Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
David Branson
Diák

Hozzászólások száma: 773
Msn: csfruzsina@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 6:16 pm

* Davidet kissé váratlanul érintette a kérdés*
- Nincs rajtad semmi furcsa csak....szép vagy * nyögi ki gyorsan,de aztán gyorsan próbál kiutat keresni a kínos helyzetből*
- Szóval akkor te is Dickens őrült vagy...végre valaki,aki nem csak az idióta Justin Bieber számokon nevelkedik* Önkénytelenül is elmosolyodik*
- Még kitől szoktál olvasni? Swift? Defoe? * Kérdezi érdeklődve,miközben egyre sűrűbben kezd esni a hó.*~ Egyre szimpatikusabb...~* Ügyel rá,hogy ne nézegesse a lányt,nem akarja megsérteni vele...jobb a békesség címen ő is a befagyott tavat szemléli*
- Nyáron engem kisem lehet robbantani a vízből,télen pedig korizok rajta ameddig és amikor lehet. Tényleg tudsz korcsolyázni?* kérdőn néz a lányra,aki szemmel láthatóan fázik*
- Szerintem menjünk lassan be mielőtt végleg megfagysz* Kissé csalódott,hogy ilyen rövid ideig beszélgethettek*~ Randi...elhívom randira!~
- Péntek estefele nincs kedved találkozni? Akár valami melegebb helyen...megvitathatnánk a szépirodalom remekeit!* Nyel egy nagyot,ritkán hív el lányokat randevúra,főleg ilyen rövid ismeretség után*~ Csak mondj igent~
- Beszélgethetnénk mint....mint két friss ismerős~ Na jó ezt nem kellett volna mondani,elég hülyén vette ki magát~* Remélve,hogy nem szúrta el az esélyeit Anikánál lassan elindunakl az épület felé.*

Vissza az elejére Go down
Anika Azariel
Diák

Hozzászólások száma: 42
Msn: nikkolcica@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

A szelleme vagyok annak a lánynak,
Aki a legjobban szeretnék lenni,
Én csak úgy nézek ki, mint valaha az a lány,
Akit nagyon jól ismertem...

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 6:02 pm

*A lánynak feltűnik, hogy Dave folyton lopva őt nézi.* -Netán van rajtam valami különleges, hogy folyton engem nézel? *Próbál nem gyanús lenni, és reméli, hogy a hangja kedvesen cseng.* -Most épp a Twist Oliver-t olvasom már 3.-ára, de már szinte minden könyvét olvastam tőle. ~ Csak nem egy szintén művészetkedvelő fiúba botlottam? ~ *Anikának sose volt szerencséje a fiúkkal. Mindig olyan srácokba szeretett bele, akik nem az ő értékrendjét képviselték. Teljesen eltért a gondolkodásmódjuk, nem volt közös témájuk, sőt közös érdeklődési körük sem volt. Így csak természetes volt, hogy nem volt hosszan tartó boldog párkapcsolatban része még.* -Lassan 2 éve, hogy az iskolába járok. Igazából vannak tanárok akik nem szimpatikusak, de a legtöbbjük az. Bár én inkább a diákokhoz fordulok segítségért, a tanároktól egy kissé tartózkodom. *Tegnap este Anika elvágta a kezét egy késsel, és most a hidegre érzékenység miatt belé hasított egy pillanatra a fájdalom. Felszisszent és megtapogatta a tenyerét, majd rosszallóan nyugtázta, hogy havazik, amikor Dave vállára esett egy hópihe.* -Jajjj, ne. Utálom a havat. *A lány megáll egy percre, hogy vonzó pillantásokat vessen befagyott tóra ami előtte terül el. Mint mindenben, ebben is megtalálja az apró szépséget.* -Szép ez a hely. Szoktak ebben a tóban nyáron fürdeni?
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:44 pm

- Te tudod,de ha fázol nyugodtan szólj! ~ Kedves lánynak tűnik~ * Mikor Anika nem látja,megnézi az arcát is,addig azt nem látta tisztán*~ Csinos is...mégis csak megérte idejönni~*Figyelmesen hallgatja a lány szavait*
- Dickens? Mit olvasol tőle? Karácsonyi ének? Twist Oliver? David Copperfild? Szép remények? Nekem a Karácsonyi ének a kedvencem ,szerintem az az egyik legzseniálisabb műve.* Egyik kedvenc írója Dickens,régebben rengeteget olvasott tőle.
Majd a kérdésözönre való válaszadás előtt egy kis szünetet tart*~ Vannak barátaim?...nem tartottam velük a kapcsolatot egy ideje,talán el is felejtettek az itteniek~
- Van pár barátom az iskolában,de többnyire a kúrián kívül találhatók. Szerintem a tanítás egészen jó és a tanárok is jó fejek,persze tisztelet a kivételnek. És te neked mi a véleményed ezekrők? Mióta jársz ide?* Kérdezz vissza ő is és a baráti kérdésre eszébe jut Aali*~ Aalike...de rég láttam,a szakításunk oda egyszer kerestem csak...de végülis az exeknek annyira nem kell összejárni~* Valami fehér David vállára hull*
- Havazik!* Jelenti ki boldogan,imádja a havat gyerekkora óta*
Anika Azariel
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:28 pm

-Nem, nem köszönöm, jól tűröm a hideget. *Ráteszi a kezét Dave-ére, hogy ne hogy lemerje húzni a dzsekijét, és oda adja neki.* ~Nagyon lovagias idegen, de még is van benne valami visszataszító kacérság* -Én is nagyon unatkoztam oda bent. Sajnos még egy barátra se tettem szert az iskolában. Remélem ez hamarosan megváltozik. *Huncutul elmosolyodik, de eszébe jut Dave "James Bond"-os alakítása, és harsányan, csilingelő hangon felkacag* ~Azt hiszem ma sem fogok már könyvet olvasni~ *Elindul egy pár lépést előre, és int Davenek, hogy menjen utána. Kecsesen lépdel, mint egy őz. A ruhája ring körülötte, a szél játszadozik a hajával, és ő ezt nagyon élvezi. Lassan lépkednek egymás mellett és közben ecseteli, hogy miért is jött erre az elhagyatott tópartra, ahol a madár se jár* - Arra gondoltam, hogy ez a szép nap tökéletes alkalom arra, hogy folytassam a könyvet, amit már lassan 1 hete elkezdtem olvasni. De úgy néz ki, hogy jobb társaság is akad, mint Dickens. *Végig néz a fiún, és halványan elmosolyodik* -Neked vannak barátaid az iskolában? Hogy tetszik a tanítás? Milyennek találod a tanárokat? *Halmozza el kérdéseivel Dave-t.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:19 pm

* A tóparta mély csend telepedett,ami már szinte séri Dave fülét,de mégis hogy nézne ki ha magának kezdene el fütyörészni vagy énekelni? Így jobb híján tűri a némaságot és a sötétbe burkolózva halad előre.*~ Jobb helyre nem is mehettem volna,erre senki sem jár ilyenkor...~*Okolja magát tehetetlenül. Végső elkeseredésében egy határozott mozdulattal megfordul és egy szimpatikus lánnyal találja szembe magát. Dave arca felragyog és fülig érő kisfiús mosolya is előkerül.*~ Köszönöm,kedves ismeretlen!~
- Szia Anika,örülök,hogy megismerlek...és hogy végre megtörted a csendet. El sem hiszed milyen hálás vagyok.* Vigyorog továbbra is*
- A nevem Branson...David Branson*Probálja a James Bond filmeket utánozzi* Na jó ez béna volt...amúgy neked csak Dave* Rákacsint a lányra*
- Én az unalom elöl menekültem ide,és te mit csinálsz is?* Alaposan végignéz a lányon,talán már kicsit feltűnően is.* És mért vagy ilyen lengén öltözve? kéred a kabáton?*Kérdezi és már a dzseki zippzárja felé nyúl*
Anika Azariel
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 5:07 pm

*Anika álmos egyhangúságban indul el a kúria környékén, hogy belemerüljön kedvenc könyvébe. Mindig is nagyon szeretett olvasni. Novellákat, szép irodalmat, regényeket, bármit. De a kedvence különösen a romantikus regények, és novellák voltak. Anika művészi egyéniség, minden művészeti ág érdekli, az írás, a festészet, a költészet. Minden kis apróságban megtalálja a szépet, és a jót. Ezért az emberek nagyon szeretik őt, és szívesen beszélgetnek vele. A csípős, hideg tél ellenére Anika csak egy lenge ruhába, harisnyába, és kardigánban van, de jól tűri, ugyan is ott ahonnan ő jött, ennél még hidegebb időszakokat is megélt egy szál harisnyában, nadrágban és blúzban. A távolban egy fiút pillant meg, középhosszú világos barna hajjal, és szimpatikus arcvonásokkal.* ~Mintha már láttam volna, ezt az arcot valahol ~ *Elmélkedik Anika magában* -Szia, a nevem Anika. Nem ismerjük még egymást, de azt hiszem többször láttalak már az iskolában, és az iskola környékén. Téged meg mi szél hozott erre?
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 16, 2012 4:57 pm

* David,lassú léptekkel közelíti meg a tópartot.Egész nap a szobájában kuksolt,nyomasztotta már a négy fal monoton egyhangúsága. Friss levegőre volt szüksége,hogy felébressze magát. Céltalan kódorgásra indult a Kúria körül,nem volt különös célpontja,egyedül csak az,hogy minél messzebb kerüljön a zárt helységtől.A hideg levegő csípte az arcát,de élvezte.Szereti a telet,gondtalan gyermekéveire emlékeztette.A hógolyó csatákra,korizásokra stb. stb. Azokra az éveire,amikor a sors még kegyesen bánt vele,amikor nem kellett ennyi terhet cipelni.
Fekete bőrkabátot viselt és sötét farmert.*~ Ezer éve nem ismerkedtem senkivel...~* Így igaz. Az elmúlt évben kevés ismeretséget kötött,de új év,új kezdet.
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Hozzászólások száma: 106
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Kedd. Jan. 10, 2012 7:30 pm

//olvadozunk//

-Tudom, és nagyon hebrencs is....nézd milyen ügyetlen és milyen kis idióta? *bök a fejével a daimonja felé, aki csak meghajol mélyen a gazdája előtt, majd tovább ugrándozik a hó után ahogy az esik* -Tündér, de nagyon fárasztó is...ráadásul igen sokszor akadékoskodó is...*fejezi be a mondatot, majd nézi ahogy a bemutatkozás után a két fiú kezet ad egymásnak, majd együtt indulnak a Jeníliába.* -Hát, velem semmi...és nem is tudtam hogy prefi vagy... ez teljesen új...és, kinek hogy teltek az ünnepek? *néz először Alfra majd Deyre, miközben lassan sétálnak le a megcélzott helyre. Közben zsebre rakja kezét leányzónk és kicsit megigazítja a haját, no nem azért mintha zavarba lenne vagy ilyesmi, csak nem szereti ha a szemébe lóg, és most így télen nem nagyon akarja levágni sem, úgyhogy inkább tűri ezt a kis kellemetlenséget*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 8:35 pm

//fagyika//
Alfons Gerard

Minősítés:
Hozzászólások száma: 600
Msn: dinnyesa@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 8:33 pm

- Helló! * Nyújt kezet ő is fiúnak .* -Felőlem is mehetünk addig se ülök fent a szobámban.* Hát igen van aki prefektusként is képes unni magát itt.*
- Köszönöm én meg vagyok ahogy Dec is bár tanulni még mindig lusta vagyok nem az erősségem.* Mondja ami teljesen igaz nincs nagyon oda a tanulásért.*
- És veletek mi a helyzet? * Kérdez rá majd a másik fiú arcát fürkészi egy pillanatig nem emlékszik hogy látta volna már .*

Egy elmementalista fiú zöld hajjal, aki rengeteget utazott, mielőtt ide került. Általában fekete ruhákban jár. Kívülről kicsit ridegnek tűnhet, de rendes. Néha viszont elég bunkó tud lenni, de ez ritka. Családja is általában évente vált lakhelyet, ezért tud pár nyelven, de nem sokon. Általában táskájában tartja (inkább ott alszik mindig) diamonját, Decimust.
http://pcstb.blog.hu
Deyan Serenity

Hozzászólások száma: 124
Msn: holhen@citromail.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 8:23 pm

*Egy jó nagyot nevet Brendon próbálkozásán, ahogy "korcsolyázni" próbál.* -Irtó aranyos malacod van, ugye tudod? *mondja a lánynak, és ugyanakkor reméli, hogy a malac nem sértődik meg. Épp mikor elindulnának sétálni, megjelenik egy Alfons is, akit persze még nem ismerhet, mert ő akkor jött ide, mikor Dey kb 5000 km-nyi távolban volt a sulitól.*
-Szia, Alfons. *köszön rá a srácra, és mivel Xer már bemutatta őket egymásnak, ő nem teszi meg ugyanezt még egyszer, csak kezet nyújt neki kézfogásra. Ekkor Xer felajánlja a teázást az egyik kedvenc szórakozóhelyén.*
-Rendben, mehetünk, én szeretem azt a helyet. *válaszolja lelkesen, és megy a többiek után, valószínűleg a Jeniliába.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 8:11 pm

-Ertem, de a legügyetlenebb ember vagyok ezen a föld kerekségen, úgyhogy biztos hogy nem menne, és meg sem akarom próbálni....de te menj csak Brendon, megnézünk... *azzal a kismalacra szegezi a tekintetét, mire a kismalac fülét kicsit hátrahegyezi és ránéz a jégre. Mellső bal lábát kicsit a jégre teszi, épp csak hogy megérinti a hideget, mikor összerezzen és ezt mondja* -Inkább majd akkor próbálnám ki, ha nem vagytok itt...jó? De mindenképp jöjjünk el, ígérd meg Xer...*dörgölőzik oda a kismalac gazdája lábához édesen, majd ahogy Xer felajánlja a sétát, a fiú igent mond és akkor együtt indulnának el, mire megjelenik Alf is.* -Szia, sétálni indultunk...Dey, ő itt Alfons, eras diák, alf, ő meg Deyen, belsis. Akkor van kedved velünk jönni? Mert ha fáztok vagy ilyesmi akkor akár a Jeniliába is lesétálhatnánk, ott isteni teák vannak....*veti fel a dolgot, majd elindulnak valamerre, miközben megdumálják hogy akkor csak sétáljanak vagy a Teaházba menjenek* -Es, miújság veled Alf? Hogy megy a tanulás, meg ilyesmi....mesélj...
Alfons Gerard

Minősítés:
Hozzászólások száma: 600
Msn: dinnyesa@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 7:58 pm

* Egyik ismerősét pillantja meg aki éppen dumál valakivel így hát gondolja nem lehet baj ha ő is oda meg megnézni mit forralnak a diákok mert egy kis heccben benne lenne most épp így hát rájuk is köszön.*
- Sziasztok ! Merre mentek Xer? * Kérdezi a lánytól hátha velük el tud tölteni egy kis érdemleges időt mint hogy fent egy szobában kuksoljon.*

Egy elmementalista fiú zöld hajjal, aki rengeteget utazott, mielőtt ide került. Általában fekete ruhákban jár. Kívülről kicsit ridegnek tűnhet, de rendes. Néha viszont elég bunkó tud lenni, de ez ritka. Családja is általában évente vált lakhelyet, ezért tud pár nyelven, de nem sokon. Általában táskájában tartja (inkább ott alszik mindig) diamonját, Decimust.
http://pcstb.blog.hu
Deyan Serenity

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 7:44 pm

*Deyan csodálkozóan felvonja a szemöldökét, miszerint ilyen a varázsvilágban nem létezik. Végül is ő eredetileg félvér családban nőtt fel, az apja mugli volt, tehát könnyen elképzelhető, hogy ő olyasmiket is ismer, ami a varázsvilágban nem létezik.*
-Nos, ha nem létezik itt, akkor igen, mugli dolog. Félvér vagyok, bocsi... Am arról szól a dolog, hogy csúszkálnak a jégen és közben mindenféle balett mutatványokat mutatnak be. Egyébként persze, nyugodtan mehetünk sétálni is. A nevemet pedig tökéletesen ejted. *válaszolja Dey, és fel is áll és baktatni kezd a lány és a kismalac után.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 7:32 pm

-Hát, igaziból megvallva, fogalmam sincs hogy mi az a korcsolyázás....valami muglis dolog lesz, nem? Csak mert ahogy így gondolkodom, nem rémlik hogy lenne ilyen nevű dolog a varázsvilágban....*teszi a jobb mutatóujját szája elé, majd néha felpillant az égre, utána pedig széttárja a kezét hogy nem jutott semmire* -Amúgy meg tartok a jégtől, de nem a súlyom miatt, inkább mert én is eléggé két bal kezes vagyok....*mondja nyugodtan, hangjából tényleg érződik egyfajta magabiztosság, arra irányulóan hogy bármennyire is akarná jobb belátásra bírni a fiú, akkor is nemet fog mondani.* -De nem nagyon vagyok az az üldögélős fajta, nincs kedved esetleg sétálni egyet ilyen időben? Deyan...ugye, ha jól ejtem a neved....*vet a fiú felé egy mosolyt, majd remélve hogy az vele megy, megvárja ez esetben hogy a fiú megához vegye a korcsolyát vagy hát le vegye a lábáról, ha pedig nincs kedve, akkor meg majd egyedül indul el. De persze szeretné ha Dey társa lenne ebben.*

A hozzászólást Xerxésia Clearwater összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Jan. 10, 2012 7:34 pm-kor.
Deyan Serenity

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 7:18 pm

*Egyszercsak közeledő léptek hangját hallja, és egy leányzót pillant meg egy törpe kismalaccal. Nem akart hallgatózni, de azért hallott valamennyit a kettejük között zajló párbeszédből, valami fickóról van szó. Nem tart neki túl nagy jelentőséget, majd ha lesz köze hozzá, biztosan elmondja neki a lány. A kismalac előrenyargal felé és kedvesen megszólítja.*
-Szia. Nem, nem ismerlek egyikőtöket sem. *annyira édes a kismalac, hogy legszívesebben megsimogatná, ugyanakkor sejti, hogy egy daimónról lesz szó, így viszont ez nem lenne jó ötlet, mert azt a lány is érezné, azt meg ő nem kifejezetten akarja. Rápislog a gazdájára is, és elmosolyodik.*
-Szia. Deyan Serenity. Jaja, igazad van. Nekem is nagyon tetszik. Ti tudtok korcsolyázni? Én az imént próbálkoztam vele, de nem sok sikerrel. Sajnos nem sok tehetségem van ilyesmihez...
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 7:00 pm

*Xerxésia bukkan fel daimon törpe kismalacával a távolban, és mivel eléggé el vannak foglalva bizonyos dolgokon hangosan morfondírozva, nem is nagyon figyelnek a tó felé, avagy hogy jár vagy van-e erre valaki.* -En megmondtam hogy valami fura van azon a fickón, pláne hogy akar tőlem valamit....mikor találkoztunk már olyan férfival aki csak a két szép szememért akarna megismerni...*mondja nyugodt, de kicsit merengő arcon, hangján lehet hallani azonban hogy kicsit nem tetszik neki ez a helyzet, mármint hogy tényleg mióta él, létezik, és bármerre járt, soha egyetlen férfi nem érdeklődött iránta. Soha nem volt még életében egyetlen fiú sem aki pusztán azért közeledne felé, mert tetszik neki, avagy meg akarja az igazi Xert ismerni, és nem a harcost, vagy amit képvisel.* -Nem, igazad is van....*felel vissza a kis malac, majd tovább nyargal gazdája után, és élvezi a hóesést és a jeges, zuzmarás tájat* -Szerintem hagyjuk is ezt a dolgot, inkább vedd fel a legszebb mosolyod, és ismerjük meg azt a fiút ott....gyere *nyargal előre kis, aprócska lábain, majd megáll a fiú előtt és megkérdi* -szia, te ki vagy? Ismered a gazdám? Itt jön....*néz arra amerről Xer felbukkan, majd mintha csak tudná hogy most lesz aztán ne mulass, gyorsan tovább fut és játszani kezd a hóval, a hópelyheket próbálja elkapni, meg ilyesmi, néha el is esik, de fürgén újra talpraszökken, vagy hát patára, és folytatja tovább, igen muris látvány* -Bocsi, néha kicsit szeles tud lenni, meg sokat beszél ha van neki energiája....és az mindig van neki....Xerxésia vagyok, de szólíts csak Xernek, milyen szép itt, még sosem láttam ilyen szép téli tájat....*néz a fiúra, majd kezet ad neki, ez is jelzi távolságtartását, illetve hogy nem ul le a fiú mellé, inkább csak áll. Egyébként a megszokott öltozetében van most is, csak egy hosszú börkabátot is rávett, mely elől félig nyitottan visel most, de így látni hogy nem egy kis nádszál, vékony alkat, mármint izmost, erős, egy igazi harcos kinézete van, egyszóval szépen ki van dolgozva, és karban van tartva, ahogy azt egy harcostól el is várják*
Deyan Serenity

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Jan. 09, 2012 6:39 pm

*Deyan épp most köszönt el egy lánytól az udvaron, de neki még nincs kedve a kúriába visszamenni, így hát úgy dönt, hogy elmegy a tópartra. A tó most fagyott, úgyhogy megpróbál egy picit korcsolyázni rajta. Nem jár túl sok sikerrel, mert folyton elesik. Nem egy táncos jellegű alkat, így hát nem csoda, ha nincs tehetsége az ilyesmihez. Párszor azért megpróbálja, de miután majdnem eltöri a csuklóját, inkább feladja és leül a tóparti padok egyikére és onnan nézi a hóesést meg a tavat és közben fantáziál. Hogy miről? Hát a leendő szakmájáról illetve a hozzá kapcsolódó varázslatokról, amit a suliban tanultak már. Párnak meg is csinálja a pálcamozdulatát, hogy gyakorolja.*
Emil Jahzeel

Minősítés:
Hozzászólások száma: 339
Msn: evan-darian@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Jan. 06, 2012 7:47 pm

//fagyunk egy jót//
Loriel Eruthalion

Hozzászólások száma: 16
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Jan. 06, 2012 7:42 pm

*Habár végtelenül szelíd, barátságos lánynak lehet megismerni, azért nem egy kimondottan kiszolgáltatott lány, így barátkozást nagyon jó néven veszi, de a behálózás nála igen csak problémás lenne, hogyha az ő szívét nem fokozza fel az emberfiú áhítata se, még. Persze lehet, hogy ez csak jelenlegi gondolat, és idővel, szavakkal más lesz. Egy egészen halk, könnyű kacaj hagyja el a száját, a zavar hallatán, de gyorsan elhalkul, és érdeklődve, kicsit megbillentve a fejét fordul teljes arccal Emil felé, habár ez azonnal azt eredményezi, hogy a haját felkapja a szél és a tó felé sodorja, tépi, húzza, habár úszó selyemként hat a levegőben a lila fényű barna haj.*
- Köszönöm szépen, idegen. *Az utolsó szót, a fiú előtt idegen nyelven mondja, tündéül, hiszen a nevét még mindig nem tudhatta meg. Az akcentusa,a fogalmazása igen aranyos a srácnak, mosolyt csalnak arcára minden pillanatban.* - Titka? Nincsen titka... Sem oka. Minden olyan egyszerű, egyszerűen ide jöttem, mert ide vonzott, ide húzott a szél. A tóba is tovább hívna, érzem, te is érzed, de oda már számunkra nincsen út. *Úgy beszél, mintha értené a szelet, mintha kaland várná a mélyben azt, aki arra érdemes, aki mindvégig követhetné a hívást, a mélybe, de ő maga nem az, neki itt szakad meg az út, és innentől csak csodálhatja azt, hogyha a mélyből, a vízből valami megcsillan, kalandot kecsegtetve. Nem, ő sosem követi végig a nyomokat, félúton megáll, és csak figyel, mint most is.* - S most, elmondod a neved, idegen? *Kérdez újra, egy újabb mosollyal, miközben a farkas eloszlatva kételyeit, bizalmatlanságát a fiú iránt szépen lefekteti fejét, és lehunyja a szemeit.*
Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Jan. 06, 2012 7:29 pm

*A tónál jóval erősebben fúj a szél, hisz itt nyílt terepe van, így nem csoda, ha EMil szőke hajtincsei arcába fújnak, de különös módon a szemei mindvégig láthatóak maradnak és bár a tündelány a víz felé fordítja orcáját, EMil továbbra is meredten bámulja őt.* Hát mit mondhatnék én?! Zavarban vagyok... *Mondja a fiú tényleg kissé zavart hangon, na, de ez azért nem feltétlenül annyira őszinte, hisz mint tudjuk, az ilyen kis csapodár, lazább erkölcsű szépfiúk //mint amilyen user is XD// remekül tudják magukat előadni és nagyon is jártasak az ilyen finom színészkedésben. Na nem mintha ő be szeretné csapni a lányt, csupán hozza a helyzet, hogy ilyeneket mondjon és így viselkedjen, holott csajozás közben igazán sosincs zavarban* Te vagy nagyon szép. Ez nem is meglepő nekem, mert te vagy tünde, de mégis, valahogy szebb. Nekem van szaktársam, egy féltünde, aki nagyon gyönyörű, de olyan rideg. Mikor én akatrtam neki kedves lenni, majdnem megölt ő engem. Félelmetes és erős lány és ő alapítás óta itt van. De te vagy nagyon más és kedves. *Dől a szó csábos akcentusával Emilből és mondja a szépeket Lóriennek. Tényleg volt kellemetlen tapasztalata is. Bár egyszer megfogadta, hogy be fogja cserkészni azt a lányt is, hisz az az igazi kihívás, ha egy olyan kis jégkirálynőt behálózhat, de most csak az allidonos lányra szeretne koncentrálni.* Én mondom el neked, hogy ki vagyok én, de csak, ha te előbb elárulod nekem mi a titka annak, hogy te most itt ülsz. *Mondja a fiú és szakállas, de hatásos névkérdező csellel él.*
Loriel Eruthalion

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Jan. 06, 2012 7:15 pm

*Hogyha a fiú kimondaná helytelenül a nevét, minden bizonnyal kijavítaná, de nem teszi. A farkas viszont az említésre felemeli a fejét, s habár olyan emberi mozdulatokat nem tud tenni, mint egy ember, még is a tekintetéből valami olyasmi látszik, mint amikor az ember felvonja a szemöldöké, furcsállás, végigmérés.* - Nem árt ő senkinek, míg nem lát ártó szándékot irántam, vagy maga iránt. *Feleli, egy apró mosollyal, ám a jóságost, akármilyen hízelgően, kellemesen hat, még is csak túlzásnak tartja. Nem is felel inkább, csak karcsú válla jelzi, hogy kissé megvonja, és a tó vize felé fordul. Közben a fiú leül, a farkas persze elhúzódik mellőle, hogy ne lógjanak egymás aurájába, de ott marad félig meddig Loriel oldalánál elnyúlva.*
- Mi az, ami ilyen korán, ilyen gyorsan, ilyen szép szavakra késztetett? *Kérdezi, pillantásai a fiúra vetve, a csuklyáját finom kezével kissé megigazítja, hogy az arcából, szeméből több látsszon, habár a szél nem hagyja, újra előre és előre löki az anyagot. Muszáj észrevennie, hogy a fiú akcentusa igen erős, és a fogalmazásában is néha sántít egy szó, de ez igazán nem zavarja meg, csak halványan kíváncsivá teszi.* - Hogyha tényleg miattam tűröd a szelet, szabad kérdeznem is akár? Mondd, honnan származol, és mi vetett ide, ebbe az iskolába? *Hangja továbbra is barátságos, miközben az ajkain mosoly bujkál, szemei pedig néha a vízre, néha pedig újra Emilre térnek.*
Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Jan. 06, 2012 7:05 pm

*Vajon mi az oka annak, hogy mikor egy ilyen csodálatos teremtéssel, mint amilyenek a tündék, találkozik Emil, akkor még jobban vonzódik hozzá, mint egy emberlányhoz?! Vagy nincs is így, hanem csak a fiú a pillanat hevében gondolja ezt?! Meglehet, bár lény, hogy még így hátulról is nagyon szelíd, nagyon bájos Lórien (a legrosszabb fajta tehát). Minden bizonnyal ez fajának sajátja és nagy hatást tesz egy ilyenkis kalandos lelkületű vándorifjúra. Viszont nem kerüli el a belsirionos srác figyelmét sem a farkas és Emil is hasonló bizalmatlansággal lép oda az allidonos diáklány másik oldalára le sem véve szemét az állatról.* Én remélem nem fog bántani az farkas, bár, ha ő a tiéd, akkor ő is az csakugyan, mint te szelíd és jóságos. *Mondja Emil zenmgő, kellemes hangján, miközben leereszkedik a lány mellé. Ebben a pillanatban pillanatja meg a csukja alól éppen kilátszó arcrészetet és máris érez valamit ott fenn és ott lenn... ki tudja mit?!* Hangsúly van itt azon, hogy jozzád, nem azon, hogy riasztó az idő. Te vagy nagyon szép és nem tudtam nem érezni, hogy milyen jó veled itt ülni. *Mondja Emil és rögtön elkezdi finom bókjaival kifejezni hódolatát. Mennyire lehet hiteles egy fiú, aki lépten nyomon a lányok után leskelődik, aki lépten nyomon teszi a szépet valamelyik hölgynek? Csak épp az a helyzet az erős kacentussal beszélő szlovén fiúval, hogy abban a pillanatban mindig komolyan gondolja amit mond.*
Loriel Eruthalion

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Jan. 06, 2012 6:55 pm

*Ahogy a fiú is tudja, érzi, Loriel észreveszi a közeledtét, de nem szándékozik hátrafordulni, mert éppen úgy ült le, hogy a szél a hátát, és ne az arcát érje, így kevésbé kúszik be a nyakához, a csuklyáját is felveheti, hogy a hideg ne legyen oka annak, hogy távozásra fogja. Mindenesetre, hogyha oda nem is fordul, a hangja jelez a fiúnak, bemutatkozás útján, persze.*
- Üdvözöllek, miért jöttél a mólóhoz hozzám ebben a riasztó időben? *A hangja bársonyos, és mérhetetlenül szelíd, ahogy egész karcsú lénye valahogy csak ehhez, a viharos, múlékony, szeles időhöz illik. Még mindig nem fordul hátra, de kicsit mocorog, a farkas pedig felemeli a fejét, végigméri Emilt, majd újra lehajtja, de a szeme nyitva marad és a fiút figyeli, bizalmatlanul. Úgy tűnik, hogy az állat a zárkózottabb kettőjük közül. Mindenesetre Loriel testtartásából egy ilyen Casanovának nem nehéz megállapítani, hogy a társaságot nem utasítja el, és azért mocorgott, hogy kicsit arrébb húzódjon, habár a mólón van éppen elég hely. Ha a fiú leül, és kicsit előredől, akkor már tudnak is beszélgetni, szemtől szembe, a lila, szelíd szemekbe nézve.* - Loriel Eruthalion, és benned kit tisztelhetek? *Kérdez finoman, de nagy szüneteket tart, nem folyamatosan beszél.*
Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Jan. 06, 2012 6:42 pm

*Egy hideg téli este, egy kis holdfény, a ruhát marcangoló szél, egy gyönyörű lány és egy sudár fiatalember. Nem kell többe yg igazán romantikus estéhez, amit szeretne megvalósítani kedvenc belsirionos nőcsábászunk, Emil. A srác nem volt mostanában annyira látható a vidéken, ugyanis hosszabb időt töltött otthon, Szlovéniában, mindazonáltal újult erővel tért vissza, hogy hozza a tőle jól megszokott Carpe diem! életérzést és lelkét megfürdesse a csodálatos lányok csodálatos szépségében. Mivel az iskolában igen sok diáklány van, nem kell túl messzire menjen azért, hogy találkozzék egyel és mikor meglátta a tündelányt, aki épp a tó felé igyekezett, rögtön sugárzó mosoly terült szét arcán és fejébe vette, hogy megismerkedik a leányzóval. Emil megrögzött nőcsábász, amolyan önjelölt Casanova, és valljuk be, ehhez testi adottságai megvannak: kisportolt, áplot és igényes fiatalember. Bókjainál szebbeket keresve sem találhatunk a vidéken és valahogy mindig ráérez a lányoknál arra a pontra, ahol ő maga is jó pontot szerezhet. Közvetlen nyíltsága pedig csak rátesz az amúgy is igen megnyerő fiatalember imidzsére. Mikor odaér a tündelány közelébe, nem szólítja meg rögtön, bár sejti, hogy Lorien tud érkezéséről, hisz egy tünde előtt nem olyan könnyű rejtőzködni, viszont szeretné, ha a lány felé fordulna. Szeretné, ha a lány nyíltan felfedné ottlétét még mielőtt megszólalna a szlovén srác.*

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 33 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

Similar topics

-
» Tó és tópart
» Tópart
» Karakura Folyópart ~ mellette a Használt Ruhák Butikja
» Folyó Part
» A Tópart mentén