Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
Miley Hortingberg
Diák

Hozzászólások száma: 369
Msn: danyi-ivett@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 4:10 pm

//Fagyi.//
Vissza az elejére Go down
Evandrus Njord
Diák

Hozzászólások száma: 491
Msn: dundee2008@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 3:52 pm

Miért álltam volna melléd? A kígyó nem bántott téged! Ha a hörcsögöd megharapott volna engem, Akkor te mit csináltál volna? Megölöd a hörcsögöt? Na látod! *érvel a kígyó mellett, majd rágyújt egy újabb cigire, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a lány nyakába rakja a majdnem 40 kilós állatot*
Miley Hortingberg
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 3:47 pm

* Ahogy hozzáért Milhez a kígyó nyálkás teste gondolatban megremeg. Nem szeretné nagyon kimutatni, hátha megijed tőle az állat. Mikor az nyugodtan megpihen és elveszi tőle Evandrus kifújja magát.* - Na jó, igazad volt, de akkor sem álltál mellém.* Makacsolja meg magát egy picit, de utána egy mosollyal nyugtázza, hogy nem haragszik rá.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 3:37 pm

*a kígyó végi kúszik a lány lábán, megáll rajta, fölnéz, majd összegömbölyödik, és megpihen a földön-lábon* -Na látod! Mondtam én, hogy nem fog bántani! Amíg te nem bántod, ő se fog! *mondja, majd odalép, és a nyakába veszi a kígyót és megpuszilja a fejét.*
Miley Hortingberg
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 3:32 pm

- Köszi a mellém állást. * Mondja egy fintorral az arcán.* ~ Még hogy jó lesz ez a nap~ * Gondolja majd egy nagy sóhajtást követően megáll a fiú tanácsára.* - Na és most megvárod míg felfal, vagy rám tekeredik és megfojt? * Mondja kiakadtan meg egy laza beállással várja mit is csinál vele az elvetemült kígyó.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 3:16 pm

-Csak állj meg egy helybe, és nem fog bántani! Nem tudom visszahívni, nem értek a nyelvén! *mondja, majd csak figyeli a kígyót. Bántani biztos, hogy nem fogja, sem megölni, de a lánynak sem akarja, hogy baja legyen szóval nem tudja, hogy mit csináljon.*
Miley Hortingberg
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 3:11 pm

- Tudom és kész. * Nyugtázza és zárja le a témát. Evandrus válasza nem lepi meg. Gondolta, hogy nem fog valami fényesen mosolyogva rózsaszín álomvilág béli dolgot mondani.* - Gondolom nem valami jól. * Éppen, hogy ezt kimondaná a kígyó félelmetesen utána ered sziszegve.* - Csinálj valamit! * Sikít egy nagyot és folyamatosan hátrál.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 3:04 pm

-Hát te tudod, de megérzi a félelmet, és nem veszi jó néven! Hát szerinted, hogy vagyok? *válaszol a költői kérdésre, majd egyszer csak a kígyó lekúszik a válláról, és elindul egyenesen a lány felé. Mivel Evandrus nem tud párszaszóul, csak feszülten figyeli az eseményt álcával kezében.
Miley Hortingberg
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 2:57 pm

- Inkább tartom a távolságot tőle. Nem szeretem, mert olyan nyálkás és csúszós. Ahány filmet láttam a kígyókról, semelyik nem mutatta a jó oldalukat. * Int a kezével, hogy nem akar közelebb menni még így se.* - Ó, nekem egész jó. A ruha összeállításom is ezt tükrözi. * Mutat végig ruháján.* - És neked? * Kérdi az eléggé költői kérdést, hiszen tudja: Evandrus nem valami jó dolog miatt lehet ilyen lehangolódott.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 2:16 pm

Mitől félsz? Ettől? *int a kígyónak, mire az felmászik a nyakába, majd körültekeredik Evandrus kezén* -Ő nem bánt senkit, amíg nem mondják neki!*mondja egy erőltetett mosollyal az arcán, majd egy idő után megtöri a csendet* -És milyen napod volt? *kérdi a lánytól az átlátszó kérdést, majd várja a választ*
Miley Hortingberg
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 1:50 pm

- Szívesen. * Biccent egyet, de még mindig azon gondolkodik mi miatt lehet ilyen a kedve. Viszont nem akar idegesítőnek tűnni így csak bólint akkor, mikor a fiú helyet kínál neki. Épphogy leül észreveszi az Evandrus mellett jól megbúvó kígyót és hirtelen felpattan.* - Ez egy kígyó! * Mivel a hirtelen leblokkolás miatt nem tud sikítani, csak falfehér merevedett arcot vág.* - Én ezektől a csúszós állatoktól félek. * Mondja rettegve, majd egy picit hátrébb megy, annyira, hogy a fiú lássa, de kellő távolságra legyen a kígyótól.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 1:44 pm

-Szia! Köszi! Nincs semmi gond, csak egyszerűen nincs jó kedvem! Ez egy ilyen nap *mondja, majd int a lánynak, hogy üljön le. Továbbra is néz ki a fejéből. Most nagyon mély depresszióban van egy-két negatív dolog miatt és fogalma sincs, hogy hogy fog belőle kilábalni, de majd megoldja valahogy, mint eddig mindent. Rágyújt egy szál cigire, most a szabályok érdeklik a legkevésbé. A kígyó nyakát simogatja, és vár, hátha történik valami. Most nagyon nincs kedve beszélgetni, meg úgy semmit se csinálni, de nem akarja megbántani a lányt, de nem fog jópofizni se*
Miley Hortingberg
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 1:29 pm

* Miley a rossz napokat és a rossz információkat elfelejtve talpig rózsaszínben jelenik meg, hófehér kiegészítőkkel. Ez a tipikus kinézete. A tóparton sétálgatva egy nem túl boldog ismerőse arcát pillantja meg. Odalopakodik mellé, majd egy hatalmas tapsolás utána szólal csak meg.* - Szia Evandrus! Baj van? Nem nézel ki valami jól. * Néz együtt érzően, majd megpillantja, hogy éppen eszik.* - Jó étvágyat! * Kívánja ezt egy kis huncut mosollyal.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Jan. 28, 2012 1:23 pm

*Evandrus nem túl rózsás hangulatban ücsörög tóparton kígyójával. Legszívesebben élni se lenne kedve, ez egy ilyen nap. Szokásához híven ma is talpig feketében van és egy szendvicset majszol, aztán csak ücsörög és néz ki a fejéből*
Anika Azariel
Diák

Hozzászólások száma: 42
Msn: nikkolcica@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

A szelleme vagyok annak a lánynak,
Aki a legjobban szeretnék lenni,
Én csak úgy nézek ki, mint valaha az a lány,
Akit nagyon jól ismertem...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 6:26 pm

~ Te jó ég, ez a fiú sem kerülgeti a forró kását ~ *Anikán átfut egy furcsa érzés, amit libabőrként szoktak emlegetni. Ez már neki is kezd hideg időnek bizonyulni* -Mindenfélét szoktam olvasgatni. Novellékat, regényeket, romantikusakat, vicceseket. * Dave kérdése hallatán, egy kicsit gyanakodva, és megszeppenve néz a fiúra.* ~ Dave most randira akar hívni engem? ~ *Mióta Ed, a legutóbbi barátja megcsalta egy vörös hajú lánnyal ( a vörösek voltak mindig is az esetei ), eléggé tartózkodó a fiúkkal. Nem akar egy újabb csalódást, ugyanis ő elkönyvelte magában, hogy a fiúk mind perverzek, arrogánsak, és bunkóak.* ~Egy találkozóból még nem lehet semmi bajom. Nem fogok azonnal szerelembe esni~ -Rendben, összefuthatunk péntek este valahol. Nincs sok olyan ember az iskolában, aki szintén érdeklődik a regények iránt. Az időpontot, és a helyet még megbeszéljük. * Időközben Dave és Anika az iskola kapujába értek, ahol pedig elváltak útjaik. A lány rámosolygott a fiúra, majd perdült egyet és kacér mosollyal eltűnt az előcsarnok felé. *
David Branson
Diák

Hozzászólások száma: 773
Msn: csfruzsina@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 6:16 pm

* Davidet kissé váratlanul érintette a kérdés*
- Nincs rajtad semmi furcsa csak....szép vagy * nyögi ki gyorsan,de aztán gyorsan próbál kiutat keresni a kínos helyzetből*
- Szóval akkor te is Dickens őrült vagy...végre valaki,aki nem csak az idióta Justin Bieber számokon nevelkedik* Önkénytelenül is elmosolyodik*
- Még kitől szoktál olvasni? Swift? Defoe? * Kérdezi érdeklődve,miközben egyre sűrűbben kezd esni a hó.*~ Egyre szimpatikusabb...~* Ügyel rá,hogy ne nézegesse a lányt,nem akarja megsérteni vele...jobb a békesség címen ő is a befagyott tavat szemléli*
- Nyáron engem kisem lehet robbantani a vízből,télen pedig korizok rajta ameddig és amikor lehet. Tényleg tudsz korcsolyázni?* kérdőn néz a lányra,aki szemmel láthatóan fázik*
- Szerintem menjünk lassan be mielőtt végleg megfagysz* Kissé csalódott,hogy ilyen rövid ideig beszélgethettek*~ Randi...elhívom randira!~
- Péntek estefele nincs kedved találkozni? Akár valami melegebb helyen...megvitathatnánk a szépirodalom remekeit!* Nyel egy nagyot,ritkán hív el lányokat randevúra,főleg ilyen rövid ismeretség után*~ Csak mondj igent~
- Beszélgethetnénk mint....mint két friss ismerős~ Na jó ezt nem kellett volna mondani,elég hülyén vette ki magát~* Remélve,hogy nem szúrta el az esélyeit Anikánál lassan elindunakl az épület felé.*

Anika Azariel
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 6:02 pm

*A lánynak feltűnik, hogy Dave folyton lopva őt nézi.* -Netán van rajtam valami különleges, hogy folyton engem nézel? *Próbál nem gyanús lenni, és reméli, hogy a hangja kedvesen cseng.* -Most épp a Twist Oliver-t olvasom már 3.-ára, de már szinte minden könyvét olvastam tőle. ~ Csak nem egy szintén művészetkedvelő fiúba botlottam? ~ *Anikának sose volt szerencséje a fiúkkal. Mindig olyan srácokba szeretett bele, akik nem az ő értékrendjét képviselték. Teljesen eltért a gondolkodásmódjuk, nem volt közös témájuk, sőt közös érdeklődési körük sem volt. Így csak természetes volt, hogy nem volt hosszan tartó boldog párkapcsolatban része még.* -Lassan 2 éve, hogy az iskolába járok. Igazából vannak tanárok akik nem szimpatikusak, de a legtöbbjük az. Bár én inkább a diákokhoz fordulok segítségért, a tanároktól egy kissé tartózkodom. *Tegnap este Anika elvágta a kezét egy késsel, és most a hidegre érzékenység miatt belé hasított egy pillanatra a fájdalom. Felszisszent és megtapogatta a tenyerét, majd rosszallóan nyugtázta, hogy havazik, amikor Dave vállára esett egy hópihe.* -Jajjj, ne. Utálom a havat. *A lány megáll egy percre, hogy vonzó pillantásokat vessen befagyott tóra ami előtte terül el. Mint mindenben, ebben is megtalálja az apró szépséget.* -Szép ez a hely. Szoktak ebben a tóban nyáron fürdeni?
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:44 pm

- Te tudod,de ha fázol nyugodtan szólj! ~ Kedves lánynak tűnik~ * Mikor Anika nem látja,megnézi az arcát is,addig azt nem látta tisztán*~ Csinos is...mégis csak megérte idejönni~*Figyelmesen hallgatja a lány szavait*
- Dickens? Mit olvasol tőle? Karácsonyi ének? Twist Oliver? David Copperfild? Szép remények? Nekem a Karácsonyi ének a kedvencem ,szerintem az az egyik legzseniálisabb műve.* Egyik kedvenc írója Dickens,régebben rengeteget olvasott tőle.
Majd a kérdésözönre való válaszadás előtt egy kis szünetet tart*~ Vannak barátaim?...nem tartottam velük a kapcsolatot egy ideje,talán el is felejtettek az itteniek~
- Van pár barátom az iskolában,de többnyire a kúrián kívül találhatók. Szerintem a tanítás egészen jó és a tanárok is jó fejek,persze tisztelet a kivételnek. És te neked mi a véleményed ezekrők? Mióta jársz ide?* Kérdezz vissza ő is és a baráti kérdésre eszébe jut Aali*~ Aalike...de rég láttam,a szakításunk oda egyszer kerestem csak...de végülis az exeknek annyira nem kell összejárni~* Valami fehér David vállára hull*
- Havazik!* Jelenti ki boldogan,imádja a havat gyerekkora óta*
Anika Azariel
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:28 pm

-Nem, nem köszönöm, jól tűröm a hideget. *Ráteszi a kezét Dave-ére, hogy ne hogy lemerje húzni a dzsekijét, és oda adja neki.* ~Nagyon lovagias idegen, de még is van benne valami visszataszító kacérság* -Én is nagyon unatkoztam oda bent. Sajnos még egy barátra se tettem szert az iskolában. Remélem ez hamarosan megváltozik. *Huncutul elmosolyodik, de eszébe jut Dave "James Bond"-os alakítása, és harsányan, csilingelő hangon felkacag* ~Azt hiszem ma sem fogok már könyvet olvasni~ *Elindul egy pár lépést előre, és int Davenek, hogy menjen utána. Kecsesen lépdel, mint egy őz. A ruhája ring körülötte, a szél játszadozik a hajával, és ő ezt nagyon élvezi. Lassan lépkednek egymás mellett és közben ecseteli, hogy miért is jött erre az elhagyatott tópartra, ahol a madár se jár* - Arra gondoltam, hogy ez a szép nap tökéletes alkalom arra, hogy folytassam a könyvet, amit már lassan 1 hete elkezdtem olvasni. De úgy néz ki, hogy jobb társaság is akad, mint Dickens. *Végig néz a fiún, és halványan elmosolyodik* -Neked vannak barátaid az iskolában? Hogy tetszik a tanítás? Milyennek találod a tanárokat? *Halmozza el kérdéseivel Dave-t.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:19 pm

* A tóparta mély csend telepedett,ami már szinte séri Dave fülét,de mégis hogy nézne ki ha magának kezdene el fütyörészni vagy énekelni? Így jobb híján tűri a némaságot és a sötétbe burkolózva halad előre.*~ Jobb helyre nem is mehettem volna,erre senki sem jár ilyenkor...~*Okolja magát tehetetlenül. Végső elkeseredésében egy határozott mozdulattal megfordul és egy szimpatikus lánnyal találja szembe magát. Dave arca felragyog és fülig érő kisfiús mosolya is előkerül.*~ Köszönöm,kedves ismeretlen!~
- Szia Anika,örülök,hogy megismerlek...és hogy végre megtörted a csendet. El sem hiszed milyen hálás vagyok.* Vigyorog továbbra is*
- A nevem Branson...David Branson*Probálja a James Bond filmeket utánozzi* Na jó ez béna volt...amúgy neked csak Dave* Rákacsint a lányra*
- Én az unalom elöl menekültem ide,és te mit csinálsz is?* Alaposan végignéz a lányon,talán már kicsit feltűnően is.* És mért vagy ilyen lengén öltözve? kéred a kabáton?*Kérdezi és már a dzseki zippzárja felé nyúl*
Anika Azariel
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:07 pm

*Anika álmos egyhangúságban indul el a kúria környékén, hogy belemerüljön kedvenc könyvébe. Mindig is nagyon szeretett olvasni. Novellákat, szép irodalmat, regényeket, bármit. De a kedvence különösen a romantikus regények, és novellák voltak. Anika művészi egyéniség, minden művészeti ág érdekli, az írás, a festészet, a költészet. Minden kis apróságban megtalálja a szépet, és a jót. Ezért az emberek nagyon szeretik őt, és szívesen beszélgetnek vele. A csípős, hideg tél ellenére Anika csak egy lenge ruhába, harisnyába, és kardigánban van, de jól tűri, ugyan is ott ahonnan ő jött, ennél még hidegebb időszakokat is megélt egy szál harisnyában, nadrágban és blúzban. A távolban egy fiút pillant meg, középhosszú világos barna hajjal, és szimpatikus arcvonásokkal.* ~Mintha már láttam volna, ezt az arcot valahol ~ *Elmélkedik Anika magában* -Szia, a nevem Anika. Nem ismerjük még egymást, de azt hiszem többször láttalak már az iskolában, és az iskola környékén. Téged meg mi szél hozott erre?
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 4:57 pm

* David,lassú léptekkel közelíti meg a tópartot.Egész nap a szobájában kuksolt,nyomasztotta már a négy fal monoton egyhangúsága. Friss levegőre volt szüksége,hogy felébressze magát. Céltalan kódorgásra indult a Kúria körül,nem volt különös célpontja,egyedül csak az,hogy minél messzebb kerüljön a zárt helységtől.A hideg levegő csípte az arcát,de élvezte.Szereti a telet,gondtalan gyermekéveire emlékeztette.A hógolyó csatákra,korizásokra stb. stb. Azokra az éveire,amikor a sors még kegyesen bánt vele,amikor nem kellett ennyi terhet cipelni.
Fekete bőrkabátot viselt és sötét farmert.*~ Ezer éve nem ismerkedtem senkivel...~* Így igaz. Az elmúlt évben kevés ismeretséget kötött,de új év,új kezdet.
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Hozzászólások száma: 106
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Kedd. Jan. 10, 2012 7:30 pm

//olvadozunk//

-Tudom, és nagyon hebrencs is....nézd milyen ügyetlen és milyen kis idióta? *bök a fejével a daimonja felé, aki csak meghajol mélyen a gazdája előtt, majd tovább ugrándozik a hó után ahogy az esik* -Tündér, de nagyon fárasztó is...ráadásul igen sokszor akadékoskodó is...*fejezi be a mondatot, majd nézi ahogy a bemutatkozás után a két fiú kezet ad egymásnak, majd együtt indulnak a Jeníliába.* -Hát, velem semmi...és nem is tudtam hogy prefi vagy... ez teljesen új...és, kinek hogy teltek az ünnepek? *néz először Alfra majd Deyre, miközben lassan sétálnak le a megcélzott helyre. Közben zsebre rakja kezét leányzónk és kicsit megigazítja a haját, no nem azért mintha zavarba lenne vagy ilyesmi, csak nem szereti ha a szemébe lóg, és most így télen nem nagyon akarja levágni sem, úgyhogy inkább tűri ezt a kis kellemetlenséget*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Hozzászólások száma: 106
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 8:35 pm

//fagyika//
Alfons Gerard

Minősítés:
Hozzászólások száma: 600
Msn: dinnyesa@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 8:33 pm

- Helló! * Nyújt kezet ő is fiúnak .* -Felőlem is mehetünk addig se ülök fent a szobámban.* Hát igen van aki prefektusként is képes unni magát itt.*
- Köszönöm én meg vagyok ahogy Dec is bár tanulni még mindig lusta vagyok nem az erősségem.* Mondja ami teljesen igaz nincs nagyon oda a tanulásért.*
- És veletek mi a helyzet? * Kérdez rá majd a másik fiú arcát fürkészi egy pillanatig nem emlékszik hogy látta volna már .*

Egy elmementalista fiú zöld hajjal, aki rengeteget utazott, mielőtt ide került. Általában fekete ruhákban jár. Kívülről kicsit ridegnek tűnhet, de rendes. Néha viszont elég bunkó tud lenni, de ez ritka. Családja is általában évente vált lakhelyet, ezért tud pár nyelven, de nem sokon. Általában táskájában tartja (inkább ott alszik mindig) diamonját, Decimust.
http://pcstb.blog.hu

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 33 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

Similar topics

-
» Tó és tópart
» Tópart
» Karakura Folyópart ~ mellette a Használt Ruhák Butikja
» Folyó Part
» A Tópart mentén