Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák

Hozzászólások száma: 37
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 1:33 pm

First topic message reminder :

A kúriától nem messze található, észak-keleti irányban. Messziről lehet hallani a víz csobogó hangját, mely gyors folyamban vágtat keresztül a keskeny, de elég mély, egy-másfél méteres medrében. A terület általában nyugalomra vágyóknak kedvez, hiszen itt is van néhány fa, és a patak hangja is nyugtatóan hat az emberi léleknek. A vízben fel lehet fedezni pár elég stabilan álló sziklát, illetve kiemelkedést, melyen ha ügyes vagy, könnyen átjuthatsz a túlpartra, ahol tavasszal és nyáron kicsi, de nagyon szép virágok nőnek.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 19, 2010 2:54 pm

* Pierre hallgatj a lány meséjét.
- Az jó dolog. Hát kb nekem is így telnek a napjaim nem tudok újat mondani. * Monda egy mosollyal majd órájára néz.
- Ne haragudj most mennem kell. De még találkozunk. * Mondja mosolyogva és távozik.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 19, 2010 2:41 pm

-Hát csak a szokásos. Tanulok,, órákra járok, házit írok.
*Vonja meg a vállát, majd tovább mesél.* -Általában ez a hétköznapi program. Hétvégén meg pihenek, és összefutok néha emberekkel. Em-mel, Liz-zel, Kate-tel rendszeresen, a többiekkel meg hébe hóba.
*Miközben elhallgat, figyeli tovább a patakot, és visszakérdez.*
-És te mivel töltöd az idődet?
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 19, 2010 2:26 pm

* Pierre leül a lány mellé. Figyelmessen hallgatja őt.
- Köszi. Bizony jó régtalálkoztunk. Én jól vagyok köszi. * Mondja neki egy mosollyal.
- Mesél nekem mit csinálsz, hogy így elvagy?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 19, 2010 2:13 pm

*Egy ismerős ismeretlen hang téríti ki a gondolatmenetéből.* ~Ki lehet az?~ *Kérdi magában, é hátrafordul, hogy megnézhesse, ki érkezett. Találkozott már vele, de fogalma sem volt, hogy hol, és mikor. Aztán, mint a könyvben, nekiállt lapozgatni a fejében. és végül rájött...*
-Szia Pierre! Rég nem találkoztunk. *Mondja neki kedvesen, és maga mellé mutat.* -Persze, ülj csak le nyugodtan!
*A következő kérdése már nem volt olyan egyszerű.* -Hát megvagyok. Nem a legjobban, de nem is rosszul. Úgy összességében elvagyogatok. És te? *Néz rá nagy szemeivel.*
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 19, 2010 2:08 pm

* Pierre kora délután indult sétálni. A fürge patakhoz tévedett a fiúcska. Jókedvűen lépdelt a kristály toszta sebeen folyó patak mellett. Egy ismerős láy pillant meg. Ismerős de csak a neve alapján. Nem sokat tudott vele beszélgetni. Talán most jobban is megismerheti.
- Szia Rose. * Mondja a lánynak mosolyogva majd odamegy hozzá.
- Csatlakozhatok? Hogy vagy? * Kérdezi tőle kedvesen.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 19, 2010 1:48 pm

*Komor nap volt megint. Az idő cseppet sem javult, sőt, egyre gyatrább lett. Az elmúlt napok eseményei eléggé lefárasztották Rose-t, így most, a hétvégén, jutott idő a pihenésre. Mint minden alkalommal, ha nem volt túl jó kedve, vagy fáradt volt, a zöld, a természet megnyugtatólag hatott a lányra. Most sem cselekedett másképpen, felvett egy halványzöld melegítő együttest, és kisétált a szabadba. Mivel nem volt fürdős idő, úgy döntött, hogy Azúrral együtt inkább lelátogat a patakhoz, ahol a legutóbbi fizikai sérülését elszenvedte. Mikor odaért, lecsüccsent a partra, és lábait felhúzva, némán nézte a sebesen haladó vizet. Azúrt letette a fűre, de figyelt rá, hogy nehogy beleessen, majd ismét feltette lábait, és azt átkarolva hallgatta a vízcsobogást.*
Victoria T. Lassenien
Diák

Hozzászólások száma: 190
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 10:38 am

*Victoria is felkacag barátnőjével, majd mentegetőzik.*
Kibírom, nincs olyan hideg már. *Mondja, és közben a biztonság kedvéért arrébb lép a pergamenkupactól. A medencés ötlet nagyon tetszik neki, már egy ideje szeretett volna úszkálni.*
Persze, vidd fel a hálódba, addig én is felmegyek átöltözni. És akkor egy olyan negyed óra múlva találkoznánk a medencéknél. Neked az jó? *Kérdezi mosolyogva, majd miután megkapta a válaszát, Gaeával együtt elviharzik a kúria felé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 10:31 am

*Hallgatja a lényt, és végre az újra a régi! Az a lány, akit megismert. ... Aztán amikor Vic meg akarja ölelni, és az utolsó pillanatban visszarántja a víztől csöpögő korpuszát, ami eléggé mókás. El is kacagja magát. Gaea meg is kérdezi, hogy miért nem szárítkozik meg. Nem lehet kellemes így vizesen. Hideg vizesen!*
-Még a végén megfázol, és a gyengélkedőn kötsz ki nekem!
*A pálcája felé nyúl, de rájön, hogy nem jó ötlet. Az előző alkalommal is alaposan megbántotta a másikat a pálcahasználatával. Nem biztos, hogy a helyreállt bizalmat azzal kéne tönkre tenni, hogy rávarázsol olyat, ami a tündének nem esne jól. Egyébként is, nem ő vizes, és valószínűleg nem lehet kellemetlen a tündének, különben tenne ellene. ... De akkor emg minek akarja ölelgetni?
Feláll, és kezét nyújtja a lány felé, hogy felhúzza.*
-Gyere! ... ha már úszni van kedved, menjünk a medencékhez. Az tisztább, és melegebb is a vize.
*Ha a lány jön, akkor okés, ha nem, akkor vár, hogy mi legyen. De hozzáteszi a lényeget, hogy miért döntött úgy, ahogy.*
-A pergamenjeim tudod, nem vízállóak, és nem nyilvános a tartalmuk. Előbb biztonságba helyezném őket, ha lehet.
Victoria T. Lassenien
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 10:16 am

*Amikor a lány bocsánatot kér Victől, ő halványan elmosolyodik. Még mindig nem szólal meg, de pillantását felemeli a földről.*
Nézd, én ebből semmire nem emlékszem. *Jelenti ki a tényt.* Kb egy hete történt az első dolog, amire vissza tudok gondolni, előtte fogalmam sincs, mit történt egészen olyan 3 hónapig. Nem tudom, mi történt velem, de ha az a Valaki én lettem volna, tutira nem csinálom ezt veled. Olyan érzés, mintha három hónapra eltűntem volt lelkileg, és addig valami ismeretlen járt volna a testemben, ki tudja, miket csinálva. Persze ez hülyeség. Mert az is én voltam... És valami bajom volt, amire nem emlékszem. *Magyarázza, majd elgondolkodik.* ~Meg kell tudnom, hogy mi történt...~ *Dönti el magában. Eddig kételkedett, úgy gondolta, nem tenne jót neki, de most már biztos benne, hogy át tudná vészelni; csak hadd tudja meg.* Furcsa... *Töpreng hangosan, majd megvonja a vállát, és újra Gaeára néz.*
Nagyon megbántottalak? Úr Isten! *Kiált fel, és átöleli barátnőjét, illetve majdnem, de aztán épp mielőtt akármilyen testrészével hozzáér, visszaegyenesedik.* Bocsánat. *Mosolyodik el, közben vizes cuccaira pillant.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 10:05 am

*Amikor Vic elengedi, örül, hogy nem kellett használnia a pálcáját, de azért így is fenyegető lehetett a tündének, hogy elővillant Gaea kezében a pálca. Nem szívesen használta volna, de marhára nem volt kedve a hideg fürdőhöz. Aztán amikor Vic bedurcul, kicsit zokon veszi, de hamar kiengesztelődik. Úgy érzi, magyarázkodnia kell. Nem is várat hát sokat a dologra, amikor elkezdi elpakolni a papírjait, és a füzetet.*
-Ne haragudj.
*Mondja lehalkított hanggal, amit csak Vic hallhat, senki más, aki a közelükben esetlegesen elmegy. ... ami ugyebár annyira nem lehetséges, mert távolabb kóricál csupán kettő diáktársuk. De Vic füle sokkal jobb, mint az ő tökéletlen fülei, ezt nagyon jól tudja, tehát nem kell attól tartania, hogy esetlegesen nem hallja, vagy szelektíven kijelenti, hogy "bocsi, de ezt nem hallottam".*
-Nézd, sok minden változott amióta nem találkoztunk. Lassan három hónapja hozzám sem szólva kerülgettél, és az kissé ... hogy is mondjam ... nehéz na!
*A tünde felé fordulva folytatja, miután sikerült elpakolniuk mindent. A tünde durcul, de joggal. Nem ment bele a játékába. De neki nincs annyira meleg, hogy jeges vízben akarjon úszkálni, miközben a pergamenjeit szétfújja a szél illetéktelenek kezébe.*
-De te is megváltoztál kissé! Úgy el tűntél a közelemből mint a kámfor. Csak az órákon láttalak, és akkor sem méltatál még egy köszönésre sem sokszor.
*Nem akar tovább szabadkozni. De a pálcáját elteszi a bal karján található pálcatartóba, amit előző hétvégén vett magának. Jól is jött, amikor szükség volt rá!*
Victoria T. Lassenien
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 9:55 am

*Victoria egyből elengedi Gaea kezét, ahogy az rászól, nem kell csiklandozni. Elszomorodva áll fel csurom vizesen, és bocsánatkérően pillant barátnőjére.*
Jóóól van, jól van. *Elemi maga elé védekezőn a kezeit, és kikászálódik a vízből. Karba teszi a kezét, és fejét lehorgasztva lép a másik mellé szándékosan durcizva. Újra a fa tövébe ül, persze vigyáz, hogy ne vizezzen össze semmit. A papírokra pillant, majd újra a földre. Nem szólal meg, csak figyeli a nagy semmit. Hegyesen ívelt fülei néha megrezzennek. Az újára pillant; jó lenne lőni egy párat, de itt nem a legjobb. Itt járkálnak az emberek, ami nem szerencsés a lövés gyakorlásához, bár Victoria már nem kezdő. Előhúzza egyik nyilát, és úgy ülve forgatni kezdi ujjai között. Unottan figyeli a vesszőt, de megszólalni semmi pénzért nem szólal meg.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 9:38 am

*A féltünde viselkedése eléggé meglepi, de ha ő nem akar beszélni róla, akkor Gaea nem fogja faggatni. Legalább a lány újra a régi. A mosolya, a viselkedésen, ... minden.*
-Nem. Nem bántottál senkit tudtommal.
*Aztán amikor a tünde talpra rángatja, és a vízbe veti magát, kicsit furcsálja. Baromira nincs kedve a jeges vízben való lubickoláshoz. Elő is kapja a pálcáját újból, amikor Vic bele akarja cibálni őt, jéghideg víztől csöpögő kezeivel.*
-Vic én nem! ... Vic! ... Eressz vagy .. Vic én nem akarom!
*A vége már haragos kissé, és eléggé parancsolóan hangos ahhoz, hogy a lány észhez térjen, ha csak egy kicsi szeretet is van benne a lány iránt. Remélhetőleg elengedi. Ha meg nem, ... ott a pálca. Kimondja a tünde felé a varázslatot, miközben a lányra fogja a pálcáját.*
-Rictusempra!
*A lány csikladozó bűbájt szórt a diáktársára. Ha esetleg ő már hamarabb nem engedte el, akkor most tuti meg kell tennie, mert Gaea addig csiklandozza, amíg az el nem ereszti végre.*
-Reméltem, hogy a hideg víztől észhez térsz, de nem hittem volna, hogy tüdőgyulladást akarsz kelteni bennem, hogy legyen kin gyakorolnod.
*Mondja, majd egy fájdalmas mosollyal fordít félig hátat a lánynak, hogy visszainduljon a fához, az otthagyott papírokhoz. Azokat nem szabad egyedül hagynia. Egy-kettőn eléggé fontos adatok vannak, és nem biztos, hogy más kezében annyira veszélytelenek ráadásul.*
Victoria T. Lassenien
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 9:17 am

*Vic amíg a lány beszél, lepakolja a felszerelését. Kicsit elcsodálkozik, majd erős gondolkozásba kezd. Tudja, hogy valamiért nagyon bezárkózott, aztán egy hatalmas felhő, és újra minden a régi. De mi történt azalatt az idő alatt? A lánynak hirtelen elkerekednek a szemei, és ijedten néz Gaeára.*
Amikor olyan furcsa voltam ugye nem bántottam senkit? *Kérdezi riadtan, majd elmosolyodik, és kuncogni kezd.* Bocs, ez kissé fura lehetett... Hát én jobban vagyok... gondolom. Nem emlékszem sok mindenre. *Válaszol kissé értetlenül a lányka, majd megrázza a fejét, és újra mosollyal tekint barátnőjére. A válaszán elgondolkozik, de nem túl sokat tud kihozni belőle. Talán direkt nem, lehet, hogy nem is kéne kérdezősködnie? Victoria egy ideig hallgat, majd újra széles mosolyban tör ki. Pillantása a vízre ragad, közben kaján mosolyt ejt Gaea felé. Megfogja a kezét, és nevetve húzni kezdi a patak felé, amíg el nem érik a vizet. Ott elengedi, és ő maga dől bele végül a vízbe. Nevetve feltérdel, majd felsikkant.*
Hideeeeeeg! *És újra elkapja a lány kezét, megint húzni kezdi befelé, amíg az nem enged.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 9:01 am

*Amikor Gaea kiszúrja, hogy csak Vic az, aki annakidején egycsapásra jó barátnője lenn, amikor idekerült a suliba, látványosan engedi el a pálcáját, és a féltündére mosolyog. Arca felragyog, szeme csillog.*
-Szia! Veled mi van! Annyira eltűntél egy ideje. Aggódtam is, mert a legutolsó alkalommal már nem festettél valami jól. Meggyógyultál?
*Aztán örül, hogy Vic mellé huppan. A féltünde annakidején majdnem olyan volt neki, mint valami testvér, ... de inkább jóbarát. ... Nagyon jó barát. Még a manólázadás előtt is ő figyelmeztette, hogy az egyikük folyamatosan szemmel tartja, és mindenhova követi. Leselkedtek utánna. A tópartnál pont Vic kergette el a leskelődőt. Most pedig megint itt ül mellette, úgy, mint annakidején a tóparton, és Gaeát megszállja valamiféle ködszerű nyugalomérzet. Jó így. De még mennyire hogy jó. És Vic újra aza derűs valaki, akit annakidején megismert. És ez jó. Az utolsó találkozásuk eléggé viharosra sikeredett, A tündelány akkor már napok óta nem aludt, és eléggé zavartnak is tűnt. Amit pedig nem hitt volna róla, hogy valaha sírni látja, ... de látta. És ez eléggé megrázó volt. Még most is az, így visszaemlékezve. Aggódalmas pillantása viszont a mostani Vic felé csak egy pillanatig tart, aztán az ő arcán is szétterül az a felhőtlen mosoly, ami a másik lányon is látható.*
-Újság? Hát, elég sok minden történt, és ... és mégis semmi. *Jut eszébe, hogy a magánügye Serppre tartozik, de a tünde kimaradt mindenből manapság.*
~Csak óvatosan!~ *Szól rá egy belső hang. Hiszen ki tudja, mi történt azóta a tündelánnyal is.*
Victoria T. Lassenien
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 8:44 am

*Egy féltündelány ballag a szurdokban. Most nem siet, csak lőni jött egy picit. Ráadásul ilyen korai órán még teljesen kómás. Victoria kócos, szanaszét álló fürtjeivel bukkan fel végül a fürge patak partján. Hátán egy íjtok feszül, övéhez pedig egy tegezt csatolt. A lány Mezítláb van, ruhája is elég hiányos; csak egy pánttalan kis combközépig érő, világosbarna puhácska, alján kisebb fodrozódással. A vizet kémleli, világos szemeivel csillogóan pillant bele. Egy másik lányt pillant meg, és hirtelen eszébe jut valami... Valami, amire nem emlékszik. Furcsa... Különös érzés kapja el, mintha tudnia kéne valamit, de nem tudja. Nem érti, milyen érzés ez, de megvonja a vállát. Elmosolyodik, gyorsítja lépteit, és Gaea mellé lép. Amikor a másik pálcája felé kap, Victoria megáll, és mosolyogva pillant a lány szemeibe. Újra elfogja az a deja vu szerű érzés. Gondolatait egyből eltereli, hajár lágyan megrázza, és a másik mellé lép.*
Sziaaaaaaaaa! Rég találkoztunk. Leülhetek melléd? *Mosolyog szélesen, majd elfoglalja helyét.* Szólj, ha zavarok. *Pillant Vic a papírkupacra.* Mi újság van azóta? *Kérdezi pár perc után, ami alatt a vizet bámulta.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Csüt. Jún. 17, 2010 8:26 am

*Gaea érkezik a patakhoz. Fekete edzőnadrágot, és hozzá illő fehér gyolcs inget visel. A felső kicsit keleties beütésű, elég bő darab, de edzeni kényelmes benne. ... De most nem edzeni indult. Egy nyugodt helyet keresett ahhoz, hogy a tegnap kapott levelet újra átolvassa, és elkezdje összejegyezetelni, mik történnek körülötte mostanában. ... Mármint a család körül, ami pár napja még csak a néniből állt, azóta azonban már ő is a tagja, hát az eseményeket neki is meg kell tanulnia nyomon követni. Hamar talál egy félreeső helyet, és egy fa alá lehuppanva előkapja a tarisznyájából a papír és pergamen kupacot, majd az ölébe ejtve lapozgatni kezd, és néha felcsapva a füzetet, belejegyez egy-két szót, vagy talán éppen nevet. Lázasan tanulgat, az újdonsült kék medál a nyakában csillog, büszkén hírdetve, hogy a viselője már nemesi család sarja. már többé nem egy szagény és kitartott árva mugliivadék. Ő bizony nem csak vagyont, hanem nem is kicsi rangot kapott, aminek megfelelni nem könnyű feladat. ... Most is hát ehhez tanul szorgalmasan.
Ledobja maga mellé a kupacot, majd egy levélpapírt vesz elő, és elkezd írni. Sorai lendületesek, és határozottak. De ez sem volt mindig így.
Észre sem veszi, hogy valaki közeledik hozzá, annyira bele van merülve az írásba. ... Vagy osontak volna felé? Mindenesetre a pálcája felé kap, amikor észre veszi.*
Hua Xiangfeng

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2471
Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!

Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai

Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 16, 2010 12:37 pm

*Látja, hogy Tricia felvonja a szemöldökét.*
~Minden bizonnyal félreértette amit mondtam.
- Tudom, hogy az előbb mutatkoztál be, igazából arra értettem, hogy mióta vagy itt. Biztos találkozunk még. Szia!
*Miután elmegy, Xia újra a patakra fordítja figyelmét, és tovább élvezi a nyugalmat.*

Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.

Teljes kép
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 16, 2010 12:30 pm

*A lány csak hümmög egy sort. Majd csak felsóhajt.*-Hát az jó..Viszont az előbb mutatkoztam be..*mondja alány miközben felvonja a szemöldökét. Nagyon nem az ő stílusa, de most megtette.*-Én nekem mennem kell, majd még biztos, hogy beszélünk..Szija*mondja miközben feláll, majd elindul a kúria irányába.*
Hua Xiangfeng

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 16, 2010 12:16 pm

*A druida szó hallatán elgondolkozik. Ő még nem tudja, hogy mi legyen.*
~ Pedig már lassan el kellene döntenem.
*Érdekli a gyógyítás, de az auror szakma is vonzza.*
- Én Hua Xiangfeng vagyok. Körülbelül egy hónapja érkeztem. Na és te?

Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.

Teljes kép
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 16, 2010 12:11 pm

*A lány csak bólint, majd leül a lány mellé, márha az ül. Mindenesetre a kérdésen csak meglepődik.*-Hogy,hogy ilyen időben? Ja engem nem zavar az eső..Druidának készülök..*mondja a lány, majd csak felsóhajt. Igen fogalma sincs, hogy miért került a Naxeldir szakra. Mindenesetre itt van és most próbál beilleszkedni.*-Amúgy Tricia Lassenien vagyok..Igen A Nellondi alapítok leszármazottja..*mondja a lány, majd csak vállat von.*-És amúgy új vagy itt?*teszi fel a kérdést, majd csak felsóhajt*
Hua Xiangfeng

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 16, 2010 11:59 am

*Egy lány szólítja meg. Felnéz, és mosolyogva mondja.*
- Nem, persze, hogy nem zavarsz. Hogyhogy kint vagy ilyen időben?

Teljes kép
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 16, 2010 11:54 am

*Egy combig érő szőke hajú fél tünde leányzó lépked a fürge pataknál. Tegez most is a hátán valamint az íja is. A lány csak füttyent a mókusnak mire az odala szalad hozzá. Még mindig elég szerény a lány, ami azt illeti. Amikor megpillantja Xiát. Egy kicsit félre dönti a fejét, majd végül oda lépked hozzá.*-Szia! zavarok?*teszi fel a kérdést egyenlőre nem mutatkozik be. Na, de azért mégis csak Nellond egyik alapítójának a sarja.*
Hua Xiangfeng

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 16, 2010 11:49 am

~ Túl nagy a zaj*gondolta magában Xia. Most nem épp a legszebb az idő, ezért a diákok nagy része bent van a suliban*~kellene egy nyugalmas hely, ahol nem fájdul meg a fejem.
*Így jutott el a patakhoz*
~ Nahát, de szép hely! Itt még nem is jártem, de azt hiszem, gyakrabban fogok jönni.
*Leül a patakpartra, nézi a vizet, és hallgatja a megnyugtató csobogást.*

Teljes kép
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Jún. 15, 2010 8:01 pm

* A sötétbarna hajú lány türelmesen várja Gaea válaszát. De hiába, az nem érkezik. Össze szűkült szemekkel feigyeli a lányt és a mosoly fokozatosan olvad la az arcáról. Talán Gaea nem tudja, de szemeiből és arcából mindent ki lehet olvasni. *~ Francba! Hogy lehettem ekkora ökör?! Hogy soha nem birom befogni azt a nagy számat!~* Legszivesebben a föld alá sülyedne, amiért ilyen kínos és zavart helyzetbe hozta a lányt. De nem sejtette, hogy ő még nem.. Áhh! Bocsánat kérően tekint Gaeára, bár az valószínüleg észre sem veszi, hisz kerüli pillantásukat. Már nem is tűnik olyan szórakoztatónak ez a játék.
Megértően néz az elsiető lány után és lesüti szemeit. *~Remek! Az ő napját is elrontottam!~* Mikor Chris is feláll érzi, hogy szemei égni kezdenek. *
- Persze, menj csak! Én is remélem. Szia!* szedi össze magát és köszön el tőle. Arcát kezébe temeti és hangosan felsóhajt. Nem enged utat törni könnyeinek. Még tartja magát.. Csak annyira rossz érzés, hogy miatta lett ilyen a hangulata a lánynak. Talán többet szóba sem áll vele úgy megbántotta. Mindegy, ezen már nincs mit tenni.
Feláll a szikláról felemeli a kis piros labdát- amit most legszivesebben elhajítana a francba- és a Kúria felé sétál. Közben gondolatai akararlanul is vissza tévednek Gaea arcára.
Szerinte egyáltalán nem gáz, ha még nem csókolózot. Sőt! Egy részt irigyli is! Mit nem adna érte, ha Rob lenne az első barátja-pasija. Semmivel semm jobb ha már fiatalon elkezded a flörtölgetést és a pasizást. Csak hamarabb megismered az utánna járó szenvedést...E gondolatokkal a fejében, tűnt el kecses alakja a bejárati ajtón.*

// Köszönöm a játékot! Nagyon élveztem ^^ //
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Jún. 15, 2010 7:36 pm

*Amikor a labda Chrishez kerül, nézi a távozó Geaát.*~ Nem gáz, ha valaki még nem csókolozott~ Gondolja magában majd ekkor, eszébe jut van még egy két dolga.*

- Ne haragudj, Karen de el kell mennem. Meg ígértem a bátyámnak, hogy még kicsit vele is leszek. Még remélem találkozunk. Szia!*Köszön el, majd megy sebesen vissza az iskolába.*

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
26 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Similar topics

-
» Patak