Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Rózsakert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Krissy
Diák

Hozzászólások száma: 278
Msn: nikyta94@hotmail.com
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok.

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Rózsakert   Szomb. Ápr. 10, 2010 5:59 pm

First topic message reminder :

A Rózsakert egy eldugott kis helyen található, legkönnyebben a Tölgyesből lehet eljutni ide. Már onnan tudhatod, hogy jó helyen jársz, hogy egyre több virágra leszel figyelmes, ami pedig egyátalán nem megszokott tölgyesben. Ha a virágokat követed, egyszer csak egy kavicsokkal felszórt kis útra érsz, ami a Rózsakertbe, másik nevén a Szerelmesek Parkjába vezet. Az egész területet bokrok takarják el a kíváncsi szemek elől, ez az egyetlen út ahol minden karcolás nélkül be tudsz jutni. Mindenfelé cseresznyefák vannak, rózsaszín virágokkal, melyek sosem tűnnek el róluk, és télen sem hullik le a fák levele. A fűből alig látszik valami a sok rózsa és néhány színes virág miatt. Ha tovább mész egy kis rétre bukkansz, melynek közepén egy kristálytiszta vizű tavacskát láthatsz. Mivel innen tökéletesen lehet látni a lemenő napot, napnyugtakor a tó vöröses-pirosas színt ölt fel, még romantikusabbá téve az egyébként is gyönyörű helyet. Ha közelebb merészkedsz a vízhez észrevehetsz előtte egy nagy, szív alakú követ. A kő mellett két penna van, amikkel írni lehet rá. Ugyanis amikor a mágikus pennák a kőhöz érnek az mintha puhává válna akár a vaj, bele lehet írni bármit. És amint elemeled az íróeszközt a szív alakú szikla ismét kemény lesz, másnapra pedig el is tűnik róla az írás. Sokak szerint ha valaki beleírja a saját nevét, és a szerelme is az övét akkor a szerelmük örökké fog tartani. Ez a varázslat csak ezen a kövön érvényes, máshol nem történik semmi ha egy sziklához illetve kőhöz érinted. A kavicsos út mellett fapadok állnak rendelkezésükre a diákoknak.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Lorainne King
Diák

Hozzászólások száma: 32
Msn: danyi-ivett@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 4:17 pm

- Még nem volt tőröm ezért választottam. * Mondata végére hirtelen hideget érez és amikor kinyitná szemét máris ott fekszik megint e hidegben nyuszija mellette.*
- Te is azt álmodtad, hogy ott voltunk egy sivatagban? Én ezt nem álomnak mondanám. Nézd ott a tőr amit választottam. * Emeli fel a tőrt és a gyönyörű bőr tokot. Végül feláll.* - Az, az ott a nevem. Névre szóló tőr. És én vagyok a tokján! * Mondja a nyuszika vidáman, hisz pont Ő van rajta a tokon.* - Igen te vagy. De én ezt nem mondom el senkinek, hogy milyen nagy kaland történt velünk. Nem is kell ez a mi titkunk. * Mondja a nyuszika is határozottan és együtt beballagnak és lepihennek a nagy kaland után.

// Ez nagyon szuper volt köszönöm. És nem lett béna. Smile//
Játékmester Allidon

Hozzászólások száma: 338
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 4:07 pm

-Jó választás és én is örültem, hogy találkoztunk. *A sárkány int, majd a zsebkendő megérintésével a lány hideget érezhet maga körül ismételten. Ha kinyitja a szemét, rájöhet, hogy még mindig a hóban fekszik. Vagy inkább már ott? Vajon csak azért látta az egész sárkányosdit, mert beverte a fejét? Ha felül, maga mellett találhat valamit. Egy tőrt. Nagyjából olyat, amit kiválasztott, csak ez ugye színesebb. Ha véletlenül leellenőrizné, hogy a tőr milyen anyagból van egyszerű volna: A nyele ezüstből van az éles része pedig normális. Valami bele is van vésve a szúróeszközbe: "Lorainne King". Mellette hever egy zöld bőr tok, amin egy nyuszi van(nem Playboy)és ez a tőrhöz egy olyan plusz ajándék, amit a derekára is feltud akasztani. Mindenesetre már nem dobálja egy tündér sem, viszont eléggé fázhat, mivel az utazási időnek hála néhány órát a hóban töltött, de meg nincsen fagyva, mert a nap is sütött eddig és a mágiának hála nem annyira hideg a levegő.*

//Köszi, hogy mesélhettem neked mégha bénácskára is sikerült ^^"//
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 3:49 pm

* Lorát nem nagyon zavarja az, hogy a sárkányocska csak bólogat sok mindenre, de legalább figyel a lányra.* - Á értem. Ismeretlen nyelv. Pedig jó lenne érteni.
és mi ez a szuszogás? * Kérdi értetlenkedve a sárkánytól amikor a kosárkájára pillant.* - Hát Binky is itt van! Biztos mérgelődik, hogy nem játszok vele. * Odamegy a kosárhoz és megsimogatja állatkáját aki erre feláll a kosárkában.* - De Lora miért szóltál amikor még itt vagyunk? Nem kell ettől a sárkánytól félni. Ő erre van kiképezve. * Viszont ez nem tetszik a nyuszinak és visszaül a kosárban.* - Ezt a tőröset választom. * Mutat rá egy igen szép tőrre.* - Én is erre gondoltam, hogy a mágiával történt valami, de örülök, hogy találkozhattam veled. Én cseles? Köszönöm. Nagyon ezt nem mondogatják rám. * Mondja hatalmas mosollyal, mert nagyon tetszik neki ez a mondat.* - De én nem akarok menni, de itt gyorsabban telik? Na akkor sajnos mennünk kell. * Odanyúl a zsebkendőért ami zsupsz kulcsként használatos.* - Szia! Örültem, hogy találkozhattam veled. * Integet a sárkánynak és igen meglepődik amikor az teljes nevén szólítja.*
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 3:34 pm

*Vállat von elég sok mindenre.* -Bizony-bizony. *Bólogat. Tényleg sok minden van benne, amit a lány nem érthet.* Nem gond, csak inkább nem. *Sündörög egy darabig, pont mint egy sárkány bébi.* Ó, el is felejtettem, hogy nem értheted ezt a nyelvet. Ez egy régi nyelv. Nem tudni honnan származik vagy mi a neve, de a lényeg hogy annyi mindent tartalmaz. Kár hogy nem értheted. *Sóhajt fel. A fali órára pillant.* Az idő halad kedves. Válasz egy képet a könyvből. Fegyverek vannak a lapokon, persze nem mágikusak. Van tőr, kard, íj, bárd meg nagyjából mindenféle, kivéve lövő eszközök. A lány válaszaira elhúzza a száját ismételten.* -Ez nem jó. Igazán zavart lehet a mágia, ha egy varázsló iskolából ide jutottál. Cseles lány vagy te. *Ezek dícsérő szavak, mint az Lora is hallhatja a hangsúlyból. Ha választ a lány egy fegyvert, a könyv vissza repül a helyére.* -Hova is tehettem? Hova is tehettem? *Végül elő kerül pár perc keresgélés után egy zsebkendő.* -Ideje mennetek. Nem túl biztonságos sokáig itt tartózkodnotok. Az idő itt sokkal gyorsabban telik. Az is lehet, hogy az iskolában már este van. Vagy eltelt pár nap is. Itt egy zsupsz kulcs, amivel eljuthatsz haza. Viszlát Lorianne King. *Hogy honnan tudja a nevét a sárkány? Az már az ő titka marad. Mintha a lányra mosolyogna.*
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 3:12 pm

- Bocsánat csak én ilyen kíváncsi vagyok és elfeledkezem néha, hogy mennyi kérdésem lehet. * Mondja Lora magyarázkodva, hisz csak egy kérdése lehetnek. Majd meglepődik amikor egy nagy nehéz könyv kerül a kezébe. Majdnem leejti, de megfogja két kézzel és máris elbírja.* - Nehéz könyv így biztos sok minden van benne. * Mondja a sárkányra figyelve és leteszi egy asztalra amikor megakarja ölelni a sárkányt, de az helyette rászól.* - Bocsánat csak én azt hittem megölelhetlek, de ha nem hát nem. Gondoltam, hogy nem én vagyok a legelső, mert látszik rajtad, hogy ezeket a kérdéseket folyékonyan, gyorsan mondod. * Mondja a lány miközben visszaveszi a könyvet a kezébe. Nagy meglepetésére pont egy olyan oldalon nyitja ki ahol érdekes írás van és nem bírja elolvasni.* - A kérdésem az, hogy milyen nyelven van? És a válaszom: én eg varázslóiskolából kerültem ide. A hírek nem annyira izgalmasak, sok varázsló van. Inkább az iskolában van több hír, de te nem erről kérdeztél. * Mondja Lora mosolyogva.*
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 2:58 pm

*A sárkány húzza a száját és vonakodik mit is mondhatna.* Egy kérdésed lehetne igazából, de akkor most kettőre válaszolok, de te is többet kapsz ám egynél. *A lány kezébe egy könyv kerül, ami a polcról repül oda. Eléggé nehéz, de azért elbírja.* -Amire kíváncsi vagy. De nem vagyok jós, így a jövőről hiába tennél fel, nem tudnék rá semmit mondani. Lapozd csak át a könyvet. *A közeledő kéz láttán hátrál.* -Ejnye! Ne nyúlj hozzám légyszíves. És nem, nem szoktam szomorú lenni. Tanulok így nem vagyok egyedül. És nem, te vagy évek óta az első aki erre tévedt. Na de a másik kérdésedre a válaszom egyszerű: Erre lettem kiképezve. Nekem ez a munkám mondhatni. Válaszokat adni. Habár nem voltam mindig ilyen formájú, de véletlenek vannak. Na most én jövök gyermek. Mond a varázsvilágban milyenek a hírek? A muglik nem izgatnak annyira. És te honnan kerültél ide? *Zavartnak tűnik, viszont a könyv még mindig Loránál van. Ha belelapoz, kitudja miket találhat.*
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 2:42 pm

- Tudásra? És milyen új tudást tudnál nekem adni? * Kérdi Lora felcsillant szemekkel.* - Szóval akkor erre is esett régen a hó. És igen kövekkel. * Mondja csak kijelentve magának. Most viszont a saját kérdésére jön válasz.* - Egyedül? Jaj szegénykém. Biztos szoktál szomorkodni, de ha mindig van valaki aki jön erre csak nem unatkozol.
* Mondja Lora mosolyogva és megsimogatja a sárkányt habár a bőre kicsit másabb, de legalább szívből teszi.* - A világban sok minden történik. Az emberek dolgozni járnak, a gyerekek iskolába, óvodába. Úgy élnek majdnem ahogy te csak a legtöbben nem egyedül élnek hanem családban. És autóval járnak a legtöbben. * Felel a könnyű kérdésre.*
- Az én kérdésem: te hogy kerültél ide? És egyelőre nem kérek teát köszönöm. A víz is elég most. * Mondja a leányzó hatalmas mosollyal.*
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 2:32 pm

*A sárkány nem lepődik meg rajta, hogy leesik a lánynak, hogy még is mi ő.*
-Hát igyál. Másra nem szomjazol? Mondjuk tudásra? *Csillan fel a lény szeme. Arra, hogy a lány gyengének érzi magát csak biccent egyet.* Hó, jég. Régen láttam már az tény. És kövekkel dobáltak? Hm. *Hümmög egy sort és ő jön a válasszal. A kosárba belebámul és újabb hümmögés hallatszik.*- Azért vagyok itt, hogy válaszoljak a kérdésekre. Egyedül lakom itt és azt hiszem ennyi lenne. Jön a következő kérdés. Mi történik a világban? Teát szeretnél? Ez csak egy udvarias kérdés, szóval te csak egyet tehetsz fel. *Por jön be az ajtón. Igen igen, senki sem csukta be, de ezt a sárkány megoldja. Tekintetével oda pillant, mire az becsukódik.*
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 2:14 pm

* Az ajtó hirtelen kinyílik és Lora értelmetlenül bámulja amikor egy sárkány néz vele szemben.* - T...te...te egy sárkány vagy! * Mondja a lányka félelemmel és alig mer bemenni.* - Igen, igen megszomjaztam. Köszönöm. * Lép be a sárkány után a házikóba. A ház belülről olyan amilyent Lorainne mindig is elképzelt magának. Mesebeli és színes.* - És nem vagyok erős az biztos, de nem is vagyok nagyon gyenge. Csak egy kicsit. * Felcsillan a szeme amikor a kicsi sárkányocska bénácskán mozog otthonában, de nagyon tetszik neki. Valahogy Őt mindig is az ilyenek vonzották.* - Rendben válaszolok és kérdezek is. Az első kérdésedre a válaszom az, hogy egy kertben voltam amikor kövek jöttek felénk én a másodikat nem bírtam kivédeni így elcsúsztam a jégen amit ha jól látom te nem nagyon láthatsz, de a lényeg hirtelen itt keltem fel a sivatagban és azért a válaszokat választottam, mert nem tudom miért pont mi jutottunk ide. * Mutat rá a kosárkára ami úgy látszik nem tűnt fel a sárkányka.* - És te hogy, hogy itt laksz egyedül?
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 2:03 pm

*A házikó ajtaja kinyílik és egy totyogó sárkány áll az ajtó mögött. Picúrka, még is értelem csillog tekintetében.* -Hát te? Hogy hogy itt? Nem tudom mikor jöttek utoljára erre. Ha valaki ide is tévedne...nos ő is inkább visszafordul. Remélem nem vagy gonosz, bár eléggé gyengének tűnsz, talán sikerülne elbánni veled...na de gyere, gondolom a sivatagi hangulat hatására eléggé szomjas lehetsz. *Tessékeli be Lorát. Úgy tűnik Binkyt nem veszi észre vagy nem akarja észre venni. A ház belseje afféle mesékre emlékeztető vidám, aranyos kis kuckó. A kis sárkány elég bénácskán mozog otthonában, de nagy nehezen a lány elé tol egy kis vizet.* És a válaszokat választottad. Most pedig kérdezek, te pedig elmondhatod mit is gondolsz. Ha válaszolsz én is válaszolok neked. Kezdenék. Hogy jutottál ide? *Kérdezi kíváncsian.*
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 1:46 pm

- Na Binky itt, mintha nagyobb lenne a por. Remélem nem fogok tüsszögni. Te is inkább megint menj le a kosár legaljába! Most egyetértek veled. Én ha nem megyek le azonnal mindjárt tüsszögni fogok. * A nyuszika utolsó hangja igen halk volt így tudta Lora, hogy a kosár legalján van. Alig mennek egy kicsit hatalmas por krekedik a szél miatt, de viszont így megjelenik egy kavicsos út is.* - De jó! Van egy út és így legalább tudom, hogy nem össze-vissza bolyongunk. * Mondja a lányka nagy lelkesedéssel és a nyuszi is kibújik amint meghallja milyen szép az út.* - Ez érdekes. Ebben a sivatagban ilyen szép házacska van. * Mondja meglepődve amikor a távolban megpillant egy házikót. Mikor már majdnem a ház előtt vannak megjegyez egy gúnyos mondatot:* - Remélem ez nem a mézeskalács házikó, mert akkor kereshetjük Jancsit is meg Juliskát is.
Á ez nem az a ház. De azért remélem nincs rajta édesség. Most mit csináljunk? Kopogtassunk be? Kicsit szomjas vagyok és hát... jó lenne egy kis víz. * Mondja és a daimon válaszát még meg sem várja bekopogtat mit sem törődve miből áll a ház.*
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 1:38 pm

*Szóval hát közös kiegyezés után elindulnak keletre. Lépteik nagy port vernek fel, úgy tűnik nagyon régen jártak erre. Nincsen semmi, csak a szárazság, néhol a földön kisebb nagyobb repedezések jelzik, hogy eső itt nagyon sok ideje nem esett. Hogy még is honnan tudhatja a lány, hogy helyes úton jár? Szél fúj végig a homokon, ami alatt apró kavicsokkal jelzett ösvény rejlik. Vajon véletlen a szellő vagy szándékos? Mindenesetre 10-15 perc után egy kis házikóhoz ér. Az már csak rajta múlik, mit is fog tenni.*
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 1:27 pm

- Az nem egy... * Mondatát befejezni sem tudva Lora hirtelen elsötétül előttük a világ úgy, mintha hirtelen elszundikálnának a puha hóban. Nagy nehezen, de mikor van ereje kinyitja szemét és az első amit észrevesz: sivatag. Gyorsan belenyúl kosárkájába és megnézi megvan e nyuszija.* - Binky? Megvagy? Igen és már egy kicsit jobban is érzem magam, de még kicsit fájnak a lábaim. Sajnos nekem is, de szerencsére rábírok állni. És nézd hol van a hó? * Kérdi tanakodva állatkájától, de tudja ha Ő maga sem sejt semmit erről a helyről akkor daimonja honnét tudná?* - Azok ott táblák? Igen, de a betűk alig látszanak. Igen, de ha jobban megnézzük akkor megvan. A nyugati "Visszaút" a keleti "Válaszok. Melyik legyen? * Kérdi kíváncsian, mert nagyon szereti a kalandokat.* - A visszaút túl egyszerű, de én válaszokat akarok arra, hogy miért vagyunk itt! Én is! Ez nagyon érdekes és én kíváncsi vagyok ki zavart meg minket! * Jelentik ki mindketten. Így elindulnak kelet felé.*
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 1:19 pm

*A Lorainne előtt egy pici tündérke csapkod szárnyaival, alig pár centivel szemei előtt. Pár pillanat múlva a lány és a daimon előtt elsötétül a világ. Amikor felébrednek nem ott vannak a puha hóban a Rózsakertben. Egy poros, kiszáradt sivatagi tájon találják magukat. Egy tábla áll a sivatag közepén. Rajta alig láthatóak már a betűk, még is ha nagyon koncentrál a lány kiveheti. A táblán két nyíl mutat az egyik nyugatra a másik pedig kelet felé. A nyugatin csak az áll, hogy "Visszaút" a másikon pedig "Válaszok". Már csak a lányon múlik merre is megy és indul el.*
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 1:12 pm

- Nézd Binky! Valami, mintha megcsillant volna ott fent! Ott? * Néz a nyuszika fel az égre és apró lábacskájával bök egy csillogó valami felé.* - Mintha szárnya lenne és... * Még mondatát sem fejezi be amikor megpillantja, hogy egy kő az ami lebeg és feléjük közeleg.* - Binky mássz be a kosár legaljába és ne gyere ki nehogy valami történjen veled. Muszáj? Igen muszáj! Rendben! * Hallatszik kicsit halkabban a nyuszika hangja kicsit szomorúan.* - Na ezt gyorsan ki kell kerülni! * Mondja magának suttogva és árébb lépked, de olyan szerencsétlenül, hogy megcsúszik a jégen és a következő pillanatban már fekszik.* - Binky nagyon fáj? Nagyon, nagyon? * Kérdi könnyezve, hisz az állatka is érzi azt ami Lorával történik.* - Igen fáj! * Mondja a nyuszika is keserves hangon.*
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 1:05 pm

*Igen, attól függetlenül, hogy tél van nincs is annyira hideg. A hó puha mindenfelé amerre a lány lépked. Érdekes lehet, hogy a virágok ugyan úgy megmaradtak, hiába köszöntött be a fagy, hála a mágiának. Amikor Lorainne felpillant az égre, mintha a napfénye megcsillanna valamin. Valamint, ami előtt egy lebegő kő van. Nem is lebegő kő, mert tartja valami egy icipici tündér, de ez a fényviszonyok miatt nem igazán látszik, csak apró szárnyai csillogása. A kő egyenesen Lorainne felé száguld. Ha az első követ ki is védi, a másodikat már nem tudja, mert elcsúszik a jégen.*
Lorainne King
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Jan. 02, 2011 12:35 pm

* Lora és daimonja sétálgatnak a Rózsakertben össze-vissza csakhogy ne unatkozzanak bent a szobájukban. Lora egyszerű ámde szép szoknyát visel egy cipellővel. Haja szétengedve. Kabátján a nap halvány sugarai játszadoznak.* - Olyan gyönyörű napunk lett. Süt a nap, de egyben a táj is csodálatos a hó miatt. Egyetértek.
De azért ne tegyél le a hóba!
Nem állt szándékomban, te csak maradj a kosárkádban! * Folyik le e rövid beszélgetés a daimon és Lora között. A nap átszűri fényeit a fák között és pont a lánykáék felé siet, mintha Ők hívnák.* - Nézd Binky! Olyan szép ilyenkor a természet. Főleg a nap sugarai. Igen látom. Tényleg nagyon szép. * Néznek a fákra amik gyönyörűen álldogálnak előttük.* - Már csak egy új barát hiányzik és csodálatos napunk lesz.
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 392
Msn: gaiagaia@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok Játékosok! Smile Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Szomb. Nov. 20, 2010 8:45 pm

-Hát igen. A bentlakásos suli hátránya....*Jegyzi meg mosolyogva. Majd a lány jókedvére, lelkeseredésére nevet, jókedvűen.*-Én is pár napja kaptam a levelet a szüleimtől. Azt hiszik eltűnt a telefonom.*Kuncog a lány, majd Rosíta kérésére lehunyja a szemeit. Nem hallja, ahogy felpattan, de érzi, hogy pillanatokkal később egy valószínűsíthetően rózsa landol a hajában - erre csak még mindig csukott szemmel mosolyodik el. Majd, amikor engedélyt kap kinyitja. Egy csodálatosan szép mélyrózsaszín rózsa és a saját tükörképe csillan meg a fáklyák és a Telihold fényében.Egész szép így az arca.A lány szavaira csak felkuncog.*-Köszönöm szépen. Igazán gyönyörűt választottál. Edgar? Ő most épp küldetésen. Szerintem nemsoká visszaér. Őt is magammal viszem Magyarországra. Tudod, én magyar vagyok és Kecskeméten lakok.*Mondja el a szokottnál bővebben. Cel nézésére csak az orra alatt mosolyog, jókedvűen, nem bántóan. Egyrészről a macska nem tehet az ösztöneiről, és őt sem akarja megbántani, másrészt az az eset nagyon is komoly volt: Cel és Rosíta élete volt a tét.*-De nagyon is van....egy beszélgetés és egy forrócsoki az utazás előtt nagyon csábító ajánlat.*A rózsát a hajában megsimítva, jókedvűen pattan fel, és egy kis pukkedlit csinál. Majd ha a lány is elindul, akkor ő is, mellette menve.*-Amúgy...biztosan téged is nagyon szeretnek. Van testvéred? Én sajnos egyke vagyok.

//fagyikehely//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Szomb. Nov. 20, 2010 7:28 pm

*Türelmesen végig hallgatja a lányt, és csak utána szólal meg.* - Értem. Biztos régen láttad már a szüleid. *Jegyzi meg, és felnéz a csillagokra. A kérdésre önkéntelenül egy mosoly húzódik a szájára.* - Levelet kaptam az anyukámtól. Még csak most jöttem, de máris írt. *Mondja, kicsit lelkesedve. Majd, kékes-szürke szemeivel egy vörös rózsát kezd el nézni. Aztán eszébe jut a múltkori találkozásuk.* - Csukd be kicsit a szemed. *Mondja, és ha a lány becsukta, gyorsan és hangtalanul felugrik, leszakítja a vörös rózsát, majd a lány hajába tűzi. Táskájából gyorsan elővesz egy tükröt, és a lány elé tartja.* - Kinyithatod. A múltkor te is adtál egyet, most én jöttem. *Mondja, kicsit gonoszan kuncogva. Majd észre vesz valamit.* - A hollód hol van? *Kérdi. Ennek hallatára, Cel felnéz Gaiaeara. Már nem akarja megenni, csak hát állati ösztönök.* - Nincs kedved lemenni a Jeniliba? *Kérdi tőle, majd ha igent mond, akkor leindulnak, ha meg nemet akkor meg maradnak.*
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok Játékosok! Smile Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Szomb. Nov. 20, 2010 7:11 pm

-hazautazom.*Mondja mosolyogva, és arcán az iskolában még soha nem látott földöntúli öröm, a szemeiben minden szomorúságtól mentes csillanás. Az egyik kezével a vörös tincsivel játszik szórakozottan, a másikat a szívére teszi - önkéntelenül is mutatva, hogy mennyire nagy örömmel tölti ez el.*-Köszönöm. Most, mondhatnám talán először az iskolában, felhőtlenül boldog vagyok.És ha arra gondolok, hogy másfél hetet a szüleimmel tölthetek...*Mondja a lánynak rámosolyogva. Majd kíváncsi arccal kérdez ő is.*-És te hogy vagy? Ma sokkal jobb kedvűbbnek látszol, mint egyébként.*A szemeiben érdeklődés csillan, az arca jóindulatú. Amúgy sem az a színlelős fajta.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Szomb. Nov. 20, 2010 6:51 pm

*Ő is kisminkelte magát, de ma, csak a szemét húzta ki. Miután elolvasta a levelet válaszol is Cel kérdésére.* - Csak azt kérdezi, hogy hogy vagyunk, és hogy eddig mik történtek, meg azt is leírta, hogy ő hogy van. *Mondja, majd észre veszi Gaiaeat is.* - Szia Gaiaea! Szia! *Köszönnek szinte egyszerre Cellel. Ezen kuncognak kicsit. Majd bólint Gaiaeanak, hogy üljön csak le mellé. A levelet visszateszi a ridikülébe, majd meghallja Gaiaea dícséretét, amire kicsit elpirul. És, hát eléggé észre vehető falfehér bőrén.* - Köszönöm. *Mondja, egy félmosoly kíséretében.* - Te is. *Biggyeszti még utána. Majd felfigyel rá, hogy a lány mintha utazni készülne.* - Hova utazol? *Kérdi kicsit kíváncsian. Aztán a kérdésre is válaszol.* - Nem tudom. Itt végül is jó idő van. Szerintem ott is. *Mikor Magyarországról kérdi ugyan ezt, akkor inkább hallgat. Nem tudja, melyik az a hely, még nem nagyon hallott róla.* - Hogy vagy? *Kérdi, ma teljesen kifordult magából. Nos ez a jókedv miatt lehet. Bár azért még most se a legkedvesebb, de azért észre vehető a külömbség.*
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Szomb. Nov. 20, 2010 6:35 pm

*A lány igencsak jókedvűen, mosolyogva sétálgat, a lekicsinyített csomagjai és tankönyvei, új íjja, és mágikus eszközei lekicsinyítve, a mágikus eszközei láthatatlanná téve. Ráér majd Magyarországon beugrani az "ál-iskolájába" az "ál-cuccaiért". Na, igen. De ez még akkor is könnyedén menne neki, ha el kéne rabolnia őket. A Nezabar pár hónap alatt eléggé megedzette, és hozzászoktatta a különleges, furcsa, veszélyes helyzetekhez. Kezdve az első nap, amikor azonnal a szakkörhöz csapódott. Most egy fekete-mélyzöld csíkos csipke-szatén fűzőben és hozzátartozó, bársony-szatén, csipke fodros hosszú mélyzöld szoknyában. A cuccai a mélytatyójában, a lábán egy lapos talpú, rúnákkal ékesített lopakodólábbeli, a köpenye igencsak vékony, és persze vörös hímzett rúnákkal ékesített. Persze, hogy védőköpeny. Épp meglátja Rosit és Celt a padnál, a lány kezében levél, a hajában rózsa. Nagyon gyönyörűen fest, és az egész ruhája, a tartása kiemeli a lány karcsú alakját, formás idomait. Közelebb megy, majd ha a lány felnéz, akkor mosolyogva köszön neki.*-Szia Rosita! Szia Cel! Leülhetek mellétek?*Ha a lány igent mond, akkor leül, ha nem akkor nem zavarja az éppen pihengető párost, és valamivel arrébb megy, egy a rózsalugasban eldugottabb pontra.*-Mindig szép vagy, de ma különösképp csodásan festesz.*Mondja a lányra mosolyogva. Arcán egy cseppnyi smink, a szemei macskásra kihúzva, meg egy pici pirosító, hogy a csont fehér arc ne legyen olyan élettelen. Amúgy teljesen jókedve van.*-Vajon milyen idő lehet Nellondban?*Teszi fel szinte magának a kérdést, töprengve.*-Vagy Magyarországon...
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Szomb. Nov. 20, 2010 6:09 pm

*A sötétségben két alak tűnik fel. Rosi és Cel jönnek a Kúria irányából. Rosi ruhája, egy teshez simuló, fekete egész ruha ami a földig ér, fekete magassarkú, oldalán katanája és pálcája, és egy fekete ridikül is van nála. A ruha tökéletesen kiemeli az idomait, mit ne mondjak. A cipője rúnázott, így az nem csak zajt. Egy kedves mosoly ül ki az arcára. Útközben, egy rózsaszín rózsát letép, és a hajába tűzi. Leül az egyik padra, Cel meg mellé a földre. Ridikülből egy fehér borítékot húz elő. Kicsit izgatottnak tűnik. Kibontja a borítékot, amiből egy piros levélé kerül elő. Rosi elkezdi olvasni, Cel meg rásandít.* - Mi áll benne? *Kérdi, majd csak késve kap választ kérdésére.*
Emira Leaving
Diák

Hozzászólások száma: 236
Msn: netti_pacwoman@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Nov. 14, 2010 7:10 pm

Azt hiszem, jobb mint itt egyedül lenni. *Majd ő is feláll, és ketten beballagnak az épületbe.*
Lillian Nariah

Minősítés:
Hozzászólások száma: 67
Msn: evan-darian@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Rózsakert   Vas. Nov. 14, 2010 7:07 pm

*Nem, még Max sem képes rendes vérfarkas hangot kiadni, de őt egyáltalán nem lepik meg a szélhozta hangok.* Ugyan már. A környék szerintem hemzseg a vérfarkasoktól, démonoktól, auroroktól. Amióta a drága igazgatónőnk befészkelte ide magát, azóta én nem csodálkozok semmiféle borzalmon. Most, hogy beesteledett meg pláne veszélyessé vált idekint a környék. Nem mintha nappal olyan szívderítő lenne mogorva auroropárokkal találkozni, de mégis, az éjszaka még félelmetesebbé teszi a dolgokat. *Magyarázza a fiú és bármily könnyeden beszél a Sötét úrnőről és annak csatlósairól, valójában ő maga is fél. Nem nagyon érik őt el a sötét eszmék, hogy megmérgezzék lelkét, hisz a srác alapvetően pozitív gondolkodású, de a félelem egyszer úgyis elragadja őt. Mondjuk Kaen el Jerichotól is ugyanúgy félt, mint Daroneltől. bele se merne gondolni, hogy hajdani igazgatója mit művelhetett a labirintus sötét járataiban.* Elszállt az idő. *Jelenti be a fiú, majd hirtelen föláll.* Azt hiszem visszatérek a kúriába. Velem tartasz? *Érdeklődik, majd ha Emira vele megy, akkor ketten, ha nem, akkor egyedül megy vissza az épületbe.*

Rózsakert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

Similar topics

-
» Tiltott Rózsakert
» Rózsakert