Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák

Hozzászólások száma: 37
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 1:33 pm

First topic message reminder :

A kúriától nem messze található, észak-keleti irányban. Messziről lehet hallani a víz csobogó hangját, mely gyors folyamban vágtat keresztül a keskeny, de elég mély, egy-másfél méteres medrében. A terület általában nyugalomra vágyóknak kedvez, hiszen itt is van néhány fa, és a patak hangja is nyugtatóan hat az emberi léleknek. A vízben fel lehet fedezni pár elég stabilan álló sziklát, illetve kiemelkedést, melyen ha ügyes vagy, könnyen átjuthatsz a túlpartra, ahol tavasszal és nyáron kicsi, de nagyon szép virágok nőnek.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 10:48 am

~Azért jó lenne tudni mire gondol.~*Gondolja,mire eszébe jut hogy lehet hogy lehet hogy ezt most hallotta vagy érezte.*Amúgy csak kérdezem hogy mi a véleménye a farkasodnak rólam?*És megint megsimogatja,ezzel a tudtára adva hogy örül neki hogy találkoztak.*Azért érdekes hogy ez a suli nyáron is pezseg.~Meg hogy nyárra sikerült átjelentkeznem.~*Gondolkodik rajta hogy vajon véletlen volt e hogy találkoztak,majd megjegyzi:*Nemigen.*Mondja,de hogy elkerülje a félreértést.*Csak hangosan gondolkoztam.*Mondja,de ez azért nem teljesen igaz,hiszen azt szerette volna ha a lány hallja az egészet.*Ezután nem csoda ha valaki erre jön azt hiszi szerelmesek vagyunk,pedig maximum az ismerkedés szó illik ránk.*Mondja a fiú,de közben csak néhányszor tudja levenni a szemét a lányról,így végre megjegyzi:*Szép vagy.*Mondja,erre el is pirul,de nem annyira,és erre gondol:*~Köszönöm Balto.~Reméli megértette a farkas,de azért elővesz egy szendvicset és odaadja a farkasnak.~Ezt biztos érti.~*Gondolja és megsimogatja.*
Teodora Yana

Hozzászólások száma: 363
Msn: helgafarkas@hotmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 10:35 am

*Balto kicsit morog a fiúra,de aztán a simogatásra megenyhül.Bejön a srác.Áldásom rátok.*vicsorog a farkas,de olyan aranyos tekintettel,hogy Seb nem értheti félre.Dora meg egy kis bizsergést érez a szíve körül.Miközben beszél,a földre néz,de nehezen tudja megállni,hogy ne pillantson néha a fiúra.Egyre jobban izgul,de nem mer közeledni.~Szerinted bejövök neki?*kérdezi farkasától,aztán elkezd magyarázni.*-Persze,hogy érti,mindent ért.Az én gondolataimat hallja,és én tudok vele gondolatban kommunikálni.Hamar meglátja az embereken,mit szeretnének,néha azt is,mire gondolnak.Jó megfigyelő az én farkasom,ugye,Balto?*mosolyog daimónjára,aki bólint gazdijának,hogy minden oké.*-Beszélni is tud,bár nem szeret.*mondja,és kis mosoly játszadozik ajkán.Amitől még szebb lesz...*
http://www.ashley-blogja.blogspot.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 10:23 am

//olvad,újra itt//
*A lány a karjaiba esik,ezért dühösen a farkasra tekint és hallgatja a lány szabadkozását és ennyit mond:*Nem baj,de ez a farkas néha meg tud ijeszteni.*Mondja a láthatóan izguló lánynak akit nem szeretne megbántani,valami furcsát érez.*~Talán ez az amikor tetszik valaki?~*Gondolkozik majd odaveti a farkasnak:*Ez nálunk nem úgy van mint nálatok.*Mondja reméli a farkas érti mit beszél.*Amúgy érti amit mondok?*Kérdezi a még mindig megszeppent lánytól.*Remélem igen,mert engem ne tekintsen egy egyszerű hímnek,én ember vagyok.*Mondja,bár érzi hogy megsértette a farkast,de ez náluk nem így megy.*Bocsi te kis aranyos.*Mondja a farkasnak,és megsimogatja.*Bocs elfelejtettem hogy már mondtad hogy alli-s vagy.*Fordul oda a lányhoz.*
Teodora Yana

Kaszt:
Üzenőláda: Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:50 am

*Dora csak néz és néz...Hogy azt mondjam,nagyon izgul ő is..Figyeli a srácot,és válaszolgat.*-Nos,igen,nagyon szeretne nekem valakit,mert "elvileg" már idegesítem.*az elvilegnél idézőjeleket mutat kezével.*-Ne törődj vele.Ilyen tud lenni néha..És most is.*már megint a fiú szemébe néz.És izzad a keze.A szíve meg úgy dobog,mintha gyorsvonat lenne..*-Hát,nélküle nem tudom,mi lenne velem.Ő az én támaszom.És vigasztalóm.És az én kis aranyos farkasom.Mondjuk nem is olyan kicsi.*nevet fel,csilingelő,aranyos nevetéssel.És izzad.Nagyon.Izgul.És hasonlók.*-És köszi,jól vagyunk,Allidonos vagyok,még mindig.És Diákképviselő is.*szép mosoly,a gyönyörű ajkakkal.A szél kicsit meglebbenti Doránk haját,és látni szép,hófehér,csinos vállát.Gyorsan visszasöpri a haját,ami ki van engedve.Emelgeti lábait,ami elég furcsának hathat.Balto meg megint kísérletet tesz,hogy összehozza őket.Meglöki Dorát,aki így Seb karjaiba esik.Dora elkezd szabadkozni,és nem tudja,mit csináljon.Majd lesz valahogy...*

//fagy,mert Sebastiannak mennie kellett//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:49 am

//mennem kell fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:36 am

~Mi vaaan,helyeees?~*Ezt inkább meg se hallottam nézést vet a farkas felé.*Ez a daimón nem túl nyomulós?*Kérdezi a fiú,mivel észreveszi a farkas szándékait,majd megrázza a fejét.*Ezzel nem megsérteni akartalak,csak közölni,hogy kicsit túlságosan is párt akarsz keresni a gazdádnak.*Fordul a farkas felé.Láthatóan megkedvelte a kotnyeles kis farkast.*Ez a farkas..nem csodálom hogy szereted,mármint mint kedvencet.~Szereted,miért nem tudta azt mondani hogy kedveled?~*Ezt biztos nehéz megmondani.*Hogy vagy,melyik szakra kerültél?*Folytatja a beszélgetést a fiú,aki láthatóan izgul,nadrágjába törli izzadt kezét,elkezd furcsa dolgokat csinálni,mint például egy helyben toporog.*~Remélem nem csak én izgulok.~*A fiú vár a lány válaszaira.*

//A kotnyeles természetesen jó értelemben mondtam.//
Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:24 am

*Hallgatja a fiút,és megállapítja,hogy helyes.Aztán megdicsérik a haját..És elpirul.Aztán Sebastian csak beszél,és beszél..Balto kicsit meglöki Dora karját az orrával,és lánykánk felébred.Balto odamegy az Allis fiúkához,és az ő kezét is meglöki.Meg meg is nyalja.~Naaa,gazdim,pasi a láthatáron!Örülsz?Képzeld,igen...*-Igen,elég rossz lenne elszakadni tőle,mert egyszerre születtünk,és együtt nőttünk fel.Ha elveszteném,nem tudom mit csinálnék.*lehajtja fejét,és hínja magához Baltot.De az akaratos farkas nem akar menni...Úgyhogy muszáj közelebb húzódnia..*-Bocs.Jó része az,hogy mindig van valaki,akivel megoszthatod a gondolataidat,észrevesz olyat,amit te nem,és mindig veled van.Mindig.*belenéz a fiú szemébe,mélyen,sokáig,aztán elkapja fejét,és a földre néz.Meg cirógatja Baltot.Sebastian mellett.Balto jóvoltából.*-Nem baj,mondjuk igazából még sosem voltam fiúval,és már én is voltam nyomulós.De az nem jött be a srácnak,így lemondtam róla.De te se gondolj annak,csak Balto miatt ültem ennyire közel.Bocs.*néz a földre,aztán villámgyorsan végigpillant a srácon.*-Helyees...*gondolkodik hangosan,aztán újra elpirul.Megint.*-Bocs.Néha rámjön a hangosan gondolkozás...*újabb elpirulás.Úgy tűnik,hogy Doránk kissé elragadtatta magát.Kicsit nagyon.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:07 am

Szia én Sebastian vagyok.~"Szólíts dórának,Nem veszélyes csa kha bántani akarnak?"Ez meg mi?~Hát,akkor nem túl jó ötlet elszakadni vagy tévedek?
Mi a jó része ennek a daimónnak vagy minek?~Kicsit légy tisztelet tudóbb!~*Mondja magának és feláll.*Milyen szép ez a hely.vajon hideg a patak?*Kérdezi a lánytól és választ sem várva beleteszi a kezét.*Hát lehetne melegebb is,de nem szörnyű.*Mondja a fiú a lánynak,aki láthatóan közeledésfélére vár.*Szép a haja...*A fiú befogja a száját,elszólta magát.*~Ilyet nem szabad csinálni.A lányok ilyenkor azt hiszik tudnak irányítani.~~Mert neked sok tapasztalatod van mi?~~Nem de lehet igazam.~*Bocs nem akartam ilyen nyomulós lenni.*Kér bocsánatot a lánytól őszinte szemekkel,de ebben a tekintetben benne van az is hogy nem hazudtam.*De ezt ne vedd sértésnek csak én nem vagyok ilyen.*Mondja a fiú,de ezt nem tudhatja hiszen még nem is volt lánnyal.*
Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 8:54 am

*Végre társaság...És fiú is ráadásul.~Hímnemű egyed tőled nem messze..Kösz hogy szóltál..*feláll,és bemutatkozik a fiúnak.*Szia,Teodora Yana vagyok,Allidonos Diákképviselő.De szólíts Dorának.*mosolyog egyet,és Baltora mutat.*-Nem veszélyes,Csak ha valaki bántani akarna,de akkor halálos.*újabb mosoly.Szép,ismerkedős.Háát,azért Doránk szép lány.Csak senki nem nézett még "úgy" rá..Hátha ő lesz az..*-Amúgy daimón.Lelkem egy darabja.Ami nekem fáj,az neki is,és viszont.*leül a fiú mellé,a pad másik felére.~Remélem nem gondol nyomulósnak..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 8:37 am

*Sebastian sétálgat arra,meglátja a lányt egy farkassal.*~Ez a farkas vajon harap?~*Kérdezi magától,de ez nem is lehet kérdéses hiszenegy farkas nem túlságosan könnyen idomítható.*Szia a te farkasod?*Kérdezi a fiú a lánytól.,de ez a kérdés talán felesleges volt,csak szóba akart elegyedni a lánnyal.*~Vajon milyen szoros lehet a kapcsolatuk?~*Ezt nem tudja miért kérdezte magától,de reméli nem öli meg hiszen nem túl bíztató halála lenne.*Ugye nem bánt a farkas?*Kérdezi és leül egy padra ahol körülnézhet.

Teodora Yana

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Júl. 04, 2011 8:27 am

*Barna hajú lányka sétálgat,mellette egy farkassal.Barna ,jobb oldalt látható ruhában,és egy farkasos nyaklánccal a nyakában.Mint kiderül,ez a lány és a farkas nem más,mint Dora és Balto.Diákképviselőnk daimónjával a Fürge patak környékén található.Doránk odasétál a patakhoz,és leül.Csak száguldoznak a gondolatai...~Szerinted miért repedezett meg a Kúria?Megint jönnek a Kegyencek?Ez elég valószínű.És ha jól látom,pasihiányban is szenvedsz...Igen,jól látod.Lassan 18 leszek,és még nem volt senki az életemben..Jöhetne már lassan..*beszélget Baltoval,és kezét a folyóba meríti.A víz hűvös,de nem nagyon.Olyan pont jó.A madarak csicseregnek,az idő kivételesen szép,már csak társaság hiányzik...
Ryan Whitman

Hozzászólások száma: 58
Msn: nimfa.nimfa@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Írj bátran, ha szeretnél játszani egyet Ryannel : )

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Jún. 28, 2011 3:31 pm

//Várószobában//
*Ryan egy kis pihenő után úgy érezte, hogy friss levegőre vágyódik. Jó időben meg ez a legjobb elfoglaltság. Barátkozni meg neki is kell. Allis kitűzőjét kitűzte, kissé gyűrött ruháját kisebb-nagyobb sikerrel, de megigazította. Így indult útnak.*

//Fürge patak//
*Már messziről hallotta a patak csobogását. Mi tagadás, ez a kis zaj vezette errefelé. A hang egyre erősödött, a srác meg már csak azért is gyorsított a tempón. Amikor meglátta a vizet, behúzta a kéziféket, amit nem kellett volna. Elvesztette egyensúját. Egy fa éppen ott volt a közelben, az mentette meg az életét. Kellemetlen a vizes ruha.*~Mázli.~*Majd lecsüccsent egy közeli fa tövébe.*
http://www.the-real-life.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 18, 2011 3:37 pm

*Srác hallgatja kioktatóan az unokatestvérét, miközben lemászott a lány ő róla.* - Részben hallottam dolgokat, habár az órákon kívül hja.. már csak te hiányzotál én nekem.*Mondja mézes mázosan a lánynak, miközben leveszi egy kicsit az ingjét és kicsit élvezi a lágy szellő fuvallatát.* - Én megijedni? Ugyan már.. Lehet, hogy ijesztő és csúnya dolgok vannak, de nem vagyok ijedős.*Összeszűkült szemekkel figyeli a lány minden egyes mozzanatát* - Ahha te és a magány.*Válaszol vissza neki, kötöszködve.. tegnap óta ilyen hangulatban van a fiú... vajon Effy miatt?* - Tetszik mindd addig míg nem találkoztam egy olyan házi sárkánnyal aki gyakorlatban régebb óta itt van..*Nyelv öltéssel válaszol a lánynak persze hülyül hiszen Emily nem is házi sárkány inkább vidám kislány. Szakkörös válaszára a lánynak egyértelmű lesz a felelete.* - Még nem tudom, gyakorlatilag eleget voltam levegőn, de ha gondolod mehetünk.. amúgy ha jól hallottam jók szoktak lenni a szakkörök.. mész haza a nyáron? vagy itt maradsz?*Kérdezi meg tőle, miközben a kutyát figyeli aki most a lába között van.*

//Puncs Fagyi//
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 18, 2011 3:25 pm

*Lefejti magát a srácról, és elhúzza a száját.* - Hát és azt nekem mégis honnan kellett volna tudnom? Ez itt a Nezabar! *Forgatja meg a szemeit.* - Látszik, hogy nem vagy itt régóta... *Fintorog az égre, majd füttyent egyet, és Aphrodité letelepszik a lábához teljes nyugalomban.* - Ha Te azt tudnád, mik szoktak itt történni, Te is megijednél egy ilyen dologtól. *Bólogat a lány, csak hogy nyomatékosítsa a szavait.* - Sőt, nem is találkoztunk órákon kívül. *Rázza meg a fejét a fiú megjegyzésére, majd figyeli, ahogyan az kibújik a cipőjéből, lehuppanva a fűre, és lábait a vízbe téve.* - Nem úgy tűnik. *Rántja meg a vállát a barátos kérdésre.* - Egyedül szeretünk sétálni... Ugye Apph? *Pislog a kutyára, aki a nevét hallva a farkát csóválja. Végül Emily is letelepszik a srác mellé, és törökülésbe helyezkedik.* - Amúgy... hogy tetszik itt? Megyünk együtt szakkörre?

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 18, 2011 2:39 pm

*Patak és a szél nagyon is megnyugtató, és plusz színt ad a fiú bőrére, hogyha napozna. Nem lenne ilyen hófehér mint aki soha nem jár napra, pedig ez nem így van. Amikor elsőtétíti a lány szemeit, közben a kutyára néz. A fiú kezei vissza kerültek maga mellé és a sikkantás zavarta meg a csendet..* ~Nőők..~*Bólogoat nemlegesne, és pimaszul vigyorog unokatestvérére aki most a nyakában csimpászkodik mint egy majom.* - Én vagyok nem kell megijedni nem egy gonosztevő. Pont tegnap emlegettelek órákon kívül alig találkoztunk...*Lehel a lány homlokára egy puszit, azúrkék szemeivel a szőkeséget nézi.* - Azt hittem már hazamentél. Meglátogattalak volna, mondjuk amúgy is.. Miért vagy te magányosan aphorditével? Barátaid nem jöttek veled?*Érdeklődik a fiú miközben leveszi a cipőjét és lehuppan a fűbe és a lábait a patakba belerakja. Olyan jó hűvős a víz tökéletesen megnyugtatja a fiút is és le is hűti.*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 18, 2011 2:25 pm

*Teljes nyugalomban sétálgat a patak partján, mögötte-mellette-alatta-előtte Aphroditével. Szemeit gyakran lehunyja, és élvezi az arcát puhán simogató, a hajával lazán játszadozó szellőt, hallgatja a patak csobogását. Teljesen idilli képet alkotnak így a palotapincsivel a patak partján, teljes nyugalomban, madárcsicsergéssel a háttérben, ezt a jelenetet azonban egy sikkantás szakítja meg. Hogy honnan? Emily-ből természetesen. Valami eltakarja előle a Világot, és olyan hirtelen történik a dolog, hogy igen meg is lepi, ezért a szikkantás, és ingerülten lehúzza a szeméről az illetéktelen mancsokat. Abban a pillanatban azonban, hogy megfordul, és felismerni véli régen látott unokatestvérét, haragja elpárolog. Felsikkant, de most örömében, és nemes egyszerűséggel Nate nyakába ugrik, lábait átkulcsolva a fiú csípőjén - mint tudjuk, rokonok között ez megengedett - és arcát a fiúéhoz nyomja.* - Natenatenatenatenateeeee... *Duruzsolja a fülébe.*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 18, 2011 2:05 pm

*Nem csak Emily van sétálós hangulatban hanem Nathaniel is. Lovardából érkezik, szinte kora hajnalban fel kelt és le sem szállt a lováról. Nagyon szeret lovagolni, egyszerüen nincsen olyan nyár amikor nem lovagolna, de azért séta nem árt és eszébe jut az Effyvel töltött kis idő a Naxi társalgóban. Hogy a fiú közelséget érzett a lány felől, de még sem olyat mint másoknál. El gondolkodtatja a fiú. Zsebbre dugott kézzel, fehér inge ki van gombolva hisz elég meleg van most kint, famernadrágban van, de nem zavarja a Druidát. A patak felé veszi az irányt és még csak nem is sejti Emily is ott van. Azúrkék szemeivel az égre néz, aztán a patak csobogását hallgatja. Mikor meglát egy lányt ismerős vonásokkal közelebb sétál, természetesen kutyával van kint.* ~Ezt hívják telepátiának..~* Konkrétan a lány mögé lép, és két kezét Emily szemeit takarja el.* - Na ki vagyok?*Kérdezi meg jó kedvű hanggal a lánytól és közben Aphorditére nézz.*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szomb. Jún. 18, 2011 1:52 pm

*Már régen járt itt... Nagyon régen. Pedig ez az a hely, ami mindig erőt ad neki... Megnyugtatja, lecsillapítja. Ha szomorú, ha dühös, ha zavart, ha boldogtalan, vagy bármi más, régen mindig idejött, és csak leült a lágyan, monoton zajjal csobogó patak partjára, lábujjait olykor a hűs vízbe dugta, és hagyta, hogy a víz megnyugtató közelsége elringassa... Nem is véletlen, hogy erre jár most. Fenekéig érő szőke haját felkapja a meleg nyári szél, ugyanúgy, ahogy könnyed, térdig érő, virágos, fehér ruhácskáját. Eljátszik a gondolattal, hogy lecsüccsen a partra, és hagyja, hogy ismét élet áradjon szét benne - természetesen a patak által - de aztán meggondolja magát, hiszen most amúgy is kutyát sétáltatni jött. És persze Aphrodité ott csóválja mögötte a farkát, szaglászik, ugrabugrál, régen sétáltak már ilyen nagyot ilyen jó időben. Igen, már voltak ma a Tölgyesben, a Rejtett tisztáson, de még a szirten is. Emily olyan sétálós hangulatában van...*

Effy Siggers
Diák

Hozzászólások száma: 180
Msn: effy8@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda: Titulus: SZTPP elnöke

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 15, 2011 2:06 pm

*Örül, hogy találkozott Rékával, meg annak is, hogy végre volt mersze kitenni a lábát a szobájából. Eddig azért nem akarta, mert nem szereti, ha sírni látják vagy ha csak észreveszik rajta, hogy szomorú. Ő mindig az "kemény csajt" mutatta a külvilágnak, aki megtörhetetlen. Ez azért van, mert ha nem ezt mutatja, sokan megsebeznék lelkileg. Ennek következtében ha szeret valakit, azt sem mutatja ki igazán, nem szokott ölelkezni, ugrálni. Réka bemutatja neki az új kis állatát, ő arra csak mosolyog egyet.* -Aranyos. *Nem mondja túl meggyőzően, pedig szereti az állatokat és aranyosnak is találja, de dicsérni se szeret semmit.* -Honnan van? *Érdeklődik a kis lila állatkáról. Sétálgatva tovább a parton, meglát egy padot, oda is megy leülni Rékával együtt, miközben a csikket kidobja a kukába. Az Allidonos lány előző kérdésére még mindig nem válaszolt. Hallotta, csak még gondolkozik rajta, hogy mit is mondjon.* -Igazából csak annyi, hogy nemrégiben hazautaztam és az olyan rossz emlékeket ébresztett fel bennem, amit már igyekeztem elfelejteni. *Válaszol és hátradől a padon. Majdnem kigördül egy könnycsepp, de szerencsére visszatartja és ismét felveszi a boldog hangulatát.* -Olyan szép idő van. Szeretek ilyenkor kijönni a szabadba. *Mosolyogva keresztbe teszi a karjait és a patakot fürkészi. Teljesen elmerül a bámulásában.*

//Fagyunk Smile//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 15, 2011 1:47 pm

*Csak mosolyog a lányra, és persze megáll mielőtt megölelné. Nem tarolja le a lányt. Effy válaszán nem kicsit lepődik meg, és ezt nem is leplezi.* - Miért? Mi történt veled? *Kíváncsiskodik, és arcán máris megjelenik az aggodalom. Dehát természetes, hogy aggódik az egyik barátjáért. Miközben sétálnak a patakra fordítja tekintetét, ott pedig észreveszi magukat a víztükörben, és hamar leesik neki, hogy Cute-ot még be sem mutatta.* - Amúgy, ő a kis sárkányom, Cute. *Mutat rá a kis állatkára, aki Réka feje mellett repked. Nem túl nagy, kb. olyan 10-15 centi lehet.* - Semmi érdekes, csak majd kicsattanok a jó kedvtől. De ez már megszokott tőlem. *Feleli nevetve a lánynak.* - Hjaj, nyári szünet. *Mondja egy sóhajjal, és felnéz az égre.* - Te nem utazol, majd haza? Vagy itt maradsz? *Kérdi miközben megsimogatja Cute fejét, és persze mosolyog.*
Effy Siggers
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 15, 2011 1:25 pm

*A patak mentén sétálgatva fürkészi a tájat és az eget. Jó régóta nem látott ilyet. Őszintén szólva, nem is akarta látni egy ideje. Kicsit depressziós lett, mióta hazalátogatott, de mostmár jobban van. Azért még árulkodó jelek mindig vannak az arcán, arról, hogy nincs teljesen jól, de próbálja leplezni. Most viszont úgy érzi tényleg elkapta a boldogság. Legalábbis egy ideig biztos, amíg nem gondol bele az életébe. Sokszor megpróbálkozott vele, hogy maga mögött hagyja a múltat, de sosem sikerült neki. Mindig visszatér az álmaiban és gyötri. Ezért is szokott olyan fáradt és morcos lenni. Bár a természeténél fogva is ilyen, de ennyire azért nem. Kicsit elgondolkozik és ábrándozik, de ezt gyorsan megtöri egy személy, aki kiabál és hevesen integet neki. Enyhén visszainteget, de nem olyan nagy lelkesedéssel, mint ahogy a lány. Amikor közelebb és a "lila paca" - aminek látta messziről - elmosolyodik és megáll.* -Szia Réka! *Köszön a lánynak és egy kicsit összehúzza magát, mert rohan felé, hogy megölelje. Az ölelést nem utasítja vissza, de azért meglepődik, mert nem nagyon szokta ölelgetni senki. Amint a lány elengedi, kihúzza magát és sétál tovább Réka társaságában.* -Egy ideig nem volt kedvem emberek közé mennem.. és rosszul is voltam. *Teszi hozzá megválaszolva diáktársa kérdését. Közben szív pár slukkot a cigarettájából és mosolyog.* -És veled mi újság? *Kíváncsiskodik, mert látja, hogy kicsattan a boldogságtól. Bár ez Rékánál nem szokatlan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 15, 2011 1:08 pm

*Allidonos leányzónk dalolászva indul meg a Fürge patak felé. Kedve, mint mindig, most is határtalan. A tegnapi nap még ma is hat rá, és azóta már rá is jött, hogy igazából mit is érez a fiú iránt. Szóval érzelmileg a föld felett lebeg, és ennek hatására ma is azt a gyönyörű latint dalt énekli. A tájat mellette, csak foltokként fogja fel az agya, mivel gondolatai teljesen elterelődnek. Egyértelmű merre... Khm. Öltözetét tekintve, ma egy lila ruha van rajta ami combja aljáig ér, egy lila nyitott tetejű cipő, lila haja kiengedve lóg, nyakában félholdas nyaklánca, oldalára erősítve egy lila szallaggal tőrei és pálcája, újján szíves és aquamaritos gyűrűje, mellette pedig Cute repked, a kis lila sárkány. Ahogy a sodrással szemben sétálgat, hamarosan feltűnik egy ismerős alak, aki épp szember jön vele. Mosolyogva integetni kezd neki, és megszaporázza lépteit.* - Szia Effy! *Köszön rá a lányra, és sejthető, hogy az éneklést már abbahagyta. Ahogy odaér Effyhez, megöleli a lányt, persze csak ha engedik neki.* - Olyan rég láttalak már. Hol voltál? *Kérdi tőle, nagyon nagy lelkesedéssel, és mosollyal.*
Effy Siggers
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Szer. Jún. 15, 2011 12:43 pm

*Jól kipihenve magát elindul a szabadba sétálni. Aki most találkozik vele, jókedvében találja, hisz mi ronthatná el ezt a szép napot. A nap süt, a madarak csiripelnek, jó idő van. Úgy érzi, semmi sem ronthatja el a kedvét. Egy kis séta sem árthat a levegőn, éppen ezért veszi az irányt a Fürge patak felé. Szürke táskájában megtalálható a pálcája, amit sosem hagyhat a szobájában. Amikor tegnap macskává változott, akkor viszont eléggé félt tőle, hogy elhagyja, már a szájában vitte. Most biztonságban tudhatja. Öltözéke elég nyáriasra sikeredett. Kék combközépig érő nadrág, fehér tornacipő és egy sima fehér hosszított top. A haját most sem fogta fel. A patak mentén sétál, a sodrással megegyező irányban. Közben táskájából előkotor egy szál cigarettát, amit egy öngyújtóval meg is gyújt, majd azzal a szájában sétál tovább.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Jún. 14, 2011 2:03 pm

- Hát. Én nem mondok semmit róla, majd leszűröd a véleményedet róla. *Felel a lány, majd rápillant a daimonjára. Beszélnek egymást közt, de azt már Tom nem hallja. A fiúnak csak bólogat.* - Érdemes lesz elmenni oda. Úgy hallottam jók a szakkörök. Még nem sikerült eljutnom odáig, hogy eljussak egyre. *Mondja egy apró mosollyal a lány.* -Rendben. Ha nem baj én nem megyek. Még rengeteg dolgom, és most amúgy se vagyunk éhesek. *Válaszol a lány. Igen, vagyunk. A daimont is számolni kell, ezért a többes szám. Kivételesen az ordas nem éhes.* -Szia. Jó étvágyat! Kellemes további délutánt! *Köszön el a lány. Feltápászkodik a földről, majd sietős léptekkel megindul a kúria felé. A Belis fél-tündének tényleg van egy-két elintéznivalója.*
Tom Smart

Hozzászólások száma: 25
Msn: loter1@hotmail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Kedd. Jún. 14, 2011 1:47 pm

//olvad//

*A fiú már csak mosolyog Yora és a daimonja között folytatott beszélgetésen, és inkább nem avatkozik bele. Abból csak a baj van. Aztán a lány folytatja a beszélgetést Tommal.*
- Róla már hallottam. Nemir mondta, hogy ő a szakvezető. Nekem semmi bajom az aurormágiával, vagyis egyelőre. Szerintem elnézek oda. Ráadásul kiváncsi vagyok a szakvezetőre is. *Megejt egy kis mosolyt, majd rápillant az órájára.*
- Már 3 óra? Ha jól tudom 5-kot kezdődik a szakkör, és még jó volna enni is valamit előtte. *Na igen. A hasát se szereti elfelejteni.* - Ha nem baj, akkor én most megyek. Persze, ha akarsz, akkor velem tarthatsz, az étkezőbe. *Pillant kérdően a lányra. Aztán hamar felugrik a főldről, és leporolja magát.*
http://bjatekok.ucoz.hu

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Similar topics

-
» Patak