Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Next
SzerzőÜzenet
Oliver Andrei Petrova

Hozzászólások száma: 41
Kaszt:
Üzenőláda:

Hua Xiangfeng multija^^

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 1:34 pm

-Szóval van egy ikertestvéred. Ugye nem lány?*Kérdezi fájdalmas arccal.*-Nem mondtam, hogy letört vagy. Vagy igen?*Kérdez vissza a fejét vakarva. Nem rémlik neki. Őt azért izgatja, hogy mi lesz holnap, de inkább nem mond semmit.*-Ne is mondd. Egyelőre csak az unokatestvérem van itt. Meg a nénikém Nellondban. Hát nem szörnyű?*Sajnáltatja magát, de hát így szokta.*-Már mondtam, hogy nem gond.*Próbálja megnyugtatni a lányt.*-Á, értem. És megérte megtartani?*Kérdezi kicsit gonoszkodva. Ekkor azonban éneklést hall valahonnan, ami egyre közelít. Teljesen kábulatba esik, meg minden. Nem érdekli semmi. Arra tér magához, hogy a lány bökdösi. Nem tudja mi van. Aztán lassan leesik neki, és elindul a lánnyal együtt a hang után. Azt nem veszi észre, hogy a lánynak véres a keze. De csak azért, hogy Giselle userének ne legyen olyan jó.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 1:23 pm

- Körülmények? Egészen eddig az ikertestvéremmel és a legjobb barátnőmmel azt csináltuk, amihez kedvünk van. Egészen eddig magántanár nevelt. *Figyeli ő is a patakban a falevelet.* -Egyáltalán nincs sok dolgunk mostanában, hiszen nyári szünet van. Én sem vagyok letört. Miből gondolod ezt? Engem egyáltalán nem izgat hogy mi lesz holnap. Most még július tizenegyedike van, és itt ülünk a patakparton egy fa alatt. Nincs okom szomorkodni. Az nem én lennék. *Fejt ki kissé burkoltan a halottas dologról a véleményét.* -Unokatestvér? Csak nem neked is betelepítették a családot ide? *Nevet fel a lány. Amíg beszél még mindig a holló piszkot takarítja a fiúról.* -Tényleg nagyon sajnálom. Nem csinálta ezt azóta hogy a bátyám megnevelte. *Még egy kicsit vörös az arca. Szegény lánynak kissé kellemetlen a helyzet. * -Ő Edgar. Edgar Allan Poe a költő után. Tudom buta szójáték. Pont a A holló című verset olvastam tőle, mikor sebesült rátaláltam Edgarra. *Magyaráz kissé zavarban a fél-véla. Majd mikor meghallja, hogy az unokatestvére francia kicsit elkomorodik.* ~ Ugye nem... *Nem tudja befejezni az elmélkedést, mert furcsa éneklést hall a távolból. Kissé lehűlt a levegő, bár ez tény a Belsis lányt nem igzatja. Még inkább leköti a figyelmét a dalolászás. Sebtében összepakol, és feláll. Edgar rászáll a vállára száll, és belevájja a karmait a lányba. Talán egy pillanatra felébred a kábulatból a lány.* -Szeretném... *Ennyi bír kinyögni a szerencsétlen francia. Igazából azt akarta mondani, hogy szeretné megtalálni a hang forrását, de ennyi sikerült neki. Edgar viszont nagyon makacs, és egyre jobban belevájja a kis karmait a lány húsába. Ami persze vérezni kezd, de annyit sikerült elérni, hogy Giselle megébredjen. Hát igen. A holló nagyon akaratos.* - Én elmegyek megkeresni. Velem tartasz? *Kérdi a fiútól,, miközben épp ébresztgetni próbálja. Remélhetőleg sikerrel. Ha a fiú nem kell fel a lány előbb ellátja a sebét, majd ha nem tartanak vele Olivert ott hagyja a pataknál. Ha vele megy akkor együtt próbálnak rábukkanni a hang gazdájára. Már ha nem esik újra kábulatba.*
Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277
Kaszt:
Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 1:03 pm

*Valahonnan, a távolból halk, lágy énekszó hallatszik, majd lassan, először alig észrevehetően kezd lehűlni a levegő. Ahogy közeledik az, ami énekel, úgy lesz egyre hidegebb és hidegebb... Az énekszó pedig egyre erősödik. Mintha nem is evilági lény énekelne, olyan csodás az ének, talán pont így énekelnek fenn, a mennyben az angyalok is. A két diákot lassan kábulatba ejti a csodás, lágy dallam, csak erre képesek figyelni, talán még észre sem veszik, hogy a patak vize lassan befagy, először csak távol, majd egyre közelebb. Lassan a lefelé haladó falevél is megdermed, belefagy a patak vizébe... Már a leheletük is látszódik, de őket nem érdekli, hogy fáznak, csak valami túlvilági, csodálatos boldogság és elégedettség önti el a lelküket... A hang már egész közel van. Szárnysuhogás, majd levelek suhogása hallatszik. Talán ha magukhoz térnek, és követik a hangot... De előbb magukhoz kéne térniük.*

//Hellóó xP Nem kérdezem, hogy gond-e, mert úgyis maradok xD//
Oliver Andrei Petrova

Kaszt:
Üzenőláda:

Hua Xiangfeng multija^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 1:01 pm

-Az igaz. De legalább a körülmények nem olyan rosszak.*Morogja. Alighogy idejött, máris ilyen ügyekbe keveredett. Nem ezt várta, de még mindig jobb, mint Anglia.*-Én Angliában ugyanígy tettem, de itt... Meg nem mindig érek rá. Az embernek annyi dolga van.*Sóhajt fel, de az előbbi mondtata persze nem egészen így van.*-Ilyen időkben meg kedvem sincs zenélni. Nem fogok letörni, és giccses módon szkmorú zenéket játszani. Az nem én lennék. Meg az unokatseóm is megölni.*Teszi hozzá végül ezt a cseppet sem derűs gondolatot. Éppen azt nézi, ahogyan egy falevél halad lefelé a patakban, miközben a lány beszél, amikor eltalálja valami gyanúsan madárvégtermékre emlékeztető anyag.*-Mi a fene...*Kezdi el mérgesen, és felnéz a madárra.*-Köszi, nem kellett volna.*Mondja mosolyogva a lánynak, mikor az segít eltakarítani a dolgot.*-Nincs semmi gond, csak nem volt szép tőle. Kész elriasztóberendezés.*Jegyzi meg remélve, hogy nem sérti meg Giselle-t.*-Én is nagyon örülök, Giselle. Az unokatestvérem is francia. Milyen furcsa. Körülvesznek engem.*Vigyorog.*-Tényleg semmi gond, már el is felejtettem.*Legyint egyet a kezével.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 12:44 pm

*Éppen lapozna a kis könyvecskében, mikor Edgar károgni kezd. Rémülten felkapja a fejét, hiszen hadi titok a munkája. Senki nem tudhat róla. Megpillantja Olivert. Akaratlanul is elmosolyodik. A fiú odajön hozzá. Hát rendben. Giselle-nek nincs ellenvetése.* - Szép jó napot. Már ha ebben az időszakban lehet szépnek nevezni a napot. *Halkan üdvözli a Naxis srácot, mintha attól tartana, hogy lehallgatják. Hallgatja a fiút a zenélésről.* - Én minden egyes nap gitározom. Egyszerűen muszáj. Így tudok kiadni magamból mindent. *A patak felé pillant, majd ismét megszólal.* -Mások táncolva, énekelve, rajzolva és festve fejezik ki magukat. Én a zenével. Tudok táncolni és énekelni is, de mindig a zene volt az első. *Magyaráz a lány, majd tesz egy megjegyzést, bár nem mondja ki hangosan.* ~ És az önvédelem. *A fiúra pillant, majd mielőtt megszólalhatna Edgar akcióba lendül. Edgar épp szerencsétlen fiú felett ült, így mikor el kellett végeznie a dolgát... Nos lehetséges, hogy eltalálta a fiút. Mivel Gis nem vette észre Edgart, ezért csak akkor tud majd reagálni rá, ha földet ért az a valami. Ha a fiút találja el akkor ezerszer is bocsánatot kér tőle, majd segít eltakarítani a holló ürüléket. Akár mi is történik Edgar biztos megkapja a magáét.* - Nos akkor találtál valakit, aki szereti. *Egy bájos mosoly következik, majd reagál a fiú nevére.* - Örvendek a szerencsének Oliver. Engem Giselle-nek hívnak. Az előbbi esetet nagyon sajnálom. Nem szokta ezt csinálni. Nem is értem mi ütött belé. *Kicsit elvörösödik a fél-véla lány, de hát user gonosz így ezt kell szeretni. Ha eltalálta ha nem még jó párszor bocsánatot kér Olivertől, *
Oliver Andrei Petrova

Kaszt:
Üzenőláda:

Hua Xiangfeng multija^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 12:22 pm

*Oliver is éppen kint kószál, de csak azért, mert nem tudja elfoglalni magát. Lassan meg kellene látogatnia Tyline-t, már nagyon régen nem látta. Maga elé nézve rugdossa a kavicsokat a földön, mikor zenélést hall. Felkapja a fejét, hogy vajon honnan jön, és észreveszi a lányt. Gondolkozik, hogy odamenjen-e, vagy sem. Oldalról is látja, hogy nagyon szép, bár talám Susantől nem... Na mindegy, ez nem lényeges. Végülis, most úgysincs itt Tyline, hogy leégesse. Odalép Giselle-hez.*-Szia. Nagyon szépen játszol.*Ül le a lény mellé.*-Én is szoktam gitározni, de itt ritkábban. Nem mindenki szereti.*Forgatja meg a szemét, majd kíváncsian tekint a lányra.*-Egyébként Oliver vagyok.*Mutatkozik be.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 12:16 pm

*Egy újabb napsütéses nap, és mademoissele Marceau megint a természetbe menekült. Méregzöld szoknyát visel. Mellette a fűben ott hever az ostora és a gitártokja. A patak mellett álló egyik fának támasztja a fejét. Mogyoróbarna hajkoronája a szemébe lóg. Bosszúsan már századszorra tűri el a rakoncátlan tincseket. Fölötte az egyik ágon egy fekete holló figyeli a tájat.* ~ Hol a fenében lehet a bátyám? Már napok óta nem láttam. *Morfondírozik a fél-véla. Elég sok időt tölt a napon mégis hófehér a bőre. Az ölében egy kis füzet és a gitárja nyugszik. Csendben írogat, majd amit lekottázott azt eljátssza. Megnyugtatja ez a hely. Olyan békés, és sehol nincs egy ember se.* ~ A Loire-nál sokkal nyugodtabban zenélhettem, de ez is jobb a semminél. *Mereng a Belsi újonca, miközben a kúria felé néz. Ha valaki közeledne úgyis kiszúrná meg hát Edgarnak is elég jó szeme van. A lány halkan dúdolni kezd miközben a húrokat pengeti. Olyan békésnek, olyan ártatlannak és sebezhetőnek tűnik.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4207
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 05, 2011 4:53 pm

*Szökkengetve és énekelgetve érkezik meg a patakhoz egy lány, két nyuszijával. A csajszi tetőtől talpig rózsaszínbe van öltözve, kezében pedig egy csomag gumicukor van, amelyből majd' kiesnek a gumimacik, miközben ugrál.* - Today I don't feel like doing anything... *Énekli ezt a Bruno Mars számot, melyet nagyon szeret, és az utóbbi időben egy párszor meghallgatott, aztán amint meghallja a patak zúgását, csak csendben marad, leül mellé és figyel. Két nyuszija a lehető legközelebb húzódik hozzá, és ők is figyelik a vizet, viszont más tekintettel mint Wanda. Míg a lány csodálkozva, és elgondolkodva figyeli, a nyuszik úgy néznek rá, mintha valami ellenség lenne a vízben.*

//fagy.//
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Teodora Yana

Hozzászólások száma: 355
Msn: helgafarkas@hotmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 12:59 pm

*Dora csak halgatja Sebet,és sokszor pillant rá.Egyszerűen nem tudja megállni.*-Nos,ha elszakadunk egymástól,legyengülünk,majd meghalunk.Mindketten.Az életnknek akkor és ott annyi.Viszont őt meg lehet ölni,de akkor nem tudom,mi lenne velem.Az tuti,hogy megváltoznék.De ilyenről inkább ne beszéljünk.*megsimogatja farkasa fejét,és gonsdolatban tudatja vele,mennyire szereti.A farkas odatörleszkedik Dora lábához,csóválja farkát,és ilyenek.*-Hogy miért pirulok el,fogalmam sincs.Rossz szokásom,meg kéne szabadulnom tőle.*végre megáll,kb 0,5-1 méterre a fiútól.És csak vár.És nézi csillogó szemmel.*
http://www.ashley-blogja.blogspot.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 12:49 pm

//olvad//
*Sebastian csak halgatja a lányt.*Ezt mondhattad volna előbb is.Ezt most nem értem,ha mindent érzel,akkor mi van ha elviszi a sintér?*Kérdezi a fiú.*És mi van ha mondjuk nagyon messze kerültök egymástól?Például te elmész az antarktisz-ra ő meg ott marad az arktisz-on?*Kérdezi,de némi öniróniával elneveti magát.*~Ezt vajon miért nem közölte az elején?~*Gondolkodik majd kérdezi:*Te miért pirulsz el mindenen?*Kérdezi a lánytól,aki nem túl érthetően körbe-körbe megy.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 11:09 am

//fagy//
Teodora Yana

Kaszt:
Üzenőláda: Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 11:03 am

*Dora csak hallgatja,nyugisan,és izgul,de nem kicsit...A szíve dübörög,elég hangosan,és csak nézi,meg hallgatja.A bókokra elpirul,és még beszél kicsit.*-Balto bír téged.De egyet még nem mondtam:Ha őt megsimogatod,azt én is érzem.*újabb elpirulás...Doránk idegesíő szokása.*-Hát,lehet hogy annak néznek,de igazából nem tudom mi az,amit érzek.Bevallom neked,még nem voltam szerelmes.*arcát haja mögé rejti,és lehajtja fejét.Mostmr nem bírja megállni,egy icipici lépést közeledik a sráchoz.*-Bocs.Azt sem tudom,mit csinálok.*újra elpirul.Ilyenkor különösen szép az arca.*-Köszönöm.*még egy pirulás...Megint.Balto szeme ugrál egyikükről a másikra.A szendvicset gyengéden elveszi a fiú kezéből,de persze nem tudja,mire gondol Sebastian.*-Ja,és még valami.Csak az én gondolataimat hallja,másét nem.*egyik kezét megfogja a másikkal a csuklójánál,és lépked párat.Igazából fogalma sincs arról,mit csinál,csak teszi.És vár a reakciókra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 10:48 am

~Azért jó lenne tudni mire gondol.~*Gondolja,mire eszébe jut hogy lehet hogy lehet hogy ezt most hallotta vagy érezte.*Amúgy csak kérdezem hogy mi a véleménye a farkasodnak rólam?*És megint megsimogatja,ezzel a tudtára adva hogy örül neki hogy találkoztak.*Azért érdekes hogy ez a suli nyáron is pezseg.~Meg hogy nyárra sikerült átjelentkeznem.~*Gondolkodik rajta hogy vajon véletlen volt e hogy találkoztak,majd megjegyzi:*Nemigen.*Mondja,de hogy elkerülje a félreértést.*Csak hangosan gondolkoztam.*Mondja,de ez azért nem teljesen igaz,hiszen azt szerette volna ha a lány hallja az egészet.*Ezután nem csoda ha valaki erre jön azt hiszi szerelmesek vagyunk,pedig maximum az ismerkedés szó illik ránk.*Mondja a fiú,de közben csak néhányszor tudja levenni a szemét a lányról,így végre megjegyzi:*Szép vagy.*Mondja,erre el is pirul,de nem annyira,és erre gondol:*~Köszönöm Balto.~Reméli megértette a farkas,de azért elővesz egy szendvicset és odaadja a farkasnak.~Ezt biztos érti.~*Gondolja és megsimogatja.*
Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 10:35 am

*Balto kicsit morog a fiúra,de aztán a simogatásra megenyhül.Bejön a srác.Áldásom rátok.*vicsorog a farkas,de olyan aranyos tekintettel,hogy Seb nem értheti félre.Dora meg egy kis bizsergést érez a szíve körül.Miközben beszél,a földre néz,de nehezen tudja megállni,hogy ne pillantson néha a fiúra.Egyre jobban izgul,de nem mer közeledni.~Szerinted bejövök neki?*kérdezi farkasától,aztán elkezd magyarázni.*-Persze,hogy érti,mindent ért.Az én gondolataimat hallja,és én tudok vele gondolatban kommunikálni.Hamar meglátja az embereken,mit szeretnének,néha azt is,mire gondolnak.Jó megfigyelő az én farkasom,ugye,Balto?*mosolyog daimónjára,aki bólint gazdijának,hogy minden oké.*-Beszélni is tud,bár nem szeret.*mondja,és kis mosoly játszadozik ajkán.Amitől még szebb lesz...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 10:23 am

//olvad,újra itt//
*A lány a karjaiba esik,ezért dühösen a farkasra tekint és hallgatja a lány szabadkozását és ennyit mond:*Nem baj,de ez a farkas néha meg tud ijeszteni.*Mondja a láthatóan izguló lánynak akit nem szeretne megbántani,valami furcsát érez.*~Talán ez az amikor tetszik valaki?~*Gondolkozik majd odaveti a farkasnak:*Ez nálunk nem úgy van mint nálatok.*Mondja reméli a farkas érti mit beszél.*Amúgy érti amit mondok?*Kérdezi a még mindig megszeppent lánytól.*Remélem igen,mert engem ne tekintsen egy egyszerű hímnek,én ember vagyok.*Mondja,bár érzi hogy megsértette a farkast,de ez náluk nem így megy.*Bocsi te kis aranyos.*Mondja a farkasnak,és megsimogatja.*Bocs elfelejtettem hogy már mondtad hogy alli-s vagy.*Fordul oda a lányhoz.*
Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:50 am

*Dora csak néz és néz...Hogy azt mondjam,nagyon izgul ő is..Figyeli a srácot,és válaszolgat.*-Nos,igen,nagyon szeretne nekem valakit,mert "elvileg" már idegesítem.*az elvilegnél idézőjeleket mutat kezével.*-Ne törődj vele.Ilyen tud lenni néha..És most is.*már megint a fiú szemébe néz.És izzad a keze.A szíve meg úgy dobog,mintha gyorsvonat lenne..*-Hát,nélküle nem tudom,mi lenne velem.Ő az én támaszom.És vigasztalóm.És az én kis aranyos farkasom.Mondjuk nem is olyan kicsi.*nevet fel,csilingelő,aranyos nevetéssel.És izzad.Nagyon.Izgul.És hasonlók.*-És köszi,jól vagyunk,Allidonos vagyok,még mindig.És Diákképviselő is.*szép mosoly,a gyönyörű ajkakkal.A szél kicsit meglebbenti Doránk haját,és látni szép,hófehér,csinos vállát.Gyorsan visszasöpri a haját,ami ki van engedve.Emelgeti lábait,ami elég furcsának hathat.Balto meg megint kísérletet tesz,hogy összehozza őket.Meglöki Dorát,aki így Seb karjaiba esik.Dora elkezd szabadkozni,és nem tudja,mit csináljon.Majd lesz valahogy...*

//fagy,mert Sebastiannak mennie kellett//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:49 am

//mennem kell fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:36 am

~Mi vaaan,helyeees?~*Ezt inkább meg se hallottam nézést vet a farkas felé.*Ez a daimón nem túl nyomulós?*Kérdezi a fiú,mivel észreveszi a farkas szándékait,majd megrázza a fejét.*Ezzel nem megsérteni akartalak,csak közölni,hogy kicsit túlságosan is párt akarsz keresni a gazdádnak.*Fordul a farkas felé.Láthatóan megkedvelte a kotnyeles kis farkast.*Ez a farkas..nem csodálom hogy szereted,mármint mint kedvencet.~Szereted,miért nem tudta azt mondani hogy kedveled?~*Ezt biztos nehéz megmondani.*Hogy vagy,melyik szakra kerültél?*Folytatja a beszélgetést a fiú,aki láthatóan izgul,nadrágjába törli izzadt kezét,elkezd furcsa dolgokat csinálni,mint például egy helyben toporog.*~Remélem nem csak én izgulok.~*A fiú vár a lány válaszaira.*

//A kotnyeles természetesen jó értelemben mondtam.//
Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:24 am

*Hallgatja a fiút,és megállapítja,hogy helyes.Aztán megdicsérik a haját..És elpirul.Aztán Sebastian csak beszél,és beszél..Balto kicsit meglöki Dora karját az orrával,és lánykánk felébred.Balto odamegy az Allis fiúkához,és az ő kezét is meglöki.Meg meg is nyalja.~Naaa,gazdim,pasi a láthatáron!Örülsz?Képzeld,igen...*-Igen,elég rossz lenne elszakadni tőle,mert egyszerre születtünk,és együtt nőttünk fel.Ha elveszteném,nem tudom mit csinálnék.*lehajtja fejét,és hínja magához Baltot.De az akaratos farkas nem akar menni...Úgyhogy muszáj közelebb húzódnia..*-Bocs.Jó része az,hogy mindig van valaki,akivel megoszthatod a gondolataidat,észrevesz olyat,amit te nem,és mindig veled van.Mindig.*belenéz a fiú szemébe,mélyen,sokáig,aztán elkapja fejét,és a földre néz.Meg cirógatja Baltot.Sebastian mellett.Balto jóvoltából.*-Nem baj,mondjuk igazából még sosem voltam fiúval,és már én is voltam nyomulós.De az nem jött be a srácnak,így lemondtam róla.De te se gondolj annak,csak Balto miatt ültem ennyire közel.Bocs.*néz a földre,aztán villámgyorsan végigpillant a srácon.*-Helyees...*gondolkodik hangosan,aztán újra elpirul.Megint.*-Bocs.Néha rámjön a hangosan gondolkozás...*újabb elpirulás.Úgy tűnik,hogy Doránk kissé elragadtatta magát.Kicsit nagyon.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:07 am

Szia én Sebastian vagyok.~"Szólíts dórának,Nem veszélyes csa kha bántani akarnak?"Ez meg mi?~Hát,akkor nem túl jó ötlet elszakadni vagy tévedek?
Mi a jó része ennek a daimónnak vagy minek?~Kicsit légy tisztelet tudóbb!~*Mondja magának és feláll.*Milyen szép ez a hely.vajon hideg a patak?*Kérdezi a lánytól és választ sem várva beleteszi a kezét.*Hát lehetne melegebb is,de nem szörnyű.*Mondja a fiú a lánynak,aki láthatóan közeledésfélére vár.*Szép a haja...*A fiú befogja a száját,elszólta magát.*~Ilyet nem szabad csinálni.A lányok ilyenkor azt hiszik tudnak irányítani.~~Mert neked sok tapasztalatod van mi?~~Nem de lehet igazam.~*Bocs nem akartam ilyen nyomulós lenni.*Kér bocsánatot a lánytól őszinte szemekkel,de ebben a tekintetben benne van az is hogy nem hazudtam.*De ezt ne vedd sértésnek csak én nem vagyok ilyen.*Mondja a fiú,de ezt nem tudhatja hiszen még nem is volt lánnyal.*
Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 8:54 am

*Végre társaság...És fiú is ráadásul.~Hímnemű egyed tőled nem messze..Kösz hogy szóltál..*feláll,és bemutatkozik a fiúnak.*Szia,Teodora Yana vagyok,Allidonos Diákképviselő.De szólíts Dorának.*mosolyog egyet,és Baltora mutat.*-Nem veszélyes,Csak ha valaki bántani akarna,de akkor halálos.*újabb mosoly.Szép,ismerkedős.Háát,azért Doránk szép lány.Csak senki nem nézett még "úgy" rá..Hátha ő lesz az..*-Amúgy daimón.Lelkem egy darabja.Ami nekem fáj,az neki is,és viszont.*leül a fiú mellé,a pad másik felére.~Remélem nem gondol nyomulósnak..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 8:37 am

*Sebastian sétálgat arra,meglátja a lányt egy farkassal.*~Ez a farkas vajon harap?~*Kérdezi magától,de ez nem is lehet kérdéses hiszenegy farkas nem túlságosan könnyen idomítható.*Szia a te farkasod?*Kérdezi a fiú a lánytól.,de ez a kérdés talán felesleges volt,csak szóba akart elegyedni a lánnyal.*~Vajon milyen szoros lehet a kapcsolatuk?~*Ezt nem tudja miért kérdezte magától,de reméli nem öli meg hiszen nem túl bíztató halála lenne.*Ugye nem bánt a farkas?*Kérdezi és leül egy padra ahol körülnézhet.

Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 8:27 am

*Barna hajú lányka sétálgat,mellette egy farkassal.Barna ,jobb oldalt látható ruhában,és egy farkasos nyaklánccal a nyakában.Mint kiderül,ez a lány és a farkas nem más,mint Dora és Balto.Diákképviselőnk daimónjával a Fürge patak környékén található.Doránk odasétál a patakhoz,és leül.Csak száguldoznak a gondolatai...~Szerinted miért repedezett meg a Kúria?Megint jönnek a Kegyencek?Ez elég valószínű.És ha jól látom,pasihiányban is szenvedsz...Igen,jól látod.Lassan 18 leszek,és még nem volt senki az életemben..Jöhetne már lassan..*beszélget Baltoval,és kezét a folyóba meríti.A víz hűvös,de nem nagyon.Olyan pont jó.A madarak csicseregnek,az idő kivételesen szép,már csak társaság hiányzik...
Ryan Whitman

Hozzászólások száma: 58
Msn: nimfa.nimfa@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Írj bátran, ha szeretnél játszani egyet Ryannel : )

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Jún. 28, 2011 3:31 pm

//Várószobában//
*Ryan egy kis pihenő után úgy érezte, hogy friss levegőre vágyódik. Jó időben meg ez a legjobb elfoglaltság. Barátkozni meg neki is kell. Allis kitűzőjét kitűzte, kissé gyűrött ruháját kisebb-nagyobb sikerrel, de megigazította. Így indult útnak.*

//Fürge patak//
*Már messziről hallotta a patak csobogását. Mi tagadás, ez a kis zaj vezette errefelé. A hang egyre erősödött, a srác meg már csak azért is gyorsított a tempón. Amikor meglátta a vizet, behúzta a kéziféket, amit nem kellett volna. Elvesztette egyensúját. Egy fa éppen ott volt a közelben, az mentette meg az életét. Kellemetlen a vizes ruha.*~Mázli.~*Majd lecsüccsent egy közeli fa tövébe.*
http://www.the-real-life.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 18, 2011 3:37 pm

*Srác hallgatja kioktatóan az unokatestvérét, miközben lemászott a lány ő róla.* - Részben hallottam dolgokat, habár az órákon kívül hja.. már csak te hiányzotál én nekem.*Mondja mézes mázosan a lánynak, miközben leveszi egy kicsit az ingjét és kicsit élvezi a lágy szellő fuvallatát.* - Én megijedni? Ugyan már.. Lehet, hogy ijesztő és csúnya dolgok vannak, de nem vagyok ijedős.*Összeszűkült szemekkel figyeli a lány minden egyes mozzanatát* - Ahha te és a magány.*Válaszol vissza neki, kötöszködve.. tegnap óta ilyen hangulatban van a fiú... vajon Effy miatt?* - Tetszik mindd addig míg nem találkoztam egy olyan házi sárkánnyal aki gyakorlatban régebb óta itt van..*Nyelv öltéssel válaszol a lánynak persze hülyül hiszen Emily nem is házi sárkány inkább vidám kislány. Szakkörös válaszára a lánynak egyértelmű lesz a felelete.* - Még nem tudom, gyakorlatilag eleget voltam levegőn, de ha gondolod mehetünk.. amúgy ha jól hallottam jók szoktak lenni a szakkörök.. mész haza a nyáron? vagy itt maradsz?*Kérdezi meg tőle, miközben a kutyát figyeli aki most a lába között van.*

//Puncs Fagyi//

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 41 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Next

Similar topics

-
» Fürge patak
» Patak