Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák

Hozzászólások száma: 37
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 1:33 pm

First topic message reminder :

A kúriától nem messze található, észak-keleti irányban. Messziről lehet hallani a víz csobogó hangját, mely gyors folyamban vágtat keresztül a keskeny, de elég mély, egy-másfél méteres medrében. A terület általában nyugalomra vágyóknak kedvez, hiszen itt is van néhány fa, és a patak hangja is nyugtatóan hat az emberi léleknek. A vízben fel lehet fedezni pár elég stabilan álló sziklát, illetve kiemelkedést, melyen ha ügyes vagy, könnyen átjuthatsz a túlpartra, ahol tavasszal és nyáron kicsi, de nagyon szép virágok nőnek.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Aug. 08, 2011 11:05 am

*Egy magas, fekete hajú lány sétálgat az udvaron, és kerül egyre közelebb a patakhoz. Nem igazán tud mit kezdeni magával, ezért is járkál errefelé. Egyébként egy hosszú, fekete ruha van rajta, ami leér a földre, így amikor átlép egy-egy faágat, kicsit meg kell emelnie a kezével. Ilyenkor kivillan a fekete, elegáns csizma, ami kivételesen nem magassarkú, csak emelt, végül is mégis csak az udvarra készült eleve. A felső része pedig csipkés, hosszú ujjú. Szokás szerint erős smink van rajta, arcán pedig egyértelműen felfedezhető a kissé morcos fintorgás és hűvös távolságtartás. Igen, imádott Rose-unk még mindig nincs odáig a Nezabarért... Mikor megpillant valakit a tóparton, úgy dönt, odamegy hozzá, mert végül is miért is ne? Addig is legalább nem unatkozik...* - Üdv *lép a lány mellé, tekintetével gyorsan végigmérve a másikat, meg a farkasát is.*

//Na, jó, nem tudom mi van, de szerintem ez most fagy...//
Alina Suniti
Diák

Hozzászólások száma: 25
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Aug. 08, 2011 10:51 am

* Egy tünde lány ül a patak mellett egy hófehér farkassal, s messziről úgy tűnik, mintha csak némán merednének a semmibe, de senki sem hallja az ő néma beszédüket. Ha valaki látná Alinát, nem venné észre hegyes füleit, mert dús hajával eltakarta őket, nem szereti mutogatni...
Lila földigérő ruha van rajta, s egy fekete talár a földön, amin ül. Nem fontos neki a társaság, de ha jön valaki, nem zavarja el *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Aug. 06, 2011 7:24 pm

*Kék szemeivel a kúria épülete felé pislog így hamar észreveszi Alexet és mellette még Edgar is jelez. A mosoly még mindig ott van az arcán bár nem is tudja mi van most vele. Talán rádöbbent, hogy a barátai nélkül elveszett itt. Igyekszik beilleszkedni, de hát magát az iskolát nehéz megszokni. Bámul a semmibe csak Alex szavai zökkentik ki.* -Engem nem zavarsz.* Szólal meg halkan. Mennyivel egyszerűbb volt az otthoni baráti köreiben, mint itt. Az egyetlen a barátaihoz hasonló egyéniségtől meg nem rég búcsúzott el szóval most az ő társaságát is hiányolnia kell.* - Gondolkozni szerettem volna. Hogy mit szándékozok tenni az életemmel, amit majdnem feláldoztam a bátyámért. Te mi járatban erre?*Villantja rá a tekintetét az Allidonos fiúra.* -Hát igazából nem fényesebb a tolla csak más a megvilágítás. * Ereszt meg magának egy fanyar mosolyt. Angi korábbi szavaira csak bólint. Ők ketten más társaság. Nem olyanok, mint Brigitte, vagy Kam. Nem. Ők mások. Figyeli ahogyan Angi méregeti a spanyol srácot.* ~ Szánalmas... Egyszerűen szánalmas.*Gondolja magában, hiszen ő soha nem futott mások után. Sőt inkább a fiúk futottak utána, bár volt olyan hogy néha neki kellett megadnia a kezdő lökést, de mindegy. Franciául beszél tovább Edgarhoz. Na igen. Most nincs olyan hangulatban, hogy ő legyen a középpontban. Inkább csak figyeli az eseményeket, és mindezt mosolyogva... Elképesztő ez a mentalista lányka.*

//fagyi//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Aug. 06, 2011 7:11 pm

*Mikor Gis megjelenik Angi mellett, Angi csak csendben üdvözli, majd újra a semmibe réved a tekintete.* -Hát, igen, van hogy akit szeretüink, annak a tette fáj néha a legjobban. *mondja egyszercsak, majd megjelenik egy jóképü srác, igen, ezt a srácot most jobban Angi is szemugyre veszi, bár eddig még egyel sem tette ugyanezt. Mindenesetre azért köszön neki.* -Csáó, Angi. *mondja csak röviden, majd égszínkék szemével kicsit jobban szemügyre is veszi a fiút, hát, nem semmi a fickó, és még sármos is. Jegyzi meg magában, majd mivel ö azért eléggé gyámoltalan ahhoz meg nem is tud mit mondani, a bókra csak icipicit elmosolyodik és ismét Gisre veti a tekintetét, majd a vizet bámulja. Fogalma sincs mit tegyen...*
Alex Carmelo

Hozzászólások száma: 52
Msn: helgafarkas@hotmail.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Aug. 06, 2011 7:03 pm

*Alexünk jelenik meg egy csinos ingben,egy elegáns barna félcipőben és kedvenc farmerében.Szórakoztatja magát kicsit illúzióival,és gondtalanul sétálgat.Fel-alá,fel-alá...Nézelődik,nagyot szív a levegőből.Friss,kissé erdőillatú,pár virág illatával keveredve.Meg a víz frissessége.Nyugi van,és nem történik semmi különös.Amíg meg nem pillant két szép lányt.Megnézi őket alaposan,majd odasétál hozzájuk.Felismeri Gist is,de azért bemutatkozik a másik lánynak.*-Csatlakozhatok,hölgyeim?Giselle.*biccent a lánynak.*-Edgar.*a hollónak is.*-Mi szél hozta erre a szépséges hölgyeket?Edgarnak most különösen csillognak a tollai.*néz a hollóra,majd megakad a lányon is a szeme.Aztán a folyót nézi.A sebes áramlását,az egyenletességét a víznek,és sóhajt egy nagyot.Kezd kicsit honvágya lenni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Aug. 06, 2011 6:50 pm

*Miután "kellemesen" elszórakozott nem volt képes visszatérni a kúriába. Persze egy tűzdémon után senki nem lenne képes visszatérni a nyugodt épületbe. Ugyanazt a testhez simuló fekete ruhát viseli, amit pár órával ezelőtt viselt. Az udvaron már ott várta a hollója Edgar. A lány gondolatai még mindig az erdőnél járnak. Otthagyta Kamet, és elfelejtette mondani neki, hogy mikor indulnak. Majd később. Franciául beszél drága hollójához. Elmesélte neki a mai nap eseményeit. Nem érdekli, ha hallják. Edgar végighallgatja. Mindent tud a fél-véla lánykáról. Még a legtitkosabb gondolatait is. Sokan talán arra gondolnának, hogy a Belsis lány miért oszt meg bizalmas dolgokat egy madárral? Erre is meg van az oka. Nem bírálja a tettei miatt, nem osztogat tanácsokat, csupán csak hallgat. A lány vállán terpeszkedik ez a halálmadár miközben Gis simogatja. Megpillantja Angit így a lehető legjobb mosolyát ölti magára pedig nagyon nincs jó kedve, de hát ezt soha nem mutatja.* -Szép estét. Csak nem zavarlak? *Köszönti a Naxis leányzót miközben neki dől egy fának. Tényleg ennyire szeretné a bátyját? Majdnem odaadta a lelkét a tulajdon testvéréért. Elmélázva bámulja a patakot és mosolyog. Nem nagyon szól Angihez ahhoz túlságosan is elmerült a gondolataiban.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Aug. 06, 2011 6:29 pm

*A fürge patakhoz ül le egy lány, egy fekete farmer, egy hosszú fekete kapucnis felsö és bakancsa van lábán, csak úgy van, semmi különös. Most épp nem vette fel a szokásos köpenyét, valahogy érzi a zsigereiben hogy a változás szele öt is megcsapta, valahogy pedig most ez nem izgatja, pedig elötte más volt, sokkal másabb. Biztos ami biztos ujján a nekromanta gyürü mindig ott van, s pálcája pedig a bakancsába csak úgy beletüzve, miközben kezével lecsippent egy-egy füszálat és csendben elmorzsolja ujjai között. Nem jár a fejében sok minden, csak arra gondol hogy most merre járhat apja, mit csinálhat, s anyja mikor hal meg. Igen, fekete klánosként mi más furakodna fejébe, mint a halál és az ehhez kapcsolódó dolgok. Még akkor is ha változik lelke mindeközben.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 2:54 pm

//fagyika//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 1:56 pm

-A szüleim is varázslók, igaziból nem ezzel van a gond, hanem hogy lány vagyok és egyszer majd felnövök. Az apám nagyon-nagyon szigorúan fogott világ életemben, és mivel egyke vagyok hihetetlenül is félt, óv mindentöl, kutyám is ezért nem volt. Gyakorlatilag egy kastélyba voltam egész életemben bezárva, de a mamám eléggé fel világosult, és haladt mindig is a korral, szóval ö afféle szövetségesem, és mindent amit csak lehetett becsempészett nekem. De azért nagyon sok mindent nem tudott, szóval elszöktem nemrég, és most élem s felfedezem egyes egyedül a világot. Megvárom hogy apám lehiggadjon, az még el fog tartani pár hetet, vagy akár hónapot, elvégre az egyetlen kislánya elárulta meg minden, szóval ha jó a terep akkor a mamám küld baglyot és akkor hazamegyek, de csak hogy megbeszéljük a dolgokat. A papámnak mindene a tanulás, a fegyelem, dehát katona, meg lehet érteni, valahol, szóval ennyi az én kis történetem, dióhéjban. Es rólad mit lehet tudni? Persze csak ha nem vagyok indiszkrét... *mondja kedvesen ahogy befejezi a mondatot, majd a fiúra néz és várja érdeklödöen hogy az mit mond el esetleg magáról.*
James Ravenwood

Hozzászólások száma: 411
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 1:21 pm

*Furcsállkodva figyeli a magyarázatot, hogy hogy és mint kell mondani a nevét, látszik, hogy értetlenkedik, de azért annyira nem buta, és hát leutánozni még csak sikerül a szavakat másodjára.* - Panni Puncs. Na, stimmel? *Kérdez vissza, egy kis vigyorral, és közben lecsüccsen a földre, nem sajnálva a ruháját, a köpenyére csüccsenve. Sose zavarta, hogyha azt, vagy bármi mást bepiszkol, létezik mosógép... Vagy mosó-manó. Mindegy. Kicsit felvonja a szemöldökét a sztorira, majd érdeklődve megdönti a fejét, ahogy Deanne szokta, amikor valamit nem ért. Értetlen-kutya-nézés-powah.*
- Hogy-hogy nem volt? Az ilyen kis hörcsögöket, meg nyuszikat feleslegesnek tartom, de mondjuk egy kutyád se volt? A szüleid nem engedték?... *Kérdez rá, de úgy tűnik, hogy a leányzó szívesen mesél neki, hát inkább marad a kérdezők szintjén és nem mesél ő magáról, mert akkor túl sok lesz az infó.* - Miért akadt ki, hogyha egyszer varázsló vagy?...*Neki ez az egész dolog evidens, hiszen az összes családtagja körülbelül ide jár.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 1:09 pm

*Hát, igen, sejtette hogy ez hülyeség, mármint a stílust saját magának kell megtalálnia, de idötöltésnek mindenesetre jó, meg hát legalább tisztában akar lenni hogy milyenek vannak /stílusok/ szóval ezért az újság. Amúgy Panni meg még nem nagyon gondolkodott olyanon, hogy lenne neki olyan, szóval csak úgy unalomüzés ez.* -Panni, a-val, nem e-vel, de semmi gond. Es nem puncs, mint a bólé, hanem amerikaiasan, ejtsd: pánksz. *mondja kedvesen, és ha a fiú leakar ülni, akkor mivelo közben ugye felállt, visszaül, immár a fiúval az egyik oldalán.* -Ertem. Nekem nincs daimonom, de még csak egy kis állatom sem volt soha egész életemben, alig vagyok itt egy kis ideje, szinte tiszta titokban töltöm itt a napjaim, de vannak még itt ilyenek néhányan. Elszöktem otthonról, de a mamám falaz nekem, apám meg teljesen kiakadt.... *mondja, és igen, megeredt egyszer csak a nyelve, mert szimpatikusnak találja a fiút, bár még egyel sem beszélgetett, szóval James az elsö.*
James Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 1:01 pm

*Szőke herceg? Hát, valahogy úgy, csak kicsit kócosabban és nem fehér lóval, hanem dóllal, és hát egy pár fehér szárnyacskával, de persze ezt nem nagyon mutogatja. Mint tudjuk, az angoloknál nem nagyon van a betű, olyan tiszta a hang, mint a magyaroknál szóval mikor hallja a nevét, kicsit megrökönyödik, de a családjában vannak magyar-mániások, tehát azért a névre ráismer, ha kimondani nem is tudja.* - Penny? *Hát az a-ból egy picit e lett, angolosítva, de hát üsse kavics.* - Ja, igen, ez az eszement... *A daimon közben mintha valóban egy állat lenne egy fadarabot csócsál.* - Szóval ő ott, a daimonom Deanne. És csak sétáltam. Viszont nem hinném, hogy a stílusodat újságban kéne megtalálnod... *Toldja hozzá, nem nagyon ért az ilyen divatújságos bizbaszokhoz, így egy kis vállvonással toldja meg a dolgot. Közben kicsit kérdőn néz a lányra, hogy szabad e leülni mellé, vagy fél a szatíroktól.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 12:56 pm

*Amint Pannink olvasgat, egyszer csak egy szöke herceg fajta szerzet bukkan fel daimonjával, és meg is szólitja öt.* -Szia, sziasztok. Nem, még nem tudom hogy tetszik-e, csak nézegetem a stílusokat. Ugy is lehet fogalmazni, hogy keresem a stílusom, önmagam, meg ilyesmi, ahogy vesszük, az elmegy, valóban... *jegyzi meg, majd feláll hogy jobban szemügyre vegye az új fiút, majd bemutatkozik.* -Amúgy Panni vagyok, Panni Puncs, naxis. Te mi járatban erre felé? *kérdi, majd a daimonra néz, majd újra a fiúra, de az újságot közben is nézegeti miközben beszélget.*
James Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 12:48 pm

*Nem sokkal később, hogy a lány elkezdte olvasgatni azt az újságot, egy magas szőke srác is megjelenik, most nincs rajta köpenye, de a szárnyai még is gondosan be vannak húzva, hogy ne inogjon ki a súlyától. Már egész ügyesen mozog velük, és a repülés is egészen megy, de nem gyakorolni jött, csak egész egyszerűen sétált egyet. Épp annyira igényli a sétát, mint a dól daimonja. Mikor meglátja az olvasgató lányt, elsőre nem igazán akar odamenni hozzá, de végül csak-csak megkörnyékezi, és érdeklődve lepillant rá, igaz inkább az újságra.* - Hm, az a szoknya egészen csinos. *Mondja, úgy hümmögve, mintha nagyon hozzáértő lenne, de igazából egy élénkszínű miniszoknyát szúrt ki magának, vagy éppen csak a modellt, akin rajta van. Az arcán elterül egy játékosabb kisebb vigyor, miközben azért még is csak lép egyet hátra, mert eléggé fölé-állt a lánynak és az zavaró tolakodásnak hathat.* - James Ravenwood, még biztos nem találkoztunk. Neked ezek tényleg tetszenek?...
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Júl. 31, 2011 12:39 pm

*Egy leányzó közelít a fürge patakhoz, csak egy tértágitott táska van nála, és egy sima farmert, egy bokacsizmát és egy flaner inget visel mely ki van gombolva elöl végig, s még egy polo van rajta, mert azért érdekes az idöjárás, s így nem fázik. Leül nem messze a pataktól, elövesz egy divatújságot, amiben benne van mindenféle stílusokról képek, persze mozognak, mert varivilágos újság, szóval ezt tanulmányozza, teljesen belefeledkezve. Haja csak úgy nemes egyszerüséggel omlik le vállán, látszik rajta hogy még nem tudja mihez kezdjen önmagával, szóval igy lepheti meg akárki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 12:19 pm

- Ne merd a szádra venni a családomat! *Sziszegi a lány, mikor megfordul, hogy Caryl szemébe nézzen.* - Gondoltam-e a jövőmre? Igen. Elmesélem neked. Követem a családi hagyományokat. Auror leszek. Ehhez nem kellenek se barátok, se megbocsájtás. A családom meg mellettem áll. Nincs szükségem rád. *Beszél nyugodtan, majd mikor elé dobnak egy szótárat felnevet.* -Így is elég kedves szó van a szótáramban csak azokat nem neked tartogatom. Amúgy meg nem tudom hová akarod fejleszteni a nyelvismereteimet. Felesleges lenne megtartom, hiszen jó pár ilyenem van. *Megjelenik egy gúnyos mosoly az arcán.* -Inkább neked kellene. Honnan veszed, hogy nem tartom meg? A nyakláncom, a tőröm mind-mind ajándék volt. Rengeteg ajándékot kaptam és egy részüket megtartottam. Tévedés. Nem nézem le az embereket. Csak szórakozom, ahogy veled is. *Gonosz kacaj, gonosz mosoly. Majd a lány fejére egy sas egy levelet pottyant.* - Kösz Aiden! *Mondja a madárnak, majd felbontja a levelet. Kíváncsian olvassa a sorokat.* -Nos sajnálom, de találkozóm van. Ha követnél előre szólok, hogy egy számodra eléggé unszimpatikus emberrel találkoznál. *Mondja a lány, majd átvág a patakon. Már amúgyis vizes volt a ruhája szóval ez meg se kottyan neki.* -A soha viszont nem látásra. *Szól vissza a lánynak, majd elszalad a kúria irányába.*
Regina Ruosin

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1106
Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 11:58 am

*Számított rá, hogy Tyline nem fog egykönnyen szóba állni vele.*-Tyline Blanchard! Nem gondoltál már a jövődre? Ha te nem fogsz senkinek megbocsátani, neked se fognak megbocsátani, és majd egyszer meglátod, hogy elhagy a világ.*mondja ki Caryl a véleményét. Majd Tyline elé dob egy könyvet. Vagy inkább egy szótárszerűséget. Valamilyen szótár.*-Tessék a tied lehet. Jó lenne ha egy két kedves szót megtalálnál. De ha akarod ajándékozd el, úgyse fogod megtartani. Te semmilyen ajándékot nem tartasz meg. Hiszen tefelsége mindenkit úgyis lenézel. Különösen azokat akiktől még kapsz is valamit.*Mondja és még mindig nem megy el. Ha esetleg Tyline elmenne úgyis követni fogja.*

Regina hamar elvesztette szüleit. Ezért gyermekkorát egy árvaházban töltötte. Mikor a Ruosin család magához vette, rengeteget tanult különféle mágiákról. Három nyelven beszél az anyanyelvén (francia) kívül. Bolgárul, németül és olaszul. Szeret emberek között lenni. És bárkivel, bárhol, bármilyen módon el tud beszélgetni. Mindenkivel tisztelettudó. Azonban van egy nagyon rossz hibája: erősnek mutatja magát, pedig igazából nem az. Minden sértés nagyon megbántja. Ha tehát találkozol vele, vigyázz mit mondasz!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 11:46 am

- Csak nem adod fel, igaz? Hányszor kell elmondanom, hogy hagyj békén?! Mindenki hagyjon békén. Nem akarok senkivel se beszélni a mai nap. *Morogja a lány, majd felpattan a földről, és elindul Caryellel ellentétes irányba.* -Mégis honnan tudnád?! Fogalmad sincs róla mi a bajom. De az biztos, hogy nem fogom az orrodra kötni. Csak menj el. *Hátal áll a lánynak. Teljesen ki van idegileg. Az álarc kezd tönkremenni. Nem szabad olyannak mutatkozni Caryl előtt amilyen valójában.* -Ami Fruks tett? Nem amit te csináltál?! És én tisztában vagyok a hibáimmal, de soha nem kérek értük bocsánatot. Nem fogok senkinek se könyörögni. *Beszél még mindig hátat fordítva a diákképviselőnek. Halkan egy dalt kezd dúdolni. Megpróbálja kizárni az Allidonost. A bocsánatkérést mintha meg se hallotta volna. * -Ha megbocsájtanék akkor se lennénk jó viszonyban, így felesleges. Ne akarj kiismerni. Hagyj engem békén. Bár teljesen mindegy. Úgyis megírok mindent a nagyanyjámnak, és megkérem, hogy engem és az unokatestvéremet vigyen el innen. Ha nem halunk meg biztosan elérem, hogy elmenjek innen. Ha kell megszökök. Elegem van az egészből. Én mondtam, hogy nem jó ötlet ideküldeni.* Nevet fel keserűen, majd visszafordul egy pillanatra. Megrázza a fejét, majd inkább az előtte lévő virágokat bámulja. A toll amúgy nem Tyliné. Igaz a szőke lány nem vette észre, de nem is érdekli.*
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 11:32 am

*Caryl közeledik Tyline felé. Az ötméteres távolságot megtartja. Megáll.*-Tyline!*Szólítja meg.*-Tudom, hogy most nem vagy jó hangulatban. De egy életre le szeretném zárni ezt az ügyet. Sajnálom amit Fruks tett. De ha egy kicsit belegondolsz te is követtél már el bűnöket. Nem hiszem, hogy nem jut eszedbe semmi.*Mondja és kihalássza a macskát.*~Kérj bocsánatoz!~*Parancsolja neki.*-Bocsánat.*Mondja ki Fruks is. És rátekint a lányra. Majd megcsillan a szeme egy tollon afűben. Lehet, hogy Tyliné, de az is lehet, hogy valaki elvesztette. Caryl azonban visszanyomja a táskába.*

Regina hamar elvesztette szüleit. Ezért gyermekkorát egy árvaházban töltötte. Mikor a Ruosin család magához vette, rengeteget tanult különféle mágiákról. Három nyelven beszél az anyanyelvén (francia) kívül. Bolgárul, németül és olaszul. Szeret emberek között lenni. És bárkivel, bárhol, bármilyen módon el tud beszélgetni. Mindenkivel tisztelettudó. Azonban van egy nagyon rossz hibája: erősnek mutatja magát, pedig igazából nem az. Minden sértés nagyon megbántja. Ha tehát találkozol vele, vigyázz mit mondasz!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 11:20 am

*Fekszik a virágok közt, és pörgeti a pálcáját. Felemeli a fejét, és látja, hogy közeledik felé a lány.* -Ne gyere a közelembe! Nem vagyok olyan állapotban, hogy visszafogjam magam. Azt a macskát pedig tartasd távol tőlem, ha nem akarod, hogy bundát csináljak belőle! *Pár pillanat múlva Tyline ülőhelyzetbe tornázza fel magát.* - Hagyj békén. Nincs kedvem hozzád. Ki mondta hogy gyere ide hozzám?! Nem tartok igényt a társaságodra. *Gyilkos pillantást vet a diákképviselőre miközben még mindig a pálcájával szórakozik.* - Szeretnéd boldogan tölteni a hátralévő idődet? Akkor ne szólj hozzám, ne közelíts és azt a dögöt jó messzire vidd innen! Ha daimon akkor meg ne kerüljön a szemem elé. Amúgy meg nem vagyok üket épp azért mondtam, hogy ma különösen nem vagyok kíváncsi rád. *Morogja a szőkeség, majd az ölébe teszi a táskáját. * ~ Ma különösen ostobák az emberek. Én levettem róluk a kezem. *Figyeli a lány minden mozdulatát, majd ha közeledne akkor ő hátrál.* - Öt méter távolság. *Ennyit mond, majd megpróbál megnyugodni bár ez Caryl közelében nem fog menni. A lány rosszkor van rossz helyen. Ilyenkor a Belsist béén kell hagyni. Hullámvölgyek, hangulatingadozások. Ez jellemző rá most.*
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 11:12 am

*Caryl sétálgat, miközben megszólítja Tyline.*-Nem szóltunk hozzád.*Mondja. És épphogy felkapja Frukst, aki Tyline felé akart rohanni.*~Megmondtam neked, hogy őt hagyd békén.~*Mire a macska dühöngve meglapul a lány táskájában.*~Így nagyon jó leszel. Nem szeretném, hogy a szeme elé kerülj.~*Mondja Caryl és elindul Tyline felé. Le akarja rendezni a dolgokat a lánnyal. Lassan közeledik a lány felé. Miközben visszanyomogatja a cicust. Aki előre akar furakodni. Nem igazán hallgat a gazdijára. Pedig jó lenne.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 11:02 am

*A patak túloldalán a virágok közt egy fiatal lány fekszik. Magában szívja a virágok illatát, a szeme csukva van. Amíg lehet addig élvezni akarja a napfényt. A ruhája kicsit vizes, mert amikor a kis sziklákon ugrándozott át akkor kicsit megcsúszott, és beleesett a patakba. Ott hever mellette az ismerős fekete válltáska is. Elmerengve fekszik. Most nagyon nem vágyik társaságra. Ismerős hangot hall a közelből, mire kicsit felemeli a fejét.* ~ Na ne. Remélem nem szándékozik idejönni. *Morog magában, majd a keze az övére vándorol. * ~ Ha idejön megátkozom. Nicsak a két kleptomániás. *Duzzog magában, majd visszahanyatlik a fűbe.* - Egy szép napon nemigazán a te társaságodra vágytam szóval, ha jót akarsz hagyj most békén. *Szól át a patak másik oldalán levő Allidonosnak. A kék eget bámulja a lány, de nagyon nincsen rendben a szőkeség. A harc, amit napok óta vív saját maga ellen még mindig nem dőlt el. Ilyenkor kissé kiszámíthatatlan a Belsis leányzó. * ~ Oliver csak kerülj a szemem elé nem úszod meg szárazon! És ti is kaptok tőlem ikrek. *Dühöng magában a lány. Most nem érdekli Caryl társasága. Ne szóljon hozzá, és jóban lesznek.*
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Júl. 12, 2011 10:51 am

Caryl sétálgat a fürge patak mellett és vígan beszélget a mellette császkáló Frukssal a daimón macskával.*-Bedobjalak?*Kérdezi hangosan.*-Ha megteszed tudod mi lesz!*Vág vissza a macsek. A lány mosolyogva hallgatja a macskát. Aki folytatja.*-És mikor lesz ebédidő?*Kérdezi az állat.*-Fruks! Tíz perce kaptál enni!*Áll meg Caryl és a macskát nézi.*-Kedves gazdám. Neked is enni kellene. Naponta csak egyszer étkezel és akkor is keveset, ez nem normális.*Hörken föl a cicus. És odadörgölőzik Caryl lábához.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 2:44 pm

- Pedig az vicces. Másokat megtéveszteni ezzel. Remek móka lehet. *Felel nyugodtan a fél-véla.* - Ne dramatizálj! Gondolj bele. Ha bármi gond lenne megkeresheted az unokatestvéredet. Meg ott van Nellondban is a rokonod. Neked sokkal biztonságosabb, mint nekem. Nekem itt van a tünékeny bátyám, és Edgar. Semmim nem maradt mégse kerülök a padlóra, vagy duzzogok. Mindennek van jó oldala. *Magyaráz, majd az angyal az akarta ellenére is elráncigálja. Mire persze Gisünk bedühödik, és előrántja az ostorát. Persze nagyon nehezére esik visszafognia magát, de megteszi. Senkiben nem tesz kárt. Egyenlőre...* -Ez illetlenség volt. Kérdeztem valamit, majd elráncigálsz a Isten tudja hova, és még azt várod, hogy legyek megértő. *Néz rá kicsit dühösen az angyalra.* - A baglyok rondák. *Veti oda Olivernek miközben farkas szemezne a másik lánnyal. Hallgatja az információkat, bár még mindig fázik de jó. Beleegyezik a dologba.* - Egy angyalt meg lehet ölni? *Kérdi kissé furcsállva, majd mikor az erkling hangját meghallja összerezzen.-* -Hogy utálom őket... *Morogja a lány, majd mikor az angyal mutatja az irányt elindul. Bár kissé így is fázik szoknyában, de ez van. Hamar kiszúrja a sapkát, ha Oliver tudta követni akkor jó. Ha nem akkor egyedül bánik el a kis csúfsággal. Idegesen körbefordul.* -Nem lehet többen vannak? *Szólal meg, bár nem tudja kitől vár választ. Amikor kiszúr/kiszúrja egy/az erklinget a pálca is előkerül. Hát Gisellenek egyszer-kétszer sikerült ilyenekkel összeakadnia.* -Suffocis. *Mondja mérgezés igéjét, mert enyhén szólva kínozhatnékja van. Kíváncsian figyeli, hogy mi lesz a erklinggel, vagy a Naxis fiút hogyan reagál. Hát kicsit eltért az erklingek ellen használatos varázslattól.*

//Asztrál-Mentál Mágia, elsődleges, fojtás: A varázslat lényegében nem fizikai módon hozza létre magát a fojtást, hanem oly’ módon befolyásolja az elmét, hogy az kizárja magát a levegővétel cselekedetét, mintha a tüdőt állítanánk le, így a célszemél lényegében nem kap levegőt, mint a fizikai fojtás esetén.//

//Most fagyunk//
Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277
Kaszt:
Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 11, 2011 2:11 pm

*Az angyal a lány kérdésére csak idegesen sóhajt.* - Ott elmondom. *S a lány, ha akarja, ha nem, az erdőben találja magát. Oliverrel együtt.* - Igen, angyal vagyok, de... *Toporog, idegesen nézeget körbe.* - Egy erkling elrabolta a tiarámat... A családunk tiaráját... Nagyon értékes, és nagy a mágiája, ha rossz kezekbe kerül... *Tördeli a kezét, kétségbeesetten néz a diákokra.* - Utálom az erklingeket. Kikészülök tőlük! Segítenetek kell.. Apám megöl... Egyszer bízzák rám, és erre... Apám megöl... Kérlek, segítsetek! *Néz rájuk könyörgőn. Ekkor a távolból idegesítő, visító nevetés hallatszik, az angyal pedig ijedten körbenéz, majd felszáll, s letelepedik egy hatalmas fenyő tetején, ott kuporog, int a két diáknak, hogy merre menjenek... Ha elindulnak, az egyik ágon egy manósipkát találnak. Talán segíthet megtalálni a gazdáját, mert a hang mintha nem is egy irányból jönne...*

//Erkling: 2. évf., Bestiatan, 7. órai anyag//

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Similar topics

-
» Patak