Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Grace Neverwood Diák

Hozzászólások száma: 37 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Fürge patak Hétf. Nov. 23, 2009 1:33 pm | |
| First topic message reminder :A kúriától nem messze található, észak-keleti irányban. Messziről lehet hallani a víz csobogó hangját, mely gyors folyamban vágtat keresztül a keskeny, de elég mély, egy-másfél méteres medrében. A terület általában nyugalomra vágyóknak kedvez, hiszen itt is van néhány fa, és a patak hangja is nyugtatóan hat az emberi léleknek. A vízben fel lehet fedezni pár elég stabilan álló sziklát, illetve kiemelkedést, melyen ha ügyes vagy, könnyen átjuthatsz a túlpartra, ahol tavasszal és nyáron kicsi, de nagyon szép virágok nőnek. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Milena Lyudmia Diák

Hozzászólások száma: 48 Msn: erzs119@hotmail.hu Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Fürge patak Pént. Jún. 10, 2011 2:37 pm | |
| * Milena egyik szemöldökét felvonva veszi figyelembe a választ az üdvözlésére, de nem veszi magára. És méghozzá franciául. Ismeri a nyelvet, és elég jól is beszéli de még nem akarja nyilvánvalóvá tenni. Majd jelenleg inkább a rajzfüzetet veszi szemügyre. Nézegeti egy ideig majd végül megszólal. * - Vázlatokat készítesz? - * Szólal meg franciául és a szeme sarkából figyeli Tyline reakcióját. A farmernadrágja térdig fel van tűrve, egy laza pólót és egy egyszerű papucsot visel. A haját szabadon hagyta. Egy hirtelen ötlettől vezérelve Milena leül a fűbe, de nem túl közel Tyline-hoz. * - Régen én is rajzoltam, de már régen nem vettem kezembe ceruzát és rajzfüzetet. - * Nem tudja hogy miért mondja el ezt egy idegennek, majd inkább megvonja a vállát. * ~ Néha magamat sem értem ~ * Majd a lányt kezdi figyelni, végül visszatér a patak nézéséhez. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Pént. Jún. 10, 2011 2:17 pm | |
| *Tyline Blanchard újra ellátogatott a patakhoz. Jó pár órája üldögél itt. Magányosan. Ma különösen nem vágyik társaságra, de még így is veri a sors. Hosszú szürke pólót, fekete rövidnadrágot és szandált visel ma. Mellette a fekete táskája és az öve is ott van a keze ügyében. Tyline szőke haját egy fekete csattal fogta össze. A lány mellett egy ceruza és egy vázlatfüzet pihen, míg ő egy fényképezőgéppel vacakol. Felemeli a gépet, és kattint párat. Képeket készít a patakról. Ha Milena elég ügyes észreveheti, hogy a lány vázlatokat készít. Tyline már abban a pillanatban kiszúrta az Eramiros lányt, mikor az ideért.* ~Csak ne jöjjön ide. *Sziszegi magában, majd feltűnik neki a lány mászkálása, ami azzal végződik, hogy az ismeretlen odamegy hozzá.* - Mit akarsz tőlem? *Kérdi franciául. Miért franciául? Először is megszokta, másrészt az anyanyelve. Semmiféle idegen kedvéért nem fog bolgárul beszélni.* |
|  | | Milena Lyudmia Diák

Hozzászólások száma: 48 Msn: erzs119@hotmail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Fürge patak Pént. Jún. 10, 2011 2:09 pm | |
| * Egy fiatal lány érkezett a patakhoz. Látni rajta hogy még nem volt itt, ebből kiderül hogy nem rég érkezhetett. Közel s távol nem lát senkit és ennek nagyon örül. Az udvaron túl sokan voltak és most nem nagyon vágyik társaságra. Az elmúlt napokban sokat beszélgetett, nem egy diákot megismert már. A patak mellett kezd el sétálni és úgy dönt hogy megkísérli megkeresni hogy honnan ered. * ~ Jó árnyékos és hűvös. A víz meg mintha énekelne. Megnyuktató. ~ * Ahogy a vizet nézi, mintha valamilyen súrlódást hallana. Felkapja a fejét és szemeit összehúzva figyeli a körülötte lévő tájat. Majd hírtelen meglátja a lányt. Elégé elfoglaltnak tűnik így inkább indul tovább. Ahogy halad néhány lépést, végül mégis megtorpan és visszafordul a lányhoz. * ~ Valószínűleg már észre vette, de ez nem biztos. ~ * Ahogy ezen elmélkedik, lassan odasétál hozzá. Nem tudja hogy milyen fogadtatásra számíthat, de nem számít. Milena megérkezik a lányhoz és ahogy látja az arcát, eszébe jut hogy talán már látta, de mesziről. Megáll mellette, a kezeit karba . * - Üdv - * Köszön. * |
|  | | Salomé de Rosettanni

Minősítés:  Hozzászólások száma: 108 Kaszt:  Üzenőláda: 
Az színem a mediumvioletred.
 | Téma: Re: Fürge patak Csüt. Jún. 02, 2011 2:48 pm | |
| *Annyira elmerül a fényjáték figyelésében, hogy meg sem hallja a közeledő lépteket. Csak a köszönésre kapja hátra a fejét, és szinte ijedten ejti ki a jóskockákat a kezéből. Hátrapillant, mostmár látva, senki sem tört az életére.* -Szia, Salomé de Rosettani. Hogy erre? Csupán egy kis kikapcsolódás, de érdekesség is akad a patakban úgy fest. Látod ott a fényeket? *Mutat a patak mélyének irányába, ahol halvány kék-piros-lila színekkel váltakozva pulzál valamiféle fényjáték. Hogy mi bocsátja ki, hal vagy netán valaimféle kő, azt nem tudni.* -Hát téged? Könnyed délután séta tán? *Pillant fürkészőn a srácra. Ruházata a virágok miatt furcsának hat, főként hogy vélhetően rajta van a Naxeldires jelvény, általában pedig ezt a szakot sötét alakok jellemzik, bár persze mindig akadnak kivételek is. Feláll végülis a kőről, ahol eddig ült, majd összeszedi a lehullott jóskockákat. Kis zacskóba teszi őket, majd elsüllyeszti a táskában, és közelebb lép a patak partjához, újfent a furcsa fényeket szemlélve.* |
|  | | Nicolas Demerest

Minősítés:  Hozzászólások száma: 504 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Fürge patak Csüt. Jún. 02, 2011 2:25 pm | |
| *Az erdő fekete leheletét fujja a hátára, a fiú azonban meg sem rezzen. A felhők helyett, amik az álnokan bújó napfényt takarják, inkább kesztyűi között fekvő könyvet nézi: tenyerén halovány fénysugarak táncolnak, világoskékké színezve auráját. Halkan csukja be a könyvet, kezét pedig végighuzza a finom bőrkötésen. A kesztyű pikkelyein táncot járnak a délután utolsó fényei. Álla alatt a lehúzott bőrsál, vastag köpenyét különös virágszirmok lepik be. Arcán pedig apró, de őszinte mosoly dereng fel a lány láttán. Szomorúan szép arcvonásait szabadon simogatja a szellő, ide-oda cibálva hosszú, göndör haját. Tekintetét a lány hátára tapasztja, ajkát leheletnyire összehuzza.* Szia. *Köszön rá finoman, hagyja, hogy a lány megforduljon.* Nicolas Demerest. Mi hozott erre? *Támaszkodik feljebb abból a helyzetből, ahogy a hátát vetette eddig az egyik fának.*
|
|  | | Salomé de Rosettanni

Minősítés:  Hozzászólások száma: 108 Kaszt:  Üzenőláda: 
Az színem a mediumvioletred.
 | Téma: Re: Fürge patak Csüt. Jún. 02, 2011 2:01 pm | |
| *Kellemes nyári nap lenne, ha nem állna ennyire esőre. Ám mégis idekint találni egy hölgyeményt, hisz a rajta lévő köpeny alkalmas arra, hogy védje az esetleges erő elől. Szépen rúnázott védőköpenyt visel ciklámen színben, mint mindig. Az arany hímzés szépen veri vissza az időként előbújó nap fényét. A patak vize lágyan hullámzik az időnként feltámadó szél hatására, de egyelőre még nem ért ide a vihar, ám a hegység felett már látni időnként 1-1 villanást, ami a közeledtét jelzi. Leányzónk a patak partján üldögél egy kövön, oldalán megszokott válltáska, holmijaival, eszközeivel, amiket sosem hagy az iskola falai között, hiszen ki tudja mikor lesz szüksége ilyesmire. Kezében jóskockák, azokkal játszik épp, időnként leszórja őket, levonva a megfelelő konzekvenciákat. Majd a patak mélyére pillant elidőzve, mintha valami megcsillant volna a sekély víz mélyén...* |
|  | | Sarah Wood Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 258 Kaszt: 
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 6:35 pm | |
| -Hát Nellond egy varázslófalu nem messze az iskolától, a mocsáron túl. Itt csupa mágiahasználó él. Nellondba kétféleképpen lehet eljutni, az egyik az, hogy úgy veszed levitt téged Jozef, a vadőr hintóval a mocsár felett, a másik pedig a Társalgóban lévő mágikus tükör, mely a Nellondban lévő Jenilia teaházba nyílik.Na de hallom eléggé éhes vagy, szóval menyj csak enni.Előre is jó étvágyat.
//köszi a játékot, bocs hogz rövidke lett// |
|  | | Jenna Shot Diák

Hozzászólások száma: 60 Kaszt: 
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 5:47 pm | |
| - Hát bármilyen sportot kipróbáltam már..Talán az úszás az egyik kedvencem. - Az utóbbi idöben nem nagyon 'pasiztam'..*mondja szemét az égre emelve.* - És ez a nellond milyen hely? Nem túl biztatónak hangzik...*Jenna gyomraelkezd korogni hiszen úgy érzi mostanra már ideje lett volna enni valamit* -Nekem is voltak gondjaim a rémálmokkal de én nem ilyen bogyókkal üztem el őket.*ezután a mondata után megfogja korgó hasát, de reméli Sarah nem hallotta a korgást.* |
|  | | Sarah Wood Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 5:36 pm | |
| -Igen szeretek sportolni, csak mióta itt vagyok, nem igen jutot időm.*A többi mondatot meghallva felszisszen, amdj elmosolyodik.* -Hát ami igaz az igaz...nekem van barátom, lehet, hogy már hallottál róla, Tim Leopold.*Szemében furcsa csillogás jelenik meg, olyan amilyent ritkán látni nála.* -Na de te is biztosan hamar találsz itt valakit, egészen jó pasik vannak , csak nehogy megjárd mitn én.*Neveti el mágát, már szinte könnye csorog.* -Na de lényeg, hogy egy ilyen lány mint te, minden újjára talál magának valakit.*Barátságosan kacsint és folytatja.* -Na és sportok közzül mik a bestek? |
|  | | Jenna Shot Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 5:25 pm | |
| -Igazából hobbim nagyon sok van..De Bármihez hozzákezdek áltlában véghez viszem ..ilyen vagyok én.De a sportokat nagyon szeretem.*Mondja és a sport szót kiejtve felcsillan szeme.* -Régen énekelgettem is de az már a múlt , mondjuk itt az iskolába ez is a részem de nem bánnám újra kezdeni csak egy kis kitartás hiányzik .*Mondja legyintve egyet kezével.* -Te szeretsz sportolni? *Kérdi egy aranyos mosollyal* - Fiúk ? ÁÁh ezt a témát hagyjuk.*Hezitál kicsit* -Gondolom neked van.*Ránéz Sarah-ra és mosolyog.* -Te jó csaj vagy remélem nem haragszol amiért igy mondom de hát ezt látja az ember.*Kuncog egyet.* |
|  | | Sarah Wood Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 5:18 pm | |
| *Sarah együttérzően méri végig Jennát, próbál úgy bezsélni, hogy kissé baraátságosabbá, és vidámabbá tegye a légkört.* -Nagyon rendes vagy, igazán köszönöm, te is bármiben számíthatsz rám. Na de ma még semmi jó dologról nem beszéltünk, csak csupa rosszról.Mit is akartam a múltkor kérdezni?::.Jaj igen, fiúkkal hogy állsz? Új barátok a múltkori találkozás óta? *Kiváncsian szemléli a lány arcát, amjd folytatja.* -Tényleg hobbid, vagy valami hasonló van? Én szakomhoz hűen az éneklésnél és táncnál maradok.
|
|  | | Jenna Shot Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 5:12 pm | |
| -Sarah.*Megfogja kezét* -Bennem tényleg megbizhatsz.*Szorosan átöleli* - És akkor mondod el amikor akarod én szivesen végighallgatlak.*Mondja bályos mosolyt ültetvén arcára.* - Nekem sem volt valami szép életem nem vagy egyedül akinek vannak problémái.*Mondja vállat vonva...* |
|  | | Sarah Wood Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 5:08 pm | |
| *A vörös lány figyelmesen hallgatja végig a másikat, arcizmait összehúzza, majd fáradtan kiengedi, és nagy sóhajtással reagál.* -Semmi baj, tökéletesen megértelek, meg amúgy is, nekem eg két hét ide-oda semmit sem számít.*Barátságosan mosolyog, aztán folytatja.* -Igen rémálmok....tudod nem volt a legfényesebb gyermekkorom, többek között a múltam elől menekűltem ide...na de ez egy elég hosszú történet, ha gondolod és kiváncsi vagy rá elméselem egy nyugodt estén. *Szemeit ismét lesüti, madj céltalanul nekiindul a patak környéki rétnek, vissza- vissza fordulva, hogy Jenna követi-e vagy sem.* |
|  | | Jenna Shot Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 5:02 pm | |
| -Az igaszság az ,hogy én még új vagyok nem tudnál várni még egy kicsit és akkor elmegyek?*Jenna hátrébb húzódik de nem azért , mert fél Sarahtól hanem mert egyszerüen gondolkodnia kellett.* -Tényleg segitenék de kérlek várj még legalább hétvégéig... *Jenna fejében több millió gondolat fordul meg de nem félelem hanem egyerüen a múltbéli cselekedetei jutnak eszébe* ~Uhh..amikor régen kimásztam a házból de nem tudtam visszamenni~*Erre a lány kicsit elkuncogja magát de gyorsan abbahagyja hiszen nem lenne helyes most ez felhozni.* -Miért nem tudszaludni? Rémálmok? |
|  | | Sarah Wood Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 4:55 pm | |
| *Sarah látja a lány arcán az értetlenséget és a kiváncsiságot, na de mindenbe nem avathattja be, vagy mégis? Egy próbát azért megér... ha nem is mond még el mindent teljes egészében, valamicske magyarázatot megérdemel, hiszen akár veszélybe is kerűlhet miatta. Hatalmas mély levegőt vesz, majd tárgyilagos hangon kezdi darálni mondandóját, közben csillogó, égszínkék szemeivel a patakot pásztázza.* -Hogy mire kellenek a bogyók?... Hát valójában életet megkönnyítő szerek, mármint az enyémet nagyrészben megkönnyítenék. Beszéltem neked az alvatlanságomról, ezek a tabletták pontosan ez ellen használhatóak.Nem éppen a leg legálisabb dolog, és elég ártalmas is, de még egy ilyen szörnyű éjszakát nem bírok ki... *Hangja és szemei fájdalommal telítődnek meg, tudja, hogy bogyók nélkül sosem lesz egy percnyi nyugta sem, hiszen a rémálmok mindig visszatérő vendégek nála, és valósággal retteg tőllük.* ~Nem fogom kivárni míg megint kísérteni fog a múltam, pont előlle menekülök...legalább ezen a helyen békén hagyhatna...~ *Teljesen belemerűl kesze- kusza gonolataiba, közben hosszú percek telnek el, szegény Jenna már biztosan őrűltnek hiszi, ki tudja immár hanyadjára.Szégyenkezve süti le szemeit, és bocsánatkérően pislog.* -Ne haragudj...csöppet elkalandoztam. Nem tudom mennyire elégítettem ki a kiváncsiságod, de ha még meg szeretnél tudni valamit csak kérdezz, amennyire töllem telik válaszolok. *Magában őszintén reméli, hgy sikerűlt emggyőznie a lányt, egyedől ha nekivágna az útnak, nagyon csúnya vége lenne.* |
|  | | Jenna Shot Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 4:25 pm | |
| *Jenna meglepödik hiszen ez a válasz teljesen kielégitette , hiszen igy a bátorsága visszajött* ~Jaj végre van egy barátom. De ez a kérés kicsit furcsa...~ -Ha elmondod pontosan mire kellenek azok a bogyók? Talán segitek..És ez nem veszélyes? Úgy értem 10 után már nem szabadna kint járkálnunk .*Jenna kicsit hezitál hiszen régen nagyon sok butaságot tett , mondjuk nagy részét nem bánta meg de hát megéri? * -Miért olyan fontos ez?* Kérdi és közben nézi ahogy a patak folydogál medrében* ~Megtegyem , most kicsit le akartam nyugodni új életformát kialakitani de hisz az izgalmak is hiányoznak..Olyan régen csináltam valami orültséget. Ha van pár nyomós oka akkor belemegyek~ |
|  | | Sarah Wood Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 4:11 pm | |
| -Elmesélek egyszer mindent, azt is hogyan kerűltem ide, de az nem ilyen szép időre való téma.*kacsint Jennára.Majd mintha valami eszébejutott volna, megrázza rakoncátlan vörös tincset,és komolabb hangnemre váltva folytatja a beszédet.* -Megkérhetnélek valamire? Tudom, hogy enm ismerjük egymást régóta, de egyedül erre nem vagyok képes....Khm...szóval, kellenének nekem bizonyos tabletták, de azt csak Nellondban lehet megkapni.Nem tudom emnnyit hallottál Nellondról, de egy magányos boszorkánynak egészen veszélyes és hátborzongató hely.*suttogja Sarah.* -Emiatt kérem a segítségedet...nem kísérnél el engem oda a héten? Csak sötétedés után mehetnénk, ami növeli a kockázatot...persze ez csak egy kérés, egyáltalán nem haragszom meg ha nemet mondasz, sőt tökéletesen emgérteném azt is...*Hangja már kezd elcsuklani, kikerekedett szemekkel várja barátnője válaszát, ami tényleg sokat segítene rajta, de ilyesmit mégsem várhat el snekitől...* |
|  | | Jenna Shot Diák

| Téma: Re: Fürge patak Hétf. Máj. 30, 2011 4:00 pm | |
| *A patakhoz érvén Jenna leül egy padra amely épp a patak szélén van.* -Ülj le mellém ha szeretnél , amúgy meg remélem , hogy elmondanád ha más lenne a gond , nem csak egy alvás mondjuk nem ismerlek olyan régóta..*Kicsit lehajtja a fejét de utánna folytatja*- De úgy érzem több közös van bennünk mint gondolnánk.Bennem megbizhatsz. *Mondja és újból aggódni kezd a lány válaszáért. Ekkor feláll Sarahhoz - aki nem ült le hanem csak állt és nézte a patakot- és egy gyengéd érintéssel hozzáér karjához* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Csüt. Máj. 26, 2011 7:01 pm | |
| - Ez a bajod? *Nevet fel a fél-tünde.* -Jaj, Sophia mit csináljak veled? Nem dől össze a világ attól, hogy jelenleg nincs barátod. Én remekül megvagyok fiúk nélkül is. Ha talán többet mozognál a köreikbe akkor talán, de ha alig találkozol valakivel akkor nemigazán fogsz hamar párt találni magadnak. Én például rengeteg szakombéli fiút ismerek mégis úgy tekintek rájuk, mint barátok. *Tart egy kisebb monológot a lány.* - Ha jól tudom nem rég érkeztél. Nem várhatod el, hogy egyből rád másszon valaki. Előbb ismerkedj egy kicsit. Mindenkivel. Én többnyire mindenkivel egész jól kijövök. Khm. Demian. Jó, ő más. Lehet, hogy kicsit ellenszenves vagyok neki. Akkor mi van? Semmi. Vagy elviseli a társaságom, vagy elmegy.*A második részt inkább a daimonnak mondja, aki szépen beleszólt a kis mondandójába.* -Sophia, te nem vagy csúnya. Adj nekik időt. Alig ismernek téged. Hidd el, pár hónap múlva talán neked is lesz barátod. *Vigasztalja a lányt. Dianára furcsán néz.* -Te hagyod a daimonodnak, hogy megpofozzon? Nem fáj? Mi soha nem bántjuk egymást Morennel. *Bámulja csodálkozva a kis csivavát. Mikor Yora a daimonjával kapcsolatos kijelentését mondja. Moren bőszen bólongat rá.*
//Fagyunk. Sophia eltűnt.// |
|  | | Sophia Zenovia

Hozzászólások száma: 115 Kaszt:  Üzenőláda: 
Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit
 | Téma: Re: Fürge patak Csüt. Máj. 26, 2011 6:49 pm | |
| * Mikor megfordul, megpillantja Yorát, aki úgy tűnik settenkedve akart oda menni hozzá de Morgan egy gallyra lépett. Kérdésének válasza előtt nagyot nyelt, bár azt maga sem tudja miért.*- Tudod, ahányszor az udvaron sétálgatok, mindig szerelmes párokat látok jobbra-balra. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy senkit nem érdeklek. Minden fiú csak mintha egy szellem lennék át megy rajtam. Mintha...mintha... nem is léteznék.* Mondja majd újra egy kavicsot hajít a patakba, mely csobbanásával meg zavarta az egyenletes csobogás lágy hangját. Tényleg úgy volt ahogy ő érezte, mindenki át ment rajta, aki nem az ismerőse.*-Talán csúnya volnék?* Kérdezi, bár ezt a daimónja rögtön cáfolja és egy jókora pofont lekever neki aprócska mancsával.*~Miket beszélsz te itt össze-vissza?! Még hogy te csúnya?! Jaj ne beszélj már baromságokat. Olyan kisugárzó vagy hogy a nap is elbújik mögötted. Nézz magadra! Az alakod kitűnő szép hosszú szőke hajad van és még a sminked is rátesz egy lapáttal!* Mondja majd a vízhez megy inni egy keveset. Sophi a pofontól nem lett jobban, bár, ezt nem mondta, de semennyit sem érzett abból a pici mancsának erejéből. Inkább csak ránézett Yorára, hátha valami választ kapna a bajára.* |
|  | | Sophia Zenovia

| Téma: Re: Fürge patak Szer. Máj. 25, 2011 7:56 pm | |
| |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Szer. Máj. 25, 2011 7:45 pm | |
| *Vidáman közelít a patak felé, úgy döntött kijárási tilalom előtt még meghallgatja a patak csobogását. Mindig megnyugtatja a lányt. Halkan lépked a patak felé, mikor kiszúrja Sophiát. Persze meg akarja lepni, de a daimonja rálép egy gallyra, ami hatalmas reccsenéssel kettétörik.* ~ Moren! Bocs Yora. Nem hiszem el. *Zajlik egy aprócska vita közöttük, majd Yora odamegy a patakhoz, és leül Sophia mellé.* -Szia. Mi újság? Miért vagy ennyire elkenődve? *Kérdi a lány, bár a jó kedve még mindig nem szűnt meg. Nem volt egy olyan ember, hogy ráragadjon a másik kedve. Inkább ő vidított fel másokat.* |
|  | | Sophia Zenovia

| Téma: Re: Fürge patak Szer. Máj. 25, 2011 7:37 pm | |
| * Kezd besötétedni az ég, mivel lassan lemegy a nap. Sophi a patak mellett ücsörög. Kissé bánatosnak látszik, így daimónja megkérdezi tőle, mi bántja.*~Mond Sophi, miért vagy ilyen rossz kedvű?*. Kérdezi majd a fejét az arcához simítja a lánynak.*~ Miből gondolod hogy szomorú lennék?* Kérdezi tőle és az arcára kényszerít egy mosolyt.*~Csak mivel mindig ugrálsz minden felé és most csak ülsz a parton mint egy normális diák.*Mondja kicsit szemrehányóan neki.*~ Szoktad látni azt a sok diákot kézen fogva járni? Olyan rossz hogy nekem nincs barátom és mindenkinek van szinte.* Mondja majd a vízbe dob egy kavicsot. Ekkor valami féle reccsenést hallott. Nem tudta mi az így hátra fordult hogy lássa mi vagy ki van ott.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Kedd. Máj. 24, 2011 8:19 pm | |
| *Tyline a lány sértését meg sem hallja. A családja Franciaország egyik leggazdagabb varázsló családja. Ő nem süllyed senkinek a szintjére sem, de mégis visszaszól.* -Már megbocsáss, de ha nem tetszik el lehet innen menni. Régebb óta vagyok itt, mint te nem szeretném, ha itt rontanád a levegőt. Különben is, amit csinálok nem tartozik rád. Megszoksz, vagy megszöksz. Választhatsz. *Mondja villámló tekintettel az ifjú Blanchard. A hangjában semmi nem érződik a tekintete viszont olyan rideg, és olyan gonoszul villog, hogy ha a tekintetével ölni tudna bizony több ezer embert gyilkolt volna le.* -Jó lenne, ha visszavennél a stílusodból. Vagy még ennyit sem tanítottak meg neked? Szánalmas. *Mondja nyugodtan a lány szavai viszont hideg zuhanyként érheti a másikat.* ~ Nagyi, ha nem viszel ki innen... *Forr benne a düh.*
//Fagy.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Kedd. Máj. 24, 2011 8:09 pm | |
| *Rajzolgat, üldögél, viszont mikor megérzi a füst szagot, oldalra hajol, és felvont szemöldökkel nézi, ahogy a lány a vízbe dobja a felgyulladt papírt.* - Szemetelő. *Jelenti ki hangoasn a lánynak elég éles és bunkó hangnemmel, majd rajzolgat tovább, immáron a saját daimonját. Szép állat az ocelot, szóval megéri rajzolgatni. Örömmel veszi észre, hogy egy elég csendesnek igérkezik a nap.* ~ Kár, hogy Gaiaea már nincs itt. Ő volt az egyetlen aki megértett. ~ *Gondolta és sóhajtott egyet. Becsukta a rajztömböt, majd maga mellé tette le, és a táskájába nyúlt bele, amiből egy rövid kardott húzott elő. Azt kezdte most nézegetni, majd szépen előhúzott egy fehér szalagot még a táskából, és az oldalához kötözte.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|