn kívüli játékok témakörben van lehetőség. Köszi!// _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Dec. 20, 2011 9:12 am | |
| *Újabb meglepetés, újabb kinyilatkoztatás. A tünde kezd zavarttá válni, az emberlányt illetően. Nem érti miért magyarázkodik előtte, hiszen semmilyen viszonyban nem állnak egymással. Talán köszönőben már igen.* - Rendben. Nem is gondoltam ilyesmire. *mosolyodik el, hátha a lánynak erre már nem lesz szava. Figyeli, elemzi Azariel mozdulatait, de egyelőre semmi kirívót nem vesz észre. Természetesen nem feltűnően teszi mindezt, nem szeretné ha galibát okozna a harcos felfogással.* - Bölcs szavak egy fiatal elmétől. *bólint elismerően a tünde.* - Igen, nem mi választjuk... de tehetünk annak érdekében, hogy a sors tudja, hogy hova kell kerülnünk. Legalábbis nálunk, ez így van. Nyugodtan beszélj úgy, mintha egy fajtád bélinek mondanád, ha látszólag nem is, felfogom ajkaid mondanivalóját. Mi sem vagyunk különbek... ebben legalábbis biztosan nem. *veszi el a mondat élét, mert nem áll szándékában senkit sem sértegetni. Az emberek biztos csodabogárnak tartják őket, de ez pontosan így van fordítva is. Ő viszont tanulni jött, megismerni a kultúrát és mindent, ami a rövid élettel jár. Közben a vörös leányzó elmondja, hogy ő is nemrég érkezett. ~Vajon, mennyi időt jelenthet ez? Biztosan csak napokat.~ próbálja kiokoskodni a dolgot.* - Nem haragszom, nincs miért. - *mosolyodik el ő is, a lány kuncogására, amit ő nem tud hova tenni.* - Reménykedtem, hogy nem csak ide vagyunk bezárva... majd alkalomadtán mutatsz pár helyet? * csillan fel a szeme Athalarnak. A burkolt meghívást így szabad előadni az illem szerint. Egyébként pedig nem rossz társaság a másik egyelőre, így szívesen tartózkodik majd a közelében.* - Nem félek tőled. * mondja nyíltan Azariel szemébe. Nem ő nem az a valaki, aki bárkitől is félne, de nem elvakult, nem ostoba. Egyszerűen csak így nevelték, így élt, nem fél senkitől, maximum tart bizonyos dolgoktól.* - Ezt viszont megjegyzem. Remélem nem fog rá sor kerülni... *bólint komolyan. Nem veszi félvárról a figyelmeztetést, még ha a vörös hajú mosolyogva is adja elő. Tudja, hogy ez csak azért van, mert így nem tűnik fenyegetésnek, viszont a tünde már élt annyit, hogy tudja mikor, mit és hogyan kell érteni. //fagy//
A hozzászólást Villámléptű Athanar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Dec. 20, 2011 10:05 am-kor. |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Hétf. Dec. 19, 2011 9:12 pm | |
| * Nem igazán gondolkodik azon, hogy miért is kért bocsánatot. Megtörtént nem fogja visszavonni. Sőt kicsit komikusnak is véli a dolgot, így utólag még el is mosolyodik rajta. - Hát megtettem és nem fogom visszavonni-mondja a tündének, de a másik végére nem ad választ, hisz miért tegye? Az már a tünde magánügye. Elgondolkodva figyeli a tünde fiú mozdulatait, hogy azok mennyire hasonlítanak mégis különböznek az övétől. Mármint az emberekétől nem pont az ő mozgásától. Mikor leül tőle jól messzire nem vonja kérdőre mert ezután a házáról kezd beszélni neki. Nos tényleg nem egy hófehér ház, de neki teljesen mindegy hova jár. - Tudod nekem teljesen mindegy melyik házba kerültem. Nem magad választod meg a házad és nem te hozod a szabályokat. mondjuk a te nyelveden talán , így mondanám.....-gondolkodik el a lány kis időre.- Mindenki a maga sorsának kormányosa, de nem mindegy hogyan irányítja a sorsát. Vagy legalábbis valahogy így... nem igazán tudom ezt ti, hogyan mondjátok...- teszi hozzá mivel ez igaz. Eddig nem volt alkalma tündével találkozni, így nem tudhatja azok szokásait és beszédstílusukat. Milyen furcsa egy tündének elmagyarázni, hogyan beszélne hozzá ha tünde nyelven mondaná. Na ez a butaság is megfordult a fejében és akaratlanul is elneveti ezen magát. -Sajnálom mindenféle ostobaságot összehordok itt neked- mentegetőzik a nevetésével kapcsolatban. Végül sikerül neki abbahagynia, és rávenni magát, hogy válaszoljon a másik kérdésre is. -Nem énis nemrég jöttem a suliba. Igen tényleg zárt, de ki lehet menni vannak olyan helyek ahová el lehet menni ha bezártnak érzed magad.- felel a kérdésére.- Ja és nem vagyok sötét gonosz meg semmi ilyesmi nem kel félni tőlem, Csak ne idegesíts fel a többi nem lényeg- mondja mosolyogva neki. Azért ismeri már magát annyira, hogy tudja mikor hogy viselkedik.* |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Hétf. Dec. 19, 2011 8:55 pm | |
| ~ Érdekes a tekintete. Bátor, egyenes. ~ *a hercegfi merengően nézi a másikat, amíg az bemutatkozik neki. Meglepően veszi tudomásul, hogy bocsánatot kér arról, amiről ő nem tehet.* - Semmi okod a bocsánatkérésre Azariel. Keserédes az emlék, de jól esett a felidézése. * bátorító mosolyt villant egy pillanatig a vörös hajúra. Milantyyr emléke erős benne, a lány pedig egy kicsit hasonlít is rá. Vagy talán belelátja csak? Nem hiszi. Volt rá jó nyolcvan éve, hogy megfigyeljen minden részletet a tragikus sorsú kedvesén. Megelégedésére elfogadja Azariel az ajánlatát és leül. Ő is helyet foglal mellette, nem tolakodó távolságban. Az emberek között ez talán még messzinek is mondható, de a tündék minden ilyesmire gondosan ügyelnek.* - Értem. Ők a sötétebb mágiák tudorai... állítólag.-* ez egy kicsit megrendíti, nem feltételezte a lányról. Nem is sugároz gonoszságot a másik, reménykedik benne, hogy soha nem is fog. Persze nem tudni, hogy eddig miket művelt, még csak most ismerte meg. Lehet, hogy csak ő is tragikus sorsú. A tündét azonban sosem foglalkoztatja csak a jelen és az, hogy mit lát a másikban. Jelenleg ne érez semmi okot az aggodalomra. Egyszerű diákok mindketten, még ha ez talán egyikükre sem igaz.* - Mióta vagy itt? Régóta ide jársz? Én csak ma érkeztem és megvallom... furcsa egy hely ez. Sajnos nekem elég zárt is... * ereszti le a vállát, jelezvén, hogy nem érzi túlságosan jól magát. De már számtalan tervet kieszelt, hogy hogy tehetné otthonosabbá a szobáját... ha egyszer lesz neki. Legszívesebben egy kis lugasban aludna odakint.* |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Hétf. Dec. 19, 2011 3:40 pm | |
| *Figyeli a tündét kíváncsisággal és látszólag elhitte neki amit mondott, így lenyugszik. Azon gondolkodik mióta figyelheti őt, de elhessegeti a gondolatot és válaszol a fiúnak. -Az én nevem Azariel.És sajnálom ha rossz emlékeket hozok elő, bár az okát nem tudom.- mondja és próbál kedvesen viselkedni a fiúval. Nem tudja ugyan milyen emlékek lehetnek ezek neki, de valószínűleg elveszthetett valakit a mondatából ítélve. Valamelyest sajnálja, hisz ő is veszített már el számára fontos embert, de kicsi volt akkor nem igazán emlékezik már rá.A tünde azaz Athanar hellyel kínálja és elfogadja, így leül. -Nem én a Naxeldir tagja vagyok-mondja el a fiúnak és nem menőzik vele. Neki teljesen mindegy melyik ház tagja és hova van beosztva. Az sem zavarja, hogy egy másik ház társalgójában van, sem az hogy egy tünde a beszélgetőpartnere. Mások talán furcsának találnák, de ő egyáltalán nem tartja annak. Athanar a második akivel itt találkozott, és az első találkozás nem volt kellemes pedig a lány nem volt annyira bunkó, de nem tartotta számára túl kedves személynek. És ahogy elnézi az ember nem is fogja annak. Érdekesnek találja ugyan, hogy egészen a Belsirionig eljutott, de ezt az információt megtartja magának.* |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Hétf. Dec. 19, 2011 2:26 pm | |
| *A fiatal lány vörös hajszálai fűzfaágként lebbennek, amikor Athanar felé fordul. Látszik rajta, hogy nem vette észre a tündét, de ez nem meglepő, mivel láthatólag el volt gondolkodva. Vonásai megkomolyodnak és azonnal védekezni kezd, Athanar viszont nem reagál erre negatívan. Egyelőre türelmes mindenkivel, most érkezett és nem is meri a kultúrát.* - Rendben. A nevem Athanar, ha érdekel. Emlékeztetsz valakire, aki kedves volt nekem egykor. * mosolyodik el lágyan a tünde. Nem szokott hazudni, az őszinteség ritka kincs. Fűzöld ruhájában oldalt lép és hellyel kínálja a lányt. Amennyiben az leül, ő is így tesz.* - Ez itt a házam társalgója. Talán te is idetartozol? * kérdezi kíváncsian, a barna szempár pedig kutatóan nézi a tiszta szemeket. A törékeny alkata ellenére lát benne erőt, és megannyi mást is, amit egy tünde láthat csak. Egyelőre kíváncsi a lányra, hiszen ez a második alkalom, hogy emberrel találkozik, ráadásul valóban egy szép és keserű emléket idézett meg, ahogy megjelent előtte.* |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Vas. Dec. 18, 2011 9:10 pm | |
| *Valaki a sokáig tartó gondolkodásában megzavarja. Épp rájött volna arra merről jött amikor megszólították és sarkon perdülve egy tündével találja magát szemben. Azt tudta, hogy más lények is járnak ide, de nem hitte volna, hogy pont egyel találja szemben magát már az első napon. A kérdésre hirtelen nem is emlékszik, de a tünde nézéséből hamarosan leesik neki. Eltévedni? ő dehogy soha... najó eltévedt, de biztos, hogy nem fogja neki elmondani. Kínzással sem lehetne kiszedni belőle valószínűleg. -Én eltévedni?-mondja a tündefiút figyelve-Dehogy csak gondoltam-folytatja és valami frappáns válaszon töri a fejét-körbenézek a kastélyban és ide jutotta-mosolyodik el mintha tényleg igazat vallana. Legalábbis ő ezt gondolja, hogy az előtte álló el is hiszi neki. Gondolkodik melyik házba járhat az előtte ülő, de hamar megtudja. Akkor nem abba a házba amibe ő. Érdekes, hogy mennyi ház van és mennyi ember, de nem akar most ezen elmélkedni. Mivel akkor nem figyel az előtte ülő válaszára amiből kiderül elhitte-e neki amit ő az előbb állított. Nem bunkósodik vele, így ő sem fog. Milyen furcsa helyzet, hogy pont egy tündével futott össze itt, de hát nagy az isten állatkertje, de kicsi a kerítés. Nemigaz? A lány nem mozdul csak figyel kíváncsian.* |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Vas. Dec. 18, 2011 9:00 pm | |
| *Mivel megunta az üldögélést a zárt falak közt, inkább kimegy a még mindig nem túl tágas, de jóval nagyobb térrel rendelkező folyosóra. Kisétál, kikerüli az idegeneket, gyakorlatilag mindenkit. Mivel a tündéknek elég jó fülük van, így hallott néhány szót, hogy van a közelben egy társalgó, tehát oda igyekszik. Hátha akad valaki, akivel tudna beszélgetni. Egyedül ugyan jó, de nem a természetben jár, itt a kőfalak közt csak rosszul van, egy beszélgetés, talán eltereli majd a figyelmét. Le is ül az egyik sarokba, és nézelődni kezd. Furcsán puha a szék, amin üldögél, mikor belép egy vörös hajú lány. Egyből eszébe jut elveszett kedvese, de mivel megfogadta a tanácsot, így hagyja a gondolatot, ami miután körbefonja elszáll. A lány csinos, de elég tanácstalannak tűnik és figyelmetlennek is, hiszen őt nem vette észre. Ekkor úgy dönt, hogy megszólítja őt.* - Üdvözöllek vörös hajú leány, eltévedtél volna? -* kérdezi, bár az útbaigazítás neki sem nagyon fog menni. Bár kapott némi térképet, de minden helyszínt még nem jegyzett meg. Ezért feláll és várja a választ a csillogó szemekből.* |

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Vas. Dec. 18, 2011 8:25 pm | |
| * Sétálva járja be a helyet mivel meg szeretne vele ismerkedni. Nagyjából elmagyarázták neki mi merre, de annyi hely van, hogy nem tudja mikor hová keveredett. Épp most is ez van. És nem is figyelt igazán a lányra akkor, de sosem vallaná be, hogy megbánta. Makacsan tartja magát ahhoz, hogyha egyszer idetalált akkor vissza is vissza tud oda ahonnan kiindult. Nem törődve azzal, hogy most hol van megáll és körbepillant. Jobbra kellet volna fordulni vagy balra? Áh mindegy nem törődik vele túlzottan. Ha lenne térképe könnyebb lenne az egész, de talán idővel megtanulja a dolgot most viszont eltévedt Hamar rájön, hogy egy társalgóba jutott, de arra nem, hogy az hol is van pontosan. Ködösen emlékszik az ide útra, de az nem elég ahhoz, hogy vissza is jusson. Végül itt marad és megfigyeli a helyet ahová betévedt hátha rájön, hogy kerül vissza oda ahonnan elindult. Segítséget senkitől nem fog kérni ebben biztos volt, de még nem olyan régóta sétál, hogy feladja az egészet és lepihenjen. Vagy mégis? Végül itt áll már körülbelül 5 perce mire sóhajt egyet. ~ Szánalmas vagyok, hogy már az első nap képes vagyok eltévedni ~ gondolja és nem idegeskedik. Annyira csak nem lehet messze a kiindulási ponttól és ha igen akkor idővel valaki csak rátalál itt, így nem aggódik.* |
|  | | Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok 

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Szomb. Aug. 06, 2011 7:16 pm | |
| -Nincs fegyverem.*erre elmosolyodik,és a teás kérdésre megcsóválja a fejét.*-Nem kérek köszi.De viszont most mennem kell.*feláll,és elindul.*-Szia!
//Köszi a játékot ^^ // |
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3350 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Szomb. Aug. 06, 2011 7:11 pm | |
| *A válaszra kicsit elmosolyodik, és megcsóválja a fejét.* - Még van időd rá. Én sem egyik napról a másikra tettem le az asztalra azt, amit letettem. Három éve vagyok itt. Az rengeteg idő, és rengeteg dologra elég. *Fejezi be, és ahogy a fegyvereket nézegeti, eszébe jut egy kérdés.* - Forgatsz valami fegyvert is, vagy csak a mágiádat használod? *Kérdezi, és pillantása egy, a falra akasztott, szépen megmunkált fémkaszára téved. Erre a lány csak elmosolyodik, és átfut a fején, hogy neki van saját, miért is venne le a falról egy díszdarabot. Arra, hogy a lánynak nem erőssége az általa felsorolt sok tantárgy, egy kicsit meglepi ugyan, hiszen akkor miben tehetséges, de átsiklik felette, és inkább más oldalról közelít válaszadás közben.* - Nos, mindenki fejlődhet. *Mosolyodik el, és nyújtózkodik egyet, karjait a feje fölé emeli, összefogja őket, és úgy igyekszik elérni a mennyezetet. Majd ez a mozdulat ki is merevedik, amikor a koráról kérdezik. Élőholt. Már egy éve. Most számít a 17. születésnapja?... Minden esetre ez a megfagyás csak egy pillanatig él, majd nemes egyszerűséggel dönt, és válaszol.* - Májusban lettem 17. *Közli és így emberévekben számított, mert ugye ő már nem nagyon fog öregedni, maximum egy kicsit. Majd szokásához híven visszafordítja a kérdést.* - És Te? *Majd ha a válasz elhangzik, Laura szépen felkel, és a pulthoz sétál, amin szendvicsek, és frissítők vannak.* - Kérsz egy teát esetleg? *Kérdezi, mert magának azt csinál, és nem kerül plusz erőfeszítésbe a másik leányzónak is készíteni egy adagot.* |
|  | | Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok 

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Szomb. Aug. 06, 2011 7:00 pm | |
| //olvad//
-Én nem tettem nagy dolgokat.*ha nagy dolognak számít a semmi,akkor tett.Bár,nem igazán mozdult meg mostanában.Csak a szobájában tevékenykedett,ami nála eléggé gyakori,még otthon is.*-Szeretem azokat is,de nem az erősségeim.*teszi még hozzá gyorsan.*-Amúgy,te hány éves vagy? *lehet hogy ez kicsit meglepő kérdés lesz Laura számára,de Liza feltétlenül tudni akarta.Na meg az user is.* |
|  | | Belle Stormwork

bárkivel játszok 

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Aug. 02, 2011 12:44 pm | |
| |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Aug. 02, 2011 12:36 pm | |
| *A válaszokra láthatólag tényleg figyel, szóval tényleg érdekli, hogy a lány mit mond. Amikor ki lesz jelentve, hogy ő meg Eramiros, akkor elmosolyodik, és bólint egyet, majd gyorsan válaszol.* - Hát igen, van benne valami. *Majd hallgatja is tovább a lányt, meg a kérdéseit, válaszait, mindenre igyekszik reagálni. Nem kenyere amúgy a nagy beszélgetés, de most úgy tűnik kedve is van hozzá, és meg is erőlteti magát, hogy gondolatai ne kalandozzanak el más irányba, Lizára tudjon figyelni. Még a máskor borúbabb, közönyös hangja is csevegő, nem sokszor van ilyen, főleg, hogy ugye a lány mégiscsak nekromanta, vagy mi.* - Igen, a Természetmágiát én is várom. De nagyon érdekel még a Relikviamágia és a Sötét Hatalmak elűzése következő éve is. És persze a Nekromágia is. *Teszi hozzá, és egy cseppet azért furcsa lehet, hogy a Természet és a Nekro egy lapon szerepel.* - De hogy-hogy nem az Illúziómágiát és a Lélekszimpátiát várod, ha már Allidonos vagy? *Kérdezi, hiszen ez a jövő év Allidonos repertoárja. Majd jönnek a további kérdések, és az ebédre egy cseppet megborzong. Attól a gondolattól, ami átfut a fején, és iszonyat gyorsan ki is űzi. A vér... Majd mintha semmi nem is történt volna, mosolyog, és válaszol.* - Igen, onnan jöttem. *Az egy más kérdés, hogy a válasz nem igaz, de ez amolyan szükséges hazugság. A következő kérdéssel viszont pár pillanatig nem tud mit kezdeni. Egyszerre sok emlék tör rá. Pár pillanatra be is áll a csend, majd Laura csak válaszol.* - Nem tudom mi számít nagy dolognak... Több embert mentettem meg, mint a fél iskola együtt... Többször néztem szembe a halállal, és dacoltam vele. Hiszen még itt vagyok, és élek. Ha ez nagy dolognak számít, akkor legyen. De tény, hogy sok kalandom volt. Szinte alapköve vagyok a Nezabarnak, ha mondhatnánk így, elég sokan hallottak rólam, és elég sokan ismernek. Sok pletyka terjeng rólam, amiből soknak van ugyan némi valóságalapja, de nem mind igaz. *Von vállat, miközben egy kicsit fixírozza a pénzérmét, amivel a lány játszik.* - Minden esetre rengeteg programon és eseményen vettem részt. Sokan kegyetlen ellenfélnek tartanak, és nem szívesen kerülnének velem összetűzésbe. Megértem őket. De kegyetlen nem vagyok... *Mondja, és végignéz az egyik falon, ahol fegyverek sorakoznak, majd tekintetét ismét a lányra szegezi.* - És veled mi a helyzet? Te tettél nagy dolgot az iskolában? |
|  | | Belle Stormwork

bárkivel játszok 

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Aug. 02, 2011 12:19 pm | |
| *Hát,Laura nem kér a csokiból,ezért elrakja.*-Hát,én is csak úgy sétálgatok..mivel nincs dolgom.Bár te meg Eramiros vagy.*megint csak mosolyog,szokásához hívően.*-Hát..fogjuk rá.És a természetmágia az érdekel.*szereti a természetet,az állatokat.Bár egyes fajt ki nem állhat..Bogarak,csúszómászók..*-Ebédeltél már? *Liza még nem,de sok édességet evett.No,de nem baj.Elbírja még azt a pár ételt..bár most nincs kedve az evéshez.Sokkal inkább foglalkoztatja ez a beszélgetés.*-Te csináltál már valamiféle nagy dolgot itt az iskolában? *Itt nem feltétlenül a jó dolgokra gondol most Liza,lehet hogy Laura mást mond,például rossz dolgot csinált..Bár ezt igazán nem nézni ki belőle,így első ránézésre.Liza kezében egy pénzérme van,amit pörget az ujjaival.Ez nem azt jelenti,hogy menjenek el..csak úgy játékból csinálja.* |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Aug. 02, 2011 12:07 pm | |
| *A lány nevére bólint egy kicsit, de ez csak amolyan, rendben, el van raktározva biccentés, és a szavakra, hogy már hallott róla, kicsit elmosolyodik, majd csendesen, kissé sejtelmesen válaszol.* - Nos, nem meglepő. Koptatom az iskolapadot egy ideje, és láttam már egyet s mást ebben a porfészekben. Nem csak szép és vidám dolgokat... *Teszi hozzá, majd a macska közeledésére lenéz rá, és baljával egy kicsit megcirógatja az állat fejét, hátát. Szereti ő a macskákat, meg úgy alapban az állatokat. Furcsa kettősség él a lányban, nekromágia és természetmágia együtt... Nos igen, vannak még csodák. A csokoládéra enyhén megrázza a fejét, és udvariasan visszautasítja.* - Nem, köszönöm, most nem kérek. *Vámpír. Nem eszik ilyeneket. Tudna, csak fölösleges. Meg aztán nem is kívánja az édeset. Szóval csak egy halvány félmosoly jelenik meg az arcán, ahogy Liza tör az édességből, és majszolni kezdi. Majd tekintete visszavándorol a macskuszra, aki talán még mindig a leányzó mellett van, hiszen nem igazán hagyta abba a simogatást. Végül azért pillant fel diáktársára, mert az kérdez tőle.* - Csak sétáltam. Sokat keringek az iskolában, jobb mintha benn ülnék a szobámban. Meg aztán vannak helyek, ahol biztosan nem találkozol bizonyos emberekkel. És ez pont egy olyan hely. *Érthető, hogy arra utal, van valaki vagy valakik az iskolában, akikkel nem szívesen futna össze, és úgy érzi, ezek a személyek itt kis valószínűséggel bukkannak fel. Végül visszafordítja a kérdést, és hozzátesz még egy sajátot is.* - És Te? Hogy-hogy pont erre vetett az utad, hiszen ez mégiscsak a Belsirion nagyterme, Te pedig Allidonos vagy. *Persze ezt akár Liz is kérdezhetné, hiszen Laura meg Eramiros, de mindegy is.* - Hm. Várod már az új tanévet? Melyik tárgy foglalkoztat a leginkább? *Igyekszik kihozni valamit a beszélgetésből, na.* |
|  | | Belle Stormwork

bárkivel játszok 

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Aug. 02, 2011 11:55 am | |
| *Mikor Liza már unatkozik,a semmiből előtoppan egy lány.*-Szia.Liza vagyok.Elizabeth Lowett.*majd elhangzik a lány neve is.*-Laura Wylee? Hallottam már rólad..de nem sokat.Csak a nevedet.*mosolyog egyet.Cirmi odadörgölőzik Laurához.*-Biztos így köszönt..*elmosolyodik,majd elővesz egy tábla csokit.*~Hú de sok minden van nálam..~ *gondolja.Kibontja,és Laura elé tolja.*-Kérsz? *kérdi,majd ha a lány válasza igen letör négy kockát Laurának,négyet pedig magának.Ha meg nem kér,csak magának tör le.*-Hogy hogy erre jársz? *kérdez megint,majd meghallgatja a lányt.* |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Aug. 02, 2011 11:47 am | |
| *Egyszer halk pukkanás hallatszik a társalgó egyik sarkából, és a teleportból kilép egy középmagas lány, hosszú hófehér hajjal, sápatag bőrrel, és aranysárga szemekkel. Ruházata a szokásos, rövid fekete rakottszoknya, hozzá egy fehér rövid ujjú blúz, amit középen tart össze három gomb, a többi ki van kapcsolva. Lábán egy fekete cipellő, teljesen egyszerű, mindössze rúnázott, így nem ver zajt, léptei némák. Ehhez még kiegészítőnek társul egy fekete öv, amin egy kis szütyő lóg, természetesen tértágított, benne minden jóval. Tincsei szabadul lebbennek utána, haja elöl kicsit rövidebb, arcába lóg egy cseppet. Vonásai természetesen szépek, összes smink, ami rajta van, mindössze egy fekete szemceruza, ami kiemeli tekintetét. Mondhatni gyönyörű a hölgyemény, de mit is várnánk egy vámpírtól? Minden esetre, amikor meglátja az Allidonost, felé indul, és leül vele szemben. Amikor lehuppan, nyakában egy ezüstszín láncon két dögcédula csörren, ahogy a fém lapok egymásnak ütköznek.* - Üdv. Laura vagyok. Laura Wylee. *Többet nem mond, hiszen a kitűzője, ami az övére van téve, elárulja, hogy Eramir szakos. Azért kíváncsi, hogy a lányból kivált-e bármit a név, avagy sem. Elvégre terjengenek itt pletykák Lauráról, még akkor is, hogy senki nem tudja, és nem is tudhatja, hogy a lány vámpír, esetleg fél-angyal. Csak az a furcsa-furcsa érzés mindenkiben. Egyszerre vonz és taszít, biztonság és veszedelem...* |
|  | | Belle Stormwork

bárkivel játszok 

| Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Kedd. Aug. 02, 2011 11:31 am | |
| *Liza először járva itt teszi be a lábát az ajtón.Körül néz,van e itt valaki,de mivel nincs,leül valahova.Előveszi a dobozos narancslevét,és szürcsölni kezdi.*-Na,ez is elfogyott.*unott képpel feláll,és a kukába dobja.Elővesz egy nyalókát,és nyalogatni kezdi.*-Lollipop..nyamm..*tudni lehet róla,hogy imádja a nyalókát.Mindig van nála,szóval bátran kérj.Cirmi odadörgölődik Lizához.*-Sajnálom,de nem hozhattam Sophiet..Elég fáradt volt.Én meg most vagyok az.*Szeret sokáig aludni,de Sophie csiripelése,és Cirmi dörgölődése,nyávogása felébresztette.Ezért kénytelen volt felkelni,mert ő nem tud visszaaludni.Letette a nyalókát,és haját kiengedte.Amúgy Lizán ma egy ilyen összeállítás látható.*
|
|  | | Christopher Adam Grayback Diák
Hozzászólások száma: 1 Msn: piko1212@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: They will not controll us, we will be victorious.~
 | Téma: Re: A Belsirion nagyterme - Társalgó Csüt. Júl. 21, 2011 3:13 pm | |
| *Christopher először teszi be a lábát a ársalgóba. Belépvén megtorpan, körbenéz. A jelenlévőknek fejbiccentéssel köszön majd megindul a vele szemben lévő hatalmas asztal felé. Mikor odaér alaposan szemügyre veszi az asztalt körbevevő puffokat és leül arra, amelyik a legszimpatikusabb neki. Kényelmesen elhelyezkedik majd elővesz egy vaskos, nehéz könyvet, forgatja, keresi a benne elrejtett könyvjelzőt, majd kinyitja és egészen belemélyed az olvasásba.* |
|  | | | | A Belsirion nagyterme - Társalgó | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|