Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Tó és tópart   Szer. Jún. 16, 2010 11:00 am

First topic message reminder :

Nem messze a tölgyestől terül el a tó, mint sokadik vízforrás a birtokon. Nem túl nagy, de ha valaki fürdeni akar benne, a célnak tökéletesen megfelel. A víz fokozatosan mélyül, ahogy egyre beljebb halad benne az ember, tünde, vagy éppen kobold, legalábbis a legtöbb helyen. Az északi oldalon, egy rövidebb partszakasz mentén könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatban még derékig ér a víz, egy lépéssel arrébb pedig már nyakig, vagy esetleg teljesen ellep, így ott vigyázni kell. A közepefelé már egészen mély, így ott nyugodtan lehet úszni benne, akár még egy negyed- vagy félóriásnak is. Télen viszonylag vastag jégréteg képződik rajta, főleg a szélénél, szóval ilyenkor bátran húzzon mindenki korcsolyát, és merészkedjen rá a tóra!
A parton több hatalmas fa is található, aminek árnyékában meg lehet húzódni egy meleg nyári napon, esetlegesen pokrócot teríteni alá, és megpihenni, vagy akár pokróc nélkül, a fűben.
A közepén van egy sziget, ami az Elemi Harci Mágia órák helyszíne. Mágikus burok védi, így amikor nincs óra, nem lehet odajutni, viszont épp a sziget miatt van a parton egy stég, amiről nyáron remek ugrásokat lehet végrehajtani a tóba.
írta Ariana Ravenwood

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Mila Zelenkova

Hozzászólások száma: 160
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Ápr. 28, 2012 1:24 pm

*Mila és Miroslav érkezik meg a tópartra. A gyereket most fent hagyták, hiszen úgyis alszik most ebéd után egy kicsit, addig miért is ne sétálhatna a páros egy kicsit kettesben?*
~Mi lesz ezzel a gyerekkel? Felneveled?~*szólal meg Miroslav, persze csak gondolatban lélektárásnak.*
~Nem tudom Miro, de semmi kedvem hozzá, hogy anyáskodjak. Ahhoz meg végképp nincs kedvem, hogy végignézzem, ahogy a gyerek megöregszik és meghal. Mert nyilván én nem öregszem. Majd a 20-as éveinél helyet cserélünk és ő lesz az anyám.~*folytatja Mila a megkezdett párbeszédet daimónjával, persze ezt is csak gondolatban, így nem hallhatja senki és nem is veheti észre, maximum azt, hogy Miro néha fel-, Mila pedig néha lenéz a másikra. A tópart felé igyekeznek, hogy egy kicsit felfrissüljenek a tó okozta kellemes levegőn. Egy egyszerű fekete farmert visel a lány, egy csinos, piros topot és hozzá illő piros magassarkút. A sarkát egy kellemes kis bűbájjal kezelte, ami azt teszi lehetővé, hogy a fűben is olyan könnyedén és puhán jár a lány, mintha ugyanúgy betonon, sima talapzaton lépkedne. Tényleg hasznos kis bűbáj, nem vitás. Mikor egyre közelebb érnek a tóhoz és a tóparthoz, Mila meglátja egyik diáktársát, a zöld hajú Cat-et a tónál.*
~Nincs kedvem most senkihez.~*morogja Miroslav, de Mila csak megvonja a vállát.*
~Nem fogom elküldeni azért, mert neked nincs kedved hozzá!~*szidja le daimónját a leányzó. Közelebb érve a tóhoz lassan a vízhez sétál, leguggol és belemártja a kezét.*
- Kellemes a víz, nemde? *szólal meg, de nem néz Cat-re, aki tőle néhány méterre áll csak. A lánynak egyértelmű lehet, hogy Mila hozzá beszél, habár nem emlékszik, hogy ismernék egymást.*
- Mila Zelenkova. Ő meg a daimónom, Miroslav. *mutatkozik be Mila még mindig guggolva, de most már Cat felé fordítja a fejét és mikor Mirot mutatja be, a fejével a párducra bök, aki csak áll a víztől néhány méterre és Cat-et nézi sárga szemével. Nem szólal meg, nem szokása beszélgetni senkivel sem, a gazdáján kívül. Vele is csak gondolatban.*

[b]// Ruha //

//Azt hiszem, FAGYunk!//

[/b]
Cat Morgan

Hozzászólások száma: 569
Kaszt:
Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Szomb. Ápr. 28, 2012 1:14 pm

* A nagy hőségben Cat azt se tudja mit kezdjen magával. Tavasszal ilyen időt.. De hát mondjuk ez Bulgária, ahol teljesen már az éghajlat mint Norvégiában. Ott a legmelegebb nyár is max. 25 fokos, és a víz is mindig hideg marad, akár hogy süt a nap. Mivel egy kis hűsítő vízre van szüksége ezért gondolja lejön egy kicsikét a tópartra ücsörögni. Leérve beleszippant egy hatalmas friss levegővel és tovább fürkészi a tájat. Egyszer majd szerez egy fényképezőt, hisz kár lenne ezt nem megörökíteni. Bár mindenhol vannak természeti csodák, de annyi mint itt egy helyen az ritkán fordul elő. Így hát Cat oda van meg vissza ezért a birtokért. A kastély is hatalmas, és minden meg van amire csak szüksége lehet az embernek. Azon is gondolkozik hogy valakivel elmegy majd bulizni a későbbiekben, persze ehhez még nem nagyon talált embert. Ahogy sétálgat a part vidékén talál egy laposabb követ. Nem bírja ki hogy ne kacsázzon vele a vízen, ezért rá dobja oldalról a víz tükrére, az pedig eltávozik a part közeléből. Ahogy ez a kis kavics a vizet felkavarta néhány hal is kiugrándozott a vízből. Ennek Cat kifejezetten örül, nagyon szereti az állatokat és azoknak megfigyelését. Társasága ezek szerint jelenleg nincs, de hátha felbukkan valaki még rajta kívül itt a tóparton. Hisz ki nem akarna ilyen melegben úszkálni egy jót? *
Alexandra Voltano

Minősítés:
Hozzászólások száma: 163
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 9:14 pm

*Catet jól kifigurázzák, majd Arti a teaházba invitálja. Ő viszont már a tóban alaposan átfázott, és már álmos is, a gyerek is hiányolja biztos, így inkább nemet mond.* -Bocsi, de most nem lehet. Mennem kell, mert álmos vagyok és Isának is biztos hiányzok. További szép estét, szia. *köszön el Szandi Artitól, és a hálója felé veszi az irányt.*
//Bocsi a rövidért, eléggé leblokkoltam, ahogy mondtam is.*
Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 272
Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 8:53 pm

Igen valóban igazad van, most van kész*És jó ízűen felnevet Cat kinézetén de, látja, hogy ő már nincs sehol*Ez meg hova lett ilyen gyorsan, hogy nem is láttuk mikor elment*Gondolkodik egy icipicit túl hangosan. Majd Szandrához fordult.*Nincs kedved elmenni a teaházba? Egy kicsit felmelegednénk, mert én fázok*Kérdezi a lánytól közben a kezeivel, dörzsölgeti magát és lehet látni rajta, hogy valóban beteg lesz vagy csak éppen fáradt a napi események miatt. Amik úgymond eléggé kimerítették Őt*
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 8:46 pm

*Végül is egyik leányzó sem csatlakozik hozzá a vízben, így hát egyedül rója a köröket a tóban. Jól esett neki egy kis mozgás, szeret úszkálni és a víz sem túlzottan hideg, úgyhogy tökéletesen elvan. Mikor végül elfárad, a partra úszkál, és a tó szélébe kapaszkodva nézi a lányokat. Arti szóbahozza a gyerkőcöt, és picit elpirul a kérdés miatt.* -Igen, az én picúrom volt. De nem, nem voltam senkivel. Még csak pasim sincs, sőt soha életemben nem is csókolóztam senkivel. Fogalmam nincs, hogy született, de egy biztos: nagyon szeretem Isát. Merthogy Isabellának neveztem el legjobb barátnőm, Isabella Newton után. *jót nevet azon, mikor Arti felöltözteti Catet, és ő is igazít Cat fazonán, természetesen azután, hogy kiszállt a vízből.* -Várj, ez így nem jó. Öltöztessük fel bohócnak. *javasolja, és kipróbálja Caten a Maszk 1-et. Catre mutat, és kimondja a varázsigéjét.* -Avultus! *erre Catre egy bohóc álarc kerül.* -Na most van kész. *mondja egy jót nevetve barátnőjén.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 8:29 pm

Ha nem haragszol, akkor én inkább itt maradnék a tóparton, mert így is lehet beteg, leszek, mert fázok, és amúgy sincs nagy hangulatom a pancsizáshoz.*Válaszol Szandi kérdésére*Múltkor láttalak egy kisbabával a kezeden, mentél a könyvtár felé. Az a te picid?*kérdi hirtelen feldobva a témát, mert nem nagyon szereti a csendet. Igaz volt ma hangos veszekedésben is része de általában mindig hangzavar van körülötte, és azt szokta meg.*Cat veled meg mi történt, hogy ilyen hirtelen csendben maradtál?*Kérdezi barátnőjéhez fordulva, de mivel az nem válaszol neki, így megint elkezdi felöltöztetni. Elsőnek is két cofot tesz neki, amit zöld masnival köt meg, utána farmer kantáros szoknyát ad rá és egy cseresznye mintás szandált a lábára kezébe meg egy színes nyalókát.*Így aztán meg fogsz szólalni végre*Neveti el magát, amikor készen van barátnője öltöztetésével*
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 8:03 pm

*Nevet egy jót azon, hogy nem tudja, miért mászott fel a fára Cat.* -Hát, biztos csak magaslati levegőt akartál szívni. Abból volt bőven részem az órán... *mondja, majd eszébe jut, hogy Cat is ott volt. A homlokára csap, mikor eszébe jut a lány az óráról.* -Tényleg, te ott voltál. El is felejtettem. Jó volt az óra, nem? Életveszély, kalandok... Akkor picit paráztam, de visszagondolva nagyon muris volt... A stílusom? Elég pörgős vagyok, és én nagyon szeretem a bulikat. Szeretek énekelni és táncolni. És valóban, nem vagy egyáltalán kövér, Artinak igaza van. *teszi hozzá, miután bemutatkoztak egymásnak a lánnyal és kezet fogtak.* -Na, akkor ki jön utánam pancsizni? Gyertek, biztos jó a víz. *mondja, és ledobja a ruháit, mivel a fürdőruci rajta van már, és beleugrik a vízbe az orrát fogva. Elmerül, majd pár másodperc múlva visszajön a víz színére és úszkálni kezd.* -Gyertek, egyáltalán nem hideg. *mondja, és úszik pár kört a tóban.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 7:47 pm

Sziasztok* Fogadja a köszönést igaz nem valami jó hangulatban van.*Cat nem vagy te kövér sőt nagyon is csinos vagy*Mondja fél mosollyal Catnek arra, hogy Ő kövér*Tudod a másik meg az, hogy nem rí le rólad a mugli viselkedés talán azért mert túl tökéletesre sikerültél*Itt kuncog egyet majd az idegen leányzó felé fordul*Szia én Artemis Taylor vagyok és Naxeldir-es hallgató vagyis ahogy vesszük évfolyamtársak vagyunk*Ajkán fél mosollyal nyújt kezet Szandinak persze ha az elfogadja*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 7:38 pm

* Éppen üldögél a fa lombkoronája között mikor egy kedves köszönésre lesz figyelmes. Kicsit megijed és lefordul az ágról. Persze meg tud kapaszkodni. Tehát bagolyból átmegy csimpánzba. Fejjel lefelé lógva várt még egy darabig, majd a lábai elfáradtak és leesett. Ezen csak nevetett és végül válaszolt. *
- Szia Szandi! Hogy mit csinálok a fán? Őszintén? Fogalmam sincs. * Mondta kedves hangnemben. Majd a fürdős kérdésekre is válaszolt. *
- Ááá, nem is tudom. Kövér vagyok. Nem akarom hogy bárki meglásson. * Ezek a mondatok az ő szájából igen csak érdekesen hangozhatnak. Hisz ő, aki modellkedik szégyenlős? Érdekes. Mindenesetre nem biztos hogy ez fog változni. Nem is kellett sok idő és Arti is megérkezett a helyszínre. *
- Szia Arti! * Köszöntötte őt is, majd leült a partra. Egy kicsit elgondolkodott a történteken, és végül valami témát kapott fel. Csak nem ülhetnek itt szótlanul. *
- Szoktatok bulizni? Nekem néha nagyon hiányzik. * Bukott ki belőle az új témához kapcsolódó mondatsor. Ő rengeteget bulizott annak idején, és ott nem is kicsit. Catet mindig is hatalmas party arcnak tekintették barátai, de sajnos mostanában egyre kevesebb a szabad ideje. *
- Van egy másik témám is. A stílusok. Nektek milyen stílusotok van? Nekem ilyen muglis, és kicsit feltűnési viszketegséges... * Ezt már kicsit halkabban mondta, mert igaz, csak nem nagyon szereti ezt a tulajdonságát. *
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 7:24 pm

*Egy jókedvű kobold leányzó, Szandi ugrál a tópartra amolyan Luna-stílusban. Egész jó volt az előző természetmágia, attól az apróságtól eltekintve, hogy megint sikerült életveszélyes kalandokba keverednie. Na de hát, ahogy Ron mondta a filmben: "sárkányokkal szép az élet", azaz jelen esetben szakadékba zuhanásokkal és abból kikecmergésekkel. Most pedig úgy döntött, még estére ellátogat a tópartra, hisz nagyon jó idő van és ilyenkor gyönyörű a tópart. Egy szett fürdőrucit is hozott, hogy ha nincs hideg, akkor bizony ő bemászik a vízbe. Végül is igaza lett, és egyáltalán nincs hideg, még most is kb 20 fok körül van a hőmérséklet, úgyhogy valószínűleg lesz mártózás. Már épp vetné le a ruháit (ami alatt természetesen már ott van a fürdőruci), és beleugrana a tóba, mikor megpillantja Catet nem máshol, mint az egyik fa tetején.* -Szia, Cat! Hát te mit csinálsz ott? Átmentél bagolyba? Gyere, pancsoljunk egyet. *mondja felfelé nézve, nyakát meresztve, és integet neki. Nem sokkal később egy ismeretlen lányt is megpillant.* -Szióka! Szandi vagyok a Belsiből. Jösz pancsizni? *köszön rá jókedvűen.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 7:08 pm

*Délután elég csúnyán összeszidták a felsőbbrendűek, így egy kicsit ki megy a tópartra, hogy kiszellőztesse a fejét, ami mostanában eléggé fáj neki. Nincs senki, akivel beszélgethetne úgy igazából őszintén, hogy másnap ne hallja vissza valahol az iskolában vagy éppen diáktársától. Egy kicsit fázik, pedig meleg hosszú ujjú felsőrészben, mackónadrágban és cipőben jött ki az iskolából. Igaz örül neki, hogy a szobatársai még nem jöttek vissza, így nem zaklatták és pattogtatták úgy, mint általában szokták.*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Pént. Ápr. 27, 2012 7:00 pm

* Az óra valamint a délutáni kis kaland után Catet ismét ide sodorta a sors. most azonban nem nagyon akar fürdeni mert kövérnek tartja magát. Érdekes, mert nem az. Dehát magával már csak ilyen pesszimista. És ami még furcsább, az az hogy ahhoz képest rövid tunikákban jár. Most is egy szép zöld darab van rajta. De hát ez ilyen Cat féle logika... ami teljes mértékben kiismerhetetlen. De ez nem mindig rossz. Amint kiért a tópartra beleszagolt a friss levegőbe és már majdnem beleesett a tóba mikor észbe kapott. Egy szép mosollyal üdvözölte a tájat. Az első uta egy magas fa. Felmászott rá és mint egy bagoly úgy fürkészte a művészi tájat. Közben várta ahogy a lenyugvó nap egy kicsivel szebb rózsaszínes árnyalatot öltsön. *
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 5:45 pm

// Fagy, majd folytatjuk valamikor Very Happy //
Natanail Yosif

Minősítés:
Hozzászólások száma: 28
Msn: somika6@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani akarsz nyugodtan küldj üzit Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 5:42 pm

*Natanail nagyon élvezi a lányok társaságát, de most mennie kell, hiszen túl fáradt ahhoz hogy maradjon.*
-Bocsi, de mennem kell, remélem nem haragusztok.
*Natanail a kúria felé veszia az irányt, semmi kedve nincs otthagyni őket, de nagyon fáradt, és holnap nem akar egész nap ágyban feküdni.*
~Pedig kedvesek voltak.~
*Bármennyire is fáj neki, de holnap akar még sétáni, ezért elmeg.*

//Kösssszia játékot.//
Anika Azariel
Diák

Hozzászólások száma: 51
Msn: nikkolcica@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

A szelleme vagyok annak a lánynak,
Aki a legjobban szeretnék lenni,
Én csak úgy nézek ki, mint valaha az a lány,
Akit nagyon jól ismertem...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 5:24 pm

*Hallgatja a többieket figyelmesen, és érdeklődve, bár gondolatai így is messze messze szárnyalnak. Tipikus álmodozó lány, aki mindig a fellegekben jár, még akkor is ha épp másokkal vegyül a kommunikáció határain. Amikor látja hogy Natalia leejti a fényképezőgépét, segítőkészen utána nyúl, de a nagy lendületben elveszti az egyensúlyát, és előreborul.* -A francba *Nevetése visszhangzik a tölgyfák között, felegyenesedik, és leporolja hófehér ruháját. Cat felé fordul, és válaszol a kérdéseire* -Én már nem vagyok mai csirke az iskolában, bár nincs sok ismerősöm, és barátaim sincsenek. Nehezen bízok meg az emberekben, és úgy gondolom, hogy bizalom nélkül nem lehet felépíteni egy barátságot. nehéz kiérdemelni a bizalmamat, de megéri, és utána szinte lehetetlen, hogy elveszítse az illető. Legalább is még nem volt erre példa. Én a nekromágiát tanulom. *Beszéd közben babrálja rövid barna haját, és egyik lányról a másikra, majd a fiúra néz* -Szép a szemed *Mosolyog Natanial-ra kacéran, remélve, hogy a fiú nem érti ezt félre. Még egy utolsó pillantást vet a távozó lány után, majd ismét a fiúhoz fordul* -Én már jó pár éve itt vagyok. Az órák általában izgalmasan telnek, csak a házi feladatokkal nem vagyok kibékülve, szerintem unalmasak, és sok időt vesznek igénybe.
Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 114
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 5:19 pm

*Éppen válaszolni akar a srác kérdésére, mikor egyszerre csak eszébe jut valami. "Ha megérkeztél, rögtön írj egy levelet!" rémlik fel benne az anyja hangja.* ~Ha most nem írom meg ezt a levelet, anya aggódni fog. De úgy sajnálom itt hagyni a társaságot... ~ *Végül úgy dönt, megírja azt a levelet.*
-Nagyon sajnálom, srácok, de meg kell írnom egy levelet, és sajnos nem várhat. Majd még később beszélünk, a közös hálóban megtaláltok. Sziasztok. *Ezzel a fényképezőgépét magához szorítva elindul a kúria irányába.*

//Köszi a játékot, és bocsi, hogy mennem kell. Majd legközelebb tovább maradok Very Happy//
Natanail Yosif

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 5:11 pm

-Én nekem fogalmam sincs, tudod a koboldoknál nem nagyon vannak ilyen gépek, de szeretem a fényképeket, ezért tudom, hogy valamilyen mágikus folyadékban kell őket előhívni, és mozogni fognak.
*Bár ezzel szinte semmi értelmeset nem mondott, mégis elégedett segítői teljesítményével.*
-Akkor most hogy már tudom hogy mindannyian szeretjük a tavaszt, ugorhatunk az izgalmas kérdésekre.
*Reméli megijeszti a lányokat az izgalmas szóval, szeret vicces lenni, de extrém esetekben nagyon is komoly tud lenni.*
-Na akkor, ki van itt a leghosszabb ideje? Én néhány napja érkeztem, ti? Szeretitek ezt a sulit? Jók az órák?
*Natanail fél tőle, hogy untatja őket az iskoláról feltett kérdéseivel, de sajnos más témát még nem talált.*
Natalia Tatiana Ridolf

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 4:58 pm

*Örül, hogy mindenki ilyen kedvesen szólt hozzá. Bár az anyja óva intette attól, hogy tanulás helyett barátkozzon, úgy gondolja, ennyi belefér. Tehát úgy dönt, felhagy a korábbi hűvösségével, és barátilag próbál közeledni. Igen nehéz feladat ez neki, mert még sosem volt igazi barátja.*
- Igazából főleg a természetet fotózom, de ha valamit szépnek, vagy érdekesnek találok, mindenképp lekapom. *beszéd közben idegesen babrálja a fényképezőt.*
- Minden évszakot szeretek, *tér vissza a koboldfiú kérdésére* mindig találni valami szépet. Cat, tényleg Norvégiából származol? Az egész közel van ahhoz a faluhoz, ahol lakom ~jesszus, dehogy is van közel, milyen hülyeségeket is beszélek!~ *Annyira felhúzza magát azon, hogy valamit elrontott, hogy idegességében leejti a fényképezőgépet, aminek leválik a hátulja, és kiesik belőle a film.*
- Jaj, de ügyetlen vagyok! *Mondja, miközben letérdel, hogy összeszedje a gép darabjait. Hosszú, lila szoknyája a földet söpri*
- Tényleg, nem tudjátok, hol tudnám ezeket előhívatni? *Néz a többiekre kíváncsian*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 4:48 pm

* Nagyon örül annak hogy kedvesen fogadták a többiek. Ezzel az ismerkedési listán az első pont kipipálva. Persze még ott van vagy nyolcvan... de ez nem lényeges. Megpillantotta a távolról közeledő Natit is kezében egy fényképezőgéppel. Tegnap ismerte meg a lányt amikor felkísérte a szobába. Szeret másoknak segíteni, tegnap ilyen kísérgetős napja volt, mert négy új diáknak is segített, ami hatalmas öröm számára. A lány kezében lévő fényképezőgépnek meg kifejezetten örült, hisz nemrég volt fotózása. Hobbi szerűen modellkedik, bár nincs nagyon sok ideje. *
- Szia Nati! Látom nem kellett még több segítség. Nem kopogtál egyszer sem. * Kacsintott kedvesen a lányra. Tegnap felajánlotta hogy segít neki bármiben amiben csak szüksége van, de úgy tűnik most nem kellett kisegítés semmilyen téren sem. Később aztán Natanail is bemutatkozott majd egy kérdést is feltett. Elmosolyodott a beszélgetés ötleten, mert valóban nem egy csúcs akció terv, de ismerkedésnek megteszi. A tavaszos kérdésre kicsit elmerült gondolataiban mit tudna összeszedni erről az évszakról, majd végre kinyögte. *
- Tavasz... Nálam nem annyira megszokott. Ahonnan én jöttem vagyis Norvégiából ott nem ilyen kellemes és langyos idő van. De el kell ismerni hogy a növények virágzása (már amelyik tud) az tényleg nagyon gyönyörű. Először Anika kavarodása fel sem tűnt neki, pedig nem olyan dolog ami csak úgy elmegy az ember füle mellett. Csak nézte ahogy nevet a lány, majd hirtelen beugrott neki és ő is nevetni kezdett. *
- És, hogy tetszik nektek az eddigi itt lét? Sok barátotok van? Minek tanultok? * Tett fel egymás után a jó pár kérdést, remélve hogy mindegyikre egytől egyik konkrét választ is kap. *
Anika Azariel
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 4:29 pm

*Anika kicsit feszélyezve érzi magát, a sok idegen ember között, így hát az előbbi lelkesedése, kissé alulmaradt. Tetszett neki a zöld hajú lány visszafogottsága, és Natalia fényképezőgépe. Anika nagyon szereti ha fotózzák, régi nagy álma volt hogy modell lehessen, de az iskolába költözéskor ezzel az álmával felhagyott. Gondolatai még mindig a tópart, és a szülei felett járt. Szeret megnyílni az embereknek, de sajnos a gondjairól elég kevés emberrel tud beszélni. Az iskolában nincs túl sok barátja, és akik vannak, azokat is már elég régen látta. * ~ Azt hiszem itt az ideje új barátságokat kötni~ *Cat, és Natalia felé fordul* - Sziasztok, én Anika vagyok. Natalia, az egy fényképezőgép? Miket szoktál vele fotózni? Természet, emberek, esetleg tárgyak? *Itt vesz egy mély levegőt, mert az előbbi mondatában a szavak között nem igen volt lehetősége rá* -Hééé Cat, mit olvasol? *Majd Natanail kérdésére is érdeklődve válaszolt* -Én imádom a tavaszt. Az egyik kedvenc évszakom, mert nincs se túl meleg, se túl hideg. Nem szeretek fázni, és azt sem szeretem ha majd kiugranék a bőrömből, annyira meleg van. Csiripelnek a fák rügyeznek a madarak. *Ekkor mindenki egy hatalmas és önfeledt kacajt hallhatott Anika részéről, szépen elnevet a saját viccén.* -Akarom mondani, rügyeznek a fák és csiripelnek a madarak. ~ Azt hiszem megint egy kicsit sokat fecsegek ~ -Tudom, hogy a hiperaktivitásom néha kicsit zavaró, de hát engem így kell szeretni *Nevetett a lányokra derűsen, és élvezte ahogy a szellő játszadozik a hajával.*
Natanail Yosif

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 4:22 pm

*Natanil összezavarodik a sok köszöntéstől, ezért csak ennyit válaszol, nem tud amúgy se túl sok mindent mondani magáról:*
-Sziasztok, Natanail Yosif vagyok, nem rég jöttem ide.
*Végig néz a sok emberen, látja hogy már úgyse lehet egyedül, ezért feláll, és ezt mondja:*
-Nos akkor ha a sors eldöntötte hogy nem lehetek egyedül, csináljunk valmit közösen.
*Mondja, majd felül, és elkezd járkálni, és gondolkodni azon, mit is csináljanak.*
-Háááát akkor talán beszélgessünk.
*Mondja, az utolsó szavakat nevetve mondja ki, sose volt nagy program szervező. Várja a többiek reakciójár a velős, és bonyolult ötletére.*
~Remélem nem csi9náltam magamból hülyét.~
-Ti szeretitek a tavaszt? Nekem aza kedvenc évszakom, látom azért egyikőtök se utálja, ha a tó közelében vagytok.
*Kezdi el a beszélgetést, reméli társai nála értelmesebb kommentárt tudnak hozzá fűzni.*
Natalia Tatiana Ridolf

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 4:13 pm

*Nat szinte az egész napját a könyvtárban töltötte, próbált felkészülni az óráira. Mégis más bolgárul tanulni a mágiát, mint oroszul... Most viszont úgy döntött, sétál egyet.* ~Viszem a fényképezőgépemet is, megpróbálok néhány jó képet készíteni a tóról. A tegnapiak szörnyen sikerültek~ *Ezért hát kilépett a kúriából, és a tópart felé vette az útját. Mikor odaért, látta, hogy már ülnek ott hárman, egy fiú, és két lány.* ~Nem baj, legalább megismerkedem pár diákkal~ *Odalépett hozzájuk.*
- Sziasztok, Natalia Tatiana vagyok. Csatlakozhatnék hozzátok? *Ekkor vette csak észre, hogy a zöld hajú lányt már ismeri*
- Szia, Cat *mosolygott rá*, rég láttalak.
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 4:06 pm

* Cat sétál a tópart felé. Már kicsit unalmas lehet hogy állandóan ugyanaz a nagy, poros könyv díszeleg a kezében. Szinte le sem teszi soha. A mai napja igen érdekesen telt. Rengeteget volt könyvtárban, sokat tanult, volt vásárolgatni egy kicsit meg vidámparkozott és fagyizott is egy kicsit. Lényeg a lényeg hogy most egy kis hűsítő, nyugtató friss levegőre van szüksége. A tópart ehhez tökéletes. Madarak csicseregnek, a szél süvít, minden ami széppé és jóvá teszi a természet lágy ölét. Lestált hát a békés tópartra egy szél kényelmes ruhácskában. Nem fázik mert északról érkezett ezért már megszokta. Szép lassan ballag a vízhez amikor két számára ismeretlen diákot pillant meg a parton. Az a benyomása hogy már ismerik egymás, m ez korántsem biztos. Oda ment hát hozzájuk és köszöntötte őket. Kicsit habozott mert nem akarta hogy rossz benyomást keltsen vagy esetleg elküldjék. Deő nem az az ijedős fajta és főleg nem zárkózott, ezért fogta magát és odaköszönt nekik. *
- Sziasztok! Cat vagyok. Azt hiszem még eddig nem találkoztunk. * Mutatkozott be, remélve hogy nem hagyott ki semmit, mert nagy szokása hogy bemutatkozáskor kihagy egyes részeket. *
Anika Azariel
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 3:56 pm

*Anika sokat gondolkozott azon, hogy merre mehetne ezen a napsütéses napon. A döntése ezúttal a tópartra esett. Ahogy elindult az ösvényen, lenge nyári fehér ruhájában, kicsit szellősnek érezte azt, mivel a szél fújdogált de csak épp annyira hogy megemelje ruhája alját, és játszadozzon a szél a hajával. Néhol meg-meg állt, hogy szemügyre vegye a tájat, a fák lombkoronáját, a madarak csicsergését.*
~Ez annyira idilli~ *Sokat gondolkozott azokon a napokon, amikor a szüleivel járt le a házuk melletti tópartra, nyáron megfürödtek benne, télen pedig korcsolyáztak. Ebben a pillanatban is arra gondol, hogy milyen jó lenne, ha a szülei most itt lennének. Még kisgyerek volt amikor elvesztette őket. Anika magas vékony alakja, derűs arca, mindenkit boldogsággal tölt el, aki meglátja őt. Csilingelő hangja, ahogy a tópart felé igyekezik egy dalt dúdolva, betölti az egész fákkal övezett partot. Nem messze egy fiút vél felfedezni a fűben, de nem látja teljesen, ezért közelebb merészkedik. Anika imádja a társaságot, és imád csevegni az emberekkel, ezért nem is fél oda menni hozzá, és kedves hanggal megszólítani őt*
-Szia. Remélem nem ijesztettelek meg, a nevem Anika. Hát nem csodálatos ez a napsütéses nap, nem tökéletes egy ilyen napon a fűben heverészni, és nézni a felettünk elúszó felhőket? Ohh bocsánat. Kicsit sokat beszélek, szinte szóhoz se hagylak jutni. *Derűsen rámosolyog, de kicsit szégyelli magát, hogy megint sokat fecseg.*
Natanail Yosif

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Hétf. Ápr. 16, 2012 3:44 pm

*Natanail úgy dönt, hogy sétál egyet, és a legalkalmasabb hely a tó és a partja. Legalább találhat néhány embert, akivel beszélgethet. Amíg nem jön oda senki, addig leül a földre, mivel tavsz van, nem fázik meg, vagy hasonlók, ezért biztonságos. Majd jó szokásához híven elkezd gondolkodni.
~Vajon milyenek lehetnek itt az órák? Tisztában vannak azzal, hogy kezdő vagyok, és nem nagyon kaptam előképzést?~
*Gondolkodás közben kellemesen elnyújtózkodik a fűben, nem fáradt, de imád fetrengeni, főleg a természetben.*
~Még jobb lenne ha itt lenne valaki, mert akkor beszélgetni is tudnék vele, én unalmas társaság vagyok magamnak.~

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 41 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next

Similar topics

-
» Tópart
» Karakura Folyópart ~ mellette a Használt Ruhák Butikja
» Folyó Part
» A Tópart mentén