Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák

Hozzászólások száma: 37
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 1:33 pm

First topic message reminder :

A kúriától nem messze található, észak-keleti irányban. Messziről lehet hallani a víz csobogó hangját, mely gyors folyamban vágtat keresztül a keskeny, de elég mély, egy-másfél méteres medrében. A terület általában nyugalomra vágyóknak kedvez, hiszen itt is van néhány fa, és a patak hangja is nyugtatóan hat az emberi léleknek. A vízben fel lehet fedezni pár elég stabilan álló sziklát, illetve kiemelkedést, melyen ha ügyes vagy, könnyen átjuthatsz a túlpartra, ahol tavasszal és nyáron kicsi, de nagyon szép virágok nőnek.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Szept. 13, 2010 5:36 pm

// Réka hozzászólását töröltem, mivel 6 óra elmúlt és óra alatt nem játszunk máshol. Mellesleg már Cir is szólt és az után is érkezett hsz.//
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 159
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Lélekszimpátia tanár
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Szept. 13, 2010 5:07 pm

//Mivel 6-tól óra van, az esetlegesen 6 óra után érkező hozzászólásokat törölni fogom innen...csak előre szólok. Smile//

Renegát tünde. A múltja elég sötét, bár hajdanán nem olyan volt, mint most, de az élet megváltoztatta. Hideg és kimért, nem foglalkozik másokkal, a saját boldogulását tartja csak szem előtt. Nem életcélja a gyilkolás, de szeret valami felsőbb erőt szolgálni, még ha az gonosz is, így került az úrnő szolgálatába. Megveti, sőt alapvetően gyűlöli az embereket. Kiváló harcos, bűbájhasználó, remekül ért az átváltoztatásokhoz, és a mentális varázslatok sem állnak tőle távol.
Előtörténet
Cirelin de Sovalon multija
Sarah Crawford
Diák

Hozzászólások száma: 133
Msn: klaucska9@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Szept. 13, 2010 5:00 pm

-Hát csak sétálgatok erre felé.Nem hideg egy kicsit a föld?Nem fogsz fel fázni?*Emma néha túl anyáskodó szokot lenni ahogyan ebben az esetben is.Majd végül ő is lefeküdt.*Most olyan szép az ég.Nem igaz?*Kérdezte majd a táskájában kotorászni kezdet.Egy gumicukrot és kettő magazint huzzot elő.*Kérsz?*És kibontotta a zacskót amiben sok kis rozsaszín maci hevert.S az egyik magazint is a lány hasára tette.*-Néz bele nagyon vicces de érdekes nekem nagyon tetszik.*Mondta majd vett a gumicukorból.*-Hmm...Ez isteni.*Emma édes szájú és néha talán túl mohó.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Szept. 13, 2010 4:46 pm

*Miközben fekszik és figyeli a felhőket- hát kicsit gyerekesnek tünhet de nagyon szereti a természetet-észre veszi, hogy tárasága akadt. Na igen be kell vallani kicsit meglepte de hát az ő hibája volt. Nem figyelt eléggé. Hallja a bemutatkozást de fel nem akar kelni. Olyan kényelmesen elhelyezkedett.*-Szia! Horváth Réka vagyok. Csak azért fekszek a füben mert így egyszerübb és kényelmesebb a fehőket figyelni.*Elmosolyodott, hogy milyen gyerekes választ adott. De hát ez az igazság.*-Te milyáratban vagy erre?*Kérdezte. Közben meg figyelte a felhőket.*
Sarah Crawford
Diák

Hozzászólások száma: 133
Msn: klaucska9@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Szept. 13, 2010 4:34 pm

*Emma ma is kijött sétálni.Mostánában sokat szokott sétálni csak úgy.S a levegő is egészséges.Egyszerre csak egy lányt pillant meg ,hogy a fűben fekszik.Hát oda megy hozzá mert ő szeret ismerkedni és talán egy kicsit kíváncsi ,hogy még is mit csinál a fűben.*-Szia!A nevem Emma Crawford.És a tiéd?Mégis mért fekszel itt a fűben?*Kérdezi majd a jekijét megigazítja.Ma farmer gatyában és ingben van.Hosszú haja kivan engedve és egy lila hajpánt van benne.Majd végül megnézi milyen a talaj.S leül a lány mellé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Szept. 13, 2010 4:24 pm

*A lány egy idelye nem nagyon mozdult ki. Gondolta sétál egyet és körbe néz. Ha szerencséje lesz akkor lesz társasága. Ha nem hát akkor sem fog csalódni, mivel ő egyedül is el van.*-Milyen friss a levegő. Jó ötlet volt ide jönni.*Mondta és kifeküdt a füben. Na ennyit a sétálási tervéről. Majd bepótólja máskor. Nem aggódik, hogy meg fog fázni. Sosem volt az a betegeskedő fajta.*~Szép hely.~*Gondolta és nézte tovább az eget.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Szept. 02, 2010 4:55 pm

*Mosolygott azon egyet amit a lány mondott.Örül neki, hogy ő is ismerős neki így már biztos benne, hogy nem a fejével van baj. Hallja, hogy a lánynak mennie kell így ő is elköszön.*-Viszlát! Igen még találkozunk remélem.*Mondta és ezzel ő is elindult, hogy jobbankörülnézzen itt.*
Andréa Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 213
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Szept. 02, 2010 4:46 pm

* Andréa mosolyogva figyeli a lányt. * Én azért eső barát annyira nem vagyok, de nagyon szeretem a természetet. * Mondja mosolyogva a lánykának. Jól érzi magát. Lassacskán a nap is előbukkan. * Te is ismerős vagy nekem. De nem tudom honnan. Majd én is agyalok. * Ne haragudj de most nekem szaladnom kell. Majd beszélünk. Szia. * Mondja mosolyogva majd elszalad az előcsarnok felé. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Szept. 02, 2010 3:40 pm

*Réka örül neki, hogy végre valaki olyannal találozik aki legalább annyira szereti a természetet mint ő.*-Hát igen én is örülök, hogy már nem esik. Mondjuk részemről én szeretek sétálni az esőben. Én azért jöttem ki mert olyan szép az idő és szeretek a természetben sétálni.*Mondta válaszkép. De a lány egy újabb kérdést tesz fel neki.*-Két dolgon, hogy mi lesz a következő Átváltoztatástan órán és, hogy honnan vagy olyan ismerős. Mert már láttalak valahol.*Fejezte be a mondtatot és már megint azon törte a fejét, hogy honnan ismerhette. De ezzen se kellet sokáig gondolkodnia mert itt egy újabb kérdés Kezdte ezt kicsit élvezni.*-Én is örülök Andréa.*Mondta válasz kép szerencséjére hamar megjegyzi a neveket és az arcokat.*-Amúgy veletek mi történt mostanában?-łérdezte a lánytól.*
Andréa Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Szept. 02, 2010 3:21 pm

* Andréa megpróbállja jól elmélyébe vésni a lány nevét és arcát. A kérdésre válaszol, ugyen de tudja, hogy a lány agya máson teker. * MEgörültem, hogy végre nem esik ezért kijöttem meg kihoztam Charlottét is. És Te? Kérdezi a lánykától kedvesen mosolyogva majd hallgat egy kicsit. * Mond min agyalsz ilyen lelkesen? * Kérdezi miközben szemével a Réka szemét keresi. * Egylbként nagyon örülök a találkozésnak Réka. * fejezi még be a beszédet aztán tényleg hallgat. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Szept. 02, 2010 3:02 pm

* A lány azt veszi észre, hogy társasága akadt.-Szia! Horváth Réka.*Köszönt neki és vissza mosolygott rá.*-Te mi járatban vagy erre?*Kérdezte tőle. Azon kezdett el gondolkodni, hogy honnan olyan ismerős neki a lány. De biztos valamilyen órán látta.*
Andréa Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Szept. 02, 2010 2:52 pm

* Az ősz elérkezett és ezt nemcsak a naptár mutatta. AZ idő hüvösre változott gyakorivá vált az esőzés. A mindig vidám és mosolygós Andréa azonban nem vált szomorúvá. Ugyan az ő kedvenc hónapja a tavasz az újráéledés a leányzó az őszben is megtalálta a szépet a boldogságot. Elkezdődött a tanév a Nezabarban. Végre újre indult a tanítás. ANdréa azonban most, hogy kicsit elállt az esőzés nem a könyvekre figyelt. Úgy döntött útnak indul és mozog egy kicsit a szabadban. Magára öltött egy drapp nadrágot egy zárt kondicipőt egy vékony kardigánt és szép barna talárját. Haja összefonva. Ahogy a patak partján sétállgat egy lányt vesz észre. Odasiet hozzá és egy széles mosollyal köszönti. * Szia. Andréa Bontavier vagyok. ÉS Te? * Kérdezi vidáman miközben lehuppan a fűbe. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Szept. 02, 2010 2:35 pm

*Réka kezdett unatkozni ezért elindult sétálni. Egyszer elakart ide jönni és végre ideért. Nem nagyon jártas erre ezért sok helyen kell még körül néznie.-Tényleg szép hely.*Mondta és leült a fübe.*
Gethin Awstin Conley

Hozzászólások száma: 400
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 3:12 pm

*Yolanda szavai eljutnak ugyan a fiú agyáig, talán a jelentésüket is felfogja homályosan bár - de a lánynak igaza van. Tényleg olyan, mint egy élőhalott. Aithne szerencsére valamilyen módon elkerülte ezt a kataton állapotot valamennyire, de azért a gébics sem olyan élénk, mint lenni szokott. A szavakra Gethin kissé felemeli a fejét, barna szemei tétován, bár ijesztően üresen csillognak, ahogy megállapodik a tekintete a lány arcán, majd lassan bólint egyet, de alig észrevehetően.*
-Rendbejön, gondoskodom róla... Ha az a Richard nem lenne.. Ő az oka mindennek! *Suttogja Aith aggodalmasan a lánynak, bár Gethin is hallhatja a gondolatait, de ez nem érdkli a madarat. Ha ő szól Yohoz, az majdnem olyan, mintha gethin beszélne. Mert összetartoznak.* Szervusz, Yo... *Búcsúzik ela madár, szemével is intve a távozó lánynak. Gethin az újabb ölelésre megint összerezzen, a tekintetébe mintha egy árnyalatnyi élet is kúszna - hála az égnek -, tétován néz a lány után. Teljesen úgy érzi magát, mintha egy rossz álomba került volna... Sokáig még tétován ácsorog a patak mellett, majd lassan, szinte gépiesen elindul valamerre, igazából maga sem tudja nagyon, hogy merre... De valahol ki fog lyukadni. Valószínűleg a szobájában.*
Yolanda Perkins
Diák

Hozzászólások száma: 47
Kaszt:
Üzenőláda: "Megtanultam, hogy az elköszönések mindig fájnak, az emlékek -jók vagy rosszak- mindig könnyeket csalnak a szemembe.. és hogy néha a szavak nem pótolhatják az érzelmeket."

I could really use a wish right now ... <3

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 3:00 pm

*Amikor Aith megszólal, akkor csak elfintorodik - sejtette, hogy valami állat van a dologban, esetleg daimon. Aggódva pillant a fiúra, aki a jelek szerint meg sem hallotta a kérdéseit, a gébics szavaira biccent egyet, miközben elengedi a fiút. * - Na látod. Akkor fel a fejjel! Minden rendben lesz, meglátod, csak ne legyél ilyen, mint egy élőhalott, mert azt Senilla sem díjazná szerintem. És, sajnos mennem kell, de majd felkutatlak a hálódban. Kérlek, nyugodj meg!*Suttog, rimánkodik, könyörög, mintha az ő élete függne mindettől - bár igaz, mert ha Gethint valami baj éri, akkor abba Yolanda is belehal, persze csak jelképesen, lelkileg. Aztán egy gyors ölelés, Aith felé egy intés, majd el is távozik szélsebesen, de még látni fogják őt. Minden bizonnyal.*
Gethin Awstin Conley

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 2:52 pm

*Aith kicsit fészkeldőik, felpillant Yolandára, apró, fekete gomszemei komolyan csillognak. Az öleb emlegetésére kicsikét dühösen villannak meg a gébics szemei, miközben vékonyka hangján válaszol.*
-Igen, az a tacskó volt.. Utálom! *jelenti ki a madárka, na igen, őt ritkán lehet dühösnek látni... Aggódva pislog gethinre, de a fiú nem válaszol Yolanda kérdéseire, mered maga elé úgy, mintha meg sem hallotta volna őket. A gébics tollászkodik egy picit, vár, hátha a fiú magához tér az apatikus állapotból, de miután eltelik így két perc nyomasztó csönddel, válaszol inkább a daimon.*
-Nem. Legalábbis, ha jól láttuk.. Nekem úg tűnt, hogy Senilla legszívesebben felpofozná. *Csiripeli félredöntött fejjel, miközben okos szemével Yolandát figyeli. Gethin még mindig nem reagál, bár az ölelésre összerezzen egy kicsit.*
Yolanda Perkins
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: "Megtanultam, hogy az elköszönések mindig fájnak, az emlékek -jók vagy rosszak- mindig könnyeket csalnak a szemembe.. és hogy néha a szavak nem pótolhatják az érzelmeket."

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 2:38 pm

*Nos, ha nem lenne káromkodás, akkor talán értené is, de az a helyzet, hogy nem nagyon érdekli. Azt tudja, hogy walesi nyelven beszél a fiú, meg azt is, hogy káromkodik, a többi nem érdekli. Yo meg Aith-re pillant, akin hamar felfedezi a három evezőtoll hiányát, és aggodalmasan pislog rá. * - Fogadjuk, hogy az ölebe tette ... vagy, nem tudom, mit tart, de biztos az tette, igaz, Aith? *Kérdi halkan, a gébicsre pillantva, majd tekintetét a csodálkozó szempárba fúrja, a szavakra meg legszívesebben elmosolyodna, de ahogy Gethin kiejti azokat - nem, legszívesebben sírni tudna azon, hogy a fiú mennyire szenved. Ennyire szeretné az a lányt? * - És gondolom a csaj visszacsókolt ... *Motyogja halkan, majd odalép a fiúhoz, és átöleli, ha az megengedi.* - Nem fogod megölni, Gethin. Nyugalom. *Suttog, bár nem tér át az angolra. Még nem.*
Gethin Awstin Conley

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 2:18 pm

-Shit... Y uffern gwaedlyd.. *Motyogja maga elé megint, user meg örül, mint majom a farkának, hogy talált olyan fordítót, ami tud walesi nyelven. Anyanyelve az angol mellett, bár lassan már a bolgárt is anyanyelvi szinten tudja. Persze Yo biztosan nem érti meg... A lány kérdésére először nem reagál, mered maga elé üveges tekintettel. Aith aggodalmasan száll le a vállára, megigazgatja a szárnyán lévő tollakat, főleg a bal szárnyát birizgálja sokáig a csőrével, ahol jól felfedezhető a három evezőtoll hiánya. A srác végül felnéz Yolandára, kissé talán csodálkozó arckifejezéssel, hogy a lány hogy került ide... A felcsattanásra összerezzen, de aztán lassan, kissé rekdtes hangon válaszol is. Végre.*
-Megcsókolta. Hogy.. hogy merészelte?! Megölöm. I'll kill him... *Másodszorra már angolul mondja ugyanazt, de őt egyáltalán nem zavarja ez a váltás, úgy tűnik.*
Yolanda Perkins
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 2:08 pm

*Hirtelen ledermed, amikor Gethin rászegezi a pálcáját, és felvonja a szemöldökét - nem érti, minek kell most őt megtámadni, bár tudja, hogy Gethin úgysem bántaná. Vet egy hálás pillantást a gébicsre, majd visszabámul a fiúra, és a megtörtséget felfedezve a szemeiben elszorul a szíve. Ezt azért mégsem akarta ... pontosabban, ez azért mégsem jó. Egyáltalán nem. A káromkodásfélét meg érti, de nem törődik vele, ugyanis sejti, hogy a fiúval nincs minden rendben. Aztán a másik két mondatra ismét kérdőn mered a fiúra, bár pár másodperc, és kapcsol. * - Öhm, mégis ... miért? Mi történt, Gethin, mond már el!?* Kissé felcsattan, de érdekli a dolog, na, és nem is mentalista, hogy kitalálja. Tesz egy lépést a fiú felé, és kérlelő szemekkel figyeli, attól függetlenül, hogy a fiú elfordította a fejét. Modjuk sejti a dolgot, de a fiú szájából akarja hallani, ami lehet, hogy nem fog megtörténni.*
Gethin Awstin Conley

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 1:58 pm

*Amikor a szeme sarkából észreveszi, hogy egy alak nagyon, de tényleg nagyon gyorsan közelít hozzá, akkor a védekező ösztön bizony fellángol benne. Bár a földön térdel, mégis egy már-már ijesztően gyors mozdulattal perdül arra, amerről Yolanda jön, előrántja a pálcáját, és a lányra szegezi. Aith szerencsére időben kapcsol, gyorsabban felismeri a lányt, és a gébics, bár pici, de azért szépen rárepül a pálcára, és kilöki Gethin kezéből, mielőtt a fiú átkozhatna.*
-Aithne! *Szisszen fel a fiú, mond még hozzá pár nem túl szép szót walesi nyelven, de amikor végre felismeri Yolandát, elnémul, egy pillanatig bámul a lányra. A tekintete az iménti düh egy apró szikrája helyett újra megtört lesz, és elfordítja a fejét a lánytól.*
-Megölöm Wellingtont. Esküszöm, megölöm. *Motyogja maga elé, nem igazán válaszolva Yo kérdéseira, és közben ökölbe szorul a keze. ha a lány használja azt az okos kis fejecskéjét... Gyorsan rájön, kire gondol Gethin. Azt is kitalálhatja, hogy mi a gond.*
Yolanda Perkins
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 1:46 pm

*Igen, hamar felfedezi a kódorgó alakot, és már vidáman intene is feléje, amikor rájön, hogy nincs valója perfekt hangulatban. Elfintorodik, bár az érthetetlenség kiül az arcára, miközben visszapattog a köveken, és sebesen megközelíti a fiút. * - Helóóó, Gethiiin! Mi a gond? *Pislog rá a fiúra, eléggé kedvesen, és együttérzően. Na igen, a hangulatváltoztatós csajjal hozta össze a sors a fiút. Miután pár percig értetlenül mered a fiúra, leül mellé, és mosolyogva veszi a kezébe a fiú egyik kezét, ha az engedi. * - Mi a helyzet, hm? *Hol a fiúra, hol a kis gébicsre pillant, zavartan, mert fogalma sincs, hogy mi a helyzet. Bár sejti, hogy köze van Senillához.*
Gethin Awstin Conley

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 1:26 pm

-Damn it.. damn it... Damn it! *Eléggé dühös motyogás, arról jön, amerről a pataka folyik, vagyiks a Tölgyes fái közül... Ha Yolanda figyel, akkor észreveheti, hogy egy alak, aki nagyon hasonló Gethinéhez, eléggé szédülten, majdhogynem holdkórosan kódorog a fák között... Néha fel-felbukkan egy apró madár árnya is, bár a röpte még bizonytalan egy bizonyos tacskó támadása miatt, és gyakran visszaszáll a fiú vállára pihenni. Mert igen, Gethin az. Yolandát észre se veszi, miközben szédülten kering a fák között, néha bele-beleütve valamelyik fa törzsébe. Eléggé el van keseredve attól, amit pár napja látott, meg úgy az egész helyzettől.. A végén már lefejeli az egyik fát, majd lecsúszik a tövébe, és eléggé üveges szemmel mered maga elé. Nincs fényes hangulata, ezt még a vak is láthatja.*
Yolanda Perkins
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Aug. 31, 2010 1:16 pm

*Bohókás leányzónk a fürge pataknál csavarog egymagában, mint általában. Hiába, muszáj kiszellőztetnie az aranyos fejét, ugyanis az egyik szobatársa reggel óta tömködi bolondsággal. Mivel azt megunta, így azzal az alibivel, hogy elmegy kajálni, leszökött ide, ugyanis pár napja fedezte fel ezt a patakot, és valjuk be, igen megtetszett neki. Az időjárás miatt egy farmer, egy vastagabb felső és tornacipő a mai szerelése. A patakhoz érve mosolyogva végigszökdécsel a nagyobbacska köveket, így - remélhetőleg - szárazan érkezik a patak másik partjára. Mosoly, kis tapsikolás, majd csüccs le egy kisebb sziklára. No igen, kezd visszatérni a régi énje - és nem is sejti, hogy ez a jókedv hamar elfog szállni, legalábbis valószínűleg.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Aug. 30, 2010 7:57 pm

//A szakkör karisan sem kötelező, tehát lehet alatta máshol játszani, csak a mesélővel szemben nem túl illő dolog. De nem tiltott. Smile//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Aug. 30, 2010 6:54 pm

//Szakkör alatt szerintem nem lehet máshol játszani, ugyanúgy, mint az órák közben... A hsz-t egyelőre nem törlöm, amíg meg nem erősítenek^^//

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Similar topics

-
» Patak