|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
James Ravenwood

Hozzászólások száma: 357 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Fürge patak Vas. Júl. 31, 2011 12:48 pm | |
| *Nem sokkal később, hogy a lány elkezdte olvasgatni azt az újságot, egy magas szőke srác is megjelenik, most nincs rajta köpenye, de a szárnyai még is gondosan be vannak húzva, hogy ne inogjon ki a súlyától. Már egész ügyesen mozog velük, és a repülés is egészen megy, de nem gyakorolni jött, csak egész egyszerűen sétált egyet. Épp annyira igényli a sétát, mint a dól daimonja. Mikor meglátja az olvasgató lányt, elsőre nem igazán akar odamenni hozzá, de végül csak-csak megkörnyékezi, és érdeklődve lepillant rá, igaz inkább az újságra.* - Hm, az a szoknya egészen csinos. *Mondja, úgy hümmögve, mintha nagyon hozzáértő lenne, de igazából egy élénkszínű miniszoknyát szúrt ki magának, vagy éppen csak a modellt, akin rajta van. Az arcán elterül egy játékosabb kisebb vigyor, miközben azért még is csak lép egyet hátra, mert eléggé fölé-állt a lánynak és az zavaró tolakodásnak hathat.* - James Ravenwood, még biztos nem találkoztunk. Neked ezek tényleg tetszenek?... |
|  | | Jawanna Flaming

Minősítés:  Hozzászólások száma: 112 Msn: ciaradelafresque@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Fürge patak Vas. Júl. 31, 2011 12:39 pm | |
| *Egy leányzó közelít a fürge patakhoz, csak egy tértágitott táska van nála, és egy sima farmert, egy bokacsizmát és egy flaner inget visel mely ki van gombolva elöl végig, s még egy polo van rajta, mert azért érdekes az idöjárás, s így nem fázik. Leül nem messze a pataktól, elövesz egy divatújságot, amiben benne van mindenféle stílusokról képek, persze mozognak, mert varivilágos újság, szóval ezt tanulmányozza, teljesen belefeledkezve. Haja csak úgy nemes egyszerüséggel omlik le vállán, látszik rajta hogy még nem tudja mihez kezdjen önmagával, szóval igy lepheti meg akárki.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 12:19 pm | |
| - Ne merd a szádra venni a családomat! *Sziszegi a lány, mikor megfordul, hogy Caryl szemébe nézzen.* - Gondoltam-e a jövőmre? Igen. Elmesélem neked. Követem a családi hagyományokat. Auror leszek. Ehhez nem kellenek se barátok, se megbocsájtás. A családom meg mellettem áll. Nincs szükségem rád. *Beszél nyugodtan, majd mikor elé dobnak egy szótárat felnevet.* -Így is elég kedves szó van a szótáramban csak azokat nem neked tartogatom. Amúgy meg nem tudom hová akarod fejleszteni a nyelvismereteimet. Felesleges lenne megtartom, hiszen jó pár ilyenem van. *Megjelenik egy gúnyos mosoly az arcán.* -Inkább neked kellene. Honnan veszed, hogy nem tartom meg? A nyakláncom, a tőröm mind-mind ajándék volt. Rengeteg ajándékot kaptam és egy részüket megtartottam. Tévedés. Nem nézem le az embereket. Csak szórakozom, ahogy veled is. *Gonosz kacaj, gonosz mosoly. Majd a lány fejére egy sas egy levelet pottyant.* - Kösz Aiden! *Mondja a madárnak, majd felbontja a levelet. Kíváncsian olvassa a sorokat.* -Nos sajnálom, de találkozóm van. Ha követnél előre szólok, hogy egy számodra eléggé unszimpatikus emberrel találkoznál. *Mondja a lány, majd átvág a patakon. Már amúgyis vizes volt a ruhája szóval ez meg se kottyan neki.* -A soha viszont nem látásra. *Szól vissza a lánynak, majd elszalad a kúria irányába.* |
|  | | Caryl Sheila Wulner

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1063 Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^

| Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 11:58 am | |
| *Számított rá, hogy Tyline nem fog egykönnyen szóba állni vele.*-Tyline Blanchard! Nem gondoltál már a jövődre? Ha te nem fogsz senkinek megbocsátani, neked se fognak megbocsátani, és majd egyszer meglátod, hogy elhagy a világ.*mondja ki Caryl a véleményét. Majd Tyline elé dob egy könyvet. Vagy inkább egy szótárszerűséget. Valamilyen szótár.*-Tessék a tied lehet. Jó lenne ha egy két kedves szót megtalálnál. De ha akarod ajándékozd el, úgyse fogod megtartani. Te semmilyen ajándékot nem tartasz meg. Hiszen tefelsége mindenkit úgyis lenézel. Különösen azokat akiktől még kapsz is valamit.*Mondja és még mindig nem megy el. Ha esetleg Tyline elmenne úgyis követni fogja.* _________________ A Londonból érkezett leány egy életvidám folyton beszélő típus. Mielőtt idejött az apjával élt és átélt egy számára fontos személy elvesztését. Ám ezen is túltetette magát és mostanra csak kevesek láthatják szomorúnak. Van egy daimónja egy macska Fruks a neve. Caryl a legjobb barátjának tekinti.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 11:46 am | |
| - Csak nem adod fel, igaz? Hányszor kell elmondanom, hogy hagyj békén?! Mindenki hagyjon békén. Nem akarok senkivel se beszélni a mai nap. *Morogja a lány, majd felpattan a földről, és elindul Caryellel ellentétes irányba.* -Mégis honnan tudnád?! Fogalmad sincs róla mi a bajom. De az biztos, hogy nem fogom az orrodra kötni. Csak menj el. *Hátal áll a lánynak. Teljesen ki van idegileg. Az álarc kezd tönkremenni. Nem szabad olyannak mutatkozni Caryl előtt amilyen valójában.* -Ami Fruks tett? Nem amit te csináltál?! És én tisztában vagyok a hibáimmal, de soha nem kérek értük bocsánatot. Nem fogok senkinek se könyörögni. *Beszél még mindig hátat fordítva a diákképviselőnek. Halkan egy dalt kezd dúdolni. Megpróbálja kizárni az Allidonost. A bocsánatkérést mintha meg se hallotta volna. * -Ha megbocsájtanék akkor se lennénk jó viszonyban, így felesleges. Ne akarj kiismerni. Hagyj engem békén. Bár teljesen mindegy. Úgyis megírok mindent a nagyanyjámnak, és megkérem, hogy engem és az unokatestvéremet vigyen el innen. Ha nem halunk meg biztosan elérem, hogy elmenjek innen. Ha kell megszökök. Elegem van az egészből. Én mondtam, hogy nem jó ötlet ideküldeni.* Nevet fel keserűen, majd visszafordul egy pillanatra. Megrázza a fejét, majd inkább az előtte lévő virágokat bámulja. A toll amúgy nem Tyliné. Igaz a szőke lány nem vette észre, de nem is érdekli.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1063 Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^

| Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 11:32 am | |
| *Caryl közeledik Tyline felé. Az ötméteres távolságot megtartja. Megáll.*-Tyline!*Szólítja meg.*-Tudom, hogy most nem vagy jó hangulatban. De egy életre le szeretném zárni ezt az ügyet. Sajnálom amit Fruks tett. De ha egy kicsit belegondolsz te is követtél már el bűnöket. Nem hiszem, hogy nem jut eszedbe semmi.*Mondja és kihalássza a macskát.*~Kérj bocsánatoz!~*Parancsolja neki.*-Bocsánat.*Mondja ki Fruks is. És rátekint a lányra. Majd megcsillan a szeme egy tollon afűben. Lehet, hogy Tyliné, de az is lehet, hogy valaki elvesztette. Caryl azonban visszanyomja a táskába.* _________________ A Londonból érkezett leány egy életvidám folyton beszélő típus. Mielőtt idejött az apjával élt és átélt egy számára fontos személy elvesztését. Ám ezen is túltetette magát és mostanra csak kevesek láthatják szomorúnak. Van egy daimónja egy macska Fruks a neve. Caryl a legjobb barátjának tekinti.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 11:20 am | |
| *Fekszik a virágok közt, és pörgeti a pálcáját. Felemeli a fejét, és látja, hogy közeledik felé a lány.* -Ne gyere a közelembe! Nem vagyok olyan állapotban, hogy visszafogjam magam. Azt a macskát pedig tartasd távol tőlem, ha nem akarod, hogy bundát csináljak belőle! *Pár pillanat múlva Tyline ülőhelyzetbe tornázza fel magát.* - Hagyj békén. Nincs kedvem hozzád. Ki mondta hogy gyere ide hozzám?! Nem tartok igényt a társaságodra. *Gyilkos pillantást vet a diákképviselőre miközben még mindig a pálcájával szórakozik.* - Szeretnéd boldogan tölteni a hátralévő idődet? Akkor ne szólj hozzám, ne közelíts és azt a dögöt jó messzire vidd innen! Ha daimon akkor meg ne kerüljön a szemem elé. Amúgy meg nem vagyok üket épp azért mondtam, hogy ma különösen nem vagyok kíváncsi rád. *Morogja a szőkeség, majd az ölébe teszi a táskáját. * ~ Ma különösen ostobák az emberek. Én levettem róluk a kezem. *Figyeli a lány minden mozdulatát, majd ha közeledne akkor ő hátrál.* - Öt méter távolság. *Ennyit mond, majd megpróbál megnyugodni bár ez Caryl közelében nem fog menni. A lány rosszkor van rossz helyen. Ilyenkor a Belsist béén kell hagyni. Hullámvölgyek, hangulatingadozások. Ez jellemző rá most.* |

| Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 11:12 am | |
| *Caryl sétálgat, miközben megszólítja Tyline.*-Nem szóltunk hozzád.*Mondja. És épphogy felkapja Frukst, aki Tyline felé akart rohanni.*~Megmondtam neked, hogy őt hagyd békén.~*Mire a macska dühöngve meglapul a lány táskájában.*~Így nagyon jó leszel. Nem szeretném, hogy a szeme elé kerülj.~*Mondja Caryl és elindul Tyline felé. Le akarja rendezni a dolgokat a lánnyal. Lassan közeledik a lány felé. Miközben visszanyomogatja a cicust. Aki előre akar furakodni. Nem igazán hallgat a gazdijára. Pedig jó lenne.* _________________ A Londonból érkezett leány egy életvidám folyton beszélő típus. Mielőtt idejött az apjával élt és átélt egy számára fontos személy elvesztését. Ám ezen is túltetette magát és mostanra csak kevesek láthatják szomorúnak. Van egy daimónja egy macska Fruks a neve. Caryl a legjobb barátjának tekinti.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 11:02 am | |
| *A patak túloldalán a virágok közt egy fiatal lány fekszik. Magában szívja a virágok illatát, a szeme csukva van. Amíg lehet addig élvezni akarja a napfényt. A ruhája kicsit vizes, mert amikor a kis sziklákon ugrándozott át akkor kicsit megcsúszott, és beleesett a patakba. Ott hever mellette az ismerős fekete válltáska is. Elmerengve fekszik. Most nagyon nem vágyik társaságra. Ismerős hangot hall a közelből, mire kicsit felemeli a fejét.* ~ Na ne. Remélem nem szándékozik idejönni. *Morog magában, majd a keze az övére vándorol. * ~ Ha idejön megátkozom. Nicsak a két kleptomániás. *Duzzog magában, majd visszahanyatlik a fűbe.* - Egy szép napon nemigazán a te társaságodra vágytam szóval, ha jót akarsz hagyj most békén. *Szól át a patak másik oldalán levő Allidonosnak. A kék eget bámulja a lány, de nagyon nincsen rendben a szőkeség. A harc, amit napok óta vív saját maga ellen még mindig nem dőlt el. Ilyenkor kissé kiszámíthatatlan a Belsis leányzó. * ~ Oliver csak kerülj a szemem elé nem úszod meg szárazon! És ti is kaptok tőlem ikrek. *Dühöng magában a lány. Most nem érdekli Caryl társasága. Ne szóljon hozzá, és jóban lesznek.* |

| Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 12, 2011 10:51 am | |
| Caryl sétálgat a fürge patak mellett és vígan beszélget a mellette császkáló Frukssal a daimón macskával.*-Bedobjalak?*Kérdezi hangosan.*-Ha megteszed tudod mi lesz!*Vág vissza a macsek. A lány mosolyogva hallgatja a macskát. Aki folytatja.*-És mikor lesz ebédidő?*Kérdezi az állat.*-Fruks! Tíz perce kaptál enni!*Áll meg Caryl és a macskát nézi.*-Kedves gazdám. Neked is enni kellene. Naponta csak egyszer étkezel és akkor is keveset, ez nem normális.*Hörken föl a cicus. És odadörgölőzik Caryl lábához.* _________________ A Londonból érkezett leány egy életvidám folyton beszélő típus. Mielőtt idejött az apjával élt és átélt egy számára fontos személy elvesztését. Ám ezen is túltetette magát és mostanra csak kevesek láthatják szomorúnak. Van egy daimónja egy macska Fruks a neve. Caryl a legjobb barátjának tekinti.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 2:44 pm | |
| - Pedig az vicces. Másokat megtéveszteni ezzel. Remek móka lehet. *Felel nyugodtan a fél-véla.* - Ne dramatizálj! Gondolj bele. Ha bármi gond lenne megkeresheted az unokatestvéredet. Meg ott van Nellondban is a rokonod. Neked sokkal biztonságosabb, mint nekem. Nekem itt van a tünékeny bátyám, és Edgar. Semmim nem maradt mégse kerülök a padlóra, vagy duzzogok. Mindennek van jó oldala. *Magyaráz, majd az angyal az akarta ellenére is elráncigálja. Mire persze Gisünk bedühödik, és előrántja az ostorát. Persze nagyon nehezére esik visszafognia magát, de megteszi. Senkiben nem tesz kárt. Egyenlőre...* -Ez illetlenség volt. Kérdeztem valamit, majd elráncigálsz a Isten tudja hova, és még azt várod, hogy legyek megértő. *Néz rá kicsit dühösen az angyalra.* - A baglyok rondák. *Veti oda Olivernek miközben farkas szemezne a másik lánnyal. Hallgatja az információkat, bár még mindig fázik de jó. Beleegyezik a dologba.* - Egy angyalt meg lehet ölni? *Kérdi kissé furcsállva, majd mikor az erkling hangját meghallja összerezzen.-* -Hogy utálom őket... *Morogja a lány, majd mikor az angyal mutatja az irányt elindul. Bár kissé így is fázik szoknyában, de ez van. Hamar kiszúrja a sapkát, ha Oliver tudta követni akkor jó. Ha nem akkor egyedül bánik el a kis csúfsággal. Idegesen körbefordul.* -Nem lehet többen vannak? *Szólal meg, bár nem tudja kitől vár választ. Amikor kiszúr/kiszúrja egy/az erklinget a pálca is előkerül. Hát Gisellenek egyszer-kétszer sikerült ilyenekkel összeakadnia.* -Suffocis. *Mondja mérgezés igéjét, mert enyhén szólva kínozhatnékja van. Kíváncsian figyeli, hogy mi lesz a erklinggel, vagy a Naxis fiút hogyan reagál. Hát kicsit eltért az erklingek ellen használatos varázslattól.*
//Asztrál-Mentál Mágia, elsődleges, fojtás: A varázslat lényegében nem fizikai módon hozza létre magát a fojtást, hanem oly’ módon befolyásolja az elmét, hogy az kizárja magát a levegővétel cselekedetét, mintha a tüdőt állítanánk le, így a célszemél lényegében nem kap levegőt, mint a fizikai fojtás esetén.//
//Most fagyunk// |
|  | | Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277 Kaszt:  Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 2:11 pm | |
| *Az angyal a lány kérdésére csak idegesen sóhajt.* - Ott elmondom. *S a lány, ha akarja, ha nem, az erdőben találja magát. Oliverrel együtt.* - Igen, angyal vagyok, de... *Toporog, idegesen nézeget körbe.* - Egy erkling elrabolta a tiarámat... A családunk tiaráját... Nagyon értékes, és nagy a mágiája, ha rossz kezekbe kerül... *Tördeli a kezét, kétségbeesetten néz a diákokra.* - Utálom az erklingeket. Kikészülök tőlük! Segítenetek kell.. Apám megöl... Egyszer bízzák rám, és erre... Apám megöl... Kérlek, segítsetek! *Néz rájuk könyörgőn. Ekkor a távolból idegesítő, visító nevetés hallatszik, az angyal pedig ijedten körbenéz, majd felszáll, s letelepedik egy hatalmas fenyő tetején, ott kuporog, int a két diáknak, hogy merre menjenek... Ha elindulnak, az egyik ágon egy manósipkát találnak. Talán segíthet megtalálni a gazdáját, mert a hang mintha nem is egy irányból jönne...*
//Erkling: 2. évf., Bestiatan, 7. órai anyag//
|
|  | | Oliver Andrei Petrova

Hozzászólások száma: 41 Kaszt:  Üzenőláda: 
Hua Xiangfeng multija^^
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 2:00 pm | |
| -Akkor jó. Valamiért nem szeretem azokat, akik teljesen egyformák.*Jegyzi meg. Még mindig nem érti, hogy a lány miért tesz úgy, mintha azt mondta volna, hogy letört.*-De igen, szörnyű. Neked bizonyára nincs itt majdnem a fél családod.*Vág vissza. Kicsit bosszantja ez a közönyösség, de nincs mit tenni.*-Az jó. De én nkább a baglyok mellett maradnék.*Azt már nem teszi hozzá, hogy okosabbak. Mikor az angyalhoz érnek a különböző események után, rögtön rákérdez.*-Miért segítsünk? Angyal vagy nem? Nagyobb a hatalmad, mint a miénk.*Jegyzi meg. Majd válrándítással beleegyezik a dologba, és az erdőben találja magát. Giselle már rákérdezett a lényegre, szóval csendben marad, és figyel, hogy észrevesz-e valami gyanúsat. Közben ideges, mert majd szétfagy a hidegben.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 1:51 pm | |
| - Nyugodj meg bátyám van. Nem is vagyok az. Sőt remekül vagyok. Azért annyira nem, de akkor sem vagyok letört, vagy depressziós. Ne sajnáltasd magad. Azért nem olyan szörnyű. Akkor is sajnálom. De igen. Megérte. Nagyon okos, és gyors. Kitűnő postás és társ.*Mondja mielőtt bekábulnának. Ugye Gis gyorsan bekötözi a sebét, Edgart meg elhajtja. Végülis annak örül, hogy a fiú nem vette észre a "sérülését". Nem szereti, ha sajnálják. Hamarosan megtalálják az éneklő lényt. Kissé furcsán néz rá Gis, de ha egyszer angyalt kaptak akkor az is marad. Mikor leszáll eléjük a lány egyből feltesz egy kérdést.* - Miben kell segítenünk? *Kérdi, amíg nem kap választ addig nem fog onnan elmenni. Ha megkapta a választ (mert reméljük megkapta) akkor egy erdőben találja magát Oliverrel.* -Erre nem számítottam. *Mondja kissé vacogva, de hát az elemi varázslatok nem mennek neki szóval megpróbálja valahogy túlélni a hideget.* -Nos. Miért vagyunk itt? Mit kell csinálnunk, és merre menjünk? *Tesz fel újabb kérdéseket hátha az angyal bővebben kifejti a dolgot.* |

Hozzászólások száma: 277 Kaszt:  Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 1:44 pm | |
| *Először a lány, majd Oliver is magához tér, és úgy tűnik, megindulnak a hang irányába, ami a patak mentén, felfelé vezet. Nem kell sokat menniük, lassan egy sziklafalhoz érnek, aminek a tetején egy gyönyörű, fehér angyal térdel, hosszú, szőke haja a vállára omlik, és az ég felé fordított arccal énekel - aztán meglátja a felé közeledő diákokat, az éneklést abbahagyva rájuk emeli tekintetét, és fehér szárnyait kiterjesztve leszáll eléjük.* - Segítenetek kell! *Szólal meg csilingelő hangon, kétségbeesett tekintetét Giselle-ébe fúrja. Aztán Oliverre pillant.* - Akarsz jönni? *S ha az akar, megragadja mindkettejük kezét... S egyszerre egy erdőben találják magukat. Minden fát hó borít - s mostmár érzik is a hideget - jégcsapok lógnak mindenhonnan, a lengén öltözött angyalt azonban úgy tűnik, mindez nem zavarja. Csak toporog, mind aki nem tudja, hol kezdje...* |

Hua Xiangfeng multija^^
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 1:34 pm | |
| -Szóval van egy ikertestvéred. Ugye nem lány?*Kérdezi fájdalmas arccal.*-Nem mondtam, hogy letört vagy. Vagy igen?*Kérdez vissza a fejét vakarva. Nem rémlik neki. Őt azért izgatja, hogy mi lesz holnap, de inkább nem mond semmit.*-Ne is mondd. Egyelőre csak az unokatestvérem van itt. Meg a nénikém Nellondban. Hát nem szörnyű?*Sajnáltatja magát, de hát így szokta.*-Már mondtam, hogy nem gond.*Próbálja megnyugtatni a lányt.*-Á, értem. És megérte megtartani?*Kérdezi kicsit gonoszkodva. Ekkor azonban éneklést hall valahonnan, ami egyre közelít. Teljesen kábulatba esik, meg minden. Nem érdekli semmi. Arra tér magához, hogy a lány bökdösi. Nem tudja mi van. Aztán lassan leesik neki, és elindul a lánnyal együtt a hang után. Azt nem veszi észre, hogy a lánynak véres a keze. De csak azért, hogy Giselle userének ne legyen olyan jó.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 1:23 pm | |
| - Körülmények? Egészen eddig az ikertestvéremmel és a legjobb barátnőmmel azt csináltuk, amihez kedvünk van. Egészen eddig magántanár nevelt. *Figyeli ő is a patakban a falevelet.* -Egyáltalán nincs sok dolgunk mostanában, hiszen nyári szünet van. Én sem vagyok letört. Miből gondolod ezt? Engem egyáltalán nem izgat hogy mi lesz holnap. Most még július tizenegyedike van, és itt ülünk a patakparton egy fa alatt. Nincs okom szomorkodni. Az nem én lennék. *Fejt ki kissé burkoltan a halottas dologról a véleményét.* -Unokatestvér? Csak nem neked is betelepítették a családot ide? *Nevet fel a lány. Amíg beszél még mindig a holló piszkot takarítja a fiúról.* -Tényleg nagyon sajnálom. Nem csinálta ezt azóta hogy a bátyám megnevelte. *Még egy kicsit vörös az arca. Szegény lánynak kissé kellemetlen a helyzet. * -Ő Edgar. Edgar Allan Poe a költő után. Tudom buta szójáték. Pont a A holló című verset olvastam tőle, mikor sebesült rátaláltam Edgarra. *Magyaráz kissé zavarban a fél-véla. Majd mikor meghallja, hogy az unokatestvére francia kicsit elkomorodik.* ~ Ugye nem... *Nem tudja befejezni az elmélkedést, mert furcsa éneklést hall a távolból. Kissé lehűlt a levegő, bár ez tény a Belsis lányt nem igzatja. Még inkább leköti a figyelmét a dalolászás. Sebtében összepakol, és feláll. Edgar rászáll a vállára száll, és belevájja a karmait a lányba. Talán egy pillanatra felébred a kábulatból a lány.* -Szeretném... *Ennyi bír kinyögni a szerencsétlen francia. Igazából azt akarta mondani, hogy szeretné megtalálni a hang forrását, de ennyi sikerült neki. Edgar viszont nagyon makacs, és egyre jobban belevájja a kis karmait a lány húsába. Ami persze vérezni kezd, de annyit sikerült elérni, hogy Giselle megébredjen. Hát igen. A holló nagyon akaratos.* - Én elmegyek megkeresni. Velem tartasz? *Kérdi a fiútól,, miközben épp ébresztgetni próbálja. Remélhetőleg sikerrel. Ha a fiú nem kell fel a lány előbb ellátja a sebét, majd ha nem tartanak vele Olivert ott hagyja a pataknál. Ha vele megy akkor együtt próbálnak rábukkanni a hang gazdájára. Már ha nem esik újra kábulatba.* |

Christopher Strife-ot!
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 1:03 pm | |
| *Valahonnan, a távolból halk, lágy énekszó hallatszik, majd lassan, először alig észrevehetően kezd lehűlni a levegő. Ahogy közeledik az, ami énekel, úgy lesz egyre hidegebb és hidegebb... Az énekszó pedig egyre erősödik. Mintha nem is evilági lény énekelne, olyan csodás az ének, talán pont így énekelnek fenn, a mennyben az angyalok is. A két diákot lassan kábulatba ejti a csodás, lágy dallam, csak erre képesek figyelni, talán még észre sem veszik, hogy a patak vize lassan befagy, először csak távol, majd egyre közelebb. Lassan a lefelé haladó falevél is megdermed, belefagy a patak vizébe... Már a leheletük is látszódik, de őket nem érdekli, hogy fáznak, csak valami túlvilági, csodálatos boldogság és elégedettség önti el a lelküket... A hang már egész közel van. Szárnysuhogás, majd levelek suhogása hallatszik. Talán ha magukhoz térnek, és követik a hangot... De előbb magukhoz kéne térniük.*
//Hellóó xP Nem kérdezem, hogy gond-e, mert úgyis maradok xD// |

Hua Xiangfeng multija^^
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 1:01 pm | |
| -Az igaz. De legalább a körülmények nem olyan rosszak.*Morogja. Alighogy idejött, máris ilyen ügyekbe keveredett. Nem ezt várta, de még mindig jobb, mint Anglia.*-Én Angliában ugyanígy tettem, de itt... Meg nem mindig érek rá. Az embernek annyi dolga van.*Sóhajt fel, de az előbbi mondtata persze nem egészen így van.*-Ilyen időkben meg kedvem sincs zenélni. Nem fogok letörni, és giccses módon szkmorú zenéket játszani. Az nem én lennék. Meg az unokatseóm is megölni.*Teszi hozzá végül ezt a cseppet sem derűs gondolatot. Éppen azt nézi, ahogyan egy falevél halad lefelé a patakban, miközben a lány beszél, amikor eltalálja valami gyanúsan madárvégtermékre emlékeztető anyag.*-Mi a fene...*Kezdi el mérgesen, és felnéz a madárra.*-Köszi, nem kellett volna.*Mondja mosolyogva a lánynak, mikor az segít eltakarítani a dolgot.*-Nincs semmi gond, csak nem volt szép tőle. Kész elriasztóberendezés.*Jegyzi meg remélve, hogy nem sérti meg Giselle-t.*-Én is nagyon örülök, Giselle. Az unokatestvérem is francia. Milyen furcsa. Körülvesznek engem.*Vigyorog.*-Tényleg semmi gond, már el is felejtettem.*Legyint egyet a kezével.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 12:44 pm | |
| *Éppen lapozna a kis könyvecskében, mikor Edgar károgni kezd. Rémülten felkapja a fejét, hiszen hadi titok a munkája. Senki nem tudhat róla. Megpillantja Olivert. Akaratlanul is elmosolyodik. A fiú odajön hozzá. Hát rendben. Giselle-nek nincs ellenvetése.* - Szép jó napot. Már ha ebben az időszakban lehet szépnek nevezni a napot. *Halkan üdvözli a Naxis srácot, mintha attól tartana, hogy lehallgatják. Hallgatja a fiút a zenélésről.* - Én minden egyes nap gitározom. Egyszerűen muszáj. Így tudok kiadni magamból mindent. *A patak felé pillant, majd ismét megszólal.* -Mások táncolva, énekelve, rajzolva és festve fejezik ki magukat. Én a zenével. Tudok táncolni és énekelni is, de mindig a zene volt az első. *Magyaráz a lány, majd tesz egy megjegyzést, bár nem mondja ki hangosan.* ~ És az önvédelem. *A fiúra pillant, majd mielőtt megszólalhatna Edgar akcióba lendül. Edgar épp szerencsétlen fiú felett ült, így mikor el kellett végeznie a dolgát... Nos lehetséges, hogy eltalálta a fiút. Mivel Gis nem vette észre Edgart, ezért csak akkor tud majd reagálni rá, ha földet ért az a valami. Ha a fiút találja el akkor ezerszer is bocsánatot kér tőle, majd segít eltakarítani a holló ürüléket. Akár mi is történik Edgar biztos megkapja a magáét.* - Nos akkor találtál valakit, aki szereti. *Egy bájos mosoly következik, majd reagál a fiú nevére.* - Örvendek a szerencsének Oliver. Engem Giselle-nek hívnak. Az előbbi esetet nagyon sajnálom. Nem szokta ezt csinálni. Nem is értem mi ütött belé. *Kicsit elvörösödik a fél-véla lány, de hát user gonosz így ezt kell szeretni. Ha eltalálta ha nem még jó párszor bocsánatot kér Olivertől, * |

Hua Xiangfeng multija^^
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 12:22 pm | |
| *Oliver is éppen kint kószál, de csak azért, mert nem tudja elfoglalni magát. Lassan meg kellene látogatnia Tyline-t, már nagyon régen nem látta. Maga elé nézve rugdossa a kavicsokat a földön, mikor zenélést hall. Felkapja a fejét, hogy vajon honnan jön, és észreveszi a lányt. Gondolkozik, hogy odamenjen-e, vagy sem. Oldalról is látja, hogy nagyon szép, bár talám Susantől nem... Na mindegy, ez nem lényeges. Végülis, most úgysincs itt Tyline, hogy leégesse. Odalép Giselle-hez.*-Szia. Nagyon szépen játszol.*Ül le a lény mellé.*-Én is szoktam gitározni, de itt ritkábban. Nem mindenki szereti.*Forgatja meg a szemét, majd kíváncsian tekint a lányra.*-Egyébként Oliver vagyok.*Mutatkozik be.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 11, 2011 12:16 pm | |
| *Egy újabb napsütéses nap, és mademoissele Marceau megint a természetbe menekült. Méregzöld szoknyát visel. Mellette a fűben ott hever az ostora és a gitártokja. A patak mellett álló egyik fának támasztja a fejét. Mogyoróbarna hajkoronája a szemébe lóg. Bosszúsan már századszorra tűri el a rakoncátlan tincseket. Fölötte az egyik ágon egy fekete holló figyeli a tájat.* ~ Hol a fenében lehet a bátyám? Már napok óta nem láttam. *Morfondírozik a fél-véla. Elég sok időt tölt a napon mégis hófehér a bőre. Az ölében egy kis füzet és a gitárja nyugszik. Csendben írogat, majd amit lekottázott azt eljátssza. Megnyugtatja ez a hely. Olyan békés, és sehol nincs egy ember se.* ~ A Loire-nál sokkal nyugodtabban zenélhettem, de ez is jobb a semminél. *Mereng a Belsi újonca, miközben a kúria felé néz. Ha valaki közeledne úgyis kiszúrná meg hát Edgarnak is elég jó szeme van. A lány halkan dúdolni kezd miközben a húrokat pengeti. Olyan békésnek, olyan ártatlannak és sebezhetőnek tűnik.*
|
|  | | Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4207 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
 | Téma: Re: Fürge patak Kedd. Júl. 05, 2011 4:53 pm | |
| *Szökkengetve és énekelgetve érkezik meg a patakhoz egy lány, két nyuszijával. A csajszi tetőtől talpig rózsaszínbe van öltözve, kezében pedig egy csomag gumicukor van, amelyből majd' kiesnek a gumimacik, miközben ugrál.* - Today I don't feel like doing anything... *Énekli ezt a Bruno Mars számot, melyet nagyon szeret, és az utóbbi időben egy párszor meghallgatott, aztán amint meghallja a patak zúgását, csak csendben marad, leül mellé és figyel. Két nyuszija a lehető legközelebb húzódik hozzá, és ők is figyelik a vizet, viszont más tekintettel mint Wanda. Míg a lány csodálkozva, és elgondolkodva figyeli, a nyuszik úgy néznek rá, mintha valami ellenség lenne a vízben.*
//fagy.// |
|  | | Teodora Yana

Hozzászólások száma: 355 Msn: helgafarkas@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 04, 2011 12:59 pm | |
| *Dora csak halgatja Sebet,és sokszor pillant rá.Egyszerűen nem tudja megállni.*-Nos,ha elszakadunk egymástól,legyengülünk,majd meghalunk.Mindketten.Az életnknek akkor és ott annyi.Viszont őt meg lehet ölni,de akkor nem tudom,mi lenne velem.Az tuti,hogy megváltoznék.De ilyenről inkább ne beszéljünk.*megsimogatja farkasa fejét,és gonsdolatban tudatja vele,mennyire szereti.A farkas odatörleszkedik Dora lábához,csóválja farkát,és ilyenek.*-Hogy miért pirulok el,fogalmam sincs.Rossz szokásom,meg kéne szabadulnom tőle.*végre megáll,kb 0,5-1 méterre a fiútól.És csak vár.És nézi csillogó szemmel.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fürge patak Hétf. Júl. 04, 2011 12:49 pm | |
| //olvad// *Sebastian csak halgatja a lányt.*Ezt mondhattad volna előbb is.Ezt most nem értem,ha mindent érzel,akkor mi van ha elviszi a sintér?*Kérdezi a fiú.*És mi van ha mondjuk nagyon messze kerültök egymástól?Például te elmész az antarktisz-ra ő meg ott marad az arktisz-on?*Kérdezi,de némi öniróniával elneveti magát.*~Ezt vajon miért nem közölte az elején?~*Gondolkodik majd kérdezi:*Te miért pirulsz el mindenen?*Kérdezi a lánytól,aki nem túl érthetően körbe-körbe megy.*
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |