Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 39 Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 2:23 pm | |
| Igazad van de nem lehet na mindegy de szerintem menjünk mert nagyon hideg van már. Kivette a pálcáját megtisztitotta a ruháját és elindult. Meg sem várva Catet hogy utána jöjön |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 558 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
Ha esetleg nem tudod hogy hívj itt van néhány kis becenév ^^
- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
A cicmicáért viszont ugrom! : P
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 2:20 pm | |
| * Elkerekedett a szeme azon amit Patrik mondott, de úgy érzi jobb ha nem mondja ki a véleményét. Csúnya dolognak tartja ha valaki csak vér alapján ítél meg másokat. És ezt már számos embernek megmondta, de most visszatartja a benne lakozó véleményt, mert nem akarja megsérteni senkinek a családtagjait. Azért felismeri mikor jó a szókimondás és mikor nem, de általában az. Aztán rájön hogy felesleges lenne, mert ez csak egy kósza dolog ami rengeteg emberben lakozik. * - Nos, ha velem ezt csinálnák az emberek szembe szállnék velük.De nehogy félre érts! Nem arra céloztam hogy most szállj szembe velük, csak elmondtam mit szoktam tenni. * Azért közben reméli nem úgy vette a srác hogy lázadásra biztatja, mert tényleg nem arra. Felnevet amikor mondja Patrik hogy nem zavarja a vére. * - Hát őszintén reméltem. * Mondja mosolyogva Patrik arcát fürkészve hogy még szomorú e, vagy sem.Persze azért közben próbálgatja felvidítani, hátha valami segít, csak nem jut eszébe semmi. De jó, hogy mindig eszébe jut minden, de amikor szükséges lenne, akkor bezzeg nem. Van, amikor kitol a sors az emberekkel, ez egy ilyen alkalom, nem kell vele nagyon foglalkozni, teljesen felesleges. Hisz egy élőlény nem versenghet a természetfeletti erőkkel, akármennyire is akarja. És ugye Cat nagy verseny mániás, de ez meg se fordult a fejében, és nem is fog. Jó neki az élet így ahogy van. * |
|  | | Hikaru Tudor Patrik

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 2:06 pm | |
| -Hát azért kell egy arany vérű család gyermekének "tökéletesnek" lenni mert azt mondják "Mi egy előkelő család vagyunk ezért elvárjuk hogy a család legidősebb gyermeke kiváló legyen és ő legyen a legjobb". Tudom hogy elkéne felejteni a dolgot de nem bírom még mindig látom magam előtt annak a mugli rablónak az arcát. De nem tudtam mit tenni akkor mivel csak két éves voltam. De ha még egyszer meglátom azt a muglit és megfogom ölni. *Jól esik neki hogy a barátja megpróbálja vigasztalni. ~De ezt nem lehet elfelejteni Cat~. Gondolja magában. Elgondolkozott amit mondott Cat az ő véréről*. -Engem nem zavar hogy olyan a véred. |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 1:57 pm | |
| * Mikor Patrik komor arckifejezésre vált Cat szemében látni lehet az aggodalom jeleit. Nagyon fél hogy olyanra kérdezett rá, amivel esetleg megbánthatja a fiút, vagy nem akar róla beszélni. Aztán csak elmondja mi történt. Közben bele bele szólogatott bizonyos részekbe, például az aranyvérű kifejezésre. * Hogy mi? Egy aranyvérűnek miért kellene tökéletesnek lenni? Ezt nem értem. Mondjuk nem is vagyok aranyvérű de sebaj. Én igazából olyan semleges vérű vagyok. Csúfneven szníes vérű, ne ez nem lényeges. Az az egésznek a gyökere hogy a családtagjaimban van véla, mugli és varázsló is. Meg más faj is, de tőle nem örököltem vonásokat. * Ezen még viszonylag nem lepődött meg, de ami ez után jött arra már nagyon is. Két húga volt, és mindkettőt elvesztette. Szörnyű lehet. Catnek 11 testvére van, de egyiktől se tudna megválni, pedig folyton veszekednek. * - Nagyon sajnálom, biztos szörnyű lehet. * Mikor látta hogy Patrik arcán könnyek jelentek meg, szíve mint egy szivacs amikor kifacsarják úgy összeszorult a sajnálattól. Nem bírja nézni ahogy a barátai szomorúak, valamit tennie kell hogy felvidítsa. Egyenlőre csak rátette a vállára a kezét, és beszéddel próbálta vigasztalni. * - Ilyen gondom nekem is volt, csak nekem a sárkányommal. Vannak akik csak hitvány teremtményeknek nézik őket, de igenis érző lények, és én mindegyiket nagyon szeretem. De ezt ki kell heverni, nem lehetsz örökké emiatt szomorú. Az érhető hogy nagyon bánt, de sajnos nem tudsz mit tenni. Túl kell tenni magad ezen. Azt is tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de meg kell próbálni. * Vigasztalja barátját, remélve hogy azért valamennyire sikerült jó messzire elűzni a bánatát. * |

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 1:42 pm | |
| *Végig hallgatta Cat mondandóját és amikor látta hogy a lány nevetett ő is boldog volt de a következő kérdéstől lefagyott az arcáról a mosoly*. -Igen elmondom eddig csak neked mondtam el. Hát az úgy volt hogy arany vérű családbam nőttem fel és nagyon nagy volt az elvárás hogy nekem kell mindenből a legjobbnak lennem. De nem ez volt a legrosszabb. Két húgom volt az egyiket elrabolták egy éves korában. A másik pedig meghalt mielőtt ide jöhetett volna. Pedig annyira boldog volt hogy ő is ide járhat mint én. Ő is az Eramir szakra akart járni mint én. Mindig velem akart lenni. *A beszámoló végén a fiúnak könnyek hullottak a szeméből*.
|
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 1:30 pm | |
| * Egy kicsit (nagyon) meglepődik azon hogy látszik rajta hogy nincs minden rendben. Az az érzése támadt, hogy jobb nem beszélni erről, aztán úgy dönt csak elmondja, ha már egyszer szóba került. A barátaiban tudja hogy megbízhat, másnak pedig nem nagyon mondja. Maximum a családtagjainak, de ők már úgy is tudják, hisz végig figyelemmel kísérték Catet élete során. * - Nos, csak egy kicsit szomorkás voltam, mert eszembe jutottak a múltbéli gyötredelmek. De már kihevertem, már nem vagyok szomorú, tehát minden megy a régi kerékvágásba. * Fejtette ki hosszas válaszát. Az ajánlatot hogy megszárítja a ruháját már meg sem hallotta mert addigra a vízben lubickolt. A következő kifejezésre hirtelen elmerült a vízben meglepetésében. * - Hogy MI? * Nevetve kérdezte. * - Ugyan már. Ezt honnan veszed? * Aztán eszébe jutott valami.Fogalma sincs hogy miért, de az jutott eszébe mikor múltkor a strandon voltak, és Patrik a múltjáról említett valamit. * - Ne haragudj hogy említem, de múltkor mondtad hogy nem folt fényes múltad. Megtudhatnám miért? * Reméli hogy választ kap, és hogy nem egy érzékeny pontra kérdezett, hisz sok olyan emberrel találkozott már, akiknek nem volt jó múltja. Sőt még olyannal is, aki irigykedett rá, mert neki jó múltja volt. * |

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 12:55 pm | |
| *Látszott a lányon hogy nem volt minden rendben úgy hogy rá is kérdez*:-Látszik rajtad hogy nem volt minden rendben nekem nyugodtan elmondhatod ha akarod de ha nem akkor nem erőltetlek. *Közben látta hogy a lány a pocsolya mellé ült és a ruhája széle vizes lett*.- Ha kell szívesen segítek megszárítani csak egy pálca mozdulat. *Ajánlotta a fiú de mire észbe kapott Cat már be is jött a vízbe*. -Na ahogy látom bejöttél a vízbe. *Mosolygott rá a fiú miközben a fehér haját piszkálta*. -Eszméletlen hogy Exan azt hiszi hogy összejöttünk. |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 12:40 pm | |
| * Nem is kell annyira sokat várnia, az úszkáló fiú hamar felfigyel jelenlétére. Habár, őszintén szólva nem olyan személyiség aki könnyen elrejtőzhet... De ez most nem lényeges, az viszont igen, hogy Patrik köszönti Catet. * - Szia Patrik! * Egy pillanatra mély gondolkodásba merült a következő kérdésen, aztán végre kinyögi a választ. * - Köszi jól, és te? * Azért jelentett ez nagy gondolkodást számára, mert most jelen pillanatban jól van, de ez előtt pár nappal nem volt nagyon jól. Egy enyhe kis szomorúság rohamon esett keresztül, mert gyötörte a múltja. * - Nem, szerintem most kihagyom az úszkálást, és nem a dobás miatt, az tetszett. * Kacsintott a fiúra, és leült a tópart menti zöld fűre, amin még néhol megtalálhatóak a reggel harmatcseppjei. Azért maga alá nézett, nehogy vízbe üljön, mert akkor kénytelen lenne bemenni a tóba.Ez be is igazolódott. Nem figyelt oda eléggé és pont egy tócsa mellé ül, aminek a széle is vizes. Először azért még válaszol Patriknak. Elmosolyodik amikor látja hogy nevet, mert látszólag nem történt semmi komoly, csak egy ártatlan megcsúszás. * - Hidd el, én is ügyetlen vagyok. Tegnap a lépcsőről estem le. * Nevette el magát. A dicséretre felvonta a szemöldökét. * - Hm, ennek örülök, Igyekszem jól öltözni. * A következő pillanatban aztán eszébe jut hogy még mindig vizes a ruhája. Varázslattal meg nem akarja megszárítani, persze a pálcája nála van, hogyha esetleg apróbb varázslatokat kéne végrehajtania. Aztán csak csak leveszi a fekete göncöt, a nyakláncot és az egyéb kiegészítőket. Mire már csak a fürdőruha van rajta addigra már rohan is a víz felé. Nem szeret így fürdőruhában a parton lenni, ezért is siet annyira. Átgázol a parton és ahogy beér a vízbe az szépen felkavarja. Olyan hirtelen ugrik bele, hogy a habok is menten kiöntenek a partra. Ez persze azért is van, mert közel van még a szárazföldhöz. Aztán hátrafordul és lebegni kezd a vízen, mint egy uszáj. Egyszerű kis pihenő módszer, de megteszi ha fáradt az ember. * |

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 12:11 pm | |
| *Patrik amikor háton úszkál akkor meglátja Catet gyorsan megfordul és oda szól neki*: -Szia Cat! Hogy vagy? Nem jössz be egy kicsit? Igérem hogy most nem doblak bele. *Mondja mosolyogva. Közben már nem lebegett hanem felállt de megcsúszott és a víz alá merült. Nevetve jön fel a felszínre*. -Áu ez fájt. De ügyetlen vagyok. Jó ruci. |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 12:01 pm | |
| * Mivel Cat korán kelős, ezért most is már hét órakor a könyvtárban kezdte a napját. Vészesen készül már egy ideje az órákra, mert közeledik az év vége. Már nincs is olyan messze gondolnák. És Cat most is mint mindig a szín ötös év végi eredményekre törekszik. Még soha nem volt négyese záráskor, ezen nem is akar változtatni. Útja most a tópart felé halad. A reggeli tanulgatás után nincs is jobb mint szívni egy kis friss levegőt a makulátlan tóparton. Gyorsan lement az ebédlőbe és utána már indult is. Ruhája egy szép fekete szoknyás darab. Szereti ezt a ruhát mert kényelmes, de nemsokára elmegy bevásárolni, mert haza utazik majd egy kis időre, és nem akar régi göncökben menni. De, majd valamikor később megy vásárolgatni, most nem az a célja. Végig megy a kitaposott ösvényeken és a más jól ismert tópartra ér. Gyakran jár ide, de most nem biztos hogy fog fürdeni a tóban. Nincs nagyon kedve. Persze lehet hogy akad valaki aki csak ráveszi hogy úszkáljon egy kicsit. Jól megszemléli a környéket, nincs e valaki a közelben. Egyelőre nem lát senkit, majd vízcsobogás üti meg a fülét. A hang irányába fordul és látja hogy barátja Patrik ugrott egyet a vízbe, ezzel felkavarva a sima víztükröt. Nem szólítja meg, inkább várja hogy észrevegye. Ölbe tett kézzel álldogál tehát hogy valamikor felfigyeljen Patrik a jelenlétére. Addig is gondolkozik milyen beszédtémákról lehet majd szó a későbbiekben. * |

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Máj. 13, 2012 11:29 am | |
| *Patrik mint mindig ma is későn kelt. Kint nagyon meleg van úgy hogy a fiú úgy dönt hogy elmegy egy kicsit úszkálni. Felkapott egy úszónadrágot felé egy rövid nadrágot,felvett egy pólót húzott egy papucsot s vitt magával egy törölközőt. Amikor oda ért a tóhoz akkor gyorsan ledobta levette magáról a pólót, a rövidnadrágot, a papucsot. Amikor mindent levett körül nézett hogy nincs itt-e egy ismerős. De bánatára nem volt.Nem foglalkozott vele teljes erőből neki futott és ugrott egy hátrasszaltot. Jó meleg volt a víz úgy hogy hátra fordult és háttusszással folytatta*. |
|  | | Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 104 Kaszt: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Hétf. Máj. 07, 2012 5:13 pm | |
| |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Hétf. Máj. 07, 2012 5:10 pm | |
| * Egy darabig még békésen ücsörög a tóparton. Egyedül, csendben. De egyszer csak arra lesz figyelmes hogy jó barátja Nati is megérkezik. Egyenlőre nem veszi észre, mert kapásból úszni készül. Cat csak ölbe tett kézzel várja hogy mikor veszi őt észre. Erre pár perc múlva sor kerül. * - Szia Nati! * Köszön neki, majd válaszol a kérdésre. * - Most voltam, de oké. * Azzal erőt vett magán, feltápászkodott és besétált a vízbe. Közben magában szitkozódott hogy elülte a hátát. Magában? Nahát, ez sem jellemző rá. Általában mindig kimondja a dolgokat, akármilyenről is van szó. Bemegy hát a vízbe és elkezd úszkálni, majd háton kezd lebegni a víz felszínén. A pihenésből egy kiáltás ébreszti föl. Nem tudja először mire vélni, mert nem köszönés. Aztán végül úgy szűri le hogy a fiú annak szánta. * - Neked is szia. * Szólt vissza mosolyogva, aztán lemerült a víz alá egy kicsit. Haját közben folyamatosan igazgatta, mert mindig a szemébe lógott. Zöld tincseinek látványától néha maga is meglepődik, de jobbnak tartja mint a régi vöröset. Odament a fiúhoz és bemutatkozott neki. * - Szia! Még nem találkoztunk. Cat Morgan vagyok, belsirionos diáksegéd. * Mutatkozott be. Nagyjából elmondott mindent, ami fontos lehet, és most kivételesen nem felejtette el. *
// Patrik: Légyszi figyelj a szóismétlésekre. // |

| Téma: Re: Tó és tópart Hétf. Máj. 07, 2012 4:56 pm | |
| *Patrik úgy döntött hogy a sok rendezkedés után ráférne egy kis szórakozás. Úgy hogy úgy döntött hogy lemegy a tóhoz egy kicsit úszkálni mert épp jó az idő. Felveszi az úszónadrágját felé felkap egy rövid nadrágot,egy pólót vesz és szalad is a tóhoz. Az útközben nézelődik is, amikor leért a tóhoz levette a rövidnadrágját és a pólóját és ugrik be a vízbe úszkál egy kicsit,utána hall egy kiabálást a hang felé fordul és ott lát két lányt. -Hé ti lányok! *Kiabál oda nekik. |
|  | | Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 104 Kaszt: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Hétf. Máj. 07, 2012 4:43 pm | |
| *Most ugyan nincs olyan meleg, mint tegnap volt, de Nati úgy dönt, lemegy a tóhoz egy kicsit úszkálni. Mióta itt van, egész sokat jár úszni, és mi tagadás, megszerette ezt a sportot. Pedig otthon nem sokat mozgott, sokkal inkább tanult, hogy felvegyék. De most már itt van, úgyhogy semmi akadálya egy kis szórakozásnak. felveszi hát a fekete bikinijét, sortot és pólót húz fölé, a haját összefogja, és elindul, de természetesen egy sötéték törölközőt is felkap. Indulás előtt még hosszasan töpreng azon, hogy a fényképezőgépét is magával vigye-e, de aztán eszébe jut a szombati eset azzal a koboldsráccal, így a gép marad az ágya melletti polcon, a helyén. Mikor a parta ér, körül sem néz, csak levetkőzik, és becsobban a vízbe. Legalább húsz percig úszik, mikor már úgy érzi, kellőképpen elfáradt. Megáll hát, és a vizet taposva körbenéz, hogy lát-e esetleg ismerőst a parton. Nem is csalódik, mert megpillantja Catet, amint éppen a zöld haját csavargatja.* -Szia Cat! *Kiabál neki, és még integet is.* Csodás a víz, nem jössz be? |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Hétf. Máj. 07, 2012 4:32 pm | |
| * A tópart. Cat részére ez a kifejezés egyenlő a nyugalommal és a csenddel. Igaz, nem szereti annyira nagyon de nagyon a csendet, de néha jól jön. Persze a zajt sem, csak nem szeret egyedül lenni. Ez a hely pont megfelelő egy kis úszkálásra. Most épp alkalmas az idő. Nincs túl meleg, és se nem túl hideg. Az eső sem esik, még csak nem is szemerkél. Rövid ruhája alatt van zöld, csillámos fürdőruhája, amiben múltkor a csónakozónál is volt. Nem sokkal miután odaért levette a ruhát és fürdőruhában besétált a vízbe. Leült a sekély részére, és onnan figyelte a víztükröt. Nem akar beljebb menni, mert most nincs annyira kedve úszni. Inkább figyeli a tájat. Az is megfordult a fejében hogy felmászik a fára, de onnan kevésbé észrevehető lenne, ha valaki épp erre sétálgat. Még mindig ott áll az a fa amin múltkor csimpaszkodott, de ellenállt a csábításnak hogy a tetejére kerüljön. Nemrég le is esett egy fáról, nagyon viccesnek találta, nem lett semmi baja. Visszatérve a tájra, Cat még egy jó darabig ücsörög és néz ki a fejéből, míg egyszer csak egy kósza ötletre beleugrik a vízbe. Úszkál egy kicsit, és kijön megszáradni. Kicsavarja zöld hajtincseit és újra leül. Csak most egy fa tövébe, mert másképp tiszta iszap lenne. Így várja csendben hogy valaki felbukkanjon a parton, és tudjanak beszélgetni, vagy épp viccelődni. * |
|  | | Mila Zelenkova

Hozzászólások száma: 159 Kaszt: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Szomb. Ápr. 28, 2012 1:24 pm | |
| *Mila és Miroslav érkezik meg a tópartra. A gyereket most fent hagyták, hiszen úgyis alszik most ebéd után egy kicsit, addig miért is ne sétálhatna a páros egy kicsit kettesben?* ~Mi lesz ezzel a gyerekkel? Felneveled?~*szólal meg Miroslav, persze csak gondolatban lélektárásnak.* ~Nem tudom Miro, de semmi kedvem hozzá, hogy anyáskodjak. Ahhoz meg végképp nincs kedvem, hogy végignézzem, ahogy a gyerek megöregszik és meghal. Mert nyilván én nem öregszem. Majd a 20-as éveinél helyet cserélünk és ő lesz az anyám.~*folytatja Mila a megkezdett párbeszédet daimónjával, persze ezt is csak gondolatban, így nem hallhatja senki és nem is veheti észre, maximum azt, hogy Miro néha fel-, Mila pedig néha lenéz a másikra. A tópart felé igyekeznek, hogy egy kicsit felfrissüljenek a tó okozta kellemes levegőn. Egy egyszerű fekete farmert visel a lány, egy csinos, piros topot és hozzá illő piros magassarkút. A sarkát egy kellemes kis bűbájjal kezelte, ami azt teszi lehetővé, hogy a fűben is olyan könnyedén és puhán jár a lány, mintha ugyanúgy betonon, sima talapzaton lépkedne. Tényleg hasznos kis bűbáj, nem vitás. Mikor egyre közelebb érnek a tóhoz és a tóparthoz, Mila meglátja egyik diáktársát, a zöld hajú Cat-et a tónál.* ~Nincs kedvem most senkihez.~*morogja Miroslav, de Mila csak megvonja a vállát.* ~Nem fogom elküldeni azért, mert neked nincs kedved hozzá!~*szidja le daimónját a leányzó. Közelebb érve a tóhoz lassan a vízhez sétál, leguggol és belemártja a kezét.* - Kellemes a víz, nemde? *szólal meg, de nem néz Cat-re, aki tőle néhány méterre áll csak. A lánynak egyértelmű lehet, hogy Mila hozzá beszél, habár nem emlékszik, hogy ismernék egymást.* - Mila Zelenkova. Ő meg a daimónom, Miroslav. *mutatkozik be Mila még mindig guggolva, de most már Cat felé fordítja a fejét és mikor Mirot mutatja be, a fejével a párducra bök, aki csak áll a víztől néhány méterre és Cat-et nézi sárga szemével. Nem szólal meg, nem szokása beszélgetni senkivel sem, a gazdáján kívül. Vele is csak gondolatban.*
[b]// Ruha //
//Azt hiszem, FAGYunk!//
[/b] |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Szomb. Ápr. 28, 2012 1:14 pm | |
| * A nagy hőségben Cat azt se tudja mit kezdjen magával. Tavasszal ilyen időt.. De hát mondjuk ez Bulgária, ahol teljesen már az éghajlat mint Norvégiában. Ott a legmelegebb nyár is max. 25 fokos, és a víz is mindig hideg marad, akár hogy süt a nap. Mivel egy kis hűsítő vízre van szüksége ezért gondolja lejön egy kicsikét a tópartra ücsörögni. Leérve beleszippant egy hatalmas friss levegővel és tovább fürkészi a tájat. Egyszer majd szerez egy fényképezőt, hisz kár lenne ezt nem megörökíteni. Bár mindenhol vannak természeti csodák, de annyi mint itt egy helyen az ritkán fordul elő. Így hát Cat oda van meg vissza ezért a birtokért. A kastély is hatalmas, és minden meg van amire csak szüksége lehet az embernek. Azon is gondolkozik hogy valakivel elmegy majd bulizni a későbbiekben, persze ehhez még nem nagyon talált embert. Ahogy sétálgat a part vidékén talál egy laposabb követ. Nem bírja ki hogy ne kacsázzon vele a vízen, ezért rá dobja oldalról a víz tükrére, az pedig eltávozik a part közeléből. Ahogy ez a kis kavics a vizet felkavarta néhány hal is kiugrándozott a vízből. Ennek Cat kifejezetten örül, nagyon szereti az állatokat és azoknak megfigyelését. Társasága ezek szerint jelenleg nincs, de hátha felbukkan valaki még rajta kívül itt a tóparton. Hisz ki nem akarna ilyen melegben úszkálni egy jót? * |
|  | | Alexandra Voltano

Minősítés:  Hozzászólások száma: 163 Kaszt: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 27, 2012 9:14 pm | |
| *Catet jól kifigurázzák, majd Arti a teaházba invitálja. Ő viszont már a tóban alaposan átfázott, és már álmos is, a gyerek is hiányolja biztos, így inkább nemet mond.* -Bocsi, de most nem lehet. Mennem kell, mert álmos vagyok és Isának is biztos hiányzok. További szép estét, szia. *köszön el Szandi Artitól, és a hálója felé veszi az irányt.* //Bocsi a rövidért, eléggé leblokkoltam, ahogy mondtam is.* |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 263 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 27, 2012 8:53 pm | |
| Igen valóban igazad van, most van kész*És jó ízűen felnevet Cat kinézetén de, látja, hogy ő már nincs sehol*Ez meg hova lett ilyen gyorsan, hogy nem is láttuk mikor elment*Gondolkodik egy icipicit túl hangosan. Majd Szandrához fordult.*Nincs kedved elmenni a teaházba? Egy kicsit felmelegednénk, mert én fázok*Kérdezi a lánytól közben a kezeivel, dörzsölgeti magát és lehet látni rajta, hogy valóban beteg lesz vagy csak éppen fáradt a napi események miatt. Amik úgymond eléggé kimerítették Őt* |
|  | | Alexandra Voltano

| Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 27, 2012 8:46 pm | |
| *Végül is egyik leányzó sem csatlakozik hozzá a vízben, így hát egyedül rója a köröket a tóban. Jól esett neki egy kis mozgás, szeret úszkálni és a víz sem túlzottan hideg, úgyhogy tökéletesen elvan. Mikor végül elfárad, a partra úszkál, és a tó szélébe kapaszkodva nézi a lányokat. Arti szóbahozza a gyerkőcöt, és picit elpirul a kérdés miatt.* -Igen, az én picúrom volt. De nem, nem voltam senkivel. Még csak pasim sincs, sőt soha életemben nem is csókolóztam senkivel. Fogalmam nincs, hogy született, de egy biztos: nagyon szeretem Isát. Merthogy Isabellának neveztem el legjobb barátnőm, Isabella Newton után. *jót nevet azon, mikor Arti felöltözteti Catet, és ő is igazít Cat fazonán, természetesen azután, hogy kiszállt a vízből.* -Várj, ez így nem jó. Öltöztessük fel bohócnak. *javasolja, és kipróbálja Caten a Maszk 1-et. Catre mutat, és kimondja a varázsigéjét.* -Avultus! *erre Catre egy bohóc álarc kerül.* -Na most van kész. *mondja egy jót nevetve barátnőjén.* |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 263 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 27, 2012 8:29 pm | |
| Ha nem haragszol, akkor én inkább itt maradnék a tóparton, mert így is lehet beteg, leszek, mert fázok, és amúgy sincs nagy hangulatom a pancsizáshoz.*Válaszol Szandi kérdésére*Múltkor láttalak egy kisbabával a kezeden, mentél a könyvtár felé. Az a te picid?*kérdi hirtelen feldobva a témát, mert nem nagyon szereti a csendet. Igaz volt ma hangos veszekedésben is része de általában mindig hangzavar van körülötte, és azt szokta meg.*Cat veled meg mi történt, hogy ilyen hirtelen csendben maradtál?*Kérdezi barátnőjéhez fordulva, de mivel az nem válaszol neki, így megint elkezdi felöltöztetni. Elsőnek is két cofot tesz neki, amit zöld masnival köt meg, utána farmer kantáros szoknyát ad rá és egy cseresznye mintás szandált a lábára kezébe meg egy színes nyalókát.*Így aztán meg fogsz szólalni végre*Neveti el magát, amikor készen van barátnője öltöztetésével* |
|  | | Alexandra Voltano

| Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 27, 2012 8:03 pm | |
| *Nevet egy jót azon, hogy nem tudja, miért mászott fel a fára Cat.* -Hát, biztos csak magaslati levegőt akartál szívni. Abból volt bőven részem az órán... *mondja, majd eszébe jut, hogy Cat is ott volt. A homlokára csap, mikor eszébe jut a lány az óráról.* -Tényleg, te ott voltál. El is felejtettem. Jó volt az óra, nem? Életveszély, kalandok... Akkor picit paráztam, de visszagondolva nagyon muris volt... A stílusom? Elég pörgős vagyok, és én nagyon szeretem a bulikat. Szeretek énekelni és táncolni. És valóban, nem vagy egyáltalán kövér, Artinak igaza van. *teszi hozzá, miután bemutatkoztak egymásnak a lánnyal és kezet fogtak.* -Na, akkor ki jön utánam pancsizni? Gyertek, biztos jó a víz. *mondja, és ledobja a ruháit, mivel a fürdőruci rajta van már, és beleugrik a vízbe az orrát fogva. Elmerül, majd pár másodperc múlva visszajön a víz színére és úszkálni kezd.* -Gyertek, egyáltalán nem hideg. *mondja, és úszik pár kört a tóban.* |
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 27, 2012 7:47 pm | |
| Sziasztok* Fogadja a köszönést igaz nem valami jó hangulatban van.*Cat nem vagy te kövér sőt nagyon is csinos vagy*Mondja fél mosollyal Catnek arra, hogy Ő kövér*Tudod a másik meg az, hogy nem rí le rólad a mugli viselkedés talán azért mert túl tökéletesre sikerültél*Itt kuncog egyet majd az idegen leányzó felé fordul*Szia én Artemis Taylor vagyok és Naxeldir-es hallgató vagyis ahogy vesszük évfolyamtársak vagyunk*Ajkán fél mosollyal nyújt kezet Szandinak persze ha az elfogadja* |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 27, 2012 7:38 pm | |
| * Éppen üldögél a fa lombkoronája között mikor egy kedves köszönésre lesz figyelmes. Kicsit megijed és lefordul az ágról. Persze meg tud kapaszkodni. Tehát bagolyból átmegy csimpánzba. Fejjel lefelé lógva várt még egy darabig, majd a lábai elfáradtak és leesett. Ezen csak nevetett és végül válaszolt. * - Szia Szandi! Hogy mit csinálok a fán? Őszintén? Fogalmam sincs. * Mondta kedves hangnemben. Majd a fürdős kérdésekre is válaszolt. * - Ááá, nem is tudom. Kövér vagyok. Nem akarom hogy bárki meglásson. * Ezek a mondatok az ő szájából igen csak érdekesen hangozhatnak. Hisz ő, aki modellkedik szégyenlős? Érdekes. Mindenesetre nem biztos hogy ez fog változni. Nem is kellett sok idő és Arti is megérkezett a helyszínre. * - Szia Arti! * Köszöntötte őt is, majd leült a partra. Egy kicsit elgondolkodott a történteken, és végül valami témát kapott fel. Csak nem ülhetnek itt szótlanul. * - Szoktatok bulizni? Nekem néha nagyon hiányzik. * Bukott ki belőle az új témához kapcsolódó mondatsor. Ő rengeteget bulizott annak idején, és ott nem is kicsit. Catet mindig is hatalmas party arcnak tekintették barátai, de sajnos mostanában egyre kevesebb a szabad ideje. * - Van egy másik témám is. A stílusok. Nektek milyen stílusotok van? Nekem ilyen muglis, és kicsit feltűnési viszketegséges... * Ezt már kicsit halkabban mondta, mert igaz, csak nem nagyon szereti ezt a tulajdonságát. * |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|