Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák

Hozzászólások száma: 37
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 1:33 pm

First topic message reminder :

A kúriától nem messze található, észak-keleti irányban. Messziről lehet hallani a víz csobogó hangját, mely gyors folyamban vágtat keresztül a keskeny, de elég mély, egy-másfél méteres medrében. A terület általában nyugalomra vágyóknak kedvez, hiszen itt is van néhány fa, és a patak hangja is nyugtatóan hat az emberi léleknek. A vízben fel lehet fedezni pár elég stabilan álló sziklát, illetve kiemelkedést, melyen ha ügyes vagy, könnyen átjuthatsz a túlpartra, ahol tavasszal és nyáron kicsi, de nagyon szép virágok nőnek.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Chiyori Kiryuu - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 626
Msn: eszticicc@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Nov. 29, 2009 2:43 pm

*Miután Chiyori válaszolt a neki feltett kérdésekre, ő is érdeklődik egy kicsit Mirandától, amire szintén hamar kap választ.*
-De, szerintem is nagyon szép itt minden, bár én a telet is imádom. Olyankor teljesen más köntösbe öltözik a táj és az annyira gyönyörű. Amikor csak elnézel a távolba és mindenhol a szép tiszta, hófehér havat látod. A hólepte fenyvesek, a befagyott tavak, amiken korcsolyázni lehet meg minden egyéb, ami a téllel jár. Szóval én a telet is nagyon imádom. *mondja mosolyogva. Egy kicsit elkalandozott, hiszen eredetileg pont hogy arról beszélt Miranda, mennyire szép még így minden tél előtt. Na de sebaj, az ősznél mindenképp szebb a tél. Chiyori szerint legalábbis biztosan. A japán lányka gondolatban már a hóban jár, a szép nagy hóban, amivel olyan jól el lehet játszani. Miranda szavai hozzák vissza ismét a valóságba.*
-Hát igen, a hétvége általában lazább, bár már vasárnap van, az már nyugisabb szokott lenni. Inkább a péntek, szombat a tombolós szerintem. *mesél kicsit a lányka.*
-Te amúgy szereted a telet? *tér vissza gondolataihoz Chiyori. Ha már felvetődött a téma, kíváncsi rá, vajon csak ő rajong-e ennyire a fehér évszakért vagy esetleg szaktársa is.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Nov. 29, 2009 2:29 pm

*Miranda élvezi ezt akissé fura egymásratalálást de amikor ennek vegé örömmel hallgatja a lány válaszát hiszen azért kérdezte ám amikor őis kap egy kérdést kissé hezitálva de elkezdi kissé hossszadalmasabb monológját.*
-Hát tudod eléggé régen voltem friss levegőn hisz örülök ha kilátak a szobámbéli könyvkupacokból. Nameg közeledik a tél és jó ha még utóljára megnézem ezt a csodás kis atakot. Hiszen olyan kellemes ez a környezet , Nem gondolod? Egyépként nem várok senkit. és jobb is ez így.
*A végén a félmondatot olyan halkan mondja el hogy Ciorymaximum apróbb mormogást értsen belőle hisz nem lenne jó ha mégegy embernek el kelle magyaráznia mi történt aztán zokogásban törjön ki . Ennek vége és soha többé nem is akar róla beszélni. gondolataiban hasonló kis gondolatok futnak át ugyan kissebb nagyobb szórendi változással de a lényeg annyi hogy arral az esetről semmit nem akar elmondani senkinek. Sőt túl is lépett rajta és azóta rengeteg idő telt el. a mondat vége utáni mosoly szünet után miint ha mit sem mondott volna újar vigyorgó vadkörte lett belőle. Amit ha akar Chiory furcsának tarthat de kit érdekel? Mirandát biztos nem.*
-Egyépként igazad van ... hétvégén tombolnia kéne az embernek nem? van még idő azt kipihenni... *mondja kissé elgondolkodó de mosolygó képpel. majd teljesen másfelé terelődnek a gondolatai.~ Miért nem hoztam le a gitárom ? legalább énekelhetnénk valamit ha már úgy is ilyen a hangulat.~ ez mint kósza gondolat fut át az agyán majd a lányra mosolyog.*
Chiyori Kiryuu - archiv
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Nov. 29, 2009 2:10 pm

*Ahogy Chiyori odaér szaktársához, egyből köszönti és természetesen be is mutatkozik. Bár ismerős neki a másik lány, de név mégsem jut eszébe. De amikor Miranda bemutatkozik, egyből a fejéhez kap.*
-Hát persze, Miranda! *mondja, majd a másik lány szavaira bólogat.*
-Igen, szerintem is, meg ismerős is voltál, de valahogy nem voltam benne biztos. *magyarázza el a dolgot a kis japán lányka, majd miután szaktársa rábólint, ő is leül a padra. Közben kap egy gratulációt a főprefektusi rangjához, amit mosolyogva fogad.*
-Köszönöm. Igyekszem minél többet segíteni a szaknak. *mondja, majd a feltett kérdésre is válaszol.*
-Az igazat megvallva szerintem nem lehet mindig csak dolgozni. Néha muszáj kikapcsolni. Az is a dolgom része ugyebár, hogy tartom a diákokkal a kapcsolatot, de ezt én nem sorolom a munkák közé, hisz alapból szeretek beszélgetni és ismerkedni. Arra nem tudnék válaszolni, miért pont ide jöttem, csak elindultam valamerre és itt kötöttem ki. *válaszol kedves mosollyal az arcán Chiyori. Vidám természetű és ez általában látszik is rajta.*
-Na meg most hétvége van, nincsenek nagyon programok, így én is jobban ráérek. *fűzi még hozzá, hisz ilyenkor tényleg nyugisabbak a napok. Persze vannak kivételek, de a mai nyugis napnak tűnik.*
-És te? Mi járatban errefelé? Hogy-hogy pont a patakhoz jöttél? *kérdi Chiyori, majd még kiegészíti a kérdést.*
-Vagy esetleg vársz valakire? *dönti kicsit oldalra a fejét, miközben a lányt figyeli.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Nov. 29, 2009 1:53 pm

*Miranda észrevesz egy lányt közeledni úgyrémlik ismerri a lányt talán még a prefektuskorszakjából? Ki tudja.Tán még maga a kedves kis vöröshajú lányka sem tudja hisz amikor odaér bemutatkozik. Ekkor ugrik mbe Mirandának .~Ez Chiory!~*
- Szia! Miranda ! De aszthiszem már találkoztunk egyszer
*hallatszik majd az újjabb kérdésre kedves mosolyával válaszol.*
-PErsez ülj csak le!
*Ekkor szúrja ki a főprefektusi jelzést a ruhán majd kedvesen gratulálni akar amit meg is tesz majd újjabb kérdésekkkel bombázza az ifjú főprefektust .*
-EGyépként mi hozott erre egy ilyen elfoglalt személyt?
*mondja hiszen tudja mennyi mnkával jár magának a vezetőség részeének lenni.*
Chiyori Kiryuu - archiv
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Nov. 29, 2009 1:27 pm

*Ma szerencsére nincs olyan rossz idő, mint az elmúlt pár napban, így a kis Chiyori úgy dönt, ma kimerészkedik az iskola falain kívülre. Rég járt már kint és hiányzik neki a friss levegő. Persze azt ő maga is tudja, hogy habár ma jobb idő van, mint korábban, de azért mégiscsak tél van már, így ehhez megfelelően öltözik fel. Egy sötétkék farmert húz fel, valamint egy szintén kék pulcsit. A pulcsi alatt is meglapul egy aprócska top, hisz a réteges öltözködésnek hála biztosra akar menni abban, hogy nem fog fázni. Lábára sportcipőt húz, hosszú vörös haját pedig csak megfésüli, de most sem fogja össze. Szereti kiengedve hordani, ahogyan azt is, ahogy a szél játszik a kósza tincsekkel. Miután felöltözött, még magára kapja a hosszú, fekete szövetkabátját és elindul, ki a suli falai közül. Nincs célja, csak megy, amerre a lábai viszik. Az emeletről hamar leér, így pár pillanat múlva már kint is találja magát az udvaron. Mélyet szippant a hűvös levegőbe, majd arcán apró mosollyal megindul valamerre. Pár perc után meg is érkezik egy helyre, a Fürge patakhoz. Még itt se nagyon járt, így ez is egy új helyszín neki. Ahogy közelebb lépdel, észrevesz egy Eramires lányt. A talárjának köszönhetően össze se lehet téveszteni egyik szakkal sem. Chiyori odasétál szaktársához, aki egy padon üldögél, majd ráköszön.*
-Szija, én Chiyori Kiryuu vagyok. Zavarok vagy leülhetek melléd? *kérdi kedves mosollyal az arcán és várja a lány válaszát. Addig még ott áll a pad előtt, hisz ha a másik lány magányra vágyik, akkor ő továbbsétál. Bár azért reméli, inkább a beszélgetést választja a barna hajú leányzó.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Vas. Nov. 29, 2009 1:15 pm

*Miranda érzi hogy itt a tél és éppe ezért lépked ki a patakhoz tán utoljára mielőtt mindent befedne a hó és befagyosodna a kis patak. most talárt visel ami szakjának színeiben pompájik ám amit ez a talár takar egy igencsak stílusos kosztüm. sminkje nem különbözik általános sminkjétől ami egy kis szájfény és szempillaspírál.NAgyon ritka esetlben egy kis pirosító. Hát igen . Miranda nem a sminkelési stílusáról híres , de azt hozzá kell tenni ha olyan az alkalom igenis jól kisminkeli magát.Hajafinoman omlik kék és alul narancssárga talárjára .nagy nyugalommal sétálgat és csak csodálja tájat.Noha pálcája nála van nem használja amíg nincs baj. békésen ücsörög egy közeli padon és figyeli a levelek hullását a part körüli fákról.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Pént. Nov. 27, 2009 3:18 pm

*Elgondolkozik picit, vajon honnan is ismerhetné a fiút, de sehogy sem jön rá. Bizonyára szaktársa, de mivel már rég járt emberek közt, a tündéket és egyéb lényeket meg nem igazán kedveli, így megérthető hogy nem emlékezik a fiúra.*
-Oh, ne haragudj! De tényleg nem igazán emlékszem, hogy hol is mikor találkoztunk már. Lehet hogy órákon, vagy jó pár nappal, héttel, hónappal ezelőtt. De órán biztos láttalak már. Nem tudom. Fogalmam sincs. Kissé szita az agyam úgy látszik *Gúnyosan elmosolyodik, nem is igazán tudja, hogy mi ebben a kigúnyolnivaló, de az a mosoly tartozik az imidzséhez, néha muszáj mutogatni. A kutyusok közeledtére pálcáját kissé erősebben ragadja meg kabátja zsebében. Fontos az óvatosság, bármit is mond a fiú a kutyáiról. Ő attól nem lehet biztos abban, hogy a fiú tényleg igazat mond, és hogy ez a két fenevad nem is fenevad.*
-Megijedni nem ijedtem meg, csak nem igazán szeretem az állatokat. Semmi érdekfeszítő nincs bennük. Unalmasak. *Mondja, majd megvonja a vállát. Valóban igazat mond, tényleg nem szereti őket. A fiú kezére pillant, ami meglehetősen gyors sebességgel jár. Ebből kiveszi, hogy épp rajzol a fiú*
-Mit rajzolsz? Megnézhetem?*Egyáltalán nem kíváncsi, csak próbál kedves lenni... Ideje beilleszkednie a társadalomba. Mindig jó ha vannak az embernek barátai, ismerősei, mert bármikor lehet szorult helyzetben akár. Elgondolkodik egy picit, majd egy kérdéssel fordl a fiú felé *
-Mond csak nem tudod véletlenül milyen óránk lesz ma? Elhagytam az órarendemet, így nem tudom hogy milyen órára vigyek felszerelést, meg hogy hol is lesz óránk. Vagy nem is lesz ma óránk? Áh, komolyan nem tudom* Picit elpirul, ami nem megszokott tőle. A mai nap semmi ilyen megszokott tőle. Furcsa a viselkedése ilyen szempontból*
//Fagy//
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Pént. Nov. 27, 2009 3:06 pm

* Pierre csendesen rajzolgat miközben léptek zajára lesz figyelmes. Körbe néz, de nem vesz észre senkit, így tovább rajzolgat. Egy ideig nem is néz fel, de amikor újra felkapja a fejét, már egy lányka áll mellette aki épp pálcáját rakja el. Talán megijedt a kutyusoktól és azok ellen készítette bár hát kitudja. A lányka jó ideig ismerős a számára, de azt nem tudja honnan. Hamarosan bemutatkozik neki a lány, és ekkor jön rá, hogy nem véletlen ismerős neki. Bár már ő is megfeledkezett a fiúról.
- Szia Francesca. Én Pierre vagyok, de szerintem már találkoztunk. * Mondja miközben egy mosolyt enged el. Kutyusai eközben közelebb rohangáltak, hogy megnézzék kivel barátkozik már megint a gazdájuk. Nem szeretik, ha elfeledkezik róluk, így aztán gondoskodni akarnak arról, hogy ez ne történjék meg.
- Áhh ezek a kutyusok olyan pajkosak, hogy még a légynek sem ártanak, ezért merem elengedni őket szaladgálni. Különben meg, ha vadorzók lennének el sem hoznám őket az iskolába. Csak nem megijedtél tőlük? * Kérdezte kedvesen tőle miközben folytatja egy kicsit a rajzolást, majd amint megszólal a lányka újra rá pillant.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Pént. Nov. 27, 2009 2:57 pm

*Egy, nem éppen szokványos leányzó érkezik a fürge patakhoz. Azért nem szokványos jelenség, mert erre még nem igazán láthatták társai. Ha valaki jobban megfigyeli, és régebbről is ismeri, az arra is rájön, hogy ahogy tegnap sem, úgy most sem fekete cuccokban rohangál. Egy farmernadrágot visel és egy kék garbót, ami a fekete kabát alól nem igazán látszik ki. Hát igen, a kabátkája megőrizte egyéniségét. Ahogy így sétálgat, először két kutyára lesz figyelmes. Kissé felszalad a szemöldöke, hiszen nem megszokott a Nezabarban, hogy két kutya csak úgy magától koborolgat, meg rohangál. Már készítené elő pálcáját, hogy ha kell, megvédje magát,mikor megpillant egy fiút. Sóhajt egy nagyot, majd elteszi pálcáját*
~Remek, társaságom akadt~*Merül bele gondolataiba, majd odasétál a fiúhoz, és megszólítja.*
-Öhm, hello! Francesca lennék! Azok a te kutyáid? Nem félsz, hogy véletlenül megharapnak valakit? *Kezdi kissé kedvesen, de nagyon piszkálja a piciny csőrét az a két kutya. Valahogy sohasem szerette az állatokat, és ezalól az a két kutya sem kivétel.*
-Egyébként kihez van szerencsém? Úgy vélem még nem találkoztunk.*Szól a számára még ismeretlen fiúhoz, majd leül a patak mellé a vizes fűre. Ez nem kifejezetten zavarja, maximum megfázik egy kicsit. *
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Pént. Nov. 27, 2009 2:46 pm

* Egy fiú alakja tűnik fel a folyó partján. Két kis kutyus ugrándozik a közelében. A fiú vidáman lépdel, de nem siet elvégre rá ér nem siet ő sehová. A földön lába alatt suhog a friss őszi avartakaró. Egy hosszú fekete köpenyt visel amiből csak barna csizmájának vége lóg ki. A parton egy sziklát pillant meg általában itt szokott időt tölteni, ha csak gondolkozni rajzolni akar. Most is ehhez a sziklához telepszik le egy botot hajít messzire a kutyusoknak, hogy játszadozzanak vele. Egy ideig mosolyogva figyeli a játszó állatkákat majd gondolatai messzire szárnyalnak. Egy ideig így ül csendesen a sziklán majd előveszi a vázlatfüzetét és rajzolni kezd. A lapról egy göndör hajú mosolygós lányka kezd mosolyogni.
Dashiell Delacroix

Hozzászólások száma: 306
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Vannak olyan helyzetek az életben, amelyekben az igazmondás és az egyszerűség a legjobb furfang a világon.
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 3:32 pm

*A kétajtós szekrényre kicsit felröhög.* - Na jó, ott még nem tartok. Tudod nem egy izomtömeg óhajtok lenni, az én izmaim a gyorsaságért vannak, és a huzamosabb erőkifejtésért, nem a hatalmas protein bomba kell, hogy nagy legyek, de irtó gyenge. Ugyanis azoka műizmok nem olyan erősek, mint az én kisebb izmaim. De gondolom ezt ne részletezzem, nem érdekel téged annyira. * Mondja, egy kis vigyorral, miközben végighallgatja a plázamkaccsos hülyeséget is.* - Egyet értek. Annak születni kell, született porcelánbabák. De azért azt hiszem, hogy a te szerelésed sem öt perc. Vagy tévedek? És azért a piercing is olyan dísz, mint a kis porcelánbabák rúzsocskája. *Mondja kicsit vigyorogva, majd a kutyára pillant, és megvonja a vállát. Akkor a zsepi marad a zsebében. A fejpántos megjegyzésre azonnal köhécselni kezd, és kicsit szúrós pillantásokkal néz.* - Ezt mellőzzük. Nem tehetek róla, hogy csak ilyet találtam. Egy árva férfi fejpánt se volt. Csak nőies anyag hajráf. De hát... Ez van. Nem futhatok vakon, és a hajam csak nő és nő... *Mondja a fiú, miközben azért sóhajt egyet és a zsebében a rózsaszín fejpántot morzsolgatja. * - Neked meg csini a bőrdzsekid. Amúgy Omlás, mi a bajod velem? *Kérdezi, kicsit felvont szemöldökkel a kutytól, felé pillantva. Nem ellenséges, valóban csak kérdő. Csupán szeretné tudni.*

// Fagyasztás //
Grace Neverwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 2:46 pm

*Hát nem éppen az a finomkodós stílusu a lányka de nem is baj valahogy őt nem ilyennek teremtették sose volt az. ionkább amolyan kis vadócnak számított egész életébe. És ez nem fog és nem is válltozott eddig*-Az biztos bár azért nem szépek a kétajtós batár szekrények*mondja enyhe félmosollyal*-Hogy én? Nem éppen vagyok de nem is leszek, azokat valahogy nagyon nem csípem, egész nap csak a sminkelés meg a ruha meg a haj szerintem zizi van velük*hadarja le a sárnak a dolgokat a lány, A bulldog csak megrázza a fejét*-Tartogasd csak szükség lehet még rá*morrantja oda de a csaj csak megrázza a fejét*-Ne törődj vele ma ilyen napja van. Amúgy meg mióta élek nagyából, bár ezért sokan hülyének néznek de tudod őrült világba csak az őrültek normálisak. Amúgy csini a fejpántod*mondja kicsit íncselkedve*
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Üzenőláda: Vannak olyan helyzetek az életben, amelyekben az igazmondás és az egyszerűség a legjobb furfang a világon.
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 2:23 pm

*A lányra ránézve már nem is lepődik meg azon, hogy milyen is a stílusa. Hiszen lerí, hogy nem az a finomkodó, nőies kisasszony, akinek kacsót kell csókolni. A jégcáskányra azért kicsit elvigyorodik, aztán válaszol is a kérdésre.* - Igen, mondhatni. Nem ért a testedzés, bár ahogy látom te se vagy egy eltunyult plázamaccs. *Mondja a srác, mikor a lány már lehúzta magamellé. Mivel a fiú izmai majdnem akkorák, mint maga a combjának az izma, ezért könnyedén meg tudta volna tartani magát, ha akarja. De miért akarná? Már kipihegte magát, nem kell álldogálnia ahhoz, hogy en legyen rosszul.* - Üdv Grace, és neked is omlás. Kérsz egy zsepit? *Kérdezi, kicsit mosolyogva, és a kérdésre kicsit felvonja a szemöldökét. Lassan lepillant magára, kihúzva magát, nem egy alacsony srác, és megigazgatja a sportruháját. * - Nem egyértelmű? Tudod, futás, egészséges életmód, fittség... *Vigyorogja kcisit, majd megdöntve a fejét néz végig azon a bőrdzsekin.* - Jól áll ez a fazon. Mióta tengeted a napjaidat ilyen stílusban? *Kérdezi, érdeklődve, miközben a rózsaszín fejpántot gyorsan leszedni magáról, így is elég ciki.*
Grace Neverwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 2:13 pm

*Elég jól elvan a dobálózgatással hiszen képes magát lefoglalni ezzel akár hosszú órákra is . A Bulldog meg csak néha szuszogva morran egyet miközbe figyeli ahogy a kövek végig kacsáznak a víz felszínén. Nem nagy dolog de elég jó időrabló. Időközbe viszont a lány egy ismeretlen hangot hall és rögtön oda is kapja a fejét, majd egy srácot lát meg.*-Jégcsákány. Hátte Sporolsz?*kérdezi kicsit félmosollyal majd a bemutatkozásra felnyújtja a srác felé a kezét és lehúzza maga mellé, nem is gyengén*-Így már jobb. Amúgy Grace Neverwood ez a bulldog pedig omlás*mondja bemutatva a daimont aki csak tüsszent egyet* -Amúgy mit csinálsz erre?
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 1:49 pm

*Egy fiú jelenik meg a folyóparton, edzőruha van rajta, és a fején egy kissé viccesen álló rózsaszín fejpánt. A ruha maga sötétbarna, egyszerű adidas ruha. Muglik közül érkezett, "muglisan" is öltözködik. Sporthoz jó az adidas. Kissé liheg, a homlokáról már lassan legyöngyöződik az izzadtság, de nem olyan zihált, nem olyan vészes. Amikor meglátja a párost, a bulldogot és a bőrdzsekis lányt, egy kicsit lelassít.* - Hello! *Már úgy is eleget futározott, meg is volt a mai edzése, egy óra súlyemelés, fél óra felülések, hátizom, hasizom, guggolás, medicin labda, aztán fél óra futás, kocogás, szabadlevegőn. * - Noel Cameron. Zavarhatok? *Kérdezi, bár még mélyeket lélegez a mondatok végén. Lassan előredől, nyújtózkodik, kicsit támaszkodik a térdén, majd kiegyenesedik, és kicsit a lányra mosolyog. Ő az örökös mosolygós srác, habár igen csak szerencsétlen a mágiában, fizikai ereje eléggé magas. Így inkább edz, minthogy a gyakorlóteremben átkotszórjon. *
Grace Neverwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Fürge patak   Hétf. Nov. 23, 2009 1:33 pm

A kúriától nem messze található, észak-keleti irányban. Messziről lehet hallani a víz csobogó hangját, mely gyors folyamban vágtat keresztül a keskeny, de elég mély, egy-másfél méteres medrében. A terület általában nyugalomra vágyóknak kedvez, hiszen itt is van néhány fa, és a patak hangja is nyugtatóan hat az emberi léleknek. A vízben fel lehet fedezni pár elég stabilan álló sziklát, illetve kiemelkedést, melyen ha ügyes vagy, könnyen átjuthatsz a túlpartra, ahol tavasszal és nyáron kicsi, de nagyon szép virágok nőnek.

Fürge patak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
40 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Similar topics

-
» Patak